БСП и ГЕРБ взаимно се обвиниха в оказване на политически натиск над медии

Антон Кутев

© Георги Кожухаров

Антон КутевБСП и ГЕРБ взаимно се обвиниха в оказване на политически натиск над медии. Това стана по време на заседанието на парламентарната комисия за култура и медии, която изслуша Съвета за електронни медии по повод проведена през януари среща на СЕМ с ръководството на БНР във връзка с предаването на журналиста Петър Волгин "Деконструкция".


Срещата на регулатора с ръководството на държавното радио е била поискана, заради сигнали за липсата на плурализъм в предаването на Волгин спрямо антиправителствените протести. През януари неговите бивши колеги, създатели на предаването "12 + 3" Георги Папакочев и Йордан Лозанов написаха отворено писмо, в което обвиниха водещия в "целенасочена политическа пропаганда в полза на силните на деня".


Днес председателят на СЕМ доц. Георги Лозанов беше извикан по решение на комисията, дошло след предложение на депутата от БСП Антон Кутев. Лозанов беше попитан защо СЕМ се е фокусирал точно върху предаването на Волгин.
Това е необичайна среща и не знам какво да кажа, започна Лозанов. "Казусът, свързан с Волгин, не подлежи на широки интерпретации. Законът за радиото и телевизията (ЗРТ) изисква плурализъм на гледните точки. Нашите наблюдения са, че такъв няма в последно време. Тук прилагането на ЗРТ е недвусмислено", каза медийният експерт. Самият Волгин не присъства нито на  днешното заседание, нито на срещата между СЕМ и БНР през януари.


Ако сте установили липса на плурализъм, защо точно в "Деконструкция", а не в един куп други предавания, попита Кутев, който се съгласи с Лозанов, че липсвал плурализъм. По непонятни за мен причини се съсредоточавате върху липсата на плурализъм в едно конкретно предаване, възмути се депутатът. Далеч съм от мисълта, че комисията може да оказва натиск върху СЕМ, но това ми прилича на политическо притискане на БНР по този казус, заяви Кутев.


И добави, че ако се окаже, че президентът чрез представителя си в СЕМ оказва натиск, не би било толкова страшно и пренебрежимо, но би било опасно, ако се случи от представители на други власти. Според Кутев изслушването в СЕМ е било по искане на Мария Стоянова, която беше назначена в регулатора от президента Росен Плевнелиев.


Депутатите от ГЕРБ реагираха, че управляващите се опитват да сплашат СЕМ. "Това е първа крачка на управляващите към промени в Закона за радиото и телевизията - да махнат президентската квота. Дали не е това вашето желание", запита Гинче Караминова от ГЕРБ. Лъчезар Иванов пък обяви, че е проличала политическа нишка много ясно. Ирена Соколова заяви, че комисията се превръща в трибунал и целта е "да ушием закона като дреха за определен човек". Рисукваме на превърнем парламента в деконструкция без контрол, каза още Соколова.


Георги Лозанов отговори, че няма политически мотиви в процедурата на СЕМ спрямо Волгин. "За първи път ме викат, за да отговарям на политически въпроси", каза той и през цялото време избягваше да влиза в политически теми, защото му е забранено от закона. Той припомни, че медийният регулатор по закон не е длъжен да се отчита пред парламента за решенията си, а само представя годишните отчети за работата си. Искате да кажете, че има недостатъци в законодателството, репликира го Кутев. Лозанов продължи, че днешната среща е политически разговор и заяви, че не желае да участва в такъв. Има риск от политически надзор върху нашата дейност, каза той.


"Политическите мотиви произтичат от разговора ви. Ако беше политическо изслушване, щях да ви вдигна телефона и да ви питам какво се е случило", отвърна Кутев.


Депутатът от "Атака" проф. Станислав Станилов заяви, че срещата на СЕМ с БНР е била "лов на вещици" от "шайка разпасали се костовисти" и не може да участва в това "страхотно безобразие". "Искат да запушат устата на Волгин, когото изобщо не харесвам като журналист", каза Станилов, запътил се към вратата и не желаещ думите му да се запишат в протокола на заседанието.


Представителите на БНР заявиха, че не са притискани от СЕМ и забележката им спрямо Волгин дори не е "формализирана" в някакъв административен акт.

Ключови думи към статията:

Коментари (67)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на anonymous_
  anonymous_
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Значи от БСП са възмутени, че СЕМ пречи на цензурата в държавните медии?

 2. 2 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 624 Неутрално

  БСП не трябва да се занимава с ГЕРБ, те са бита карта, а да се бори срещу големият в крайнодясното - Бареков!

  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
 3. 3 Профил на Димитров
  Димитров
  Рейтинг: 880 Неутрално

  То ест, всички знаят и не спорят, че в предаването на Волгин няма плурализъм, но вместо санкции на БНР, търсят повод за репресии срещу СЕМ.

 4. 4 Профил на Freedom of Speech
  Freedom of Speech
  Рейтинг: 624 Весело

  Ако имахме още 3 силни партии, тъкмо кръговете на медиите биха станали като на Олимпиадата - пет

  Езикът е машина и не бива да се допуска пружините й да скърцат.
 5. 5 Профил на buran
  buran
  Рейтинг: 470 Неутрално

  Какъв натиск, и Икономедия и медиите на Пеевски пишат по дълбоко вътрешно убеждение срещу другия

 6. 6 Профил на SS
  SS
  Рейтинг: 2768 Весело

  Разликата е от небето до земята !
  При ГЕРБеруването медиите ходеха след Боце и му правиха шпакли защото това им вдигаше тиража и падаха мъни или му правиха дудуци (Пеевските медии) за изгода и с цел да му забият нож в гърба (справка - Костинбродската афера) !!

  Докато ПЕСерастите трябва да си плащат хвалбите !!!

 7. 7 Профил на rembrandt
  rembrandt
  Рейтинг: 470 Неутрално

  До колкото съм информиран около Делян Пеевски и КТБ, по скоро натиска е от медиите към партиите, а? Все пак Пеевски крещеше от трибуната на Народното Събрание срещу Цветанов. Не знам все си мисля, че икономическия кръг винаги ще властва върху политическия, за жалост!

  “In a world of 7 billion people, we, 500 million Europeans, will have to stick together, or European prosperity and values will both go down the drain” A.Merkel
 8. 8 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 834 Неутрално

  волгин да премести предаването си в някое частно радио , истеричната му пропаганда няма място в държавното

 9. 9 Профил на Веселин Николов
  Веселин Николов
  Рейтинг: 470 Гневно

  Какъв е проблема с Волгин? Че не врещи като заклано прасе "Оставка", "Кой" и пр. инфантилни писъци? Къде беше паразитът с папийонката по времето на ГЕРБ, когато имаше тотален медиен слугинаж за управляващите? Нещо не помня тогава да бе толкова загрижен за плурализма в медиите. Сега куцо и кьораво бълва всевъзможни помии срещу властта, особено в големите телевизии и въпреки това някой ревльо решава, че нямало свобода на словото! Аман от тъпи двойни стандарти.

 10. 10 Профил на rembrandt
  rembrandt
  Рейтинг: 470 Весело

  [quote#2:"др. Иванов"]БСП не трябва да се занимава с ГЕРБ, те са бита карта, а да се бори срещу големият в крайнодясното - Бареков!
  [/quote]
  Ахаххаха, или си трол или си крайно НЕинформиран! Благодаря ти за това мнение, защото изкрено се смях. За да не стоиш в заблуда ще ти обясня, че Бареков и продукт на БСП.ДПС.КТБ, но какво да се занимавам с комунисти...

  А по темата мисля, че няма натиск нито от страна на партиите, нито от страна на медиите, ако погледнем обективно и двете страни получават ползи и са си взаимно полезни. За жалост в България няма изцяло независима медия, която да е опозиция на всяка власт и затова мисля, че няма реален натиск от никъде...

  “In a world of 7 billion people, we, 500 million Europeans, will have to stick together, or European prosperity and values will both go down the drain” A.Merkel
 11. 11 Профил на paolo51
  paolo51
  Рейтинг: 470 Неутрално

  Кой кого притиска е видно от единомислието, и на бившите управляващи, и на сегашните по отношението на ония правилно изхарчени европейски пари във връзка с цифровизацията. А по информация от частичните анализи това са над 30 млн. лева. И Пеевски и компания си взеха своето , и БТВ, и Нова и т.н. прилично пощипнаха. Затова и никой не шуми по тая далаверка. А колко ли още подобни целесъобразни харчове има само можем да гадаем. Иначе взаимните обвинения са си заради шоуто пред електората. Колокото повече се доближаваме до изборите толкова повече изпълнения ще има. и все в полза на нас избирателите.

 12. 12 Профил на daam
  daam
  Рейтинг: 1156 Неутрално

  Е, ГЕРБ как да го оказват този натиск. Спинозният нещо се е объркал

 13. 13 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 880 Неутрално

  Нещо ми дойде в повече всичко това. Волгин не го слушам отдавна точно заради това, че предаването му е безкрайно предсказуемо и следователно безинтересно за мен. Но Кутев с тези ботушарски похвати ще му извади очите, вместо да му изпише веждите, чини ми се.

  Доброто е заразно
 14. 14 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 2810 Весело

  Интересен казус защото взаимно цензурираха много медии !
  Спомням си Иво Инджев от босфора тв как го отнесе заради Гоце.
  Ама храненето на журналисти се оказа правилна политика към тях и рядко има недоволни!

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 15. 15 Профил на ambros
  ambros
  Рейтинг: 470 Неутрално

  Волгин така се е разпасал откакто "неговите" хора дойдоха на власт, че цялото предаване се е превърнало в монолог на водещия и пропаганда на мухлясали комунистически идеи от 50-те години. Естествено, че СЕМ ще реагира, а Кутев да си лекува спина и да не се прави на медиен цензор .

 16. 16 Профил на anonymous_
  anonymous_
  Рейтинг: 418 Неутрално

  До коментар [#2] от "др. Иванов":  Този коментар много ме развесели.

 17. 17 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 2810 Неутрално

  [quote#7:"rembrandt"]Пеевски и КТБ, по скоро натиска е от медиите към партиите, а? [/quote]
  Разбира се медиите са първа власт която рекетира политиците , едва ли някой можеше да му навреди повече от собствениците на медии и техните работодатели които го недолюбват!
  А пък Цвъкито разтягаше локуми как не се бил срещал много много с Пеевски.

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 18. 18 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7020 Неутрално

  Волгин може да говори каквото си иска и да не дава думата на хора,които изказват мнение,различно от неговото,когато си направи частно радио.По националното радио,за което всички плащаме,такава цензура не може да има.

 19. 19 Профил на Nikola Georgiev
  Nikola Georgiev
  Рейтинг: 411 Неутрално

  присмял се щърбав на хърбав

 20. 20 Профил на Big_Villager
  Big_Villager
  Рейтинг: 622 Неутрално

  Волгин може да стои добре в телевизия Алфа или Скат, но е неадекватно да чете опорните точки на Кремъл в страна която е избрала своя път на развитие в Европа от студиото на държавното радио.
  Да не говорим, че икономическите му каламбури са просто са приказки на неук човек.

 21. 21 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 4995 Неутрално

  какъв натиск оказва ГЕРБ върху медиите , та те са на пеевски и съответно в услуга на тройната коалиция .

 22. 22 Профил на Кокетна - Спасението на България е ПП ГЕРБ!
  Кокетна - Спасението на България е ПП ГЕРБ!
  Рейтинг: 572 Неутрално

  Не си спомням да съм срещала становище на СЕМ по политическото уволнение на Ана Цолова и Виктор Николаев от бТВ, под диктата на фашистката хунта, управляваща страната.

  Има две политики. Едната е дясна, а другата - грешна. Маргарет Тачър
 23. 23 Профил на Nikola Georgiev
  Nikola Georgiev
  Рейтинг: 411 Неутрално

  До коментар [#2] от "др. Иванов":

  докторе, диагнозата е рак........................ообразно

 24. 24 Профил на dimko
  dimko
  Рейтинг: 521 Неутрално

  Кутевчето е предпочело да го защитава, Хадвокат Антон Кутев...
  Смешник, дори и пред всичките му наемници в Пространството...

 25. 25 Профил на mar_x
  mar_x
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Кутев се изживява като Гьобелс - Министър на Пропагандата на Пеевски.

 26. 26 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3432 Неутрално

  До коментар [#2] от "др. Иванов":
  Коментарът ти дори не е по темата1

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 27. 27 Профил на ДЗВЕР
  ДЗВЕР
  Рейтинг: 572 Неутрално

  ... хм, очаквана рабУта... както с привикването на Волгин, тъй и с привикването на Лозанов...

  опозиция на всяка власт, отпор на всяка тъпота...
 28. 28 Профил на Зора Чернева
  Зора Чернева
  Рейтинг: 521 Неутрално

  Слушах Волгин дълги години. Първо беше "дим над водата", а после-"Деконструкция". През тези години общо взето беше интересно предаване, защото се чуваха различни гледни точки. Струва ми се (ако не бъркам), че само Костов беше изолиран. От началото на миналата година обаче, журналистът Волгин претърпя метаморфоза, взе се много на сериозно и аз вече 6-7 месеца не го слушам. Сега вече си давам сметка, че никога и по-рано не е коментирал нищо срещу Първанов или Станишев.

 29. 29 Профил на edin13
  edin13
  Рейтинг: 213 Неутрално

  веднъж пътувайки слушах предава не на Волгин ,бях тръгнал за чужбина и точно преминавах границата ни ,за 3 0минути се почуствах все едно съм попаднал на партийно събрание на червените в средните векове на комунизма ,то не беше лаене ,риене и хвърляне на мръсотия върху всичко демократично ,започнах в един момент да се оглеждам ,да не съм се объркал за време и място и дали милицията няма да ме прибере като на времето ,че нямам изходна виза за България ,как може да се пуска такава бълвоч от национални медии в 21 век ,къде живеем ,нямам думи ,толкова тъпунгери не съм слушал от времето ,когато бях пионерче на лагер .

 30. 30 Профил на zfm52680934
  zfm52680934
  Рейтинг: 470 Неутрално

  Ами според мене точно медиите (става въпрос за журналистите) да излязат и да кажат този и този ни натиска и да дадат аргументи.Не да ми излиза Педелеевски и да казва че Цветанов го натискал.
  И ако имахме некорумпирани журналистити можеше и да стане,ама като гледам и чета медиите,всичкото журналист е седнало на кръглата софра като онзи ден при великите ни политици, и го хранят ли хранят с лъжи,и той лъже ли лъже народа!

  sdg
 31. 31 Профил на BiGman1
  BiGman1
  Рейтинг: 1956 Весело

  До коментар [#2] от "др. Иванов":


  [quote#2:"др. Иванов"]БСП не трябва да се занимава с ГЕРБ, те са бита карта, а да се бори срещу големият в крайнодясното - Бареков! [/quote]
  Ти кажа малко бъркаш...по скоро БСП трябва да громи Св. Витков...той им отмъкна близо процент и кусур...
  А пък ГЕРБ са слаба ракия не знам как даже влияят на медиите като отдавна не са на власт...

 32. 32 Профил на ДЗВЕР
  ДЗВЕР
  Рейтинг: 572 Весело

  [quote#30:"Svetlio"]Ами според мене точно медиите (става въпрос за журналистите) да излязат и да кажат този и този ни натиска и да дадат аргументи.[/quote]
  ...позасмях сА... кой джурналиС шА излезе и да рече т'ва... един полуджурналиС го напра'и и рече за натиск... к'во станА- скочи'а му сумати джурналя... МедиАта представя истината на патрона си... и парите на спонсорЕте.

  опозиция на всяка власт, отпор на всяка тъпота...
 33. 33 Профил на baxter
  baxter
  Рейтинг: 624 Неутрално

  Натиск върху медиите в България има. Но, ми се иска нашите медии да са по малко податливи на подобен натиск.

 34. 34 Профил на vesolr
  vesolr
  Рейтинг: 2714 Весело

  До коментар [#2] от "др. Иванов":

  Ако битата карта пак има по-голям изборен резултат от вашата партия, ще има да се оправдаваш...

  От клеветника https://goo.gl/QdmktQ
 35. 35 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3447 Неутрално

  БСП и ГЕРБ взаимно се обвиниха в оказване на политически натиск над медии

  .......................................................................................................................................

  Срещата на регулатора с ръководството на държавното радио е била поискана, заради сигнали за липсата на плурализъм в предаването на Волгин спрямо антиправителствените протести.
  .......................................................................................................................................

  Днес председателят на СЕМ доц. Георги Лозанов беше извикан по решение на комисията, дошло след предложение на депутата от БСП Антон Кутев. Лозанов беше попитан защо СЕМ се е фокусирал точно върху предаването на Волгин.,,

  Трол Кутев, глей си тролчетата, щото като почнеш да ръсиш ени бисери ама на човек направо ша му се завий свят.
  На тоя Волгин само името му като прочета и си представям БСП, то той и в предаванията на Дългия доста се дънеше в пристрастията си към БСП, че Дългия най после трябваше да го изгони за да не му се срива рейтинга на предаването.

  Трол Кутев, ако на плахите критики към вашите медии, защото публична тайна е чии са пеевските медии и уж останалите ,,независими,, медии, му викате натиск. Какво ще кажете с това денонощно облъчване от тези медии, че всичко най лошо е ГЕРБ, ако не публичен натиск върху обществото и промиване на мозъците на това общество от вашата мафиотска шайка.


 36. 36 Профил на ДЗВЕР
  ДЗВЕР
  Рейтинг: 572 Неутрално

  [quote#33:"baxter"]Натиск върху медиите в България има. Но, ми се иска нашите медии да са по малко податливи на подобен натиск. [/quote]
  ... у собственика е и 'ляба и ножа... тоА дет' сА осмели да мисли, вегетира у нЕкоя малка регионална медийка, докат' меСниА дерибей не го изгони. Само виж колкУ статии и тук са написани от джурналиС с малко име Дневник...нЕма аФтор- нЕма отговорноС... К'вото рече шефа- т'ва пишем.

  опозиция на всяка власт, отпор на всяка тъпота...
 37. 37 Профил на logifeel
  logifeel
  Рейтинг: 470 Неутрално

  Слугите на нео-цион се обвиняват взаимно...българино....

 38. 38 Профил на persifedron1
  persifedron1
  Рейтинг: 506 Неутрално

  Волгин няма място в БНР. Той не прави разлика между мнение и факт - което е абсолютно недопустимо за журналист, а и за всеки интелигентен човек.
  Монолозите му не са анализи, а пропаганда, и то изпълнена с грозни обиди (нарича несъгласните с него "фашисти".
  Подобна реторика може да има място в жълтите вестници и в кръчмите, но не и в национална медия.

 39. 39 Профил на vaboman
  vaboman
  Рейтинг: 387 Неутрално

  Волгин е поредния пропагандист, които си мисли че е журналист. Въобще в България професията журналист е унищожена през 1944 год. От тогава, та до днес - само пропаганда. Слугува се на партия любима, на корпоративните интереси на собственика, без значени кой е той, а тежки паталогии като Волгин ни се самонатрапват, като образец за свобода на словото и гражданска позиция. Волгин на практика е приватизирал националния ефир и най-грубо погазва всякакви принципи на обществената медия.

 40. 40 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3447 Неутрално

  До коментар [#6] от "SS":

  ,,При ГЕРБеруването медиите ходеха след Боце и му правиха шпакли защото това им вдигаше тиража и падаха мъни или му правиха дудуци (Пеевските медии) за изгода и с цел да му забият нож в гърба (справка - Костинбродската афера) !!

  Докато ПЕСерастите трябва да си плащат хвалбите !!!,,

  И там е най лошото, че плащат за хвалбите с нашите пари, данъците.

 41. 41 Профил на Free person
  Free person
  Рейтинг: 675 Весело

  Напоследък Антон Кутев се появява като човекът-оркестър или по-скоро на всяка манджа- мерудия!
  А самото предаване на Петър Волгин направо е пошло и обслужва нечистоплътни интереси.
  Защо Георги Лозанов не каже направо , че това е аморално словоблудство .И СЕМ ли се съобразява със силните на деня?

  Tony
 42. 42 Профил на ДЗВЕР
  ДЗВЕР
  Рейтинг: 572 Неутрално

  ... от друга страна- има копчета на апарата и мно'о други джурналистЕ... с други "истини" и плурализАм...та има избор.

  опозиция на всяка власт, отпор на всяка тъпота...
 43. 43 Профил на gobay
  gobay
  Рейтинг: 719 Неутрално

  До коментар [#42] от "dzwer":

  Вярно,но на Волгин се плаща от нашите данъци.Като иска неговата истина да звучи и друг да няма право на мнение,различно от неговото,ще трябва да си намери такова радио,където ще му плащат не от данъците ни!

 44. 44 Профил на stefan111
  stefan111
  Рейтинг: 316 Неутрално

  бтв също са на път да получат медал

 45. 45 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1291 Любопитно

  [quote#0:"статия"]БСП и ГЕРБ взаимно се обвиниха в оказване на политически натиск над медии[/quote]
  И кое е невярното? Две стада павиани са се вкопчили в големия ..банан))

 46. 46 Профил на ДЗВЕР
  ДЗВЕР
  Рейтинг: 572 Неутрално

  До коментар [#43] от "baygo":

  ...т'ва у законЯ за БНТ и БНР не го пише, ако сме точни... Не оправдавам Волгин, както не оправдаван никой джурналиС, дет' манипулира...

  опозиция на всяка власт, отпор на всяка тъпота...
 47. 47 Профил на райничка цветкова
  райничка цветкова
  Рейтинг: 624 Неутрално

  И двете партии си имат слугински медии и това си личи от 100 километра. За пред простия електорат обаче,циркът трябва да се разиграе, иначе ще лъсне това което всички знаем ,ГЕРБ дериват на БСП.

 48. 48 Профил на ДЗВЕР
  ДЗВЕР
  Рейтинг: 572 Неутрално

  До коментар [#43] от "baygo":

  ... и още- у прЪви курс журналистика сА учи най-важното за един журналиС... правилото за тритЕ източника. На пръстЕте на едната ръка сА броят джурналистете, дет' го спазват... Съвестта на другите са лекува с банкноти.

  опозиция на всяка власт, отпор на всяка тъпота...
 49. 49 Профил на gobay
  gobay
  Рейтинг: 719 Неутрално

  До коментар [#48] от "dzwer":

  Съгласен!Съвестта на Волгин от кои е?

 50. 50 Профил на stefan111
  stefan111
  Рейтинг: 316 Неутрално

  опорната точка да се плюе по волгин ли е ?

 51. 51 Профил на vaboman
  vaboman
  Рейтинг: 387 Неутрално

  До коментар [#50] от "stefan111":

  [quote#50:"stefan111"]опорната точка да се плюе по волгин ли е ?[/quote]

  Цъ, опорната точка е нещата в България да се случват, както в нормалните страни. Като начало Волгин може да бъде задължен да гледа/слуша BBC, та да види, що е това дискусия по гореща тема в публична медия. Да види, че ролята на водещия е да бъде медиатор между РАЗЛИЧНИТЕ гледни точки, че главното му задължение е да поддържа информационните канали широко отворени и чисти откъм смущения като лъжи, инсинуации, манипулации, полуистини и прочие български прелести.

  Съмнявам се обаче на Волгин да му хареса подобна роля. Друго си е, да ползваш националния ефир като личен амвон, от където да тръбиш личната си проповед. Или нещата при Волгин са съвсем банални. Подписал е поредния договор за спонсорство или бартер. Той на тях това, те на него онова и така......... унила българска реалност.

 52. 52 Профил на logifeel
  logifeel
  Рейтинг: 470 Неутрално

  До коментар [#39] от "vaboman":

  На калпавият журналист 1944-та му е виновна.

 53. 53 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1165 Неутрално

  Аз се чудя защо не са разкарали Волгин от БНР по съвсем различни причини. Личната хигиена например. Откакто се алкохолизира, смърди на пор, не се къпе. Хубавото на радиото е че предава само звук, защото ако правеше същото с миризмите, жална ви майка ако го слушате тоя в колата...

  Обичам да грухтя и плюскам.
 54. 54 Профил на stefan111
  stefan111
  Рейтинг: 316 Неутрално

  До коментар [#51] от "vaboman":

  Предлагам да го заменим с любица кулезич. Стискаме ли си ръцете?

 55. 55 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Злият гений в момента на нашата страна се нарича съзнателно поддържане на необразованост и съзнателно поддържана липса на интерес. Това чувство "ама какво ли зависи от мене", изяде държавата. Не е случайна фразата на един велик българин - "Вий сти прости и ас сам прост"..

 56. 56 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  До коментар [#47] от "neznaiko_2011":
  За 7 години членство в ЕС българските политици не развиха рефлекс да преговарят като равни - за да могат да го правят, те трябва да имат сила от държавата си, а това е основното липсващо звено. Сила от държавата си се получава само и единствено, ако говориш директно с гражданите. Тогава можеш да устоиш на всичко - на опозиция, на удари под кръста, на несъгласие вътре в собствената си партия. Ние не оформяме вътрешен консенсус по нито един въпрос.

 57. 57 Профил на Valeria
  Valeria
  Рейтинг: 768 Неутрално

  До коментар [#56] от "Култура ми Бойко":

  Изключително вярно, за съжаление. Абсолютна деморализация на всички нива

  https://goo.gl/8NG90J
 58. 58
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 59. 59 Профил на vaboman
  vaboman
  Рейтинг: 387 Неутрално

  До коментар [#54] от "stefan111":

  [quote#54:"stefan111"]Предлагам да го заменим с любица кулезич. Стискаме ли си ръцете?[/quote]

  Нещо нямам мерак, да дискутирам очевидни неща. Не, предложението не си приема и не си стискаме ръцете.

 60. 60 Профил на stefan111
  stefan111
  Рейтинг: 316 Неутрално

  До коментар [#59] от "vaboman":
  поне fist bump за любица кулезич няма ли да може?

 61. 61 Профил на stefan111
  stefan111
  Рейтинг: 316 Неутрално

  [quote#58:"péro"]"Дневник" вече е покорéн от червената мафия и си губи смисъла на рупор на демокрацията! [/quote]
  мисля, че има рубрика за "цитат на деня". Категоричен победител.

 62. 62 Профил на vaboman
  vaboman
  Рейтинг: 387 Весело

  До коментар [#52] от "logifeel":

  [quote#52:"logifeel"]На калпавият журналист 1944-та му е виновна.[/quote]

  Ааа, предполагам че "журналистите" от "Работническото дело" или "Дума" са образец за кадърност, щото на тях тази година им действаше/действа като вечна муза вдъхновяваща.

 63. 63 Профил на 4i4e
  4i4e
  Рейтинг: 470 Неутрално

  ТАКОВА ПЛЮЕНЕ КВОТО Е СЕГА ПО КОМУНЕТАТА/ВЛАСТИМАЩИТЕ КАТО ЦЯЛО/,НИКОГА НЕ Е БИЛО,НЕМАМ ИДЕЯ КВИ СА ТИЯ ЦЕНЗУРИ ДЕТ ИМ СЕ ПРИВИЖДАТ НА НЕКОИ,АМА ТОВА НАПРАВО СА СМЕШНИ ПРИКАЗКИ

 64. 64 Профил на goblenka
  goblenka
  Рейтинг: 624 Неутрално

  както мъдро е казал народът: истината е по средата! Т.е, и двете страни са виновни!

  goblenka
 65. 65 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1291 Любопитно

  [quote#58:"péro"]Ако не вземете мерки срещу платените боклуци от позитано, като разни културобойковци, тони вци, др.ивановци и подобни плазмодии, ще останете само с тях! [/quote]
  Изключително тенденциозно и напълно невярно твърдение на човек, отровен от злоба и неумение да се справя с проблемите си. Изказване на типичен маргинализиран представител на неудовлетворените и войнствени посредствености, с които се срещаме ежедневно, не за друго, а за да се посмеем

 66. 66 Профил на batzdravo
  batzdravo
  Рейтинг: 2173 Любопитно

  До коментар [#8] от "Stewie":"волгин да премести предаването си в някое частно радио , истеричната му пропаганда няма място в държавното"

  Истерията май е другаде! Националното радио, трябва да дава право на отговор, на всеки засегнат в предаване като това, това е неоспоримо право! А дали в другите, частните, национални радиа има място за "истерична" пропаганда?

 67. 67 Профил на Gopeто
  Gopeто
  Рейтинг: 1577 Неутрално

  Веднъж СЕМ да се намеси адекватно и да се наложи да ги защитава ..... ГЕРБ!?!
  Защото Волгин и ПГ на Тройната превръщат БНР, което въпреки всичко се опитва и донякъде успява да е обществено и независимо от силните на деня, в правителствено -парламентарно радио.

  "За мен върхът е онова високо място, от което ясно съзирам следващата си цел" Боян Петров
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK