Главният секретар на МВР: Операцията в Лясковец е провалена заради необяснимо своеволие на двама полицаи (обобщение)

Светлозар Лазаров по време на изслушването в комисията

© Анелия Николова

Светлозар Лазаров по време на изслушването в комисиятаИскам нещо да призная. Операцията е провалена", каза главният секретар на МВР Светлозар Лазаров пред депутатите от комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в парламента. Той и зам.-вътрешния министър Васил Маринов бяха изслушани за случилото се миналия петък (14 март) в Лясковец, където в акция за обезвреждане на барикадиралия се в дома си Петко Петков загина полицай от Специализирания отряд за борба с тероризма (СОБТ), а трима негови колеги бяха ранени.


Причината за провала била, че двама оперативни работници от криминалното звено на Областната дирекция на МВР във Велико Търново, в деня преди акцията са отишли да снимат къщата на Петков без да е имало нужда и без да са съгласували това с някои от ръководещите акцията, стрелецът ги видял и затова е устроил засада на спецполицаите на следващата сутрин, обясни Лазаров.


На продължилото почти два часа и половина заседание, на което бяха четени доклади и след това имаше сесия с въпроси и отговори, стана ясно, че:
- основната версия на МВР е, че своеволието на двама служители е провалило операцията, която е била подготвена по всички изисквания в продължение на две седмици. Това беше многократно повторено от Светлозар Лазаров, който в края на изслушването дори напомни, че това е "новината". Защо тези полицаи са действали така все още не е ясно.


- Петков видял, че на 13 март снимат къщата му, а след това униформен полицай звънил на вратата му и го викал и затова се подготвил за отбрана. Така вместо полицаите да проведат "бързи и изненадващи" действия, каквото е включвала тактиката им, той ги изненадал в засада. 


- Петков първи е започнал да стреля, заяви главният секретар. Според Лазаров бил готов за "дълга и тежка" засада.


един от неназованите първоначално служители е Павел Ангелов. Името му беше съобщено от депутата от БСП Кирил Добрев, а главният секретар го потвърди. Добрев представи Ангелов като бивш бодигард и близък до Бойко Борисов. По повод на намеците за "саботаж" и "провокация" към операцията, депутатът от ГЕРБ Веселин Вучков коментира, че целта на изслушването явно е да покаже, че има заговор на предишното правителство срещу МВР.


- все още не е ясно защо операция срещу Петко Петков е била отложена през 2012г. Това ще изясни проверка, възложена от вътрешния министър Цветлин Йовчев. Дългият период на бездействие спрямо стрелеца беше коментиран няколко пъти по време на заседанието от депутатите от управляващите като забележка към предшествениците им, че е по-добре сега да мълчат.


- операцията е била планирана за 14 март, заради заявеното от Петков, че в този ден взема пушката и ще стреля по децата. Главният секретар цитира, че това е било казано и от чистачката на училището, която на 13 разговоряла с мъжа и той отправил поредната заплаха. Лазаров припомни отново, че Петков е бил силно раздразнителен от деца и униформени, и преговори с него не са били препоръчани от психолозите.


- МВР остана категорично, че е нямало как Петков да бъде изведен, издебнат извън къщата и че за операцията са били събрани всички необходими данни. Лазаров изчете описание на откритото снаражение и запаси в къщата на стрелеца.


- Оставки и уволнения на отговорните и допусналите грешки ще има след като приключат всички проверки, увери зам. министър Васил Маринов.


Ето какво разказа главният секретар и какво питаха депутатите


Зам.-министър Васил Маринов (вляво) и Светлозар Лазаров по време на заседанието

© Анелия Николова

Зам.-министър Васил Маринов (вляво) и Светлозар Лазаров по време на заседанието


Лазаров и Маринов първо съобщиха всички детайли за действия на органите на реда от 2010 (когато за първи път Петков взема разрешително за оръжие) до сега.


Главният секретар каза, че операцията е била подготвяна (в периода 24 февруари - 7 март е бил първият етап) по досъдебно производство за незаконно притежаване на оръжие и е след съдебно разрешение. Докато разясняваше детайлите, той прекъсна четенето с думите "сега ще призная нещо". Последва обяснението за провала, че в деня преди операцията двама оперативни работници са отишли да заснемат къщата на Петков и той ги е видял и се е скрил вътре (вероятно е бил на терасата - бел.ред.).


Лазаров каза, че


техните действия не са били съгласувани с никой от подготвящите акцията


и той не може да си обясни защо са го направили. Имената им не бяха посочени.


Лазаров не коментира дали те са разпитвани и защо не е ясно как са решили на своя глава да се включат и да снимат. От обяснението остана впечатление, че това не е станало ясно в последния инструктаж за акцията и той не коментира защо не е била отменена, отложена.Главният секретар беше категоричен, че необяснимите действия на двамата оперативни работници са довели до това


Петков да е подготвен и да очаква полицаите и така те са попаднали в засада


Лазаров каза, че това заснемане не е било необходимо, защото вече е имало такива събрани материали - видео, снимки, както и планове и скици на сградата, които са били предоставени на работещите по случая още на 7 март. Главният секретар подчерта, че те са били цивилни, снимали са, но след това са дали камера и са поискали и от униформен полицай да влезе и да заснеме вратата на жилището на Петков. От изказването му стана ясно, че полицият е от патрула, който е стоял между къщата на стрелеца и училището, заради отправяните заплахи от Петков към учениците.


Полицаят от патрула не е знаел за подготвяната операция (Лазаров подчерта, че цивилните по този начин са издали информация за нея), но след това е отишъл и "снимал, звънил, викал, търсил Петков".


Васил Маринов (вляво) и Светлозар Лазаров разговарят с председателя на вътрешната комисия Атанас Мерджанов (в средата) преди началото на заседанието.<br />

© Анелия Николова

Васил Маринов (вляво) и Светлозар Лазаров разговарят с председателя на вътрешната комисия Атанас Мерджанов (в средата) преди началото на заседанието.


Няколко пъти главният секретар изтъкна, че действията на оперативните работници не са били "съгласувани, резюлирани, заповядвани" от когото й да е от свързаните с работещите по акцията. Той ги определи като "своеволие". След това той направи подробно описание какво е открито в дома на стрелеца като оръжие, запаси, укрепление на жилището.


След изказването на Лазаров, депутатът от БСП Кирил Добрев попита дали единият от полицаите, които са отишли да снимат ден преди акцията


е "Павел Ангелов, който бил бивш бодигард на Бойко Борисов"


Добрев оприличи действията на тези служители като "саботаж" и "провокация", които очевидно са повлияли на случилото се след това.


На въпрос от друг народен представител дали е имало евакуация на другите от сградата, главният секретар каза, че да - тя се е случила в 6 часа сутринта. Съседите са били изведени след възникването на критичната ситуация, уточни по-късно Лазаров.


Не само ще има оставки, но и уволнения


отговори на въпрос зам.-министърът Васил Маринов, но каза, че това ще се случи, след като приключи изясняването на случилото се на 14 март.


Зам.-министър Васил Маринов (вляво) и Светлозар Лазаров по време на заседанието

© Надежда Чипева, Капитал

Зам.-министър Васил Маринов (вляво) и Светлозар Лазаров по време на заседанието


Кой точно е спрял операцията срещу Петков през 2012 ще се знае след края на назначена проверка от вътрешния министър Цветлин Йовчев.


По-късно на въпрос за действията на двамата посочени като отговорни за провала служители, Лазаров подробно обясни: "Нищо не е налагало това заснемане, тъй като е било извършено. Такава задача не е била поставяна. Към 17:30 (предния ден - бел.ред.) му е докладвано, че е извършено заснемане, но не е уведомен, че лицата са забелязани от Петков. Те са му казали, че са предали информацията в София.


Служителите от СОБТ не са уведомени, че Петков е индикиран и че с него е осъществен контакт


На инструктажите това не е споделено, а е станало пред други униформени служители. Доколкото разбирам служителят, носил камерата е бил и на сутрешния инструктаж, но не е уведомил колегите от спецотряда. Впоследствие стана ясно, че заради това Петков и майка му са дежурили на два часа, за да чакат полицията, която се готви да го задържи."


На настояване на Кирил Добрев, Лазаров потвърди, че единият от служителите, които са в криминалния сектор към МВР - Велико Търново, наистина е Павел Ангелов. Добрев репликира, че той е в близки контакти с Бойко Борисов.


Бившият зам. вътрешен министър Веселин Вучков, който сега е депутат от ГЕРБ, коментира по време на отговорите на Лазаров, че в момента в комисията се внушава, че едва ли не бившият премиер е организирал заговор срещу правителството.


Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов беше активен в задаването на конкретни въпроси по операцията, въпреки реплики на депутати, че тези, които са отговорни за неслучилото се през 2012 задържане на Петков и бездействието, е по-добре да не бъдат толкова активни.


Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов беше активен в задаването на конкретни въпроси за тактиката на операцията

© Анелия Николова

Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов беше активен в задаването на конкретни въпроси за тактиката на операцията

Главният секретар отговори на някои от въпросите му, от които Цветанов заключи, че е трябвало информацията преди операцията да бъде събрана от хора от спецотряда, а не да се "предоверяват" на представители на местното МВР. Цветанов настояваше и за изясняване защо майката не е била изведена, след като е бил ясен рискът тя да се превърне в заложник. Той искаше да знае и защо полицаите не са се изтеглили след първата стрелба, за да променят тактиката, както и да се изясни кой наистина е стрелял първи.


Светлозар Лазаров отговори, че за пореден път ще каже, че колегите са били


"Изненадани и по тях е открита стрелба"


Той отново увери, че операцията е имала одобрени организационен план и заповед от него, както и тактически план и заповед от ръководителя на СОБТ Георги Гайков. На въпроси уточни, че е контактувано и с приятел на Петков, проведени са разговори със съседите. Имената на провеждащите инструктажа не бяха посочени, както и въпроси с какво са били въоръжени останаха без отговор.


Депутатите поискаха след като завършат всички проверки по случая да бъдат запознати със заключенията, а заседанието приключи с едноминутно мълчание в памет на загиналия в престрелката в Лясковец полицай Емил Шарков.Кой е Павел Ангелов


Името на единия от цивилните служители, за когото беше посочено, че е сред отговорните за провала на акцията е Павел Ангелов. Според публикации в сайтове той е известен като бодигард на Бойко Борисов по времето, когато бившият премиер е главен секретар на МВР. По-късно се сочи за негов личен приятел като освен това оглавява и  звеното за борба с тероризма във Велико Търново. През февруари 2012 г. името му влиза в новините с това, че се е прострелял с личното си оръжие по невнимание, съобщава тогава regnews. Налага се да му бъде правена няколко часова операция, колегите му призовават гражданите на Велико Търново да даравят кръв. Впоследствие е лекуван в София.
Според неофициална информация, цитирана от novini.bg през същата година, Ангелов е участвал в разкриването на групата за отвличания "Наглите".


Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (176)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Митко Василев
  Митко Василев
  Рейтинг: 652 Любопитно

  Нали казваше, че била успешна

  това, че казваш даден факт, не означава, че непременно го харесваш. въпреки че за 95% от аудиторията значи точно това
 2. 2
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 3. 3 Профил на Real Adventure Machinery
  Real Adventure Machinery
  Рейтинг: 466 Гневно

  Лазаров, ти като офицер и командир би трябвало да си теглиш куршума. Понеже не си никакъв командир, а още по-малко и офицер, просто подай оставка

  proudly built in Bulgaria
 4. 4 Профил на ѩзыкъ блъгарьскъ
  ѩзыкъ блъгарьскъ
  Рейтинг: 931 Неутрално

  Беше успешна, сега е провалена. Разбира се, полицаите са виновни. Откога полицаите снимат обект, който ще бъде щурмуван, на своя глава? За спомен ли са го снимали?

 5. 5 Профил на majorman
  majorman
  Рейтинг: 1058 Любопитно

  Лазаров нещо обърна плочата. Нали операцията беше чутовен успех? И къде е Овчев?

  We are just a war away from Amerikhastan/ When God versus God;the undoing of man
 6. 6 Профил на Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Рейтинг: 1079 Неутрално

  То е ясно за какво беше това размотаване и изслушвания. За да се изкараш невинен и да натопиш някой друг.

  Ако имаше ест, морал и достойнство щеше да хвърлиш оставка веднага, Лазаров, ама ти не ги знаеш тия думи.

  Няма шики-мики.
 7. 7 Профил на Pima
  Pima
  Рейтинг: 442 Неутрално

  глюпости на таркальоци...
  идеята май е някой местен жандарм ще отнесе калая вместо него.
  ОСТАВКА!!!

  Най-страшното на комунизма е това което идва след него...
 8. 8 Профил на lordcris
  lordcris
  Рейтинг: 720 Неутрално

  Комунистическа наглост. Всички са чудовищно некомпетентни и корумпирани от министъра да полицая в храстите.

 9. 9 Профил на georgi_val
  georgi_val
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Гледам го и си мисля ... той наистина вярва, че ще се вържем на това.... толкова плоско обяснение с цел прехвърляне на отговорността на някой полицай от най-ниско стъпало...

 10. 10 Профил на rapidfire
  rapidfire
  Рейтинг: 1541 Гневно

  Вземи се скрий, бе!
  Заради паметта на този с когото допреди една година си тренирал рамо до рамо!
  Сериозно ли мислиш, че някой ти вярва?

  It is nice to be important, but it's more important to be nice!
 11. 11 Профил на mr. wonderworld.
  mr. wonderworld.
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  сам взе да си противоречи-първо беше успех за България,сега-провал!

  добре поне ,че не обвини Цветанов и ГЕРБ!

  In my Wonderworld each sleeping vision is so real.
 12. 12 Профил на Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Рейтинг: 1079 Неутрално

  Операцията е грандиозен провал, но момченцето с глуповатата физиономия нали е зет н виден деятел на БСП и е сложен там да изпълнява поръчки... и дума не се чува за оставка. И като добавим навика на глутницата БСП да брани своите некадърници, не чакайте някой да получи наказание по случая. Ако не говорим някоя дребна риба да го отнесе де.

  А всъщност оставката е най-малкото, затвор му се полага на тоя.

  Няма шики-мики.
 13. 13 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4809 Гневно

  Да бе, полицаите на своя глава са снимали и после не са предоставили снимките на планиращия операцията?!

  Пак ни вземат за "канарчета"!

 14. 14 Профил на opt_02
  opt_02
  Рейтинг: 442 Любопитно

  "Необяснимо"???
  Необясними неща няма.
  Виж - необяснени...

 15. 15 Профил на stonedridah1
  stonedridah1
  Рейтинг: 522 Неутрално

  демек Бойко Борисов е саботирал акцията.............................................................................

  Ти за мен си Мики Маус!
 16. 16 Профил на Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Рейтинг: 1079 Неутрално

  Сега цацаратурата да го подгони че не е осъществил контрол върху подчинените си, щом може да съди Цветанов че не контролирал подчинените си дали подслушват, още повече има основание да съди тоя че не е упражнил контрол, щото тука резултатите са видими и фатални. Един убит спецполицай и няколко осакатени.

  Няма шики-мики.
 17. 17 Профил на xfactor
  xfactor
  Рейтинг: 388 Неутрално

  Като е провал - оставка! Просто е

 18. 18 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 4412 Неутрално

  Двама дребни полицаи са виновни.
  Големите риби- не!?

  klimentm
 19. 19 Профил на Jessika
  Jessika
  Рейтинг: 1522 Неутрално

  [quote#5:"majorman Волен - в Сибир!"]Лазаров нещо обърна плочата. Нали операцията беше чутовен успех?[/quote]

  Защото са му наредили да обърне плочата...с по-далечната цел, да се окепази ББ чрез полицаят, който бил уж му бил бодигард и да се пусне версията за саботаж от страна на ГЕРБ....
  Кирилчо Добрев е спец по подобни сценарии. Кой знае какво ще измисли още в следващите дни, за да си прикрият лайняните гащи на провала.

  Виктор Юго: „Общество, което не иска да го критикуват, прилича на болен, който не разрешава да го лекуват.”
 20. 20 Профил на georgi_val
  georgi_val
  Рейтинг: 442 Весело

  До коментар [#11] от "mr.wonderworld.":

  а недей така... току виж утре обявят, че Цветанов ги е "пратил" да снимат

 21. 21 Профил на Колаборационист
  Колаборационист
  Рейтинг: 924 Разстроено

  Пак ГЕРБ са виновни, няма кой друг да е ...

  Всички ТРЯБВА неумолимо да наказваме невежеството на администрацията и духовенството !
 22. 22 Профил на allmighty
  allmighty
  Рейтинг: 468 Неутрално

  Стига глупости. Ако някой на място е проявил безхаберие, това по никакъв начин не извинява безхаберието на висшето ръководство. Операцията е планирана така, че ако обектът не благоволи да действа според очакванията, командосите стават пилци за отстрел. Да не говорим за цивилните съседи, за чиято безопасност никой не е направил нищо.

 23. 23 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 2004 Неутрално

  Аз от това обяснение нищо не разбрах. Как е възможно тези двама "служители" досега да не са разпитани? И как така "на своя глава" са действали?

  Доброто е заразно
 24. 24 Профил на o1e
  o1e
  Рейтинг: 442 Разстроено

  Тъпомера в МВР видял какво ли не е излязъл от строя след тази поредна небивалица на господина.

 25. 25 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  На тоя вече 4ти ден му чакам оставката...и на офффчев тоже.....

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 26. 26 Профил на matera
  matera
  Рейтинг: 697 Неутрално

  нямат срам и почит тези хора към загиналия полицай,хвърлят политическа кал и нямат мъжеството да признаят некадърността си.пак кака Пена чистачка ще обере пешкира,а те са си играли на стражари и апаши!

 27. 27 Профил на Другари, дамските въшки са срам за комсомолките!
  Другари, дамските въшки са срам за комсомолките!
  Рейтинг: 577 Неутрално

  Съжалявам единствено, че не е бил този б****к на мястото на убития!

  "Единственото хубаво нещо, което идва от изток, е слънцето." - финландска поговорка.
 28. 28 Профил на senser
  senser
  Рейтинг: 400 Неутрално

  "Петков и той ги е видял и се е скрил в къщата си"

  И това е причината за провала, така ли?!?
  При положение, че въпросният Петков не бил излизал от дома си от не-знам-си-коя година, сега изведнъж се оказа голям проблем, че се е скрил вкъщи

  simple mind
 29. 29 Профил на д р Чарли Мишкин от ГРУ
  д р Чарли Мишкин от ГРУ
  Рейтинг: 1915 Неутрално

  [quote#21:"колаборационист"]Пак ГЕРБ са виновни, няма кой друг да е ...[/quote]

  До коментар [#21] от "колаборационист":

  И Костов и международната обстановка.

  Путин kiss май ЕС! ----- wwww . ДЕНьГИ .ru.net :-)
 30. 30 Профил на Сотир Методиев Пеевски
  Сотир Методиев Пеевски
  Рейтинг: 503 Разстроено

  "Искам нещо да призная. ПР-акцията ми е провалена. Мъка, голема мъка ме тресе..."

  "ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЕЛИТ" в БГ - ПРЕСТЪПНИ ГРУПИРОВКИ, МАСКИРАНИ КАТО "ПАРТИИ"
 31. 31 Профил на mavricii.plovdiv
  mavricii.plovdiv
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Не мога да повярвам тоя какви ги дрънка!

 32. 32 Профил на Яна
  Яна
  Рейтинг: 773 Неутрално

  Нагоре гледаш, а, Лазаров? Дали те гледа оттам Емил Шарков, а?
  Гледа те, Лазаров. И не само той...

  "Славата трябва да се извоюва, а честта просто не бива да се губи." Шопенхауер
 33. 33 Профил на OMUNVINGE
  OMUNVINGE
  Рейтинг: 442 Неутрално

  депутатът от БСП Кирил Добрев попита дали единият от полицаите, които са отишли да снимат ден преди акцията

  е "Павел Ангелов, който бил бивш бодигард на Бойко Борисов"

  Тия комунета напълно изтрещеха !!!

 34. 34 Профил на Firefly
  Firefly
  Рейтинг: 918 Неутрално

  Ех,срама нямат никаква.По-долно от това няма накъде.Не стига,че момчетата пострадаха от некадърни заповеди,ами сега и сами са си винавни.С приказките и измислените оправдания само правят ситуациите по-нелепи.Какви полицаи имаме тогава,щом не се подчиняват на началниците си и проявяват своеволия?Направо да му се доповръща на човек.

 35. 35 Профил на The Core
  The Core
  Рейтинг: 768 Любопитно

  йОвцата Доли защо не е на килимчето?

  Нооо.. тука надушвам и нова "опорна точка"..
  Пак ББ е виновен, защото бодигарда му бил там....(май..)
  Ех, ех, ех.. то бива, ама чак пък толкова виновен ББ....
  Нещо за глобалното затопляне?
  Или за малайзийския Боинг?

  Ние обичаме да сме сред природата, защото тя няма мнение за нас! Ницше
 36. 36 Профил на dolna4erti4ka
  dolna4erti4ka
  Рейтинг: 1234 Неутрално

  навремето нашите министри точно така се оправдаваха-не сме получили факса ,щото пена чистачката като бърсала го скъсала.Та и тоя-двама отишли и снимали-минали ти си ги изпратил да ти снимат и да ти дадат планове на къщата-да не би тия планове да им трябват на тях-те са били подготовка на "ювелирната операция"Съвсем ни хванаха за канарчета.

 37. 37 Профил на kimik
  kimik
  Рейтинг: 225 Гневно

  Директорката на детската градина със синьото мляко си подаде оставката без да има разболяло се детенце, а тук един загинал и незнайно колко ранени - оставка и пълно разследване кога?!

 38. 38 Профил на Firefly
  Firefly
  Рейтинг: 918 Неутрално

  Предполагам,че "виновните непосочени полицаи" са загиналия и този,който ще остане инвалид.Отвратително!Оставка!

 39. 39 Профил на chushka
  chushka
  Рейтинг: 388 Неутрално

  жалка работа! Всичко звучи объркващо и аматьорско. Щом са евакуирали, защо жена от третия етаж разказва, че е била в сградата, а щом са снимали вратата, защо не са успели да я разбият? Явно са специализирани в пиенето на бира след работа.

 40. 40 Профил на Кирето
  Кирето
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  Е, как може Лазаров да не може две изречения на кръст да върже?
  Хем чете, хем пак заеква...
  И сега какво? Пак някой друг е виновен, но това няма значение, той като шеф, барабар с Йовчев, трябва да си подадат оставките.

  Научих "God Save the Queen".........е, струва си....
 41. 41 Профил на o1e
  o1e
  Рейтинг: 442 Разстроено

  Аз мислех , че ще каже , че вятърът се е обърнал призори, кучето на съседа на чичо Пешо надушило баретите и започнало да лае , което събудило чичо Пешо . Той излязъл да застреля кучето с ловната пушка , но в този момент видял катерещите се по стълбите качулки, превъртял и така нататък.
  Въобще как можах да не се сетя , че двама полицаи с фотоапарат са причинили трагедията.

 42. 42 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 2161 Гневно

  И тоЙзи си намери опоравдание !
  На теЙзи Оправници все някой друг им е виновен !
  Аланкоолу ,
  че нали ти си им баш началника на полицаите бе ! ?

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 43. 43 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 2243 Неутрално

  До коментар [#1] от "Митко Василев":

  Явно това са последните ОПОРНИ ТОЧКИ !Кой успя да ги сътвори,след като тази "перфектна" операция беше подготвяна цели 2 дни?Цитат от медиите!Не сме чак толкова късопаметни все още!

 44. 44 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 2252 Любопитно

  “Главният секретар беше категоричен, че необяснимите действия на двамата оперативни работници са довели до това Петков да е подготвен и да очаква полицаите и така те са попаднали в засада...”

  Лошо Седларов, лошо! Оказа се, че снегът ни изненада?!
  Оправданията са още по-тъпи от цялото фиаско!
  Нали затова викаш тежко въоръжени рейнджъри, за да се оправят с всяка ситуация...

  I Want To Believe
 45. 45 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 2161 Гневно

  "" "Искам нещо да призная. Операцията е провалена", каза главният секретар на МВР Светлозар Лазаров ""
  =======================

  Нали ти преди каза следното :
  - Операцията е триумф за обществото
  и трагедия за МВР !

  А сега пък провал

  О С Т А В К А

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 46. 46 Профил на На комунист доверие да нямаш
  На комунист доверие да нямаш
  Рейтинг: 497 Неутрално

  Хайде пак изкараха Бойко виновен.

  Безбожен народ иска морални политици, но такива няма да му се явят
 47. 47 Профил на cucing
  cucing
  Рейтинг: 660 Неутрално

  Тъй, тъй, беше ясно, че ще търсим вината в някои дребни риби.
  Просто по комунистически. Партията никога не греши!
  Под партията разбирайте вождовете и де!
  Гадни, гнусни лъжци!

  ура и да живей!!!
 48. 48 Профил на own
  own
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Типично...

  Всички назначения в публичния сектор на България са политически. Не е важно колко си кадърен, а от кои си?

  Това да си некъдърен и да те крепят на пост само защото си нечий човек е недостойно. Но това да обвиняваш подчинените си за твоите грешки довели до човешки жертви и ранени е върховна форма на нещо отвратително, което все още не е описано в никой речник.

 49. 49 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1759 Любопитно

  "На настояване на Кирил Добрев, Лазаров потвърди, че единият от служителите, които са в криминалния сектор към МВР - Велико Търново, наистина е Павел Ангелов. Добрев репликира, че той е в близки контакти с бившия премиер Бойко Борисов."

  хехе, тея сладури не я ли преиграват леко... кааа' па не са сетихме дося че Боца им е пуснала кафевото в гащите... нооо достоверна версия, еваларката, Кирчо

 50. 50 Профил на Grizacha ot Razgrad
  Grizacha ot Razgrad
  Рейтинг: 605 Любопитно

  Внимателно прочетох всеки един ред от статията.Е добре,защо тези снимащите полицай не позвъниха на Петков във връзка с подадените от него жалби за да му съобщят,че са взети необходимите мерки за справяне със ситуацията и като се покаже,щрак белезниците.Просто но ефективно,ама откъде акъл.

 51. 51 Профил на antropos
  antropos
  Рейтинг: 561 Любопитно

  Хайде-е-е, намериха "опущение козелов"! Тоя не е ли чувал за поемане на политическа отговорност, все пак постът му е връзката между професионалните и политическите кадри във ведомството!

  Sic transit..
 52. 52 Профил на amg32
  amg32
  Рейтинг: 909 Неутрално

  Сполучливата акция се оказа ...провал!
  Имало евакуация....1 час след началото на стрелбата!
  Боже, ами тоя идиот е на висш пост в държавата! Къде живеем?!

 53. 53 Профил на Grizacha ot Razgrad
  Grizacha ot Razgrad
  Рейтинг: 605 Весело

  До коментар [#48] от "6c":

  Златен си с тоз коментар ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 54. 54 Профил на OMUNVINGE
  OMUNVINGE
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Не бе Добрев, аз гледах неизлъчени кадри на ТВ7 от акцията, на тях много ясно се видя как Бойко Борисов, пробива периметъра, влиза в къщата разстрелва полицаите, след това ранява шантавелника, скача през прозореца на гърба на Цецо и дим да го няма, аааааа и след него Мая бяга с едни бюлетини и се опитва да го накара да ги подпише.
  Малоумник с малоумника ти !!!

 55. 55 Профил на Xumpomo name
  Xumpomo name
  Рейтинг: 659 Неутрално

  Веднъж бодигард на Борисов - цял живот срам. Чудя се, Костов нещо не е ли замесен?

  Birds of a feather flock together.
 56. 56 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 2161 Любопитно

  Къде е най-новоназначения министЕр на МИЛИЦИЯТА
  офицера Росен П. . . .
  или си е подал оставката

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 57. 57 Профил на theanalyser
  theanalyser
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  БТР-ите влязоха в Лясковец като руснаци в Крим - все едно срещу тях има цяла армия.
  Не само стрелеца, целият град е разбрал за акцията.
  Тотална издънка и погубен живот - няма какво да се обясняват - чакаме оставки.

 58. 58 Профил на radan_lostov
  radan_lostov
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Пак ли ГЕРБ ви е виновен вееее?!!!!?!!?

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 59. 59 Профил на Free person
  Free person
  Рейтинг: 714 Гневно

  Толкова оскъдна информация дава главният секретар и на това отгоре си измива ръцете,че 2-ма редови полицаи били виновни,а всички останали/жертви и нежертви/ - невинни.По-безумно обяснение не може да бъде дадено.
  Оставка веднага!И лична отговорност на МВР министъра и гл.секретар!

  Tony
 60. 60 Профил на dolna4erti4ka
  dolna4erti4ka
  Рейтинг: 1234 Неутрално

  Май пак Моника е писала опорните точки,а пък тя жената е специалист по друго не по "ювелирни акции".По тъпо обяснение не може да има-наистина никой не е толкова тъп колкото изглежда.Горкото полицайче,отиде си бадева сигурно има жена и дечица.СерГейчо ли ще се грижи за тях сега.

 61. 61 Профил на georgi_val
  georgi_val
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Хайде почна се ... сега Бареков ще раздуха верисията за саботаж от страна на Борисов... и върви обяснявай че нямаш сестра . ..

 62. 62 Профил на TheJ0kerr
  TheJ0kerr
  Рейтинг: 497 Неутрално

  Тва не го купувам!! Изобщо!! Прекалено удобно, нагласено и съшито с бели конци ми се чини!! По социалистиèски наивно!

  Способността да се прави зло се оказа най-благодатният талант на комунистическата епоха, тъй като това ЗЛО се оказваше ДОБРО за политиката на партията Г. Марков
 63. 63 Профил на soldierism
  soldierism
  Рейтинг: 470 Неутрално

  Е, нЕма такава държава !

 64. 64 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 2161 Гневно

  Отново се действа по опорни точки !
  А и К.Добрев подсказва ,
  че тоя е толкова тъпичък ,
  че току виж ги забравил !

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 65. 65 Профил на bora bora
  bora bora
  Рейтинг: 1407 Гневно

  Теа силоваци- Лазаров и Йовчев нямат капка съвест в главите си.

  Ама ми се струва , че и те много се страхуват щото не им разрешават да си подадат оставките!

 66. 66 Профил на sancho
  sancho
  Рейтинг: 228 Неутрално

  Виновни сме всички ние,които допуснахме тези нагли некадърници да ни управляват.

 67. 67 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 3398 Неутрално
 68. 68 Профил на Музар
  Музар
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  Отговорност за грешките на подчинените носят началниците им. За "своеволия" трябва сериозно разследване, а не просто прехвърляне на вината към по-слабите и към загиналия, който дори не може да се защити.

  Умопомрачителна наглост от страна на шефовете на МВР! Това не е ръководство (което знае какво и как да ръководи и управлява), това е пасмина на заплата и играещо странни игрички. В които загиват хора - дали от страна на подчинените им или на гражданите - за тях няма значение!

  Синдикатите към МВР, ако са читави, да поискат пълно разследване на началниците и до най-горе при тази "акция", защото просто не вярвам вината да е единствено и само на загиналия полицай! Просто няма такъв вариант. Колкото и МВР-босовете да олайват простраството с безумията си.

  Гласът на разума е тих, но не се успокоява, докато не бъде чут." Бъдещето на една илюзия" Зигмунд Фройд
 69. 69 Профил на The Blue Danube
  The Blue Danube
  Рейтинг: 497 Неутрално

  операцията е доказателство за пълната несъсътоятелност на управлението, резултатите от, което ще са същите. след като никои не поема отговорност, ще има още подобни провали.

  За човека можеш да съдиш по приятелите му.
 70. 70 Профил на o1e
  o1e
  Рейтинг: 442 Разстроено

  Честно казано не мога повярвам , че може да има толкова долно същество - гроба на баретата е още пресен ,а този гребе кал от него и я хвърля по колегите му.
  За съдниците в ада има специално място ...

 71. 71 Профил на blockhead
  blockhead
  Рейтинг: 400 Неутрално

  Как хвърля отговорността върху подчинените си. Ало това е спец отряд, който сте пратили там. Дали двама съгледвачи са се провалили или не, спец отряда трябва да е подготвен за всичко, иначе какво му е спец-а?
  Подавай си оставката и взимай и Цветлина със себе си.

 72. 72 Профил на Бенк-Бенк
  Бенк-Бенк
  Рейтинг: 1242 Неутрално

  [quote#50:"mentra65"]защо тези снимащите полицай не позвъниха на Петков във връзка с подадените от него жалби за да му съобщят,че са взети необходимите мерки за справяне със ситуацията и като се покаже,щрак белезниците.[/quote]
  -Ами както излиза от проверката те са били нещо като туристи с фотоапарати. Или "професионали", ама от бившото закрито сега "МВР_Пикчърс". Оставало е да повикат Петков, за да му направят пробни снимки, т.е. да го снимат за кастинг и подготвят за ролята му при арестуването му от спецполицаите.

 73. 73 Профил на The Blue Danube
  The Blue Danube
  Рейтинг: 497 Неутрално

  и щом от бивш бодигард на боико се е провалила операцията, то вие кои сте, бееее....?

  За човека можеш да съдиш по приятелите му.
 74. 74 Профил на Музар
  Музар
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  Значи, в структура, в която има координац;ия и субординация, за всяко отклонение от горните две думи (а те значат доста определени неща, не са само раздвижване на въздуха при изговаряне) отговарят началниците. Ако не могат да осигурят това - са за боклука. Не мога да повярвам, че някой от подчинените им е отишъл по свое усмотрение да върши нещо си. Да речем - да снима... С личния GSM? Това няма нито доказателствана, нито оперативна стойност. Значи някой ги е пратил. Нагоре по стълбичката на упълномощени началници.

  А ако тези началници толкова скапано си вършат работата, че всеки техен подчинен е като браунова частица (хаотично движение), то отново не стават за началници, а са директно за боклука.

  Да, ама семейството на загиналия полицай я получи някой лев, я не. Но началниците ще вземат 20 заплати при пенсиониране, сигурно и някоя награда, че и макс пенсия.

  Гласът на разума е тих, но не се успокоява, докато не бъде чут." Бъдещето на една илюзия" Зигмунд Фройд
 75. 75 Профил на Мойше! Толкоз!!!
  Мойше! Толкоз!!!
  Рейтинг: 1068 Весело

  [quote#4:"cor.ne.edito"]Беше успешна, сега е провалена. Разбира се, полицаите са виновни[/quote]
  И не к'ви да са полицаи, случайни такива, а приближени на Боко:
  [quote#0:"статията"]На настояване на Кирил Добрев, Лазаров потвърди, че единият от служителите, които са в криминалния сектор към МВР - Велико Търново, наистина е Павел Ангелов. Добрев репликира, че той е в близки контакти с Бойко Борисов.[/quote]
  ЯСНО!!! Боко е провалил акцията УУУУУУУУУУУУ!!!!!!

  THOSE ARE MY PRINCIPLES! AND IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE OTHERS, TOO!
 76. 76 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 2243 Неутрално

  До коментар [#33] от "OMUNVINGE":

  Този депутат/Кирил Добрев/ ми е "любимец"!Защо вместо да пита врели-некипели не разкаже как се пренасят чували с валута през граница и после как те оправдава съда поради "недостатъчни доказателства"??Явно торбата е била доста пълна!

 77. 77 Профил на Dr.Jotker
  Dr.Jotker
  Рейтинг: 442 Неутрално

  тези лекенца не познават ли значението на думата "оставка"

 78. 78 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 1045 Гневно

  Пак вината се поема на най-ниското ниво...
  Разследване!! Кой какво е подписвал, кой какво е правил!

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 79. 79 Профил на Dr_Doolittle
  Dr_Doolittle
  Рейтинг: 1581 Неутрално

  Му-ха-ха. бай Петко направил засада на спецчастите.
  В момента ги слушам по радиото какви глупости дават като оправдания. Например Барикадиралият се имал (забележете) свещи, фенери ,сиропи(!!!!!), медицински суровини (егати термина, медицински суровини в домашни условия са само билките) и т.н и т.н.
  Явно тежко въоръжената милиция си е мислила ,че това е поредния мухльо ,който ще го сложат на земята и след това ще се снимат на диванчето му. Да,ама не. Още по нелепо е как са снимали предишния ден с камери като туристи и как всички са ги видели. Още още още по-нелепо е че са знаели ,че има ловна пушка и са отишли като на сватба -добре екипирани , но с ниско и по гащи IQ. Такива директни репортажи от комисии са втрещяващи с блясъка на некомпетентността ,която цари в силовите структури, а тези щяха да бъдат поразени тежко и с добре направена прашка...

  http://www.flickr.com/photos/39768558@N04/3712408729/
 80. 80 Профил на За да останат ХОРА в България.
  За да останат ХОРА в България.
  Рейтинг: 714 Неутрално

  "Искам нещо да призная. Операцията е провалена", .. НО НЕ ОТ МЕН.. Аз съм невинен.. чист, червен задник.... зет на МВР олигарх, но съм невинен..

 81. 81 Профил на babalyuga
  babalyuga
  Рейтинг: 695 Гневно

  Пак Бойко е виновен.

  Ето и НЕК фалира (за втори път).

  А за самолета в Малайзия защо никой не го пита къде го е скрил? И за него е виновен, но управлява журналистите и не му задават въпроси.

  СРАМ. ББ не е цвете, ама и за всичко да ви е виновен, хайде вече.

 82. 82 Профил на cucing
  cucing
  Рейтинг: 660 Неутрално

  Безхаберници!
  Да ви купя, няколко топчета "Емека", за да си изтриете нас...те задници.
  Малиии и с цялата си наглост афиширате тапотията си, пред народа с безпардонност и никакво намерение за поемане на отговорност.
  Вън!!!

  ура и да живей!!!
 83. 83 Профил на Бенк-Бенк
  Бенк-Бенк
  Рейтинг: 1242 Неутрално

  [quote#28:"senser"]
  "Петков и той ги е видял и се е скрил в къщата си"
  И това е причината за провала, така ли?!? [/quote]
  -Ето малко по-членоразделно преразказано:
  "по неясни причини на 13 март двама полицаи от Велико Търново в цивилно облекло са отишли да заснемат къщата на Петко Петков без разпореждане от началниците си и са били забелязани от него. Те са направили това, въпреки че властите вече са разполагали със скици и снимки на жилището.

  Полицаите са установили контакт с униформените служители, патрулиращи около сградата, и са дали камера на един от тях, за да заснеме жилището. Унифоменият е влязъл в блока и е снимал вратата, докато е звънял на звънеца да търси Петков. От думите на Лазаров стана ясно, че патрулиращите полицаи са били пред жилището заради заплахите на Петков към децата от училището отсреща."
  "...цивилните полицаи от Велико Търново са действали без разпореждане от ръководителите си.

  „Не е разпореждано повторно заснемане на къщата. Това са фриволни действия”, каза той.

  По думите му Петко Петков е бил изключително раздразнителен към две неща – поведението на децата и униформени служители.

  „Нещата ескалират и би могло това присъствие на униформени служители да се приеме за ескалация. Петко Петков е чакал служителите на МВР. Не знам тези хора по каква мотивация и причини са направили това повторно заснемане, защо са установили контакт с униформени служители и ред други действия. Единият се беше самопрострелял преди около две години по неизяснени причини”, обясни Лазаров, цитиран от Агенция "Фокус".

  "Оттук нататък операцията е провалена. Колегите от Специализирания отряд попадат на реална засада. Срещу тях е открит огън. Благодарение на техния професионализъм и саможертвата на инспектор Емил Шарков са предотвратени по-тежки последици”, каза още Светлозар Лазаров. Петков е очаквал подобни действия от страна на полицията.

  Главният секретар на Министерството на вътрешните работи Светлозар Лазаров добави, че служителите, които са заснели повторно жилището на Петко Петков в Лясковец, са от криминалния сектор в Областната дирекция на МВР във Велико Търново.

  "Потвърждавам, че единият служител се казва Павел Ангелов. В момента се извършват проверки. Дали е саботаж – не мога да кажа. Видно е, че става дума за някаква самодейност, самоинициатива, която на практика няма нищо общо с организацията, планирана по време на операцията”, допълни Лазаров.

  В ОД МВР Велико Търново ще има оставки и уволнения, каза изпълняващият длъжността министър – зам.-министър Васил Маринов"
  http://www.vesti.bg/bulgaria/politika/lazarov-obvini-policai-ot-tyrnovo-za-liaskovec-6007889

 84. 84 Профил на Rage Against
  Rage Against
  Рейтинг: 1044 Неутрално

  все някой друг им е виновен на другарите комсомолци...

  РЕФОРМИ !
 85. 85 Профил на The Blue Danube
  The Blue Danube
  Рейтинг: 497 Неутрално

  лазаров, протежето на моника, дори не може и да си подаде оставка достоино, ние чакаме акция да организира.

  За човека можеш да съдиш по приятелите му.
 86. 86 Профил на doneva_a
  doneva_a
  Рейтинг: 497 Любопитно

  Обяснете ми как едно заснемане предния ден води до озоваване в засада на спецчасти на другия ден? Всъщност не вие, г-н Лазаров да ми обясни.

  "Главният секретар беше категоричен, че необяснимите действия на двамата оперативни работници са довели до това
  Петков да е подготвен и да очаква полицаите и така те са попаднали в засада"

  "Цар Самоил во Скопје за 1,5 милиони евра, а во Софија за 50 000 евра и свети!"
 87. 87 Профил на Димитър
  Димитър
  Рейтинг: 477 Неутрално

  Ебаси цирка.Ама иДобрев от БСП задава въпроси, оня отговаря.Риалити бееее )))))) Аматьорско и им прозират насраните гащи, но не и за матряла.Матряла си им е супер, довечера пак "Боко Тиквата" ще му е виновен на матряла.Ще гледа онези партньорите на СНН и ще крещи против ББ ЦЦ и ненам си кой..Айде народе, айде на претоплените социалисти.Нали тях искахте.......яж сега....дишай с пълно гърло

 88. 88 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 9231 Неутрално

  напълно провалена операция , жалко за загиналия и ранените , а ръководството да си подава ОСТАВКА !!!!!!!!!!!!

 89. 89 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 2243 Любопитно

  В момента по Нова телевизия се коментира поредната ПРОВАЛЕНА операция !Всички сме съгласни с това!Виновни няма! Но колко струва 1 минута телевизионно време,посветено на този "интелектуалец"и неговите "перфектни" действия и кой ще плаща тези безбройни минути?????

 90. 90 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4342 Неутрално

  МВР търси изкупителните жертви с цел да се прикрие провала на по-високите етажи!

 91. 91 Профил на Музар
  Музар
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  [quote#79:"Dr_Doolittle"] тези щяха да бъдат поразени тежко и с добре направена прашка... [/quote]

  Мани, май са ги отстреляли с четалче (ако си спомняш едни много афив четалчета, с които цъкахме скобички по дамски чорапи).

  НАГЛОСТ до безумие от МВР-БОСОВЕТЕ! Не ставате и за чеп за зеле, идиоти!

  Жалко, че заради вас загиват българи, които вероятно са повярвали, че работят за хората, а не за "емека" като вас!

  Съболезнования към близките на загиналия полицай. И... не знам как да го кажа, но сега загиналото момче/мъж, като най-беззащитен, ще отнесе всичките простотии на началниците. И семейството/близките му.

  Как да имаме нормална полиция при такова смахнато управление?

  Гласът на разума е тих, но не се успокоява, докато не бъде чут." Бъдещето на една илюзия" Зигмунд Фройд
 92. 92 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 4099 Неутрално

  Очевадно бе нежеланието на шефа на комисията, както и на редица нейни членове да изслушват казаното от Цветан Цветанов. Личеше страх от въпросите и разсъжденията му....
  Не че Ц.Ц. е толкова опасен анализатор или че е по-честен от тях, но той непрекъснато беше прекъсван по един или друг начин.
  Какво му пречеше на ръководещият това заседание да остави всеки един от комисията да се изкаже до край и едва тогава да се правят някакви коментари? Та нали целта на тази комисия е да изясни случая до край.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 93. 93 Профил на Музар
  Музар
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  До коментар [#77] от "Busy":

  Не, имат трапанация.

  Гласът на разума е тих, но не се успокоява, докато не бъде чут." Бъдещето на една илюзия" Зигмунд Фройд
 94. 94 Профил на dolna4erti4ka
  dolna4erti4ka
  Рейтинг: 1234 Неутрално

  момчетата от отряда са яки, тренирани и не толкова тъпи ,колкото ги мислят началниците им.Нали след толкова изприказвани глупости по техен адрес няма да решат някой шеф да пострада от приятелски огън.

 95. 95 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 4099 Гневно

  Защо тази операция е задействана едва след казаното от Петков пред чистачката, че на следващия ден щял да стреля по децата? Защо МВР се задейства винаги едва след като се стигне до "последната фаза"?
  Този маниер на действие е не само недалновиден, но и дава възможност на нарушителя да стигне до положение да ръководи (чрез манипулации и проби) действията на МВР.
  Дали Петков би бил толкова подготвен, ако МВР действаше превантивно (и разбира се ИЗНЕНАДВАЩО)....т.е. преди да се е стигнало до "последната фаза" в развитието на отношенията между престъпник и правоохранители!?

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 96. 96 Профил на shileto
  shileto
  Рейтинг: 1120 Неутрално

  Тоя докато гледа така невинно да обясни защо спец отряда е стрелял с халостни патрони Да не им ги е сменил Цветанов?
  Да си дават оставките че не мога да ги гледам тези наглеци

 97. 97 Профил на kashpirovska
  kashpirovska
  Рейтинг: 980 Любопитно

  А бе аз през цялото време се чудех кога и по какъв начин ще си измият ръцете с предишното управление и разгеле,дочаках да прочета обяснението! Ей на,пак си е виновен Б.Б. и това е!Саботаж,така ли да го разбирам?

  Джордж Оруел-1984
 98. 98 Профил на too_many
  too_many
  Рейтинг: 571 Неутрално

  няма по големи негодяи от тези хора ... чудиха се как да се измъкнат от отговорност и сътвориха чутовен маскарад ... възмутен съм до безкрай ... и това лайно добрев, бива ли такова нещо.

  обичам Ви .... разбирам Ви ... искам да Ви помогна
 99. 99 Профил на who cares
  who cares
  Рейтинг: 451 Неутрално

  ... ЗАЩОТО ТАКА... милиционерите са уникални по глупави оправдания и обяснения... опростачването на нацията, превръщането и в стадо, в което всички тръгват натам, накъдето и скимне на най-рунтавата овца вече дава резултат. Извинявайте, ама "някакви заблудени" снимали, показвали средни пръсти"... НЕ ГИ Е СРАМ... Тоя - лудия, не са ли го наблюдавали постоянно... или баретите да ходят да спят, за да са свежи за "акцията"... ДОБРЕ ДОШЛИ В СТРАНАТА НА УСМИХНАТИТЕ ВЕЛИКАНИ ...

 100. 100 Профил на mto
  mto
  Рейтинг: 1020 Неутрално

  А бе нали беше успешна, как така сега "провалена"? Ако използваш най-елитния отряд нямаш право на оправдания! Оставките!

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  Вместо виц: "Високият морален стандарт в политиката, който зададе ГЕРБ!"
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK