Основната причина за трагедията в Лясковец са двамата служители, заснели дома на Петков, заяви Йовчев (видео)

Пресконференция за резултатите от акцията в Лясковец - главният секретар на МВР Светлозар Лазаров и вътрешният министър Цветлин Йовчев.

© Анелия Николова

Пресконференция за резултатите от акцията в Лясковец - главният секретар на МВР Светлозар Лазаров и вътрешният министър Цветлин Йовчев.Основната причина за трагедията в Лясковец са двамата служители, заснели дома на Петков. Това заяви вътрешният министър Цветлин Йовчев на пресконференцията за обявяване на резултатите от проверката за случая Лясковец.


Двамата са отишли с неясна цел и без да уведомят никого. Те са видели, че Петков ги е забелязал, но не са докладвали, каза още Йовчев.


На 14 март Петко Петков, барикадиран в дома си с пушки, уби един служител на Специализирания отряд за борба с тероризма (СОБТ) и рани трима други при акция по извеждането му.
Министърът посочи още две причини, които са довели до трагичния край на акцията - това, че планът, разработен за нея не е бил осъществен, заради барикадирането на Петков и "в известна степен това, че подготовката на СОБТ през годините е водена в погрешна посока". 
Този процес не започва от предишното управление, а доста преди това - около 10 години.


"Аз по скоро го отдавам на неадекватни действия, не бих търсил умисъл, не мога да си представя, че някой може да направи нещо подобно с умисъл", коментира вътрешният министър действията на двамата служителите от полицията във Велико Търново, които са заснели дома на Петко Петков

© Анелия Николова

"Аз по скоро го отдавам на неадекватни действия, не бих търсил умисъл, не мога да си представя, че някой може да направи нещо подобно с умисъл", коментира вътрешният министър действията на двамата служителите от полицията във Велико Търново, които са заснели дома на Петко Петков


Отрядът се е превърнал в полицейска група за задържане, а не за борба срещу тероризма",


заяви още министър Йовчев, като уточни че командосите не са добре тренирани и нивото на техническа подготовка е на ниско ниво.


Вътрешният министър на няколко пъти повтори, че служителите от СОБТ са се държали така, както трябва. "Поведението им е било изключително достойни и адекватно. Те са се държали така, както трябва да се държат - отговорно и адекванто. Не предвиждаме каквито и да е било мерки спрямо отряда", заяви Йовчев.


Пред депутатите от комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в парламента в средата на март главният секретар на МВР Светлозар Лазаров вече заяви, че причината за провала на акцията била, че двама оперативни работници от криминалното звено на Областната дирекция на МВР във Велико Търново в деня преди акцията са отишли да снимат къщата на Петков, без да е имало нужда и без да са съгласували това с някои от ръководещите акцията, стрелецът ги видял и затова е устроил засада на спецполицаите на следващата сутрин.


Лазаров заяви, че би подал оставка, ако се докаже, че има пряка вина за провала на акцията. Вътрешният министър от своя страна заяви, че не вижда пряка вина на главния секретар.


Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (60)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на msc
  msc
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Йовчев... откога полицаи ни снимат домовете без заповед? Ако това е вярно, е крайно време да закрият директно МВР.

 2. 2 Профил на Колаборационист
  Колаборационист
  Рейтинг: 941 Разстроено

  Нещо друго да изсмукаш от пръстите не можеш ли ???

  Всички ТРЯБВА неумолимо да наказваме невежеството на администрацията и духовенството !
 3. 3 Профил на qwertqwert
  qwertqwert
  Рейтинг: 948 Неутрално

  че двама оперативни работници от криминалното звено на Областната дирекция на МВР във Велико Търново, в деня преди акцията са отишли да снимат къщата на Петков без да е имало нужда и без да са съгласували това с някои от ръководещите акцията
  ------------------------------------------------------
  Значи две ченгета проявили САМИНИЦИАТИВА и от В.Търново се вдигнали САМОСТОЯТЕЛНО ( без да искат разрешение и без да казват на началниците си) да снимат къщата на някой си Петко в Лясковец.
  Неам думи просто.............
  Тия съвсем са малоумници ни вземат!!!!!!!
  Оставка бе, рубладжии камуняшки!!!!!!!!!!!!!!!!!

  След като мъж може да се жени за мъж, що пък двама братя да не се оженят?
 4. 4 Профил на Къти
  Къти
  Рейтинг: 616 Неутрално

  А аз си мислех, че основната причина е некадърноста на министъра? Цъ-цъ-цъ-цъ... Ти да видиш! Объркал съм се?

  Всичко, за пресъпленията на ядрената мафия единствено и само тук: http://gikotev.blog.bg
 5. 5 Профил на Yotce
  Yotce
  Рейтинг: 1106 Гневно

  "Лазаров заяви, че би подал оставка ако се докаже, че има пряка вина за провала на акцията."
  -----------------------------------
  Ако има пряка вина, трябва да лежи в затвора. За оставка е достатъчно, че под неговото мъдро ръководство родната милиция не може да задържи един луд с пушка, без да даде жертви.

 6. 6 Профил на jalal_al_din
  jalal_al_din
  Рейтинг: 463 Неутрално

  щом е основна причина тогава да закрием мвр-то,

  само пари харчи

 7. 7 Профил на Канасубиги
  Канасубиги
  Рейтинг: 748 Неутрално

  Както и да въртите, такава грешка изисква оставка на всички по линията. И на тези, които са снимали без разрешение (ако е така), и на този, който им е началник, за това, че подчинените му не спазват ред, правилник и закон. И така докато не се докажат умишлени действия.
  Че аз вече очаквам да ги съдят тия полицаи за убийство (непредпазливост, бездействие, непредумишлено, а защо не и умишлено) щом така мислят, че ще си измият кървавите ръце.

  I don't debate. Too much Word, not enough Excel.
 8. 8 Профил на krell
  krell
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Ей, тая безумщина съчиниха си я, че и взеха и да си вярват, че е истина. Некадърници!

 9. 9 Профил на Пакоджет
  Пакоджет
  Рейтинг: 276 Весело

  Хахахаха. И ко - милиционерите се щурат като мухи без глави, с фотоапарати?

  По-здрав за Костя Копейкин!
 10. 10 Профил на Beyond
  Beyond
  Рейтинг: 1114 Любопитно

  И аз обикновено, като видя цивилни лица да снимат блока, в който живея, се барикадирам, нареждам чували с пясък, слагам каската, намествам картечницата и чакам да дойдат специалните части. Това е толкоз просто и логично.

  TAKE THE RED PILL!
 11. 11 Профил на lyusien
  lyusien
  Рейтинг: 506 Неутрално

  Я стига - виновни са много хора Най напред се е започнало със това че маса хора не само полицаи на са обърнали достатъчно внимание на маса оплаквания и от двете страни на конфликта Този човек вероятно е бил тормозен както от ученици така и от съседи Вашите районни инспектори въобще си нямат понятие какво става в районите за които отговарят Всичк8о е било оставено на самотек да си решават проблемите сами те са ги решили с камъни и куршуми Този Йовчев не иска да каже че полицаите му не се обучават и тренират редовно и много от тях нямат никаква представа за новите условия на правохранителния ред Някои от тях живеят работят с квалификация от преди 25 години Сега ще сложат на топа за виновност двама дребни риби които ще операт пешкира Аз много се съмнявам че те са проявили самоинициатива и не са докладвали на никои Много се съмнявам

 12. 12 Профил на Thermobee
  Thermobee
  Рейтинг: 1391 Гневно

  Как подличко се измъкнаха големите риби - милиционерски началници. Мръсни милиционерски номера - сваляй вината надолу по веригата до бушоните-дребни риби, които да изгорят и да освободят напрежението в системата.

  А че елитен отряд за борба с тероризма не може да се справи с елементарна операция, вината е точно на тези двама полицаи, точно така!

  Не на ислямската инвазия в Европа!
 13. 13 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 1952 Неутрално

  Отврат, потресен съм. Изгледах цалата прес конф. и после от запис. Общи приказки на неопределен фон и откровено манипулиране на фактите! Този или е идиот или нас смята за такива. Много думи и манипулации без нито един факт! От какво е убит баретата, от куршум или съчма? от Петко или приятелски огън? Колко халостни и колко бойни патрони са стеляли баретите и колко и какви истрели е дал Петко? Вече всички знаят, че двамата оперативни са пратени да снимат от шеф криминална и те му отчитат снимките!!! Отврат, потресен съм от наглоста на тези от МВР. Ужас, ако бях по-млад до сега да съм избягал от БГ!

  Русия- проказата на планетата Земя. Гребете роби, фараона ще кара водни ски!
 14. 14 Профил на convince
  convince
  Рейтинг: 1279 Неутрално

  Йовчев ти трябва да си подадеш оставката първи, а след това Лазаров, а накрая двамата фотографи-любители, които уж били причината, сигурно трябва да бъдат санкционирани, но от вашите заместници.

  Защото това позорно несправяне с елементарна задача, довела до жерви, показва непрофесионализма на МВР.

  Събери състава на някой голям плац и от трибуната пусни певеца Маринов, след което подай оставка.

 15. 15 Профил на Сотир Методиев Пеевски
  Сотир Методиев Пеевски
  Рейтинг: 506 Неутрално

  "Вътрешният министър от своя страна заяви, че не вижда пряка вина на главния секретар."

  Знаех си аз, че Красивият УМ няма и не може да има пряка вина.

  "ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЕЛИТ" в БГ - ПРЕСТЪПНИ ГРУПИРОВКИ, МАСКИРАНИ КАТО "ПАРТИИ"
 16. 16 Профил на qwertqwert
  qwertqwert
  Рейтинг: 948 Неутрално

  Аз много се съмнявам че те са проявили самоинициатива и не са докладвали на никои
  ----------------------------
  Не се съмнявай.
  Просто не е възможно.
  Ако беше отишъл само един - иди дойди (макар че тогава други въпроси щеше да има) , ама двама .... абсурд.
  Упражнението "Слагането на ламаринка на задника" всичко с фуражка на главата го учи най-напред

  След като мъж може да се жени за мъж, що пък двама братя да не се оженят?
 17. 17 Профил на stanimir62
  stanimir62
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Ех, ако не бяха снимали каква перфектна акция щеше да стане. Няколко коли с барети атакуват непревземаемата крепост. че посред бял ден, показно, така ли се правят акции. Колко жалка полиция... наивни обяснения Йовчев.

 18. 18
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 19. 19 Профил на kepler
  kepler
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Тъп и смотан или просто циничен.
  Ако съм на мястото на Стефанка ще осъдя държавата за 100 бона за ремонта на апартамента и още 100 за бъбрека на Петко.

 20. 20 Профил на someeeee
  someeeee
  Рейтинг: 497 Неутрално

  Страхливи службари... Едва ли някой е и очаквал комунист да направи това, което подобна ситуация изисква (за главния секретар говоря)... А именно да поеме отговорност и да си подаде оставката... СТРАХЛИВЦИ!

 21. 21 Профил на desval
  desval
  Рейтинг: 395 Неутрално
 22. 22 Профил на Big_Villager
  Big_Villager
  Рейтинг: 666 Любопитно

  Йовчев, а да претоплите пак конспирацията с Бойко Борисов начело на заговор?

  И тези двамата щом се мотаят без заповед, значи никой не е упражнил контрол? Следва какво? Уволнение на началника им може би?

  Обаче си знаеш, че тези двете въпросни ченгета докато са ви служители не могат да дават интервю, за това наглеете толкова. Натискате ги да траят и наглеете....пфу, низост

 23. 23 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3232 Неутрално

  До коментар [#10] от "Beyond":


  [quote#10:"Beyond"]И аз обикновено, като видя цивилни лица да снимат блока, в който живея, се барикадирам, нареждам чували с пясък, слагам каската, намествам картечницата и чакам да дойдат специалните части. Това е толкоз просто и логично. [/quote]Всеки така прави.а,че патрулка е стояла с дни преди акцията пред къщата-явно това не го е предупредило...

 24. 24 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 1940 Неутрално

  До коментар [#5] от "Yotce":

  Оказа се,че този индивид/Лазаров/ е от групата на НЕДОСЕГАЕМИТЕ !!!С какво държи висшето ръководство на МВР?И пак питам - тези нещастни полицаи,които уволняват дисциплинарно ли са разказали ,че са снимали или самият Петко е споделил с Главния комисар!!В каква държава живеем ???
  Сега чух,че и оборудването им било недостатъчно ,може би липсва танк?????

 25. 25 Профил на moriarti
  moriarti
  Рейтинг: 838 Весело

  Виновен е насрещния вятър, който е отвял повечето от баретите към Канзас. Малкото неответи барети е трябвало да преплуват силното течение (щото Ламанш е бил твърде бурен) и да преборят двата огнени дракона, изскочили от недрата на вулкана Етна. Накрая, когато най-сетне стигнали до вратата на Петков, се оказало, че тя е със секретна ключалка и шпионка. Отвратени от малшанса си, баретите са се самоубили ритуално с отварачка за консерви. УжасТ, дУругар Йовчев!

  "ДУМА" + "Дневник" = "ДУМНИК"
 26. 26 Профил на Богомил Харманджиев
  Богомил Харманджиев
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Това абсурдно обяснение за вината на двамата полицаи е шменти капели леге артис.

 27. 27 Профил на Long One
  Long One
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Егати наглеца. Нямам думи.

  "We dance like marionettes, Swaying to the symphony... Of destruction"
 28. 28 Профил на Холдън Колфийлд
  Холдън Колфийлд
  Рейтинг: 733 Весело

  Според мен най-воновна е хартиената промишленост, неспособна да произведе необходимата като качесто и най-вече като количество хартия, с която да си избършат насраните задници както министърът Йовчев, така и главсекът Светльо, та се наложи да прибегнат до тези две дребни милиционерчета за целта ...

  Смърди, Йовчев, смърди, та се не трае ...

 29. 29 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 1999 Неутрално

  Те двамата полицаи са знаели, че ще правят операция там в Лясковец от извънземните и са отишли, за да навредят на човешкия род! Тия не се правят на глупави! ТЕ СА ОТЧАЙВАЩО ПРОСТИ!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 30. 30 Профил на marker
  marker
  Рейтинг: 731 Неутрално

  Тоя министър явно не е чувал приказката за на$раното пиле, че колкото повече се въртиш и го усукваш, толкова повече се омазваш.

 31. 31 Профил на koiot
  koiot
  Рейтинг: 593 Неутрално

  Майтап си прай с нас министърчето.

  писнало ми е от левичари
 32. 32 Профил на boko_1
  boko_1
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Обеца на ухото ще е този нещастен случай. Жалко за починалият полицай. Лошото е, че долните герберуги политизираха изцяло трагедията и я използват, за да извличат дивиденти.

 33. 33 Профил на qwertqwert
  qwertqwert
  Рейтинг: 948 Неутрално

  Два особено ярки примера за работата на българската правоохранителна система , изявлението на този гьонсурат се нарежда до тях:
  1. Спартак Жаров ( Мултигруп) е оправдан за липсата на 3000 тона захар с неплатен акциз.... защото валял дъжд и я измил от площадката на пристанището
  2.Съдът оневинява самоковския бандит( тоя, дето го убиха миналата година) за стрелба с Калашников в пълен бар в Боровец. Довод - Не е доказано, че 17-те гилзи , събрани в бара са от автомата , с който е стреляно ( който естествено не е намерен)

  След като мъж може да се жени за мъж, що пък двама братя да не се оженят?
 34. 34 Профил на boko_1
  boko_1
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Опозицията искаше наказания, ето че ще ги има. Крайно време е да спрат да реват бойковчетата.

 35. 35 Профил на dj x2805
  dj x2805
  Рейтинг: 450 Неутрално

  А аз си мислех, че само герб има калинки . Допреди гафа на Мая с Изборите.
  На мрънкащите против НАТО - ако бяха повече лудите с пушките - при положение, че МВР е с по-голям персонал от Армията - трябваше да викаме НАТО явно...

  www.soundcloud.com/x2805
 36. 36 Профил на inadilov
  inadilov
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Не беснея, защото Йовчев говори глупости. А защото политиците май са решили, че хората, останали на тази територия са лековерни простофили, които ще приемат всякаква помия. Като се почне от "седенките", мине се през индианския ни период и се стигне до този кабинет, имам усещането, че съм на зрелостен изпит в помощно училище. За разлика, от хората, учещи там, тези ще повтарят класа. Недомислеци някакви.....

  "Странни същества са хората. Откраднеш пет долара и ще си мръсен крадец. Откраднеш ли обаче хиляди долари, ще си герой или правителство."
 37. 37 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 720 Гневно

  Не бе шумкарска душо Овчева! За смъртта на този млад човек, както и за пряката заплаха за съседите само аз съм виновна. Ти и другите "професионалисти" от системата заслужавате по един дървен медал!!!
  Дано, всички които пострадаха и особено близките на убития си потърсят правото на адекватен процес в Страсбург.

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 38. 38 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 1940 Неутрално

  До коментар [#8] от "krell":

  По лошото е,че ни смятат за пълни идиоти!А дали наистина не сме такива щом ги търпим!!!

 39. 39 Профил на alexsilver
  alexsilver
  Рейтинг: 1222 Любопитно

  [quote#6:"jalal_al_din"]щом е основна причина тогава да закрием мвр-то, само пари харчи [/quote]

  Ето нещо разумно! ТОВА МВР, превърнато в обслужващо звено на мутрагените, разядено от метастазите на корупцията, трябва да се разформирова до основи, както в Грузия, и да се създаде отново. Няма друго работещо решение. И всякакъв вид УПРАВЛЯВАЩИ веднъж завинаги да забравят за политизирането на това министерство. Всичко друго е ШМЕНТИ-КАПЕЛИ...

 40. 40 Профил на v_vendeta
  v_vendeta
  Рейтинг: 727 Разстроено

  оФчеФ пак се е налапал с хапчета срещу съвест!

  the more we learn, the more we die...
 41. 41 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 1940 Неутрално

  До коментар [#11] от "lyusien":

  Да ама един от тях е БИЛ охрана на ББ около 2000 -ната година!Всичко до сега води към охранявания от тях!!!!

 42. 42 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 5272 Неутрално

  да , аз познавам началник , който винаги излиза сух от водата - цял панаир пиян , а само той трезвен . така и с родната милиция - не са виновни за издънката си .

 43. 43 Профил на paf
  paf
  Рейтинг: 616 Весело

  А аз си мисля, че даже двамата служители не са толкова виновни, а много по-виновна е чистачката на блока

 44. 44 Профил на gozzoo
  gozzoo
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Той и Цв. Цв. правеше големи глупости, но поне нямаше убити хора, беше се фокусирал върху подслушването на врага с партиен билет човека.

  Как може да изкараш виновни за всичко само двама служители при положение че всичко е било объркано на всички нива - от министъра и главния секретар до редовите полицаи които не са знаели какво правят и защо го правят. Най голямата идиотщина е че въобще са решили да ползват специални части за такъв случай. Както беше казал един психолог да го бяха извикали човека с призовка щеше да бъде приключен случая. Напълно неадекватни действия, много жалко за загиналия полицай.

 45. 45 Профил на dv r
  dv r
  Рейтинг: 506 Неутрално

  Тези обяснения не са за нормалните хора, те не са електората им. Така че не се хабете.
  Бабите на село вярват на всяка дума, еле пък като им казаха че Бойко е виновен, уцелиха право в целта.
  А и едва ли някой е очаквал "социалистите" да признаят вина за нещо, както знаем те вината ги поемат само с мезета.

 46. 46 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1391 Любопитно

  [quote#12:"Thermobee"]А че елитен отряд за борба с тероризма не може да се справи с елементарна операция, вината е точно на тези двама полицаи, точно така![/quote]

  А в обедните новини по Нова Тв. казаха, че поискали елитния отряд да има приспособление за взломяване на врати отварящи се навън защото тази в Лясковец била такава а те я блускали да се отвори навътре ! ! !
  Това ако е истина започвам и да се съмнявам дали не са се изпозастреляли един друг самите барети както въа Белите брези а и друго дава основание да се мисли в тази насока факта, че не са оповестили експшертизата с какви патрони са простреляни както убития така и ранените полица иначе практиката е да се покажат по всички телевизии а сега се крият като гузни.

  Цацарoff - Оставка ! >:-)
 47. 47 Профил на aboto
  aboto
  Рейтинг: 506 Неутрално

  "На крива ракета ,космоса и пречи !" или "Не убивайте пианиста - той толкова си може !"

 48. 48 Профил на alexsilver
  alexsilver
  Рейтинг: 1222 Любопитно

  [quote#44:"gozzoo"]Как може да изкараш виновни за всичко само двама служители при положение че всичко е било объркано на всички нива - от министъра и главния секретар до редовите полицаи които не са знаели какво правят и защо го правят.[/quote]

  Ей това гербавият ИНТЕЛЕКТ голема работата. Всичко разбра само от една дума и от един поглед. Ето така трябва да се действа срещу врага, без много-много разсъждения. Бий, майка му мечка! А утре тия хора с баретите като ни потрябват отново, кво прайм? Ще си ги изпишем от Париж ли? Аре стига глупашко политизиране на гърба на изстрадалите хора.

 49. 49 Профил на Петър Иванов
  Петър Иванов
  Рейтинг: 727 Весело

  И дежурния виновен -чистачката кака Пена, този път вече да се уволни

 50. 50 Профил на hotentot
  hotentot
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Йовчев и Лазаров трябва да бъдат съдени за прикриване на убийство, както и за набедяване на снимащите полицаи.

 51. 51 Профил на avatar
  avatar
  Рейтинг: 506 Гневно

  Дойдат ли червените некадърници на власт, обръщат държавата нагоре с краката. Съсипват икономика, образование, здравеопазване, служби за сигурност и каквото още се сетите, но НИКОГА И ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА ТЕ НЕ СА ВИНОВНИ ЗА ТОВА!
  Виновни са Костов, Борисов, Цветанов, ЕС, НАТО и ООН, НАСА, Союзмультфилм, Оскарите, Халеевата комета, Възкресението и каквото още се сетите, но престъпниците от Позитано - НИ-КО-ГА!!!

  ГЕРБ отново ще спаси България, РъБъ са проект на ДС
 52. 52 Профил на трафоПОСТ
  трафоПОСТ
  Рейтинг: 443 Неутрално

  Пинокио на вътрешните работи беше смешен досега. С това изказване, вече е жалък.

 53. 53 Профил на iniesta
  iniesta
  Рейтинг: 395 Неутрално

  За какви елитни отряди говорите...елитните 4енгета отдавна са на работа при милионерските босове.....тези полицай4ета вероятно са елит по кебап4етата и бирите..

 54. 54 Профил на Питанка
  Питанка
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  Лъжливото йОвчарче като каже "Дубрутру!" и задължително трябва да погледнеш дали слънцето не залязва...

  "Въпросителната" е просто уморена "Удивителна!"
 55. 55 Профил на пламен
  пламен
  Рейтинг: 450 Неутрално

  една дума - ЖАЛКИ!

  ОЩЕ СМЕ В РЪЦЕТЕ НА СЪЩОТО ЗЛО!
 56. 56 Профил на Yotce
  Yotce
  Рейтинг: 1106 Неутрално

  [quote#51:"avatar"]Виновни са Костов, Борисов, Цветанов, ЕС, НАТО и ООН, НАСА, Союзмультфилм, Оскарите, Халеевата комета, Възкресението и каквото още се сетите, но престъпниците от Позитано - НИ-КО-ГА!!![/quote]
  За да има шанс за България, хората трябва да се сещат, че за поразиите не са виновни само текущите смешници, но и тези преди тях, включително и трите икони на прехода, които си изредил.

 57. 57 Профил на ivo_mutafchiev
  ivo_mutafchiev
  Рейтинг: 489 Любопитно

  Това извинение за неподаване на оставка ли е?

 58. 58 Профил на dedo pepo
  dedo pepo
  Рейтинг: 1280 Неутрално

  Злоба нечовешка,гербарска.
  Според аналитичните форумци,полицаите заснемали обекта,разбрали че са забелязани и укрили този факт-не са виновни.За вас са герои,защото са дали повод да се плюе злостно по управлението.
  Само защото не е гербаджийско.
  Защото гербарите бяха велики.Недостижими некадърници.Като че ли не те като най-страхливи мишоци се отказаха да извършат операцията,когато е била възможна и безопасна.
  Използвайте собствените си мозъци,не присадените ви от Боко и Цвъки!

 59. 59 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1391 Разстроено

  До коментар [#4] от "Къти":


  [quote#4:"Къти"]А аз си мислех, че основната причина е некадърноста на министъра? Цъ-цъ-цъ-цъ... Ти да видиш! Объркал съм се? [/quote]
  ================

  Хич и не си се объркал !
  Тия се опитват да извадят от 9 кладенеца вода за да се изкарат
  невинни !

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 60. 60 Профил на БГА Балкан
  БГА Балкан
  Рейтинг: 783 Неутрално

  "Основната причина за трагедията в Лясковец са двамата служители, заснели дома на Петков, заяви Йовчев"

  Да се накаже чистачката на РДВР. Никакви оставки. Целия народ вярва на ръководството на МВР и не се съмнява в професионализма им.

  И в морето ми е до колене .....................
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK