Прокуратурата смачкала жалбите срещу полицая със "скъсаната" униформа

Прокуратурата смачкала жалбите срещу полицая със "скъсаната" униформа

© Красимир ЮскеселиевПрокуратурата е пренебрегвала сигналите от Александра Стоилова - момичето, обвинено, че е скъсало униформата на полицай от първо районно полицейско управление в София. Вместо да извърши проверка по тях, прокурорите просто са ги прилагали по разследването срещу нея, показа проверка на "Дневник".


Миналата седмица, след като тя и приятелят й са задържани, вместо да извършат проверка по жалбите на Александра Стоилова, от прокуратурата са внесли обвинителен акт срещу нея в съда по обвинение в хулиганство и че е скъсала униформата на полицая Кристиян Стоянов, научи "Дневник". Това се е случило на първи април. Преди това Стоилова се обръща на три пъти към държавното обвинение, но всичките й жалби са оставени без последствия.


Последната жалба на момичето е от днес, като по нея вероятно ще бъде извършена проверка, предположи говорителят на Софийската районна прокуратура Петър Белчев (бел. ред. - който кандидатства за районен прокурор на София).
Петър Белчев в прав текст каза, че не знае какво е станало с подадените жалби, и така засили допълнително съмненията, че държавното обвинение е опънало чадър над полицията: "Няма как да отговоря какво се е случило с останалите жалби, защото те са присъединявани по досъдебното производство срещу нея и наблюдаващият прокурор може би ги е проверил по реда на НПК."


В предаването си в понеделник "Господари на ефира" показаха видео, на което се вижда как полицаят от Първо РПУ в София Кристиян Стоянов е скъсал нарочно униформата си, след като вече в това е било обвинено арестувано момиче. 


"Дневник" научи, че преди няколко седмици Административният съд в София е обявил задържането на Александра за незаконно. Съдът прие, че е


"напълно неизяснена е фактическата обстановка, при която е извършено задържането",


а това от своя страна води за ограничаване правото й на защита". "Тези, които упражняват държавни правомощия, са отговорни не само пред собственото си чувство за обществен дълг, но и пред системата от норми, която едновременно поражда и ограничава техните правомощия", приема съдът и констатира, че "именно това свое задължение административният орган не е изпълнил,като не е посочил мотивирано фактическото основание на задържането".


Междувременно от МВР съобщиха, че вътрешният министър Цветлин Йовчев е възложил проверка на инспектората по случая. "Още вчера министърът е наредил на главния секретар да се запознае с материалите по случая. Днес, след като той му е докладвал, министърът е наредил на инспектората да започне проверка", съобщиха за "Дневник" от пресцентъра на МВР. Преди няколко месеца Йовчев заяви от трибуната в парламента, че момичето е скъсало униформата на полицая.


В една есенна вечер
Видеото, излъчено в предаването "Господари на ефира", разказва за Александра и приятеля й, с които са задържани в нощта на 15 септември. Според обясненията на момичето двамата се прибират към дома си и преминават пред първо РПУ, когато момчето закача чистачка на един от полицейските автомобили. След това той е обграден от служители на реда. Александра се опитва да се намеси, за да види какво и защо се случва, при което е ударена по лицето от един от полицаите. Така двамата с приятеля й са вкарани вътре в сградата на районното управление, като на нея са й повдигнати обвинения в хулиганство и скъсване на униформата на полицая, който я е ударил - Кристиян Стоянов.


От кадрите излъчени в предаването, които са от камерите в районното се вижда, ясно, че полицаят влиза отвън със здрава униформа. Със скъсан ръкав се появява едва два часа по-късно, когато разследващ полицай трябва да извърши оглед на униформата му.


Юристи коментираха, че в случая има достатъчно данни за започване на разследване за умишлено престъпление срещу полицаите. Запознати със случая коментираха, че мистериозно са изчезнали записите от камерите пред самото районно, които би трябвало да са заснели инцидента, за който Александра Стоилова и приятелят й са обвинени. Този факт е останал без последствия.


Парадоксалното в случая е, че разследването срещу Стоилова и приятеля й е водено в самото начало от... колега на полицаите, на базата на чиито показания те са обвинени. Чак впоследствие, с резолюция на и.д. градския прокурор на София Евгени Диков, разследването е иззето и възложено на следствения отдел към Софийска градска прокуратура. По казуса е работил следовател Атанас Атанасов, научи "Дневник".

Коментари (91)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на гарата
  гарата
  Рейтинг: 509 Неутрално

  Реформата в МВР не само че не се случва, а служителите на тази организация даже разчитат на тотална подкрепа за всякакви безчинства.
  ОСТАВКА!

 2. 2 Профил на Real Adventure Machinery
  Real Adventure Machinery
  Рейтинг: 471 Неутрално

  нашата милиция се пази

  proudly built in Bulgaria
 3. 3 Профил на СДС
  СДС
  Рейтинг: 1322 Неутрално

  Запознати със случая коментираха, че мистериозно са изчезнали записите от камерите пред самото районно, които би трябвало да са заснели инцидента за който Александра Стоилова и приятелят й са обвинени.
  .............
  Прокуратура, МВР, Съд, това са трите глави на шумкаро-номенклатруната мафия.
  Феодалите се разполагат като паши в раята, дали под турско робство не е било същото, само че малко по така.

  nemo malus felix, minime corruptor.
 4. 4 Профил на koiot
  koiot
  Рейтинг: 565 Неутрално

  Интересно Цацаров как ще коментира действията на своите служители.Не знам как е по закон дали може да ги уволни веднага или има някаква процедура,но трябва да направи нещо.

  писнало ми е от левичари
 5. 5 Профил на Питанка
  Питанка
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  [quote#0:"статия"]Преди няколко месеца Йовчев заяви от трибуната в парламента, че момичето е скъсало униформата на момичето.[/quote]

  йОвчев, иди си.

  "Въпросителната" е просто уморена "Удивителна!"
 6. 6 Профил на Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Рейтинг: 995 Неутрално

  Няма страх де... откога ви разправям. Сергуей свали "хунтата" на Боко и сега е демокрация за чудо и приказки.

  И в нашата социалистическа Родина никой не подава оставка (освен "диктатора" Боко), а прокуратурата е слубце което във душите грей. ОстаФка бот Лазароф и Офчеф ли чакате. Ми ще я получите като дочакате остаФката на Оревоарски.

  Няма шики-мики.
 7. 7 Профил на Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Рейтинг: 995 Неутрално

  До коментар [#5] от "Питанка":


  [quote#5:"Питанка"]йОвчев, иди си. [/quote]

  Това ще е някакво чудо като "Лазаре, стани!"

  Няма шики-мики.
 8. 8 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 897 Неутрално

  Според мен това видео, до което се докопаха "Господарите", трябва да е онлайн постоянно! Какво тайно има да се случва в едно РПУ? Защо да не е постоянно обществено достъпно???

  Доброто е заразно
 9. 9 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 2028 Неутрално

  Проблемите на българската милиция,грижа и дело на цялата общественост.

 10. 10 Профил на bora bora
  bora bora
  Рейтинг: 1023 Гневно

  [quote#5:"Питанка"]йОвчев, иди си. [/quote]


  Няма нужда от повече коментари!
  Айде оди си!

 11. 11 Профил на 993
  993
  Рейтинг: 576 Гневно

  Това е полицейски произвол! Тоя дебелак, който си къса униформата, трябва да изхвърчи от МВР със скоростта на светлината, както и главния секретар с питекантропската физиономия. Утре могат да приберат и мен и вас...

  911,959,964,993
 12. 12 Профил на gost22
  gost22
  Рейтинг: 2146 Неутрално

  Крайно време е, "скритата камера" да стане нормално доказателство. Ха, да видим тогава как ще изчезне запис от облака, или ще има "неизвестен извършител" при наличието на запис...

  "Историята служи на българите, да не си взема поука от нея." ...Фра Дяволо. Жалко, но все още е факт...
 13. 13 Профил на John Mostlikely
  John Mostlikely
  Рейтинг: 426 Неутрално

  интересното е как се закача чистачка на паркиран автомобил !!! което е странно, но да изчезнат записите от РПУ е недопустимо, което отнема вниманието от всичко.

  Това не е полицейска държава, а държава на полицаи покровителствани от копумпирани магистрати и политици!

  Не знам здраво мислещ човек как би могъл да възприеме това!

 14. 14 Профил на The Core
  The Core
  Рейтинг: 740 Гневно

  Обикновени милиционери от 1974-та....!

  Ние обичаме да сме сред природата, защото тя няма мнение за нас! Ницше
 15. 15 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 681 Неутрално

  Те че не чуват е ясно. Ами ние да си отваряме очите на четири като гласуваме, щото Станишев заяви, че ще изрие земята за да спечели. Аз лично ще отида в началото на изборния ден и ще остана поне два часа да се оглеждам в Посолството за нарушения.

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 16. 16 Профил на хм
  хм
  Рейтинг: 1155 Неутрално
 17. 17 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2429 Неутрално

  В момента чета документалната книга на Дж.Гришам „Невинните“ Трябва да я прочетете за да разберете колко зло могат да направят няколко прости полицаи и прокурори.Потресаващо е!

 18. 18 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1316 Гневно

  милиционерите на йОвчев + Цацаратурата = на произвол и насилие от сталински тип

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 19. 19 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2429 Неутрално

  Този случай е едно към едно

 20. 20 Профил на Alexander97
  Alexander97
  Рейтинг: 2462 Гневно

  Естествено и тези колеги на полицая, които са прикрили деянието му, също трябва да бъдат дисциплинарно уволнени! А главния полицай, Йовчев, слагащ чадъра над Първо р-у вече трябваше какво?
  Да е подал ОСТАВКА!

 21. 21 Профил на k_
  k_
  Рейтинг: 3251 Неутрално

  До коментар [#13] от "John Mostlikely":
  А ти откъде си сигурен, че не са им строшили чистачката докато са ходили по курви на частно край Око0ловръстното и са прибрали случайни минувачи да се оправдаят?
  Кой да ги раследва - цацаратурата с двойните костинбродски дъна ли?

 22. 22 Профил на Михаил Марков - Прост народ, слаба държава!
  Михаил Марков - Прост народ, слаба държава!
  Рейтинг: 387 Любопитно

  Хайде да помислим малко над написаното. Как така случайно минавайки момчето е закачило чистачка на кола? Това, поне според мен, е невъзможно! Чистачките са плътно прилепнали към предното стъкло на колата и се изисква бая усилие да се закачат неволно. Другата страна на нещата, как така Прокуратурата си позволява да пренебрегва жалби от български граждани? До кога Цацаров и Йовчев ще позволяват на своите служители да са над закона?
  Иначе мен и мой приятел ни биха преди години и в Студ. Град защото си помислиха че сме ги напсували. И двамата бяхме пияни, признавам, и докато се опитвахме да се разберем с двамата патрулиращи относно правото им да но говорят на "ти" спря едни Ленд Роувър и стана весело. Но най-тъжното беше че лекаря в Пирогов ни уговаряше да не си вадим медицинско и да не подаваме жалба за да "не стане по-лошо"?

  ГЕРБ и БСП+ДПС не са двете страни на монетата, а едната! Гражданското общество е другата! С тези политици, Русия не е част от Европа и цивилизования свят!
 23. 23 Профил на Буда Леевски / Опашката на свинята /
  Буда Леевски / Опашката на свинята /
  Рейтинг: 479 Неутрално

  До коментар [#1] от "гарата":

  66 000 - на улицата...веднага

  Простщината победи с ИПОН
 24. 24 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1484 Неутрално

  ОСТАВКА!

  фуражки скапани...

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 25. 25 Профил на ь
  ь
  Рейтинг: 1125 Неутрално

  Да бараш чистачка на полицейски автомобил си е тежко углавно престъпление, адекватно на открадването на една кокошка ... а всички знаем колко строго се преследват такива престъпници )
  Та ... миризлива история, от дето и да я погледнеш! Всички, които имат достъп до записите немедлено да бъдат подведени под отговорност. Тоя полицай, ако сам си е скъсал униформата(детектора ще свърши работа), да бъде изритан публично .... надай се булка ) Такъв случай може да бъде изяснен за часове ... ама пак се надай булка

  простотията ходи по хората, затова обичам животните ...Цъкам само "+" ... но не на всеки!
 26. 26 Профил на vladek
  vladek
  Рейтинг: 491 Гневно

  само за тоя произвол и диктатура трябва всички да сме пред парламента отново и да искаме оставка. Това утре може да се случи на всеки от нас...

  Socialism is the philosophy of failure, the creed of ignorance and the gospel of envy.
 27. 27 Профил на Free person
  Free person
  Рейтинг: 688 Неутрално

  Жалки са сценариите на МВР,дори в една сапунка биха го направили по-интелигентно!

  Tony
 28. 28 Профил на gost22
  gost22
  Рейтинг: 2146 Неутрално

  [quote#22:"Михаил Марков - Олигарски върви си!"]Чистачките са плътно прилепнали към предното стъкло на колата и се изисква бая усилие да се закачат неволно. [/quote]
  А ако е задната чистачка? А и защо да крият записа, ако е била предната чистачка и е било нарочно?

  "Историята служи на българите, да не си взема поука от нея." ...Фра Дяволо. Жалко, но все още е факт...
 29. 29 Профил на vladek
  vladek
  Рейтинг: 491 Неутрално

  този полицай и покрилите го трябва да бъдат съдени за злоупотреба, набедяване...

  Socialism is the philosophy of failure, the creed of ignorance and the gospel of envy.
 30. 30 Профил на magnas
  magnas
  Рейтинг: 637 Неутрално

  Уволнения и оставки на МИЛИЦИОНЕРИТЕ !
  Вече съм имал неудоволствието да осъдя полицаи .
  Оказа се , че за тях няма последствия , държавата плаща всичко !

 31. 31
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 32. 32 Профил на Kamen Kozarev
  Kamen Kozarev
  Рейтинг: 688 Гневно

  Съд до дупка за тези мизерници! Срещу кретена-полицай, ударил момичето, срещу разследващия полицай-негов колега, срещу прокурорите, които са опънали чадър над страхливите ченгета, срещу министъра, позволил си да обяви вина за неосъдени граждани, и то в парламента!
  Може да направят една дарителска кампания за разноските по делата - аз бих дарил!

 33. 33 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 3866 Неутрално

  Ех народната милиция никак не се е променила!

  klimentm
 34. 34 Профил на Четвърти километър
  Четвърти километър
  Рейтинг: 374 Весело

  [quote#8:"dogwoman"]това видео, до което се докопаха "Господарите", трябва да е онлайн постоянно! Какво тайно има да се случва в едно РПУ? Защо да не е постоянно обществено достъпно???[/quote]
  Защото интернет в милиционерски участък е все едно рогатия в църква да влезе.

 35. 35 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 2941 Неутрално

  [quote#11:"993"]Тоя дебелак, който си къса униформата, трябва да изхвърчи от МВР със скоростта на светлината, както и главния секретар с питекантропската физиономия.[/quote]
  Нещо повече! Той трябва да бъде съден за опит за манипулиране на веществени доказателства!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 36. 36 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 2941 Неутрално

  [quote#32:"kkozarev"]Може да направят една дарителска кампания за разноските по делата - аз бих дарил![/quote]
  Какво дарение? Да плащат осъдените, а те непремено трябва да бъдат осъдени.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 37. 37 Профил на khmer_rouge
  khmer_rouge
  Рейтинг: 217 Неутрално

  Поздравявам малкото останали мислещи българи, с песента на Атлас "Древноримски гадател" и по конкретно с припева и "от кога живеете така"?

  http://www.vbox7.com/play:5c0d6aa8

 38. 38 Профил на лизард
  лизард
  Рейтинг: 484 Неутрално

  е, наистина няма такива боклици като тия фуражки от първо. И това го казвам като човек, който си е имал вземане-даване с тях.

 39. 39 Профил на John Mostlikely
  John Mostlikely
  Рейтинг: 426 Неутрално

  До коментар [#21] от "k_":

  Не знам, не съм сигурен и предпочитам да се придържам към фактите а не към спекулативното мислене - зя тях може спекулацията да е начин на живот за мен е бягане от реалността. Ако някой изопачи фактите .... то и аз съм грешен в съждението си .... погледни на кое място е България по свобода на словото ...

 40. 40 Профил на Десен
  Десен
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  Жалка история. Вместо полиция и прокуратура да се фокусират над истинската престъпност, ще се мотат сс двама човека връщащи се от театър и една чистачка.

  Не цъфтиш ли като цвете, гниеш като бурен.
 41. 41 Профил на grajdanin1
  grajdanin1
  Рейтинг: 702 Неутрално

  В цялата идиотска история има един светъл лъч - все пак някой е предал на предаването записа. Ще ми се да вярвам, че това е колега на тези "полицаи", който не одобрява действията им.
  А иначе представяте ли си какво би направил такъв идиот при по-сериозен случай. Без да му мигне окото ще прати зад решетките някой са 20 години, само и само да удовлетвори егото си (да му....егото!)

 42. 42 Профил на Balderdash
  Balderdash
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Точно заради такива случаи няма смисъл човек да стои в България и да си троши здравето и нервите. Все пак всеки от нас има само по един живот. Безмислено е да го прекараме, мъчейки се да вкараме ред в една кочина. Защото ако не успеем да го направим, докато сме живи (както е вероятно), никой няма да ни върне живота. Мен лично не ми се поема този риск.

 43. 43 Профил на Sioux
  Sioux
  Рейтинг: 735 Неутрално
 44. 44 Профил на Европеец
  Европеец
  Рейтинг: 484 Гневно

  Служителите на МВР се държат като служители на частна охранителна фирма - като бивши мутри.
  В България държавните и общински служители не носят персонална отговорност за извършени безобразия или за престъпно бездействие.

  "Освен това мисля, че Картаген(Русия) трябва да се разруши." Marcus Porcius Cato Censorius
 45. 45 Профил на metzanviolinov
  metzanviolinov
  Рейтинг: 479 Гневно

  Наказателен кодекс, член 286 - от 1 до 10 години за мизерния милиционер. А дано, ама надали.

 46. 46 Профил на k_
  k_
  Рейтинг: 3251 Неутрално

  До коментар [#39] от "John Mostlikely":
  Значи по случая имаме като дирекетн факт скъсан ръкав и записи от камера.
  Като индиректен факт може да се направи заключението, че нито МВР, нито полицията се занимават с установяване на факти, а с нещо друго.
  Аз не изключвам манипулиране на записите от Господарите, но ако имаше такова нещо всеки самоуважаващ се полицай или прокурор досега вече да е излязал пред медиите и да ги е направил на мати маскара.
  А те като мишоци се крият, мънкат и сега пак същите инспекторати и цацаратъорчета щели да проверяват случая.
  Най-обикновени мишоци. От долу - до горе.

 47. 47 Профил на anihilator_jack
  anihilator_jack
  Рейтинг: 545 Неутрално

  На бас, че истинската цел на това разследване на "инспектората" ще е да открие кой е дал на господарите този запис, а не да накаже тез хубавци.

  Veritas odium parit obsequim amicos
 48. 48 Профил на anihilator_jack
  anihilator_jack
  Рейтинг: 545 Неутрално

  До коментар [#20] от "Alexander97":

  Има и добра новина в случая - явно се е намерило поне едно честно ченге, което е изнесло тези кадри и ги е направило публични. Дано не го открият, защото бъди сигурен че с него ще се случи това, което стана с полицая, който извади списъка с "дарителите" на МВР на Цецко.

  Veritas odium parit obsequim amicos
 49. 49 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3315 Неутрално

  До коментар [#7] от "Черен Гологан":

  ,,Това ще е някакво чудо като "Лазаре, стани!"

  Той, Лазар,, стана, ама тия няма да си дадат оставката.
  Освен някое следващо правителство да направи чистка от А до Я в МВР и на тяхно място да сложи хора които ще спазват и пазят законноста.

 50. 50 Профил на sashobal
  sashobal
  Рейтинг: 655 Неутрално

  Милиционерите се помислиха за недосегаеми,както навремето.Нищо чудно,нали пак ни гласят за част от СССР на Лилипут"ин!
  ОставкаВеднага!!!!

  Никога повече комунисти и отрочетата им във властта!!!
 51. 51 Профил на shileto
  shileto
  Рейтинг: 1054 Неутрално

  Прокуратурата, най добрия приятел на милиционера

 52. 52 Профил на trulr
  trulr
  Рейтинг: 628 Неутрално

  Няма такава държава. Оставка на милиционерсоциалистите!

 53. 53 Профил на Чарли
  Чарли
  Рейтинг: 1786 Неутрално

  [quote#7:"Черен Гологан"]Това ще е някакво чудо като "Лазаре, стани!" [/quote]

  Та той и йОвчев, а и Лазаров (глав.сека.на.милицията) да станат и да си ходят.
  #ПЪЛНИ#АМАТЬОРИ

  Путин kiss май ЕС! ----- wwww . ДЕНьГИ .ru.net :-)
 54. 54 Профил на Ridiculous Върнете стария сайт!
  Ridiculous Върнете стария сайт!
  Рейтинг: 777 Гневно

  До коментар [#7] от "Черен Гологан":

  Той не може дори и да си иде, защото не е дошъл. Турили са го.

 55. 55 Профил на Ridiculous Върнете стария сайт!
  Ridiculous Върнете стария сайт!
  Рейтинг: 777 Неутрално

  До коментар [#32] от "kkozarev":

  Ако съда не може, още няколко Петко Петковци ще ги оправят.

 56. 56 Профил на sashobal
  sashobal
  Рейтинг: 655 Неутрално

  Т.нар. "полицай" Кристиян е един от най-големите екскременти в квартала.
  Само за информация!

  Никога повече комунисти и отрочетата им във властта!!!
 57. 57 Профил на Кокетна - Спасението на България е ПП ГЕРБ!
  Кокетна - Спасението на България е ПП ГЕРБ!
  Рейтинг: 583 Неутрално

  Както беше написал някой във Фейсбук, дами и господа, чудесно е, че червените мафиоти така гнусно се гаврят с българските граждани. Особено ще съм доволна, ако пострадалите са от привържениците на т.нар. РъБъ, които са основните виновници за връщането на червената престъпна организация на власт. Нека отбележа, че опитите им да отнемат електорат от ГЕРБ, за да вкарат др. Пръмова в Европарламента, продължават и в момента.

  Има две политики. Едната е дясна, а другата - грешна. Маргарет Тачър
 58. 58 Профил на daam
  daam
  Рейтинг: 1211 Неутрално

  "Преди няколко месеца Йовчев заяви от трибуната в парламента, че момичето е скъсало униформата на полицая."

  Това казва всичко за настоящото управление

 59. 59 Профил на Cymbaline
  Cymbaline
  Рейтинг: 425 Неутрално

  "Още вчера министърът е наредил на главния секретар да се запознае с материалите по случая. "

  Йовчев иска да каже, че е говорил от трибуната на Парламента без някой да се е запознал с материалите по делото. Кой е човека, написал напътсващото слово на Йовчев тогава?

  "Before you play two notes, learn how to play one note... and don't play one note unless you've got a reason to play it.
 60. 60 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1234 Неутрално

  До коментар [#57] от "Кокетна-РБ е нов проект на БСП/ДС! ОСТАВКА!":

  Оф скучна си вече лелче. Нема да се върне твоя тиквон повече, одъртя и не става вече за секс-символ на бантустана.

  Обичам да грухтя и плюскам.
 61. 61 Профил на Gopeто
  Gopeто
  Рейтинг: 1521 Неутрално

  Ние имаме страшна полиция. Един луд обезврежда отряд елитни полицаи, обучавани да залавят терористи, едно младо и крехко момиче набива полицай и му къса дрехите, докато приятелят и е беззащитен в ръцете на полицаите. Накрая се ангажира целия държавен апарат (прокуратура, МВР, НС) за да прикрие некадърността на висшите полицейски началници. Много добре ми казваше един учител:
  " А кой ще ни пази от пазителите на закона?"

  "За мен върхът е онова високо място, от което ясно съзирам следващата си цел" Боян Петров
 62. 62 Профил на Кокетна - Спасението на България е ПП ГЕРБ!
  Кокетна - Спасението на България е ПП ГЕРБ!
  Рейтинг: 583 Неутрално

  [quote#60:"Свинчуга"]Нема да се върне[/quote]
  Не е особено похвално за вас, че освен идеологическите въжделения на др. Манолова, споделяте и сексуалните й такива.

  Има две политики. Едната е дясна, а другата - грешна. Маргарет Тачър
 63. 63 Профил на 952
  952
  Рейтинг: 590 Весело

  [quote#8:"dogwoman"]Според мен това видео, до което се докопаха "Господарите", трябва да е онлайн постоянно! Какво тайно има да се случва в едно РПУ? Защо да не е постоянно обществено достъпно???[/quote]

  Твърдо съм против! Не искам да гледам как полицаите си късат ръкавите!

  Настроение: Сарказтично...

  Колко жалко, че всички, които знаят как трябва да се управлява България, са заети да пишат разни неща по форумите...
 64. 64 Профил на 952
  952
  Рейтинг: 590 Неутрално

  [quote#12:"gost22"]Крайно време е, "скритата камера" да стане нормално доказателство. Ха, да видим тогава как ще изчезне запис от облака, или ще има "неизвестен извършител" при наличието на запис... [/quote]

  Много съжалявам, че не мога да ти сложа повечко плюсове... Давам ти ги тук:

  ++++++++++++++++++++++++++++

  Колко жалко, че всички, които знаят как трябва да се управлява България, са заети да пишат разни неща по форумите...
 65. 65 Профил на 952
  952
  Рейтинг: 590 Неутрално

  [quote#21:"k_"]А ти откъде си сигурен, че не са им строшили чистачката докато са ходили по курви на частно край Око0ловръстното и са прибрали случайни минувачи да се оправдаят?
  Кой да ги раследва - цацаратурата с двойните костинбродски дъна ли? [/quote]

  Вижте- няма особено значение кой, кога и дали въобще е чупил чистачки... Това е дребно хулиганство- не ме интересува...

  Но полицай на смяна, да си скъса ръкава САМ, с очевидното знание на другите лешпери от смяната, и да обвини на "дребния хулиган" приятелката... Ами имам претенции за богат речников запас, но това как да го определя? Нахално? Нагло? Дебелооко? Или просто: Действие на едни мнооооого глупави хрантутници...

  Или- както някой спомена в този форум- действие на "неуспели мутри"...

  Колко жалко, че всички, които знаят как трябва да се управлява България, са заети да пишат разни неща по форумите...
 66. 66 Профил на 952
  952
  Рейтинг: 590 Неутрално

  [quote#22:"Михаил Марков - Олигарски върви си!"]Хайде да помислим малко над написаното. Как така случайно минавайки момчето е закачило чистачка на кола? Това, поне според мен, е невъзможно! Чистачките са плътно прилепнали към предното стъкло на колата и се изисква бая усилие да се закачат неволно.[/quote]

  Ами като си казал- да помислим- ама не "на зелено"... В името на истината (а не в защита на полицаите, например)- чистачката е на задното стъкло. На микробус. Стъклото на буса, респективно чистачката, са най- накрая на автомобила. С други думи- представи си стена, и на нея монтирана чистачка... Според мен- абсолютно възможно е да се закачиш неволно, особено при по- специални обстоятелства- като например- тъмнина (рано сутринта), ако си пийнал и залитнеш, и други такива...

  И само за протокола- говоря за чистачката, и не казвам кой трезвен, кой пиян, кой залитал или марширувал в права линив, нито пък неволно или нарочно е потрошчна чистачката...

  Колко жалко, че всички, които знаят как трябва да се управлява България, са заети да пишат разни неща по форумите...
 67. 67 Профил на 952
  952
  Рейтинг: 590 Весело

  [quote#30:"magnas"]Вече съм имал неудоволствието да осъдя полицаи .
  Оказа се , че за тях няма последствия, държавата плаща всичко ! [/quote]

  Демек- ние...

  Колко жалко, че всички, които знаят как трябва да се управлява България, са заети да пишат разни неща по форумите...
 68. 68 Профил на greeneyes
  greeneyes
  Рейтинг: 2837 Неутрално

  Няма по-голямо удоволствие от това да хванеш по бели г.щи комунистически милиционер, още по-добре е, ако хванеш в крачка и комунистическатат цацаратура, а върхът на сладоледа е да осъдиш комунистически нехранимайковци в Брюксел (щото в България това е практическо невъзможно)

  Пазете се от доносника vesolr
 69. 69 Профил на Peter Stoychev
  Peter Stoychev
  Рейтинг: 426 Неутрално

  МВР най-добре да се прекрепи към Болшой театър.Успехът им ще бъде гараниран!!!!!

 70. 70 Профил на WC1
  WC1
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Сега излезте на улицата и искайте съд за полицая и оставка на прокурора.

  ATX
 71. 71 Профил на 4i4e
  4i4e
  Рейтинг: 479 Неутрално

  АБЕ НАМА КАК ДА НАПИША НЕЩО ЗА ТИЯ И ДА НЕ МЕ ЦЕНЗУРИРАТ................за първо говоря

 72. 72 Профил на Инспектор Стрезов
  Инспектор Стрезов
  Рейтинг: 529 Неутрално

  Нашата полиция ни гази, а нашата прокуратура ги пази.

  "Я з москалями не балакаю!"
 73. 73 Профил на АмброзСП
  АмброзСП
  Рейтинг: 1165 Неутрално

  То затова стават такива
  грешки като "Лясковец",
  защото си мислят,че са недосигаеми!
  А се вижда само самовлюбеност и
  простотийка,милиционерска.

  Има три вида истина-моята,твоята и ИСТИНАТАП!Говоря,пиша и правя това,което искам! 21.11.21 - черна дата за БЪЛГАРИЯ
 74. 74 Профил на melchett
  melchett
  Рейтинг: 583 Неутрално

  ето сега трябва да има протест. точно за този конкретен случай! всички шефчета и министъра да си подадат оставките, за да се научат всички, как не трябва да се прави. няма необходимост да се питаме с месеци "Кой?", щото то си е ясно, като бял ден.

 75. 75 Профил на Дундурук
  Дундурук
  Рейтинг: 384 Неутрално

  Жалка рушаща се кочина! Тормозят момичета, а се дупят, треперят и примигват влюбено пред мафията. Оттам се почва, а всичко нататък се срива. Ама няма да ме изгонят де. Ще потъна с тях в ла*ната, ама няма да стане на тяхната. Неприятно е ,че овчедушният матрял (най-големият виновник за всичко) ще е наоколо и ще трябва и неговия малоумен поглед да засичам до края на тая държава. Хах, такъв ни бил късметя!

 76. 76 Профил на sandoy
  sandoy
  Рейтинг: 479 Неутрално

  И цялото това нещо - за една закачена неволно чистачка!

  Ей тва е - камъчето преобръща колата

  Нека им е, на скапаните корумпета и милиционери!

  Гласувайте!
 77. 77 Профил на SorryLol
  SorryLol
  Рейтинг: 479 Неутрално

  [quote#22:"Михаил Марков - Олигарски върви си!"]Как така случайно минавайки момчето е закачило чистачка на кола?[/quote]
  Закачило е задната чистачака на бус - младежът не го отрича, казва, че е случайно.
  Но куките държат да му лепнат "хулиганство", за което има член от НК. Що се отнася до 1во районно, там полицейските коли са всичките на тротоара, пешеходците трябва да слизат на платното. Ама това не е редно да се вижда на камерите, затова записите ей тъй на случайно са се изтрили, дееби дивиара скапан китайски....

 78. 78 Профил на gl_avatar
  gl_avatar
  Рейтинг: 598 Неутрално

  Мафиоти на Вътрешните Работи.

 79. 79 Профил на rainbou1
  rainbou1
  Рейтинг: 1224 Любопитно

  Ако се беше случило на Веско Маринов, да видим какво щеше да пее..

 80. 80 Профил на goblenka
  goblenka
  Рейтинг: 636 Неутрално

  Пряко свързвам този казус със статията за качеството на живот. В частта - опазване на реда и правосъдие. Двойният стандарт!

  goblenka
 81. 81 Профил на dolna4erti4ka
  dolna4erti4ka
  Рейтинг: 943 Неутрално

  Не им омръзна на полицаите и не се учат.Още като чуя,че някой е скъсал пагона или униформата на някое полицайче ,знам-то само си е скъсало униформата и е лъжесвидетелствало,че са го нападнали.Учат се едни от други на простотии и винаги лъжат по един и същи начин.Как не разбраха,че техните пагони никого не интересуват и никой не посяга да им къса пагоните.

 82. 82 Профил на batzdravo
  batzdravo
  Рейтинг: 2173 Неутрално

  След като такива "гении" на милицоинерщината минаха през управлението на МВР, въобще не съм учуден от "действията" на мафиотизираните структури на РПУ-тата!
  Върхът на възторга от мафиотизацията, беше изказването на една светла личност: "Аз за колегите няма да кажа нищо лошо"
  След него на опашката се наредиха и прокуратура и съд! И този "дребен" факт от ежедневието на българина, е в потвърждение на мафиотизирането! "Нашата Мафия ни пази"!

 83. 83 Профил на Georgisim
  Georgisim
  Рейтинг: 531 Неутрално

  Четящите милиционери (последното малко звучи като оксиморон) би трябвало да знаят, че има и малко по-алтернативни методи за възмездяване от използването на шоуто "Господари на ефира". За съжаление в тази пробита държава работят само нестандарните и нецивилизовани похвати. Дано не сме свидетели на такива подобни събития и техните недотам адекватни за 21 век възможни развързки. Мислете с главите си господа милиционери, магистрати и политици (поне до колкото ви е възможно)!!!

  ---------------✂ ---------------------&013 ваучер за еднократен хейт&013
 84. 84 Профил на Damyan Ganchev
  Damyan Ganchev
  Рейтинг: 217 Неутрално

  До коментар [#11] от "993":

  и оня със собственото сметище, от предишния репортаж на господарите, и той след него ...

 85. 85 Профил на Стабилни в мизерията, епизод пореден
  Стабилни в мизерията, епизод пореден
  Рейтинг: 647 Неутрално

  Уволнение е безумно леко наказание за подобно подкопаване на правовия ред.

 86. 86 Профил на ivanivanovv
  ivanivanovv
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Гледам че сте по-компетентни от прокурор. Един прокурор не знаел какво става по делото. Ами поинтиресувайте се колко прокурори има и колко дела работят годишно и тогава въобще няма да се учудвате, че един прокурор не е сведущ по 30000 дела годишно за изключително мирна София с изключително съвестно население, което въобще не разбива апартаменти, не краде коли, не хулиганства и на надрусано и пияно не налита на бой на граждани и полицаи, чиито униформи не може да види поради халюциногенния ефект. Също така тия мирни граждани не обиждат полицаите, а са съвестни съблюдатели на закона и полицаите ги арестуват ей така безпричинно.
  Вие в кой свят живеете? Щом са приложени жалбите и в разследването какъв е проблема, те си имат адвокат, адвоката да изпрати жалбите където поиска. Но не още заглавието е с характера на присъда, няма ли някой юрист-журналист да се ползва медията от него по тези въпроси. Бил съм свидетел на случка преди години, мъж и благоверната му вървят пред районно и мъжът я налага като тъпан. Жената пищи - Убиват меее. Излязоха полицаите и го прибраха. След това жената си показва синините причинени от въжа и и вика - полицаите ми ги направиха . Разбира се го осъдиха а полицаите се смееха и викаха че отношението към тях по принцип е направи добро - изяж л..но! Ха да изчакаме присъдата и проверката и тогава плюйте. Щото Страсбург си каза думата за Чакърчето ама там мълчите като жаби извън размножителния сезон...

 87. 87 Профил на g_nett
  g_nett
  Рейтинг: 479 Весело

  Много ми е забавно какъв двоен стандарт проявяваме. Наплюхме Волен Сидеров за нападение над полицай, потвърдено само от колегите на полицая, на които обаче безрезервно вярваме. Тука историята е много подобна, но вече на полицаите не верваме. А те практикуват едни и същи номера от време оно. Такива случки са ежедневие, но малцина посмяват да се жалят. Лично мои двама-трима познати са го закъсвали по подобен начин. Ама все пак си имат адвокати, та не стигнаха до панделата

 88. 88 Профил на liverpoolfc
  liverpoolfc
  Рейтинг: 261 Неутрално

  Последната жалба на момичето е от днес, като по нея вероятно ще бъде извършена проверка, предположи говорителят на Софийската районна прокуратура Петър Белчев (бел. ред. - който кандидатства за районен прокурор на София).

  Господин Белчев, вие сте говорител на СГП. Вашата работа не е да предполагате вероятности, а да изнасяте факти и позиции на публично достояние.

  Забрани флаша към Капитал, не позволявай да ти натрапват реклами!!!
 89. 89 Профил на goblenka
  goblenka
  Рейтинг: 636 Неутрално

  До коментар [#88] от "liverpoolfc":

  Медиите казаха, че жалба е подадена веднага след излизането от ареста. Какво е станало с нея?

  goblenka
 90. 90 Профил на ddd2006
  ddd2006
  Рейтинг: 8 Гневно

  само си помислете докъде сме я докарали за последните 24-25г. ,представяте ли си на какво са способни власт и пари имащите в България ....никои няма страх от нищо..за морал и етика ,да не говорим...проблема е толкова сериозен и толкова навътре в Българина ,ние се превърнахме от Хора в Животни,не Животните са по хуманни от нас.гнусотия,корупция,простотия,в подлоги мръсни се превърнахме ,това е страшно хора.и това е само един малък пример,а колко ли такива са прикрити.болна нация сме в момента

 91. 91 Профил на John Mostlikely
  John Mostlikely
  Рейтинг: 426 Неутрално

  До коментар [#46] от "k_":
  аз дорине съм си и помислил друго - съгласен съм с всичко което написа.
  За друго не може и да става въпрос!!!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK