ДПС изпраща Пеевски евродепутат, за да види Европа разликата между реалността и мита (видео)

ДПС изпраща Пеевски евродепутат, за да види Европа разликата между реалността и мита (видео)

© Юлия ЛазароваНие смятаме, че е полезно вътрешната политика леко да си отдъхне, да се поуспокои, защото, заслужено или не, той (Делян Пеевски - бел. ред.) наистина синтезира върху себе си огромна негативна енергия. Ние бихме искали Европа да види разликата между мита и реалността и тогава да произнесе окончателната си присъда". Така лидерът на ДПС Лютви Местан защити решението на партията да постави на второ място в евролистата си депутатът и неуспял председател на ДАНС Делян Пеевски.


След театралното "открито" заседание в сряда вечерта, на което предизборният щаб изслуша настояванията на областните лидери на движението Пеевски да бъде водач в присъствието на избрани десетина медии, днес Местан даде пресконференция, на която обяви всички 17 кандидати и мотивира второто място на Пеевски.


Искаме да поставим въпроса за това къде свърша реалността и къде започва митът, посочи той. По думите му има силно притеснение от определени среди в България, дори шок, от възможността Европа да се срещне с мита, със Сатаната, със злодея Пеевски.

ДПС стои твърдо зад кабинета "Орешарски"
ДПС стои твърдо зад кабинета "Орешарски", можем да носим товара, когато едно управление върви добре, и когато върви трудно, заяви Лютви Местан. Отбеляза, че почти четири седмици след кафето в Кърджали с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов не е коментирал "позитивното събитие", за да не го профанизира с излишно говорене. Реакцията срещу кратката среща обаче показва колко дефектирал е политическият диалог, каза той.

Местан използва едночасовата среща с медиите, за да обясни как нито той, нито семейството му са медиен монополист, защото държат едва 0.5%, че и по-долу, от медийния пазар. "Анормално е един политик, ако е решил да се занимава с политика да има и медии", сподели мнението си Местан и добави, че това е укоримо и в Европа не се гледа с добро око. Отправих силна препоръка - да се раздели с медиите си, ако иска да продължи политическата си кариера в ДПС, и тя беше чута, заяви още Местан.


Дали цялата тази стратегия за сатанизирането на едно лице, персонализирането на всички недъзи на българската политическа действителност и свеждането им до една персона не е един добре премислен сценарий, удобен, защото когато представят един мощен човек, в това число и физически, като единствено зло? Не ви ли се струва, че широкият му гръб е доста удобен, зад него да се скрият десетина, а може би и повече истински олигарси в България, попита Местан.Толкова ли сме наивни всички и може ли така да бъде подценено българското общество, че проблемите в България имат персонален характер и се свеждат до Делян Пеевски, продължи той. И добави: "Представете си, че го няма от утре. Взима си багажа, отива да живее в Европа, в България вече няма олигархия, няма задкулисие, България е решила всичките си проблеми с корупцията, всички посланици трескаво пишат писма до своите правителства незабавно да се снеме механизмът за наблюдение и контрол. Има ли наивник, който да вярва в това".


Местан акцентира и върху това в какво се корени оригархията. Отбеляза, че Пеевски не е участвал в процеса на мащабната приватизация в периода 1997-2001 г., попита бил ли е в силова групировка, чисто ли е съдебното му минало, има ли един факт за корупция или нечиста сделка.


В отговор на въпрос той уточни, че днес се е срещнал с Пеевски в централата на ДПС, където депутатът е бил поканен, за да попълни документите си за регистрация като кандидат за евродепутат.


Лидерът на ДПС коментира, че в номинацията на Пеевски не трябва да се чете знак нито към БСП, нито към останалите партии, а тя е плод на 26 областни структури. Областните председатели казаха, че са номинирали реалния политик Пеевски, а не този, когото виждат като сатанизиран образ от телевизионния екран, каза Местан.Той се позова на лидера на ДПС в Пазарджик, откъдето Пеевски е два мандата депутат, че кандидат-евродепутатът участвал активно в партийния живот на организацията, не е отсъствал от нито едно заседание на областния съвет, няма нито един неизпълнен ангажимент. "Аз го гледам на заседанията и после пускам телевизионния екран и виждам друго лице като оценка и внушение", споделил лидерът на ДПС в Пазарджик Юмер Хамза.


Местан коментира и какъв знак би дала ДПС, ако откаже номинацията на Пеевски. "На 14 юни той отказа да встъпи в длъжност. Чухме много сериозни критики за това. Мотивацията зад тезите на колегите ми е, че основната причина за реакцията срещу него е фактът, че е народен представител от ДПС", разказа лидерът на ДПС настроенията сред актива.


Когато става въпрос за изпълнение на важни държавни функции, не можем да не държим сметка освен за реалния човек и политически образ на един политик, и за публичния образ на този политик. Когато става въпрос за вътрешна убеденост в оценката за Делян Пеевски от страна на структурите, те поставиха въпроса – можем ли да принесем в жертва човешкото право да бъдеш номиниран? Ако ли да, то ние бихме нарушили не само ценност на либерализма, но и базисен принцип на демокрацията въобще, посочи той. И обобщи, че ДПС е взела по-трудното решение с второто място на Пеевски в листата.ДПС стои твърдо зад кабинета "Орешарски"
ДПС стои твърдо зад кабинета "Орешарски", можем да носим товара, когато едно управление върви добре, и когато върви трудно, заяви Лютви Местан. Отбеляза, че почти четири седмици след кафето в Кърджали с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов не е коментирал "позитивното събитие", за да не го профанизира с излишно говорене. Реакцията срещу кратката среща обаче показва колко дефектирал е политическият диалог, каза той.


Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (78)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 1426 Неутрално

  Ние пък смятаме да гласуваме за да си отдъхнем от вас!

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 2. 2 Профил на someeeee
  someeeee
  Рейтинг: 491 Неутрално

  А ние можем ли да ви изпратим групово и ДПС и БСП в севернокорейски затвор за да ни кажете каква е разликата между реалността и мита там?

 3. 3 Профил на Viva la Evolution
  Viva la Evolution
  Рейтинг: 1167 Неутрално

  Ще стане интересно, ако и брюкселските мегдани се изпълнят с десетки или стотици хиляди протестиращи, срещу това недоразумение на българската политика и не само...

  Раковски: "Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. "
 4. 4 Профил на Къти
  Къти
  Рейтинг: 605 Неутрално

  Колко седалки ще му отделат в пленарната зала?

  Всичко, за пресъпленията на ядрената мафия единствено и само тук: http://gikotev.blog.bg
 5. 5 Профил на jackdaniels
  jackdaniels
  Рейтинг: 660 Неутрално

  сега четох малко от биографията на кръстницата на Цветанов дето много я оплюха и някой писа че била същата като Пеевски

  "Ева е завършила „Международни икономически отношения” и „Бизнес администрация“ в Американския университет “Джон Кабот” в Рим, Италия, където е избрана за президент на студентското правителство. Ева е специализирала и в Harvard Kennedy School of Government. Сред първите български представители е в Европейския младежки парламент и Модел Обединени Нации. Владее български, английски и италиански."

 6. 6 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 2068 Неутрално

  Европа ще види едно 150 килограмово пипало от октопода ДС командван от Кремъл.

 7. 7 Профил на daam
  daam
  Рейтинг: 1249 Неутрално

  Този съвсем изпадна в транс, дали употребява някакви вещества ? Нелепо

 8. 8 Профил на ambros
  ambros
  Рейтинг: 497 Весело

  "ДПС изпраща Пеевски евродепутат, за да види Европа разликата между реалността и мита"

  Сега Европа ще разбере, че реалността е по-брутална от мита.

 9. 9 Профил на xmm
  xmm
  Рейтинг: 1094 Неутрално

  Ми нека и Европа го види....
  И той да види Европа...
  Надали нещо ще зависи от него.

 10. 10 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 1426 Неутрално

  Местан се опитва да страхува Европа.

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 11. 11 Профил на wwwto4kacom
  wwwto4kacom
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Всичко това се случва заради горещата подкрепа, която Атака оказва на ДПС.

 12. 12 Профил на georgi_val
  georgi_val
  Рейтинг: 442 Неутрално

  ...защото държат едва 0.5%, че и по-долу, от медийния пазар.

  Еййй това вече къса нерви! Как може да седи, да гледа в камерите и да лъже като .....
  Пеевски го има дори в доклада на ЕС заради безумното назначение за шеф на ДАНС поради факта че притежава медиен монопол. Тия, че ни мислят нас за малоумни е ясно, но защо си мислят че и в ЕП ще им мине номера?

 13. 13 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1648 Неутрално

  Местан само потвърждава, че Пеевски се изпраща в Европа "напук врагу". А аз предполагам, че далечната цел е да ни извадят от Евросъюза и да ни вкарат в Евразийския.

 14. 14 Профил на bora bora
  bora bora
  Рейтинг: 1077 Любопитно

  [quote#8:"ambros"]"ДПС изпраща Пеевски евродепутат, [/quote]

  Хубаво го изпращате, ама там имате ли КОЙ да го посрещне?

 15. 15 Профил на 442
  442
  Рейтинг: 1187 Неутрално

  ДПС избирателите сигурно едвам си намират място от КЕФФФФ. Със здраве да се наслаждават на избраника си и дано успее да защити интересите и правата им в Европейски мащаб.

 16. 16 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1648 Неутрално

  До коментар [#15] от "442":

  Даваха скоро репортаж, в който нито един ДПС-избирател не се изказа добре за Пеевски. С характерната за турците сдържаност говореха за него с много голямо презрение. Ама ще го изберат.

 17. 17 Профил на pavkata2010
  pavkata2010
  Рейтинг: 444 Неутрално

  Накрая Пеевски великодушно ще се откаже от мястото, когато го изберат. Но пък как ДПС да идат на избори, ако нямат враг - в случая всички срещу нашето успяло момче.

 18. 18 Профил на Rage Against
  Rage Against
  Рейтинг: 1040 Неутрално

  браво на Ахмед, браво на Лютфи, браво и на Сакскобургготски (долното мекере и скапан съветски предател), браво и на Сергишката

  надявам се Дебелян да отиде в Европарламента и то е ясно, че кракът му може би никога няма да стъпи на заседание там, но поне да е емблематична фигура за български политик, излъчен да представлява български граждани.

  е, сега моите български приятели турци и мюсюлмани да не се обиждат, когато им казвам, че по-големи тъпанари от тях в тази държава няма. дори българите сме по-умни от тях

  приятели мангали нямам, така, че на тъмнокожите просто ще им спестя подигравките си

  РЕФОРМИ !
 19. 19 Профил на Dr_Doolittle
  Dr_Doolittle
  Рейтинг: 1667 Неутрално

  До коментар [#3] от "Георги":

  Точно това си помислих и аз. Европейската Комисия ще гледа с погнуса на това присъствие и отново 'българин' ще е дума с неприятни асоциации за другите. Очевидно е ,че някои тук си мислят,че нечистоплътната българска политика не е проблем да бъде имплантирана и в Европейския съюз.
  Интересно това момченце с какво контролира ръководството на ДПС (с мъжка любов ли) та не си позвляват да предлагат друга кандидатура

  http://www.flickr.com/photos/[email protected]/3712408729/
 20. 20 Профил на Неделчо Атанасов
  Неделчо Атанасов
  Рейтинг: 388 Неутрално

  Досега си мислех, че е достоен представител на нашата олигархия. Но след като определено се цели злепоставяне на България в Европа, може да бъде само достоен представител на руската олигархия.

 21. 21 Профил на ermaht
  ermaht
  Рейтинг: 497 Неутрално

  НЕКА ВСИЧКИ ЗАЕДНО ИЗЛЕЗЕМ В ДЕНЯ НА ИЗБОРИТЕ И ДА ГЛАСУВАМЕ И ТАКА ДРУЖНО ДА ИМ УДАРИМ ЕДИН ШУТ В Г.ЗА И ТАК ДА ИМ РАЗВАЛИМ ПЛАНОВЕТЕ НА ДПС ДА ВЛЯЗАТ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА. АКО НЕ ГО НАПРАВИМ НИКОЙ НЯМА ДА НИ Е ВИНОВЕН ОСВЕН САМИТЕ НИЕ.

 22. 22 Профил на Питанка
  Питанка
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  Вър'и, мама, да видиш свят и светът да види дзвер...

  "Въпросителната" е просто уморена "Удивителна!"
 23. 23 Профил на dedo pepo
  dedo pepo
  Рейтинг: 1257 Неутрално

  Всяка партия си прави листите сама.
  За гербавите калинки никой не се е намесвал.

 24. 24 Профил на rio_tinto
  rio_tinto
  Рейтинг: 544 Неутрално

  ех де да имаше една свястна <стронг>българска</стронг> партия да яхне недоволството и да вземе 60-70% на следващите избори, ама няма : (((

 25. 25 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2456 Неутрално

  Масово гласуване на изборите! Това е най-добрият начин да намалим тежестта на турците и комунистите! Успех на Европейските партии - РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК и герб!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 26. 26 Профил на г-н Думанов
  г-н Думанов
  Рейтинг: 1121 Весело

  До коментар [#4] от "Къти":

  "Зелените" предложиха всичките 17 броя.
  То ни е юначе... Три години от мама самодива сукало, та чак пресукало. Толкова е честно, та чак е бедно-пребедняло - на сух пясък вода пие, от гол камък трева пасе. Същинска бг митология. Сега в Брюксел ще видят реалността за един умствено ограничен човек, който нито може да пише, нито да говори.
  Инвалид с една дума. За това сме го закачили на държавната трапеза.

  CONTADOR GRATUITO!
 27. 27 Профил на herbaltea
  herbaltea
  Рейтинг: 1090 Неутрално

  Европа ще си мечтае за момента, когато са знаели само за мита.

 28. 28 Профил на desval
  desval
  Рейтинг: 388 Неутрално

  Страна на легендите. Пълна с митове... И сега с 'мита Пеевски'.

  Знам, че ще това ще свърши грозно. Като толкова други новобългарски митове - ВИС 2, Мултигруп, Луканов, Кюлев...

  Дано се освестят докато е време..

 29. 29 Профил на Лелка
  Лелка
  Рейтинг: 1248 Любопитно

  АКО всички,които считаме че туй няма място в никакъв парламент,нежели Европейския и гласуваме за прилични хора,то може и да се разминем с позора.При висока избирателна активност ДПС олеква.Ако поне 55-60% гласуват,то маминото си остава тук за местна ЗЛОупотреба.
  Гласувайте,не псувайте!

 30. 30 Профил на БамБам
  БамБам
  Рейтинг: 497 Неутрално
 31. 31 Профил на bobi1972
  bobi1972
  Рейтинг: 8 Весело

  Гласуване за десницата и момчето ще гледа Европарламента по ТВ 7))

 32. 32 Профил на doxen
  doxen
  Рейтинг: 655 Неутрално

  Митът за успелия български гражданин на 33 г.

 33. 33 Профил на Jessika
  Jessika
  Рейтинг: 1473 Неутрално

  Пак театър, пак, за кой ли път.
  Поне да сменят пиесата, че тази, за "чистия и неопетнен" Делянчо, втръсна вече.

  Виктор Юго: „Общество, което не иска да го критикуват, прилича на болен, който не разрешава да го лекуват.”
 34. 34 Профил на axd14700100
  axd14700100
  Рейтинг: 497 Неутрално

  чакайте да видите как ще се повдигне въпросЪТ на евробанкнотите да пише и на "майчин" език... само мааалко почакайте...

  "Каменный век закончился не потому, что закончились камни" Г. Греф
 35. 35 Профил на Европеец
  Европеец
  Рейтинг: 502 Гневно

  ДПС излага България пред Европа !
  Време е ДПС да поеме към канала на българската история.

  "Освен това мисля, че Картаген(Русия) трябва да се разруши." Marcus Porcius Cato Censorius
 36. 36 Профил на ermaht
  ermaht
  Рейтинг: 497 Любопитно

  До коментар [#25] от "Рим":

  Рим прав си ама само до някъде. В частта за масовото гласуване съм напълно съгласен с теб, но не съм съгласен за реформаторския блок защото там са Корман Исмаилов, а той е вързан директно и Ердоган разбирай с Турция. Нали не вярваш, че Ердоган или който и да било от туркието ни мисли доброто ????????? Що се отнася до ГЕРБ те също ни продават на турците. Първо ББ се среща няколко пъти с Ердоган и така не се разбра по какъв повод и какво са договаряли, а това намирисва на нещо нередно щом е забулено в тайна нали ????? След това председателя на турския парламент идва в България, където беше приет от президента на Р.България Р.Плевнелиев. Тези се затвориха скришом в някаква зала, изгониха българските журналисти от нея, за да не става ясно за договорките им зад гърба на народа и също договаряха нещо тайно от хората. Та Плевнелиев също е от ГЕРБ. Не агитирам никого просто говоря с факти, а фактите са такива това е реалната действителност. Така, че да нека хората да гласуват масово, но да внимават за кого гласуват, за да им развалим плановете на шепа не наяли се.

 37. 37 Профил на avatar
  avatar
  Рейтинг: 497 Весело

  [quote#0:"Люто Насран"]Ние бихме искали Европа да види[/quote]
  Е хайде нема нужда! Нерези има навсякъде, виждали са хората. А и зоологически градини си имат. Както ходят в терариумите, за да се насладят на другарките Mанолова и Нинова, тъй и до кочинята могат да се разходят, да видят др. Пеевски. Ако им се прище да видят Серго, да идат на гей парад.

  ГЕРБ отново ще спаси България, РъБъ са проект на ДС
 38. 38 Профил на krastitel
  krastitel
  Рейтинг: 448 Неутрално

  В пенсия излиза уж

  krastitel
 39. 39 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 5479 Неутрално

  добре ни го представяте , за да си направим изводи : за гъби , или към урните на 25 май .ОСТАВКА !!!!!!!!!!!!!

 40. 40 Профил на alexsilver
  alexsilver
  Рейтинг: 1260 Любопитно

  [quote#3:"Георги"]Ще стане интересно, ако и брюкселските мегдани се изпълнят с десетки или стотици хиляди протестиращи, срещу това недоразумение на българската политика и не само... [/quote]

  Хм, да не намекваш и за Слънчо? Щото с какво Той е по-добър и по-подходящ за политиката от Мамин Гуцо? С фалшивия си черен колан ли или с дебелоочието си?

 41. 41 Профил на alienfromcuba
  alienfromcuba
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Мисля, че в България, трябва да се промени избирателния модел, като всеки гражданин дава два гласа един ЗА и един ПРОТИВ. Това е единственият начин да се отървем от такива кърлежи.

  А Пеевски, като го видят в Брюксел най-много да ни пратят есенен трансфер в Евразийския съюз.

 42. 42 Профил на Веселин
  Веселин
  Рейтинг: 714 Неутрално

  Рибата в морето те тигана приготвят. Поне почакайте да минат изборите. Може да си остане прост български депутат.

 43. 43 Профил на avatar
  avatar
  Рейтинг: 497 Весело

  [quote#25:"Рим"]РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК и герб![/quote]
  Объркал си се малко с буквите. По какъвто и признак да ги подреждаш, все са си ГЕРБ и реформаторски блок.

  ГЕРБ отново ще спаси България, РъБъ са проект на ДС
 44. 44 Профил на alienfromcuba
  alienfromcuba
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Сега се замислих за каква НАГЛОСТ става дума. Не стига, че целят народ бе на крака с месеци, а те пак ни го бутат. Като в Украйна ли трябва да стане, за да ги изметем тези подлоги.

 45. 45 Профил на avatar
  avatar
  Рейтинг: 497 Весело

  [quote#44:"maxim_oritz"]Като в Украйна ли трябва да стане, за да ги изметем тези подлоги.[/quote]
  Тц. Трябва да се намерят още пет-шест Радан Къневци и Куневици, да плюват по ГЕРБ и да казват колко са лоши Борисов и Цветанов, и ще си имате такива тройни коалиции во веки веков! Амин!

  ГЕРБ отново ще спаси България, РъБъ са проект на ДС
 46. 46 Профил на axd14700100
  axd14700100
  Рейтинг: 497 Неутрално

  ... да видАт у европата какво ни е на нас...
  ... гласуваш за ПЕС - получаваш Европеефски

  "Каменный век закончился не потому, что закончились камни" Г. Греф
 47. 47 Профил на argosan
  argosan
  Рейтинг: 497 Весело

  Павка, недей са мъчи бе аркадаш!

  "Bolshevism is not a policy, it is a disease."
 48. 48 Профил на СВОБОДЕН
  СВОБОДЕН
  Рейтинг: 544 Неутрално

  МИТЪТ , ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ,РУХНА .
  РЕАЛНОСТТА , ДПС ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ГРАБЯТ БЪЛГАРИЯ ,ДНЕСКА ЕДНИТЕ ,УТРЕ ДРУГИТЕ А ТЕ ВИНАГИ.
  И РАЗБИРА СЕ СЛЕД ФАЛШИФИКАЦИЯ НА ..ИЗБОРИТЕ''.
  БЕЗ ТОВА И БЕЗ ТЕХ ЩЕХМЕ ДА ИМАМЕ ЦВЕТУЩА БЪЛГАРИЯ .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  РЕШЕНИЕТО Е БОЙКОТ ,НА ПЪРВО ВРЕМЕ .!!!!!!!!!!

  СВОБОДЕН
 49. 49 Профил на Bluesky
  Bluesky
  Рейтинг: 442 Неутрално

  "ние смятаме, че е полезно вътрешната политика леко да си отдъхне" само като прочетох тази мазничка формулировка и настръхнах от погнуса. Колко много низост се слага на масата, предложена като някаква алтернатевна медицина на тежко болни. Гледай настрани и ще ти мине!

  Гади ми се!

 50. 50 Профил на СВОБОДЕН
  СВОБОДЕН
  Рейтинг: 544 Неутрално

  ОТКЛЮЧИХА МЕ ,АКО НЕКОЙ НЕ Е РАЗБРАЛ .!!!!!!!!!!

  СВОБОДЕН
 51. 51 Профил на axd14700100
  axd14700100
  Рейтинг: 497 Неутрално

  До коментар [#50] от "СВОБОДЕН":

  честито ... айде, да илядиш...

  "Каменный век закончился не потому, что закончились камни" Г. Греф
 52. 52 Профил на sir_matt
  sir_matt
  Рейтинг: 442 Неутрално

  После да не говорите, че българското земеделие и фермерство нямали качествен износ към Европа. Такава пръжка в Европа никога не са виждали - хем бекон, хем сланинка, хем (се опитва да) говори! А как върви с белгийска бира...представа си нямате!

  И ний сме дали нещо на света!

  "Me and Jimmy... we're men of grass, and boots, and beauty. "
 53. 53 Профил на Доналд Радев
  Доналд Радев
  Рейтинг: 435 Неутрално

  Ще гласувам за Пеевски за да го изгоня от България на заточение в Брюксел. Пада му се...

  "Америка преди всичко" означава "Майната му на останалия свят"
 54. 54 Профил на zdra4
  zdra4
  Рейтинг: 676 Весело

  Страхувам се, че реалността ще надмине всякакви митове...

 55. 55 Профил на валя стефанова
  валя стефанова
  Рейтинг: 497 Разстроено

  Когато ставаше въпрос за националността ми, в някоя европейска държава,където съм била по работа или туризъм,срещах въпроса защо съм толкова бяла,като съм от България.
  Ако се случи Пеевски да стане евродепутат,вероятно ще ме питат и защо съм слаба.

 56. 56 Профил на ariel28
  ariel28
  Рейтинг: 553 Неутрално

  Да се премери в живо тегло: преди (в началото на мандата) и след... Жив пример: другарката Тролова, хууубаво угоена с брюкселски трюфели... Грух0-грух (хрю-хрю)...

  'Let light surround you' Dream Theater
 57. 57 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 2063 Весело

  На този “пас” на еврипейците ще им изпратим Пеевски, а на следващия да се готвят и за Дон Цеци... Хем ‘жагалезите ще бъдат още повече в номинално и процентно отношение. Хубавото е, че могат да го сбъркат с ‘талянец... Ако инженерството сполучи, да се готви и Цар Киро - е ще се наложи да миу пипнат криминалното минало, но нали си имаме съдебна система, като слънце?!

  I Want To Believe
 58. 58 Профил на baxter
  baxter
  Рейтинг: 660 Неутрално

  "Не ви ли се струва, че широкият му гръб е доста удобен, зад него да се скрият десетина, а може би и повече истински олигарси в България, попита Местан."

  Не само че ни се струва но и сме сигурни, че широкият гръб на туй нещо е с удобен самар и дълбоки дисаги.

 59. 59 Профил на axd14700100
  axd14700100
  Рейтинг: 497 Неутрално

  До коментар [#56] от "ariel28":

  ++++++

  ... само съм силно притеснен, че ще наслага агентурните си лаФки из европата... за тотален резил

  "Каменный век закончился не потому, что закончились камни" Г. Греф
 60. 60 Профил на axd14700100
  axd14700100
  Рейтинг: 497 Неутрално

  [quote#42:"Веселин"] тигана приготвят[/quote]

  хахахахахахаха... то си е нужна ...
  ... тава ИСПОЛИНСКА... от инвентара на Богатирската армия, да допуснем...

  "Каменный век закончился не потому, что закончились камни" Г. Греф
 61. 61 Профил на oleg_mitev
  oleg_mitev
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Хммм сега съм в дилема за Пеевски или за Бареков да гласувам ???

  БСП вреди сериозно на Вас и на другите около Вас.
 62. 62 Профил на areta
  areta
  Рейтинг: 1178 Любопитно

  Местан-ага, все си мислех, че евродепутатите се избират за да представляват българския народ в ЕП. Сега изглежда, че греша. Все пак нека попитам кого представлява Прасчо? Вероятно младите преуспели българи, а?

 63. 63 Профил на bgpatriot
  bgpatriot
  Рейтинг: 572 Неутрално

  1. АКО ГЛАСУВАТ НАД 60% - ДСП ше има само 1 евродепутат и пеевкси отпада.
  2. ако турцита мааалко поумнеят и разберат, че пеевски ги излага ще напишат в кръгчето отдясно числото 3 за Неджми Али - или числото 4 за Илхан Кючюк
  така поне един от тях а вероятно и двамата ще изпреварят Пеевски и той отпада

 64. 64 Профил на Free person
  Free person
  Рейтинг: 714 Весело

  Горкият ЕП - ако бъде избрано детето,ще види ЕП,че реалността е надминала мита!

  Tony
 65. 65 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4308 Разстроено

  Пази Боже сляпо да прогледа!

 66. 66 Профил на Делян Ковачев
  Делян Ковачев
  Рейтинг: 690 Неутрално

  Този турчин много държи да докаже, че е ориенталец.
  Всеки ден се дъни, но същевременно е много горд от това защото си е просто турско селянче което се разхожда в български парламент........

 67. 67 Профил на 1_chrome.
  1_chrome.
  Рейтинг: 1311 Гневно

  Европа да види графа-нерез на майка праска?
  Тази приказка е написана.
  Измислете нещо друго!

  ДПС (Доган Праща Свините)

 68. 68 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 3996 Неутрално

  Поредната излагация . Какво ще си помислят в Европа?

  klimentm
 69. 69 Профил на zhivko6461
  zhivko6461
  Рейтинг: 703 Неутрално

  [quote#68:"klimentm"]Поредната излагация . Какво ще си помислят в Европа?[/quote]
  Каквото си мислеха и досега.
  Вместо троянски кон на Русия сме обикновен дървен кон в Европейския съюз. Който скоро ще прехвърлят в ЕАС. Реалности... Перспективи ...

 70. 70 Профил на tony d'amato
  tony d'amato
  Рейтинг: 442 Неутрално

  ха ха ха ))

  keep calm and carry on
 71. 71 Профил на vesolr
  vesolr
  Рейтинг: 2144 Весело

  До коментар [#5] от "jackdaniels":

  Е па същата е, и на килограми почти.

  От клеветника https://goo.gl/QdmktQ
 72. 72 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 2523 Весело

  По "Европейската програма за щастливи прасета" кой знае още колко изцепки ще направят

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 73. 73 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 2523 Весело

  ... а нас ще ни подкарат по "Европейската програма за прави краставици"

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 74. 74 Профил на Xumpomo name
  Xumpomo name
  Рейтинг: 605 Неутрално

  Веднъж видяното остава неизличимо...

  Birds of a feather flock together.
 75. 75 Профил на Big_Villager
  Big_Villager
  Рейтинг: 657 Весело

  Нема само за нас да го пазят това дете чудо, я!
  Малко и европата да му се радва

 76. 76 Профил на Big_Villager
  Big_Villager
  Рейтинг: 657 Любопитно

  "Ние смятаме, че е полезно вътрешната политика леко да си отдъхне, да се поуспокои, защото, заслужено или не, той (Делян Пеевски - бел. ред.) наистина синтезира върху себе си огромна негативна енергия" - такаа, анализираме малко казаното от така екзакният г-н Местан.

  Да "синтезира" значи сам певски да създава енергия, дали е грешка на езика или Местан умишлено употребява синтезира вместо фокусира?

  Ако е грешка, тя издва сериозно напрежение. Говори че Пеевски вероятно е против ходенето си в Брюксел, а вероятно и против раздялата със собственост така спешно.
  Явно говорим за опит за скриване на Пеевски без неговото съгласие...

 77. 77 Профил на alexsilver
  alexsilver
  Рейтинг: 1260 Любопитно

  [quote#45:"avatar"]Трябва да се намерят още пет-шест Радан Къневци и Куневици, да плюват по ГЕРБ и да казват колко са лоши Борисов и Цветанов, и ще си имате такива тройни коалиции во веки веков![/quote]

  Иска се малко търпение докато ТИЯ ДВАМАТА влязат в панделата. Да не би да смяташ, че трябва да чакаме во веки веков да бъдат наказани престъпниците? А ЕДВА след това трябва да прогоним другите. Но не и ПРЕДИ ТОВА...

 78. 78 Профил на Нефертити
  Нефертити
  Рейтинг: 1678 Неутрално

  Ашкосун, Местан ефенди!

  Предразсъдъците са за ограничените.
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK