Кампанията за евроизборите започна и официално

Предизборната кампания започва официално днес и в следващия месец всяка публикация в печатните и електронните медии трябва да е обозначена с надпис "Платено съдържание". 

Кадърът е от кампанията през 2009 г.

© Георги Кожухаров

Предизборната кампания започва официално днес и в следващия месец всяка публикация в печатните и електронните медии трябва да е обозначена с надпис "Платено съдържание". Кадърът е от кампанията през 2009 г.Официалната предизборна кампания започва днес и ще продължи до 00.00 ч. на 24 май. Заявките на политическите сили показват, че в следващия месец избирателите ще се нагледат на познатата политическа реклама с концерти, обиколки в страната и "спонтанни" срещи и ще се наслушат на заклинания, в които и партийните щабове не вярват. 


Президентът Росен Плевнелиев ще направи днес изявление за началото на агитацията, в което се очаква да призове за съдържателен европейски дебат за решаване на проблемите на хората. Държавният глава отново ще се обяви за честни избори и позитивни послания, без компромати.


ГЕРБ няма да сочи грешките на другите
ГЕРБ обещава да постъпи точно според очаквания апел на държавния глава - да води позитивна кампания с "реален дебат за силна и обединена Европа", тъй като залогът в кампанията е бъдещето на Европа. Затова от ГЕРБ нямало да посочват грешките на другите, а да показват верния път, по който България да върви. "Избрахме не да обещаваме красиви неща, а да кажем просто една истина - че "България няма време за губене", каза Елен Герджиков от предизборния щаб при представяне на мотото на ГЕРБ.


България да се утвърди като "нормална, европейска и правова държава, със средно европейско качество на живот" е обявената цел. Според водача на листата Томислав Дончев основният сблъсък ще бъде дали България иска Европа, макар основната ос на дебатите би трябвало да е за разделението между европейското ляво и европейското дясно.


И сега ГЕРБ ще акцентира на успехите на кабинета "Борисов", както беше за  парламентарния вот миналата година. От партията ще раздават информационни материали и ще представят изложба с построените магистрали, спортни зали, детски градини и площадки в мандата на ГЕРБ.


Основните говорители на кампанията ще са лидерът Бойко Борисов и заместникът му Цветан Цветанов, които ще посетят всички областни градове в страната, за да се срещнат с избирателите. Целта е екипът на ГЕРБ да посети всички общини. Томислав Дончев, също ще обикаля страната, но невинаги ще бъде с лидерите.


Официалното откриване на кампанията на ГЕРБ ще е в столичната зала "Арена Армеец" - "бижуто" на Борисов. Гост ще бъде кандидатът за еврокомисар на Европейската народна партия Жан-Клод Юнкер.
От предизборния щаб обявиха, че ще разчитат изцяло на партийната си субсидия за финансирането на кампанията, която за миналата година е близо 18 млн. лв.


Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и заместникът му Цветан Цветанов представят през 2013 г. водачите на листите на ГЕРБ за парламентарния вот миналата година в зала "Арена Армеец".

© Надежда Чипева, Капитал

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и заместникът му Цветан Цветанов представят през 2013 г. водачите на листите на ГЕРБ за парламентарния вот миналата година в зала "Арена Армеец".


БСП ще се хвали с кабинета "Орешарски"


БСП открива кампанията тази вечер с концерт в зала 1 на НДК, а гост ще бъде кандидатът на социалистите за председател на Европейската комисия Мартин Шулц. Макар агитацията да започва официално днес, левицата отдавна е на предизборна вълна и представителите й обикалят страната. Лидерът на БСП и президент на ПЕС наваксва със срещите с избиратели, за да може да се включи и в европейската кампания като водач евросоциалистите.


Още на конгреса си през февруари БСП прие платформа за евроизборите и очерта националните задачи. Сред тях са програма за реиндустриализация на страната, включително възстановяване на индустриални предприятия с национално и регионално значение; ограничаване на монополите и премахване на картелите; засилен контрол върху финансовия капитал, така че да работи в интерес на реалната икономика и на гражданите; прилагане на принципа "обществените средства – за обществени нужди – предимно в обществени заведения", според който да се финансират образованието и здравеопазването; подготовка за преход към прогресивно облагане на доходите на физическите лица чрез въвеждане на семейно подоходно облагате.


БСП обещава да реализира големи енергийни проекти като "Южен поток", както и ядрени проекти - удължаване на срока на експлоатация на V и VI блок на "АЕЦ-Козлодуй" и подготовка за изграждане на нов блок, рестартиране на проекта "АЕЦ-Белене". В същото време левицата се обявява за "съграждане на социална и солидарна Европа вместо живот под властта на корпорациите в разединена Европа".


Лидерът на БСП Сергей Станишев ще води кампания и у нас, и в Европа.

© Георги Кожухаров

Лидерът на БСП Сергей Станишев ще води кампания и у нас, и в Европа.


"В предстоящите избори БСП продължава усилията си да върне България на хората. Тази най-важна задача налага с общи усилия: Да национализираме приватизираната политика! Да европеизираме българските политически нрави! Да отстояваме националните интереси в Европейския съюз! БСП работи за модерна, просперираща и справедлива България! За социална България в социална Европа!", гласи още предизборната програма на социалистите.


В срещите си с избирателите кандидатите на БСП повтарят до втръсване едни и същи послания - за увеличените от кабинета "Орешарски" пенсии, макар и това да стане от 1 юли, майчински и минималната работна заплата, за мерките срещу младежката безработица, което се свежда до еврофинансиране за работодатели, които да гарантират работа на завършилите образованието си.


Правителството също ще удари рамо в предизборната кампания с планираните изнесени заседание в края на април и през май. Кабинетът се стяга за предизборен тур в Бургас, Плевен и Варна.


ДПС - в прагматичен тон за еврофинансирането


Кампанията на ДПС ще съвпадне с отбелязването на майските събития - потушената съпротива срещу т.нар. Възродителен процес. Официалното й начало ще бъде на 4 май в село Ябланово, Сливенско и вероятно ще завърши с традиционния събор за 24 май на свещеното за мюсюлманите-алиани място Демир баба теке.


Кадърът е от предизборна кампания на ДПС в село Раковски

© Георги Кожухаров

Кадърът е от предизборна кампания на ДПС в село Раковски


Мотото на кампанията е "ДПС в Европа, Европа в България", а в нея основните говорители - лидерът на движението Лютви Местан и кандидатите за евродепутати, ще акцентират на възможностите малките земеделски производители и родопския регион, смятан за бастион на ДПС, да се възползват от еврофинансирането. Местан вече коментира, че по автопарка на големите производители и магистралите си личи, че България е в ЕС, но това не е така за отрудените хора в отдалечените планински райони.


Очаква се ДПС също да получи подкрепа от кандидата на Алианса на либералите и демократите в Европа (АЛДЕ) за председател на Еврокомисията Ги Верхофстад.


"Атака" срещу европейските ценности


"Атака" не иска гей бракове, не иска кръвосмешение, нито Евросъюз", това ще са основните послания в кампанията на последователите на Волен Сидеров. Той заяви, че партията му не иска двойни стандарти, нито намалени евросубсидии, а настоява енергийните ни проекти да се реализират, вместо да бъдат спирани от ЕС и даде пример с "Южен поток".


Парламентарни избори 2013, плакати. Атака, Волен Сидеров

© Цветелина Белутова, Капитал

Парламентарни избори 2013, плакати. Атака, Волен Сидеров


"За България е задължително да има представител в Европарламента, защото така ще се чуе гласът на българите, които не са съгласни с евро-гей ценностите и искат християнски, православни ценности.
"Атака" трябва да отиде в Европарламента, за да каже, че ние не искаме гей-браковете и кръвосмешението да стават законни, както искат евродепутати в момента", допълни още Сидеров. И се обяви, че в ЕС ще бъде защитник на православието.


Хората на Сидеров ще разчитат за пропагандата си най-вече на партийните медии - телевизия "Алфа" и вестник "Атака".


Реформаторският блок: Без Европа на две скорости


Реформаторският блок залага на европейски насочена кампания. Откриването й е в неделя пред Народния театър в София под мотото "Направи избор". Целта, според шефа на предизборния щаб Божидар Лукарски, е да се обърнат към онези, които искат сами да направят избор, без да им бъде налаган от партийни централи.


Лидерът на СДС и председател на предизборния щаб на Реформаторския блок Божидар Лукарски представя заедно с Тома Биков от "Движение България на гражданите" визията на предизборната кампания на блока.

© Красимир Юскеселиев

Лидерът на СДС и председател на предизборния щаб на Реформаторския блок Божидар Лукарски представя заедно с Тома Биков от "Движение България на гражданите" визията на предизборната кампания на блока.


В кампанията реформаторите ще настояват, че не трябва да има "Европа на две скорости" и че страната ни е важна за евросъюза. Лидерите на партиите в блока, сред които е и водачът на листата – бившият еврокомисар Меглена Кунева ("Движение България на гражданите"), ще настояват пред потенциалните си избиратели, че България трябва да се включи в нов общ европейски енергиен съюз, който според тях ще подсигури по-евтин газ за предприятията в България. Ще говорят за усвояването на еврофондовете и за промени в европейското законодателство.


От блока смятат да се включат във всички възможни предизборни дебати. Предвиждат и да продължат с дарителските вечери и балове за набиране на средства.


Мотото на Бареков е "Сами срещу всички"


"България без цензура" на бившия телевизионен водещ Николай Бареков,  ще води кампанията си под мотото "сами срещу всички". Бареков и хората му обявиха, че дебатът за евровота не е между левицата и десницата, както се стремят да внушат БСП и ГЕРБ, а всъщност бил за намиране на тяхна алтернатива. Бареков, смятан за близък до банкера Цветан Василев и депутата от ДПС Делян Пеевски, се обявява за  алтернатива за разочарованите избиратели и вече анонсира, че ще връща Народната република България.


Началото на кампанията на ББЦ ще бъде днес в родния на Бареков Пловдив - в Античния театър, под  предизборния девиз "Българите заслужаваме повече". "Античният театър ще стане арена за спектакъла на Нешка Робева "Площадът", който бе създаден специално за повдигане на духа на българина. На античната сцена ще звучат стиховете на поетите ни класици – Гео Милев, Никола Вапцаров и Христо Смирненски", съобщиха от формацията. "Площадът" вече обиколи голяма част от градовете в рамките на "турнето за повдигане на националното самочувствие".


Николай Бареков на скарата в Челопечене на Великден.

© barekov.com

Николай Бареков на скарата в Челопечене на Великден.


На срещите с избирателите хората на Бареков ще обещават европейско разследване на монополите в България, отмяна на плоския данък, минимален гарантиран месечен доход в рамките на ЕС, европейски жп транспорт с европейски пари, България да е с шест индустриални парка в шестте региона.


АБВ ще възражда българското


АБВ на предишния президент Георги Първанов ще акцентира в агитацията върху успехите на Ивайло Калфин. Той ще е лицето на кампанията, заедно с Първанов, "който води битката със задкулисието", разясниха от предизборния щаб на формацията.


АБВ се рекламира като "следващото ляво", на честните, активните и на младите. Хората на Първанов обещават да работят за по-свободни медии и нови условия, които да позволяват прякото участие на гражданите чрез референдуми в управлението на страната. Държавата трябва да предприеме мерки за увеличаване на ефективността на съдебна система и администрацията - повече прозрачност и категорична борба с корупцията, са част от задачите на АБВ. Приоритет са им осигуряването на работни места и намаляването на бедността. Укрепването на българската икономика, култура и националната идентичност трябва да бъдат в основата на националното развитие, са също сред ценностите на АБВ.


Кадърът е от предизобрната кампания през 2011 г., когато Ивайло Калфин беше кандидат за президент от БСП.

© Юлия Лазарова

Кадърът е от предизобрната кампания през 2011 г., когато Ивайло Калфин беше кандидат за президент от БСП.


Кампанията на АБВ ще бъде открита официално на 27 април в зала 3 на НДК. От щаба на АБВ ще разчитат на започналите вече концерти на Николина Чакърдъкова "Да съхраним българското" - мото, което ще присъства и в предизборния девиз на АБВ. Нямаме пари за скъпа кампания, ще разчитаме на ваучерите от 40 000 лв. за медийни участия, казаха още от щаба.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (61)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 1483 Неутрално

  Готова съм да се хвана на бас, че няма да свърши в 00.00 часа на 24-ти май!

  Доброто е заразно
 2. 2 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2151 Неутрално

  Станишев е в паника! Обикалят като луди и отвръщават избирателите! Нищо положително за България и ЕС не предлагат, а само заклинания в полза на Русия и във вреда на ЕС! Това не е партия а руска спец част, като в Крим!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 3. 3 Профил на 2029
  2029
  Рейтинг: 616 Любопитно

  Интересно какво ли са ни приготвили кукловодите този път?

 4. 4 Профил на БМЗ
  БМЗ
  Рейтинг: 1246 Весело
 5. 5 Профил на socialen
  socialen
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Българи, идете и гласувайте на 25. май, за да има висока избирателната активност!

  Бях блокиран 73 пъти: 18.9-18.10; 12-15.9; 31.07-31.08; 25-29.07; 22.06-22.07; 12-19.06; 5-6.06; 25-26.05; 10-17.04; 5 -8.04; ... Пиша и в dnes.bg
 6. 6 Профил на валчан
  валчан
  Рейтинг: 440 Гневно

  25 години стигат. Фалш лъжа демагогия. Проклети да сте.

 7. 7 Профил на barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  Рейтинг: 1316 Любопитно
  За ГЕРБ и ЕНП !!!
  => БАЙ ГЪЗЗЗ е ТÈХНОТО ЗНАМЕ и ГИ ДОВЕДЕ В => КЛОЗÈТА !!
 8. 8 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 1317 Неутрално

  Дневник започна кампанията с показване на снимка със стар номер на бюлетина на ГЕРБ.

  ДЕПУТАТИТЕ ГЛАСУВАЛИ ПРОТИВ ВОЛЯТА НА 2.5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ГЛАСУВАЛИ С "ДА" НА РЕФЕРЕНДУМА СА ЕДНИ ПРЕВРАТАДЖИИ. ТЕ ВЕЧЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ САМО СЕБЕ СИ.
 9. 9
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 10. 10 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 9402 Неутрално

  станишев е в паника , по стационарните телефони се обаждат със запис на гласът ме и призовават да подкрепим " светлото бъдеще " за децата и внуците си .КОЙ ли му вярва .

 11. 11 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 1317 Неутрално

  До коментар [#6] от "валчан":

  [quote#6:"валчан"]25 години стигат. Фалш лъжа демагогия. Проклети да сте[/quote]

  Слаба ти е аритметиката. 70 години стигат! И вие да сте проклети дето сте все на мандрата!

  ДЕПУТАТИТЕ ГЛАСУВАЛИ ПРОТИВ ВОЛЯТА НА 2.5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ГЛАСУВАЛИ С "ДА" НА РЕФЕРЕНДУМА СА ЕДНИ ПРЕВРАТАДЖИИ. ТЕ ВЕЧЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ САМО СЕБЕ СИ.
 12. 12 Профил на Сотир Методиев Пеевски
  Сотир Методиев Пеевски
  Рейтинг: 494 Неутрално

  Тези, които няма да отидат до урните, на практика гласуват за запазване на нещата такива, каквито са: глад и мизерия за своите родители, безпросвето и безперспективно бъдеще за своите деца и внуци. Жалко е, че твърде малко хора разбират, че животът ни е такъв, какъвто сами си го направим. Не са виновни политиците, че ги оставяме безнаказано да правят каквото и както си поискат.

  "ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЕЛИТ" в БГ - ПРЕСТЪПНИ ГРУПИРОВКИ, МАСКИРАНИ КАТО "ПАРТИИ"
 13. 13 Профил на tequila_sunrise
  tequila_sunrise
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Кампанията за евроизборите започна и официално "

  Започна и официално ритане по кокалчетата..))

  Досега неофициално ли беше ?

 14. 14 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 718 Весело

  Разбрах че вече имаме съдебна практика.В Пловдив Окръжният съд е отказал да регистрира партия,която в програмните си документи е записала че се обявява за възстановяване на Търновската Конституция.
  Щом не може,значи не може.Нищо друго не ми остава освен да пожелая от сърце приятна изборна републиканска бесовица на всички партии,участващи в изборите,както и на техните привърженици!

 15. 15 Профил на izabell
  izabell
  Рейтинг: 1309 Неутрално

  Успех на всички участници и кандидати

 16. 16 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 1483 Неутрално

  [quote#10:"peni_nikol.53."]станишев е в паника , по стационарните телефони се обаждат със запис на гласът [/quote] Това законно ли е изобщо?

  Доброто е заразно
 17. 17 Профил на radan_lostov
  radan_lostov
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Хамстер, почвай да копаеш, вади флашки, сигнали, Цаци.

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 18. 18 Профил на Адриана Димова
  Адриана Димова
  Рейтинг: 793 Неутрално

  [quote#7:"barcelonski"]За ГЕРБ и ЕНП !!! [/quote]

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  Не причинявай другиму това, което не искаш да се случи с теб!
 19. 19
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 20. 20 Профил на kepler3b
  kepler3b
  Рейтинг: 217 Весело

  Пак ли тези кретени ще ни занимават със себе си?

 21. 21 Профил на Tom Sawyer
  Tom Sawyer
  Рейтинг: 374 Любопитно

  "БСП ще се хвали с кабинета "Орешарски"
  "Атака" срещу европейските ценности"
  Мотото на Бареков е "Сами срещу всички"
  "ГЕРБ няма да сочи грешките на другите"
  "АБВ ще възражда българското"
  "ДПС - в прагматичен тон за еврофинансирането"

  Даааааам!

  Паралелният свят VS. Реалният (народа).

  Дебела гьостерица за всички както обичаше да казва дядо ми.

  Аз не виждам с какво БСП има да се хвалят с това смешно "експертно" правителство. Нищо не се е променило за една година според мои лични наблюдения. Дори напротив.

  Родният ни волен циркаджия ще се бори срещу европейски ценности но на европейска софра се кани да сяда. Смех

  За "плачещият" трол Бюреков като за умрелите - или добро или нищо.

  ГЕРБ......no coment

  АБВ..ГЪЗЪ... Огладнял Първанов в последен бой.
  ДПС - само от кинти се интересуват.


  Дааам! Как на човек да не му се доходи за гъби или риба.

  Реформаторски миражи. Оставка! If you don`t want to Democracy, Democracy will come to you.
 22. 22 Профил на radetski
  radetski
  Рейтинг: 381 Любопитно

  "Да национализираме приватизираната политика! "??!!

  ТОВА, сериозно? Национализация в предизборните лозунги ..! Коя година сме?

 23. 23 Профил на Wonder Woman 2.0
  Wonder Woman 2.0
  Рейтинг: 374 Весело

  "ГЕРБ обещава да постъпи точно според очаквания апел на държавния глава "...

  Ахахаха, изненадани?

  "Днес всичко е наред. Това е нашата илюзия"
 24. 24 Профил на Нефертити
  Нефертити
  Рейтинг: 1783 Неутрално

  Сега не е интересно...ще видим какво са измислили в деня за размисъл...

  Предразсъдъците са за ограничените.
 25. 25 Профил на katzz
  katzz
  Рейтинг: 426 Неутрално
 26. 26 Профил на choss
  choss
  Рейтинг: 670 Неутрално

  [quote#7:"barcelonski"]За ГЕРБ и ЕНП !!! [/quote]
  Като същност и съдържание по се припокрива

  За Реформаторски Блок и ЕНП !!!
  По-точно е.

 27. 27 Профил на dedo pepo
  dedo pepo
  Рейтинг: 1211 Весело

  До коментар [#15] от "xalikarans":Успех на всички участници и кандидати"

  -Най-правилно!
  И аз за всички ще гласувам-все мили хора.

 28. 28 Профил на dedo pepo
  dedo pepo
  Рейтинг: 1211 Неутрално

  До коментар [#26] от "choss""
  "За Реформаторски Блок и ЕНП !!!
  По-точно е. "

  -Най-точно е:за РБ и ЕНП,но без ГЕРБ!

 29. 29
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 30. 30 Профил на socialen
  socialen
  Рейтинг: 374 Неутрално

  До коментар [#2] от "lz2":

  Това се нарича предизборна борба.

  Бях блокиран 73 пъти: 18.9-18.10; 12-15.9; 31.07-31.08; 25-29.07; 22.06-22.07; 12-19.06; 5-6.06; 25-26.05; 10-17.04; 5 -8.04; ... Пиша и в dnes.bg
 31. 31 Профил на barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  Рейтинг: 1316 Неутрално  - Гласуваш за ГЕРБ > избираш ЕНП !!!


  ЕНП:
  Сбогуваме се с партиите,
  които застават срещу ГЕРБ !!!  => БАЙ ГЪЗЗЗ е ТÈХНОТО ЗНАМЕ и ГИ ДОВЕДЕ В => КЛОЗÈТА !!
 32. 32 Профил на socialen
  socialen
  Рейтинг: 374 Неутрално

  До коментар [#7] от "barcelonski":

  Сакън!

  Ако си забравил да ти припомня, че за 3.5 години "славно управление" Борисов и Г"Е"РБ почти удвоиха безработицата и я вдигнаха от 6.8% при Станишев до 12.4% при Борисов в края на февруари 2013 година!

  Т.е. Борисов и Г"Е"РБ унищожиха 210.000 работни места и вдигнаха с това безработните до 443.000 души!

  И вкараха не само опасно ниска инфлация от -3% в края на февруари 2013, но и спряха икономическия растеж, и вкараха икономиката в рецесия с неправилната си макроикономическа и финансова политика!

  Бях блокиран 73 пъти: 18.9-18.10; 12-15.9; 31.07-31.08; 25-29.07; 22.06-22.07; 12-19.06; 5-6.06; 25-26.05; 10-17.04; 5 -8.04; ... Пиша и в dnes.bg
 33. 33 Профил на socialen
  socialen
  Рейтинг: 374 Неутрално

  До коментар [#7] от "barcelonski":

  "Чудесна" предпоставка за партия, водена от един, който удвои безработицата и вкара икономиката в рецесия, както и от един, който има 6 съдебни дела!

  За сравнение -

  Бисер Миланов-Петното има 2 съдебни дела!

  Кой е по-добър гражданин тогава?

  Бях блокиран 73 пъти: 18.9-18.10; 12-15.9; 31.07-31.08; 25-29.07; 22.06-22.07; 12-19.06; 5-6.06; 25-26.05; 10-17.04; 5 -8.04; ... Пиша и в dnes.bg
 34. 34 Профил на омбре
  омбре
  Рейтинг: 688 Неутрално

  Дреме ми за изборите . .Няма да участвам в театъра. ЕС е едно нищо и от парламента му нищо не зависи,От ЕС добро не очаквам освен безработица и продължаваща бедност.България е съсипана и унищожена като държава.От нея нищо независи и съществува привидно само на карта.ЕС няма самостоятелна политика и чрез НАТО прави онова което се харесва на САЩ.

  НЯКОЙ НЕ ГИ БИВА ЗА НИЩО...НО СА СПОСОБНИ НА ВСИЧКО
 35. 35 Профил на mi6kro
  mi6kro
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Че пропчгчндната машина на БСП отдавна е в ход..... ако във вашия град е имало концерт за едно ново радио или пък „народна песен„ на Гоце....

  Местан да се извини за "РИТОРИЧЕСКИ" ! #236 едно-мандатни региона за страната + 4 едно-мандатни района за чужбина
 36. 36 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8404 Неутрално

  Гласуваш за ГЕРБ,БСП,ДПС,Атака и ББЦ и получаваш ...Русия.

 37. 37
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 38. 38 Профил на kamm
  kamm
  Рейтинг: 479 Любопитно

  Днес, по радиото чух една реклама на "Съюза на комунистите". Така се смях, че не е истина.

  Ако не ме лъже паметта, нали имаше закон, който обявява комунизма за престъпен и незаконен.

  Тази партия, логично би трябвало също да е незаконна, нали?

 39. 39 Профил на Tom Sawyer
  Tom Sawyer
  Рейтинг: 374 Неутрално

  До коментар [#34] от "омбре":

  С Болен напрееееед

  Реформаторски миражи. Оставка! If you don`t want to Democracy, Democracy will come to you.
 40. 40 Профил на райничка цветкова
  райничка цветкова
  Рейтинг: 643 Неутрално

  До коментар [#36] от "rosiraycheva50._": Гла.суваш за РБ получаваш Биг брадър и брюкселски зелки. Лично аз си искам България.Искам истински български представители, а не чужди подлоги.

 41. 41 Профил на socialen
  socialen
  Рейтинг: 374 Неутрално

  До коментар [#37] от "barcelonski":

  Припомням ти (, ако изобщо си ги знаел досега де) макроикономическите "резултати" от "славното" 3.5 годишно "управление" на Борисов и Г"Е"РБ.

  Един вид - надценявам интелектуалните ти "способности" като предполагам, че се интересуваш от икономически факти.

  Бях блокиран 73 пъти: 18.9-18.10; 12-15.9; 31.07-31.08; 25-29.07; 22.06-22.07; 12-19.06; 5-6.06; 25-26.05; 10-17.04; 5 -8.04; ... Пиша и в dnes.bg
 42. 42 Профил на daria_vip
  daria_vip
  Рейтинг: 479 Весело

  Тя кампанията може и да е почнала, ама аз няма да си мръдна и пръста за да вкарам в Европарламент което и да е от тези днешни деградирали ла**а!!!

 43. 43 Профил на socialen
  socialen
  Рейтинг: 374 Неутрално

  До коментар [#37] от "barcelonski":

  Ето отново, за да си говорим с факти -

  Безработицата в края на мандата на Станишев беше 6.8%.

  Безработицата беше станала 12.4%, когато Борисов си подаде оставката след 3.5 годинишно "управление".

  Бях блокиран 73 пъти: 18.9-18.10; 12-15.9; 31.07-31.08; 25-29.07; 22.06-22.07; 12-19.06; 5-6.06; 25-26.05; 10-17.04; 5 -8.04; ... Пиша и в dnes.bg
 44. 44 Профил на hinin37
  hinin37
  Рейтинг: 531 Неутрално

  До коментар [#24] от "Нефертити":
  То вече е измислено! В деня за размисъл не може да се агитира ЗА някоя партия, но е напълно разрешено да се агитира ПРОТИВ някоя партия....Така реши МЦМ /махленско циганско мешере/ през миналия м. май....Някои му викат КС.../конституционен съд/....

 45. 45
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 46. 46 Профил на Нефертити
  Нефертити
  Рейтинг: 1783 Неутрално

  До коментар [#44] от "hinin37":

  Точно. За това ми е интересно какво пак ще измислят комуненцата и техните лакеи...

  Предразсъдъците са за ограничените.
 47. 47 Профил на z82
  z82
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Цацаров ти да не си помисли че сме приключили с теб?
  Тъпако, аз сега започвам.
  Досега ти беше гратисния период да се покажеш какъв честен борец срещу престъпността си

 48. 48 Профил на socialen
  socialen
  Рейтинг: 374 Неутрално

  До коментар [#45] от "barcelonski":

  Ти можеш ли да смяташ?

  Или и ти си шокиран от фактите на 3.5 годишното "управление" като ги разбира?

  Бях блокиран 73 пъти: 18.9-18.10; 12-15.9; 31.07-31.08; 25-29.07; 22.06-22.07; 12-19.06; 5-6.06; 25-26.05; 10-17.04; 5 -8.04; ... Пиша и в dnes.bg
 49. 49 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 1719 Неутрално

  До коментар [#31] от "barcelonski":
  Да бе, те хората са глупави да те четат теб и да не гласуват с №

  ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
  ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
  ▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒
  ▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒
  ▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▒▒▒▒
  ▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▒▒▒
  ▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▒▒▒
  ▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒
  ▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒
  ▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▒▒▒
  ▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▒▒▒
  ▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▒▒▒▒
  ▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒
  ▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒
  ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
  ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒

 50. 50 Профил на hinin37
  hinin37
  Рейтинг: 531 Неутрално

  До коментар [#43] от "socialen":
  Колкото и да се напъваш, живееш само със спуснатите "опорни точки"...Кризата смяташ за леко изстиване на краката...Че "повишението на стандарта" струваше 7 милярда лв. не те интересува...Както и "чудесата" с велкденските добавки 20-40 лв. със заеми от бъдещето...Глух петел си, драги...Червените точки го доказват...Мерси!...

 51. 51 Профил на Кирето
  Кирето
  Рейтинг: 1316 Весело

  Чета и се чудя на коментарите.
  Колеги вие агитация ли спретвате тук?
  Като знам "форумното братство", всеки си е решил за кого да гласува.
  Няма нужда да се хабите и да се мъчите да убеждавате за кого да се гласува и кой е по-добър...
  П.П. Искрено се надявам да видя четири насрани физиономии в нощта на изборите - на Станишко, Местанчо, Воленчо и Бареков...

  Научих "God Save the Queen".........е, струва си....
 52. 52 Профил на Десислава Антонова
  Десислава Антонова
  Рейтинг: 427 Неутрално

  До коментар [#10] от "peni_nikol.53.":

  Ако наистина се обаждат по телефоните с цел агитация, сигнализирайте комптентните органи. Това е незаконно!

 53. 53 Профил на socialen
  socialen
  Рейтинг: 374 Неутрално

  До коментар [#50] от "hinin37":

  Това с кризата ми е вашият любим аргумент!

  Аз, обаче, имам по-логичен аргумент от него -

  По-вероятно е кривият ъгъл м/у Земята и Марс в 3.5 годишния период от август 2009 година до февруари 2013 да е виновен за почти двойното увеличение на безработицата!

  В Румъния, на пример, безработицата преди кризата, т.е. през 2009, беше 6.9% (демек, колкото тука по същото време).

  През 2013 година безработицата в Румъния беше 7.1%. У нас, 12.4%!

  Бях блокиран 73 пъти: 18.9-18.10; 12-15.9; 31.07-31.08; 25-29.07; 22.06-22.07; 12-19.06; 5-6.06; 25-26.05; 10-17.04; 5 -8.04; ... Пиша и в dnes.bg
 54. 54 Профил на Ѧниматорът®
  Ѧниматорът®
  Рейтинг: 688 Разстроено

  [quote#2:"lz2"]Това не е партия а руска спец част, като в Крим![/quote]
  Без опознавателни знаци

  Мъдър е този, който знае не много, а нужното. Есхил
 55. 55 Профил на tromokrat
  tromokrat
  Рейтинг: 374 Разстроено

  Циркът започна...

  Gott mit uns! Meine Ehre heißt Treue! Православие или смърт!
 56. 56 Профил на shileto
  shileto
  Рейтинг: 1075 Весело

  Кой са тези двама неизвестни палавници дето си играят да редят някаква синьо бяла мозайка

 57. 57 Профил на lele266
  lele266
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Атака може да не я броите вече ...

 58. 58 Профил на hristovata78
  hristovata78
  Рейтинг: 217 Неутрално

  Реформаторите няма да е лошо да знаят, че Найден зеленогорски ги предаде на местно ниво в своя град и цялата структура премина към България без цензура, нещо повече, негови хора оглавиха тази партия. А дясната му ръка в града пшрави далавери с БСП и вика да се изказва специално само пред тв 7, кати вика екипа специално от велико Търново.

 59. 59 Профил на tmax500
  tmax500
  Рейтинг: 400 Неутрално

  Честита арена на бездарниците в политиката

 60. 60 Профил на ISTORIK
  ISTORIK
  Рейтинг: 1599 Неутрално

  Ами ПП Зелените?
  Ами ПП Глас народен?
  Ами Синьо единство?

  Те сигурно също имат интересни идеи...

  Статията май плаче за допълнение...

  Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
 61. 61 Профил на svoboden_glas
  svoboden_glas
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Не са останали хора,движения и партии за които да се гласува!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK