Попова не подкрепи Плевнелиев за комисията за политиците и ЕРП-тата (видео)

Попова не подкрепи Плевнелиев за комисията за политиците и ЕРП-тата (видео)

© Анелия НиколоваУбедена съм, че в конкретния случай президентът много добре е обмислил и знае, че подобно действие не може да бъде личен избор." Това каза вицепрезидентът Маргарита Попова в отговор на въпрос дали ще се отзове, ако бъде извикана на изслушване в парламента или парламентарна комисия.


"Това е силно политическо и държавническо действие, така че трябва да бъде внимателно обмислено", добави Попова, цитирана от БГНЕС.

Миналата седмица по искане на "Атака"
 в парламента беше създадена "Временна анкетна комисия за изясняване на всички факти и обстоятелства, свързани с дейността на фирмите лицензианти на ДКЕВР за разпределение и снабдяване с електроенергия, а също и дружества концесионери за добив на природни богатства, довели до ощетяване на българските граждани и българската държава, както и нерегламентираните им контакти с представители на държавата и свързани с политически партии лица".


Комисия за проучване на контакти или за политиканстване срещу президента - този въпрос повдига внимателният прочит на решението за създаването й. В него не случайно не се споменава президентът Росен Плевнелиев, въпреки че тънката червена линия на дебата в пленарна зала фокусираше именно неговата среща във Виена с австрийската електроразпределителна компания EVN в края на март
Запитана дали подкрепя мнението на президента, че създаването на парламентарната комисия за срещата му с директора на EVN е опит за нарушаване на баланса между парламент и президент, Попова отговори, че в конституцията не е търсен баланс между президентската институция и трите власти. "В конституцията е потърсен и намерен баланс между парламента, изпълнителната и съдебната власт", заяви вицепремиерът и обясни, че президентската институция е създадена като неутрална власт, като част от хармонията между властите, с добавката на Конституционния съд.


"Когато се говори за баланс, като юрист мисля за трите власти, без нашата президентска власт. Нашата позиция и присъствие в архитектурата на властите е по-различно. Нашите задължения са различни, ние трябва да помиряваме, да обединяваме, да създаваме поле на центростремителни сили за разбирателство между трите власти, за да могат да функционират така, както е разписано в конституцията", каза Попова.


Тя обясни, че функциите на президентската институция са изключително трудни, защото "най-трудно в този живот е да обединиш, да помириш да говориш за всички, да извадиш пред скоба онова важно, което е за всички, и да накараш да се уважават тези, които в момента се намират на високи постове, да признаят тези важни неща, които сме извадили пред скоба, и да работим всички заедно в сговор за тях". 

Коментари (67)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на 1_bulgarin
  1_bulgarin
  Рейтинг: 507 Неутрално

  Маргарита Попова напълно потвърждава твърдението ,че службицата "вицепрезидент" е напълно излишна........

 2. 2 Профил на .!.
  .!.
  Рейтинг: 402 Неутрално

  ГЕРБ направиха огромна грешка с тая, но пък какво да се чудиш, кадър излязъл от съдебната система може ли да е читав...

 3. 3 Профил на joodi
  joodi
  Рейтинг: 402 Неутрално
 4. 4 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3661 Неутрално

  Хм ...
  Дневник май смениха заглавието

  Мерси, че преди се почудих - Попова подкрепя или не подкрепя.
  Щото в цитираното е обтекаема и в двете посоки ...

 5. 5 Профил на moloko_
  moloko_
  Рейтинг: 605 Неутрално

  За разлика от президента Попова е юрист и не му спестява когато прави гафове.Както когато наруши Конституцията,когато отказа да присъства на встъпването в длъжност на конституционен съдия.И е права президентската институция трябва да е неутрална,да търси компромиса,а не конфронтацията.

 6. 6 Профил на isidro
  isidro
  Рейтинг: 233 Неутрално

  Много е пробита тази жена. На мястото на Плевнелиев бих я пратил спешно на дълги мисии в Далечния Изток и Екваториална Африка да развива двустранните отношения до края на мандата, че то не се търпи да имаш играч от чуждия отбор на полето.

 7. 7 Профил на ostin22
  ostin22
  Рейтинг: 687 Неутрално

  До коментар [#1] от "1_bulgarin":

  То че е излишна е ясно...но иначе тя е много по подходяща за президент от Роско..

  There is no way to happiness, happiness is the way!
 8. 8 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3661 Весело

  [quote#2:".!."]ГЕРБ направиха огромна грешка с тая[/quote]
  То пък с тоя ...

 9. 9 Профил на BIKER
  BIKER
  Рейтинг: 458 Неутрално

  един объркан човек, който не осъзнава че вреди на България с изказванията си е вицето.....

  БСП и ДПС вън от политиката
 10. 10 Профил на voxy
  voxy
  Рейтинг: 853 Неутрално

  До коментар [#5] от "moloko_":

  всъщност гафът го прави точно Попова, защото според Конституцията президентът може да отговаря само когато над 2/3 от депутатите изискат това, не когато на Сидеров му хрумне, а тази женица вече е жалка

  twitter.com/voxybg
 11. 11 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3661 Весело

  [quote#5:"moloko_"]И е права [/quote]
  То така и баба знае ...

  Тя няма ни правомощия, ни сериозни отговорности.
  От време на време докопа по някой микрофон и толкоз.

  Като не е съгласна - да фърли къча като Блага и толкоз!
  Нали сме в епохата на ясните знаци и силните послания?

 12. 12 Профил на FvH
  FvH
  Рейтинг: 1031 Весело

  [quote#7:"ostin22"]То че е излишна е ясно...но иначе тя е много по подходяща за президент от Роско..[/quote]

  О да перфектна е, ще настане едно обединение, едно центростремително к'во беше, всемирна любов и уважение... а т'ва, че се продаде на едни хора нема да го мислим

  One should be free to do whatever he wants, as longs this does not interfere with the equal right of everybody else to do the same.
 13. 13 Профил на pslab
  pslab
  Рейтинг: 233 Неутрално

  До коментар [#5] от "moloko_":

  Абе колега .. ти да не смяташ, че когато президента прави нещо действията са му импулсни и импровизация .. разбира се че всичко е обмислено включително и обсъдено с юристи ..
  Тази дама е голяма грешка, т.к. се оказа леснодостъпна срещу определена сума ...

 14. 14 Профил на manu_chao
  manu_chao
  Рейтинг: 571 Неутрално

  Заради тази, и останалите като нея "юристи" сме във всеки негативен доклад на Еврокомисията.
  Пълно блато ни е съдебната система...а като слушаш някой от представителите й - ще речеш, че е нещо, по-велико и знаещо от Айнщайн и Нобел, взети заедно.
  Настроение - потресен.

 15. 15 Профил на gogo2011
  gogo2011
  Рейтинг: 519 Неутрално

  Сам си я избра... (по аналогия със "Сам си го избра...". Изобщо ГЕРБ-аджийте такива автоголове си вкараха, все хора дето да ги рушат отвътре и да работят срещу тях. Но червените и ДПС от години са обсебили всички институции и вече не можеш изрина техните хора. Не че и ББ блести с интелект, но много го хлъзнаха.

 16. 16 Профил на kirsner
  kirsner
  Рейтинг: 909 Неутрално

  От една страна, всички обсъждат колко малко правомощия имал българския президент, а същевременно имаме и вицепрезидентска институция. На която президентът се чуди как да възложи с укази някакви правомощия.
  От друга страна, и Жельо Желев имаше разнобой с вицепрезидента си ( Бл. Димитрова), и Петър Стоянов имаше вътрешен конфликт с вицепрезидента си Тодор Калайджиев. Сега пак се случва. Цялата Мара втасала в тази страна, та сега трябва да следим и конфликта между настоящия президент и вицепрезидента му. Най-добре е просто да бъде премахната вицепрезидентската длъжност в настоящия и формат - избиране на вицепрезидента в двойка с президента, възлагане на правомощия на вицепрезидента с указ на президента и пр. Нека в Конституцията се запише кратко и ясно, че председателят на парламента е и вицепрезидент, и че той временно изпълнява длъжността президент при тежко и продължително заболяване, смърт или отстраняване на президента и до избиране на нов държавен глава.

 17. 17 Профил на persifedron1
  persifedron1
  Рейтинг: 460 Гневно

  Очевидно си имаме контрапрезидент вместо вице.
  Държавата на контрадемокрацията.

 18. 18 Профил на Иван55
  Иван55
  Рейтинг: 423 Неутрално

  КОЙ дърпа каишката?

  Към "Власт власт възпира" чрез пряка демокрация.
 19. 19 Профил на ostin22
  ostin22
  Рейтинг: 687 Любопитно

  До коментар [#12] от "FvH":

  И ти ли си от онези на килимчето повтарящи... Един е Боко и Роско е неговият пророк??..

  There is no way to happiness, happiness is the way!
 20. 20 Профил на Иван55
  Иван55
  Рейтинг: 423 Неутрално

  [quote#18:"Иван55"]КОЙ дърпа каишката? [/quote]
  Грешка, КОЙ дърпа каишката!!!

  Към "Власт власт възпира" чрез пряка демокрация.
 21. 21 Профил на dedo pepo
  dedo pepo
  Рейтинг: 1296 Неутрално

  Много е точна.
  Явно сме имали нужда само от вицепрезидент.

 22. 22 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3180 Неутрално

  [quote#10:"voxy"] според Конституцията президентът може да отговаря само когато над 2/3 от депутатите изискат това,[/quote]
  цитирай !! или тълкувай
  Чл. 103.
  (1) Президентът и вицепрезидентът не носят отговорност за действията, извършени при изпълнение на своите функции, с изключение на държавна измяна и нарушение на Конституцията.
  (2) Обвинението се повдига по предложение най-малко на една четвърт от народните представители и се поддържа от Народното събрание, ако повече от две трети от народните представители са гласували за това.

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 23. 23 Профил на koko65bg
  koko65bg
  Рейтинг: 1177 Неутрално

  Нашите задължения са различни, ние трябва да помиряваме, да обединяваме, да създаваме поле на центростремителни сили за разбирателство между трите власти, за да могат да функционират така, както е разписано в конституцията", каза Попова.
  Много ми хареса - да създаваме поле на центростремителни сили и дрън, дрън. Маргарита Попова започна да говори като министъра на спорта. И думите - както е разписано в конституцията - това да не е разписание на влаковете. Тя въобще в час ли е?

 24. 24 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3661 Неутрално

  [quote#16:"kirsner"]Най-добре е просто да бъде премахната вицепрезидентската длъжност в настоящия и формат - избиране на вицепрезидента в двойка с президента, възлагане на правомощия на вицепрезидента с указ на президента и пр. Нека в Конституцията се запише кратко и ясно, че председателят на парламента е и вицепрезидент, и че той временно изпълнява длъжността президент при тежко и продължително заболяване, смърт или отстраняване на президента и до избиране на нов държавен глава. [/quote]
  Ммм ...
  В сегашната ни китна Мамковина, при сегашният политикански разнобой и късогледа дилетантщина, има в такъв случай голяма вероятност да се метнем от един трънак в друг ...
  Да импичтосват президента за щяло и нещяло, в сависимост кой обязди Парламента ...

  По-скоро требе да стиснем зъби и да изчакаме да утече мътната вода ...

 25. 25 Профил на Аvеree
  Аvеree
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#10] от "voxy":


  [quote#10:"voxy"]президентът може да отговаря само когато над 2/3 от депутатите изискат това[/quote]
  Щом е прав, няма от какво да му пука на Президента.
  Виж как направи Станишев.
  Нямаше нужда да му гласуват имунитета на народен представител.
  Сам се отказа.

 26. 26 Профил на vinetu
  vinetu
  Рейтинг: 460 Неутрално

  Някой "правозащитник" няма ли да се изкаже до колко президентът има право на лични срещи по време на официално посещение?

  https://sites.google.com/site/demokraturailidictatura/
 27. 27 Профил на blaueaugen
  blaueaugen
  Рейтинг: 515 Неутрално

  Чл. 83 от Конституцията
  (2) Народното събрание и парламентарните комисии могат да задължават министрите да се явяват на техни заседания и да отговарят на поставени въпроси.

  Чл. 103.
  (1) Президентът и вицепрезидентът не носят отговорност за действията, извършени при изпълнение на своите функции, с изключение на държавна измяна и нарушение на Конституцията.
  (2) Обвинението се повдига по предложение най-малко на една четвърт от народните представители и се поддържа от Народното събрание, ако повече от две трети от народните представители са гласували за това...

  Много витиевато и усукано изказване, от което се разбира единствено, че вицепрезидентът подкрепя управляващите, без да излага аргументи. Грозно и недостойно, като поведението на всички управляващи в момента.

 28. 28 Профил на Captain Shakespeare
  Captain Shakespeare
  Рейтинг: 581 Разстроено

  Тази женичка, се опитва да играе и отдвете страни на мрежата..
  Нямаше вид на проста, но с действията си доказва, че си играе собствена игра, и то безсмислена.

  Правильно говорил Гоголь "В России две беды — дураки и дороги" причём первых ну очень много!!
 29. 29 Профил на diegos
  diegos
  Рейтинг: 820 Неутрално

  До коментар [#2] от ".!.":


  [quote#2:".!."]ГЕРБ направиха огромна грешка ...[/quote]

  Прав си. Плевнелиев трябваше да е вице на Маргарита.

  така щеше да е все тая, че вице-то е зависим от олигарси

 30. 30 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3180 Неутрално

  До коментар [#21] от "dedo pepo":
  проблема не е в институцията . местата са сбъркани .

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 31. 31 Профил на voxy
  voxy
  Рейтинг: 853 Неутрално

  До коментар [#25] от "Kарус":

  ще е жалко Президент на Република България избран мажоритарно да се обяснява на някъв откачалник, но комунетата това не може да го разберете с дебелите си тикви /освен ако не си мизерник драскащ коментари за жълти стотинки, но тогава просто си некадърник/

  twitter.com/voxybg
 32. 32 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3180 Неутрално

  "Убедена съм, че в конкретния случай президентът много добре е обмислил и знае, че подобно действие не може да бъде личен избор.
  някой знае ли към кой член от конституцията води това ? Попова е юрист

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 33. 33
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 34. 34 Профил на Rage Against
  Rage Against
  Рейтинг: 1078 Неутрално

  иначе Попова не ми харесва, че постоянно се опитва да накара Плевнелиев да е пасивна и мълчалива президентска институция.

  в нашата държава трябва да има влиятелна институция, която да опонира на крадците и мафиотите в парламента, правителството и в съдебната система. защото мисля, че дори невъоръжено око може да види каква измет, предатели и продажници и разбойници върлуват в тези системи

  да не говорим за предишното Гоце, което трепеше защитени видове, хващаше трипери и после ги пускаше на свобода, записваше министри без тяхното знание и после ги разпространяваше из медиите...

  РЕФОРМИ !
 35. 35 Профил на Clint_Eastwood
  Clint_Eastwood
  Рейтинг: 867 Неутрално

  Или не й стиска, или е купена, или и двете.

  Като епидемиолози по инфекциозни болести и учени в областта на общественото здраве имаме сериозни опасения относно вредното въздействие върху физическото и психическото здраве на населението, в резултат на преобладаващите политики наложени във връзка с COVID-19: https://gbdeclaration.org/great-barrington-declaration-bulgarian/
 36. 36 Профил на blaueaugen
  blaueaugen
  Рейтинг: 515 Неутрално

  Изборът на президента изобщо не е личен, а произтича от ролята, отредена му от Конституцията.
  Маргаритка да не се изказва като Мариянка, ами да даде поне веднъж юридически аргументи.

 37. 37 Профил на anna.georgieva
  anna.georgieva
  Рейтинг: 233 Неутрално
 38. 38 Профил на Аvеree
  Аvеree
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#31] от "voxy":


  [quote#31:"voxy"]Президент на Република България избран мажоритарно да се обяснява на някъв откачалник[/quote]
  Не бе.
  Аз вярвам, че Президентът ще забие като пирон откачалника.
  И искам това да го видя.
  А ти не вярваш ли?

 39. 39 Профил на voxy
  voxy
  Рейтинг: 853 Неутрално

  До коментар [#38] от "Kарус":

  не може да забиеш лайно като пирон, не трябва да им се обръща внимание, а Президентът трябва да се пази от фарсове които разни откачалници може да направят заради рейтинг и рубли, също има ранкинг, не може генерал да се обяснява на наборник

  twitter.com/voxybg
 40. 40 Профил на Аvеree
  Аvеree
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#39] от "voxy":


  [quote#39:"voxy"]не може да забиеш лайно като пирон, не трябва да им се обръща внимание[/quote]
  Тук има повече СТРАХ, отколкото остроумие.
  Президентът ни не е страхлив.

 41. 41 Профил на Питанка
  Питанка
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  лайкучка

  "Въпросителната" е просто уморена "Удивителна!"
 42. 42 Профил на fireball
  fireball
  Рейтинг: 1022 Неутрално

  Имам чувството, че ако тая кака се сети да подаде оставка, олигарски мигом ще я сложи за Министър на Спорта.
  Щото е по-жалка и смешна и от марианка интровертната и й изяжда хляба от воле...

 43. 43 Профил на fireball
  fireball
  Рейтинг: 1022 Неутрално

  [quote#36:"fatoumata"]Маргаритка да не се изказва като Мариянка, ами да даде поне веднъж юридически аргументи[/quote]

  Тя и като юрист е същата трагедия.
  Още не сме забравили гафовете й в ролята на министър на правосъдието.
  Инак много трогателно-приспивно ги реди, но за държавник се искат по-други качества и компетентности.

 44. 44 Профил на СВОБОДЕН
  СВОБОДЕН
  Рейтинг: 538 Неутрално

  ,, Нашата позиция и нашето присъствие ''

  ТЯ БИЛА ЮРИСТ .???????
  Е НИМА НЕ И Е ЯСНО ЧЕ МОЖЕ ДА ИМА ПОЗИЦИЯ ,САМО АКО ПРЕЗИДЕНТА НЕ МОЖЕ ДА ИЗПЪЛНЯВА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ .??????

  КОГАТО ТЯ ПОЕМЕ ФУНКЦИИТЕ МУ.!!!!!!!!!!!

  ТОЙ ПЪК ХОДИ НА СРЕЩИ ПО ОПЕРАТИВНИ ДЕЛА,
  КОИТО СА РАБОТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ.
  НО НАЛИ И ПЪРВАНОВ ПОДПИСВАШЕ НЯКАКВИ ДОГОВОРИ БЕЗ ДА СА НЕГОВА РАБОТА .!!!!!!!!

  КАШАТА ОБАЧЕ УСТРОЙВА ВСИЧКИ ОКОЛО ВЛАСТТА.
  УРА .!!!!!!

  СВОБОДЕН
 45. 45 Профил на СВОБОДЕН
  СВОБОДЕН
  Рейтинг: 538 Неутрално

  ,, и да накараш да се уважават тези, които в момента се намират на високи постове, ''

  МИСЛЯ ЧЕ НИЕ , ТРЕБЕ ДА ГИ НАКАРАМЕ ДА НИ УВАЖАВАТ .!!!!!!!!!!!!

  ТАКА ЧЕ БОЙКОТ , НОРМАЛНИ БЪЛГАРИ .!!!!!!!!

  СВОБОДЕН
 46. 46 Профил на Nina Kercheva
  Nina Kercheva
  Рейтинг: 564 Неутрално

  а аз предлагам комисия,която да разследва кои са богатите приятели на Волен,които плащат хотелите му в Париж, Милано и не знам къде още....

 47. 47 Профил на petrov_pv
  petrov_pv
  Рейтинг: 233 Неутрално

  Ако имаше толкова енергия и като министър на правосъдието, цена нямаше да има, но за съжаление всички виждаме, че резултата и от управлението като министър е нулев за обществото. Защо не погледне този резултат и не замълчи от срам. На народа му е причерняло вече пред очите от това правосъдие и не зная на къде ще избие това, но маи няма да е на добре.

 48. 48 Профил на Мондиана
  Мондиана
  Рейтинг: 1423 Неутрално

  Интересно на кой Господ служи госпожата. Явно е сложена да балансира Плевнелиев, но от какъв ли ъгъл...

 49. 49 Профил на batzdravo
  batzdravo
  Рейтинг: 1963 Неутрално

  [quote#21:"dedo pepo"]Много е точна.
  Явно сме имали нужда само от вицепрезидент.
  [/quote]
  Ааа, не може! С тая, Слънчо трудно ще се оправя! С Певнелиев е друго, само кат' го гали по главичката, да гледа да не му извади очето!
  Ако тя е кандидат за Президент, с удоволствие ще я подкрепя!

 50. 50 Профил на yanne
  yanne
  Рейтинг: 1032 Неутрално

  До коментар [#5] от "moloko_":


  [quote#5:"moloko_"]За разлика от президента Попова е юрист[/quote]За разлика от Президента,Попова е от отбора на Цветан Василев.Не е случайно,че контрапротестиращите искаха оставката на Плевнелиев и Попова да му заеме мястото...

 51. 51
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 52. 52
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 53. 53 Профил на batzdravo
  batzdravo
  Рейтинг: 1963 Неутрално

  [quote#28:"Captain Shakespeare"]Нямаше вид на проста, но с действията си доказва, че си играе собствена игра, и то безсмислена. [/quote]

  Вместо отговор
  "В конституцията е потърсен и намерен баланс между парламента, изпълнителната и съдебната власт", заяви вицепремиерът..."
  "Нашите задължения са различни, ние трябва да помиряваме, да обединяваме, да създаваме поле на центростремителни сили за разбирателство между трите власти, за да могат да функционират така, както е разписано в конституцията"
  Вицепрезидент Маргарита Попова, за пореден път показва на Президента на Републиката, как трябва да се държи и действа!
  Игрички си играе, не можещия да "излезе от роля" на ГЕРБчест партиец, изпълняващия функциите на Президент на Република България, Роско Плевнелиев.

 54. 54 Профил на yanne
  yanne
  Рейтинг: 1032 Неутрално

  До коментар [#25] от "Kарус":


  [quote#25:"Kарус"]Щом е прав, няма от какво да му пука на Президента. [/quote]Точно така-няма какво да му пука от напъните на Сидеров и Бареков.

  [quote#25:"Kарус"]Виж как направи Станишев.
  Нямаше нужда да му гласуват имунитета на народен представител.
  Сам се отказа. [/quote]Станишев няма проблем с имунитета,защото никой в съдебната система няма да го пипне и с перце.То неговата партия ги е слагала там,все пак!

 55. 55 Профил на Уточнител
  Уточнител
  Рейтинг: 671 Неутрално

  Пълни глупости. Чисто и просто, жената произхожда от АБпФК и си защитава класата.

  истината е по-важна от честта на Великая Россия
 56. 56 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3498 Любопитно

  [quote#7:"ostin22"]То че е излишна е ясно...но иначе тя е много по подходяща за президент от Роско.. [/quote]
  И с какво ще подкрепиш мнението си?

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 57. 57 Профил на yanne
  yanne
  Рейтинг: 1032 Неутрално

  До коментар [#52] от "Dorian Gray":


  [quote#52:"Dorian Gray"]Вярно ли е, че всеки който не харесва Росен Плевнелиев е на заплата при Цветан Василев? [/quote]Че тук кой е казал нещо за "харесване" ?!То си има съвсем конкретна връзка между Попова,Светлин Танчев,чиито брат е зет на Попова и един известен пловдивски род и Бареков.

 58. 58 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3498 Неутрално

  [quote#53:"batzdravo"]Вицепрезидент Маргарита Попова, за пореден път показва на Президента на Републиката, как трябва да се държи и действа! [/quote]
  Абе нещо много все за помирение и обединение почнахте да плещите бе!
  Какво обединение може да има между крадци и измамници от една страна и ограбени от друга?
  Ами що 1989-та в БКП не се помирихте, не си признахте тоталния икономически и финансов провал, не си подвихте опащките и не се разкарахте за 20-ина години от властта? При това положение, действително можеше да се говори за обединение и помирение.....
  Ама не! Независимо, че докарахте страната до три фалита, вие и сега се дуете и репчите като да сте дали всичко на тази земя. Ай сиктир бе! Търсело се обединение! Обединение с вас не става....Поне докато не си признаете тъпотията, корумпираността и некадърността!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 59. 59 Профил на _j.
  _j.
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Време е истинския Президент Попова да влезе в пълномощията си.

 60. 60
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 61. 61 Профил на Цензурата не спи
  Цензурата не спи
  Рейтинг: 533 Неутрално

  Ако Росен се е срещал във Виена с представители на ЕРП се пита като какъв? Не му е работа като президент да се среща с лобиисти, или бъркам?

  Попова е права, Росен напоследък все се оставя на течение, ша вземе да настине!

  Демократка съм, не признавам двойните стандарти!
 62. 62 Профил на 4i4oti
  4i4oti
  Рейтинг: 754 Гневно

  [quote#5:"moloko_"]И е права президентската институция трябва да е неутрална,да търси компромиса,а не конфронтацията. [/quote]
  Какви компромиси очакваш при тази тотална агресия на тройната избрана само с 1/4 от гласувалите и със скандални манипулации!? Срещу техните безобразия няма друга опозиция, която поне словестно да се опита да ги спре. Добре, че поне Президента не е техен и не се задоволява с козметично ритуално присъствие, каквото очакват станишевите завераджии!

 63. 63 Профил на 4i4oti
  4i4oti
  Рейтинг: 754 Неутрално

  [quote#15:"gogo2011"]Изобщо ГЕРБ-аджийте такива автоголове си вкараха, все хора дето да ги рушат отвътре и да работят срещу тях. [/quote]
  Такъв е капанът за всяка млада переспективна партия. Там се събира целия буклук до като има аванта. Припомни си какво стълпотворени от "демократи" беше в началото на СДС и как към залеза му се измъкна към нови аванти. Виж траекторията на Волен, Берон, Орешарски, Паси, отец Големенов, Дачков, Загорски, Тагарински, Мицев....За да е стабилна една партия в нашите условия трябва да се отплаща и стимулира функционерите си с постове и переспективно развитие както бизнес фирма: виж БСП и ДПС.

 64. 64 Профил на 4i4oti
  4i4oti
  Рейтинг: 754 Неутрално

  [quote#28:"Captain Shakespeare"]Тази женичка, се опитва да играе и отдвете страни на мрежата..
  Нямаше вид на проста, но с действията си доказва, че си играе собствена игра, и то безсмислена. [/quote]
  Все повече се убеждавам, че с охота участва в акцията на Тройната за подмяна на Президента с Вицепрезидента. Опитвам се да си спомня за дейността й в кабинета на ГЕРБ, не се сещам да предприе нещо за оправянето на батака в Съдебната система. Напротив, раздаде им бонуси за Коледа въпреки забраната на Дянков и вихъра на Кризата.

 65. 65 Профил на Jessika
  Jessika
  Рейтинг: 1577 Неутрално

  Вицепрезидентката се държи все по-неадекватно, определено ме разочарова все повече.

  Виктор Юго: „Общество, което не иска да го критикуват, прилича на болен, който не разрешава да го лекуват.”
 66. 66 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1416 Разстроено

  Вазмутен сам от дъното на душата си, кат гледам хейтърцките подмятания по адрес на достойния ни президент, който доказа, че вече разбира географията!

 67. 67 Профил на Нефертити
  Нефертити
  Рейтинг: 1629 Гневно

  Още един червен трол, който е задължително да си затваря устата.

  Предразсъдъците са за ограничените.
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK