"Зелените": Мястото на България е при Матушка Русь

Социалисти честват 9 май на Паметника на съветската армия

© Юлия Лазарова

Социалисти честват 9 май на Паметника на съветската армия
В рубриката "Зеленикакви вести" "Зелените" продължават ироничната си кампания във "Фейсбук". Неотдавна там се появиха подробно аргументираните предложения Делян Пеевски да бъде предложен за всички места за български евродепутати и България отново да стане народна република. Ето новата идея:


 
"Зелените" приветстваме всенародния ентусиазъм за излизане от омразния на всички ни перверзен юдомасонски Европейски съюз и за присъединяване на родното ни отечество (Народна) Република България към чистия и неопетнен Евразийски съюз, ръководен от бащицата Владимир Владимирович Путин.Сред неизброимите блага, които ще ни донесе обединението с Матушка Русь, са следните:


 1. Спиране изтичането на мозъци на Запад чрез забрана за обучение на българи във вражески и морално пропаднали университети.
 2. Прекратяване изтичането на национален доход чрез затваряне на границите ни с ЕС. Родните туристи ще плажуват по нашето Черноморие, а не на омразното гръцко, италианско или испанско море. В краен случай ще могат да посещават Крим. Така националноотговорните хотелиери ще могат да печелят и без да задоволяват всякакви капризи.
 3. Забрана за работа на българи в Западна Европа, САЩ и Канада. Връщането на милиони сънародници ще осигури работна ръка за новото бригадирско движение. Вместо с милиардите, превеждани всяка година от емигрантите, ще се храним с радостта от доброволния труд за родината.
 4. Изгонване на всички западни фирми от страната. Останалите без работа високоплатени специалисти са дваж по-нужни за прокопаването на канала София-Варна.
 5. Реиндустриализация на вече стратегически разположения комбинат Кремиковци. По канала София-Варна ще се доставя безплатна руска руда за производство на бодлива тел и поцинкована ламарина, която ще се реализира за построяване на защитна ограда по цялата граница на България. Това, освен, че ще повиши сигурността, разбира се ще доведе и до разкриването на хиляди нови работни места.
 6. Въвеждане на високи импортни мита за западни стоки. В резултат ще преориентираме над половината от сегашния си износ към братска Русия. Двойният ефект ще е, че висококачествените IT стоки, които Русия не произвежда, ще станат на двойни цени (както в бъдещите ни партньори като например Беларус) и българите ще растат здрави, без да се подлагат на радиацията на смартфоните. Ще ползваме телефони с шайби.
 7. Отвързване на лева от еврото и закачането му към бъдещата световна валута – рублата. Така всички разплащания за руски газ, ядрено гориво, военно оборудване и висококачествени руски стоки за бита ще изчисляват директно в рубли и няма да се налага да се минава през империалистическите валути евро и долари. С общи усилия ще можем да преодолеем временната нестабилност на рублата.
 8. Българите най-накрая ще се почувстват богати. Средната месечна работна заплата ще  е равностойна на хиляди рубли.
 9. Ограничаване правата на всички малцинства. На първо време мюсюлманите, ромите и хомосексуалните, а в последствие - на всички несъгласни с политиката на Евразийския съюз, протестиращи, блогъри т.н. Така най-накрая ще се преодолее разделението в българското общество, като всички ще са убедени в правотата на Путин.
 10. Закриване на медиите, които критикуват другаря Путин и наместниците му в България. Те и без това са платени от Сорос. Така ще бъде прекратена изтощителната пропагандна война.
 11. Спиране на субсидиите в земеделието, идващи от вражеския Запад. По този начин цената на земеделската земя ще се срине и ще се появят златни възможности за изкупуването й от патриотични бизнесмени.
 12. Забрана за спестявания в западна валута. Всички депозити могат да бъдат само в левове и рубли.
 13. Стриктни ограничения при пазаруване от западни електронни сайтове (каквото е положението в Евразия). Така ще се стимулира пазаруването на руски сайтове и марките Рубин, Польот, Лада ще възвърнат полагащото им се място на българския пазар.
 14. Забрана за слушане на империалистическа западна музика и съучредяване на телевизионен песенен конкурс ЕвроАзия. Комисия да допуска до него само верни поддръжници на системата. Така ще бъдат избегнати всички спорове относно пола на бъдещите лауреати.
 15. Излизане от НАТО, въвеждане на задължителна военна служба директно в Евразийската армия. Прекръстване на паметника на Съветската армия в паметник на Съюзната армия, с което ще се прекратят всички спорове по неговото настояще и бъдеще.
 16. Безболезнено ще се реши въпросът както с подводната, така и със сухоземната част на "Южен Поток", тъй като цялата акватория и територия на родината ще е на разположение на Владимир Владимирович и далеч от пипалата на империалистическите западни интереси.
 17. Няма да затваряме повече блокове на АЕЦ "Козлодуй", ще се построи АЕЦ "Белене", и то без един цент да се даде на външни чужди сили, тъй като те ще бъдат вече наши и ще се плаща в рубли. Излишният ток ще бъде използван за допълнителна охрана на границите.
Считаме, че усилията на страната през последните 25 години спокойно могат да бъдат зачертани с просто натискане на бутона Undo, тоест, с гласуване с бюлетината на "Зелените". Ясно е, че повечето млади хора, които работят за западни фирми или вече са емигрирали, първоначално няма да ни разберат, но трябва да знаят, че е за тяхно добро. Държавата ще бди над тях да не се покварят от западните ценности и да не мислят за пари. А само за строителството на нови индустриални гиганти и за верността си към любимия източен ръководител. Да живей!


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK