Главният редактор на "Стандарт" Славка Бозукова ще получи орден

Славка Бозукова в компанията на Ирена Кръстева на срещата на журналисти и издатели с еврокомисар Нели Круз в София през 2012 г.

© Юлия Лазарова

Славка Бозукова в компанията на Ирена Кръстева на срещата на журналисти и издатели с еврокомисар Нели Круз в София през 2012 г.Главният редактор на вестник "Стандарт" Славка Бозукова ще бъде удостоена с орден "Св. св. Кирил и Методий" - първа степен. 


На утрешното заседание Министерският съвет ще предложи на президента Росен Плевнелиев да награди Бозукова. 


Освен главен редактор на вестника Бозукова е и изпълнителен директор на дружеството - издател "Стандарт нюз" АД. Завършила ВИИ "Карл Маркс" - София. Специализирала икономическа журналистика, финансова журналистика и връзки с обществеността.


Журналистката е работила като репортер и редактор във вестниците "24 часа" и  "Стандарт", а по време на кабинета "Костов" беше пресаташе на вицепремиера и министър на икономиката Петър Жотев. 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK