Давай за "Атака" с ЛЮБЕ и Кобзон

22 май поднесе на столичани няколко организирани концерта - от "Глас Народен", АБВ и "Атака". Светльо Витков избра за своя сцена Паметника на съветската армия, Георги Първанов се разположи с Николина Чакърдъкова на площада до храм паметник "Св. Александър Невски", докато Волен Сидеров окупира Националния дворец на културата. Концертът на "Атака" се оказа най-грандиозният в града с гост музикантите от руската група ЛЮБЕ.


И докато пред Паметника на съветската армия групи младежи се разхождаха с раздадените им от "Глас Народен" шапки с човки на петли, групи от симпатизанти на "Атака" и ЛЮБЕ се редяха нетърпеливо пред входа на НДК.


В непосредствена близост до пилоните на НДК бяха спрели десетина автобуса с регистрации от страната.
През главния вход организаторите пускаха обикновените посетители. През един от страничните входове бяха допускани специалните гости на концерта – представители и симпатизанти на "Атака" от други градове.
Множеството от деца и баби, рокери с кожени гривни и чехли и току-що пристигнали в града фенове на господин Сидеров бяха насочвани от по-инициативните и по-запознати с процедурата симпатизанти на "Атака". Една цветна група от различни по възраст, но предимно по-стари хора, размятаха найлонови торбички, български знамена и изпотени, изморени и объркани, си пробиваха път през навалицата.


Бащи водеха синовете си за ръка, навлекли тениските на партията, хвърляха погледи към видео стената, извадена специално, за да може концертът да бъде прожектиран за останалото навън множество. Оттам глас съобщаваше, че по покана на господин Волен Сидеров, ще имаме възможност да се докоснем до магията на ЛЮБЕ. Съобщението приключваше с призива "Давай за Атака" с ударение на първото "а". Давай!


Любе

© Юлия Лазарова

Любе


Сред заклетите симпатизанти, заедно с невръстни деца и застаряващи двойки, пред НДК се бяха струпали и най-различни почитатели на музиката, които се въртяха наоколо, неохотно поемаха безплатните вестници на партията и се вайкаха, че едва ли ще успеят да се вредят. Междувременно камерата на Алфа ТВ услужливо обикаляше и взимаше интервюта от почитатели и симпатизанти.


Пред видеостената

© Юлия Лазарова

Пред видеостената


В зала 1 на НДК публиката вече беше заела местата си. Не си спомням да съм виждал някога залата толкова пълна по време на филмови прожекции или концерти. Но все пак този концерт беше с вход свободен. От балконите гордо стояха залепени плакатите, които гласяха: "Атака е за християнските ценности" и "Атака е против санкциите срещу Русия". Между посланията се виждаше предупредителното съобщение, че купуването и продаването на гласове е престъпление. То стоеше като предупреждението на кутиите за цигари, че от пушене се умира. Въпреки това поне аз продължавам да пуша цигари. Предупрежденията никога не са ме притеснявали твърде много.


Публиката се наелектризираше и скандираше "Волен! Волен!", докато на сцената течаха последните приготовления. Привърженици от различните градове показваха специално приготвени плакати, които показваха откъде е съответната група. Между виковете ярко се открояваше един глас, който задаваше тона за останалите.


Давай за "Атака" с ЛЮБЕ и Кобзон

© Юлия Лазарова


Волен Сидеров се появи насред залата, за да даде изявления пред медиите. До него неизменно седеше знаменосец с българския трибагреник. Цялата зала скандираше името му. Лидерът на "Атака" се придвижи между редовете, за да получи букети с цветя, поздрави и целувки.


Водещата на концерта приветства гостите и изказа специални благодарности към посланика на Русия. В този момент публиката не се сдържа и започна да скандира "Русия! Русия". Водещата отбеляза, че това не е било по сценарий, ами е било най-спонтанна реакция.


На сцената беше опънат плакат, който гласеше:


"Убиват ни


възкръсваме от мрака


и пак напред


се хвърляме в атака!


Текст, изваден от песен на ЛЮБЕ. В продължение на няколко минути водещата успя да каже десетина пъти името на партийния лидер, да спомене дружбата между братските православни народи и да помоли за минута мълчание в памет на жертвите, паднали в Украйна. Мълчанието беше нарушено от вик от страничния вход, който питаше някой Женьо какво правел.


Водещата продължи да говори от името на Волен Сидеров и партия "Атака", че робството, което сме търпели пет века, няма да продължи под настоящата си форма, напомни за плана "Сидеров" и покани на сцената Илия Луков.


Давай за "Атака" с ЛЮБЕ и Кобзон

© Юлия Лазарова


Не съм сигурен дали изпълнителят не си помагаше с плейбек по време на песните, но ми направи впечатление неговото любовно хоро, което вдигна на крака запалени танцьори. В песента се пееше за конче, което не е обяздено.


Междувременно публиката зад мен продължаваше да танцува. Дали тя също имаше съмнения , че изпълнителят пее на плейбек, не знам. Дали тя си задаваше въпроса колко е наемът на зала 1 на НДК за подобно събитие, също не знам. Независимо от това, хорото просто продължаваше да тече.


Бяхме поздравени с песен от 17 век за потурчена девойка, публиката аплодира силно и концертът продължи със следващият руски изпълнител. Мисля, че и той беше на плейбек. Басистът със сигурност не свиреше.


Не успях да дочакам изявлението на господин Волен Сидеров, а както после се оказа и появата на Йосиф Кобзон - вълнението от песните на Илия Луков ме превзе. Пред видео стената почитателите продължаваха да чакат жадно ЛЮБЕ. А концертът продължи с пълна сила. Прощавай, ЛЮБЕ. Давай за Атака!


Йосип Кобзон и Волен Сидеров пеят "Моя страна, моя България"

© Юлия Лазарова

Йосип Кобзон и Волен Сидеров пеят "Моя страна, моя България"


За компенсация "Дневник" публикува без намеса съобщението на пресцентъра на "Атака", озаглавено
"Кобзон благодари на Сидеров за позицията му от името на Русия и пожела победа на "Атака"


Партия "Атака" закри предизборната си кампания с грандиозен концерт на легендарната рок група "ЛЮБЭ". Любимите музиканти на Путин дойдоха в България, за да изпълнят световноизвестните си хитове по покана на лидера на "Атака" Волен Сидеров. Зала №1 на НДК се оказа тясна за желаещите да присъстват на музикалния празник, който започна в 19 часа на 22 май. Десетки хиляди изпълниха пространството около Двореца на културата, за да го наблюдават на видеостена. С минута мълчание атакистите почетоха жертвите на киевската хунта.
Тържествената вечер бе открита от народния певец Илия Луков. Той вдигна на крака публиката и се извиха кръшни български хора, които поведе лидера на
"Атака" Волен Сидеров. След това на сцената излезе руската поп звезда, поет и композитор Олег Газманов, който направи истинско грандиозно шоу.
"Любе" изпълниха вечните си хитове, "Комбат", "Давай за" и др., а екзалтираната публика не спираше да пее с тях.
Изненадата на вечерта беше необявеното присъствие на легендата на руската музика и депутат от държавната Дума Йосиф Кобзон. Той изпълни няколко български песни, на които цялата публика се изправи на крака. Кобзон благодари сърдечно на Волен Сидеров за позицията на партия
"Атака" за Русия в светлината на Украинската криза и пожела на "Атака" победа на изборите тази неделя.
Националист №1 благодари на хилядите присъстващи и на изпълнителите. Той заяви, че за разлика от своя корумпиран елит, цяла България е против всякакви войни с Русия – визови, търговски, студени или горещи. Българският народ помни, че НЕ ЕС ни освободи от Турско робство, а братска Русия!
През целия концерт препълнената зала бурно аплодираше изпълнителите и скандираше "Волен, Волен" и "
"Атака" победа!". Сидеров се ръкува с привържениците на партията и раздаде десетки автографи. От сцената бяха изказани благодарности към руския посланик в България.
В края на спектакъла лидерът на националистите и цялата парламентарна група на
"Атака" се качиха на сцената. Сидеров и Йосиф Кобзон изпълниха заедно "Една българска роза" и "Моя страна, моя България".


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (122)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на apollo
  apollo
  Рейтинг: 524 Неутрално

  Във всички държави има националисти,но надали има такива като нашите които обичат повече чужди нации от своята собствена.

 2. 2 Профил на tam17540965
  tam17540965
  Рейтинг: 684 Весело
 3. 3 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2293 Неутрално

  Предатели!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 4. 4 Профил на georgi_val
  georgi_val
  Рейтинг: 458 Неутрално

  След като вече не може да пропангадира анти-Турция, мина на вълна за-Русия.
  Гнус ме е от този човек.

 5. 5 Профил на Consumer
  Consumer
  Рейтинг: 571 Весело

  Той не е виновен за това, което прави. Такива хора не ги съдят, а настаняват в специализирани институции за да им се помогне доколкото е възможно и ако диагнозата е крайна, то да бъдат възпрепятствани от действия срещу обществото.

  Every time you spend money you're casting a vote for the kind of world you want
 6. 6 Профил на nv
  nv
  Рейтинг: 1098 Неутрално

  В тази държава има прекалено много хора, които направо плачат за отнемане на европейското им гражданство. Като гледам множеството в залата и пред видеостената, е можело с лекота да се набележат първите няколко хиляди.

  Автентичните десни cinik и niksan1 ще гласуват за Мая Манолова на балотажа.
 7. 7 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2293 Неутрално

  [quote#1:"apollo"]Във всички държави има националисти,но надали има такива като нашите които обичат повече чужди нации от своята собствена. [/quote]

  Такива "националисти" в българския език се наричат "ПРЕДАТЕЛИ"! И в нормална държава вече щяха да са следствени из арестите!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 8. 8 Профил на ЕТ
  ЕТ
  Рейтинг: 636 Неутрално

  Нахалничко, един руснак да ни пее "моя страна, моя България"....

 9. 9 Профил на daam
  daam
  Рейтинг: 1382 Неутрално

  Атака не защитава християнските ценности. Единственото, което защитават е възможността ДПС да им плаща !!!

 10. 10 Профил на stedim
  stedim
  Рейтинг: 2188 Неутрално

  Жалкото е, че тези на концерта са едни от нас. И не са малко.

 11. 11 Профил на AModoMio
  AModoMio
  Рейтинг: 1165 Неутрално

  Не мислете, че всички отишли на този концерт ще гласуват за Атака. Просто се възползват.

  Ако този свят ти е омръзнал, то тогава опитай да го промениш
 12. 12 Профил на bulgarofilche
  bulgarofilche
  Рейтинг: 824 Неутрално

  При нормална прокуратура този продажник и национален предател и неговата руболофилска партия отдавна да са разследвани и тикнати в затвора заради работа в полза на чужда държава, ама уви, имаме си цацаратура ...

 13. 13 Профил на SS
  SS
  Рейтинг: 2785 Весело

  Копейките откъдето дошли - там и отишли !

  ПП. Иначе "ЛЮБЕ" стават за слушане , Кобзон - не

 14. 14 Профил на nv
  nv
  Рейтинг: 1098 Неутрално

  До коментар [#11] от "AModoMio":

  [quote#11:"AModoMio"]Не мислете, че всички отишли на този концерт ще гласуват за Атака. Просто се възползват.[/quote]

  Това е ясно, но само идеята, че толкова народ се прехласва по придворната група на Путин, е достатъчно притеснителна.

  Автентичните десни cinik и niksan1 ще гласуват за Мая Манолова на балотажа.
 15. 15 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 4450 Неутрално

  Двамата мафиоти са си лика прилика.
  Лошото е че и двамата пеят " Моя страна"

  klimentm
 16. 16 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1445 Любопитно

  В продължение на няколко минути водещата успя да каже десетина пъти името на партийния лидер, да спомене дружбата между братските православни народи и да помоли за минута мълчание в памет на жертвите, паднали в Украйна
  ***************

  Ох... мъка, мъка...

  Иначе, харесвам Любе, но присъствието им на митинг на българска партия ми се струва прекалено.

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 17. 17 Профил на donotexpectmercy
  donotexpectmercy
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Публиката се наелектризираше и скандираше "Волен! Волен!"


 18. 18 Профил на Индиана
  Индиана
  Рейтинг: 959 Неутрално

  Руски изпълнители подгряват изборите на "българските националисти". Мъкаааа, мъка.

 19. 19 Профил на tergum
  tergum
  Рейтинг: 233 Неутрално
 20. 20 Профил на Alarmstufe: Rot
  Alarmstufe: Rot
  Рейтинг: 5595 Неутрално

  [quote#13:"SS"]Иначе "ЛЮБЕ" стават за слушане [/quote]
  Ти полуде ли? Това си е ансамбълът на съветската армия, само че без фуражки и с електрически и кухи китари. Ама много кухи. От най-кухите.

  Gunter glieben glauchen globen
 21. 21 Профил на tam17540965
  tam17540965
  Рейтинг: 684 Весело

  "Убиват ни
  възкръсваме от мрака
  и пак напред
  се хвърляме в атака!"
  Тия любе-та, трябва да съдят авторите на зомбиапокалипсиса за авторско право.
  http://vbox7.com/play:92b9038cb9

 22. 22 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1284 Неутрално

  Любе и мене мене ме кефи ,но Сидеров го опорочи.
  Слушам го по чибурашка.нет.

 23. 23 Профил на BIG AL
  BIG AL
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  Ето така се манипулира ПРОСТОЛЮДИЕТО , крепостните , които даже НЕ са осъзнали още - че са били КРЕПОСТНИ ..))
  Така чуждите агенти - русофили , "СТАВАТ"
  патриоти , пробутвайки "благодарности ' - към ДВЕ ДЖУДЖЕТА , окупирали за десетилетия властта в Расия - изостаналата империя ...)
  Така се рекламира робството , пълната зависимост от една Империя ...
  Колкото повече лумпени , неграмотни , толкова повече гласове за руските агенти :)), толкова повече кандидати за тодорживковци или - който кажат ТАМ - от масква ..)

  BIG AL
 24. 24 Профил на bitaka
  bitaka
  Рейтинг: 622 Любопитно

  Сбогом сидер ага.плана "Сидеров" вече само по Алфа,докато не фалира,че на кой вече ще му е нужна тази трагикомедия?

  харпун
 25. 25 Профил на persifedron1
  persifedron1
  Рейтинг: 458 Неутрално

  "Множеството от деца и баби, рокери с кожени гривни и чехли... размятаха найлонови торбички, български знамена"

  Някакъв гротесков кошмар е това. Това не може да се случва наистина...

 26. 26 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 1732 Неутрално

  Срамно и отвратително падение.

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 27. 27 Профил на boby1945
  boby1945
  Рейтинг: 915 Весело

  Както и да е, Волен организира голям митинг на точното място, в точното време, с точните изпълнители...
  Сега остава да видим резултатите от изборите в неделя.......

  Don't worry, be happy now! Boby said. ЕС е вреден за вашето здраве, дръпнете сиджимката овреме, да не плачкате като 1944 година....
 28. 28 Профил на eurogi
  eurogi
  Рейтинг: 684 Неутрално

  Цървули...Придворни шматки..

 29. 29 Профил на Pontif New Dnevnik SUCK
  Pontif New Dnevnik SUCK
  Рейтинг: 2317 Неутрално

  ще бъда абсолютно откровен с вас - повръща ми се. Чуствам се физически болен и ми се повръща. От АТАКА, от Лубе и от Кобзон. По отделно са отвратителни. Като коктейл са опасни за нормалните хора.

  California Über Alles
 30. 30 Профил на Alarmstufe: Rot
  Alarmstufe: Rot
  Рейтинг: 5595 Любопитно

  [quote#16:"Bacillus_Bulgaricus"]Иначе, харесвам Любе[/quote]
  Харесваш маршове?

  Gunter glieben glauchen globen
 31. 31 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1284 Неутрално

  Сидеров да не забравя че че е предател не сам в полза на Русия ,но и е предател и в полза на Турция.
  Така че утре очаквам ,маанета и гюбеци????

 32. 32 Профил на BIG AL
  BIG AL
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  Такова падение , като сидеровчета , не сме имали - явно и публично..:)
  На всичко е готов , за да гали статуи из Париж или си пие кафето в колонизиралия ни Брюксел..
  Има вече е и дементни отклонения ..)
  Кандидати за руски роби, винаги е имало в България ,..Важно е да са малко - по психиатриите и някои домове ..)
  Пробутват ни руския държавен мафиотизъм , при управлението на една държава ..>)
  Толкова са жалки ....:

  BIG AL
 33. 33 Профил на enero
  enero
  Рейтинг: 402 Неутрално

  аха, сега си припомних, защо напуснах България преди години...
  В неделе всичкото немили-недраги емигранти с бодра стъпка към посолството!
  дори и да сте пропуснали срока за молби за гласуване, ИМАТЕ ПРАВО НА ГЛАС!- попълва се декларация на място, подписва се,предава се и СЕ ГЛАСУВА !
  ( който не гласува, после да не мрънка! )

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  .
 34. 34 Профил на dosetliv
  dosetliv
  Рейтинг: 1400 Неутрално

  [quote#8:"ЕТ"]Нахалничко, един руснак да ни пее "моя страна, моя България".... [/quote]

  Кобзон е украински юдей, както и др. Дмитриевич.

 35. 35 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1715 Неутрално

  "С факти имам да докажа, че с руски агенти съм имал да работя, без да знам... Уловихме няколко шартанлъци и хайде - отдето е дошъл. Цели сме изгорели от парене и пак не знаем да духаме."

  Васил Левски

 36. 36 Профил на princess_x
  princess_x
  Рейтинг: 1480 Неутрално

  [quote#29:"Pontif"]От АТАКА, от Лубе и от Кобзон. По отделно са отвратителни. Като коктейл са опасни за нормалните хора[/quote]

  И освен всичко това са копирали мотото
  'Форца, Италия!'= 'Давай за Атака'.

 37. 37 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 1357 Неутрално

  Тези съм се опитвал да ги слушам. Пеят за картечници, десанти, хеликоптери. И после братушките не били военолюбци

  The best way to predict the future is to invent it.
 38. 38 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1284 Неутрално

  До коментар [#17] от "donotexpectmercy":

  Публиката се наелектризираше и скандираше "Волен! Волен!

  Не бе. !!!

  Това бяха електрошоковете на санитарите.

 39. 39 Профил на traveler1
  traveler1
  Рейтинг: 1076 Неутрално

  Абе Айтсайдеров, как може да се излагаш така? Как можа да пропуснеш да туриш плаката "България в Евроазия" или "България - част от Руската федерация".
  Инак за какво прителите и кукловодите от Москва ти дадоха за "За заслуги към отечеството"(не българското естествено)?

  ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО
 40. 40 Профил на doxen
  doxen
  Рейтинг: 784 Гневно

  Що направо не повикат танковете?!

 41. 41 Профил на traveler1
  traveler1
  Рейтинг: 1076 Неутрално

  [quote#36:"princess_x"]И освен всичко това са копирали мотото
  'Форца, Италия!'= 'Давай за Атака'. [/quote]
  Това "Давай за атака", не знам защо ми напомня оня прословут комунистически израз "Дайте да дадете!"

  ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО
 42. 42 Профил на Петър Иванов
  Петър Иванов
  Рейтинг: 1054 Весело

  В Европа гази , в Русия лази.

  Що е то?

  /Някой да не си помисли , че става въпрос за Сидеров/

 43. 43 Профил на agl52316780
  agl52316780
  Рейтинг: 515 Весело

  До коментар [#7] от "lz2":
  А и в руския думата е същата

 44. 44 Профил на Петър Иванов
  Петър Иванов
  Рейтинг: 1054 Весело

  "че робството, което сме търпели пет века, няма да продължи под настоящата си форма, напомни за плана "

  Но за хатъра на "освободителите" , управляваме България с "поробителите"...

 45. 45 Профил на agl52316780
  agl52316780
  Рейтинг: 515 Весело

  До коментар [#8] от "ЕТ":

  А чехи/австрийци да ти продават ток, французи вода и кисело мляко, американци лекарства, наскоро и френски съдия се разпореждаше на българска територия, но теб те дразни руснака ....

 46. 46 Профил на Alarmstufe: Rot
  Alarmstufe: Rot
  Рейтинг: 5595 Неутрално

  [quote#32:"BIG AL"]Такова падение , като сидеровчета , не сме имали - явно и публично[/quote]
  Абсолютно! През соцвремената когато пускаха по радиото съветски музиканти, им се подигравахме и премествахме на друга станция, а сега дочакахме времена контрабългари доброволно да ходят да ги слушат!

  Gunter glieben glauchen globen
 47. 47 Профил на dante_18
  dante_18
  Рейтинг: 745 Неутрално

  Кой въобще в България слуша руска музика, освен електората на Атака? Има яки руски песни, но просто никой в България не слуша руско.

  If you are going through hell... Keep going!
 48. 48 Профил на BIG AL
  BIG AL
  Рейтинг: 1416 Весело

  До коментар [#45] от "agl52316780":

  но теб те дразни руснака ....!!??
  ............
  Той руснака ни "ПРОДАВА" РОБИЯ, крепостничество и власт съветска - тук у нас -!!??
  Това ни " продава" и не само , ами ИСКА и да НИ го НАЛАГА, с помощта на лумпените ...

  BIG AL
 49. 49 Профил на Bluesky
  Bluesky
  Рейтинг: 484 Неутрално

  Само водка липсва, за да е пълна картинката.

 50. 50 Профил на Медий
  Медий
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Много груба заигравка с хората имащи афинитет към Русия. Но ще му изиграе лоша шега.
  Або бяха принципни щяха всяка година да растат, като ЮКИП.
  Но те са като всички в България, така че са на приключване.

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  I'm addicted to the truth.
 51. 51 Профил на DonKey Hot
  DonKey Hot
  Рейтинг: 1726 Разстроено

  До коментар [#8] от "ЕТ":
  в Поморие,в Черноморец та дори и Бургас вече се чува повече руска отколкото българска реч ,тези изкупиха половината черноморие, а подставени техни фирми накупиха хиляди декари земеделска земя та дори буквално погледнато моя старана моя България рашките могат да си я пеят за наше огромно съжаление Не е виновен този които яде зелника, сещате се

  ум море, глава шамандура
 52. 52 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1284 Неутрално

  Руски вина ,хотели и ресторанти ,не ползвам.

 53. 53 Профил на DonKey Hot
  DonKey Hot
  Рейтинг: 1726 Весело

  До коментар [#47] от "dante_18":
  хаиде да говорите само за себе си , света около вас е доста шарен ако не сте забелязъл
  и руска и турска и арабска дори италианска ,всичко се слуша

  ум море, глава шамандура
 54. 54 Профил на Медий
  Медий
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Относно музикалният спор, вече рядко слушам музика, но имат и доста добри изпълнители, като Тату от миналото. Други, които съм слушал са Паров Стелар, и по принцип руският език е поетичен.

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  I'm addicted to the truth.
 55. 55 Профил на redo
  redo
  Рейтинг: 233 Неутрално

  Нек'ъв катарзис преживя тоя. От български националист стана руски. Всъщност български никога май не е бил, просто комплексиран хейтър.

 56. 56 Профил на u.f.o.
  u.f.o.
  Рейтинг: 402 Неутрално

  До коментар [#47] от "dante_18":
  [quote#47:"dante_18"]Има яки руски песни, но просто никой в България не слуша руско. [/quote]

  Наслушах им си до 1989 на песните, нагледах им се дотогава и на телевизията в петъците. Ще преживея и без да ги слушам и гледам.

  If you listen to fools, the mob rules
 57. 57 Профил на Alarmstufe: Rot
  Alarmstufe: Rot
  Рейтинг: 5595 Неутрално

  До коментар [#45] от "agl52316780":
  Прав си! В една Северна Корея например всичко си е тяхно производство!
  А аз в България се измъчвам с американска музика по радиото, френско мляко, италиански обувки, японски телевизори, южнокорейски смартфон, швейцарски шиколад, френски автомобил, изнемогвам от постоянни посещения в Италия, присъствах на отвратително подтискащ мач от Шампионската лига между Ювентус и ФК Копенхаген, на ужасния стадион Ювентус Арена, където ме измъчваха с гаден италиански кетъринг, включващ паста и просеко...абе не еживот това. Давай да заминеме за Севрна Корея, навит ли си?
  ПП. Там всички шапки имат петолъчки, както твоята!

  Gunter glieben glauchen globen
 58. 58 Профил на Alarmstufe: Rot
  Alarmstufe: Rot
  Рейтинг: 5595 Неутрално

  [quote#54:"Да нарисуваме посланието си на бюлетеината !"]по принцип руският език е поетичен. [/quote]
  Да бе, мякат до посиняване.

  Gunter glieben glauchen globen
 59. 59 Профил на Пиян финландец
  Пиян финландец
  Рейтинг: 211 Неутрално

  Обвързването на изпълнители и политици е много гнусно нещо.

  Принципно Любе ми харесват,но знаейки за близките отношения с Путин и сега това, просто не мога да гледам на тях по същия начин

 60. 60 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1284 Неутрално

  До коментар [#51] от "CHE Go Vara":
  Поморие,в Черноморец та дори и Бургас вече се чува повече руска отколкото българска реч ,


  Тези бягат от малкия бял баща в Кремъл.И искат да отидат при големия черен баща във Вашинктон.

  Аз казах ХАУ.
  Винету.

 61. 61 Профил на dgd
  dgd
  Рейтинг: 2177 Неутрално

  Грандиозно цирково-кичозно шоу!

  Мехлем за душата и ръката на всички комплексари, измекяри, рубладжии и обикновени атакисти.

  #НеДавайНаАтака

  muncho: "Няма защо да се отричат очевидните и статистически доказани факти, че мнозинството жени не стават за шофьори"
 62. 62 Профил на Alarmstufe: Rot
  Alarmstufe: Rot
  Рейтинг: 5595 Неутрално

  [quote#44:"Петър Иванов"]Но за хатъра на "освободителите" , управляваме България с "поробителите"... [/quote]
  ++++++++++

  Gunter glieben glauchen globen
 63. 63 Профил на nevver
  nevver
  Рейтинг: 233 Любопитно

  Тази партия за какво е за България и за Европа или за собствените си интереси и тези на Русия?

 64. 64 Профил на Consumer
  Consumer
  Рейтинг: 571 Неутрално

  До коментар [#45] от "agl52316780":

  Е донапиши го както е: германци - автомобили, китайци - битова техника, швейцарци - часовници, шотландци - ракия...

  Every time you spend money you're casting a vote for the kind of world you want
 65. 65 Профил на Петър Иванов
  Петър Иванов
  Рейтинг: 1054 Любопитно

  Има една книжка писана през 19 век, от барон дьо Рюскен за Русия.

  "В тази страна ВСИЧКО се управлява от и си ОТЧИТА на тайната полиция вкл. чистачките и просяците..."

 66. 66 Профил на bpcorp
  bpcorp
  Рейтинг: 671 Неутрално

  Абе много ми е странно, че доста българи харесват "Любе" Та тия са толкова зле вокално и са супер смешни. Нещо като самодеен ансмбъл.

 67. 67 Профил на Петър Иванов
  Петър Иванов
  Рейтинг: 1054 Любопитно

  Има една книжка писана през 19 век, от барон дьо Рюскен за Русия.

  "В тази страна ВСИЧКО се управлява от ОТЧИТА на тайната полиция, вкл. чистачките и просяците..."


 68. 68 Профил на thepirineagle
  thepirineagle
  Рейтинг: 803 Неутрално

  Колко мъка има в Бг....и колко луди и глупаци

 69. 69 Профил на GreenEyes
  GreenEyes
  Рейтинг: 2796 Неутрално

  [quote#55:"redo"]Нек'ъв катарзис преживя тоя. От български националист стана руски. Всъщност български никога май не е бил, просто комплексиран хейтър. [/quote]
  Наистина не е бил. От самото начало е някакъ псевдо, той дори и фашист не е, защото бленува за национализации и ликвидиране на частната инициатива. Тав.Сидоров е някакъв посткомунистически антибългарски квазимодо. Интересното, обаче е друго - неговите виждания се споделят почти 100 процента от стогодишната и нейните фенове, като се започне от Сергея, Мая и Михо и се стигне до форумните червени революционерки като черешата и милинката.

 70. 70 Профил на yanne
  yanne
  Рейтинг: 3638 Неутрално

  До коментар [#1] от "apollo":


  [quote#1:"apollo"]надали има такива като нашите които обичат повече чужди нации от своята собствена. [/quote]Това просто са руски националисти.Нищо повече.Български не са.

 71. 71 Профил на yanne
  yanne
  Рейтинг: 3638 Неутрално

  До коментар [#16] от "Bacillus_Bulgaricus":


  [quote#16:"Bacillus_Bulgaricus"] харесвам Любе, но присъствието им на митинг на българска партия ми се струва прекалено. [/quote]АТАКА е толкова българска,колкото и ДПС или БСП- само юридически...

 72. 72 Профил на yorddj
  yorddj
  Рейтинг: 1027 Неутрално

  ОТВРАТ! ПАДЕНИЕ! БЛАТО! ДЪНО! ПО ГНУСНО НЕЩО НЕ СЪМ ЧЕЛ! И, ДАНО НЕ ЧЕТА.

 73. 73 Профил на DonKey Hot
  DonKey Hot
  Рейтинг: 1726 Неутрално

  До коментар [#60] от "deepblue":
  изкупуват пич, изкупуват има разлика от бягащи
  избягаха мои приятели, кои в Швейцария, кой в САЩ , Канада и Австралия . Не съм чул да изкупуват масово апартаменти, къщи и земя в тези дестинации.

  ум море, глава шамандура
 74. 74 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1445 Неутрално

  [quote#71:"yanne"]АТАКА е толкова българска,колкото и ДПС или БСП- само юридически... [/quote]

  Да, и ти си прав...

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 75. 75 Профил на niakoi_si
  niakoi_si
  Рейтинг: 1427 Неутрално

  Много показателен е факта, че Путин праща придворните си музиканти на концерт в София, в подкрепа на "националист", който допреди година изповядваше откровенно фашистки възгледи, а днес е открит русофил....

  Иначе и Кобзон и Любе са много талантливи музиканти, придворното им държание обаче винаги ме е отвращавало. Но на тях им е простено, те са таланти.

 76. 76 Профил на Борис Тодоров
  Борис Тодоров
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Сидеров събра на митинг повече хора от колкото реформаторите имат избиратели.Факт.Това обяснява беснеенето на реф.троловете във форума

  България над всичко!
 77. 77 Профил на brutester
  brutester
  Рейтинг: 589 Неутрално

  Много харесвам ЛЮБЕ, но не успях да се прежаля да ида и да ми се налага да гледам Бялата златка.

  <-- Пътен знак Г1: Движение само направо след знака
 78. 78 Профил на agl52316780
  agl52316780
  Рейтинг: 515 Любопитно

  До коментар [#47] от "dante_18":

  Аз разбира се, Любе са страхотна група но също така имат и куп други певци и певици, които пеят страхотна музика. Също и композитори, които пишат прекрасни композиции, слушал съм такива за пиано. Мога и да дам линкове и да кажа имена, но това само би увеличило пяната около устите на върлодесните

 79. 79 Профил на nv
  nv
  Рейтинг: 1098 Любопитно

  До коментар [#76] от "Борис Тодоров":

  [quote#76:"Борис Тодоров"]Сидеров събра на митинг повече хора от колкото реформаторите имат избиратели.Факт.[/quote]

  Хайде да почакаме до неделя вечер, а?
  Нямам идея с що за хора общуваш (но е вероятно да са от ония със зелените чорапи и дългите нокти на кутретата), но например от моите 200+ приятели на ФБ около 95% ще гласуват точно за РБ - както и приятелите на техните приятели.

  Автентичните десни cinik и niksan1 ще гласуват за Мая Манолова на балотажа.
 80. 80 Профил на agl52316780
  agl52316780
  Рейтинг: 515 Любопитно

  До коментар [#54] от "Да нарисуваме посланието си на бюлетеината !":

  Всеки език е поетичен, когато го употребява майстор

 81. 81 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 1996 Весело

  НЕ са виновни нито борисов нито бюрека ,нито пък сидеров ,още по малко любе ,виновен е мазохизма и мъдроста на българският електорат

 82. 82 Профил на agl52316780
  agl52316780
  Рейтинг: 515 Весело

  До коментар [#57] от "Blood Red Skies":

  Предпочитам Куба

 83. 83 Профил на THE CONCEPTUAL PENIS AS A SOCIAL CONSTRUCT
  THE CONCEPTUAL PENIS AS A SOCIAL CONSTRUCT
  Рейтинг: 515 Весело

  Българският народ помни, че НЕ ЕС ни освободи от Турско робство, а братска Русия!

  А НАТО ни заплаши със санкции при Съединението!!!
  Или беше Русия!?!

  #killwhitey
 84. 84 Профил на д р Чарли Мишкин от ГРУ
  д р Чарли Мишкин от ГРУ
  Рейтинг: 2018 Гневно

  Най-добрите руски националисти са т.н. български "такива".
  Предатели.


  Най-първо обичай Родината си!

  Путин kiss май ЕС! ----- wwww . ДЕНьГИ .ru.net :-)
 85. 85 Профил на Frank Zappa
  Frank Zappa
  Рейтинг: 1195 Неутрално

  ке пОвърна!

  Кандидат за член на ПП Четвърти километър
 86. 86 Профил на DonKey Hot
  DonKey Hot
  Рейтинг: 1726 Весело

  До коментар [#82] от "agl52316780":
  ХА ХА ХА , смешник
  Един приятел щеше да купува къща в Куба, страшна евтения , къща в центара на Хавана за смешни пари Върна се като препикано мушкато, не става казва, има едни хора дето по всяко време могат да решат че къщата не е твоя и да ти я конфискуват в полза на революцията.
  Абе нещо като комисията Кушлев у моя страна Болхария , та те така за Куба товариш

  ум море, глава шамандура
 87. 87 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 4527 Весело

  Ха-хааааааа....
  САТИРА в изпълнение от ЗАСТАРЯВАЩИ СЦЕНИЧНИ И ПОЛИТИЧЕСКИ САТИРИ.
  ЕВРЕИНЪТ ЙОСИФ КОБЗОН ОПЯ КАМПАНИЯТА НА АТАКА !!!!
  Да,ама той е от "НАШИТЕ", ПРАВИЛНИТЕ,
  СЪВЕТСКИТЕ ЕВРЕИ !!!!!!
  Да не се бърка с НЕПРАВИЛНИТЕ НЕСЪВЕТСКИ ЕВРЕИ !!!!
  Те трябва да бъдат мразени.
  Както проповядва "българинът" ВОЛЭН
  Иначе скандиранията "РАС - СИ - Я"
  И РУСКИТЕ ЗНАМЕНА бяха повече от българските знамена.
  И от скандиранията "България"
  Ако изобщо е имало такива ?!?!?
  На "патриотичната" партия Атака.
  Нормално
  ЗА РУСКИ ПАТРИОТИ
  И РУСКИ НАЦИОНАЛИСТИ е нормално да е така.
  Иначе
  КОБЗОН и ЛЮБЭ ОПЯХА И ДВЕТЕ КАМПАНИИ
  Тази на БСП !!!!!!
  И тази - на АТАКА !!!!!!!
  Ха-хаааааааааааа
  Ха така !!!!!

 88. 88 Профил на adam1966
  adam1966
  Рейтинг: 571 Неутрално

  Варадерови му работи ! Трябваше и поне един певец от Северна Корея да има на този "пракрасен" концерт.....

 89. 89 Профил на DonKey Hot
  DonKey Hot
  Рейтинг: 1726 Разстроено

  До коментар [#83] от "Ну что мне делать?":
  дано е сарказъм това което сте написали, в противен случай къртите мивки с неграмотността си

  ум море, глава шамандура
 90. 90 Профил на severozapad
  severozapad
  Рейтинг: 233 Неутрално

  Опитах се да изтърпя поне една песен на Любе-не става.Не знам какво им харесвате,ама много ги тресе комплекса по военщината.Йосиф Кобзон не искам и да го го чувам,стига ми това което съм слушал от него в детството ми-не че съм искал  Публикувано през m.dnevnik.bg

 91. 91 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 2717 Неутрално

  За разлика от всички Волен пак е напипал пулса на времето и нищо чудно да има евродепутат # Сега в Украйна се раждат новите мъченици и светци на православието сред доблестните украински войни и милиционери = саможертвено сами отиващи на разстрел за да не посегнат на народа си. Поклон.

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 92. 92 Профил на THE CONCEPTUAL PENIS AS A SOCIAL CONSTRUCT
  THE CONCEPTUAL PENIS AS A SOCIAL CONSTRUCT
  Рейтинг: 515 Весело

  Като гледам минусите вече не ми е смешно, а ми се плаче. Какъв ЕС през 1878?!?

  #killwhitey
 93. 93 Профил на severozapad
  severozapad
  Рейтинг: 233 Неутрално

  Стига сте ми навирали в носа това Руско православие ,ще взема да стана кришнар-писна ми де...а :-)

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 94. 94 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 2717 Неутрално

  До коментар [#47] от "dante_18": Кой въобще в България слуша руска музика, освен електората на Атака? Има яки руски песни, но просто никой в България не слуша руско.
  Явно не е НИКОЙ ... ... Има и други ценители на хубавото и на руските песни ... На мен любим ми е Витктор Цой - певеца на Промените

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 95. 95 Профил на severozapad
  severozapad
  Рейтинг: 233 Неутрално

  Аз например съм слушал Алсу и ми харесва.

 96. 96 Профил на Ksharp
  Ksharp
  Рейтинг: 680 Неутрално

  Тая нощ сънувах рубли и газ. Честно! Толкова много се говори за Русия, че се чудя дали живея в България.

  Как АТАКА са против хомосексуалистите и за христянските ценности и канят този доказан любител на мъжките ласки Кобзон?
  Нямам нищо против него, но за популизма сме ОК? Големи атака.... Вече съм убеден, както се твърди в Туитър, че Господ ни наказва с Бареков заради Волен.

 97. 97 Профил на Петър Иванов
  Петър Иванов
  Рейтинг: 1054 Любопитно

  до № 92,
  не, просто повечето не са разбрали шегата

 98. 98 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 1414 Неутрално

  Е няма друга националистична партия, която за 1 година да прегърне две антинационални каузи - турската и руската. Цирк! Платен от нас цирк!

  ДЕПУТАТИТЕ ГЛАСУВАЛИ ПРОТИВ ВОЛЯТА НА 2.5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ГЛАСУВАЛИ С "ДА" НА РЕФЕРЕНДУМА СА ЕДНИ ПРЕВРАТАДЖИИ. ТЕ ВЕЧЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ САМО СЕБЕ СИ.
 99. 99 Профил на b_d_s
  b_d_s
  Рейтинг: 740 Неутрално

  Заобиколени сме с платени курви (без извинение). Имам предвид самия Сидеров, сподвижниците му, Бареков, сподвижниците му и всички, които вземат пари от тях за да участват в концертите им. Има и други, но тези вече минаха границата. Когато определени български политици преминаха под знамената на ДПС си мислех, че това е максимума на падението. Но съм се лъгал. Сидеров, Бареков и хората около тях стигнаха нови "висоти". Преди това си мислех, че няма по-голям абсурд от това мутра да стане кмет на София, но мутрата стана и премиер. Сега вече очаквам следващият да бъде или психично волен или да е радко-пиратко.

 100. 100 Профил на shileto
  shileto
  Рейтинг: 1158 Разстроено

  Имах друго мнение за Илия Луков, излезе същия продажник като бялата Златка

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK