Румен Овчаров: Станишев трябва да поеме отговорността на лидер, който мисли за БСП и държавата

Румен Овчаров

© Красимир Юскеселиев

Румен ОвчаровДългогодишният зам.-председател на БСП, който сега не е част от оперативното й ръководство и е смятан за една от силните фигури в левицата, Румен Овчаров заяви, че не приема опитите за обвинение на министрите и правителството за загубата на БСП на евроизборите. В интервю за "Дарик радио" той посочи, че една от големите грешки на БСП в кампанията е била, че се е състезавала на терена на популизма с корифеи в тази област като Бойко Борисов, Волен Сидеров и Николай Бареков.


Овчаров не скри изненадата си, че ръководството на партията опитва да прехвърли отговорността за изборната загуба на правителството. "Честно казано, не очаквах. Това ми дойде малко прекалено просто защото допреди 15 дни основният рефрен, който се повтаряше, бе, че БСП е изпълнила 80% от предизборната си платформа, защото правителството е решило една купчина социални проблеми. И сега изведнъж се оказва, че тези неща са ги решили някои хора, които никой не ги е припознал", коментира той.


Според него по-интересен е въпросът дали ръководството на партията припознава тези министри, дали то поема отговорност за това кой, как и по какъв начин определи една, втора или трета фигура да заеме съответния пост. "Не можеш хем да искаш да е програмно правителството, хем да искаш то да ти изпълнява програмата, хем накрая да кажеш: "Абе те тия пък кои са?! Никой не ги припознава", заяви Овчаров.
На въпрос кои са виновните, "разглезени" министри, които са довели до тази загуби, той заяви, че не приема тезата министрите да са виновни за поражението.


"Тъй като вече попривършиха другите виновници, няма го Румен Овчаров, няма го Петков, Първанов, а всъщност те пак са виновни; структурите и те до известна степен са виновни, само че пак не казваме кои структури... Има един американски икономист - Филип Котлър, който казва: "Когато идва силен вятър, едни търсят ограда, други правят вятърни мелници." В БСП очевидно се утвърждава практиката да търсят оградата, да отмине бурята, снишаване, но ми се струва, че този път правим една много сериозна грешка - и Сергей Станишев, и нашите кандидати за евродепутати направиха всичко възможно. Те и Сергей изровиха земята, въпреки това резултатът е този. Това налага малко по-сериозно замисляне, а не оправдаване с ланския сняг. Вече става дума за диагноза", каза още Овчаров.


Според него БСП няма време, защото е нужно да демонстрира промяна преди едни предсрочни парламентарни избори. Той подчерта, че ресурсът на Сергей Станишев като ръководител и авторитет намалява все повече и повече и сега лидерът на БСП трябвало да поеме отговорността за обновяването на партията.


"Не знам дали Сергей разбира, че не му правят добра услуга тези, които сега в момента отново са на барикадата, за да го защитават. Ако Сергей не стане инициатор на обновлението на партията, не просто промяна, а обновление, което трябва да започне от ръководството на партията, чрез вътрешнопартийни избори, чрез вкарване на млади хора в партията, аз не мисля, че оставката трябва да бъде продукт на някаква емоция. Но вече ситуацията не е същата. Свежият ресурс, който Сергей Станишев, като президент на ПЕС, от който и БСП, и държавата, имаше нужда, сега вече не мисля, че този потенциал е толкова голям. Това разгърдване на ризите в момента нали разбираме всички, че до голяма степен спасява собствените столчета и позиции. Тези, които защитават в момента Сергей Станишев", коментира Румен Овчаров.


Той допусна, че изчакването може да се дължи и на това да се реши евросъдбата на Сергей Станишев. "Не бива да се губи времето, защото не е известно кога ще бъдат следващите избори. БСП, за да демонстрира тази промяна, има нужда поне от три или четири месеца, а ако се наложи да имаме избори наесен... Не искам да му давам съвет кога му е времето, но е добре да се вземе предвид този факт. Оттук нататък неговият ресурс като ръководител и като авторитет в България ще намалява все повече и повече. Няма много време. Сега според мен трябва да поеме отговорността на лидер, който мисли за партията, държавата", каза още Румен Овчаров.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (45)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 2969 Неутрално

  Като какво да поеме отговорността? Че той не е нито едно от трите - "лидер" "който мисли", хеле пък за "държавата"!!!

  Доброто е заразно
 2. 2 Профил на edin drug
  edin drug
  Рейтинг: 2340 Неутрално

  брей и този ЕРУДИТ се обади ,откога не бях му виждал наглата муцуна ,прав е обаче .

 3. 3 Профил на stolar
  stolar
  Рейтинг: 381 Весело

  Пeпeл ти на eзика. Номeр 15 e първи, тои да я поeмe.

  Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие. Оскар Уайлд
 4. 4 Профил на Десен екстремист
  Десен екстремист
  Рейтинг: 1636 Неутрално

  Трябва незабавно да подаде оставка и цялото му правителство. Така ще ни набута, че неговото отговорност ще е без значение за никого. Дори да бъде осъден за национално предателство, какво ме интересува, ако ще ни загроби с договорите, които е сключил

  "Много съм във час! Осем години праим бюджети."- ББ ;)
 5. 5 Профил на brutester
  brutester
  Рейтинг: 584 Неутрално

  Ру. Овч. говори правилни неща, но да не пипа Серж! Той е необходим за добруването на България! Никой друг не може да закрие БСП.

  <-- Пътен знак Г1: Движение само направо след знака
 6. 6 Профил на Viva la Evolution
  Viva la Evolution
  Рейтинг: 1417 Неутрално

  "Станишев трябва да поеме отговорността на лидер, който мисли..." ае са... мисли... как ли пък не...

  Раковски: "Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. "
 7. 7 Профил на 2last
  2last
  Рейтинг: 381 Любопитно

  Р.Овч., а Серголета ще ти/Ви отговори като питам Моника ще ти/Ви кажа дали мога да поема отговорност. Моника е Серго, но Серго не е Моника по влияние.

  Сега разбирате, че не може един крадлив цига*ин да се представя за честен и голям политик, като Стамболов." - Никола Филчев
 8. 8 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4000 Неутрално

  Станишем никога не може да бъде лидер на нищо. Той бе предложен на лидерския пост от ментора си Георги Първанов като безличие, което да не застрашава с нищо влиянието на Първанов над партийната номенклатура. Като министър-председател нямаше един ден трудов стаж където и да било, не знаеше за какво става дума, така че му бе назначен "регентски съвет" в състав Румен Овчаров, Румен Петков и Димитър Дъбов, за да го водят за ръчичка през сложната за него материя на държавното управление. Сега, като "мандатоносител", е на практика слугиня на Ахмед Доган и заложник на Волен Сидеров.

  Лидер - май ас.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 9. 9 Профил на Дневник:Анкета за или против новият сайт
  Дневник:Анкета за или против новият сайт
  Рейтинг: 541 Неутрално

  За пореден път Овчаров ми затвърждава мнението, че когато някой излезе извън властта, придобива онази трезва оценка за ставащото във и от политиката, каквато е имал преди да влезе в нея(властта).

  Затова и обратното е вярно, че властта развращава, а абсолютната власт развращава абсолютно.

  Но, очаквам денят в който политици, които са на власт ще имат трезва и реална преценка за случващото се поради техни действия или бездействия и съответно да си понесат и отговорността пред себе си, пратията си, и най-вече пред българският народ.

  Да мразиш е сериозно занимание. Имаш ли толкова време, да се "забавляваш" с това ?!?
 10. 10 Профил на heatseeker
  heatseeker
  Рейтинг: 1341 Весело

  Колкото Овчаров е загрижен за България... толкова и Дмитриевич... Ако и двамата да биха били загрижени за добруването на Отечеството, суисидалността би трябвало да има водеща роля за тях... !!!

  Свобода за Надежда Савченко!
 11. 11 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 708 Неутрално

  Как да мисли едновременно и за партията,и за държавата.Когато мисли за държавата,може да получи подкрепа от много места.Седне ли да мисли за партията,няма начин да не навреди на държавата.Партии,които да мислят за държавата у нас няма.

 12. 12 Профил на Tom Sawyer
  Tom Sawyer
  Рейтинг: 381 Неутрално

  [quote#8:"Norman Granz"]Станишем никога не може да бъде лидер на нищо. Той бе предложен на лидерския пост от ментора си Георги Първанов като безличие, което да не застрашава с нищо влиянието на Първанов над партийната номенклатура. Като министър-председател нямаше един ден трудов стаж където и да било, не знаеше за какво става дума, така че му бе назначен "регентски съвет" в състав Румен Овчаров, Румен Петков и Димитър Дъбов, за да го водят за ръчичка през сложната за него материя на държавното управление. Сега, като "мандатоносител", е на практика слугиня на Ахмед Доган и заложник на Волен Сидеров.

  Лидер - май ас.[/quote]

  ....и проводник на руски интереси.
  +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  Реформаторски миражи. Оставка! If you don`t want to Democracy, Democracy will come to you.
 13. 13 Профил на adam1966
  adam1966
  Рейтинг: 541 Неутрално

  Колкото Румен Овчаров пое отговорност за Голямия Беленски Гьол,толкова и Серж ще поеме отговорност за Тройната коалиция и случая 15/15 на Евроизборите! В БСП имат Столетна Традиция да не носят за нищо отговорност,винаги Сложното Международно Положение и Времето са Виновни...

 14. 14 Профил на millton
  millton
  Рейтинг: 496 Неутрално

  Омръзна ми от Р. Овч., Серг. Стан. и прочие отговорни другари, които дават съвети, анализират, оценяват, проявяват загриженост, трудят се упорито, но резултат от дългогодишното управление е очевиден - бедна държава, в която освен тясно партийните, никакви други правила не се спазват.

 15. 15 Профил на Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Рейтинг: 1130 Неутрално

  Станишев не е лидер. Той е апаратчик и папконосец. Да не говорим, че и папките губи

  Отделно от малък стиска камиончето, гледа лошо и не пуска. Зачервен и заинатен.

  Няма шики-мики.
 16. 16 Профил на fras
  fras
  Рейтинг: 473 Весело

  Я го (само)изключете и тоя от Партията!
  Ще критикува........
  Че и въпроси задава, неудобни едни такива.
  Като този, който зададе преди време в едно телевизионно интервю:
  -Как стана така, че за 2 години цената на Южен поток в българския участък нарасна от 1.3 на 3.5 млрд. евро? - пита риторично Румбата.

 17. 17 Профил на sweet_candy
  sweet_candy
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Цялото правителство може да си ходи. То те превърнаха Народното събрание в един управленски цирк. Щом Мая Манолова стана по-важна от закона за МВР - какво повече да си говорим. Толкова предадена се чувствам, че просто няма накъде.

 18. 18 Профил на vesolr
  vesolr
  Рейтинг: 3299 Весело

  Вече става дума за диагноза", каза още Овчаров.

  Хаха, каза ви го комунета право в очите.

  От клеветника https://goo.gl/QdmktQ
 19. 19 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3556 Неутрално

  Странна пиеска се играе ...

  Сергеят, наскоро чух, имал по устав само още около година и нещо. И нямало възможност за нов мандат, пак по устав.

  Та, щом ще сдава, при това в БСП ... то отчетно-изборни събрания, то пленуми, то конгрес ... те ти минимум половин година.
  Освен това догодина имаме и местни избори, по план. За които въпросът не би трябвало да е висящ.
  Ерго - процесът така или иначе вече би трябвало да стартира. Или е стартирал ...
  Дори без да се броят предсрочните избори ...
  Това всичките мастити юнаци от БСП, включая и Р.Овч., няма как да не го знаят. А ни разтягат локуми ...

 20. 20 Профил на emiromar
  emiromar
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Станишев изтърва тази възможност преди много време. Не виждам къде ще се доказва тепърва. Трябва да си даде оставката и това е .

 21. 21 Профил на mathilda
  mathilda
  Рейтинг: 221 Неутрално

  БСП търпи загуби от много време, Серж се ослушва от много време, но аз се чудя - как се виждат те след 5-10 години, когато основната част от избирателите им отпадне по естествен път, простете ми цинизма.

 22. 22 Профил на kimche
  kimche
  Рейтинг: 427 Гневно

  До кога ще продължава този висш цинизъм

  В България властва беззаконието!
 23. 23 Профил на anthony68
  anthony68
  Рейтинг: 221 Неутрално

  На крива ракета, космоса и пречи.

 24. 24 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 1870 Неутрално

  Яжте се комунисти! Затрийте стогодишната вещица!

  The best way to predict the future is to invent it.
 25. 25 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 708 Неутрално

  [quote#9:"нуцо"]За пореден път Овчаров ми затвърждава мнението, че когато някой излезе извън властта, придобива онази трезва оценка за ставащото във и от политиката, каквато е имал преди да влезе в нея(властта).[/quote]
  То ако се замислиш за малко за какво да поема отговорност,едва ли оценката на Овчаров ще ти се види много трезва.За това че е успял да отстрани от избираеми позиции Румен Овчаров и другия Румен?За това че е номинирал Орешарски за премиер още преди парламентарните избори и е успял да му осигури парламентарна подкрепа за да състави правителство ли?За това че въпреки всичко е успял да изпрати 4-ма депутата в ЕП,не че са много стока и ги знам точно кои са?За това че е оставил левите в БСП,начело с Янаки Стоилов да си гризат ноктите от яд че социализмът не се случва?

 26. 26 Профил на xefgo
  xefgo
  Рейтинг: 740 Неутрално

  Р.Овч. се е побъркал, нещо е откачил. Станишев - позорът на България, не е в състояние като психично болен и същевременно купен от Кремъл да вземе достойно, пробългарско решение.

 27. 27 Профил на inadilov
  inadilov
  Рейтинг: 460 Неутрално

  Болката на дългогодишният "втори". Сутринта Манолова в радио интервю заяви, че след анализа няма да има персонални отговорности, а нови социални политики. Сякаш социалната политика на една партия не е една, а тюрлюгювеч от множество кръпки в зависимост от конюктурата. Старците взеха да пеят в хора на реваншистите, а Станишев се прави, че нищо не се е случило. Дори спря да се заяжда с Борисов. Мъкаааа

  "Странни същества са хората. Откраднеш пет долара и ще си мръсен крадец. Откраднеш ли обаче хиляди долари, ще си герой или правителство."
 28. 28 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3556 Весело

  [quote#21:"mathilda"]БСП търпи загуби от много време[/quote]
  Ъ?
  Сергеят е от 2001 година начело.
  От тогава - БСП под прикритие в управлението на Царо, БСП официално в управлението на Триглавите и сега - пак.
  За 13 години - 9 години в управлението, 70% успеваемост.

  Че нали и Р.Овч. беше министер баш по времето на Сергея!
  И преди - при Жан Виденов
  Прочее ... ако говорим за загуби - шефът на Софийското БСП колко победи в София има?

 29. 29 Профил на pavaroti
  pavaroti
  Рейтинг: 206 Неутрално

  Ами да я поеме тая отговорност, но нещо се дърпа! Ако вие в партията си не можете да се оправите, ще чакате ние да накараме правителството да подаде оставка, както стана в началото на 2013 г.

 30. 30 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 4325 Неутрално

  Този как има очи изобщо да се обажда!?

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 31. 31 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 1919 Неутрално

  Станишев не мисли само как да упражнява властта до последно и да я предаде в деня преди плащането на лихвите по заемите.

 32. 32 Профил на stolar
  stolar
  Рейтинг: 381 Неутрално


  Отворено писмо до епархиотите на старозагорска епархия от Н.В. Старозагорския митрополит Галактион

  „Всичко изпитвайте, о доброто
  се дръжте. Въздържайте се от всякакво
  зло" /I Сол. 5.21,22/

  Боголюбиви братя и сестри, обични в Господа наши духовни чеда,
  Ние се обръщаме към вас, за да споделим нашите разсъждения, свързани с обществения живот, след провеждането на изборите, за да бъде схванато нашето послание по-обективно и безпристрастно, за да бъде разчетено то като израз на истинската ни тревога и архипастирска загриженост. Макар ние да не участваме пряко в политическия живот на богодаруваната ни епархия, не можем да останем безучастни към ставащото в нейните предели, не можем да не забелязваме тревогите и вълненията на нашите епархиоти, не можем да не се вълнуваме и работим за разрешаване на проблемите и въпросите свързани с благоденствието на Старозагорската Епархийска църква.
  Ние ежедневно се сблъскваме с обещанията, с които желаещите да застанат начело заливат своите потенциални избиратели. Това дали тези обещания ще станат реалност или ще останат голи декларации е въпрос, който ще бъде разрешен от времето. Ние обаче, бидейки обдарени от Твореца със свободна воля сме тези, които да изберем, как да подредим живота си в бъдеще. Ние сме тези, които опирайки се на вложения от Бога разум, обръщайки се назад във времето и оценявайки реалността, да преценим, кое е добро и кое е зло. Ние сме тези ковачи на собствената си съдба, които по съвета на св. апостол Павел, трябва всичко да изпитваме, но да се държим за доброто /I Сол. 5:21/.
  Ето защо, ние не можем обаче с лека ръка да подминем и горчивината, която изпълва сърцето ни, разочарованието, което не дава покой на душата ни. Ето защо, ние си спомняме и думите на боговдъхновения св. пророк Исайя, който говори „Развълнуван съм от това, що слушам; смутен съм от това, що виждам. Сърцето ми трепери, тръпки ме побиват; радостната ми нощ се превърна в ужас за мене" /Ис. 21:3,4/.
  Нека си припомним например липсата на съдействие и разбиране на държавната власт по въпроса за религиозното обучение на подрастващото поколение. Всички ние виждаме резултатите от бездуховността на българското училище. Именно това е причината сега да има толкова голяма детска престъпност, ширеща се наркомания и липса на православни християнски ценности в нашето общество. Тази бездуховност, това грубо пренебрегване на всеки авторитет и на всякакви правила, води до чувство за безнаказаност и тотално потъпкване, какта на Божествените закони, така и на държавното законодателство. Горното наше виждане се потвърди до голяма степен през последните седмици в престолния ни град Стара Загора. Чрез различни механизми и похвати се осуети изпълнението на една заповед на Градоначалника на гр. Стара Загора, с която се целеше еднаквото прилагане на закона от всички граждани. Да, ние сме за равенството на всички граждани и се противопоставяме категорично на дискриминацията и геноцида на едни граждани и привилегированото отношение към други. Именно от това наше разбиране се ръководим, когато твърдим, че с осуетяване на изпълнението на кметската заповед за отстраняване на незаконно построени сгради, управляващите - тези които са призвани да съблюдават спазването на Закона, толерират нарушаването на закона и поощряват закононарушенията и техните извършители. Това безотговорно поведение е опасен прецедент, който дава на обществото лоши сигнали и разрушава устоите на държавното устройство и обществения ред. Подобни действия засилват чувството за несправедливост, защото ако едни български граждани не заплатят консумираната от тях вода и електро енергия биват своевременно санкционирани, а други могат да ползват тези услуги без да плащат, като цената се заплаща от онези първите - коректните, изрядните и спазващите правилата. Проявна форма на това чувство за безнаказаност е и безразборното и незаконно изсичане на дървесни видове в залесения от блаженопочившия наш предшественик митрополит Методий парк „Аязмото".
  Бог, Който „не е Бог на безредие" /I Кор. 14:33/ ни учи да пазим Закона и да живеем, съобразявайки се с него. Принципите на правовата държава изискват Законът да бъде еднакъв за всички и пред него всички да сме равни. Българските държавници и управници, българските правоприлагащи институции и цялото българско общество сме длъжни всякога да прилагаме Закона еднакво, а не според конюнктурата и моментните ни интереси. Не бива да има български гражданин, независимо от неговия етнос, пол, социално положение, религиозни или политически убеждения, за когото Закона да не се прилага или да се прилага различно от другите граждани. Недопустима е и проявата на дискриминация и геноцид, при които за едни Закона да се прилага с цялата му тежест, а за други въобще да не се прилага. Проява на политически популизъм е криворазбраното прилагане на принципите на справедливостта и толерантността, когато грубо се потъпква Закона. Недалновидно и безперспективно е като общество да толерираме погазването на Закона и възпитаваме престъпници. Изборите отминаха, но проблемите ни ще останат, защото ние, нарушавайки Закона и пренебрегвайки неговото върховенство, демонстрираме липса на себеуважение. Ако ние като общество не можем да се противопоставим на закононарушителите, утре самите ние ще бъдем жертва на собственото си нехайство и безхаберие, което проявяваме и допускаме днес.
  И тъй, споделяйки с широката общественост тези тежнения, ние целим само да представим някои факти, защото трябва да отсеем зърното от плявата, трябва да изпитваме всичко, но да се държим в доброто /Сол. 2: 21/, защото от нас зависи, какви са хората, които ни ръководят. Наистина Църквата не е от този свят, но пребивава в него и трябва да се вълнува от ставащото в света, защото от тази свят зависи земната войнстваща Църква. Затова и не бива да забравяме написаното в Свещеното Писание – Библията, където четем: „Мъдър управител учи народа си, и управлението на разумния бива добре уредено. Какъвто е управителят на народа, такива са и които служат при него, и какъвто е началникът над града, такива са и всички, които живеят в него. Непоучен управител погубва народа си, а при благоразумието на силните - град се урежда."/Сир. 10:1-3/, и още: „Ако управникът слуша лъжливи думи, то и всичките му служители са нечестиви." /Притчи 29:12/.
  Тези пък, които са се заели с нелеката и отговорна задача да управляват народа и да определят народните съдбини, трябва всякога да помнят, думите на премъдрия Соломон, който говори: „Затова, слушайте и разберете, научете се, съдии от земните краища! Внимавайте, вие, които владеете множествата и които се гордеете пред народите! От Господа ви е дадена властта, и силата - от Вишния, Който изследва делата ви и изпитва намеренията. Защото вие, бидейки служители на царството Му, не съдихте право, не пазихте закона и не постъпвахте по Божията воля. Страшно и скоро ще ви се яви Той – Господ Бог, - и съдът над управниците е строг, защото малкият заслужава милост, а силните ще бъдат силно мъчени. Господ на всички няма да се уплаши от лице и не ще се побои от величие, защото Той е сътворил и малък и велик и еднакво премисля за всички; но управниците ги очаква строго изпитание" /Прем. Сол. 6:1-6/.
  † СТАРОЗАГОРСКИ
  МИТРОПОЛИТ /п/ ГАЛАКТИОН

  Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие. Оскар Уайлд
 33. 33 Профил на The Core
  The Core
  Рейтинг: 754 Любопитно

  От съсел може да очакваш само нови дупки в чувала (държавния)....

  Ние обичаме да сме сред природата, защото тя няма мнение за нас! Ницше
 34. 34 Профил на АмброзСП
  АмброзСП
  Рейтинг: 614 Гневно

  Тук само си пишем и се
  възмущаваме по домашни
  чехли.После сядаме и се
  нахранваме и отиваме да
  спим.На сутринта,отново
  същият сценарий.
  А "лудите си лудуват,
  докато мъдрите се намъдруват".

  Мисълта ражда действието.
 35. 35 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 8623 Неутрално

  тоя най после изпълзя като някой мишок от дупката си .

 36. 36 Профил на crimson
  crimson
  Рейтинг: 381 Неутрално

  тоя плужек и той за кокала лиги точи
  и ще ми говори за популизъм....СМЯХ

 37. 37 Профил на crimson
  crimson
  Рейтинг: 381 Неутрално

  До коментар [#34] от "Амброзия(аман от профани)":

  съгласен
  сами сме си виновни че ги търпим, че ги избираме, че си траем....
  "всеки народ си заслужава управляващите" - правете си изводите

 38. 38 Профил на stolar
  stolar
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Това e по поръчка от Русия, както Асад нe си подава оставка, така и тои.

  Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие. Оскар Уайлд
 39. 39 Профил на Не ви вярвам !!!
  Не ви вярвам !!!
  Рейтинг: 434 Неутрално

  КОЙ мисли за държавата МУАААА-хахахаха
  Други вицове знаели тоя олигофрен ...да казва много е смешен.

 40. 40 Профил на rembrandt
  rembrandt
  Рейтинг: 488 Неутрално

  Дано да ставаме свидетели на разпадането на БСП!

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  “In a world of 7 billion people, we, 500 million Europeans, will have to stick together, or European prosperity and values will both go down the drain” A.Merkel
 41. 41 Профил на koskol
  koskol
  Рейтинг: 221 Весело

  прав е Румката ако Серж остане начело на БСП скоро такава партия няма да има.

 42. 42 Профил на mr. wonderworld.
  mr. wonderworld.
  Рейтинг: 1341 Любопитно

  Само на мен ли ми се струва, че Овчаров хвърля камъни в градината Станишева?

  In my Wonderworld each sleeping vision is so real.
 43. 43 Профил на gogo63
  gogo63
  Рейтинг: 695 Неутрално

  Станишев трябва да поеме един-два (по броенето на Баце - единадесет) големи ... мисля аз.

 44. 44 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 2327 Неутрално

  До коментар [#1] от "dogwoman":

  КОЙ да поеме отговорност???КОЙ,КОЙ!!!!Станишев?????Че той знае ли какво означава тази дума?Тя не фигурира в мисловната му дейност и речниковия му фонд . Отговорност поемат хора,които имат ВСЕ ПАК НЯКАКЪВ МОРАЛ !!!!За съвест да не говорим!

 45. 45 Профил на stolar
  stolar
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Стоeнeто на "лидeра", тои вeчe нe e слeд N 15, и цялото управлeниe в момeнта , са продуцт на двe нeща: идиотизъм и лошо домашно възпитаниe.

  Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие. Оскар Уайлд
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK