Орешарски във "Фейсбук": Поздравих Медведев за деня на Русия

Орешарски във "Фейсбук": Поздравих Медведев за деня на Русия


В профила си във "Фейсбук" премиерът Пламен Орешарски публикува пост, в който казва, че е поздравил премиера на Русия Дмитрий Медведев за деня на Русия, отбелязван на 12 юни. Ето и пълният текст на съблщението:


По повод деня на Русия - 12 юни, отправих най-искрени благопожелания с поздравителен адрес до Н. Пр. г-н Дмитрий Медведев. Убеден съм, че традицонно добрите отношения между България и Русия остават предпоставка за осъществяването на ползотворен двустранен диалог във всички области от взаимен интерес, а общото културно-историческо и духовно наследство ще продължи да служи като мост между нашите два приятелски народа. Използвам случая да потвърдя готовността на Република България да търсим и да намираме решения на актуалните предизвикателства в двустранен, регионален и международен план.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK