Congratulations: 55 мисли на 55-годишния Бойко Борисов

Congratulations: 55 мисли на 55-годишния Бойко Борисов

© Красимир ЮскеселиевНастоящият лидер на ГЕРБ и бивш министър-председател, столичен кмет и главен секретар на МВР Бойко Борисов навършва днес 55 години. Няма съмнение, че личността му предизвиква полярни мнения. Това, което не може да му се отрече, е цветистият език и умението да оставя след себе си фрази, част от които трайно влязоха в политическия фолклор.


"Дневник" ви предлага 55 избрани цитата на Борисов, без претенции за изчерпателност.


1. По теорията на вероятностите или кривата на Гаус винаги има някакви случайни точки. Не може да не стане инцидент. Пази Боже да не става. Една домакиня мие чаши и чинии всеки ден, но все й се случва да се пореже, нали? Просто не може да не се случват такива неща.
Борисов като собственик на охранителната фирма "Ипон" пред журналисти през юли 2001г. (месец и половина преди да бъде назначен за главен секретар на МВР) на въпрос за зачестилите случаи, при които полицаи и охранители стрелят безразборно по улиците и убиват беззащитни хора


2. "Виждате ли какво става, ние ги хващаме - те ги пускат".


По адрес на съдиите през 2002 г. Поводът е решението на Софийския градски съд да освободи т.нар. "рибари бомбаджии", взривили автосервиз в центъра на столицата. Арестуваните обясняват следите от взрив по ръцете си с това, че са били на риба, а съдът приема показанията им за достоверни. След репликата Борисов беше подиграван, че е повторил думи на лейтенант Кобрети от филма на Силвестът Сталоун "Кобра". През 2012г. в телевизионно интервю обясни, че репликата не е негова.


Борисов във времето му като главен секретар

© Асен Тонев

Борисов във времето му като главен секретар


3. Две репортерки от столични издания се спречкват коя да седне до генерала. В крайна сметка сядат и двете. Едната обаче е недоволна: "Ген. Борисов, преди два месеца, като бяхте в Бургас, дадохте на колежка да Ви пипне по мускула. На друга няма ли да позволите?" "Няма проблем. Всеки може да ме пипне по мускула", предразполага главсекът и ръката му извършва плавно движение към гръдния мускул. С длан той опипва какво е положението и всъщност показва на колежката къде трябва и тя да постави своята. "Много ми хареса предния път като написахте, че съм се правил на умряла лисица", доволно поклаща глава главсекът."


Из репортаж на Божидар Божков във вестник "Сега" през 2002г. за обиколка на Борисов в Слънчев бряг


4. Не ми е в главата да правя партия. За политиката трябва да узрееш, да си над 50, да си умел и прекипял.


Октомври 2005г. Борисов коментира намеренията си за бъдещето по време на кметските избори


5. Аз правя следното социологическо проучване за себе си - излизам на улицата и си ходя. Щом хората ми викат: "Здравей, кмете, дръж се, не им се давай!" и дори "Пази се, чедо!" - това ми е моята социология.


Кметът Борисов през 2007г. изяснява как проучва одобрението към себе си. В следващите години фразата "моята социология" беше повтаряне многократно все в същия стил, но с леки вариации


На празничен парад на полицията през 2005г. с тогавашния премиер Симеон Сакскобургготски и тогавашния вътрешен министър Георги Петканов

© Иван Григоров

На празничен парад на полицията през 2005г. с тогавашния премиер Симеон Сакскобургготски и тогавашния вътрешен министър Георги Петканов


6. Ще се радвам Ахмед Доган някъде лично да ми каже "мухльо" и ще му докажа на мига кой е мухльото между нас двамата. Да ми го каже Сокола в очите и да е на ръка дистанция. Мухльото ще види какво ще му се случи...


Май 2007г., Борисов отговаря на журналистически въпрос за реплика на лидера на ДПС Ахмед Доган, че е мухльо, по време на кампанията за местните избори


7. Като малък обичах да чета "Тримата мускетари" - тази книга ни учеше какво е сила, чест, политически интриги, и книгите за индианци на Карл Май и Майн Рид. С тях се развиваше чувството за справедливост: Винаги бяхме на страната на индианците


През 2009г. пред ученици в Столичната библиотека за любимите си детски книги.


8. Не познавам човек с прякор Стенли, а Стоян Сарийски беше гадже на дъщеря ми. Заварих я една вечер плачеща и го набих


През 2009г. Борисов дава обяснения по скандала за строежа на втория метродиаметър в София, в който като подизпълнител участва фирмата на Сарийски Буллес строй". Според медийни публикации пък фирмата е взела кредит от банката на тогавашната спътница на Борисов Цветелина Бориславова.


По време на кризата с боклука

© Асен Тонев

По време на кризата с боклука


9. "Ние сме като Сталинград през Втората световна война. Обградени сме от правителството, които искат да направят София гето...София не е била толкова чиста, колкото в момента. Всеки ден ходя и броя чистачките"


Столичният кмет Бойко Борисов се оплаква на московския си колега Юрий Лужков от нападките на правителството на БСП по време на войната заради кризата с боклука в София в началото на 2009г.


10. "На война като на война - вие създавате кризисни щабове, ние - партизански отряди"


Април 2009г., Борисов се обръща към областния управител Тодор Модев (БСП) който е председател на създадения от изпълнителната кризисен щаб заради проблемите с боклука.


11. Най-големият проблем на България е лошият човешки материал в страната. Каква е основата на населението в момента - 1 млн. цигани, 700-800 хиляди турци, 2.5 млн. пенсионери. Ей това е срещу ГЕРБ. Пенсионерите с цялата си глупост ги води носталгията. Викат си: "Едно време на Хаинбоаз какъв хубав проход направихме. Па имаше един Пешо - ехей какъв хубав беше..." Все едно, че ще се върне младостта. Никога няма да се върне младостта. Обаче това си ги води и под строй отиват да гласуват за Станишев. И вие - милион и половина, дето избегахте... Материалът, дето се явява на избори или от който можем да избираме като кадри, никак не е голям. Лесно е да се каже: "На тебе разчитаме". Ако така ще разчитаме, значи след 1 година ще се издъня и аз".


Февруари 2009г. на предизборна среща с българи в Чикаго Бойко Борисов описва електоралната ситуация в България. Цитатът е от репортаж на вестник "Сега"


През 2007г. Борисов спечели още на първи тур редовните местни избори и запази кметския стол в София

© Анелия Николова

През 2007г. Борисов спечели още на първи тур редовните местни избори и запази кметския стол в София


12. "След като в Банкя някой те покани да се биеш, отиваш и се биеш. Аз съм мъж и го чакам пред кабинета му."


Март 2009г. Малко преди началото на предизборната кампания за парламентарния вот Бойко Борисов изненадващо се озовава в Министерски съвет да търси Сергей Станишев за дебат помежду им.


13. (Берлускони - бел. ред.) застана зад мен и започна с педи да ми мери гърба. Разтвори си ръцете и извика на всички в залата: "Ето това е премиер, не е като вас!"


Борисов разказва шеги и закачки от среща на премиерите от Европейския съюз в Брюксел през 2009г.


Бойко Борисов приема поздравления от симпатизанти за победата на парламентарните избори през 2009г.

© Анелия Николова

Бойко Борисов приема поздравления от симпатизанти за победата на парламентарните избори през 2009г.


14. Много съжалявам, че не слушах и майка, и класната. Защото, не че не са ми вървели езиците, ами нашите бяха много бедно семейство. Дето се вика "Кирил и Методий", празникът, 24 май, аз го свързвам с агнешка плешка. Защото само тогава у нас, понеже баща ми беше именник, Методи, майка правеше агнешко с картофи. Плешка. Не агне, плешка. Един път в годината.


2010 г. в интервю за предаването "Нека говорят" на Би Ти Ви


15. Сега ще е смешно още повече да казвам, но така, като се говори бавно, разбирам какво казват. Или най-малкото веднага ми се наострят ушите. Но за тези, които биха искали да чуя, да им кажа. Чуя ли "Congratulation, Borisov", не слушам нататък. И това го помня още, знам в МВР особено като шефовете на други служби идваха и казваха за дадена операция "Congratulation, general", знам, че нататък няма какво да слушам.


2010 г., в интервю за Би Ти Ви, за познанията си по чужди езици


16. Седя си като куче сам в Бояна и гледам футбол.


2010 г., в интервю за "Нова телевизия" обяснява какво е правил по празниците.


17. Трябва да кажа, че аз съм израснал само с хляб и картофи. Майка ми мажеше мас от прасето и поръсваше малко със захар. С едната ръка ям, с другата тичам по ливадата да ритам топка. Половината махала гони тоя с филията.


В тв интервю през 2010г. за детството си


18. Една стотна от това, което е построил той за България и което е направено за тези години да направим, да достигнем икономическия ръст на тогавашната държава, би било огромен успех за всяко едно правителство.


2010 г., в телевизионно интервю, по повод аналогиите с Тодор Живков


19. Г-жа Анна-Мария Борисова я намерих и се срещнах с нея там преди Търново на един разклон. Със съпруга си беше. Поговорих с нея около половин час, горе-долу разбрах какво мисли, сиреч в една и съща посока са ни разбиранията по реформата, по съкращенията, по безкомпромисното действие, всичко


В тв интервю през 2010г. обяснява как е открил новия здравен министър Анна-Мария Борисова


Congratulations: 55 мисли на 55-годишния Бойко Борисов

© Георги Кожухаров

20. Пари да можех отнякъде да намеря, да раздам на хората...Г-н Костов е абсолютно прав като ме обвинява в ляв популизъм. Аз обичам хората и не искам да им нанасям вреди и щети...Жал ми е да посегна, с големия сатър да изрежа всичко, което в момента трябва да се изреже


В същото интервю през 2010г.


21. Това да мачкаш Цветанов, е все едно с голо дупе таралеж да мачкаш


Ноември 2010г., Борисов отговаря на критиките на опозицията към заместника му и вътрешен министър Цветан Цветанов


22. В петък очакваме сняг. Да не ви изненада? Отсега искам да чакате с метли и снегорини, като падне снежинка, да я хващате във въздуха! Ако прочета: "Снегът пак ги изненада", ще бъда много ядосан.


Декември 2010 г., Борисов нарежда на регионалния министър Росен Плевнелиев да се подготви за лошите метеорологични условия


23. Да ви кажа има неща, които още от майка ги знам и ги правя. Например, като ти мине някой път, е по-добре да се върнеш. Който ще да е. А в понеделник не се бръсна! Така съм решил. В понеделник не се бръсна, не си режа ноктите и не давам пари.


2011 г., в интервю за вестник "Труд"


Откриване на Лот 2 на автомагистрала "Тракия" с президента Росен Плевнелиев, еврокомисаря Йоханес Хаан и министрите Ивайло Московски и Лиляна Павлова

Откриване на Лот 2 на автомагистрала "Тракия" с президента Росен Плевнелиев, еврокомисаря Йоханес Хаан и министрите Ивайло Московски и Лиляна Павлова


24. Във всяко сако бъркам и вадя лентички, като фокусник съм. Правим си първи копки, след това си откриваме и си имаме биография.


2011 г., при откриването на нов главен канализационен колектор в столичния квартал "Горна баня"


25. И пропяха в арестите, оттеглиха се от "Наглите", отидоха и посочиха трупове. Отиват и показват – ей тука, в тая ливада има труп, ей тука някъде го копахме. Колегата Цветанов с един багер копае и вади трупове.


2011 г., в реч на тема "Демокрацията и свободата в България: Политика на реформи на новото правителство", произнесена в Берлин


26. Вальо лъже на карти и с него не играя. Той много лъже. Той, ако има три еднакви карти от един цвят и вика: "Терца". Има седем, вале и асо и вика "Терца"!


2011 г., в интервю за вестник "Труд", Борисов обяснява защо не играе карти с близкия си приятел Валентин Златев, шеф на "Лукойл" - България


27. "За "Футболист на годината" няма да проявя скромност! С гордост ще си взема наградата. То това с футбола е като красотата на жените и потентността на мъжете – никой не си признава, че е по-слаб."


2011 г., когато беше номиниран за футболист на годината


28. Ако може една по една да си разпределяте въпросите, ще ви бъда благодарен. Моля ви се, колеги, пускайте ми ги една по една


2011г. по време на парламентарен контрол моли БСП за помощ срещу затрупващите го с въпроси Корнелия Нинова и Мая Манолова.


29. Моето семейство, откакто аз се помня – от дете до ден-днешен, картофи не е купувало. Винаги сме си ги садили, копали, гледали и не сме ходили в плод и зеленчук, за да си купим – нито майка ми, нито баща ми, нито баба ми, нито аз. И мога да ви кажа как се садят, ако не знаете? Трябва да се сложат на тъмно, за да покълнат, след това малко с мотиката се копаят, слагат се. И толкова пустеещи земи, всеки може да си насади".


2011 г., в интервю за Би Ти Ви, на въпрос за сериозния скок на цените на храните


30. Аз мечтая да си направя една магистрала от Вършец до Банкя. И ако някой някой ден седне да рече да я прави, да знае, че това вече е моята магистрала - защото аз съм си мечтал и съм го казал.


2011 г., на символична първа копка на участък от магистрала "Марица" край Димитровград


31. Как да няма работа? Примерно за овчари в момента има. Така се търси агнешко и овчо в цяла Европа, че просто... В зеленчукопроизводството. Ма той нямал работа, защото бил IT специалист...


2011 г. за младежката безработица пред студенти във Варна


Благотворителен мач с участието на Бойко Борисов

© Красимир Юскеселиев

Благотворителен мач с участието на Бойко Борисов


32. Вече съм се променил и изкривил. Преди ми беше най-любимо да отида на мач на "Левски" на "Герена". По къси гащи и да люпя семки. Сега вече въобще не ми се ходи там. Ето това вече в мен е пречупената нормалност


2011г., в интервю за вестник "Труд" за промените у него с годините


33. Като няма петрол, ще ходиш пеша. Като няма електричество, ще запалиш свещ. Като няма храна и вода, умираш. България е прекрасен рай за нашия петрол – храните и минералните води, злато тече в реките


2011 г., Борисов обяснява защо очаква растежът в българската икономика може да дойде от производството на храни и вода


34. "От неговата заплата Цветанов(тогавашният вътрешен министър Цветан Цветанов - бел.ред.) да купи три-четири пържолки телешко, да прати на кучето и да награди водача".


Януари 2012г., премиерът инструктира как да се награди следовото куче, което няколко часа по-рано е открило тялото на изчезналата Мирослава Николова от Перник. По-късно се извини с обяснението, че не е бил разбран правилно


35. На Лили Павлова съпругът й сигурно ме мрази, Лили Павлова стана като снегорин. През половин час ми обяснява: "Дай луга", "Дай пясък", "Може ли да ми помогне Цветанов?".


През 2012г. разказва за работата през зимата на регионалния министър Лиляна Павлова.


36. Облечете ватенки, ще сложите калорифери. Има сняг три дни. Ще работите както всички работници работят в България... Ще ви докарам калорифери, да се топлите вие и керемидите, а ако трябва Лили Павлова чадър ще ви държи, но до края на юни трябва да приключите


Премиерът Борисов инструктира през зимата на 2012г. археолозите как да работят по-бързо, защото разкопките им бавят строежа на автомагистрала "Струма".


Congratulations: 55 мисли на 55-годишния Бойко Борисов

© Георги Кожухаров


37. Томиславе, ти имаш ли подписано нещо? Не, само деца. Това беззаконие трябва да го приключим... Наесен да конкретизираме – септември или октомври... На 14 октомври как си, Дончев? И сина ти питах и той е съгласен. Колеги, запишете на 14 октомври с Дончев ви каним на сватба.


Навръх рождения си ден през 2012г. в Министерския съвет пред журналисти Борисов издава заповед на министъра по еврофондовете Томислав Дончев кога да се ожени.


38. "Нямам първа дама и не ми пречи. Има една госпожица, която ми е по-близка. Милата, само да я обявя и ще я разкостят. Когато приключа с държавната работа, ще се оженя и ще си я прибера."


Личният живот на Борисов, описан в интервю за списанието Love Style през 2012г.


39. Нито една звезда не трябва да бъде изпусната. Мигар и след десет години да се взриви, ядреният синтез трябва да се контролира.


Борисов след среща с ръководството на обсерваторията в Рожен


40. Как ще режа лента в църква, при Началника тук? Режа ленти навън, където аз съм началник. В църквата съм само смирен; Той вижда всичко и само някой да надигне повече глава, отколкото му е писано, веднага го наказва


2012 г., при освещаването на обновения храм "Свети Георги Победоносец" в Брезник


41. Решението ми за оставка не подлежи на промяна при никакви обстоятелства. Вчера заявих, че държавата ми е по-мила, но нямаше пролята кръв. Не полагам асфалт, за да се лее кръв по него и мирни граждани да се избиват помежду си. Днес заявявам отново, че държавата ми е по-мила и затова подавам оставка


Февруари 2013 г., Борисов аргументира решението си да подаде оставка


Congratulations: 55 мисли на 55-годишния Бойко Борисов

© Николай Дойчинов


42. От всички, които са били премиери, аз съм най-големият експерт. Бил съм главен секретар, кмет, премиер. Даже два пъти кмет... Да пускам някой, който сега да се обучава в тази работа - не


Преди предсрочните избори през 2013 г. Борисов отговаря дали той ще оглави правителство на ГЕРБ


43. Казват "ГЕРБ изядоха фискалния резерв", не - изядоха го българските пенсионери. 4 млрд. от фискалния резерв заминаха в увеличенията на пенсиите.


Борисов открива предизборната си кампанията в Пловдив.


44. Аз имам тен, не съм стъпвал на море, не съм стъпвал, моят тен, Бог да го прости баща ми ми го е дал. И аз исках да съм рус, бял, синеок, ама баща ми ме е направил такъв. Тука, гледам, има и подобни колеги и от Самоков.


През 2013 г. Борисов отговаря на обвиненията, че докато бойкотира пленарните заседания е хванал тен на морето.


45. Едно цикламено костюмче щяло да прави селски пътища.


2013г., Борисов коментира гневно решението на кабинета "Орешарски" за спиране на големи инфраструктурни проекти и работата на регионалния министър Десислава Терзиева


46. Чух, че говорят за висок, умен, красив... И освен за мен, за друг не се сетих, но с мен не са говорили


Борисов коментира в началото на 2014г. твърденията на Николай Бареков, че още един депутат от ГЕРБ ще напусне групата и ще се присъедини към ББЦ


Бойко Борисов в парламента

© Анелия Николова

Бойко Борисов в парламента


47. ГЕРБ няма медии. Един "Фейсбук" си имам само.


Борисов в интервю пред "Медиапул" през 2014г.


48. Не само в Банкя, в хижи, вкъщи, на Луната, под земята, в метрото, в банята, в тоалетната ми, не съм се срещал с Първанов.


Януари 2014 г., Борисов коментира публикации в медиите, че се е срещал с предишния президент Георги Първанов в дома си в Банкя и са договаряли съвместно управление.


49. Седя си в къщата в Банкя, не мърдам, не ходя по ресторанти. Нямам много харчове.


В тв интервю отговаря на зрителски въпрос как се живее с 300лв. месечно и колко са доходите му


50. Аз съм човек, който обича да прави хората щастливи, доволни, да им е удобно. Като млад обичах да се бия, да раздавам шамари, но с бой нищо не се постига.


Борисов в тв интервю отговаря защо е решил да подкрепи ДПС да получи още едно място в ЦИК


51. Само да не ми вземат кафеварката за турско кафе от стаята, че те са такива айдуци. Този Мишо Миков понеже идва сутрин и махмурлукът го мъчи тежко. Виждате как се гърчи на трибуната...


Май 2014 г., Борисов се възмущава, че председателят на парламента Михаил Миков му е отнел кабинета в парламента


52. Като болни прасета стоят и се гушат. Безпомощни същества, правят се, че нищо не се е случило. Шокът е много силен.


2014 г., Борисов коментира поведението на БСП след слабия резултат на левицата на евроизборите


След евроизборите през май 2014

© Анелия Николова

След евроизборите през май 2014


53. Искам и се моля да останеш, Серж, и да не си отидеш. Докато си начело на БСП, спокоен съм за ГЕРБ.


2014 г., след обявяването на резултатите от евроизборите Борисов се обръща към лидера на БСП


54. Работа, работа, работа. А другото е бокс, фехтовка, шах.


2014г., на пресконференция след евроизборите отговаря защо ГЕРБ все печели, а Станишев все губи


55. Имам три кабинета готови – за самостоятелно управление, несамостоятелно, за сянка, за слънце – четири кабинета. БСП няма. Няма по-дълга скамейка от специалисти от моята.


2014г., На въпрос готов ли е с проект за кабинет

Коментари (218)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
  КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
  Рейтинг: 856 Неутрално

  Непременно трябва да бъде издадена книга, която да стане задължителна за изучаване в училищата.

  Глупостта е дар божи, но с него не трябва да се злоупотребява. /Ото фон Бисмарк/
 2. 2
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 3. 3 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5951 Неутрално

  една книга стига за един живот !

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 4. 4 Профил на На комунист доверие да нямаш
  На комунист доверие да нямаш
  Рейтинг: 524 Неутрално

  [quote#2:"matera"]хора,четете тези бисери и вкупом гласувайте за банкянския феномен-илитерат ББ[/quote]
  Да бе да! Гласувайте за линвиста министър на спорта Мариана Георгиева. Вече има дебело досие в "Господари на ефира". Последните изцепки - в предаването снощи.

  Безбожен народ иска морални политици, но такива няма да му се явят
 5. 5 Профил на izabell
  izabell
  Рейтинг: 1434 Неутрално
 6. 6 Профил на 442
  442
  Рейтинг: 1511 Неутрално

  Желая му здраве, и все така на ни прави кеф с изказванията си. Благодаря Ти Господи, че си ни удостоил с Бойко да ни радва.

 7. 7 Профил на lone wolf
  lone wolf
  Рейтинг: 968 Весело

  13-Юни - НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

  Да разлая троловете!!
 8. 8 Профил на the_european
  the_european
  Рейтинг: 535 Неутрално
 9. 9 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 2271 Неутрално

  Жив и здрав да е. Още толкова да изкара, и да си стои на някой топъл плаж надалеч.

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 10. 10
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 11. 11
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 12. 12 Профил на joseph_levi
  joseph_levi
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Гледам, форумът на "Дневник" забравя, че ТОЧНО ТОВА си го иска, както го иска и РБ, от една година насам. Е, признайте, най-после! И на печелившите - честито!

 13. 13 Профил на erol11
  erol11
  Рейтинг: 237 Неутрално

  В музиката си имаме Азис, в политиката Борисов. Честито!

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 14. 14
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 15. 15 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 2271 Неутрално

  До коментар [#12] от "joseph_levi":

  Хайде, ако обичаш, не намесвай РБ в сферата на фуражките.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 16. 16 Профил на Лола
  Лола
  Рейтинг: 466 Неутрално

  До коментар [#1] от "КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ":

  Ще се радва на голям успех със сигурност и може да конкурира енциклопедия Британика по обем.

 17. 17 Профил на nv
  nv
  Рейтинг: 1286 Весело

  До коментар [#14] от "Stewie":

  Всъщност поводът за празнична еуфория е, че вашите си отиват

  Автентичните десни cinik и niksan1 ще гласуват за Мая Манолова на балотажа.
 18. 18 Профил на Нефертити
  Нефертити
  Рейтинг: 1920 Весело

  ЧРД, Баце!

  Предразсъдъците са за ограничените.
 19. 19 Профил на zlobar
  zlobar
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Жив и здрав да е още дълги години. Желая му да стане един от най-добрите футболисти и треньори, далече от политиката. Имат и доста допирни точки с Христо Стойчков за издаване на книга с бисери.

 20. 20 Профил на BlueWater
  BlueWater
  Рейтинг: 1097 Весело

  Честит рожден ден Бойко!

  Бъди жив, здрав и нека всички твои близки и приятели да те радват и да ти дават много поводи за усмивки!

 21. 21 Профил на Goblin
  Goblin
  Рейтинг: 581 Неутрално

  Честит рожден ден на Бащицата! Жив, здрав и да громи Серж къдет' го хване. Крив, лош, предпочитам го пред комунделите. И последната година доказа защо.

 22. 22 Профил на Мойше! Толкоз!!!
  Мойше! Толкоз!!!
  Рейтинг: 1219 Неутрално

  [quote#10:"townboy"]На прост народ, прости управници това е[/quote]
  Друго си е да те краде Моников-бакалавър по шинели и копчета, и доктор по руската държавна йерархия през 19 век, нали

  THOSE ARE MY PRINCIPLES! AND IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE OTHERS, TOO!
 23. 23 Профил на nightowl
  nightowl
  Рейтинг: 409 Неутрално

  До коментар [#4] от "На комунист доверие да нямаш":

  Браво. Може да не е учен,може да е прост, ама върши работа. А учената лингвистка, какво направи?

 24. 24 Профил на Дневник:Анкета за или против новият сайт
  Дневник:Анкета за или против новият сайт
  Рейтинг: 581 Неутрално

  Слушах един мъдър, за мен, човек- психиатърът Николай Михайлов, бивши фен на Костов. Та, и той а и не малко други не толкова мъдри като мен, смятаме че ако Станишев се замести с Борисов(отново) нищо ама нищо няма да се промени в тази държава. Затова много се надявам поне РБ да събере достатъбно сили (и подкепа), че да не позволи на Човекът от Правец, пардон Банкя, да се разпищоли отново "демократично" и "не болшевишко"

  Да мразиш е сериозно занимание. Имаш ли толкова време, да се "забавляваш" с това ?!?
 25. 25 Профил на daam
  daam
  Рейтинг: 1399 Неутрално

  "Няма проблем. Всеки може да ме пипне по мускула"

  Верно ли ? То, много дащен.
  По-симпатичен ми е от Станишев, Местан, Доган, Мая и останалите от управляващата ни банда. Колкото и да е първичен

 26. 26 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 1429 Неутрално

  [quote#о:"Баце"]Като малък обичах да чета "Тримата мускетари"[/quote]

  Аз си мислех, че е чел само Винету. Първата част, до средата

  The best way to predict the future is to invent it.
 27. 27 Профил на mopper
  mopper
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Време да имаш, бисери да четеш

 28. 28 Профил на Krali Marko
  Krali Marko
  Рейтинг: 466 Неутрално

  "Пари да можех отнякъде да намеря, да раздам на хората...Г-н Костов е абсолютно прав като ме обвинява в ляв популизъм. Аз обичам хората и не искам да им нанасям вреди и щети...Жал ми е да посегна, с големия сатър да изрежа всичко, което в момента трябва да се изреже"

  No comment. Десен политик бил, ама от другото дясно...

 29. 29 Профил на koko65bg
  koko65bg
  Рейтинг: 1171 Неутрално

  На всеки може да се оплете езика и да изтърси нещо преди да е пристигнало одобрението от главния мозък. Бъдете малко по-снисходителни, все пак рожден ден има. Честно казано, според мен лошото е, че нямаме кой знае какъв избор, управниците ни са или умерено интелигентни или корумпирани или и двете.

 30. 30 Профил на batzdravo
  batzdravo
  Рейтинг: 2153 Весело

  До коментар [#17] от "nv":

  Да ама брат'чедите нещо се дръпнаха, нещо пак "ония"работи взеха да си мерят май със Слънчо?!

 31. 31 Профил на nv
  nv
  Рейтинг: 1286 Неутрално

  До коментар [#24] от "нуцо":

  [quote#24:"нуцо"]Затова много се надявам поне РБ да събере достатъбно сили (и подкепа), че да не позволи на Човекът от Правец, пардон Банкя, да се разпищоли отново "демократично" и "не болшевишко"[/quote]

  То всички на това се надяваме - освен червените тролове: те се надяват някак техните да се задържат на власт...

  Автентичните десни cinik и niksan1 ще гласуват за Мая Манолова на балотажа.
 32. 32 Профил на batzdravo
  batzdravo
  Рейтинг: 2153 Весело

  [quote#22:"Мойше! Толкоз!!!"]Друго си е да те краде Моников-бакалавър по шинели и копчета, и доктор по руската държавна йерархия през 19 век, нали[/quote]

  Човека е напредничав, ама не мож' избяга от корените си!

 33. 33 Профил на Storm Of Change
  Storm Of Change
  Рейтинг: 1238 Весело

  Основната снимка на статията е от онзи паметен ден, когато другаря Борисов обяви от трибуната на НС, че има сигнал от "партньорските служби", че Ахмед Доган е поръчал да го убият. А днес пият кафе в сараите - не е ли някак си мило? Честит рожден ден бе, палячо! Обичаме те, забавлявай ни още дълги години

  Разни хора - разни алкохоли!
 34. 34 Профил на Калиевперманганат
  Калиевперманганат
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Бойко удря в земята тотално разни пиар-агенти и стилисти с безобразен говор и безобразен стил на обличане, не се намери с годините кой да изправи това безобразие, нито пък някой който да го задмине. Струва ми се напълно подходящ за народа си!

 35. 35 Профил на tedyra
  tedyra
  Рейтинг: 237 Весело

  Честит рожден ден - здраве, късмет и все така да ни радваш с тези изказвания - говориш като нас обикновените хора ! Congratulation !!!

 36. 36
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 37. 37 Профил на Александр Г. Дугин (№55)
  Александр Г. Дугин (№55)
  Рейтинг: 479 Весело

  Тодар Живков №2.

  Кончита (с) Вурст - Президент на Европейския съюз. ;)
 38. 38
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 39. 39 Профил на tam17540965
  tam17540965
  Рейтинг: 696 Неутрално

  "8. Една стотна от това, което е построил той /Бай Тошо/ за България и което е направено за тези години да направим, да достигнем икономическия ръст на тогавашната държава, би било огромен успех за всяко едно правителство"
  Те това му на Баце политическото кредо. Синтезирано. После пак ми ги разправяйте, имало разлика със Станишев. Ако има е в полза на Зайко.
  .

 40. 40 Профил на iratvs
  iratvs
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Бягайте с тия коментари.. Борисов може и да изръсва по някоя глупост от време на време, но през годините винаги е бил постоянен в поведението си пред медиите..
  А за тия, които пускат лафове от сорта на "И гласувате за тоя?!", не, гласуваме за цялата партия, която в структурите си по градове има изключително интелигентни хора.. такива й гласуват за нея в мнозинството си.. Не казвам, че е цвете за мирисане, но на тоя етап..

  Fortune rota volvitur: descendo minoratus; alter in altum tollitur!
 41. 41 Профил на Dreadlord
  Dreadlord
  Рейтинг: 753 Любопитно

  Каквито и критики да има към него, човекът умее да се изразява. Кога Хамстерът се е изказвал така проникновено?

  Who is General Failure and why is he reading my disk?
 42. 42 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 2256 Весело

  До коментар [#1] от "КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ":


  [quote#1:"КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ"]Непременно трябва да бъде издадена книга, която да стане задължителна за изучаване в училищата.[/quote]
  =====================

  Ти пък Котьо . . .
  Чак за изучаване , но за развеселяване и отпускане на душата става
  Ч Р Д !

  В Е С Е Л О !

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 43. 43 Профил на dedo pepo
  dedo pepo
  Рейтинг: 1329 Неутрално
 44. 44 Профил на Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич
  Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич
  Рейтинг: 1480 Весело

  ЧРД да е жив и здрав. Може и да не се занимава с политика , няма да му се сърдим.

  15.02.1989 - 07.02.2018
 45. 45 Профил на Лаборанта ☺
  Лаборанта ☺
  Рейтинг: 524 Весело

  Ще направя разбор на цитат 11, пък вие преценете за достоверността на някой от останалите.

  11. Най-големият проблем на България е лошият човешки материал в страната.
  - Това не е казвано от Бойко, а е добавено от Моника Станишева. Има и статия в Уикипедия с приложен аудиозапис по въпроса.
  ----------------------------------------
  Каква е основата на населението в момента - 1 млн. цигани, 700-800 хиляди турци, 2.5 млн. пенсионери. Ей това е срещу ГЕРБ. Пенсионерите с цялата си глупост ги води носталгията. Викат си: "Едно време на Хаинбоаз какъв хубав проход направихме. Па имаше един Пешо - ехей какъв хубав беше..." Все едно, че ще се върне младостта. Никога няма да се върне младостта. Обаче това си ги води и под строй отиват да гласуват за Станишев. И вие - милион и половина, дето избегахте...

  След това почва да говори други неща. и може би след 10-тина минути казва:

  Материалът, дето се явява на избори или от който можем да избираме като кадри, никак не е голям. Лесно е да се каже: "На тебе разчитаме". Ако така ще разчитаме, значи след 1 година ще се издъня и аз".

  -------------------------------------------

  Абсолютна компилация и манипулация, но беше забавно: Бойко не е казвал репликата, но народа се съгласи че е абсолютно прав за лошия човешки материал.

  ”Аз съм толкова добър и мощен политик, че мога да обърна и най–върлите противници на една кауза, така, че те да работят за нея”- И. Костов
 46. 46 Профил на БамБам
  БамБам
  Рейтинг: 524 Неутрално  Уникално добър политик. То резултатите говорят сами за себе си.

 47. 47 Профил на Orchid
  Orchid
  Рейтинг: 974 Весело

  Златен е за смехотерапия, спор няма! Давай Бойко, още 55 години да ни веселиш, но далеч от отговорни държавни постове

 48. 48 Профил на Bulgerman
  Bulgerman
  Рейтинг: 581 Любопитно

  Джордж Буш-старши - президент на САЩ от 1989 до 1993 година вчера навърши 90 години и, както беше обещал, го ознаменува с парашутен скок.
  Чакаме нещо и от нашия супергерой. Поне едно пожарче да угаси. За ЧРД.

  XXI век е! Електронно Правителство и Гласуване.
 49. 49 Профил на stanislavdi
  stanislavdi
  Рейтинг: 2051 Неутрално

  Честит рожден ден Тиквоний

 50. 50 Профил на Десен екстремист
  Десен екстремист
  Рейтинг: 1467 Неутрално

  Айде със здраве, пък да не ме забравите и мен след няколко дни

  "Много съм във час! Осем години праим бюджети."- ББ ;)
 51. 51 Профил на fortunes
  fortunes
  Рейтинг: 524 Неутрално

  Това извадки от "Книгата за душата" на Булгарбаши ли са?

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 52. 52 Профил на acd30520326
  acd30520326
  Рейтинг: 638 Неутрално

  Без да иска му се получава хумора.

  "Ти какво пожертва, за да има и утре България?" ИЛИЯ МИНЕВ
 53. 53 Профил на murry
  murry
  Рейтинг: 703 Неутрално

  А пък аз си пожелавам Мутрата да посрещне следващия си, петдесет и шести рожден ден, в раиран костюм.

 54. 54 Профил на the next K
  the next K
  Рейтинг: 466 Весело

  Щеше да е смешно, ако не беше жалко, че все такива ни управляват.
  Все пак да ни е "жив и здрав", той - "нашето" Светило, та все така да осветява нашия житейски път с поучения и духовитост, да ни весели със своето чувство за хумор ... но, извън Парламента и МС. Баце, смили се и пожали държавата и народа, че "Началникът" гледа

  "Who controls the Past controls the Future; who controls the Present controls the Past"
 55. 55 Профил на Yomega
  Yomega
  Рейтинг: 843 Неутрално

  ББ е огледало на действителността у нас, това е. За съжаление.

 56. 56 Профил на stanislavdi
  stanislavdi
  Рейтинг: 2051 Неутрално

  мисъл номер 56: Ако не построим АЕЦ Белене токът ще се вдигне 18 пъти

 57. 57 Профил на ObServer
  ObServer
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Затова, че нарекох мислите на г-н Борисов "мисли", бях цензуриран. Не си заравяйте главата в пясъка, господа - Бойко няма капацитет да свърши нещо полезно. Това, че някой постоянно се изтъква и казва "АЗ", още не означава, че е свършил работа за пет пари. За мандата на ГЕРБ той не посмя да пипне нито един сериозен проблем в държавата. Не отричам, че БСП/ДПС и сателитите им са много по-вредни, но не мога да се примиря да ме управлява полуграмотен полу-каратист...

 58. 58 Профил на Pontif New Dnevnik SUCK
  Pontif New Dnevnik SUCK
  Рейтинг: 2243 Неутрално

  Че е простоват, простоват е. Но не мога да го сравнявам с тези подлеци от БСП, ДПС, ББЦ. Тъжно е че няма друга алтернатива, тъжно е че РБ и други десни демократични патрии не могат да се организират, нито да издигнат лидери. Така че кой ни остава ... ами ББ, поне докъто не се появи някой друг с който де можем да се гордеем.

  California Über Alles
 59. 59 Профил на thebalance
  thebalance
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Доста прости изказвания, факт. Все пак.. "По делата ще ги познаете!" Има образовани политици, които доста добре говорят 10 минути по неудобен въпрос без да кажат нищо. Професионалисти са, но какво от това.

 60. 60 Профил на ObServer
  ObServer
  Рейтинг: 466 Неутрално

  До коментар [#40] от "iratvs":

  "Цялата партия" я видяхме - престъпници и мошеници, които с удоволствие се продават на Бареков или който плати повече. А и знам в Пловдив какви са кадрите - кмет, районни кметове и т.н. Далваверката е важна само, а ако някой посмее да каже нещо. му търсят цаката. Не мерси, няма да гласувам за герб само защото другите са много по-лоши. Искам да гласувам за нещо добро!

 61. 61
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 62. 62 Профил на acd30520326
  acd30520326
  Рейтинг: 638 Неутрално

  ЧРД за Борисов! Пожеланието ми към него е: Да не спираш да се учиш от грешките си, Бойко!

  "Ти какво пожертва, за да има и утре България?" ИЛИЯ МИНЕВ
 63. 63 Профил на gsv
  gsv
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Развеселихте ме тотално! Жив и здрав да е рожденникът!

 64. 64 Профил на swinging_pigs
  swinging_pigs
  Рейтинг: 409 Весело

  ЧРД,Бате Гойко!
  Велик е...като Винету строг и справедлив...

  И да внимава какво пие днес,че е петък 13!

 65. 65 Профил на Dorian Gray
  Dorian Gray
  Рейтинг: 868 Неутрално

  Впечатляващо.

  Бивш/бъдещ Премиер с речник на 55-годишен овчар.

  МОЛЯ, ИЗИСКВАЙТЕ ФИСКАЛЕН БОН !!!
 66. 66 Профил на pecjusche
  pecjusche
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Ако се издаде книга "Бисерите на Борисов" сигурна съм, ще има голям успех..."сред матряла"))

 67. 67 Профил на st_kilda
  st_kilda
  Рейтинг: 237 Неутрално

  До коментар [#45] от "Лаборанта ☺":

  [quote#45:"Лаборанта ☺"]Има и статия в Уикипедия с приложен аудиозапис по въпроса. [/quote]
  Интересно ми стана, бихте ли дали линк?

 68. 68 Профил на Коки
  Коки
  Рейтинг: 581 Неутрално

  И на тоя са му червени ушенцата....

 69. 69
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 70. 70 Профил на maren
  maren
  Рейтинг: 561 Неутрално

  Честит Рожден Ден, Господин Борисов!
  Пожелавам добри възможности за не-пречупване на нормалността (цитат 32). Макар, че промените не винаги са лошо нещо.

 71. 71
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 72. 72 Профил на Лелка
  Лелка
  Рейтинг: 1458 Любопитно

  Триг@зата ламя,наречена управляващо мнозинство и кухия орех за една година направиха невъзможното - ББ е обект на симпатия и незлоблива забрава.
  Проклети да сте,щото сте толкова нетърпими,та излиза че той е търпим.

 73. 73 Профил на bpcorp
  bpcorp
  Рейтинг: 662 Неутрално

  Политикът-комик Пепе Грило пасти да яде!

 74. 74 Профил на anonymous_
  anonymous_
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Някои от цитатите са манипулирани. Не разбирам защо се вземат цитати от в-к "Сега", да не би да са много обективни?

  Но като цяло, тези неща са казани все на място.

  А на Бойко честит рожден ден, много здраве и успехи.

 75. 75 Профил на vesolr
  vesolr
  Рейтинг: 3454 Весело

  Баце, да илядиш, но първо Станишко и Доган прави в затвора!

  От клеветника https://goo.gl/QdmktQ
 76. 76 Профил на inadilov
  inadilov
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Пропуснали сте да отбележите знаковата срамежливост на вожда. поради тази причина вероятно Борисов крие, че в САЩ го придружава Дянков. А медиите услужливо мълчат.

  "Странни същества са хората. Откраднеш пет долара и ще си мръсен крадец. Откраднеш ли обаче хиляди долари, ще си герой или правителство."
 77. 77 Профил на neptun
  neptun
  Рейтинг: 241 Весело

  До коментар [#40] от "iratvs":

  Е направо ме утрепА с тоз коментар. Борисов си е прост човек но става за премиер щото слуша и си признава грешните решения. Проблема е, че "партията" му е лишена от всякакъв уствен капацитет. Сбирщина гъзолизци и полуграмотни натегачи. Не знам къде си ги видял тези интелигентни хора, но аз не знам един дато мога да кажа, евала, човека и умен, реализирал се е и може да помогне в управлението.

 78. 78 Профил на bgpainter
  bgpainter
  Рейтинг: 1507 Весело

  [quote#0:"статията"] 39. Нито една звезда не трябва да бъде изпусната. Мигар и след десет години да се взриви, ядреният синтез трябва да се контролира[/quote]

  Откровено се посмях
  Някои съм ги пропуснала.

  Жената е покана за щастие
 79. 79 Профил на Чичи (Ice Man's fan)
  Чичи (Ice Man's fan)
  Рейтинг: 2049 Весело

  До коментар [#9] от "Тони!":
  Дипломатично?

  Πάντα χωρεῖ καὶ οὐδὲν μένει
 80. 80 Профил на Чичи (Ice Man's fan)
  Чичи (Ice Man's fan)
  Рейтинг: 2049 Весело

  ЧРД Бойко! Много здраве, кураж и дебели нерви!

  Πάντα χωρεῖ καὶ οὐδὲν μένει
 81. 81 Профил на Чичи (Ice Man's fan)
  Чичи (Ice Man's fan)
  Рейтинг: 2049 Любопитно

  До коментар [#76] от "inadilov":
  Може ли линк?

  Πάντα χωρεῖ καὶ οὐδὲν μένει
 82. 82 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 2271 Весело

  До коментар [#79] от "Чичи (Ice Man's fan)":

  Ми.. аз наистина му желая всичко добро, и да се оттегли в една чудесна почивка.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 83. 83 Профил на inadilov
  inadilov
  Рейтинг: 479 Неутрално

  [quote#81:"Чичи (Ice Man's fan)"]Може ли линк? [/quote]

  Не твърдя, че е абсолютната истина, защото нямам навик да вярвам на българска преса безрезервно. Сега ровя чуждите, но на първо време:
  http://nakratko.bg/category/41/52154/
  Притеснява ме само, че това излиза като инфо от Бареков. За съжаление, много от каналите му се оказват прави впоследствие

  "Странни същества са хората. Откраднеш пет долара и ще си мръсен крадец. Откраднеш ли обаче хиляди долари, ще си герой или правителство."
 84. 84 Профил на graham
  graham
  Рейтинг: 588 Весело

  У-н-и-к-а-л-н-о!
  Какъв преход, какво израстване!
  От Кръстника до бай Тошо на 21-ви век.

 85. 85 Профил на waterfall
  waterfall
  Рейтинг: 923 Неутрално

  До коментар [#38] от "nik_177.":

  Е, как ше е неук - и той е доктор на науките,като СтаниШаТи..., на пожарникарските науки.
  Истината е, че е харизматичен, въпреки всичко, но е и факт, че брадвата му не винаги сече на едно място (например що се отнася до ДПС). Да не говорим за кадрите му - и то какви кадри? Ако Борисов изчезне, незабавно изчезва и партията му. Но определено превъзхожда лингвистката -професор по синтаксис в изказа. Освен това не е номенклатурно л.....но, каквито са всичките от ЦК на БСП, комуникативен е и общо взето има връзка с действителността. Не че това е достатъчно или че съм му фенка.

 86. 86 Профил на ObServer
  ObServer
  Рейтинг: 466 Неутрално

  До коментар [#75] от "vesolr":

  Да, със сигурност ще ги прати в затвора. Толкова, колкото ги прати там при предишния си мандат...

 87. 87 Профил на etty1
  etty1
  Рейтинг: 1764 Весело

  Борисов като главен секретар изигра коронната си роля по мое мнение. Трябваше да спре дотук. Беше много симпатичен (личи и на снимката), свидетел съм на спонтанния възторг, който предизвикваше редовно у децата от 6-то училище с появата си.
  Да му е честит рождения ден и да мисли по-малко за себе си, повече за България, ако иска да остане в историята като личност, не като длъжност.

  “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Daniel J. Boorstin
 88. 88 Профил на Чичи (Ice Man's fan)
  Чичи (Ice Man's fan)
  Рейтинг: 2049 Неутрално

  До коментар [#83] от "inadilov":
  В такъв случай - благодаря, но предпочитам да изчакам да намерите достоверен.
  Бареков = 100% лъжа, за мен.

  Πάντα χωρεῖ καὶ οὐδὲν μένει
 89. 89 Профил на naiden_pravdev
  naiden_pravdev
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Не на Бай Тошо, на Бай Ганьо по-мяза. Особено като почна да наддава на телеса.

 90. 90 Профил на guinness1
  guinness1
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Преди всичко постоянно е некомпетентен.По случай днес слънцето ще спре точно по обед... за 55 еденици време,което означава че Бойко е станал и професор по физика на малките частици,а величието му обръща природата на "ядрения синтез".

 91. 91 Профил на chiefwhitecloud
  chiefwhitecloud
  Рейтинг: 409 Неутрално

  Щеше да е забавно, ако Бойко не играеше в политиката, тогава щях да се смея с глас. Но сериозно, ако избора ни е между мафията БСП+ДПС(+ББЦ, Атака и т.н. проекти) или ГЕРБ, избираме между трън и глог. Дневник, наистина ли му се кефите толкова, че му правите реклама с народняшките глупости, които ги плещи?????????

 92. 92 Профил на etty1
  etty1
  Рейтинг: 1764 Весело

  Забравих да спомена, че вече може да пътува по програмите 55+, вместо да седи "сам като куче" в Банкя.

  “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Daniel J. Boorstin
 93. 93 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 4611 Неутрално

  Няма да порасне и след още 55 години! Бог да пази България, има още много да патим и видим!

  klimentm
 94. 94 Профил на putlernopassaran
  putlernopassaran
  Рейтинг: 527 Неутрално

  Езикът на ББ е груб, недодялан, но жив език, в него няма заучените клишета на СерГея и Местан, пълни с бюрократски пълнежи с цел да се говори без да се каже нищо...ББ поне си казва това, дето му е на сърцето.-.а онези просто нямат сърца, имат банкови сметки с рубли...

 95. 95 Профил на ytrewq
  ytrewq
  Рейтинг: 712 Весело

  Ихааа....имал купон по случай рождения ден на Бацето и аз както винаги съм отървала ! Да ни е жив и здрав рожденика и още дълги години -да ни радва !
  Дневник ,защо като подарък не му издадохте книга с ''Мъдри мисли от велики личности''?

 96. 96 Профил на inn
  inn
  Рейтинг: 1287 Неутрално

  "И една сутрин се събуждам и си казвам - ха станал съм на 55. Ама държавата вече няма оправяне. Те ми я съсипаха. Кой сега ще ме върне на 35? Кой?" (Бойко Борисов, на 14.06.2016 г. пред N-ската телевизия).

 97. 97 Профил на due07477623
  due07477623
  Рейтинг: 465 Неутрално

  Боце, жив и здрав да си илядо годин кат наш Тато!

 98. 98 Профил на zenola
  zenola
  Рейтинг: 724 Неутрално

  До коментар [#94] от "putlernopassaran":

  Не е далече от истината това.

 99. 99 Профил на cat_empress
  cat_empress
  Рейтинг: 409 Весело

  До коментар [#6] от "442"

  Облъчване 55та степен! :Д

  «El mundo era tan reciente que muchas cosas carecían de nombre, y para nombrarlas había que señalarlas con el dedo»
 100. 100 Профил на shileto
  shileto
  Рейтинг: 1181 Неутрално

  Да е живи здрав още дълги години и да дразни комунистите като се гъбарка с тях. Успех на предстоящите избори, бъдещ успешен премиер

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK