Парламентът прие оставката на кабинета "Орешарски" (хронология)

Пламен Орешарски.

© Анелия Николова

Пламен Орешарски.Очаквано Народното събрание събра кворум, за да обсъди и приеме депозираната вчера оставка на кабинета "Орешарски". "Дневник" проследи на живо случващото се в пленарната зала. 


12.11ч. Министрите напускат залата. Пред депутатските банки са застанали Петър Кънев и Корнелия Kинова (БСП) и колегите им от ДПС Йордан Цонев и Камен Костадинов. четиримата се ръкуват последователно с всеки от министрите. 


12.10ч. Оставката е приета. "За" гласуваха 93 депутати от ГЕРБ, 40 от БСП, 30 от ДПС, 14 от "Атака" и 3 независими. Против бяха 8 депутати от БСП. С "въздържал" се гласуваха 7 депутати от БСП и един от ДПС
12.07ч. "За мен беше чест и отговорност да работя в името на целта да имаме добре уредена държава", завършва словото си Орешарски. Правителството и депутатите от БСП и ДПС станаха на крака и го изпратиха с аплодисменти. 

12.06ч. Орешарски изрично подчертава, че оставката се обсъжда едва днес, а не преди месец, когато стана ясно, че мандатът ще бъде прекъснат, тъй като такава е била договорката между политическите сили, а не защото министрите са били вгледани в постовете си. 


12.04ч. Премиерът отчита работата на кабинета си. Реализирана беше крачка напред по отношение на доходи, пенсии и социални разходи, посочва той. Допълва, че има нови 40 хил. работни места в реалния бизнес. Справихме се и с едно от големите предизвикателна пред националната ни сигурност - бежанската вълна, казва той.


12.03ч. Още първите изречения на Орешарски са прекъснати от Михаил Миков, който от микрофона отправя забележка на фоторепортерите да не снимат от балкона на залата. "Ще ме питат, не може да така", казва Миков след като един от квесторите се е приближил да му обясни, че шефът на парламентарния пресцентър е позволил да се правят снимки. "Още няколко дни ще съм тук, има ред", допълва Миков. 


11.59ч. Миков закрива разискванията и дава думата на премиера Орешарски.


11.55ч. Адемов признава, че правителството не е успяло да направи много неща в социалната сфера, но не му е достигнало време. "И кворум, г-н министър, и кворум", допълва го председателят на парламента Михаил Миков. 


11.51ч. Провокиран от спора между депутатите социалният министър Хасан Адемов поиска думата. "Няма парламентарно мнозинство, което да може да извърши само непопулярните мерки. За да бъдат приети устойчиви решения, трябва да търсим консенсус", заяви той. 


Адемов опонира на твърдението на предшественика си Тотю Младенов, че безработните се увеличават, вместо да намаляват, като посочи, че 105 хил. безработни са започнали работа в реалната икономика.


11.46ч. Депутатът от ГЕРБ и бивш социален министър репликира Нинова: "На ваше място бих бил по-скромен за постиженията си". Той обвинява левицата, че не е изпълнила обещанията си за разкриване на 250 хил. работни места, а вместо това се показва броят на незаетите хора. Младено опонира на всички изброени от колежката му от БСП постижения. "Манипулирате", отговори Нинова и подчерта, че обещанието за 250 хил. нови работни места е било в рамките на цял управленски мандат, т.е. за 4 години.


Парламентът прие оставката на кабинета "Орешарски" (хронология)

© Анелия Николова


11.41ч. Нинова отчита, че управляващото мнозинство оставя на следващото правителство един голям и нерешен въпрос- пенсионната реформа. Призовава всички политически сили да търсят съгласие по този въпрос, защото пенсионерите трябва да имат гаранции за своето бъдеще.


11.40ч. Председателят на парламентарната комисия по труда и социалната политика Корнелия Нинова (БСП) направи преглед на направените законодателни промени в областта и обобщава: "БСП и правителството дадоха сигнал, че са социално чувствителни - дадохме на над 4 млн. българи да разберат, че не са сами в кризата".


Обръща се към премиера с думите, че заедно са направил грешка - не са приели актуализиран Национален план за действие по заетостта, за да осигурят работа на хората, които с изтичане на Оперативната програма "Човешки ресурси" са били освободени. "Добре, че икономиката тръгна и бяха разкрити близо 50 хил. работни места, за да имаме решение за част от тези хора", каза Нинова. 


11.30ч. Депутатите се върнаха в пленарната зала, а изказванията продължават. 


11.02ч.  Заседанието ще продължи около 11.30ч. 


10.58ч. Красимир Ципов от ГЕРБ поиска гласуването по оставката да бъде преди редовната почивка между 11 и 11.30ч. Предложението беше прието, но с процедурна хватка БСП успя да издейства все пак половинчасова почивка. 


10.50ч. Премиерът Орешарски излиза от пленарната зала


10.35ч.В пространно изказване депутатът от ГЕРБ Менда Стоянова обвини управляващото мнозинство, че не е направило нужните реформи и  че представя данни за фискалния резерв и дефицит, които не отговарят на реалностите. Тя повтори тезата на партията си, че е нужно този парламент спешно да вдигне лимита на тавана на дълга до 5 или 6 млрд.лв и така да се осигури възможност на служебното правителство, а след това и на редовния кабинет, да покриват всички плащания. 


10.18ч. От името на левицата депутатът и зам-председател на икономическата комисия Петър Кънев призова всички политически сили да се съсредоточат върху действията за съживяването на бизнеса, за да заработи икономиката.  Той повтори, че има нужда от облекчаване на административните изисквания към малкия бизнес. Призова ГЕРБ да не променя подготвената от кабинета методика за такста "Смет", както и да бъде променена наредбата за командировъчните. Кънев посочи, че има области, в които са задължителни спешни реформи и посочи като такива здравеопазването и държавната администрация. 


10.09 ч. Борисов се върна в пленарната зала


10.04 ч. Цветанов поздрави Зинаида Златанова за рождения й ден, както и "младия татко Ивайло Московски", който вчера се сдоби с втори син.


10.00 ч. От 421 дни управление в 404 имаше протести. Не ГЕРБ е виновна за противопоставянето, каза Цветанов. По думите му този парламент ще остане с най-дългото заграждение, което изолира девиза на парламента" Съединението прави силата".


9.55 ч. Думата взима зам.-председателят на групата на ГЕРБ Цветан Цветанов. Според него в днешния ден депутатите от различните парламентарни групи трябва да бъдат смирени и да съхранят достойнството на институцията Народно събрание. И напомни за случая "Костинброд", в което било заровено политическото противопоставяне.

9.52 ч. Емил Георгиев от БСП репликира Лютви Местан: "Не съм съгласен, че това правителство беше правителство на малцинството. То през цялото време надявам се беше подкрепено и от вас. Не беше подкрепено само от ГЕРБ и от една група от 1000-2000 соросоидчета, които през цялото време бяха на хранилка на един мастит олигарх. Аз не се срамувам от това правителство, но се срамувам, че заради лични и корпоративни цели някои хора в тази зала са готови на национално предателство".


9.50 ч. Местан благодари за трудната работа, която имахме с кабинета "Орешарски" и пожела коректна, лишена от агресия и злоба предизборна кампания. Той отбеляза, че ДПС е единствената партия, която постъпи европейски и не подкрепи мораториума за продажба на земеделска земя на чужденци.


9.47 ч. Лютви Местан обяснява причините за оставката на правителството: "Кабинетът не си отива заради пресконференцията на ДПС "в онзи четвъртък" . Би било твърде жалко да продължават анализите на тема "ДПС реши съдбата на кабинета". Не. В онзи четвъртък ДПС направи нещо друго - заяви на всички тези, които не се умориха в продължение на година и два месеца да разгръщат митологемата "преяждане с власт". ДПС заяви, че е партия, за която изразът "властта не е самоцел" не е клише, защото даде ясен знак и свидетелство като конкретно поведение, че ние можем да се лишим от власт в името на ценностите си, но няма да жертваме ценностите заради властта."


9.34ч. Лидерът на ДПС Лютви Местан: Фактът, че оставката бе подадена в годишнината от нощта на прословутия бял автобус е още една илюстрация за тежките условия, в които кабинетът "Орешарски" бе принуден да работи.


Местан допълни, че не приема "оценката за разрухата и катастрофата", защото чете в тази оценка желание да се спечели някакво предимство както в хода на предизборната кампания, така и за управлението после.


Ако избирателят не отреди никому самостоятелно мнозинство, не отреди мнозинство на ясна идеологическа коалиция, какво ще правим? Няма да съставим правителство? Ще отречем вота на суверена? Ще отречем този вот? Не разбираме така политическата отговорност, длъжни сме да намерим формата на управление, каза още Местан.


9.32ч. Мерджанов и председателят на парламента Михаил Миков поздравиха вицепремиера Златина Златанова за рождения й ден.


9.30ч. - Парламентът и правителството можеха да продължат и по-дълго, ако хоризонтът им не беше съкратен от една от подкрепящите правителството партии, заяви председателят на парламентарната група на БСП Атанас Мерджанов. "Целта на проповедниците на държавния апокалипсис, на тези, които вчера дори не могат да се зарадват на оставката заради оставената разруха, беше правителството да си отиде. Това вече е факт, нека успокоим страстите, Парламентарни кризи е имало и преди, вероятно ще има и занапред", допълни той.


Парламентът прие оставката на кабинета "Орешарски" (хронология)

© Анелия Николова


Според Мерджанов парламентът си отива, не защото не е можел, а защото най-голямата парламентарна сила не искала той да работи, и ако има нещо страшно, то това е бил отказът на една от парламентарните сили да спазва Конституцията и правилата на демокрацията. "ГЕРБ просто отказаха да са опозиция. В нито един момент близо 100-те представители на ГЕРБ действаха като група по саботаж, която по сигнал на пожизнения ръководител сядаше и ставаше, влизаше и излизаше, викаше или мълчеше", заяви Мерджанов.


Парламентарни кризи е имало и преди, вероятно ще има и занапред. Решението на тези кризи е ясно - това са изборите  в тях няма нищо страшно, каза още Мерджанов.


9.25ч. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов излезе от пленарната зала.


9.21ч. Депутатите решиха разискванията по оставката да се предават пряко по държавните телевизии БНТ и БНР. 


9.19ч. Председателят на парламента прочете постъпилата с писмо оставка на министър-председателя Пламен Орешарски. Премиерът слуша с широка усмивка.


9.16ч. След като програмата на заседанието е уточнена Миков кани премиера и министрите му да влязат в залата. Министрите са посрещнати с ръкопляскания отляво и отдясно. Избират да стигнат до местата си като заобиколят трибуната на председателстващите и докато Миков води заседанието, зад гърба му един по един се здрависват с Мая Манолова и Алиосман Имамов.


9.02ч. Парламентарният председател Михаил Миков открива заседанието с ироничното: "Добро утро, многобройно народно представителство", след като вече е установил, че този път кворумът няма да създава проблем.  


9.00ч. Премиерът Пламен Орешарски влезе в сградата на парламента, плътно обграден от охраната си. Повечето министри също са в Народното събрание и чакат в кабинета на председателя Михаил Миков да се стигне до обсъждането на оставката, за да влязат в залата.Още от 8.30ч. голяма част от народните представители са в сградата, необичайна гледка за последните седмици.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (102)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на gbj06554106
  gbj06554106
  Рейтинг: 571 Неутрално

  Поздравления за мъжеството, смелостта и отговорността на парвителство, работило в такава обстановка и изпълнило с национална отговорност своите задължения

 2. 2 Профил на kimche
  kimche
  Рейтинг: 456 Неутрално

  Отива си най-омразното правителство,да се поздравим за това!

  В България властва беззаконието!
 3. 3 Профил на journey
  journey
  Рейтинг: 427 Неутрално

  До коментар [#1] от "ПРОРОК ИЛИЯ":

  Точно си помисля, че има дори и малък шанс за тази държава и ще се появи някой като теб, който да ме убеди в обратното.

 4. 4 Профил на o1e
  o1e
  Рейтинг: 461 Любопитно

  [quote#1:"ПРОРОК ИЛИЯ"]Поздравления за мъжеството, смелостта и отговорността на парвителство[/quote]

  Трябваше да затегнат контрола над аптеките - някои успяват да вземат хапчета без рецепта

 5. 5 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 1612 Неутрално

  Айде да е хаирлия. После Искров, после Цацаров...

  The best way to predict the future is to invent it.
 6. 6 Профил на Кирето
  Кирето
  Рейтинг: 1412 Любопитно

  До коментар [#1] от "ПРОРОК ИЛИЯ":

  [quote#1:"ПРОРОК ИЛИЯ"]работило в такава обстановка и изпълнило с национална отговорност своите задължения [/quote]

  Първо, трябва да си голям непукист, да не кажа друго, за да работиш в такава обстановка...
  Второ я ми обясни за "националната отговорност"?
  Към кого е тя?
  Към определен кръг хора може би, но не към народа и държавата...

  Научих "God Save the Queen".........е, струва си....
 7. 7 Профил на Yard
  Yard
  Рейтинг: 1591 Неутрално

  Мерджанов вече се разписа с мрънкане тип "ние искахме да оправим демокрацията и парламентаризма, пък ГЕРБ развали всичко"

 8. 8 Профил на gbj06554106
  gbj06554106
  Рейтинг: 571 Неутрално

  До коментар [#3] от "journey":
  Имате право на мнение, и аз го уважавам.
  Приятен ден.

 9. 9 Профил на koko4ko
  koko4ko
  Рейтинг: 402 Неутрално

  Алилуйа, Алилуйа, Алелуйа!!!

 10. 10 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 1612 Неутрално

  [quote#1:"ПРОРОК ИЛИЯ"]изпълнило с национална отговорност своите задължения[/quote]

  Към Масква.

  The best way to predict the future is to invent it.
 11. 11 Профил на Yard
  Yard
  Рейтинг: 1591 Неутрално

  [quote#6:"Кирето"]Второ я ми обясни за "националната отговорност"?
  Към кого е тя? [/quote]
  Россия

 12. 12 Профил на ei
  ei
  Рейтинг: 402 Неутрално

  ЗАБРАНА НА БСП И ДПС ! и ЛУСТРАЦИЯ !
  КОНСТИТУЦИЯ НА Р БЪЛГАРИЯ
  ЧЛ.11(4) Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт.

  БСП поставя пред българския интерес, този на етнически РУСКАТА МАФИЯ. За ДПС е излишен всеки коментар -
  Къде по света има такава партия като ДПС !?! Може би "Турци в Германия". Вън на ЕТНОСА от ПОЛИТИКАТА.

  И БСП също представляват руската мафия, но гласуващите за тях не са руснаци. Те ни дърпат към Москва.
  Ако има един добър български юрист, който не е комунист (защото нали все "червени" човечета завършват право и ни тровят цял живот) той може лесно да докаже, че с действията си тези партии са АНТИБЪЛГАРСКИ. Нека този човек ни помогне, това е ЛЕВСКИ на нашето време. Благодарим му предварително и няма да го предадем.

 13. 13
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 14. 14 Профил на koko4ko
  koko4ko
  Рейтинг: 402 Неутрално

  Дали колегата "ПРОРОК ИЛИЯ" е Илия не знам, но , че не е пророк съм сигурен.
  Пророците илийчо предсказват бъдещето, а не ронят червени сълзи по миналото.

 15. 15 Профил на ei
  ei
  Рейтинг: 402 Неутрално

  Медиите не говорят за ЛУСТРАЦИЯТА въобще.
  Те просто правят това, което е изгодно за политиците.
  Германия би могла да ни помогне при провеждането на лустрацията. Те са я провели успешно.
  Ние БЪЛГАРИТЕ трябва да я поискаме, защото тя е единственият път към морала, за който младите с право протестираха.

 16. 16
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 17. 17 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 1612 Неутрално

  [quote#15:"ei"]Германия би могла да ни помогне при провеждането на лустрацията. Те са я провели успешно. [/quote]

  Дори и румънците направиха. и сега им дишаме праха.

  The best way to predict the future is to invent it.
 18. 18 Профил на gbj06554106
  gbj06554106
  Рейтинг: 571 Неутрално

  До коментар [#6] от "Кирето":
  "Първо, трябва да си голям непукист, да не кажа друго, за да работиш в такава обстановка..."
  Е, точно така е.
  Тежка е царската корона. Затова не се дава на всеки. А още по-малко са тези, дето могат да я носи.
  Но Орешарски я носи с чест, мъдрост и достойнство.


 19. 19 Профил на hahohehi
  hahohehi
  Рейтинг: 376 Неутрално

  Потресаващи министри:
  Зинаида Златанова в една от най-тежките сфери, в която търпим най-много критики, сдаде министерството на ДПС - Сабрие Сапунджиева. Сабрието е тотално некомпетентна и само гледа кое как може да осребри.
  Златанова пък пое еврофондовете като ресорен зам. министър председател и виждате какъв разкош е и там.

 20. 20 Профил на Кирето
  Кирето
  Рейтинг: 1412 Весело

  До коментар [#18] от "ПРОРОК ИЛИЯ":

  Е сега ме караш да напиша звучната дума "гьонсурат"...

  [quote#18:"ПРОРОК ИЛИЯ"] Затова не се дава на всеки.[/quote]

  Точно в десетката!
  Дадоха му я за да изпълни едни определени задачки...
  Но виждам, че си в час за какво иде реч.
  Падна, това е важното и всички "социалисти" разбраха, че обществото в България се е променило. Още 10-15 години, като ви измрат избирателите, ще си останете само с номенклатурата на Позитано...
  Айде със здраве!

  Научих "God Save the Queen".........е, струва си....
 21. 21 Профил на B52
  B52
  Рейтинг: 1615 Неутрално

  председателят на парламента Михаил Миков поздравиха вицепремиера Златина Златанова за рождения й ден.

  Все пак се казва Зинаида Златанова.... Това че дори журналистрите не научиха имената на основни фигури в това правителство показва неговата бепредметност и безличност!

  Загубени 13 месеца за страната ни!!!

  He had decided to live forever or die in the attempt, and his only mission each time he went up was to come down alive.
 22. 22 Профил на Другари, дамските въшки са срам за комсомолките!
  Другари, дамските въшки са срам за комсомолките!
  Рейтинг: 534 Неутрално

  Лустрация трябва и ще има възможност да се пресече лобирането за русия!

  "Единственото хубаво нещо, което идва от изток, е слънцето." - финландска поговорка.
 23. 23 Профил на kimche
  kimche
  Рейтинг: 456 Неутрално

  "че ние можем да се лишим от власт в името на ценностите си, но няма да жертваме ценностите заради властта."
  Местан се изкара най-големия моралист, цинизма му е безкраен.

  В България властва беззаконието!
 24. 24 Профил на Slick
  Slick
  Рейтинг: 2319 Неутрално

  До коментар [#7] от "Yard":

  БКП - жалки до последно. Все някой друг им е виновен. Там скатаването е издигнато в култ и 'отговорност' е непозната дума. Но така са ги учили.
  Чао, провалило се правителство. Няма да ни липсвате.

 25. 25 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 763 Весело

  [quote#1:"ПРОРОК ИЛИЯ"]Поздравления за мъжеството, смелостта и отговорността на парвителство, работило в такава обстановка и изпълнило с национална отговорност своите задължения[/quote]
  Поздравления и за Вас че останахте с всичкия си през цялото това време,че се отнасяхте вежливо дори и към най-недодяланите болшевики в този форум,че съдехте хората по делата им,а не по лозунгите и знамената,които развяват.

 26. 26
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 27. 27
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 28. 28 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  Гласувайте за ГЕРБ! Трябват 120 депутата най-малко! Иначе - ше сложим Цецко за премиер и тогава.."Орлов мост" ше ви се стори децка приказка

 29. 29
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 30. 30 Профил на The Core
  The Core
  Рейтинг: 796 Весело

  ...Председателят на парламента прочете постъпилата с писмо оставка на премиера Пламен Орешарски.
  Премиерът слуша с широка усмивка....

  А ти пък нашите да видиш... Разчекваме се от усмивки...

  Ние обичаме да сме сред природата, защото тя няма мнение за нас! Ницше
 31. 31 Профил на hazelnut
  hazelnut
  Рейтинг: 233 Гневно

  Пък и нагли на всичкото отгоре

  Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher.
 32. 32 Профил на ТиквунскаСтабилност
  ТиквунскаСтабилност
  Рейтинг: 1628 Неутрално

  отива си най-отвратителното правителство в най-новата ни история

  където олигархичните връзки не бяха крити от самото начало, правителство в което основната задача беше да се краде, краде, краде, да се изпълняват поръчки от москва, да ни отдалечат от ЕС и пак да се краде, краде, краде .....

  честито на България, че се освободи от тази комунистическа наглост

  русофилите са национални предатели, а МОЧА трябва да се събори
 33. 33 Профил на asya29
  asya29
  Рейтинг: 402 Неутрално

  И какво сега - радост и широката усмивка на бившия премиер. Хвърлихме им на плебеите мухлясата си оставка, нали за това мрънкаха цяла година. Ние си тръгваме чистички да си харчим откраднатите парички, а вие наивници си се оправяйте с разрухата, която ви оставяме и плащайте дълговете ни до девето коляно.
  ЗАТВОР!!!!!!
  Хора, не трябва да забравяме!!
  Който и да дойде на власт, каквото и да ни говорят ние трябва да сме пак на площада докато тази престъпна шайка не бъде осъдена от истински съд и не бъде вкарана да изгние в затвора, с конфискация на цялото имущество. Е тогава можем да изпием по чаша шампаско и да се приберем спокойни по домовете си.

  София без паметник с шмайзери!
 34. 34
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 35. 35 Профил на Xumpomo name
  Xumpomo name
  Рейтинг: 683 Неутрално

  До коментар [#6] от "Кирето":

  даже нацията май се сещам коя е...

  Birds of a feather flock together.
 36. 36 Профил на Michel
  Michel
  Рейтинг: 665 Неутрално

  Колко тъжно, от 400 дни (днес е ден 401 всъщност), нямаме нито Парламент, нито Правителство! На 14-ти юни 2013 лъсна мафиотската същност и на двете "институции" и се разбра и #КОЙ дърпа конците на марионетката Олигарски...

  400 дни метални огради! 400 дни срам! 400 дни полиция и жандармария и полицейщина! 400 дни фарс! 400 дни заеми! 400 дни изнизване през задните изходи! 400 дни слугуване на руската енергийна мафия! 400 дни Пеевски + Цветан Василев & Co.!

  Ей, махайте се просто а? ОСТАВКА И ЗАТВОР!!!

 37. 37 Профил на anihilator_jack
  anihilator_jack
  Рейтинг: 630 Неутрално

  "Той отбеляза, че ДПС е единствената партия, която постъпи европейски и не подкрепи мораториума за продажба на земеделска земя на чужденци."
  ------------------

  Лъжец! Долен и нагъл на всичкото отгоре - когато се гледаше ветото на президента то беше преодоляно именно благодарение на гласовете на ДПС!

  Veritas odium parit obsequim amicos
 38. 38 Профил на w22
  w22
  Рейтинг: 571 Неутрално
 39. 39 Профил на Michel
  Michel
  Рейтинг: 665 Неутрално

  И да, #ДАНСwithme успя! Не, не успяхме да бутнем това мафиотско правителство... но успяхме да го разклатим на 14-ти юни 2013, с първия протест, подкрепен от над 10000 души! И със всеки следващ протест, общо 400 на брой, точно! Всеки ден, в дъжд и пек, сняг и мъгла, слънце и буря! От 14-ти юни 2013 марионетния кабинет мина в дефанзива -- постоянно се оправдаваха, постоянно се пазеха с все повече полиция и жандармерия, и правеха грешка след грешка... докато не им се разпадна сламената конструкция и няколкото мафиотски клана се изправиха един срещу друг открито. Ако не бяхме ние, ГРАЖДАНИТЕ, на 14-ти юни 2013, да излезем открито... сега Пеевски щеше да е шеф на ДАНС а нищо чудно и да бяхме вече в открита диктатура.

  Сега да се успокоим и да се подготвим за следващите избори. И никога повече БСП+ДПС+АТАКА!!! Иначе ще загинем...

 40. 40
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 41. 41 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3698 Неутрално

  До коментар [#1] от "ПРОРОК ИЛИЯ":
  И кои "задължения" било изпълнило? Да не би да имаш пред вид тези спуснати от Русия?
  Че това ужекспертно правителство даже тях не успя да изпълни...
  Колкото до задълженията му към народа, то това ужправителство оп-скоро предаде интересите на народа, като непрекъснато лъжеше и замазваше!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 42. 42 Профил на ба'Йван
  ба'Йван
  Рейтинг: 571 Любопитно

  Може да се обобщи, че сред всички български премиери на прехода, включително служебните, има: двама циганина, един евреин, един испански поданик, един роден в Украйна, един чешит, който официално си признава, че е прост, един дегенерат със сенилни проблеми, двама или трима с нехетеросексуална ориентация, трима селянина, един без никакъв трудов стаж в живота си, един пожарникар, една жена (тя е най-успешният премиер), неизвестен брой бивши агенти на ДС, един свързан с психотерапията (според него като лекуващ, а всъщност – като лекуван), няколко комунисти, няколко мономани, двама лектори и т.н. (броят е по-голям заради отчитането на повече харакеристики при едини същи премиер). Никой от всичките ни досегашни премиери няма добро образование (например Харвард, Оксфорд и др.) Всичките, с две изключения, встъпват във властта бедни а излизат от нея неприлично богати.

  The truth is like poetry - And most people fucking hate poetry
 43. 43 Профил на sonita_bonita
  sonita_bonita
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Това правителство ще остане вярно на себе си докрай . Седят си там, подхилкват се, гледат си телефоните, изобщо - гледайте си работата . Отврат!!!

 44. 44 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 763 Неутрално

  Поне за Орешарски и Станишев съм сигурен,че това правителство беше съставено за да поправи щетите ,нанесени от управлението на ГЕРБ.
  Явно че тези щети са непоправими,и съвсем нормално е повече да не се упорства.
  Правителството ще си отиде,въпросът "народ ли сме,или мърша",ще си остане.

 45. 45 Профил на Xumpomo name
  Xumpomo name
  Рейтинг: 683 Неутрално

  До коментар [#40] от "nmarinow":

  нито в статията се обсъжда ГЕРБ, нито в коментарите става и дума за ГЕРБ, освен в твоя коментар и на мурзилката от №28, опасявам се вие сте най-промитите мозъци.

  Birds of a feather flock together.
 46. 46 Профил на dedo pepo
  dedo pepo
  Рейтинг: 1310 Неутрално

  До коментар [#1] от "ПРОРОК ИЛИЯ":

  "Поздравления за мъжеството, смелостта и отговорността на парвителство, работило в такава обстановка и изпълнило с национална отговорност своите задължения"

  -Не е нужно да добавям друго.
  Поздравления!

 47. 47 Профил на ...And justice for all
  ...And justice for all
  Рейтинг: 623 Неутрално

  До коментар [#18] от "ПРОРОК ИЛИЯ":

  Само се чудя - ти платен трол на БСП ли си, или просто толкова ти е умственият капацитет. Ако е второто, ще е наистина жалко за България...

  ГМО с Тире от Микре - Най-гнусното нещо, пръквало се някога в българския футбол. Даже ЦСКА ми липсва...
 48. 48 Профил на vesolr
  vesolr
  Рейтинг: 3990 Неутрално

  До коментар [#1] от "ПРОРОК ИЛИЯ":

  Плачи сега, безгръбначната кукла на конци я изритаха най-безцеремонно. Най-страхливото, немъжествено, безотговорно и крадливо правителство се озова където му е мястото - на бунището.

  От клеветника https://goo.gl/QdmktQ
 49. 49 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  Ако РБ има само 5% в следващия парламент, предвиждам нови избори през декември. ГЕРБ няма да може да състави стабилно правителство. Струва ми се, 1е самият Бойко Борисов е решил за себе си, че повече няма да рискува с толкова сложна работа да управлява държавата. Парен каша духа

 50. 50 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1416 Любопитно

  [quote#48:"vesolr"]безотговорно и крадливо правителство [/quote]
  Уточнете твърденията си, господине, а ако може и некое фактче за подкрепа в тая насока Защото от 2009 година за първи път имаме някакъв ръст

 51. 51 Профил на vesolr
  vesolr
  Рейтинг: 3990 Неутрално

  До коментар [#44] от "vjacho":

  И как тръгнаха да оправят нещата? Със скандални назначения от самото начало. Накрая се хванаха за гушите и щото не можаха да разделят баницата и правителството си замина. Или може би сте имал пред вид, че са тръгнали да оправят нещата за определени субекти?

  От клеветника https://goo.gl/QdmktQ
 52. 52 Профил на Nan_Kurunir
  Nan_Kurunir
  Рейтинг: 1303 Неутрално

  Много обичан,когато петоколонна мурзилка,като този Георгиев обяснява за 1000 соросоидчета.Едно от най-вредните правителства за последните 25 години си заминава,но равносметката и най-вече сметката ще я плащаме още много години...

  "Представи си,че не съществуваш и бъди свободен!"- Омар Хаям
 53. 53 Профил на avatar
  avatar
  Рейтинг: 515 Весело

  [quote#44:"vjacho"]да поправи щетите ,нанесени от управлението на ГЕРБ[/quote]
  Ха-ха-ха-ха... И какви точно бяха "щетите"? Като онази до Видин ли, дето Ореха и Миков ходиха да й режат лентата и се пъчиха пред камерите?

  http://www.vidincalafatbridge.bg/bg/galleries/

  Дай боже още много такива "щети" да ни нанесат ГЕРБ през втория си мандат, а живот и здраве - ще им осигурим и трети! Само да успеят да въведат електронното гласуване и БСП може с чиста съвест да се саморазпусне - два милиона българи в чужбина НИКОГА няма да позволим мафията БСП/ДПС/Атака/РъБъ - да се докопа до властта!

  ГЕРБ отново ще спаси България, РъБъ са проект на ДС
 54. 54 Профил на majorman
  majorman
  Рейтинг: 1064 Разстроено

  [quote#0:"Статията"]Кънев посочи, че има области, в които са задължителни спешни реформи и посочи като такива здравеопазването и държавната администрация.[/quote]

  Е такава е цялата ни политическа класа. Реформи са необходими, но нека ги извърши следващия.

  We are just a war away from Amerikhastan/ When God versus God;the undoing of man
 55. 55 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1416 Весело

  [quote#53:"avatar"]НИКОГА няма да позволим мафията БСП/ДПС/Атака/РъБъ - да се докопа до властта! [/quote]
  Умишлено ли изключи от тая дружинка некои представители на СИК. Манипулатор от банкянски тип

 56. 56 Профил на avatar
  avatar
  Рейтинг: 515 Весело

  [quote#50:"Култура ми Бойко"] от 2009 година за първи път имаме някакъв ръст[/quote]
  И то стабилен! Ръст на:
  - грабежите;
  - заемите;
  - спрените еврофондове;
  - дефицитите в бюджета на НЗОК и централния бюджет;
  - престъпността;
  - корупцията;
  ...
  Няма смисъл да изброявам.

  ГЕРБ отново ще спаси България, РъБъ са проект на ДС
 57. 57 Профил на avatar
  avatar
  Рейтинг: 515 Весело

  [quote#55:"Култура ми Бойко"]Умишлено ли изключи от тая дружинка некои представители на СИК[/quote]
  Веднага се поправям!

  http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2000/04/28/255458_krugut_olimp_e_svurzan_sus_sik/

  ГЕРБ отново ще спаси България, РъБъ са проект на ДС
 58. 58 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1416 Любопитно

  [quote#56:"avatar"]Няма смисъл да изброявам. [/quote]
  Що? Продължи с Унгария, да речем? С Полша? Сигурно там са къде по зле от нас, щом лихвата по заемите им са далеч над тези на Орешарски? Май нещо не ви се връзват тезите с Бойко. И той по цял ден се упражнява в непознати за него категории като "крах", банкрут" и прочие на фона на растящото доверие от чуждестранните инвеститори, които седят на опашка за български облигации и то при минимална лихва

 59. 59 Профил на vesolr
  vesolr
  Рейтинг: 3990 Неутрално

  До коментар [#52] от "Nan_Kurunir":

  удобно е пропуснал да спомене за докараните с автобуси и влакове достойни граждани подкрепящи кабинета, който щеше да го бъде още 3 години. Към 100 хиляди ги преброи др. Йовчев.

  От клеветника https://goo.gl/QdmktQ
 60. 60 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  [quote#56:"avatar"]- дефицитите в бюджета на НЗОК [/quote]
  тази тема нали знаеш, че не требе да я засягаш, защото Дянков още не е дал обяснение защо открадна близо два милиарда резерв на касата, нали Освен това, ако не бяха ви изгонили с камъни, Боце и до ден днешен можеше да управлява, нали? Някой да ви е виновен? сега ще имате поправителен изпит. Стига наистина да сте решили да управлявате държавата. Но се съмнявам. Бойко никога няма да бъде убеден да си вкара таралеж в гащите втори път. селски хитрец е той и ще намери начин да седи отстрани да критикува. В това му е силата. Доказа, че като премиер е слаб. И това е нормално - човекът просто няма знания. А само една харизма пари не прави.

 61. 61 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2556 Неутрално

  Айде бе, какво се мотат?

  "Гениален изрод е Петьо Еврото дадеш му една бутилка уиски, изпие я и може да спретне каквото поискаш обвинение, на когото кажеш..." Делян П.
 62. 62 Профил на bettber
  bettber
  Рейтинг: 402 Неутрално

  До коментар [#53] от "avatar":

  Аз пък искам хора които нямат регистрация в България и през последните 5 годнини не са били поне 1 година в страната да нямат право да гласуват. По този начин се решава проблема с ДПС. Защо някой които живее в друга страна и няма нищо общо с България вече ще решева как да живея аз!?

 63. 63 Профил на bettber
  bettber
  Рейтинг: 402 Неутрално

  Към горния коментар от 5 години, 4 години не са били в страната.

 64. 64 Профил на georgi_val
  georgi_val
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Къде е Станишев?
  Къде е мандатоносителя, когато премиера подава оставка на правителството?
  СРАМОТА!

 65. 65 Профил на Nan_Kurunir
  Nan_Kurunir
  Рейтинг: 1303 Неутрално

  До коментар [#59] от "vesolr":

  Разбира се..Когато изсипваха мордорските орки на жълтите павета,с държавни пари,товариш Георгиев не виждаше някакъв проблем.Това естествено е нормално поведение за пещерен комунист като него.

  "Представи си,че не съществуваш и бъди свободен!"- Омар Хаям
 66. 66 Профил на ба'Йван
  ба'Йван
  Рейтинг: 571 Любопитно

  Комунизма и антикомунизма, са начини за отвличане на вниманието на хората от икономическите грабежи които се правят в момента. комунисти отдавна няма, и в русия и в БСП- управляващите са милионери с фирми и бизнес ,с къщи по известните европейски курорти. антикомунизма или русофилията- са въдици за най- простата и първична част от електората!

  The truth is like poetry - And most people fucking hate poetry
 67. 67 Профил на vesolr
  vesolr
  Рейтинг: 3990 Весело

  До коментар [#64] от "georgi_val":

  Изниза се страхливо като видя накъде отива работата. Др. Иванов сега го издирва с дъсчето.

  От клеветника https://goo.gl/QdmktQ
 68. 68 Профил на avatar
  avatar
  Рейтинг: 515 Весело

  [quote#62:"bettber"] Защо някой които живее в друга страна и няма нищо общо с България вече ще решева как да живея аз![/quote]
  Ето защо:

  http://economic.bg/news/12128/1/1/Ikonomikata-ni-zavisima-ot-parite-na-emigrantite.html

  Ние вкарваме в пъти повече пари, отколкото безработните клошари, които по цял ден дращят слабоумията си из форумите.

  В този ред на мисли, аз пък искам да се въведе образователен и имуществен ценз при гласуване. Да видим тогава как ще връщате крадливата шайка от Позитано на власт.

  ГЕРБ отново ще спаси България, РъБъ са проект на ДС
 69. 69 Профил на ба'Йван
  ба'Йван
  Рейтинг: 571 Весело

  Чуват се отново въздишки пo времената на социализма.
  Щеше ли да ги има, ако 2 млн свестни българи се бяха върнали или не бяха заминали? Ако приватизацията не бе толкова бандитска, а прозрачна. Ако работеха правоохранителната и правораздавателната система. Ако корупцията бе наполовина по-малко. Ако мафията не бе се прегърнала с политиката. Ако неграмотните бяха наполовина. Ако циганите наистина искаха работа и образование, а не социални помощи. Ако богатите бяха положителен, а не отрицателен пример.
  Щеше ли някой да иска социализма тогава?
  Не. Защото хората щяха да живеят нормално в нормална държава. И това ще стане някой ден, макар и не скоро. Другото е перверзна носталгия по мумии, лицемерие и привидно благополучие.

  The truth is like poetry - And most people fucking hate poetry
 70. 70 Профил на loreth
  loreth
  Рейтинг: 405 Неутрално

  "Премиерът слуша с широка усмивка."

  Доволен от постигнатото?

  Една година, зер оставката си писа, Пламенеее!

 71. 71 Профил на hazelnut
  hazelnut
  Рейтинг: 233 Разстроено

  Цял живот почивате, а аз работя

  Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher.
 72. 72 Профил на bettber
  bettber
  Рейтинг: 402 Неутрално

  До коментар [#68] от "avatar":

  България е моята татковина.
  Аз работя в ИТ сектора. Завършил съм в Германия бакалавър и магистър. След 2 години работа там се върнах в БГ. Плащам си данъците на голямата за България заплата.
  Хората които остават като Вас в чужбина НЕ помагат на държавата България. Ако тези кадри се върнат тук ще можем и да дръпнем. Аз правя всичко в моите възможности това да се случи.
  Предполагам Вие сте от хора които като се върнат в България и започват да говорят на "Вие българите". Е не благодаря такива хора нямат право на глас.

 73. 73 Профил на bettber
  bettber
  Рейтинг: 402 Неутрално

  До коментар [#68] от "avatar":

  btw. за "образователен и имуществен ценз" съм съгласен напълно.

 74. 74 Профил на BiGman1
  BiGman1
  Рейтинг: 1828 Весело

  Комунетата само си удължават агонията...гърчат се като настъпена змия в предсмъртни конвулсии...

 75. 75 Профил на ба'Йван
  ба'Йван
  Рейтинг: 571 Неутрално

  До коментар [#72] от "bettber":

  Никой от всичките ни досегашни премиери няма добро образование (например Харвард, Оксфорд и др.) Всичките, с две изключения, встъпват във властта бедни а излизат от нея неприлично богати.

  The truth is like poetry - And most people fucking hate poetry
 76. 76 Профил на Nan_Kurunir
  Nan_Kurunir
  Рейтинг: 1303 Неутрално

  До коментар [#62] от "bettber":

  Това няма как а и не бива да се случва.Все пак изповядваме демократични принципи.Аз също учих и работих общо 8 години във Франция,но се прибрах поради сходни идеалистични съображения.Не мога да виня хората,които остават в чужбин,защото те по свой начин допринасят за напредъка на България.Това,което трябва да се направи,но никой разбира се не иска да го направи е да създаде гражданска и политическа култура в тази изстрадала популация,за да може никога повече дериватите на бившата БКП да са на власт.Поздрави.

  "Представи си,че не съществуваш и бъди свободен!"- Омар Хаям
 77. 77 Профил на ба'Йван
  ба'Йван
  Рейтинг: 571 Любопитно

  До коментар [#72] от "bettber":

  Никой от всичките ни досегашни премиери няма добро образование (например Харвард, Оксфорд и др.) Всичките, с две изключения, встъпват във властта бедни а излизат от нея неприлично богати.

  The truth is like poetry - And most people fucking hate poetry
 78. 78 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 763 Весело

  [quote#51:"vesolr"] как тръгнаха да оправят нещата? Със скандални назначения от самото начало. [/quote]
  Предавам се.Не мога да надпропагандя никого.Просто не се занимавам с пропаганда.

 79. 79 Профил на bettber
  bettber
  Рейтинг: 402 Неутрално

  До коментар [#76] от "Nan_Kurunir":

  Точно и на мен идеята ми е че тези хора не помагат с нищо за обществото. Пращат пари и това е.
  А наистина това което най-много ме дразни е фразата "Вие българите". Лошото е че не съм я чувал само от един човек. Щом той вече не се самоопределя като българин, какво ще чини тук ?

 80. 80 Профил на avatar
  avatar
  Рейтинг: 515 Весело

  [quote#72:"bettber"]Аз работя в ИТ сектора. Завършил съм в Германия бакалавър и магистър. [/quote]
  Знаем, знаем. Всичките тролстващи в полза на БСП / РъБъ елементи сте или преуспяващи бизнесмени, даващи хляб на стотици работници, или ИТ капацитети, плащащи луди пари в България. Освен туй сте родолюбци, патриоти, многодетни родители, имате куче и работите в благотворителни организации в свободното си време. Легенди за страстта...

  ГЕРБ отново ще спаси България, РъБъ са проект на ДС
 81. 81 Профил на pentuer
  pentuer
  Рейтинг: 684 Неутрално
 82. 82 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1416 Любопитно

  До коментар [#80] от "avatar":
  Ти постоянно усещаш някаква вина. Успокой се, ве, гербер

 83. 83 Профил на bettber
  bettber
  Рейтинг: 402 Неутрално

  До коментар [#77] от "Бай Иван":

  Това е така според мен, защото всеки интелигентен човек в бяга от мръсотията на политиката.
  Тези хора са свикнали да има диалог, да има дискусия. В БГ политиката такова нещо няма. Гледайте примерно пленарно заседание. То е като в кръчма преди затваряне, махленска разправа. На кой интелигентен човек ще му се разправя с такива индивиди.

 84. 84 Профил на Nan_Kurunir
  Nan_Kurunir
  Рейтинг: 1303 Неутрално

  До коментар [#79] от "bettber":

  Това с "вие българите" е доста характерно за комплексирания вечно фрустриран некадърник,който в чужбина е най-големия патриот а тук е върлия българофоб.Искрено вярвам,че мнозинството от емигрантите не е такова.

  "Представи си,че не съществуваш и бъди свободен!"- Омар Хаям
 85. 85 Профил на avatar
  avatar
  Рейтинг: 515 Неутрално

  [quote#72:"bettber"]Ако тези кадри се върнат тук ще можем и да дръпнем.[/quote]
  Сериозно? И какво да правят, като се върнат? Да се регистрират в бюрото по труда? Добре ли ще ви дойдат още два милиона безработни? Ще се върнем, когато почтения западен бизнес, работещата съдебна система и демократичната държава успеят да се преборят с назначените комунистически "бизнесмени", които съсипват бизнес средата с престъпни практики. Борисов беше започнал, но бързо го свалиха.

  ГЕРБ отново ще спаси България, РъБъ са проект на ДС
 86. 86 Профил на bettber
  bettber
  Рейтинг: 402 Неутрално

  До коментар [#80] от "avatar":

  Покажи си дипломата и аз ще ти покажа моята. Покажи си фиша за заплата и аз ще ти покажа моя. След това искам да замълчиш

 87. 87 Профил на Бенк-Бенк
  Бенк-Бенк
  Рейтинг: 1700 Весело

  [quote#61:"Николай Колев"]Айде бе, какво се мотат? [/quote]
  -Бързаш да пълниш тубите си от реките с мед и масло, които почват да текат в БГ след тази оставка, нали!?

 88. 88 Профил на avatar
  avatar
  Рейтинг: 515 Весело

  [quote#82:"Култура ми Бойко"]Ти постоянно усещаш някаква вина.[/quote]
  Дарла, пак ли те задуха червения вятър?

  ГЕРБ отново ще спаси България, РъБъ са проект на ДС
 89. 89 Профил на sa6
  sa6
  Рейтинг: 735 Любопитно

  [quote#85:"avatar"]Борисов беше започнал, но бързо го свалиха. [/quote]

  не си ли подаде сам оставката?

  Евроатлантида
 90. 90 Профил на avatar
  avatar
  Рейтинг: 515 Неутрално

  До коментар [#86] от "bettber":

  Нямаме сделка, опитайте пак.

  ГЕРБ отново ще спаси България, РъБъ са проект на ДС
 91. 91 Профил на bettber
  bettber
  Рейтинг: 402 Неутрално

  До коментар [#90] от "avatar":

  Като се снабдите с 2те неща ще може пак да си говорим. Лек ден

 92. 92 Профил на dolna4erti4ka
  dolna4erti4ka
  Рейтинг: 1258 Неутрално

  царе са как могат да говорят и нищо да не казват.Събрали са се за оставка-дали няма да я гласуват в 23.45ч.

 93. 93 Профил на avatar
  avatar
  Рейтинг: 515 Весело

  Чудесата в БСП-то валят, валят! Само за два часа - от участието на Драгомир Стойнев при Ана Цолова тази сутрин, до изказването на Курнела, новоразкритите работни места скочиха от 40 000 на 50 000. Както са я подкарали другарите цоциалисти, ако дебатите продължат до довечера, ще сварят да ликвидират не само родната безработица, ами направо европейската! Хвала на такъви другари!

  ГЕРБ отново ще спаси България, РъБъ са проект на ДС
 94. 94 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 1297 Неутрално

  Боже, Миков, каква излагация! Три пъти прекъсна Орешарски с разни забележки ни в клин, ни в ръкав! Срам ме хвана.

  Доброто е заразно
 95. 95 Профил на moriarti
  moriarti
  Рейтинг: 853 Весело

  Ура! Честито, България!!! Орешарски падна най-сетне...

  "ДУМА" + "Дневник" = "ДУМНИК"
 96. 96 Профил на moriarti
  moriarti
  Рейтинг: 853 Весело

  Най-после това антибългарско правителство, съставено от комуноиди, башибозук и фашизоиди с психически проблеми… падна и спря да граби България.

  "ДУМА" + "Дневник" = "ДУМНИК"
 97. 97 Профил на georgi_val
  georgi_val
  Рейтинг: 458 Неутрално
 98. 98 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  Странно - всички журналисти се отнасят с уважение към Орешарски. Браво!

 99. 99 Профил на vesko777
  vesko777
  Рейтинг: 233 Неутрално

  Хак да ти е Българино , Едни разбойници привидно си отиват, а се връща добре познатия простак.Те ти се подиграват вече открито. И не само ти се подиграва, но и те е сгъват на две и правят това, което явно заслужаваш.
  Стой си на море, ближи си сладоледа, а после си го ближи пред компютъра докато се възмощаваш чрез клавиатурата.
  ХАК ДА ТИ Е !!!!!!!!!!!!!

 100. 100 Профил на nikivan
  nikivan
  Рейтинг: 697 Неутрално

  Орешарски нямаше достойство, даже и оставката си да подаде, както трябва... Това обаче е друг въпрос. Важно е, че комунистите си отиват. От тук нататък трябва да се подсигури едно нормално управление, което да оправи бакиите...

  „Чрез правилното и стратегическо използване на пропагандата можете да направите така, че хората да виждат Раят като Ад и Адът като Рай.“
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK