Миков: Ще стигнем до резултат, достоен за 120-годишната история на БСП

Миков: Ще стигнем до резултат, достоен за 120-годишната история на БСП

© Надежда Чипева, КапиталЩе бъде трудно, но заедно с вас, тези които подкрепиха мен и другите кандидати, ще стигнем до резултат, достоен за 120-годишната история на партията, за партията която, най-искрено и идентично защитава интересите на мнозинството от българските граждани. Това заяви Михаил Миков веднага след като беше обявен изборът му за председател на БСП.


"Защото България има право на друго бъдеще,Защото България има право на друго бъдеще. Защото еднодневните партии, еднодневните политици не могат да бъдат тенденция в новата политическа история на България. Защото БСП като най-голямата заслужава да бъде и най-силната партия, водеща България в 21 век", каза още той.


Миков благодари на всички, които в тежките 25 години са били с БСП. Искам да благодаря на вас като членове на върховния орган на власт в партията, затова че отговорно изпълнихте вашия дълг. Искам да благодаря на всички кандидати, които участваха честно и мислейки преди всичко за партията в тази надпревара, защото това е състезание за партията, а не за нас кандидатите, посочи новият председател.
"Заедно напред", призова той и беше изпратен от трибуната с възгласи "БСП".


Момиче в носия му поднесе червена роза, той я вдигна на ръце и на микрофона момичето извика: "Родният ти град Кула сме с теб". Навремето имаше лозунг "Дръж се Куба, Кула е с тебе", отговори Миков. Добави, че джобният часовник, който получи от Сергей Станишев, ще го къта като символ за следващия председател, за да бъде партията винаги в крачка с времето.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK