Четири сюжета от "разпада на Бареков"

НИКОЛАЙ БАРЕКОВ

© Надежда Чипева, Капитал

НИКОЛАЙ БАРЕКОВБареков просто ще се разпадне, защото това е един чудовищен технологичен вот, на който това е логичната съдба", предвеща днес в телевизионно интервю бившият депутат от БСП и основател на "Движение 21" Татяна Дончева. По думите й в партията на бившия телевизионен водещ "България без цензура" (ББЦ) "няма естествена консистенция, естествени привърженици и естествено политическо позициониране на базата на голяма група хора".


Съобщенията за проблеми в "България без цензура" са едва от две седмици, но съдбата на партията не изглежда нелогична след раздора между депутата от ДПС Делян Пеевски и мажоритарния акционер в "Корпоративна търговска банка" (КТБ) Цветан Василев, станал явен със серията от прокурорски проверки срещу Василев и ареста на заподозрените в убийството на депутата през юни. След дълго мълчание наскоро Василев призна, че е финансирал старта на Бареков в политиката с шоуто, дало името на партията. А бившият телевизионен водещ пое курс срещу доскорошния си благодетел. "Генезисът на връзката между Борисов и Доган са ДС и КТБ! ДС е техният генезис, а КТБ е най-големият им проект", обяви наскоро той.


В сряда Цветан Василев определи решението си да предложи Бареков за изпълнителен директор на ТВ7 като грешка. В писмо, повод за което беше сигнал от Яне Янев до прокуратурата, че Василев финансирал "България без цензура" незаконно, банкерът написа за бившия телевизионен водещ: "Наложи се господинът да бъде "награждаван", за да бъде освободен от поста си. Съмненията относно неговата финансова коректност обаче останаха."
Сигналът на Янев стана повод и за атаки към основателя на ББЦ от страна на вестниците, близки до Пеевски. "Цветан Василев захранвал Бареков с 300 бона на месец", пише на първа страница в днешния си брой "Монитор", собственост на майката на депутата от ДПС Ирена Кръстева. Сходно е заглавието и в най-тиражния всекидневник от групата на Кръстева - "Телеграф".


Информацията за разпада на "България без цензура" е толкова противоречива, колкото и тази за създаването на партията. Прессъобщенията на формацията често си противоречат, отцепници от ББЦ и оставащи в нея се обвиняват взаимно в предателства, не е ясно кой е подал оставка и кой е бил изключен. Неясни остават и мотивите на участниците в сагата.


Сюжет 1: Ангел Славчев откри, че Бареков е свързан с Пеевски


Начало на подозренията за разпад в партията на Бареков едва 6 месеца след формирането й постави отвореното писмо на заместника му Ангел Славчев, активен участник във февруарските протести през 2013 г. На 20 юли той обяви, че истинският лидер на "България без цензура" бил Делян Пеевски, който давал по специален телефон заповеди на Бареков. Според Славчев секретарят на партията Стефан Кенов, син на кмета на Сунгурларе Георги Кенов (ДПС), бил близък приятел и съратник на Пеевски, а Бареков много държал на него. Бившият протестиращ беше изключен от ББЦ същия ден, а от местни организации заваляха съобщения в подкрепа на лидера.


Днес Нешка Робева, която с фолклорните си спектакли обикаля страната с Бареков от създаването на шоуто "България без цензура", дало начало на партията, опита да разсее подозренията за връзки с Пеевски. В интервю за "Нова телевизия" Робева обяви, че Бареков е притиснат, "доста го нападат", а Пеевски и майка му Ирена Кръстева, "която източи Българския спортен тотализатор", преди 10 години я заплашили пред свидетели, че с нея "ще запълнят някоя дупка". Тогава не се изплашила – заплахата не била голяма работа и тя не пожелала разследване, защото нямало как да се докаже.


Сюжет 2: ВМРО напуска коалицията


Едновременно с изключването на Славчев Бареков даде и друг знак за проблеми в партията – на заседание в Бургас ръководството реши да предложи на коалиционните партньори ВМРО, ЗНС и "Гергьовден" да се явят на предсрочните парламентарни избори с регистрацията на "България без цензура". Съобщението дойде преди очаквано заседание на ръководството на ВМРО, на което формацията на Красимир Каракачанов обяви, че излиза от коалицията, за да се присъедини към патриотичния съюз около НФСБ.


Междувременно от НФСБ съобщиха, че отказват поканата на Бареков за съвместно явяване на предстоящите избори, а бившият водещ заяви, че такава покана въобще не е имало, и обвини партията на Валери Симеонов в опит за шантаж.


На 23 юли пресцентърът на "България без цензура" разпространи серия съобщения, че местни организации се обявили за самостоятелно явяване на изборите. Структурите атакуват ВМРО, която не работила достатъчно за успеха на евровота.


Това стана и официалната позиция на ББЦ на следващия ден, когато ВМРО обяви коалицията за "изчерпана" и я напусна. Въпреки това секретарят Кенов увери, че ЗНС и "Гергьовден" ще се явят заедно с партията на Бареков и нейната регистрация на изборите. Имало и интерес от други партии – БДС "Радикали" на Евгений Бакърджиев и Съюза на свободните демократи на Стефан Софиянски.


Пресцентърът на "България без цензура" разпространи декларация, че структурите на ВМРО в Монтана и Ботевград се присъединявали към партията на Бареков, а от формацията на Каракачанов опровергаха информацията и обявиха, че човекът, подписал декларацията, не е член на организацията. От днес обаче ВМРО – Монтана, е с ново, служебно назначено ръководство.


На 30 юли пресцентърът на Бареков обявява: "45 воеводи се присъединиха към ББЦ в Ботевград." В съобщението обаче не пише 45-имата да са членове на ВМРО. Били "бивши последователи".


Сюжет 3: Местни активисти обявяват Бареков в деспотизъм


Едновременно с декларациите на регионалните организации, че ББЦ трябва да се яви сама на изборите, местни активисти обявиха, че напускат партията. Лидерът на общинската структура в Стамболийски Атанас Мавродиев съобщи на пресконференция в Пловдив, че се оттегля заедно с 480 партийни членове.


Напускат и други шестима местни активисти – бившият председател на областната структура в Пловдив Савина Дамова, Валери Григоров, член на организацията в столичния район "Люлин" и бивш ръководител на "Гранична полиция", Красимир Манов, Симеон Петров, Красимир Гебрев, Марияна Стоичкова.


Те обвиняват Бареков в "деспотизъм" и връзки с Пеевски и твърдят, че уставът на партията е бил подменен, за да може лидерът сам да назначава районни организации. Доказателството – Ангел Славчев нямало как да лъже, все пак бил с Бареков през цялото време на предизборната кампания. В интервю за "Нова телевизия" шестимата обясняват, че на тяхното ниво нямало как да знаят с какво се финансира партията.


Савина Дамова твърди, че била принудена да подаде оставка и след като отказала, Бареков изпратил ММА бойци, които я заплашили с физическа саморазправа.


"Може би пикантната част е неразбиране към момента на тръгване на парламентарни избори по отношение подреждане на листите. Не - подмяна на принципите и заложеното, за което ние тръгнахме и поискахме новия морал на тази партия", обяснява мотивите за напускането си Марияна Стоичкова, председател на ББЦ в София-област, без водещите да са я питали има ли конфликт за реденето на листите.


Бареков отвърна на удара – Атанас Мавродиев бил близък до ВМРО и ГОРД на Слави Бинев и бил изключен от партията предишния ден заедно със 150 души. Организацията в Стамболийски пък въобще нямала 480 членове, съобщи Стефан Кенов. Според новия председател на областната структура Мартин Иванов Савина Дамова била изключена, защото отклонявала средства по време на предизборната кампания. Създавала интриги и разцепвала партията. Била в непрекъснати пререкания с Атанас Мавродиев.


"Г-жа Дамова е доведена от Красимир Манов в ББЦ. И двамата са отцепцници от партия на Меглена Кунева и днес лъсва каква е била тяхната мисия в нашата партията, същата като при Кунева – да я разцепят", казва Кенов на 29 юли, цитиран от пресцентъра на "България без цензура".


Според него Марияна Стоичкова се е провъзгласила за областен председател. В качеството си на организационен секретар тя ползвала, но не отчела служебни средства за последните няколко месеца.


Отново на 29 юли, след интервюто на шестимата отцепници в "Нова телевизия", Бареков обяви пред журналисти в парламента, че към формацията му се присъединява депутатът от "Атака" Димитър Аврамов, който ще води листи за предсрочния вот в Разград и София. "Отиваме на тези избори силни и мощни", заяви той и обясни, че партията му не само не се разпадала, както се говорело, а присъединявала и нови хора.


Сюжет 4: Евромайки от Сливенско изоставят Бареков


На 28 юли структурите на гордостта на ББЦ - женската организация "Евромайки", в Сливен и Котел напускат партията. Заедно с подалите оставка председатели на сдружението за Сливен - Женя Колева и на Котел - Тихомира Атанасова, от партията излизат около 80 учредители и редови членове на партията. Като причини за напускането си посочват разочарованието си от Бареков и от начина на провеждане на политиката на ББЦ, както и липсата на перспектива за бъдещи демократични действия в името на българските жени и майки.


Ден по-късно общинският лидер в Сливен Иван Данчев "заклеймява" (според прессъобщението) отцепниците. По думите му Женя Колева е била отстранена от зам.-председателския пост в партията заради груба намеса при избор на общински председател в Котел, "с цел да задържи майка си Златка Пенева на поста, без да има право да прави това".


Председателят на женската организация Калина Крумова – в 42-рия парламент депутат от "Атака", също реагира на разцеплението. Нито "Евромайки" напускат Бареков, нито ББЦ се разпада – стига упражнение на "експерти" и "доброжелатели", казва Крумова.


"Никой не рита умряло куче" – тази прекрасна българска поговорка е единственото, което изниква в съзнанието ми като отговор на провокациите към ББЦ в последните дни", казва Крумова, цитирана от партийния пресцентър. И добавя: "Българският фолклор открай време достатъчно живописно е окарикатурил проявите на завист, алчност и самозабрава."

Коментари (69)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 2. 2 Профил на Митко Василев
  Митко Василев
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Да се правим на изненадани не бива. То е отдавна ясно, пък било и само литературно, че подобни фрикове няма как да функционират - http://kololoto.blogspot.com/2014/07/blog-post_8.html
  В крайна сметка, както преди време казах ВМРО е големия печеливш от европейските избори, защото от нищо произведе един депутатски мандат.

  това, че казваш даден факт, не означава, че непременно го харесваш. въпреки че за 95% от аудиторията значи точно това
 3. 3 Профил на today
  today
  Рейтинг: 908 Неутрално

  Ще видим как се ръфат помиярите, за да се подмажат.

  Борбата с корупцията в България е като риболова по Discovery. Хващат ги, показват ги, и ги пускат!
 4. 4 Профил на vigilo_confido
  vigilo_confido
  Рейтинг: 411 Неутрално

  Сценарий 5: Свършиха парите на мустакатия банков гений за партията и опиатите. Така е като се лети на високо. The higher you go, the harder you fall.

 5. 5 Профил на Rozalina
  Rozalina
  Рейтинг: 521 Неутрално

  Въх, сега за кого да гласувам?
  Дръж се Бюрек, знам, че е трудно да си дете на разведени родители.

  Socialism is the philosophy of failure, the creed of ignorance and the gospel of envy.
 6. 6 Профил на Rozalina
  Rozalina
  Рейтинг: 521 Неутрално

  [quote#1:"hmc12310991"]Оня ден гледам в парламента само мутри и психично болни[/quote]
  По-скоро са и двете - психично болни мутри.

  Socialism is the philosophy of failure, the creed of ignorance and the gospel of envy.
 7. 7 Профил на Гочоолу - премиер без порфтейл!
  Гочоолу - премиер без порфтейл!
  Рейтинг: 367 Неутрално

  Абе вие не знаете ли, че нещата винаги се разпадат до прости частици

 8. 8 Профил на telqk
  telqk
  Рейтинг: 1065 Неутрално

  "Никой не рита умряло куче" за конкретния случай майче повече приляга старата мъдрост на индианците дакота:
  1. Снабдяват се с по-як камшик;

  2. Сменят ездача;

  3. Казват, че винаги са яздили този кон;

  4. Създават работна група, за да анализира коня;

  и така нататък!

 9. 9 Профил на SS
  SS
  Рейтинг: 2870 Весело

  Дори последната сламка за която се е хванал - компроматната , няма да му помогне !

  ..."Тези документи ги получих в бял плик, за жалост не мога да ви кажа откъде са", каза той...

  Белият плик е пуснат от...Костинброд и не е плик, а пликчетата на Мая, и не са чак толкова бели...

 10. 10 Профил на Минувач
  Минувач
  Рейтинг: 726 Любопитно

  Бареков във направление Т при Шесто управление на ДС:

  http://i.frognews.bg/images/10-ti_noemvri/barek_a02.jpg

 11. 11 Профил на dissident
  dissident
  Рейтинг: 726 Весело

  бившият депутат от БСП и основател на "Движение 21" Татяна Дончева

  Тези до кога ще се роят?

 12. 12 Профил на lone wolf
  lone wolf
  Рейтинг: 822 Любопитно

  На 30 юли пресцентърът на Бареков обявява: "45 воеводи се присъединиха към ББЦ в Ботевград".


  Абе Дудук!
  Много вождове бе! Останаха ли индианци?

  Да разлая троловете!!
 13. 13 Профил на Петър Самсонов
  Петър Самсонов
  Рейтинг: 3664 Неутрално

  Е, има и един друг сценарий - прибират Баречето я за престъпление, я за лечение.

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 14. 14 Профил на theanalyser
  theanalyser
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Като няма вече спонсор, как да не се разпадне?
  Иначе не е голяма загуба за електората.
  Хич, даже...

 15. 15 Профил на Darth Чебуратор
  Darth Чебуратор
  Рейтинг: 572 Весело

  Има само един сюжет, който ме интересува. Този, в който прокуратурата разследва Барека за незаконните "дарения" и го прибира в кауша за пране на пари и нарушения на изборния закон.

  Другото са глупости за балъци.

  Отново в бан за "нарушение" на прогербаджийската агитпроп линия на "Дневник"
 16. 16 Профил на bad_religioner
  bad_religioner
  Рейтинг: 418 Неутрално

  [quote#0:"статията"]шоуто "България без цензура", дало начало на партията[/quote]
  Поетическа справедливост за Дуди - с шоу започнал, с фарс завършил

  Превива циркът кръглият си гръб,
  Бареков щом танцува неуморно,
  но външноста излята във калъп
  разпада се в тясната гримьорна

  На масата е другото лице
  напрегнато от злъч и побеляло,
  а истинското в двете му ръце
  пред матовото тройно огледало,
  а истинското в двете му ръце
  пред матовото тройно огледало

  Бареков - отчаян, унизен
  си тръгва, тръгва уморен
  изгубва се в прегръдката на мрака
  Клоунът сега е пак
  съвсем, съвсем обикновен
  До утре, до утре, до утре,
  до утре вечер в другия спектакъл
  До утре, до утре, до утре,
  до утре вечер в другия спектакъл
  Ла ла лей ла ла ла лей ла ла лей ла...

  (всяка прилика с естраден шлагер не е случайна - все пак и лирическият герой го раздаваше по не една трибуна)

 17. 17 Профил на dissident
  dissident
  Рейтинг: 726 Весело

  До коментар [#10] от "Минувач":

  Гн Минувач, явно много бързо минаваш и си си изпреварил мозъка.
  На 01.01.1987г Бареков е бил на 14 години, 2 месеца и 16 дни.

 18. 18 Профил на anthony68
  anthony68
  Рейтинг: 213 Неутрално

  Сюжет 5: 45 "войводи" от Благоевградско напуснаха ВМРО и се вляха в ББЦ.
  Закон на физиката, какво да се прави...

 19. 19 Профил на Darth Чебуратор
  Darth Чебуратор
  Рейтинг: 572 Любопитно

  До коментар [#10] от "Минувач":

  По кой начин Барека е бил старшина през 1987-а преди да завърши училище?

  Отново в бан за "нарушение" на прогербаджийската агитпроп линия на "Дневник"
 20. 20 Профил на wallenstein
  wallenstein
  Рейтинг: 421 Неутрално

  То за Бареков добре, но колко още измислени партиики и завери виреят в отроевения ни политически живот.

 21. 21 Профил на Лелка
  Лелка
  Рейтинг: 1152 Весело

  [quote#8:"telqk"]"Никой не рита умряло куче" [/quote]
  Е как без да го ритнеш разбираш,че е умряло?
  Ритника - висша форма на доверие.

 22. 22 Профил на dragozow
  dragozow
  Рейтинг: 726 Неутрално

  Взимайте пуканките, ще е интересна предизборната кампания, особено ако дебелия плаща на Дудука ще има флашки, досиета и т.н. На всички е ясно че Бареков е една огромна ПРЪДНЯ и няма да съществува след няколко месеца.

  Сложете бутон "редактирай" на собствените комeнтари.
 23. 23 Профил на tonio26
  tonio26
  Рейтинг: 367 Неутрално

  Май желанието на опонентите на ББЦ за разпад на партията не отговаря на истината!

 24. 24 Профил на ikonata
  ikonata
  Рейтинг: 367 Неутрално

  Тя Татяна -или както е известна...ВАНКО 1 дали се чува какво говори???

 25. 25 Профил на pavaroti
  pavaroti
  Рейтинг: 162 Неутрално

  И сега какво? чакаме Бареков да рухне. Ама защо? Не знам!

 26. 26 Профил на Без коз
  Без коз
  Рейтинг: 873 Неутрално

  сапунка.

  Народ, който избира корумпирани, самозванци, крадци и предатели, не е жертва! Съучастник е !
 27. 27 Профил на lone wolf
  lone wolf
  Рейтинг: 822 Разстроено

  До коментар [#15] от "Darth Чебуратор":

  Не очаквай това, от тая Прокуратура!

  Да разлая троловете!!
 28. 28 Профил на lone wolf
  lone wolf
  Рейтинг: 822 Неутрално

  До коментар [#25] от "pavaroti":

  Какво трябва да стане, че да разберете, че царя е гол?
  (Не по Андерсен, но почти!)

  Да разлая троловете!!
 29. 29 Профил на д-р Петроff
  д-р Петроff
  Рейтинг: 470 Неутрално

  Бареков, с харизмата си на мотика,с присъщото си просташко държание, с невероятната си наглост, с невъзможността си да се спира когато говори,дори да изключим всички други негови черти, ще разгони всяка особа,която прояви минимум индивидуалност,даже и да е отрицателна.Както казва Йордан Бонев, все е на черешата.С последното си обясявам интереса му към депото на кокаина.

  ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ЗА ДА НЕ СТАВА КАКВОТО СИ ИСКАТ
 30. 30 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1291 Любопитно

  """. . . други партии – БДС "Радикали" на Евгений Бакърджиев и Съюза на свободните демократи на Стефан Софиянски. ""
  ========
  Партии ? ? ?
  Тия с по колко члена са ?
  Сигурно са по-малко от пръстите на ръцете ми - моите са 9 !

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 31. 31 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 2072 Неутрално

  “Днес Нешка Робева, която с фолклорните си спектакли обикаля страната с Бареков от създаването на шоуто "България без цензура"

  Баба Нешка трябва да си монтира червена точка, може и на челото! Действията и са еманация на гнусортията. Ако не може да я докара да извика Петър Стоянов да и я изрисува...

  I Want To Believe
 32. 32 Профил на Дневник, я ме цункайте по дупето !
  Дневник, я ме цункайте по дупето !
  Рейтинг: 470 Весело

  [quote#31:"2.5"]Баба Нешка трябва да си монтира червена точка, може и на челото![/quote]
  тоз бабек и ... перце да си бодне у дупето, нема да го вдвигнЪа !
  ама пустиий финикиЙски знаЦи !

  Albert Einstein : "Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher."
 33. 33 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2133 Неутрално

  Майка плаче, дудук свири...

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 34. 34 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7155 Неутрално

  Ченгесарска работа,какво да коментираш.

 35. 35 Профил на Ментор
  Ментор
  Рейтинг: 1567 Неутрално

  "Бареков просто ще се разпадне, защото това е един чудовищен технологичен вот...."
  -----------
  Явно "чудовищен технологичен вот" е новото название на 20 кинта и тройка кебапчета. От гласовете за Бареков, 90% е платен цигански вот. Другите 10% са от лесни за манипулиране слабоумници, които са слушали тъпотиите на Бареков точно преди изборите (гласа на тия слабоумници печели който ги е излъгал най-скоро).
  Цензурата се разпадна (защото това е вече факт, а не някаква евентуалност) не заради някакви смешни сценарии, а просто защото няма пари да плаща на циганите - прасето-касичка май нещо е в немилост, а другата касичка е във Виена.
  За съжаление парите раздадени за 'успеха' на евроизборите няма как да се върнат, те са сериозна част от липсите в КТБ.

 36. 36 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1291 Любопитно

  [quote#10:"Минувач"]Бареков във направление Т при Шесто управление на ДС:

  http://i.frognews.bg/images/10-ti_noemvri/barek_a02.jpg[/quote]

  А стига бе Дудуков в 6 - ти отдел на ДС е бил.
  Е те това не го знаех но си го мислех, че е свързан по някакъв начин с МВР още като стана в водещ в Магнурското телевидение.

  Цацарoff - Оставка ! >:-)
 37. 37 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 5302 Неутрално

  това се очакваше , не ще и съмнение че е НЕ редовен - болен или нещо друго.....със Сидера са хвани единия и удари другия.

 38. 38 Профил на 952
  952
  Рейтинг: 610 Любопитно

  По коя телевизия е говорила Дончева?

  Колко жалко, че всички, които знаят как трябва да се управлява България, са заети да пишат разни неща по форумите...
 39. 39 Профил на 952
  952
  Рейтинг: 610 Весело

  [quote#29:"д-р Петроff"]Бареков, с харизмата си на мотика...[/quote]

  Докторе- направи ми деня!

  ++++++++++++++++

  Колко жалко, че всички, които знаят как трябва да се управлява България, са заети да пишат разни неща по форумите...
 40. 40 Профил на ergen4ev
  ergen4ev
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Ниското ниво И високата проста6тина никога не са били на такова пропаднало махленско ниво в това което се определя И нари4а политика в бг

 41. 41 Профил на Корки
  Корки
  Рейтинг: 2629 Неутрално

  Ей нема угодия, Дудука се прави на маймуна, то не бяха бронежилетки, то не бяха излияни - прощавай майко че станах ази журналистин, па и танцувачки водеше по позорищата (представленията) и пак бил лош. Добър е за представления като пътуващите артисти, ама неговите зрители са свикнали да им плащат за приствие като Петното.

  Свободата е възможноста сам да си наложиш дисциплина, преди да са ти я наложили други.
 42. 42 Профил на pentuer
  pentuer
  Рейтинг: 624 Неутрално

  Естествен разпад, слепите прогледнаха....

 43. 43 Профил на камен
  камен
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Предлагам Нешка Робева да я прекръстят на Баба Врътка.

  нищо не разбирам,но си давам вид
 44. 44 Профил на Нефертити
  Нефертити
  Рейтинг: 1542 Весело

  До коментар [#43] от "камен":

  Предразсъдъците са за ограничените.
 45. 45 Профил на BiGman1
  BiGman1
  Рейтинг: 1606 Весело

  Има пари...има Цензура...няма пари...без Цензура...

 46. 46 Профил на Pontif New Dnevnik SUCK
  Pontif New Dnevnik SUCK
  Рейтинг: 1542 Неутрално

  Опитах се да прочета статията докрай но някъде към средата се изморих и отегчих. Цялата тази простотия е трудна за четене ... а как хората я живеят не ми се мисли.

  California Über Alles
 47. 47 Профил на batzdravo
  batzdravo
  Рейтинг: 2235 Весело

  [quote#30:"Чардо"]Тия с по колко члена са ?
  Сигурно са по-малко от пръстите на ръцете ми - моите са 9 ! [/quote]

  А стига де! На някои и един им стига, тия с по няколко!
  Че даже и девет!
  Да си жив, разсмя ме!

 48. 48 Профил на batzdravo
  batzdravo
  Рейтинг: 2235 Весело

  [quote#37:"peni_nikol.53."]това се очакваше , не ще и съмнение че е НЕ редовен - болен или нещо друго.....със Сидера са хвани единия и удари другия. [/quote]

  Ей, нема да обиждаш кумецо!

 49. 49 Профил на Иво
  Иво
  Рейтинг: 3893 Неутрално

  Тая Калина Крумова е истинска политическа калинка, която лети от партия на партия, чудя се кога ще зареже Барекара...!? Роската Петров какво прави между другото!? Нещо не се вижда и обажда последно време, къде изчезна тоя човек!?

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  "Каква е ползата за човека, ако придобие цял свят, a повреди на душата си? "Евангелие на Марко, Глава 8:36
 50. 50 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1632 Неутрално

  До коментар [#17] от "dissident":

  Май че чувството за хумор в някои липсва. След като може да се изработи такъв документ защо да не може такива да са и тези на Бареков?

  Юда се продаде за 30 сребърника, а ДБ на БСП за 8 районни кмета.
 51. 51 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1632 Неутрално

  [quote#37:"peni_nikol.53."]със Сидера са хвани единия и удари другия.[/quote]
  Че той Дудука е проектиран да замести Волен, нали изгоря горкият докато подкрепяше правителството на ДПС. Еднакъв малоумен електорат еднакви актьори, логично е.

  Юда се продаде за 30 сребърника, а ДБ на БСП за 8 районни кмета.
 52. 52 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1632 Неутрално

  Поредното ченге от ДС и то серията на миналите през СДС

  http://play.novatv.bg/programi/zdravei-bulgariya/420577

  Николай Радулов, капитан от ДС, бил при Костов 1997-98 секретар на МВР, в момента съветник при Бареков. Доста усилия положи да убеди публиката на Нова ТВ, че в МВР в досиетата всеки можел да пипа и затова сега онова в МВР в което нямало името на ББ във връзка с кокаиновата мафия е подменено а това при Бареков е истинското.

  Като чета що ДС ченгета са минали през СДС ми настръхва косата, отгоре на това този е бил депутат на СДС от моят район. И не само той, Пирин Воденичаров също ченге от моят избирателен район

  Юда се продаде за 30 сребърника, а ДБ на БСП за 8 районни кмета.
 53. 53
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 54. 54 Профил на Irina
  Irina
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Бареков-герой от филма-,,Тя танцува само едно лято"

 55. 55 Профил на БамБам
  БамБам
  Рейтинг: 470 Неутрално

  До коментар [#13] от "Депутат 241 - ИЗБИРАЙ УМНО!":

  може и за двете.

 56. 56 Профил на volarok
  volarok
  Рейтинг: 1980 Неутрално

  Бареков ще бъди използван като за последно в изкарването на поръчкови компромати на изборите, след което ще се покрие в Европа.

 57. 57 Профил на Bai nik
  Bai nik
  Рейтинг: 2158 Неутрално

  Барека поне създаде едно нещо в обществения ъндарграунд ,осмисли думата КАПУТ и и даде ново съдържание .

 58. 58 Профил на daam
  daam
  Рейтинг: 1166 Неутрално

  Разпадът на ББЦ може само да радва

 59. 59 Профил на alehandro77
  alehandro77
  Рейтинг: 497 Неутрално

  А Роската, Роската къде се дяна??? Да чуем как майката на Барека го видяла в хоремага, а той точно отивал за кренвирши и те така...

  Корупцията е новия социализъм! Нямаш връзки, нямаш пари.
 60. 60 Профил на goblenka
  goblenka
  Рейтинг: 624 Неутрално

  "Никой не рита умряло куче"! Не е вярно! Рита се! И то как! У нас е така! Още при създаването на този проект знаех, че е за малко и е поредното менте! За разлика от многото " лапни шарани" за жалост и без извинение за тях! Още ми е пред очите една среща във В. Търново, когато Бареков пита: Искате ли ме за Премиер? А, залата реве в отговор: Дааа! Гледах го телевизията и просто не си намирах място от гняв! Как може такава глупост! А, какво да кажем за доверието, което искат от нас партии, като ВМРО, тази, на Симеонов, на Дилов - син и другите съюзни партии и организации на ББЦ? С какъв морал и с какво доверие могат да се похвалят, щом се съюзяват с когото и да е, само и само, да бъдат прехвърлени през бариерата? Какво ще ми обясняват сега кой кого е финансирал, държал на ясла, кой чий продукт е и т.н. Нещата бяха ясни от началото! Банката беше източена от двата кръга, които сега се сочат с пръст един друг, а преди около година, създадоха общ политически проект, който сега се разпада, а главният му герой неистово се опитва да се задържи на позиция!

  goblenka
 61. 61 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2356 Неутрално

  Мен пък ме е яд, че няма кой да краде от БСП и Атака каскетите с обещания за казарма, запас, жените да си стоят у дома домакинки на държавна заплата....Имаше идеи човекът, почти по "индустриален начин" нацелваше на коя струна на душата на простолюдието да свири и го правеше успешно.

  Гербаджийски корумпари, посрамихте България! Приравнихте ни с банановите републики!
 62. 62 Профил на kapitalcho
  kapitalcho
  Рейтинг: 419 Неутрално

  До коментар [#61] от "cinik":

  Какво толкова имаш срещу казармата(направена по европейски)-има я в Швейцария,Израел.........................естествено не говорим за извращенията по време на комунизма.

 63. 63 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2356 Неутрално

  [quote#62:"kapitalcho"]казармата(направена по европейски)-има я в Швейцария,Израел[/quote]

  Шегобиец!

  Гербаджийски корумпари, посрамихте България! Приравнихте ни с банановите републики!
 64. 64 Профил на Pandipool
  Pandipool
  Рейтинг: 548 Неутрално

  "Съдете ме по думите, не по делата!" ... Радвам се, че ще си остане само с думи.
  Чакам Росен П. да има някъде изявление..

 65. 65 Профил на kapitalcho
  kapitalcho
  Рейтинг: 419 Неутрално

  До коментар [#63] от "cinik":
  Не разбрах иронията
  -Не вярваш,че казармата трябва да същестува ?
  или
  Не вярваш,че в Бълагрия казармата може да протича нормално без злоупотреби и извращения ?

 66. 66 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 4106 Любопитно

  Дъртей, но не старее...

  БКП се разпада в продължение на 120 години...
  и няма край.

  Вчера Станишевци шумкарствуваха на Бузлуджа,
  в акуратно съответствие с традицията.
  Жива е, жива, Чинията там...

  А Кукунева... изчленува се във всички БКП партии,
  обсеби РБ (Реформаторски Блок, Република България и т.н)
  и се навлече в национален консултативен съвет при Президента.

  Дудуков (отскоро изместил Лидеров от позиция на Алфа атакист),
  тоже.

  Устойчиви израстъци.
  Устойчиви отломки.
  Устойчив разпад.

  "Четири сюжета от "разпада на Бареков""

 67. 67 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 4106 Весело

  Референдум

  Нужно ли е да дудучим с Дневник за дудук Барекoff?

  Натиснете:
  + плюс - за да изразите Одабрение "Масква";
  - минус - за да се разобличите навеки като европодкупен нихилист.

 68. 68 Профил на Николай Христов
  Николай Христов
  Рейтинг: 218 Любопитно

  До коментар [#67] от "dnevnikar":
  Хаха, интересна логика и предизвикателство1

  Truth is only valid at a given point of time
 69. 69 Профил на ali_ibn_isa
  ali_ibn_isa
  Рейтинг: 772 Неутрално

  Финансирането на Бареков ще продължи от ДПС и Пеевски.
  След като заграбиха парите от КТБ и фирмите, които контролираше Цв. Василев имат финансов ресурс.
  Целта (минимум) е да се откъснат повече гласове от др. партии посредством анти-Доган говорене. Целта максимум е да се вкарат депутати от ББЦ.
  Разбира се, този шизофреничен партиен проект ще мине ако тъпия електорат продължи да е все така тъп.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK