БСП на Бузлуджа: Сами срещу всички

БСП на Бузлуджа: Сами срещу всички

© Юлия ЛазароваС новия лидер Михаил Миков, застанал рамо до рамо с дългогодишния председател Сергей Станишев, със зов за подкрепа от левите избиратели и със срамежлива заявка за изборна победа напук на претенциите на десницата, БСП отбеляза 123-годишнината от създаването си на традиционния събор под връх Бузлуджа.


В дъжд и кал и под мотото "Силна БСП – единна левица" на историческата поляна се събраха социалисти от цялата страна. От пресцентъра на партията въпреки лошото време, което съкрати програмата, по традиция обявиха, че присъстват над 45 хиляди души. От сцена, заобиколена от видеостени, пред хилядите партийци Станишев предупреди за формирането на негласна коалиция между ГЕРБ, ДПС и президента Росен Плевнелиев; в едно изречение похвали правителството в оставка, сформирано с мандата на БСП, но нито веднъж не спомена премиера Пламен Орешарски; призова за подкрепа "в нужния момент, по нужния начин, а не на думи. И това се случва на избори".


До последния момент преди официалната част - около 11.00 ч., към поляната крачеха привърженици на левицата от всички възрасти.
БСП на Бузлуджа: Сами срещу всички

© Юлия Лазарова


Кой с дъждобран, кой с чадър, кой с найлоново пликче на главата


газят в калта по тесния път, заобиколени от сергии с кебапчета, захарен памук, локум, сувенири, детски играчки. Предприемчиви търговци ги привличат с "другарска скара" и греяна ракия, а от сцената на поляната вече ги посреща "Не, не ме докосвай, не, не ме целувай". По-енергичните от онези, дошли още от предишния ден, са опънали палатки и се готвят да останат за втора нощ.


Най-ентусиазираните са близо до сцената и скандират "БСП", докато от нея обявяват, че Атанас Семерджиев и Анжел Вагенщайн получават почетния знак "Ветеран на социалистическото движение". Следва стихотворение за Ботев, после – фолклорен аранжимент на стихове от Вапцаров; 12-годишно момиченце изпълнява "Една българска роза".


По-назад обстановката е по-спокойна. Насядали по поляната, социалистите похапват, а някои се оглеждат кога отново ще мине жената, която продава специалния брой на отдавна неиздавания вестник "Работническо дело".


Крайно време беше Станишев да се махне


казва мъж на средна възраст от Стара Загора. Не е оптимистичен обаче за идващата промяна с избора на новия председател – имало и по-подходящи кандидати. "Скептичен съм към близките около Станишев, а Миков си има определен път в кариерата", разказва той. И въпреки че не е убеден, че ГЕРБ ще спечели предстоящите избори с пълно мнозинство, предпочита БСП да остане в опозиция -"никога не съм харесвал близостта с ДПС, нито при тройната коалиция, нито сега. По-добре сами."


Друг, работил години наред в медодобивния комбинат в Пирдоп, има различен план. Станишев ("Окаляха го много, но наистина си му беше време да напусне") да остане извън страната като председател на Партията на европейските социалисти (ПЕС), да се оттеглят и други от "по-старите", а ново ръководство с участието на Корнелия Нинова и досегашния зам.-председател Янаки Стоилов да се цели в коалиционно управление при ясни уговорки.


БСП на Бузлуджа: Сами срещу всички

© Юлия Лазарова


Но не с досегашните официални партньори от ДПС и неофициалните от "Атака", а с ГЕРБ


очистена от Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Цецка Цачева. Новите трябва да изместят старите, казва той и се впуска в похвали за добрата политика на ДПС за развитието на младите кадри.


Междувременно започва да говори Станишев, заобиколен от депутати и партийни ръководители. Дъждът спира. Докато аплодисментите в задната част на поляната са по-слаби и краткотрайни, току пред сцената в блъсканицата момиче крещи: "Върни се!".


БСП доказа, че умее да съзидава, да изгражда България, държавността, инфраструктурата, да създава работни места, говори от трибуната доскорошният лидер, облечен в светлосиня риза с тъмносини кръпки на лактите. А жена на средна възраст мърмори: "Дойдох да чуя Миков, пак слушам Станишев".


Не си тръгна - остана


казва тя. "Накъде вървим? Всичко е мъгла. Викаме "БСП", ама без мерак..." А подпийналият Димитър Христов от Казанлък я дочува и веднага се впуска в разговор за коалиционната политика – трябва с "Атака", трябва срещу ДПС.


Сергей Станишев

© Юлия Лазарова

Сергей Станишев


Станишев: Трябва подкрепа в нужния момент, по нужния начин. Не само на думи


"Идваме тук в моменти, когато сме силни и сме победители. Идваме тук в моменти на изпитание", казва в краткото си слово Станишев и припомня, че е бил на председателския пост вече 13 години. "Всяка една Бузлуджа е различна", добавя той. И се връща към 2005 г., когато след първия неуспешен опит за съставяне на правителство "имаше много горчивина и много мъка, но и голяма сила, която от Бузлуджа БСП излъчи към цяла България". Следва 2009 г., когато след тежкото поражение на изборите "дойдохме тук, за да кажем, че продължаваме пътя напред."


Според бившия председател Бузлуджа през 2014 г. е важна, "за да стане ясно на нашите опоненти, да стане ясно на хората, които губят надежда, че има кой да ги защити, че има кой да покаже различен път за България от този, който вещаят претендентите за власт от ГЕРБ."


За тези 13 години ние два пъти влизахме в управлението в името на нашата кауза и да свършим работа за хората, казва Станишев. "Само за последната година правителството, излъчено с мандат на БСП, направи за обикновените българи в пъти повече, отколкото за 4 години правителството на ГЕРБ, и ние се гордеем с това", уверен е той. "Преди една година от позиция на втора политическа сила, без парламентарно мнозинство поехме тежка отговорност. Искахме да променим България, да променим света", продължава дългогодишният партиен лидер, за да обобщи, че силите на БСП не стигнали, защото и през 2013 г., и през 2014 г. не получила достатъчно подкрепа от хората.


Фотогалерия: От Бузлуджа БСП видя коалиция президент - ГЕРБ - ДПС >


"След последните европейски избори много хора ми се обадиха и казаха "Дръжте се, ние сме с вас". "Дръжте се" става, когато имаш подкрепата в нужния момент, по нужния начин, а не на думи. И това се случва на избори", казва Станишев. И добавя, че няма как да се бориш с монополите, ако хората, които защитаваш, не отидат да гласуват, и няма как да ограничаваш произвола на банките, "ако потребителите смятат това за наша битка, но не за тяхна".


Сега сме свидетели на негласна коалиция между президента, ГЕРБ и ДПС


и много други сили се присламчват към тях, предупреждава бившият председател на социалистите. "Тази коалиция не е официална, тя е израз на задкулисието, тя е сделка, сделка за икономически и политически интереси на гърба на хората и за ваша сметка. Няма да допуснем те да ограбят България. Нали така", обръща се той към гостите на Бузлуджа. Една част отговарят единодушно "Да", след което встрани от сцената единичен глас се обажда: "Оставка!" - без да е ясно дали на Станишев, или на новата негласна коалиция.


Доскорошният председател целуна наследника си на поста Миков, избран преди седмица, и му пожела "да е жив и здрав и да постигне много повече за БСП, за България, отколкото успях аз."


След речите на Георги Анастасов, председател на коалиционния партньор на социалистите "Български социалдемократи", и на ръководителя на младежката организация Вероника Делибалтова, Михаил Миков връчва традиционната журналистическа награда "Георги Кирков" на журналиста от вестник "Дума" Александър Симов, облечен в червена тениска с лика на Че Гевара. Симов е посрещнат с бурни овации и обявява, че за него е гордост да бъде не просто ляв, а бесепар.


Председателят Михаил Миков връчва награда на журналиста Александър Симов

© Юлия Лазарова

Председателят Михаил Миков връчва награда на журналиста Александър Симов


Миков: България е разделена, БСП трябва да я обедини


Словото на Миков е по-кратко и от това на Станишев. Аплодисментите също не са повече. "Днес десницата, облякла друго облекло, се опитва да разруши парламентарната демокрация", предупреждава все още действащият председател на парламента, ден, след като е обвинил президента Росен Плевнелиев, че иззема функциите на Народното събрание.


България е разделена от прехода, в който капиталът трупаше, а трудът оцеляваше. България е разделена на поколения и БСП има един дълг, да обедини българските граждани под знамето на лявата идея, под знамето на интересите на българските граждани, казва Миков. И призовава ляво мислещите българи да спрат да вярват на "това, което се излива от злонамерените, от тези, които не искат обединяване". Много от тези, които уж разбират от БСП отвън, коментатори, анализатори и неправителствени организации, които всеки ден текат от телевизионните студиа, отричат правото на лява България да бъде силата на България, заявява председателят от сцената.


По думите му обединението ще се получи, когато всеки партиен член и ръководител си даде ясна сметка защо е в БСП - от партийния секретар на основната партийна организация до председателя на Националния съвет.


"Бузлуджа е знаме високо в планината, но Бузлуджа е и символ на това наше единение и сила да преодолеем трудностите", казва той и заключава:


Защото октомври не е бой последен. Октомври е битка по пътя


Битка за една по-добра България, за по-искрена България, за по-отговорно БСП. И съм убеден, че ще я спечелим заедно с вас, стотиците хиляди членове и симпатизанти в цялата страна - напук на десницата, напук на тези, които години наред се борят срещу лявата идея."


Краят на речта му е краят на официалната част и началото на "Моя страна, моя България" – минути след 12.00 ч. Докато някои се изтеглят към автобусите, други въодушевено припяват. А песента "Обещай ми любов, обещай ми тревога" се оказва по-привлекателна за танци от последвалото я хоро.


Мая Манолова

© Юлия Лазарова

Мая Манолова


Партийните ръководители, депутатите и малкото присъстващи министри – Анелия Клисарова, Кристиан Вигенин, неуспелият кандидат за председател Драгомир Стойнев и Ангел Найденов, се изтеглят сред хората. Станишев, който предизвиква най-голям интерес, се снима с млади социалистки, зам.-председателят на парламента и председател на общопартийната контролна комисия Мая Манолова – с група младежи и девойки с потници "БСП – Кюстендил". Обута е в бели кецове, украсени с червени сърчица.


В бял костюм по пътя крачи бизнесменът Николай Банев.


Някъде между сергиите за сладолед и кебапчета и химическите тоалетни няколко души от младежкото обединение на БСП се подготвят за дискусия за образователните политики и обсъждат предстоящия вечерен пейнтбол. "Ще се промени ли партията? Отговорът е кратък – не", казва единият с иронична усмивка. Дори не изглежда разочарован, само малко отегчен.

Ключови думи към статията:

Коментари (144)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на moriarti
  moriarti
  Рейтинг: 808 Весело

  Колко много "опорни точки" има в този материал. Сега комуноидните тролове съвсем ще се объркат. Ето "социаТРОЛен" вече вади само цитати от сводки от преди 2, 3 години. Каква мъка, каква жал... И всички са "маскари", само Банев - у бел костУм.

  "ДУМА" + "Дневник" = "ДУМНИК"
 2. 2 Профил на lo_ridah
  lo_ridah
  Рейтинг: 758 Неутрално
 3. 3 Профил на lo_ridah
  lo_ridah
  Рейтинг: 758 Неутрално
 4. 4 Профил на ggrigorov
  ggrigorov
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Последния, който каза "сами срещу всички" имаше зад гърба си БФС, цялата съдийска комисия, силова групировка за спонсор, международен престъпник за собственик и половината отбори от А група за сателити

 5. 5 Профил на ggrigorov
  ggrigorov
  Рейтинг: 434 Неутрално
 6. 6 Профил на Орлин Данев
  Орлин Данев
  Рейтинг: 593 Весело

  Отивате си червени циркаджии!Още по-голям бой ще ядете на изборите през октомври!Сами сте си виновни!Станахте васали на САЩ и ЕС и започнахте да лаете против Русия!Пътници сте!Хак да ви е!

 7. 7 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3860 Неутрално

  Вече няколко пъти писах, че Станишев е за БСП това, което Путин е за Русия.

  БСП се оказаха сами срещу всички в България, така както Русия е сама срещу света.

  Одобрявам!

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 8. 8 Профил на Петър Самсонов
  Петър Самсонов
  Рейтинг: 3773 Неутрално

  БСП на Бузлуджа: Сами срещу всички
  –––––––––––––––––
  Е, те това не го разбрах.
  Преди беше БСП и всички останали срещу Костов, после беше БСП и всички останали срещу Бойко, а сега се чувстват самотни, прелъстени и изоставени...

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 9. 9 Профил на adam1966
  adam1966
  Рейтинг: 540 Неутрално

  Крайно време е БСП да работи за всички , а не срещу всички българи.

 10. 10 Профил на dimko
  dimko
  Рейтинг: 541 Неутрално

  Тази ситуация е ваш "продукт", тротоарни измамници ...

 11. 11 Профил на moriarti
  moriarti
  Рейтинг: 808 Весело

  До коментар [#9] от "adam1966":

  Това е невъзможна мисия. Идеологията, залегнала в основата на самата партия е извратена. Позволява на всякакви получовеци да издевателстват над интелигентни, работливи и добри хора. Тоест - орки с будьоновки препускат на война срещу човечеството.

  "ДУМА" + "Дневник" = "ДУМНИК"
 12. 12 Профил на Ники
  Ники
  Рейтинг: 488 Неутрално

  Тая комунистическа секта, тип финансова пирамида, трябва да се забрани със закон!

  Ако искат комунизъм, прав им път към Северна Корея.

 13. 13 Профил на Иван55
  Иван55
  Рейтинг: 427 Неутрално

  [quote#9:"adam1966"]Крайно време е БСП да работи за всички [/quote]
  БКП от татово време работи за всички от Политбюро!

  Към "Власт власт възпира" чрез пряка демокрация.
 14. 14 Профил на El Chuncho
  El Chuncho
  Рейтинг: 1178 Неутрално

  "В бял костюм по пътя крачи бизнесменът Николай Банев."
  И после пак ще се правят на ощипани моми....

  Никъде по света борсите не са определящи за икономиката.- цитат на коментар #70 от “др. Иванов
 15. 15 Профил на Орлин Данев
  Орлин Данев
  Рейтинг: 593 Весело

  До коментар [#7] от "Norman Granz":
  [quote#7:"Norman Granz"]Вече няколко пъти писах, че Станишев е за БСП това, което Путин е за Русия. [/quote]
  Ти пък си намерил сравнения!Путин е ОБЕДИНИТЕЛНА фигура за Русия,а Станишев и всички други бесепари са РАЗДЕЛИТЕЛНИ фигури за БСП-те отдавна са станали васали на САЩ и ЕС!
  [quote#7:"Norman Granz"]БСП се оказаха сами срещу всички в България, [/quote]
  Това,щото са много отворени и смениха лагера-започнаха да лаят срещу Русия!
  [quote#7:"Norman Granz"]така както Русия е сама срещу света.
  [/quote]
  Русия е сама,ама друг път-с нея са Китай,Индия и цялата Южна Америка(това само от големите държави,а има и още десетки малки)

 16. 16 Профил на Бат Димо
  Бат Димо
  Рейтинг: 447 Неутрално

  [quote#6:"багаин"]Отивате си червени циркаджии!Още по-голям бой ще ядете на изборите през октомври!Сами сте си виновни!Станахте васали на САЩ и ЕС и започнахте да лаете против Русия!Пътници сте!Хак да ви е![/quote]

  Тъкмо щях да ти слагам "минус", но се сдържах и прочетох коментара ти докрай. Написал си моите мисли.
  Поради същата причина мразя и останалите пудели - ГЕРБ, РБ, СДС-отломки. Пълно е с национални предатели, марионетки и чужди агенти.

 17. 17 Профил на balkantourist
  balkantourist
  Рейтинг: 870 Неутрално

  Щастливи в своето нещастие!

 18. 18 Профил на soul
  soul
  Рейтинг: 453 Неутрално

  Едно торнадо щеше да превърне България в много по цивилизовано място!

  „Тази смрад, която изпускаме, поражда около Русия презрение към нас, недоверие, нелюбов. " Никита Михалков
 19. 19 Профил на morf
  morf
  Рейтинг: 753 Весело

  "журналиста от вестник "Дума" Александър Симов, облечен в червена тениска с лика на Че Гевара. Симов е посрещнат с бурни овации и обявява, че за него е гордост да бъде не просто ляв, а бесепар."

  И този изживя огромен катарзис. Кога стана бесепар, кога му почервеня гъ.а. Да се насладим на инфантилното творчество на модерния ляв бесепар:

  20 причини да обичаш Америка
  Александър Симов
  1. Това е страната дала на света гражданското общество. Това е велико. САЩ може да не са велики с Буш, но са велика с Декларацията за правата на човека. Невероятен документ написан в мрачни времена. Прочетете го. Тогава ще разберете, че статуя на свобадата трява да има точно в САЩ!
  2. Холивуд. Каквото й да ви разправят, това е вълшебно място. То е формирало и формира повечето от модерните хора. Холувуд е задл моделите за любов, тъга, бунт, отчаяние, дори секс. В това няма нищо лошо. Нека да се наслаждаваме!
  3. Памела Андерсън. Коментар е излишен. Тук ценноста се усеща на пръв поглед.
  4. Великата американска литература. За всички, които смятат, че американците нямат култура. Вие сте в заблуда. Американската литература е с няколко класи над българската. Те са родили автори като Джек Лондон, Стайнбек, Драйзър, Мелвил, Вонегът, Стивън Кинг, Пол Остър, Чък Паланюк, Джек Керуак, Буковски, Мейлър…
  5. Усещането за успех. Това усещане може и да е измамно. Важното е, че държавата САЩ дава на всеки свой гражданин усещането, че ако бачка и е късметлия няма начин да не успее. Аз по-добро средство за сплотяване на нация не познавам.
  6. Радикализмът. Тук ще ви цитирам мисъл на един френски философ Режис Дебре. Той казва: “Америка е единственото място, където можеш да говориш срещу имперската политика на САЩ, без да те вземат за изкукал комунист”. Нима не е прав?
  7. Небостъргачите. Култура, която е родила феноменът небостъргачи е култура загледана в небето. Култура, която не признава граници, защото разбира колко дребно понятие са те в небесния смисъл на търсенето. Небостъргачите са символ на необуздан стремеж да задминеш себе си, а това е прекрасно.
  8. Свободата на религиите. Ако искаш си атеист, ако искаш са в църквата на джедаите, ако искаш вярваш във Вишну и никой не те закача. Още една степен на велика свобода.
  9. Американската журналистика. Тя е велика.
  10. Просто това, че САЩ са САЩ и, че светът има нужда от тях. Те не винаги са перфектни, не винаги мъдри, но винаги са полезни.
  11. Гостоприемството. Това са най-милите хора в целия свят. Напоследък е трудно да влезеш в държавата им, но иначе са перфектни и мили хора. българското гостприемство вече е мит. Американското не е.
  12. Американската вътрешна политика. Ние в България почти нямаме представа какво представлява тяхната вътрешна политика- тя е основана на борбата на икономически идеи. Всеки проклет процент в програмата на кандидат-президент на САЩ се изразява в някаква полза за определени групи от населението. Това е една утопична политика в която гласоподаветелите гласуват за себе си, за собствения си просперитет и наказват жестоко всеки, който не изпълни техните желания. Ох , защо нямаме щастието и в България да е така…
  13. Американските библиотеки – магични места, които работят нон-стоп. Ако видите такава библиотека ще се убедите, че американците четат много. те се вълнуват за своя свят. Може за не са информирани за външните политики и държави перфектно, но познават своята държава. А това е най-важното. И са уверени в държавата си, а това е още по-важно, защото тази държава никога не ги предава. Вместо да плюем по това, нека да си пожелаем и един ден България да е същата.
  14. Светът има щастието САЩ да са най-силната държава сега. Вярно е, правят грешки – те не са божества, а хора, мама му стара. Но представете си свят в който да кажем най-силната държава е Северна Корея, не ми се мисли направо. Или пък Русия. Не че Русия е държава, която заслужава презрение, там просто никога не са зачитали достатъчно правото на всеки да има собствен живот. Или пък свят в който талибаните бяха взели надмощие. Кошмарно! САЩ стават симпатични в сравнение с техните алтернативи.
  15. Отново и отново – СВОБОДАТА. Каквото и да си говорим САЩ винаги ще са символ на свободата – тази свобода, която предоставя живота ти в твои ръце и само от теб зависи какво ще правиш с него. Има и безпогрешен начин да се ориентираме в тази свобода – всиччки техни инстутиции, вестници, медии са ориентирани към съдбата на отделния човек. Именно той е ценност. Тук ние си говорим за институции, държавност, българщина, а никой не мисли за обикновените хора – те изчезват зад подобни бетонни клишета.
  16. Блясъка и лукса. САЩ били консуматорска нация. Че какво лошо има? Защо да не живеят добре. Техният живот кара мнозина други по света да се надяват, че и те ще живеят така. Това е надежда. Можем да им завиждаме, че живеят добре, но това не е причина да злобеем срещу тях. Най-малко американците са виновни за това, че ние живеем зле.
  17. Американската култура! И до днес щом чуя, че видите ли проклетите янки нямали никаква култура ми идва да се смея дълго на глас. Всъщност американската култура е мощна и интересна. Вероятно не допада на всеки, но говорим за нещо субективно. Аз не виждам нищо лошо в техните филми, ако не са те светът щеше да е ебати скучното място. Не върви да гледаме само Бергман, нали? А и те си имат силно кино, такова каквото ние отдавна вече не правим. А нима е само киното – от САЩ тръгнаха блуса и рока, джаза и техното…
  18. Вежливостта. Представяните ни за тъпанари американци всъщност са едни от най-вежливите хора на света. Цитирам думи на обикновен българин срещнати във форум за чужду страни – “Така и не видях случай някой от тях да се блъсне в друг човек и гороломно да изреве “Абе, кретен, що са буташ бе!”. О, не, точно обратното – тези тъпи янки всъщност постоянно се извиняват един на друг, не си позволяват грубости и всички са усмихнати. Когато се запознаваш с някой той проявава толкова искрен интерес към житието ти, че веднага ти става симпатичен” Очевидно сред американците има добри хора.
  19. Пак Памела Андерсън. Сега ще ви обясня защо. Тя е красива жена. каквото й да си говорим парчето е секси. Но нека да оставим това настрани. Памела Андерсън е доказателство, че в Щатите едно обикновено девойче с канадски произход може да достигне зведният блясък. Тя не блести с интелект, но и никога не е заявявала претенции да има професорски познания. Андерсън е жена, която използва това, което й е дала природата за успее и с това тя се превръща в символза възможностите които имаш в САЩ. затова й се възхищавам.
  20. И сега да подходя чисто географски. Щатите са невероятно красива страна – всеки щат е своеобразен по своему – от белият пясък на Флорида през слънцето на Калифорния до снежните простори на Аляска.
  Аз казах “Хау”!

 20. 20 Профил на BlueWater
  BlueWater
  Рейтинг: 987 Весело

  Трябва да се отървем от тази червена проказа и спин!

  Моля, всички да гласуват на следващите избори независимо за кого. Само по този начин БСП и ДПС ще отидат там където им е мястото, при маргиналните бутикови партийки, чийто избиратели са купени, икономически зависими или с промити от социализЪма мозъци..

 21. 21 Профил на Орлин Данев
  Орлин Данев
  Рейтинг: 593 Весело

  До коментар [#11] от "moriarti":
  [quote#11:"moriarti"]Това е невъзможна мисия. Идеологията, залегнала в основата на самата партия е извратена.[/quote]
  Абсолютно си прав!Маскирани като"леви"и"русофили",а всъщност са "десни"неолиберали и"русофоби"!Нема такова друго животно като тях!

 22. 22 Профил на razlichen123
  razlichen123
  Рейтинг: 541 Неутрално

  М-дааа! Стадото се готви за бой. Пастирите са размахали гегите и подгряват народонаселението за предстоящите избори.
  Колкото и да се стараят, техните битки са предварително обречени и загубени по демографски и по дъртофелски причини!
  Лошото е, че пак окрадоха и разграбиха държавата в комбината с ДПС!

 23. 23 Профил на adam1966
  adam1966
  Рейтинг: 540 Неутрално

  До коментар [#11] от "moriarti":Трябва само да поканят Том Круз за председател на БСП и всичко ще се подреди.

 24. 24 Профил на Ники
  Ники
  Рейтинг: 488 Неутрално

  ПЕТ ИСТИНИ, КОИТО ЛЕВИЧАРИТЕ МРАЗЯТ

  1. Не можеш да превърнеш бедните в богати чрез закон, който превръща богатите в бедни.

  2. Когато някой получава нещо, за което не е работил, друг трябва да е работил за него, без да го получи.

  3. Държавата не може да даде на някого нещо, което преди това не е взела от друг.

  4. Когато половината хора разберат, че няма нужда да се работи, защото другата половина ще се грижат за тях, и когато другата половина разбере, че няма смисъл да се работи, защото някой друг ще получи това, за което са се трудили, това е началото на края на една нация.

  5. Не можеш да умножиш богатството, като го делиш.

 25. 25 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 754 Неутрално

  "присъстват над 45 хиляди души."
  Мой приятел и колега,като чуе що народ се е качил по партийна линия на Бузлуджа,накратко казва:"Да пукнат дано!"

 26. 26 Профил на milchev
  milchev
  Рейтинг: 221 Неутрално

  Кебапче - 1 лев, питка - 50 ст.... Печалбари...

 27. 27 Профил на lo_ridah
  lo_ridah
  Рейтинг: 758 Неутрално

  45 хиляди души my ass. Колкото бяха и 45 хиляди на митинга им с местанката на орлов мост. Де да имаше снимка от въздуха чеда можем д апреценим.. ама много напредничава технология щеше да дойде за публика със средна възраст 67 обръщаща се един към друг с другарю.

  Eff U Greta
 28. 28 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1341 Гневно

  До коментар [#8] от "Депутат 241 - ИЗБИРАЙ УМНО!":


  [quote#8:"Депутат 241 - ИЗБИРАЙ УМНО!"]БСП на Бузлуджа: Сами срещу всички
  –––––––––––––––––
  Е, те това не го разбрах. [/quote]
  =========================

  Не е трудно за разбиране -
  комуноидите винаги имат нужда от враг !
  Абсолютен болшевизъм !

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 29. 29 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1341 Весело

  А стига не е истина на събора на тази социална партия кИбапчето да е 1.00 лв. а бирата 1.50 лв. ! ! !
  Другарки и другарЕ къде е социалното ?
  Май вече след токова години в управлението БСП - БКП електората се е позамогнал и затова са качили цената от 0.70 лв. на 1.00 лв..
  Нищо, че загробиха България с няколко милиарда заеми и два непосилни и ненужни проекта които ще плащаме всички ние.

  ПЪЛНА ЛУСТРАЦИЯ НАВСЯКЪДЕ !

  Цацарoff - Оставка ! >:-)
 30. 30 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1719 Неутрално

  Дори ми е скучна вече тази БСП. Преди щях да се впрегна, да анализирам всеки ред, да се опитвам да предвидя какво ще правят и накъде ще вървят сега скука. Ясно е че наникъде няма да вървят защото са се запънали като магаре на мост и не щат да мръднат. Нищо и няма да правят поради същата причина.

  Бавно и мъчително ще угасват като електората си в същата като него безпътица и безнадежност. И също така ще ни висят като котва на краката и пречат да направим поне една стъпка напред.

  Юда се продаде за 30 сребърника, а ДБ на БСП за 8 районни кмета.
 31. 31 Профил на El Chuncho
  El Chuncho
  Рейтинг: 1178 Неутрално

  [quote#17:"balkantourist"]Щастливи в своето нещастие! [/quote]
  Стадото им е щастливо от безхаберието,вождовете им има защо...

  Никъде по света борсите не са определящи за икономиката.- цитат на коментар #70 от “др. Иванов
 32. 32 Профил на Viva la Evolution
  Viva la Evolution
  Рейтинг: 1184 Неутрално

  Цялата комунистическа сган на едно място.... 2-3 установки Град и командата "един боен огън", щеше да избавят България от проклятието и!

  Раковски: "Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. "
 33. 33 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3860 Неутрално

  [quote#15:"багаин"]Русия е сама,ама друг път-с нея са Китай,Индия и цялата Южна Америка[/quote]

  Тъй, тъй...

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 34. 34 Профил на eurogi
  eurogi
  Рейтинг: 648 Неутрално
 35. 35 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3860 Неутрално

  До коментар [#24] от "Ники":

  +++++++++++++++++++++

  СУПЕР!!!

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 36. 36
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 37. 37 Профил на El Chuncho
  El Chuncho
  Рейтинг: 1178 Неутрално

  До коментар [#24] от "Ники":

  +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  Никъде по света борсите не са определящи за икономиката.- цитат на коментар #70 от “др. Иванов
 38. 38 Профил на El Chuncho
  El Chuncho
  Рейтинг: 1178 Весело

  [quote#15:"багаин"]Русия е сама,ама друг път-с нея са Китай,Индия и цялата Южна Америка(това само от големите държави,а има и още десетки малки)[/quote]
  Ами защо забрави "Атака" бе велики патриотино?

  Никъде по света борсите не са определящи за икономиката.- цитат на коментар #70 от “др. Иванов
 39. 39 Профил на exit13
  exit13
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Така и така сте се събрали там, оправяйте си чинията и се пръждосвайте.

 40. 40 Профил на El Chuncho
  El Chuncho
  Рейтинг: 1178 Неутрално

  [quote#19:"morf"]"журналиста от вестник "Дума" Александър Симов, облечен в червена тениска с лика на Че Гевара.[/quote]
  Ако още веднъж видя някъде тениска с образа на това аржентинско недуразумение ще си поръчам тениски с лика на Феликс Родригес.

  Никъде по света борсите не са определящи за икономиката.- цитат на коментар #70 от “др. Иванов
 41. 41 Профил на Peter Stoychev
  Peter Stoychev
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Лъжи ме уста , радвай се дупе !

 42. 42 Профил на eurogi
  eurogi
  Рейтинг: 648 Неутрално

  Абсурд да са 45 хиляди.Тва все едно публиката,която беше събрана на концерта на AC DC.Не виждам къде на Бузлуджа могат да се сберат толкова хора.С доста труд може да събереш там 10-15 хиляди...

 43. 43 Профил на nenad
  nenad
  Рейтинг: 434 Весело

  БСП на Бузлуджа: Сами
  .......................

  Е, как така "сами - я колко бабички са на върха, заедно с любимия Сергей!

 44. 44 Профил на daam
  daam
  Рейтинг: 1218 Неутрално

  "Дойдох да чуя Миков, пак слушам Станишев".
  "Ще се промени ли партията? Отговорът е кратък – не", казва единият с иронична усмивка. Дори не изглежда разочарован, само малко отегчен"

  "Другарска среща" пък цените на кюфте и кебапче по 1 лв. Страаашни другари .....
  И аз съм ужасно отегчен от тази партия !!!!

 45. 45 Профил на El Chuncho
  El Chuncho
  Рейтинг: 1178 Весело

  [quote#42:"eurogi"]Абсурд да са 45 хиляди.[/quote]
  То хубаво,че не са толкова.
  Имало е много як дъжд и порой на сборището им.
  Току що чух по ТВ.

  Никъде по света борсите не са определящи за икономиката.- цитат на коментар #70 от “др. Иванов
 46. 46 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3060 Весело

  До коментар [#6] от "багаин":


  [quote#6:"багаин"]!Станахте васали на САЩ и ЕС и започнахте да лаете против Русия!Пътници сте[/quote]Не са със растящ рейтинг както АТАКА,нали!!!

 47. 47 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3060 Неутрално

  До коментар [#7] от "Norman Granz":


  [quote#7:"Norman Granz"]Вече няколко пъти писах, че Станишев е за БСП това, което Путин е за Русия. [/quote]Мисля,че доста надценяваш Серж...

 48. 48 Профил на Петър Самсонов
  Петър Самсонов
  Рейтинг: 3773 Неутрално

  БСП на Бузлуджа: Сами срещу всички
  –––––––––––––––––
  Да, в класа на малкия Иванчо Митков Палаузов всички деца са лоши - не му връзват обувките, не му пишат домашните, не му носят чантата, не си дават без бой закуските...
  Всички са лоши!
  Затова е време на 5-ти октомври да преместим Иванчо в по-подходящо училище - с усилено изучаване на руско-съветски и евенкски езици. Където преподават едни любезни хора без опознавателни показалки...

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 49. 49 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3060 Неутрално

  До коментар [#14] от "El Chuncho":


  [quote#14:"El Chuncho"]"В бял костюм по пътя крачи бизнесменът Николай Банев." [/quote]А на тоя жена му щеше да се бори "срещу статуквото" !А по времето на ГЕРБ щеше да фалира-сега явно пак е загладил косъма-вижда се къде са потънали милиардите заеми!!!

 50. 50 Профил на Петър Самсонов
  Петър Самсонов
  Рейтинг: 3773 Неутрално

  [quote#6:"багаин"]Отивате си червени циркаджии!Още по-голям бой ще ядете на изборите през октомври!Сами сте си виновни!Станахте васали на САЩ и ЕС и започнахте да лаете против Русия!Пътници сте!Хак да ви е![/quote]
  Всеки, който не харесва комунисти, поне мъничко ми е симпатичен. Даже и да е атакист...

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 51. 51 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3060 Весело

  До коментар [#19] от "morf":


  [quote#19:"morf"]И този изживя огромен катарзис. Кога стана бесепар, кога му почервеня гъ.а. Да се насладим на инфантилното творчество на модерния ляв бесепар:

  20 причини да обичаш Америка
  Александър Симов [/quote]Ами зависи в каква валута му плащат...

 52. 52 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3060 Неутрално

  До коментар [#23] от "adam1966":


  [quote#23:"adam1966"]Трябва само да поканят Том Круз за председател на БСП и всичко ще се подреди. [/quote]И без друго сциентологията прилича на комунизма...

 53. 53 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 5564 Неутрално

  Ама защо , сами срещу всички , нали си имате партньори от ДПС и Атака , дори и Бюрека ви харесваше по едно време.

 54. 54 Профил на nenad
  nenad
  Рейтинг: 434 Весело

  [quote#7:"Norman Granz"]Вече няколко пъти писах, че Станишев е за БСП това, което Путин е за Русия. [/quote]
  Поредният ти убийствен хит, партийни секретарю!

 55. 55 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3060 Неутрално

  До коментар [#26] от "milchev":


  [quote#26:"milchev"]Кебапче - 1 лев, питка - 50 ст.... Печалбари... [/quote]Не печалбари,а "цоциалисти" ..

 56. 56 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3060 Весело

  До коментар [#29] от "Танас":


  [quote#29:"Танас"]А стига не е истина на събора на тази социална партия кИбапчето да е 1.00 лв. а бирата 1.50 лв. ! ! !
  Другарки и другарЕ къде е социалното ? [/quote]Социалното е за тоя,дето ги продава...

 57. 57 Профил на El Chuncho
  El Chuncho
  Рейтинг: 1178 Неутрално

  [quote#55:"yanne"]До коментар [#26] от "milchev":

  Кебапче - 1 лев, питка - 50 ст.... Печалбари... - цитат на коментар #26 от “milchev”

  Не печалбари,а "цоциалисти" .. [/quote]
  ---------------------------------------------------------------------------
  Социални по природа......

  Никъде по света борсите не са определящи за икономиката.- цитат на коментар #70 от “др. Иванов
 58. 58 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3060 Весело

  До коментар [#15] от "багаин":


  [quote#15:"багаин"]Русия е сама,ама друг път-с нея са Китай,Индия и цялата Южна Америка(това само от големите държави,а има и още десетки малки)[/quote]само да те поправя-Китай не е с Русия,а ЗАД Русия и я чака да се наведе по-ниско...

 59. 59 Профил на mr. wonderworld.
  mr. wonderworld.
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До вчера си плюха в устите с ДПС и Атака, целуваха се с Местан и Сидер, днес- сами!

  Тия сами не си вярват!

  In my Wonderworld each sleeping vision is so real.
 60. 60 Профил на tdr_kolev
  tdr_kolev
  Рейтинг: 221 Неутрално

  Оставете тия глупости, речи и скандирания. Поправиха ли си чинията, че да излитат най-сетне?

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 61. 61 Профил на mr. wonderworld.
  mr. wonderworld.
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  Да припомним пак ОФ-то- БСП, ДПС, Атака, Бареков, РБ, Каракачанов, Трактора, Цацаров, Архонта, Дайнов, Първанов,Ако съм пропуснал някой-да не се сърди!

  Днес пак са същите.

  In my Wonderworld each sleeping vision is so real.
 62. 62 Профил на kashpirovska
  kashpirovska
  Рейтинг: 488 Весело

  "..... присъстват над 45 хиляди души. ..........."хахахахахахаха,не искам повече да чета,няма и да препоръчам статията...

  Дневник-токсичният сайт
 63. 63 Профил на RED MAFIA
  RED MAFIA
  Рейтинг: 648 Любопитно

  1+2+3 = 6 дявола
  «С приемането на личен код поемаме отговорността за стореното. Приемайки кода, влизаме в съюз с дявола и поемаме грях на душата си»!
  http://ronsslav.com/wp-content/uploads/2014/05/EyN8Ix6HSeE.jpg

  Когато стоиш достатъчно дълго до брега на реката и гледаш, ще видиш как пред теб по водата преминава трупът на врага ти
 64. 64 Профил на Realistka
  Realistka
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#19] от "morf":

  Поздравления за Александър Симов за "20 причини да обичаш Америка".
  Браво!
  Винаги съм го мислила за умен мъж, съдейки по мненията му , когато е бил гост на предаването на Григорови "Животът и други неща".
  Но като прочететох в началото на този материал за него си казах: Какъв ляв?! Какъв Че Гевара?!
  Чак след като прочетох статията му за 20-те причини (благодаря и на "morf" ) , нещата си дойдоха на местото.
  Браво! Така може. Въпреки, че предпочитах да не е толкова поврътлив. Щото човек, когато е умен, няма нужда да бъде поврътлив...

  The best way out is always through Robert Frost
 65. 65 Профил на Realistka
  Realistka
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#12] от "Ники":
  До коментар [#24] от "Ники":
  +++++++++++++++

  The best way out is always through Robert Frost
 66. 66 Профил на El Chuncho
  El Chuncho
  Рейтинг: 1178 Неутрално

  [quote#64:"Realistka"] Щото човек, когато е умен, няма нужда да бъде поврътлив... [/quote]
  Ако пък е хуманист ща ще "Че Гевара" на дрешката му.

  Никъде по света борсите не са определящи за икономиката.- цитат на коментар #70 от “др. Иванов
 67. 67 Профил на Лудколю Деликолев
  Лудколю Деликолев
  Рейтинг: 749 Весело

  Пак че окъкат храсталаците наоколо и впоследствие ще се окъкат на изборите. Сефте, драги другари.

 68. 68 Профил на kashpirovska
  kashpirovska
  Рейтинг: 488 Весело

  [quote#24:"Ники"]ПЕТ ИСТИНИ, КОИТО ЛЕВИЧАРИТЕ МРАЗЯТ

  1. Не можеш да превърнеш бедните в богати чрез закон, който превръща богатите в бедни.

  2. Когато някой получава нещо, за което не е работил, друг трябва да е работил за него, без да го получи.

  3. Държавата не може да даде на някого нещо, което преди това не е взела от друг.

  4. Когато половината хора разберат, че няма нужда да се работи, защото другата половина ще се грижат за тях, и когато другата половина разбере, че няма смисъл да се работи, защото някой друг ще получи това, за което са се трудили, това е началото на края на една нация.

  5. Не можеш да умножиш богатството, като го делиш.[/quote]
  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  До коментар [#24] от "Ники":Ники,с твое позволение ще копирам коментара ти и ще го споделя с приятелите си във Фейсбук,дано нямаш нищо против,ще пиша,че е цитат!

  Дневник-токсичният сайт
 69. 69 Профил на dutch
  dutch
  Рейтинг: 480 Неутрално

  Разгеле са на Бузлуджа, да се товарят на летящата чиния и да отлитат нанякъде.

 70. 70 Профил на Free person
  Free person
  Рейтинг: 701 Неутрално

  Ей,хора,тези червенотиквеничета край нямат.Аз си мислех,че вече измират,ама не.....
  Никога повече комунизъм!

  Tony
 71. 71 Профил на Deaddark
  Deaddark
  Рейтинг: 2684 Весело

  До коментар [#39] от "exit13":

  [quote#39:"exit13"]Така и така сте се събрали там, оправяйте си чинията и се пръждосвайте. [/quote]

  То ако можеше - аз щях да им я оправя безплатно.

 72. 72 Профил на Realistka
  Realistka
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#66] от "El Chuncho":
  [quote#66:"El Chuncho"]Ако пък е хуманист ща ще "Че Гевара" на дрешката му. [/quote]
  А, кажи де!
  Нямам отговор.
  В такива случаи се сещам за думата "integrity" , която има двояко значение: "цялост" и "почтеност" . Това значи, че за да бъдеш почтен трябва да си цялостна личност. Така си го мисля...

  The best way out is always through Robert Frost
 73. 73 Профил на Орлин Данев
  Орлин Данев
  Рейтинг: 593 Любопитно

  До коментар [#61] от "mr.nowitsyourturn.":
  [quote#61:"mr.nowitsyourturn."]Да припомним пак ОФ-то- БСП, ДПС, Атака, Бареков, РБ, Каракачанов, Трактора, Цацаров, Архонта, Дайнов, Първанов,Ако съм пропуснал някой-да не се сърди!
  Днес пак са същите. [/quote]
  Това,че си го написал,не означава,че е вярно!Къде слагаш нашата АТАКА в кюпа?АТАКА видя,че падналото вече правителство на БСП и ДПС са всъщност русофоби,а не русофили както се афишираха и му наби шута отзад(на правителството)Бате ти Бойко,Барека,че даже и реформаторите тръгнаха да се заиграват с тях в последно време! А АТАКА въобще не присъства на тия седенки!

 74. 74 Профил на El Chuncho
  El Chuncho
  Рейтинг: 1178 Неутрално

  До коментар [#72] от "Realistka":

  Какво да ти отговоря......
  Освен да ти цитирам заглавието на една книжка писана от Серьожа Дмитриевич "ЗАЩОТО сме социалисти"

  Никъде по света борсите не са определящи за икономиката.- цитат на коментар #70 от “др. Иванов
 75. 75 Профил на lout66
  lout66
  Рейтинг: 593 Неутрално

  Дами и господа не скачайте срещу левите идеи , не левите идеи ни окрадоха а псевдо левите управляващи. Не е редно да се преследват хора и партии заради идеи и възгледи , трябва да се преследват от закона за определени престъпления а престъпления за 70 години хиляди , само че няма осъдени.

 76. 76 Профил на El Chuncho
  El Chuncho
  Рейтинг: 1178 Весело

  [quote#73:"багаин"]Къде слагаш нашата АТАКА в кюпа?[/quote]
  Какъв кюп,бе Багаине?Не сте ли на Варадеро?

  Никъде по света борсите не са определящи за икономиката.- цитат на коментар #70 от “др. Иванов
 77. 77 Профил на Realistka
  Realistka
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#74] от "El Chuncho":

  Имам "Защото са социалисти". Някъде тук е, но не ми се търси. Мисля, че беше издадена от стършелите.

  The best way out is always through Robert Frost
 78. 78 Профил на El Chuncho
  El Chuncho
  Рейтинг: 1178 Неутрално

  [quote#75:"lout66"]Дами и господа не скачайте срещу левите идеи , не левите идеи ни окрадоха а псевдо левите управляващи.[/quote]
  То добре звучи,ама как не се случи един читав ляв да ги води през тия повече от 100години.
  Пък колко пъти се е случвало като се появи и си заминава без време.
  Ако членовете и симпантизантите на БСП бяха нормални хора проф. Близнашки нямаше да го гонят от БСП.

  Никъде по света борсите не са определящи за икономиката.- цитат на коментар #70 от “др. Иванов
 79. 79 Профил на El Chuncho
  El Chuncho
  Рейтинг: 1178 Неутрално

  До коментар [#77] от "Realistka":

  "ЗАЩО не сме социалисти", излезе в отговор на творението на Серьожа.Готина книжка е.

  Никъде по света борсите не са определящи за икономиката.- цитат на коментар #70 от “др. Иванов
 80. 80 Профил на vesolr
  vesolr
  Рейтинг: 2551 Неутрално

  До коментар [#73] от "багаин":

  Спряха да ви плащат и ги зарязахте. Ама провал на евроизборите, скъпо ви излезе заигравката с Доган.

  От клеветника https://goo.gl/QdmktQ
 81. 81 Профил на Realistka
  Realistka
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#79] от "El Chuncho":

  Точно!

  The best way out is always through Robert Frost
 82. 82 Профил на heatseeker
  heatseeker
  Рейтинг: 1341 Весело

  Като се съобразявам с артикуУативните особености на новоизлюпения Уидер на БСП, както и със съвпадението в девизите на шайката социауисти и уевскарската агитка, как на не възкУикна:

  Уевски, оУе!!!

  Как ще сте сами бе, несретници?!? Зад вас все още - макар и донякъде и често предимно в мокрите ви сънища - е МОСКВА!

  Свобода за Надежда Савченко!
 83. 83 Профил на mastikata
  mastikata
  Рейтинг: 744 Неутрално

  Товарете се на чинията и се махайте червени боклуци и руски подлоги!

  Граждани бият ПРАСЕТА брат!
 84. 84 Профил на grand funk railroad
  grand funk railroad
  Рейтинг: 1085 Неутрално

  "БСП на Бузлуджа: Сами срещу всички"

  Т.е. срещу целия български народ, както винаги.

  Parmi ceux qui n'ont rien à dire les plus agréables sont ceux qui se taisent. Coluche
 85. 85 Профил на Орлин Данев
  Орлин Данев
  Рейтинг: 593 Любопитно

  До коментар [#82] от "GogoPG":
  [quote#82:"GogoPG"]и уевскарската агитка, как на не възкУикна:

  Уевски, оУе!!!

  Как ще сте сами бе, несретници?!? Зад вас все още - макар и донякъде и често предимно в мокрите ви сънища - е МОСКВА! [/quote]
  Ти пък къде намеша левскарската агитка и Москва?
  Да-Москва ще бъде зад левскарската агитка,защо Газпром,ще е новият собственик на "Левски"(рано,или късно)
  но БСП я няма никъде в тази схема!
  Москва е зад АТАКА,а не зад БСП!
  БСП са васали на САЩ и ЕС,а Москва МРАЗИ БСП!
  Разберете го това веднъж завинаги и престанете да си служите със стари реалности!

 86. 86 Профил на dr.m
  dr.m
  Рейтинг: 434 Весело

  Тъпи комунистически картуни.

 87. 87 Профил на Орлин Данев
  Орлин Данев
  Рейтинг: 593 Весело

  До коментар [#83] от "mastikata":
  [quote#83:"mastikata"]Товарете се на чинията и се махайте червени боклуци и руски подлоги! [/quote]
  И аз искам да се махат,ама няма къде да отидат!В Москва ги мразят,щото БСП са васали на САЩ и ЕС!
  А пък САЩ и ЕС не ги щат,защото никой не обича предателите!
  Така,че БСП се нахендриха яко-от два стола,та на земята!

 88. 88 Профил на dimko
  dimko
  Рейтинг: 541 Неутрално

  Днешните "леваци" и техните "шамани",
  са всякак длъжни към целокупното ни Общество,
  с истините за днешната си "социална база",
  с доблестен разрез по "базовия хоризонт и вертикалата"...
  Всяко друго е, балони с "партизанщина"...

 89. 89 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1341 Весело

  [quote#56:"yanne"]Социалното е за тоя,дето ги продава... [/quote]

  Така е само ме подсети като дойде време да обявяват разходите да видим колко ще обявят комунетата но съм сигурен, че ще е една четвърт от истинското а инак и 150 000 може да ги изкарат, че са били на баира под чинията.
  То 10 - 15 000 по на 80 - 90 години и пак толкУ иде не ли ?

  Цацарoff - Оставка ! >:-)
 90. 90
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 91. 91 Профил на El Chuncho
  El Chuncho
  Рейтинг: 1178 Весело

  До коментар [#87] от "багаин":

  Сигурно си много щастлив и спокоен човек,след като всичко Ви е така кристално ясно и подредено?

  Никъде по света борсите не са определящи за икономиката.- цитат на коментар #70 от “др. Иванов
 92. 92 Профил на Орлин Данев
  Орлин Данев
  Рейтинг: 593 Весело

  До коментар [#76] от "El Chuncho":
  [quote#76:"El Chuncho"]Какъв кюп,бе Багаине?Не сте ли на Варадеро? [/quote]
  Аааааа,жените са на Варадеро,ние-мъжете сме във Крим!

 93. 93 Профил на El Chuncho
  El Chuncho
  Рейтинг: 1178 Неутрално

  До коментар [#90] от "GogoPG":

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  Никъде по света борсите не са определящи за икономиката.- цитат на коментар #70 от “др. Иванов
 94. 94 Профил на doxen
  doxen
  Рейтинг: 596 Неутрално

  Сами срещу себе си, по-скоро.

 95. 95 Профил на El Chuncho
  El Chuncho
  Рейтинг: 1178 Неутрално

  [quote#92:"багаин"]Аааааа,жените са на Варадеро,ние-мъжете сме във Крим! [/quote]
  Е в Крим естествено,под закрилата на зелени човечета и пластмасова маса.
  За Украйна нямате кураж.

  Никъде по света борсите не са определящи за икономиката.- цитат на коментар #70 от “др. Иванов
 96. 96 Профил на tkirov
  tkirov
  Рейтинг: 274 Неутрално

  Социопат... Социалистите май пак забравиха Хаджи Димитър. Изобщо Бузлуджа се очертава като най-черното място в българската история - убит е Войводата, основана е Партията, кацнали са извънземните... ужас.

 97. 97 Профил на Орлин Данев
  Орлин Данев
  Рейтинг: 593 Любопитно

  До коментар [#95] от "El Chuncho":
  [quote#95:"El Chuncho"]Е в Крим естествено,под закрилата на зелени човечета и пластмасова маса.
  За Украйна нямате кураж. [/quote]
  А какво да правим в Украйна?За нас-атакистите Украйна е вражеска територия!Но нищо де,те украинците под давлението на САЩ,ЕС и НАТО сами ще дойдат при нас в Крим да ни нападнат!Тогава вече,ще стане интересно,ама наистина мнооооого интересно!
  Но темата е за БСП,не за Варадеро,Крим и Украйна!
  БСП е аут за Москва!БСП са"пътници"!БСП са една смешна и жалка отломка,която никога,няма се оправи и ще рухне тотално на финала!

 98. 98 Профил на historama
  historama
  Рейтинг: 812 Неутрално

  [quote#40:"El Chuncho"]ще си поръчам тениски с лика на Феликс Родригес. [/quote]
  Аз пък бих си поръчал тениска с часовник "Ролекс" и надпис: "часовника на Че".
  След операцията по обезвреждането на Че, Феликс запазил ролекса му като трофей.
  Май всеки по-изявен комунист е с "Ролекс".

 99. 99 Профил на El Chuncho
  El Chuncho
  Рейтинг: 1178 Неутрално

  До коментар [#97] от "багаин":
  С този пост приведе поредното доказателство за това,че "Мълчанието е злато".

  Никъде по света борсите не са определящи за икономиката.- цитат на коментар #70 от “др. Иванов
 100. 100 Профил на El Chuncho
  El Chuncho
  Рейтинг: 1178 Неутрално

  [quote#98:"historama"]Май всеки по-изявен комунист е с "Ролекс". [/quote]
  Обичат другарите лукса на загниващия капитализъм,няма спор за това.

  Никъде по света борсите не са определящи за икономиката.- цитат на коментар #70 от “др. Иванов
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK