Прокуратурата отказа да разследва полицая с мнимо скъсаната униформа (видео)

Снимката е от излъчените в "Господари на ефира" кадри, от които се вижда, че на няколко пъти полицай Красимир Стоянов влиза в районното със здрава униформа.

Снимката е от излъчените в "Господари на ефира" кадри, от които се вижда, че на няколко пъти полицай Красимир Стоянов влиза в районното със здрава униформа.Може ли с една безопасна игла да се закрепи скъсан пагон и ръкав на полицейска униформа така сякаш никога не са били късани?  Според прокурорите от Софийската районна прокуратура (СРП) Деян Славов и Калин Близнаков  това е абсолютно възможно. 


Този логически нонсенс е един от основните мотиви в постановлението, с което двамата държавни обвинители отказват да образуват разследване срещу полицая от столичното 01 РПУ Кристиян Стоянов, които твърдеше, че миналия септември младото момиче Александра Стоилова е скъсала униформата му. 


В същото време проверката на министерството по случая, добил публичност след излъчени кадри от охранителните камери на районното в предаването "Господари на ефира", завърши с предложение Кристиян Стоянов да бъде уволнен и разследван за набедяване.
Прокурорите обаче отхвърлят тезата на вътрешното министерство. В постановление за отказ от края на юли, с което "Дневник" разполага, е записано, че "след подробен анализ на представените писмени и гласни доказателства, преценени поотделно и в тяхната съвкупност, намираме, че заключението на комисията следва да се приеме за необосновано, неправилно, недостоверно, несъстоятелно в частта, касаеща направеното произнасяне относно изнесените в медиите твърдения за инсцениране на повреда във форменото облекло на полицай Кристиян Стоянов, както и представяне впоследствие на неистински доказателства".


Скъсване, което остава скрито
Прокуратурата приема, че въпреки че на записите от охранителните камери се вижда, че полицаят влиза със здрава униформа, "това обаче съвсем не означава, че реално не може да има скъсване на униформеното яке на полицай, което да остане скрито и незабележимо". Прокурорите Славов и Близнаков приемат напълно тезата на полицая, че е "използвал безопасна игла от служебната карта, с която веднага закрепил скъсания ръкав и пагон".


Полицейската служебна карта е с размерите на лична карта, като в единия и ъгъл има червен конец, към който действително е закачена безопасна игла, която предвид размера й е невъзможно да закрепи разкъсваен по-широко и по-дълго от сантиметър и половина. 


Полицай Красимир Стоянов, който се снима със скъсаната униформа, към 8 ч. сутринта - няколко часа след задържането. В горния десен ъгъл се вижда скъсаната част, която според прокуратурата може да бъде закрепена с безопасна игла.

© Скрийншот

Полицай Красимир Стоянов, който се снима със скъсаната униформа, към 8 ч. сутринта - няколко часа след задържането. В горния десен ъгъл се вижда скъсаната част, която според прокуратурата може да бъде закрепена с безопасна игла.


От държавното обвинение посочват четири аргумента в подкрепа на тази теза:


- светлоотразителната жилетка без ръкави, която полицай Стоянов носи, "скрива по-голямата част от униформеното яке"


- нито една камера не е заснела Стоянов сам да къса униформата си


- възможно е първоначално якето на Стоянов  да е било скъсано незначително, но "впоследствие обаче въпреки старанието на полицейския служител да спре по-нататъшно повреждане на материта поради естеството й разкъсването продължава от само себе си до по-големи размери (дължина около 30 см)"


- камерите, които са заснели влизането на полцай Стоянов, са със "сравнително ниска (не много висока) резолюция".


Прокуратурата приема, че не може да става въпрос за "фабрикуване на неистински доказателства, тъй като протоколите за разпит" на полицай Стоянов, както и на друг свидетел, са "автентични и съставени с личното и непосредствено участие на Стоянов и провеждането на визираните процесуално-следствени действия". Според представителите на държавното обвинение съдът ще прецени дали "тези истински доказателства отразяват вярно всички релевантни факти и обстоятелства".


Делото срещу Александра Стоилова е насрочено за 13 октомври. Тя е обвинена в хулиганство и скъсване на униформата на полицая. Засега няма резултат от проверката на жалбите на Александра до прокуратурата, които момичето е пращало.


От постановлението на СРП става ясно, че "едва след като съдебно-наказателното производство приключи с влязла в законна сила присъда, може да се прави адекватна правна преценка за лъжесвидетелстване, респ. набедяване от страна на конкретно лице и да му се търси наказателна отговорност, както и да се изясняват евентуални мотиви".


"За да е налице набедяване, следва не само да се установи, че лицето не е извършило престъплението или че няма данни то да го е извършило, а да се докаже по несъмнен начин, че този, който сезира надлежните органи, знае, че лицето не е извършило това престъпление", смята още двамата прокурори. Според тях е и недопустимо за едно и също деяние да се налага административно наказание и да се търси наказателна отговорност по НК.


В нито един момент прокурорите Славов и Близнаков не намират за необходимо да коментират факта, че арестът на Александра Стоилова е незаконен и като такъв беше отменен преди няколко месеца от Административен съд - София-град.


Ако обобщим логиката на държавното обвинение, излиза, че деянието на полицая не е доказано, защото не са опровергани тезите, че:


а) е закрепил скъсания ръкав с безопасна игла и
б) материаята е продължила да се къса от само себе си още 30 сантиметра "поради естеството си".


В същото време, приемат прокурорите, деянията на Александра Стоилова са доказани по несъмнен неачин, защото... действията на полицая остават недоказани.


Нощ на сенките
Видеото, излъчено в предаването "Господари на ефира" през април, разказва за Александра и приятеля й,  които са задържани в нощта на 15 септември. Според обясненията на момичето двамата се прибират към дома си и преминават пред първо РУП, когато момчето закача чистачка на един от полицейските автомобили. След това той е обграден от служители на реда. Александра се опитва да се намеси, за да види какво и защо се случва, при което е ударена по лицето от един от полицаите. Така двамата с приятеля й са вкарани вътре в сградата на районното управление, като на нея са й повдигнати обвинения в хулиганство и скъсване на униформата на полицая, който я е ударил - Кристиян Стоянов.


От кадрите, излъчени в предаването, които са от камерите в районното, се вижда ясно, че полицаят влиза отвън със здрава униформа. Със скъсан ръкав се появява едва два часа по-късно, когато разследващ полицай трябва да извърши оглед на униформата му.


Административният съд в София обяви задържането на Александра за незаконно и прие, че е
"напълно неизяснена е фактическата обстановка, при която то е извършено", което води до ограничаване правото й на защита". 


Прокуратурата приема заключенията на комисията, че няма дани за упражнено полицейско насилие и превишаване на правомощията, и смята, че употребената сила е била в рамките на законовите правомощия "и само дотолкова, че да противодействат ефективно на агресивното поведение на Александра Стоилова и Иван Цонев".  Постановлението може да се обжалва пред Софийската градска прокуратура.

Видеото, е предоставено, от "Господари на ефира"
Коментари (77)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на theanalyser
  theanalyser
  Рейтинг: 1341 Неутрално
 2. 2 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 4292 Неутрално

  За пореден път съдебната система демонстрира, че е най-нереформираната система в България.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 3. 3 Профил на tp
  tp
  Рейтинг: 221 Неутрално

  Е, може пък да я е залепил с лепило.

 4. 4 Профил на Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Рейтинг: 1145 Неутрално

  Прокуратурата толкова се е дискредитирала, че отдавна не им пука. Трябват протести там и то поне 50 000 човека. И малко строителни материали за респект. Тухли, греди, винкел и т.н.

  Няма шики-мики.
 5. 5 Профил на morf
  morf
  Рейтинг: 739 Любопитно

  "- нито една камера не е заснела Стоянов сам да къса униформата си;"

  Да приемем ли, че от сега нататък няма да се разследват престъпения, които не са заснети с камера?

 6. 6 Профил на arnautsky
  arnautsky
  Рейтинг: 925 Любопитно

  Т.е. прокуратурата прикрива и насърчава своеволията на "правоохранителите"?

  Keep it cool, keep it funny, keep on changing the world.
 7. 7 Профил на Колаборационист
  Колаборационист
  Рейтинг: 907 Гневно

  " Прокурорите Славов и Близнаков приемат напълно тезата на полицая, че е "използвал безопасна игла от служебната карта, с която веднага закрепил скъсания ръкав и пагон"."

  Това се нарича ТЪПОЪГЪЛЕН триъгълник !

  Всички ТРЯБВА неумолимо да наказваме невежеството на администрацията и духовенството !
 8. 8 Профил на Краси
  Краси
  Рейтинг: 593 Неутрално

  Незабавно уволнение и разследване на действията на цитираните прокурори.

  Да почистим България от агентурата на руската империя!!!
 9. 9 Профил на today
  today
  Рейтинг: 919 Неутрално

  Докога???

  Борбата с корупцията в България е като риболова по Discovery. Хващат ги, показват ги, и ги пускат!
 10. 10 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 3247 Гневно

  По-големи глупости отдавна не бях чела. Ако собственият ми син ми се обясняваше с думите, които използва прокуратурата за саморазкъсващото се яке, щеше да получи едно чудесно наказание. А ако го отглеждаше собственият ми дядо, щеше да получи и един як шамар зад врата, макар да е по-висок от мен с две глави!

  Доброто е заразно
 11. 11 Профил на jtbg
  jtbg
  Рейтинг: 381 Неутрално
 12. 12
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 13. 13 Профил на danvan
  danvan
  Рейтинг: 1668 Неутрално

  Цацаров - оставка!

  Ние сме малък, но изключително прост народ. Sapienti Sat
 14. 14 Профил на Сотир Методиев Пеевски
  Сотир Методиев Пеевски
  Рейтинг: 518 Неутрално

  "- възможно е първоначално якето на Стоянов да е било скъсано незначително, но "впоследствие обаче въпреки старанието на полицейския служител да спре по-нататъшно повреждане на материята, поради естеството й, разкъсването продължава от само себе си до по-големи размери (дължина около 30 см)";"

  Прокуратурата да вземе да списва за в."Стършел". Хем значително ще им вдигне тиража, хем некой лев ще изкара...

  "ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЕЛИТ" в БГ - ПРЕСТЪПНИ ГРУПИРОВКИ, МАСКИРАНИ КАТО "ПАРТИИ"
 15. 15 Профил на palav_nik
  palav_nik
  Рейтинг: 3601 Весело

  Цацаратура в действие...
  А как доказват, че точна Александра е скъсала униформата на този юнак?

 16. 16 Профил на NicK
  NicK
  Рейтинг: 565 Неутрално

  Изглежда сега трябва да окупираме прокуратурата!!!

  Да разкараме статуквото - ГЕРБ, АБВ, ДПС, БСП, ПФ, за да остане държава в България!
 17. 17 Профил на alexsilver
  alexsilver
  Рейтинг: 1004 Любопитно

  [quote#2:"Храбър"]За пореден път съдебната система демонстрира, че е най-нереформираната система в България. [/quote]
  Да не би да имаш предвид "най-корумпираната"?...

 18. 18 Профил на Сотир Методиев Пеевски
  Сотир Методиев Пеевски
  Рейтинг: 518 Неутрално

  До коментар [#4] от "Пълен разпад на държавата при управлението на БСП!":

  До коментар [#16] от "NicK":

  АБСОЛЮТНО ДА!!! И е добре да започнем още по време на служебното правителство

  "ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЕЛИТ" в БГ - ПРЕСТЪПНИ ГРУПИРОВКИ, МАСКИРАНИ КАТО "ПАРТИИ"
 19. 19 Профил на Без коз
  Без коз
  Рейтинг: 900 Неутрално

  Гарван,гарвану око не вади.
  Катарзис!

  Народ, който избира корумпирани, самозванци, крадци и предатели, не е жертва! Съучастник е !
 20. 20 Профил на daam
  daam
  Рейтинг: 1264 Неутрално

  "В нито един момент прокурорите Славов и Близнаков не намират за необходимо да коментират факта, че арестът на Александра Стоилова е незаконен и като такъв беше отменен преди няколко месеца от Административен съд - София-град"

  Имаме ли нужда от такава прокуратура? Тя си е определено защитник на престъпниците , на тези които плащат повече и изпълнява поръчките на ДПС

 21. Само наивник може да чака правосъдие от нашата държава...........

  Боли ме от овчедушието на хората...
 22. 22 Профил на 123
  123
  Рейтинг: 488 Неутрално

  Трябва ни реформа и лустрация навсякъде: изпълнителна, законодателна и съдебна.

  Kолко българи са нужни, за да завинтят една крушка? Трима. Един, който да я смени и двама, които да спорят колко старата е била по-добра.
 23. 23 Профил на Gopeто
  Gopeто
  Рейтинг: 2995 Неутрално

  Цацаратурата все още е под командването на Пеевски. Изненадани?

  "За мен върхът е онова високо място, от което ясно съзирам следващата си цел" Боян Петров
 24. 24 Профил на Дневник, я ме цункайте по дупето !
  Дневник, я ме цункайте по дупето !
  Рейтинг: 488 Любопитно

  едно просто реконструиране на "скЪсването" би помогнало да се изЯсни, коя версия е по-правдоподобна !
  защо не е направено ?

  Albert Einstein : "Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher."
 25. 25 Профил на Сотир Методиев Пеевски
  Сотир Методиев Пеевски
  Рейтинг: 518 Неутрално

  До коментар [#24] от "detchopora":

  Защото прокуратурата не прави нищо, което евентуално би могло да доведе до изясняване...

  "ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЕЛИТ" в БГ - ПРЕСТЪПНИ ГРУПИРОВКИ, МАСКИРАНИ КАТО "ПАРТИИ"
 26. 26 Профил на nikolaimi
  nikolaimi
  Рейтинг: 578 Неутрално

  Един бот има,който е нацвъкал по един минус на абсолютно всички коментари.

  Гледай отвисоко падналия,само ако си се навел да му подадеш ръка!You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war
 27. 27 Профил на morf
  morf
  Рейтинг: 739 Весело

  До коментар [#26] от "nikolaimi":

  Кристиян Стоянов?

 28. 28 Профил на Пакоджет
  Пакоджет
  Рейтинг: 332 Весело

  Е*ати т*шака!
  Полицаят - моделиер при Армани!
  Прокурорите - грамота за комедианти!

  Пакистанец кара джет ;)
 29. 29 Профил на Чърчил
  Чърчил
  Рейтинг: 1371 Неутрално

  Разбирате ли граждани!? Всеки един от нас може да попадне в същата ситуация беззащитен в полицията и да се окаже че има предполагаемо съмнение за скъсване на нечий полицейски пагон , с което е навредил на институциите защитаващи обществените интереси .
  ДЕМАГОГИЯ!Българската прокуратура ,криво разбира защита на обществото като защита на институциите а не на самото общество.

  ЗАВИСТТА ТРЯБВА ДА Я ЗАСЛУЖИШ.СЪЖАЛЕНИЕ ПОЛУЧАВАШ БЕЗПЛАТНО
 30. 30 Профил на GreenEyes
  GreenEyes
  Рейтинг: 1994 Неутрално

  В България правосъдието е в книгата на изчезналите видове...Ние сме уникална държава, управлявана от ретроградни задунайци, наследници на дядо Благоевата терористична организация.

 31. 31 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1771 Неутрално

  Кой ще разсече Гордиевия възел от свински черва на МВР и прокуратурата?

 32. 32 Профил на Тракиец
  Тракиец
  Рейтинг: 394 Весело

  Едно време, като дете си мислех, че всички полицаи са добри, с леки изключения. Сега вече си мисля, че всички полицаи са лоши, леки изключения. Като последното го приемам по-скоро за митично същество. В смисъл, чувал съм, че ги има, но не съм ги виждал

  Veritas vos liberabit.
 33. 33 Профил на stenlyaka
  stenlyaka
  Рейтинг: 1111 Неутрално
 34. 34 Профил на radoinc
  radoinc
  Рейтинг: 594 Неутрално

  За това не признавам камерите като средство срещу корупцията, кражбите и измамите. Тоя не могат/не искат да го обвинят, при положение, че го виждат с очите си какво прави, какво остава за кандидат-шофьори, зрелостници, чиновници... Българския чиновник се научи всички проблеми да разрешава с камери. Връзване на гащи, мерки колкото да се каже, че са взети мерки и поръчки за фирми на наши момчета.

 35. 35 Профил на voxy
  voxy
  Рейтинг: 808 Неутрално

  жалка прокуратура отново, имаме едно от най-тежките престъпления които полицай може да извърши - изфабрикуване на фалшиво доказателство за обвинение

  twitter.com/voxybg
 36. 36 Профил на soul
  soul
  Рейтинг: 449 Неутрално

  Съдебната власт-последната крепост на комунизма!!!

  „Тази смрад, която изпускаме, поражда около Русия презрение към нас, недоверие, нелюбов. " Никита Михалков
 37. 37 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#31] от "spiegel":
  То е верно така понеже повечето прокурори са завършили Магнурското школо в Симеоново на което трябва да се сложи край. Учиш в Полицейска академия бачкаш след това 10 години полицай а не като сега даже и съдии станаха.

  Цацарoff - Оставка ! >:-)
 38. 38 Профил на marker
  marker
  Рейтинг: 690 Неутрално

  Наистина, връх на наглостта е аргумента:
  - нито една камера не е заснела Стоянов сам да къса униформата си
  Не че следващия аргумент е по-адекватен (просто ме е гнус да го цитирам)

 39. 39 Профил на не на безразличието
  не на безразличието
  Рейтинг: 1195 Неутрално

  ми то при социализъма си бяха една служба те сега пак така си карат,и ще си карат като никой не им търси сметка

  'Българите сме малък но много прост народ.' М Вешим
 40. 40 Профил на dolna4erti4ka
  dolna4erti4ka
  Рейтинг: 1168 Неутрално

  Ако камерата беше заснела как си къса униформата тогава щяха да кажат-тя не е доказателсто.Ако полицайчето се напие и се похвали пред приятели-как ги излъгах тез прокурори,ама колко парички ми струваше-ще кажат-той си измисля.

 41. 41 Профил на kashpirovska
  kashpirovska
  Рейтинг: 1177 Неутрално

  Aз,в крайна сметка,не разбирам ЗАПИСИТЕ ОТ КАМЕРИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВО ЛИ СА ИЛИ НЕ???

  Джордж Оруел-1984
 42. 42 Профил на lone wolf
  lone wolf
  Рейтинг: 935 Любопитно

  Има ли някой обяснение, къде се скри Цацата в последно време?

  Да разлая троловете!!
 43. 43 Профил на biggerbetter
  biggerbetter
  Рейтинг: 221 Любопитно

  "... преминават пред първо РУП, когато момчето закача чистачка на един от полицейските автомобили."
  А това по каква логика е възможно да се случи, а?
  Освен ако милите дечица не са се разхождали по капаците на автомобилите де...

 44. 44 Профил на lone wolf
  lone wolf
  Рейтинг: 935 Неутрално

  До коментар [#43] от "biggerbetter":

  Пак само писател, а

  Задната чистачка!

  Да разлая троловете!!
 45. 45 Профил на Rage Against
  Rage Against
  Рейтинг: 1021 Неутрално

  само милиционери и кондуктори в нашата правоохранителна система. не можем да очакваме от такава измет да се грижи добре за нас. трябва да прочистим държавната администрация от всичката паплач и тунеядци!

  РЕФОРМИ !
 46. 46 Профил на biggerbetter
  biggerbetter
  Рейтинг: 221 Весело

  [quote#44:"lone_wolf"]Пак само писател, а

  Задната чистачка![/quote]
  Може! Ма кат не са го написали...

 47. 47 Профил на Kbeam
  Kbeam
  Рейтинг: 392 Неутрално

  То с тези темпове на разплитане, до 1ч г-н милиционерина трябва вече да е ходил гол...

 48. 48 Профил на bgman
  bgman
  Рейтинг: 384 Весело

  Родната полиция ни пази...
  Те едва мъкнат собствените си шкембета, пък ще ни пазят...

 49. 49 Профил на bgman
  bgman
  Рейтинг: 384 Неутрално

  [quote#42:"lone_wolf"]Има ли някой обяснение, къде се скри Цацата в последно време?[/quote]

  В трезора на КТБ - търси си депозитите...

 50. 50 Профил на gost22
  gost22
  Рейтинг: 1958 Любопитно

  Може би един правосъден борд...

  "Историята служи на българите, да не си взема поука от нея." ...Фра Дяволо. Жалко, но все още е факт...
 51. 51 Профил на Лелка
  Лелка
  Рейтинг: 1461 Гневно

  "впоследствие обаче въпреки старанието на полицейския служител да спре по-нататъшно повреждане на материята поради естеството й разкъсването продължава от само себе си до по-големи размери (дължина около 30 см)"
  Цялата ни "правоохранителна"система е трепане.Закривай и да влизат един по един след обстойна проверка.

 52. 52 Профил на Ivanski
  Ivanski
  Рейтинг: 488 Гневно

  ТЕзи олигофрени са за картотекирани!!!!

  Ivanski
 53. 53 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 3571 Весело

  България е страна в която уличните престъпници не са нагли колкото полицаите!

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 54. 54 Профил на BarBQ
  BarBQ
  Рейтинг: 861 Неутрално

  Всичко в реда на нещата.

 55. 55 Профил на Коки
  Коки
  Рейтинг: 541 Гневно

  ТОР - комунистическа! Нагли и безпардонни! Нямам думи!

 56. 56 Профил на Politemoose
  Politemoose
  Рейтинг: 507 Неутрално

  Не е ли редно съдът да прецени доказателствата? Нещастнци!

 57. 57 Профил на петро
  петро
  Рейтинг: 541 Неутрално

  Много интересно сега цветлинчо йовчевия къде е, маминия мазен гущер. Към него и главния обвинител в "държавата" има най-много "Кой".
  Специално цветлинчо, ако го оставят да гони "тавана" на пенсията до края на живота си ще е за други мерки...бойкооооооо!

 58. 58 Профил на не на безразличието
  не на безразличието
  Рейтинг: 1195 Неутрално

  бойко пък каква ще я свърши с цецо мозъка,лъчо мозъка и там другите празни глави....

  'Българите сме малък но много прост народ.' М Вешим
 59. 59 Профил на eth
  eth
  Рейтинг: 16 Гневно
 60. 60 Профил на miltenov
  miltenov
  Рейтинг: 5 Неутрално

  Мърша! Каквато държавата, такава и съдебната система. Каквито банките, такива и ченгетата. Мърша! Крадливи, продажни, тлъсти, гнусни. Мърши! Скоро в България ще останат само комплексирани те им деца и циганите. Майната Ви, МЪРШИ!

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 61. 61 Профил на д р Чарли Мишкин от ГРУ
  д р Чарли Мишкин от ГРУ
  Рейтинг: 1966 Гневно

  Тези двете цацаратурчета като "раждат" тези умни мисли сигурно си мислят, че защитават милицията?
  Да, ам НЕ!
  Режат клона на който самите те седят, защото и най неграмотната фуражка и мурзилка разбира, че нещата не могат да продължават повече така.

  Путин kiss май ЕС! ----- wwww . ДЕНьГИ .ru.net :-)
 62. 62 Профил на д-р Петроff
  д-р Петроff
  Рейтинг: 488 Гневно

  Грозно и отвратително,нагло и безсрамно.

  ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ЗА ДА НЕ СТАВА КАКВОТО СИ ИСКАТ
 63. 63 Профил на д-р Тошков
  д-р Тошков
  Рейтинг: 454 Неутрално

  На няколко пъти се вижда, че картата му е закачена на жилетката. Как е успял хем да си закачи с иглата ръкава и картата едновременно.

 64. 64 Профил на tralala2010
  tralala2010
  Рейтинг: 541 Неутрално

  [quote#4:"Пълен разпад на държавата при управлението на БСП!"]и т.н. [/quote]
  Това ли да разбираме http://www.mediapool.bg/zastrelyan-e-prokuror-nikolai-kolev-news19446.html

 65. 65 Профил на volokin
  volokin
  Рейтинг: 555 Неутрално

  навремето какви шивачи имаше......... полицаи!

  Just below my skin I'm screaming...
 66. 66 Профил на Peter Stoychev
  Peter Stoychev
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Халваджията за Бояджията !

 67. 67 Профил на Peter Stoychev
  Peter Stoychev
  Рейтинг: 434 Неутрално
 68. 68 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 2535 Неутрално

  "...нито една камера не е заснела Стоянов сам да къса униформата си"

  Ако беше какво щяха да разследват тиквите в прокуратурата?

  I Want To Believe
 69. 69 Профил на Огнян Тодоров
  Огнян Тодоров
  Рейтинг: 221 Неутрално

  До коментар [#43] от "biggerbetter":

  Пожелавам ти да попаднеш в подобна ситуация.Не мисли че не е възможно.Именно на хора като тебе които си мислят че на тях няма да им се случи...........абе тя съдбата си знае работата.

 70. 70 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 3550 Неутрално

  Навремето Цацаров като съдия беше пратил в затвора невинен човек по лъжливите показания на една тъпа продавачка, без да си направи труда да прегледа охранителната камера в магазина, която в последствие показа, че нападението е извършено от съвсем друг човек. Какво да се очаква от такава прокуратура начело на която стои натегач и некадърник, обслужващ властимащите.

 71. 71 Профил на sandoy
  sandoy
  Рейтинг: 488 Неутрално

  Да припомням ли думите на тогавашният министър на вътрешните работи, г-н милиционер Йовчев:

  "...Двама младежи, във видимо нетрезво състояние"...

  Правеха си кодоши с бат Бойко, обаче те излезнаха по-големи мутро-милиционери и от ГЕРБ.

  Гласувайте!
 72. 72 Профил на Lemmy
  Lemmy
  Рейтинг: 2932 Неутрално

  Цяла година тормоз от прокурори и полиция е достатъчно наказание за една чистачка.

 73. 73 Профил на aramissss
  aramissss
  Рейтинг: 1288 Неутрално

  Българските полицаи разполагат с неограничени права да шантажират българските граждани.
  МВР трябва да бъде закрито като опасно за обществения ред.
  Тия не трябва да ги храним повече.

 74. 74 Профил на spaceman
  spaceman
  Рейтинг: 325 Неутрално

  А на кого да се оплачем от прокуратурата? На Делян Пеевски ли? Егати майтапа, егати държавата!

 75. 75
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 76. 76 Профил на zuf50370265
  zuf50370265
  Рейтинг: 5 Гневно

  Покажете ги тези двама "хубостници" от прокуратурата и всеки който ги познава или ги видят по улиците да ги заплюе с очите...Трябва да има гражданско общество което да не допуска такива индивиди да си разиграват коня и ние да си затраряме очите. Трябва да има тотална нетърпимост към тях!!! Ако някой от тези ми е роднина или приятел просто ще му се обадя и ще му каза, че ме е срам от него и по никакъв повод неискам да имам контакти с хора като него!!!

 77. 77 Профил на !D !калпав е новия вид Дневник!
  !D !калпав е новия вид Дневник!
  Рейтинг: 1065 Любопитно

  А ние как може да откажем на разследващия прокурор заплатата за тези месеци на разследване на случая.
  Бих помолил за организиране на workshop от полицията с полицая успял да закрепи скъсания ръкав с безопасна игла по този начин.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK