Бойко Борисов: Нашето се вижда, затова ги е страх от нас

Бойко Борисов на откриването на новата спортна зала в Сливница

© Георги Кожухаров

Бойко Борисов на откриването на новата спортна зала в СливницаЛидерът на ГЕРБ Бойко Борисов държа кратка реч за строителните постижения на управлението на ГЕРБ при откриването на новата спортна зала в Сливница. Той обеща да построи зала и в Дупница. Сега
волейболният отбор "Марек Юнион Ивкони" от Дупница ще играе домакинските си мачове от първенството в Сливница.


Борисов обяви, че когато е станал кмет на София, в столицата не е имало нито една спортна зала. "Сега тази е може би двайсетата зала, която сме направили по време на нашето управление. Това е най-добрата грижа за младите хора."


Той похвали кмета на Сливница Васко Стоилков за усилията, които полага за града. "Кметове има три вида - едните работливи, едните мързеливи, едните крадливи. Тук сме случили на работлив кмет, затова нещата се виждат." Стоилков е кмет, издигнат от ГЕРБ. Обръщайки се към него, Борисов заяви, че комунистите по време на социалистическия режим са обещали да построят спортна зала в Сливница и не са го изпълнили, а ГЕРБ я е направила за една година.
Говорейки за построеното при неговото управление, той отново посочи магистралите и софийското метро. "За 3 години и половина сме направили 43 км метро, по времето на социализма - 4 км. Това е ГЕРБ, затова ги е страх от нас, защото нашето се вижда. Другите са много умни, много сложни, а ние можем да показваме направеното."


По-рано днес той присъства на церемонията, на която пред медиите бяха показани 20 от общо 126-те нови нисковъглеродни автобуса за градския транспорт в София.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK