Общи условия за участие в играта "Прогнозирай избори 2014"

Общи условия за участие в играта "Прогнозирай избори 2014"

© ДневникВ играта "Прогнозирай избори 2014" на изборния подсайт на "Дневник" могат да участват всички потребители с регистрация в id.capital.bg на възраст над 16 години. 


Играта започва на 5 септември и приключва на 3 октомври 2014г. Участието в нея е безплатно. 


За да се включат в играта, потребителите трябва да дадат прогноза (закръглена до втория знак след десетичната запетая) за резултатите от предсрочните парламентарни избори на 5 октомври. 
Всеки участник има право да дава неограничен брой прогнози, но само през един потребителски профил, регистриран в id.capital.bg.


"Икономедиа" АД си запазва правото да дисквалифицира потребители, за които има съмнения, че използват повече от един потребителски профил за изпращане на прогнози, както и при съмнения за други злоупотреби.  


За валидна за крайното класиране се счита последната прогноза, изпратена от потребителя.


Преди да дадат прогноза, потребителите трябва да въведат трите си имена по лична карта и телефон за връзка във формата за добавяне на лични данни. 


"Икономедиа" АД поема задължение, в съответствие със Закона за защита на личните данни, да събира и обработва личните данни на участниците в играта единствено по повод и във връзка с провеждането на играта. 


С попълването на формата за допълнителни данни се приема, че участникът е приел безусловно настоящите общи условия на играта и се задължава да ги спазва.


Победителите в играта ще бъдат съобщени на сайта "Дневник Избори 2014" в едноседмичен срок  след обявяването на окончателните резултати от Избори 2014 от Централната избирателна комисия. Наградите ще могат да бъдат получени само след представяне на лична карта за сравнение на данните от нея с данните, които сте предоставили преди първата си прогноза.


Победители в играта ще са тези участници, чиято прогноза се различава най-малко от крайните резултати от гласуването, обявени от Централната избирателна комисия. 


Спечелилите някоя от големите награди отпадат от класирането за по-малките награди.  


В случай на еднакъв резултат на няколко потребители за някоя от категориите, победителят ще бъде определен чрез жребий. 


В играта "Прогнозирай избори 2014" нямат право да участват служители на "Икономедиа" АД и техните семейства. 


Голямата награда - екшън камера Toshiba Camileo X-Sports

© ele.bg

Голямата награда - екшън камера Toshiba Camileo X-Sports


Наградите:

Голямата награда - екшън камера Toshiba Camileo X-Sportsподходяща за всички любители на спорта и приключенията, ще спечели читателят, който е прогнозирал с най-голяма точност резултатите на партиите, които влизат в новото Народно събрание.


Участникът, посочил най-точно резултатите на формациите, които ще имат право на държавна субсидия (за партиите прагът е 1% от действителните гласове, а за коалициите - 4%), ще получи гривна Prestigio Smart Pedometer PHCPEDкоято измерва изминатите крачки и изгорените калории всеки ден. 


За най-точното предвиждане за резултатите на първите три партии, които остават под 4-процентната бариера за влизане в парламента, ще има също награда - USB четец на карти и SD адаптер Duracell Pro microSDHC – 16GB, който улеснява работата със смартфон и таблет. 


Наградите са предоставени от ele.bg.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK