Предозиране: Ако не беше Русия, още щяхме да тънем в мрака на турското робство

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров и Йосиф Кобзон в Русе

© Тандем филм

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров и Йосиф Кобзон в РусеВъображението на избирателя често се оказва бедно, за да разтълкува посланията на партийните пиари. Новата рубрика на "Дневник", наречена "Предозиране", събира абсурдите на предизборната кампания без претенции за изчерпателност.


Следва прессъобщение на "Атака" за посещението на лидера Волен Сидеров в Русе.


Лидерът на АТАКА Волен Сидеров беше посрещнат с бурни скандирания "АТАКА! Победа!" от десетки хиляди граждани на Русе, дошли да пеят и танцуват заедно с Академичния ансамбъл за песни и танци на Министерството на вътрешните работи на Русия и народният артист на СССР Йосиф Кобзон. Ансамбълът е в България по покана на Волен Сидеров. Пред русенци Сидеров, заяви, че целта на този концерт е да покажем ясно, че няма сила в света, която да ни скара с братска Русия.
Лидерът на АТАКА беше категоричен, че националистите се борят за достоен живот на българина. "Това е задача № 1 на АТАКА, и в последния парламент, внесох лично предложението минималната пенсия да се увеличи и да стигнем минимума в Европейския съюз. Срещу мен обаче гласуваха ГЕРБ, БСП и ДПС. Тези три партии сега искат отново вота на народа, искат да управляват", заяви Сидеров и допълни, че всички добри предложения от АТАКА са отхвърлени от ГЕРБ, БСП и ДПС.


Националист номер 1 се обяви срещу опитите да се противопостави България на Русия и припомни, че Русия, а не друг, ни е освободила от турско робство. "Ние сега още щяхме да тънем в мрака на турското робство. Тук щеше да се говори на турски и вместо българските народни песни, щяхме да слушаме маанета", допълни Сидеров.


Лидерът на националистите отчете като грешка унищожаването на индустриалните предприятия и заяви, че държавата трябва да се върне в индустрията. "От дистанцията на времето мога да кажа ясно – ние сбъркахме, ние хванахме грешния път, ние изхвърлихме с мръсната вода и бебето, защото социализмът имаше много добри черти. И трябва да ги възстановим – трябва да възстановим здравната система, образователната система, индустрията. Това е възможно", добави Сидеров. След думите на лидера на АТАКА събралото се множество избухна в аплодисменти. "Вие сте будителите, които утре ще изправите народа да вземе своето – не политическото, не партийното – своето. Това, което принадлежи на България. Ние чуждо не искаме, но своето не даваме. Да живее България! Да живее утрешна свободна България!", завърши Сидеров.


АТАКА е с №11 в интегралната бюлетина!

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK