Валери Симеонов, "Патриотичен фронт": Ограда на турската граница ще спре ислямизацията

Валери Симеонов

© Велко Ангелов, Капитал

Валери СимеоновТестът на "Дневник". Така накратко могат да бъдат представени 13-те въпроса, които "Дневник" отправи преди изборите към лидери на основни партии, които според социологическите проучвания се очаква да влязат в следващия парламент и на формации, чиято кампания направи впечатление. (Повече за теста - тук).

Поредицата започна с позициите на председателя на БСП Михаил Миков и на Румяна Бъчварова, член на ръководството на ГЕРБ. Следват отговорите на Валери Симеонов от "Патриотичен фронт".


Ще подкрепите ли разследване на незаконното икономическо влияние и корупционните сделки на Делян Пеевски, Ахмед Доган и ДПС за последните 20 години?
- Естествено. Това, което изключително много дразни българския избирател, е липсата на търсене на каквото и да е отговорност от досегашните управляващи през последните 25 години. Всички са се скрили зад коалиционната безотговорност, докато България е в тежка криза, тежка криза, която няма общо със световната - просто си е наша национална, старателно отгледана от олигархията и корупцията криза.


Подкрепяте ли тезата, че за да се ограничи зависимостта на институциите от Пеевски и Доган, ДПС трябва да остане извън следващото управление?
- Задължително. От "Патриотичен фронт" дори имаме върховна цел - да отстраним изцяло ДПС от политиката в България, тази партия трябва да бъде забранена. Ние ще предприемем необходимите мерки за законовото забраняване на ДПС. Също така и на другата протурска партия - на Касим Дал и Корман Исмаилов, която се е паркирала в Реформаторския блок и го играе доброто ченге и си прехвърля топката с ДПС.
Подкрепяте ли идеята Корпоративна търговска банка (КТБ) да бъде спасена на всяка цена с около 5 млрд. лева пари на данъкоплатците?
- По никакъв начин не желаем това да става. Ние сме категорично против. Още повече, че все още не са използване на всички допустими от закона средства за оздравяването на банката. На първо място трябва да се даде възможност на акционерите в КТБ да предприемат необходимото - ако се съди по публичните заявки на Цветан Василев и Оманския фонд. Това е частна банка и докато не се изчерпат всички възможности с частни средства е немислимо да се говори за какъвто и да било държавен заем или кредит.


Подкрепяте ли и влизането на България в Банковия съюз на Европейския съюз и еврозоната?
- По-скоро ще се въздържа от категорична позиция за влизането в еврозоната. Влизането в нея би стегнало финансовата дисциплина, но при наличието на валутен фонд - Слава Богу, още го има, според мен не е наложително влизането в еврозоната. От друга страна такъв ход ще донесе повишаване на цените, което не е желателно да става.


За влизане в Банковия съюз съм "за", защото в момента лихвите в България са едни от най-високите. Мисля, че влизането в съюза ще регулира до голяма степен отношенията потребител и кредитодател.


Подкрепяте ли идеята да бъдат публикувани всички документи по двата големи енергийни проекта - "Южен поток" и "Уестингхаус", независимо от търговската тайна?
- Не може да има търговска тайна, когато става въпрос за държавни проекти. Тези проекти не се подписват от Вълканов, Ахмед Доган или някой друг енергиен хищник, така че абсурдно е да има каквито и да е било търговски тайни. Освен това практиката показва, че през последните десетилетия всичко тайно и секретно всъщност е прикрита злоупотреба, далавера или корупционна сделка. Неслучайно атомната енергетика съвсем логично е обвита в тайна. Истината е, че там се извършват най-големите кражби чрез сключване на консултантски договори, възлагане на обществени поръчки за ремонти и пр.


Подкрепяте ли идеята, вместо в "Южен поток" и в нов реактор на АЕЦ "Козлодуй" от "Уестингхаус", България да инвестира същата сума - 10 млрд. евро в образование, здравеопазване, енергийна ефективност или друга сфера?
- Да, подкрепям. Мисля, че освен в здравеопазване, образование и енергийна ефективност, много сериозно трябва да се инвестира в създаването на нормална конкурентна среда и условия за работа на малките и средни предприятия. Там трябва да се насочат инвестиции, защото това ще ни изкара от кризата. Инвестициите в социалната сфера, образованието и здравеопазването, за съжаление, не носят придадена стойност. Не казвам, че такива инвестиции не трябва да има, но истината е, че в България трябва да се произвежда, за да има печалба и да расте бюджетът.


Подкрепяте ли налагането на строги санкции срещу Русия, в рамките на санкции от страна на Европейския съюз, или настоявате България да наложи вето?
- Нито едното, нито другото. Колкото по-неутрална позиция, толкова по-добре за България. Всъщност кризата в Украйна е сблъсък между Съединените американски щати (САЩ) и Русия. Нямаме работа там - да се бъркаме, да заемаме крайни позиции. Колкото сме по-въздържани и умерени, толкова по-добре за България.


Ще подкрепите ли постоянното присъствие на войски на НАТО на българска територия за гарантиране на сигурността на страната?
- Не виждам от какво трябва да се гарантира сигурността на страната. Няма никаква директна заплаха в момента, освен тази от Турция. Но тъй като Турция е в НАТО е безсмислено да има искаме от НАТО подкрепа, поради естеството на договора ни с тях, който сме имали глупостта да подпишем. В него пише, че НАТО не се меси в конфликти между страни-членки на пакта. Ние сме против изобщо присъствието на чужди войски на българска територия, против сме чужди бази на българска територия и сме против български войски да бъдат на чужда територия.


Какви мерки трябва да предприема България във връзка войната за нов Халифат в Близкия Изток и с разпростирането на радикалния ислям в посока нашата територия?
- На първо място, България трябва да изгради започнатата ограда с Турция, което ще спре възможността за прехвърлянето на крайни ислямисти, фундаменталисти и емигранти-авантюристи на територията на България и на Европейския съюз. На второ място, трябва да инвестираме в своето външно и вътрешно разузнаване. Това бяха направления, които бяха зарязани. България трябва да инвестира да има добри специалисти разузнавачи, а не да ги уволнява.


От друга страна трябва борба с цялата твърдост и сила на закона, което не прави. Институциите трябва да си вършат работата. В момента човеконенавистни идеологии или пък подготовка за престъпления са наказуеми от българските закони и трябва институциите да си свършат работата. Ако бъдат осъдени няколко за радикален ислям от Пазарджик, каквото съдебно дело има там в момента, аз съм сигурен, че отзвукът ще бъде достатъчно поучителен, за да се отговори на тази заплаха от създаването на ислямистки организации и терористични групи.


Споделяте ли мнението, че дефлацията е най-сериозният макроикономически проблем и какво ще предприемете в тази връзка?
- В момента тези хора, които създават национален доход, национален продукт, които осигуряват работни места, са изоставени на произвола на съдбата. Говоря за над 320 хил. фирми, които са в по-голямата си част са еднолични търговци с персонал от двама-трима човека. Всички тези фирми по никакъв начин не са стимулирани да произвеждат, да извършват търговска дейност. Напротив, спрямо тях се прилага административен рекет и това са процесите, които влияят върху развитието на една държава, а не изкуствени някакви чисто финансови категории като инфлация и дефлация. Те са производни на икономическата активност.


Подкрепяте ли структурни промени във Висшия съдебен съвет (ВСС) на две колегии на съдии и прокурори? И защо?
- ВСС трябва да се освободи от всякаква политическа зависимост, която се поражда от присъствието на партийни или парламентарни квоти. Той трябва да бъде професионален орган, трябва да бъде избран от колегията или да го няма въобще.


Ще закривате ли университети, училища и болници?
- За университетите смятам, че у нас са много, което се отразява и на качеството на висшето образование. Там трябва да играе метлата. На първо място трябва да се направи стратегия на образованието, каквото няма. Трябва да е ясно какви кадри подготвяме, за какви цели. Образованието трябва да се насочи в обслужването на интересите на икономическия живот.


Ние сме за по-висока практическа насоченост на висшето образование и оттам да се разпределят местата, така че да се задоволяват нуждите на тези отрасли, които са в развитие - туризмът, селското стопанство, IT технологиите. Естествено, че един частен университет има право да подготвя специалисти в каквито си иска специалности, но държавните субсидии трябва да са съобразени със стратегия. По този начин съм сигурен, че ще се стигне до намаляването на броя на университетите.


Броят на училищата трябва да се запази. Тук също има нужда от сериозна реформа. Да се ликвидира порочната система на комерсиализирането на образованието чрез делегираните бюджети. В малките населени места трябва учителите да се поощряват с допълнително заплащане. Трябва да се намали прагът на паралелките - броят деца, защото сега е завишен според мен.


Категорично сме против затварянето на непечеливши болници. Нека да бъдат ограничавани дейностите в болница в малко градче, но в никакъв случай не трябва да бъде оставяно нито едно населено място без здравна помощ. Имам предвид и селата, където би трябвало да има по един фелдшер. Трябва да има и аптеки. Трябва да има достъп до евтини лекарства, като държавата трябва да създаде механизъм за влияние върху цените.


В момента това се определя от една разпасана шайка, платени агенти на големите фармацевтични гиганти - лекарският съюз и т.нар. пациентски организации. Сериозно трябва да се променят договореностите със Здравната каса, изцяло да се зачеркне сегашният модел на здравеопазването, който е погубен за българския народ. Не може в една Германия да има 140 здравни каси, а в България да има само една монополистка, която работи изключително некомпетентно и некадърно. Трябва да спре рекетът на т.нар. клинични пътеки с прекалено завишените им изисквания. Икономия в здравеопазването чрез намаляване на броя на болниците - не трябва да се допуска.


С кои партии може да се коалирате и с кои твърдо не бихте управлявали заедно?
- По никакъв начин няма да има нищо общо между "Патриотичен фронт" и ДПС, защото е противоконституционна, антибългарска и протурска партия. С всички останали партии сме готови на преговори, но не на коалиции. Готови сме да подкрепим всичко добро, независимо от коя партия или коалиция. Но ще бъдем като овчарски кучета срещу всичко, което е против интересите на българския народ.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (52)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на today
  today
  Рейтинг: 805 Неутрално

  Пълни глупости! Все едно да си заровим главата в пясъка като щраус.

  Борбата с корупцията в България е като риболова по Discovery. Хващат ги, показват ги, и ги пускат!
 2. 2 Профил на Viva la Evolution
  Viva la Evolution
  Рейтинг: 1424 Неутрално

  Московският слугинаж пак го удари на антитурски изказвания.

  Раковски: "Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. "
 3. 3 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 1255 Неутрално

  Поредният прима патриот.

  The best way to predict the future is to invent it.
 4. 4 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 1255 Неутрално

  [quote#2:"Георги"]Московският слугинаж пак го удари на антитурски изказвания.[/quote]

  Ердоган хем приятел на Путин, хем враг направославието. Не им е лесно на мурзилките.

  The best way to predict the future is to invent it.
 5. 5 Профил на yado_san
  yado_san
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Много малко общи идеи има между ГЕРБ, РБ и НФСБ. Ако приемем, че ГЕРБ е по-скоро левеещо се дясно, а РБ е в центъра на дясното, то НФСБ е ултрадясно.Не виждам как и защо биха могли да се коалират.

 6. 6 Профил на polux
  polux
  Рейтинг: 409 Весело

  На някои трябва да им мерят температурите, преди да ги отразяват из медиите.....

 7. 7 Профил на dustman
  dustman
  Рейтинг: 525 Весело

  Ей, много станаха мераклиите за мястото на Волния!
  "Но тъй като Турция е в НАТО е безсмислено да има искаме от НАТО подкрепа, поради естеството на договора ни с тях, който сме имали глупостта да подпишем. В него пише, че НАТО не се меси в конфликти между страни-членки на пакта" - Това не е вярно!

  Ceterum censeo Carthaginem esse delendam
 8. 8 Профил на ok
  ok
  Рейтинг: 636 Неутрално

  Трудна ще е коалиция с РБ. Не знам как Симеонов ще склони на финансиране на ислямските училища...

 9. 9 Профил на aleko
  aleko
  Рейтинг: 646 Любопитно

  [quote#7:"dustman"] Това не е вярно![/quote]

  А в Кипър намеси ли се?

 10. 10 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 1575 Весело

  "ДПС, защото е противоконституционна, антибългарска и протурска партия. С всички останали партии сме готови на преговори..."
  И с ББЦ (ДПС2), а?

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 11. 11 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2215 Неутрално

  Ниско го даваш, Валери! Лабава работа си! Сутринта Боян Расате те изпревари - каза, средновековен ров, пълен с гладни лъвове. И директно 100 хиляди гласа си ги прибра в джоба! От теб 40 хиляди, от Барека, БСП и Атака по 20 хиляди!

  ГЕРБ е ДПС-то на етническите българи.
 12. 12 Профил на Ментор
  Ментор
  Рейтинг: 740 Неутрално

  [quote#5:"yado_san"]НФСБ е ултрадясно[/quote]
  по-голяма глупост е трудно да се измисли. От гледна точка на ориентация на евентуалния електорат, НФСБ е като Атака но с друг тартор, т.е. още една комунистическа партия. Двете формации са в жестока схватка за сериозния брой умствено ограничени лумпени които биха гласували за нещо такова.
  Иначе нито НФСБ, нито Атака, цензурата или ДПС имат някаква политическа ориентация. Това са организации финансирани от български и съветски престъпни структури. Тяхната цел е финансиращите ги да се обогатяват от присъствието им във властта, което се осигурява чрез масово заблуждаване и контролиране на най-нискоинтелигентната част от населението.

 13. 13 Профил на bettber
  bettber
  Рейтинг: 374 Неутрално
 14. 14 Профил на Rage Against
  Rage Against
  Рейтинг: 1006 Гневно

  айде пак със старите комунистически агентурни похвати...

  утре ще ни забранят и да излизаме извън страната, за да не се поддаваме на разложителното влияние на западняците и чуждите агенти и идеологически диверсанти.

  РЕФОРМИ !
 15. 15 Профил на gembirdkz
  gembirdkz
  Рейтинг: 601 Неутрално

  По-добре НФСБ от колкото Атака в парламента и ББЦ помнете ми думите!Не съм за тях но имам все пак право на мнение!

 16. 16 Профил на ves_d
  ves_d
  Рейтинг: 217 Неутрално

  Поредният алчен за власт - преди беше с Волен в "Атака" и когато се разбра, че няма да се докопа до народното събрание, се отдели от "Атака" и започна веднага да вади компромати за Волния Болен...

 17. 17 Профил на о сандо
  о сандо
  Рейтинг: 701 Неутрално

  ислямът трябва да се проповядва на български.

  в джамиите трябва да се монтират онлайн базирани камери.

  ... това за Начало!

  "Каменный век закончился не потому, что закончились камни" Г. Греф
 18. 18 Профил на омбре
  омбре
  Рейтинг: 688 Неутрално

  Не ограда необходимо ни е истинска независима държава със силна армия и честни и достойни политици

  НЯКОЙ НЕ ГИ БИВА ЗА НИЩО...НО СА СПОСОБНИ НА ВСИЧКО
 19. 19 Профил на The Core
  The Core
  Рейтинг: 740 Неутрално

  ...По-скоро ще се въздържа от категорична позиция за влизането в еврозоната...

  Пич, това вече е подписано в пред-присъединителния договор!
  Денонсирането на всяка клауза означава и денонсиране на договора за присъединяване към ЕС!
  Омръзна ми от глупаци-бърбореци вече!

  Ние обичаме да сме сред природата, защото тя няма мнение за нас! Ницше
 20. 20 Профил на Иван Петров
  Иван Петров
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Трудно е - и к**ра в устата и душата в рая!
  Ще дигаме ограда и ще збраняваме ДПС, но ще вкараме Оманския фонд!

 21. 21 Профил на Станислав
  Станислав
  Рейтинг: 1350 Любопитно

  Някой дава ли си сметка с колко помия, плиткоумие и безгранична глупост ни заливат кандидат-политиците ни преди избори? Добре, че уредът "глупомер" не съществува, защото тези дни нямаше да остане един здрав на територията на милата ни татковина... Колкото и да ги избягва човек, все ще попадне на някое "гениално" прозрение.

  “Wine makes daily living easier, less hurried, with fewer tensions and more tolerance” B. Franklin
 22. 22 Профил на tamplierr
  tamplierr
  Рейтинг: 428 Неутрално

  бежанци" в действие - Харманли  http://www.haskovo.net/news/168403/4-ma-siriyci-klaha-19-godishen-v-Harmanli

  Уновундобългарин -Закон за защита на държавата ЗЗД .Цецка Цачева ”Невинаги корупцията е престъпление”Отбор три Шушани-Бойко,Цацаров,Пеевски .Лудоста е пътят към ВЕЛИЧИЕТО
 23. 23 Профил на djs16376240
  djs16376240
  Рейтинг: 222 Неутрално

  Г-н Симеонов- една азбучна истина от мен: ислямизацията на страната не минава през турската граница, а през банковата система на България.

 24. 24 Профил на Петър Иванов
  Петър Иванов
  Рейтинг: 964 Разстроено

  Симеонов, а русификацията на Бургаско, по ли е малък проблем?

 25. 25 Профил на simo87
  simo87
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Не съм фен на НФСБ, ВМРО, ПФ или Валери Симеонов, но съм съгласен с повечето неща, казани от него в това блиц интервю. Въпросът е доколко са възможни тези неща, доколко ПФ ще ги отстоява?

 26. 26 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8404 Неутрално

  Ма те не минават през оградата,те си идват легално.Някой от тях даже тука си живеят.Що за малоумие са тези думи.

 27. 27 Профил на dali_da
  dali_da
  Рейтинг: 426 Неутрално

  С изключение на позицията за Русия, приемам казаното за съответстващо на българския национален интерес!

 28. 28 Профил на johnniewalker
  johnniewalker
  Рейтинг: 799 Неутрално

  Човекът го чета за първи път, но ако наистина вярва в това, което е казал, ми се издига в очите. Просто в сравнение с изказванията на Болен е на светлинни години.

 29. 29 Профил на plasticman
  plasticman
  Рейтинг: 374 Любопитно

  Познавам Симеонов добре.
  Далеч не е безгрешен (все пак той създаде Франкенщайна Сидеров), но е 100% искрен в думите и намеренията си!

  Българи, турци, цигани - ЗАЕДНО срещу ДПС! ДОГАН (с Бойко) се готви за единствените му възможни държавни порции - МЕСТНИ ИЗБОРИ 2015!
 30. 30 Профил на Репей
  Репей
  Рейтинг: 374 Неутрално

  [quote#2:"Георги"]Московският слугинаж пак го удари на антитурски изказвания. [/quote]

  А американският слугинаж би пуснал у нас и 1 млн "бежанци", ако му наредят господарите.

  Тук вече банват и със задна дата: "Вашият достъп до форумите на Икономедиа е автоматично ограничен за 24 часа (до 12:05 часа на 18 Мар)."
 31. 31 Профил на NicK
  NicK
  Рейтинг: 504 Гневно

  Да и господина трябва да остане зад оградата... - тази на затвора!!!
  Единствено образованието може да спре ислямизацията, както и нео-нацистките настроения, но как може това да бъде обяснено на един чугун?

  Да разкараме статуквото - ГЕРБ, АБВ, ДПС, БСП, ПФ, за да остане държава в България!
 32. 32 Профил на marrad
  marrad
  Рейтинг: 583 Неутрално

  ПАртия, която пробутваше първо за евродепутат, а сега - за народен представител Слави Бинев, не ми я хвалете!!!

 33. 33 Профил на Имоция
  Имоция
  Рейтинг: 1327 Неутрално

  До коментар [#32] от "marrad":

  А преди това пробута тов. Сидеров. Това не трябва да се забравя. Затова за мен др. В. Симеонов и неговата телевизионна партия са същото като Атака-Сидеров, B(юрек)WC. Комунистически издънки.

  Хем съм лош съветник, хем предизвиквам отвращение, хем заради мен живеят. Що е то? И още нещо, Слафчо, има! Имоция басма ни цепи, ни тъче на къв дъй стан... за разлика от тебе!
 34. 34 Профил на скруч
  скруч
  Рейтинг: 480 Весело

  До коментар [#6] от "polux":а тези които се самолекуват

  за чиста и свята република-но не с този народ
 35. 35 Профил на скруч
  скруч
  Рейтинг: 480 Весело

  До коментар [#19] от "The Core":егати и тъпите англичани -можеш там да станеш звезда

  за чиста и свята република-но не с този народ
 36. 36 Профил на скруч
  скруч
  Рейтинг: 480 Весело

  До коментар [#24] от "Петър Иванов":а защо не подкрепихте бойко борисов когато организира референдума срещу тръбата до бургас

  за чиста и свята република-но не с този народ
 37. 37 Профил на Търпана
  Търпана
  Рейтинг: 374 Неутрално

  [quote#7:"dustman"]В него пише, че НАТО не се меси в конфликти между страни-членки на пакта" - Това не е вярно![/quote]

  Това си е НАПЪЛНО ВЯРНО, господине!!!

  А член 3 от Договора за нато гласи, че всяка страна-членка е длъжна САМА да осигурява обраната си!!!

  Помнете ГОРЯНИТЕ! Въоръжената борба на стотици хиляди българи срещу комунизма, 1945 - 1954!
 38. 38 Профил на polux
  polux
  Рейтинг: 409 Неутрално

  До коментар [#34] от "скруч": Ми могат и други неща да си направят сами - откъдето им кеф....

 39. 39 Профил на скруч
  скруч
  Рейтинг: 480 Весело

  явно не ти се получава с кефа
  До коментар [#38] от "polux":

  за чиста и свята република-но не с този народ
 40. 40 Профил на eksar007
  eksar007
  Рейтинг: 374 Неутрално

  НАЙ ПОЛЕЗНА КОАЛИЦИЯ ЩЕ Е МЕЖДУ ПАТРИОТИЧНМЯ ФРОНТ,ГЕРБ И РБ.СТИГА ХКОВОДСТВАТА ИМ ДА СА ИСТИНСКИ ПАТРИОТИ А НЕ НА ЛУМИ,ДУГИТЕ МНОГО ОБЕЩАВАТ НЕИЗПЪЛНИМИ НЕЩА ПРИ ТАЗИ СКАПАНА ИКОНОМИКА.НО ЗА ТОВА СЕ ИСКА МЪДРОСТ ЗА БЪЛЕЩЕТО НАИБЛГАРИЯ.НАЙ БОАТА АГИТАЦИЯ Е НА АТАКА И ББЦ.КОЙ И М ПЛАЩА ВИЕ КАЖЕТЕ.

 41. 41 Профил на polux
  polux
  Рейтинг: 409 Неутрално

  До коментар [#39] от "скруч": Не, мислех да отида до резервата за бежанци, да си го направя... или патриотично да блокирам някоя граница... Без значение коя...

 42. 42 Профил на elevation04
  elevation04
  Рейтинг: 583 Весело

  Да бе, колкото Берлинската стена спря западната култура и влияние, толкова и тези кълбета мрежа ще спрат ислямизацията...

 43. 43 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3623 Неутрално

  Ее..., ама вие нищо друго не харесвате освен РеБе-то. Ако фронта, цензурата, Атока и АБВ вкарат поне 70 депутати може да се отървем от Боко. В противен случай загиваме.

 44. 44 Профил на vesolr
  vesolr
  Рейтинг: 3417 Весело

  До коментар [#15] от "gembirdkz":

  Съглсаен, в сравнение със Златния Глас, този изглежда умерен и разумен (на фона на Волен). А по-гнусна твар от Барека едва ли има в момента в родната политика...
  До коментар [#27] от "dali_da":
  Балансирано се е изказал, прав е, че като се ритат големите, ние нямаме място между тях. Докато Волен щеше да ревне за неоколониализъм и Евразийския...

  От клеветника https://goo.gl/QdmktQ
 45. 45 Профил на baxter
  baxter
  Рейтинг: 636 Неутрално

  Не съм привърженик на националистите, но мисля че присъствието им в парламента е препоръчително. За съжаление Волен се оциапа, дано поне тези са истински.

 46. 46 Профил на скруч
  скруч
  Рейтинг: 480 Весело

  До коментар [#41] от "polux":много адекватно ще постъпиш-но първо се запиши в партията на бареков

  за чиста и свята република-но не с този народ
 47. 47 Профил на polux
  polux
  Рейтинг: 409 Весело

  До коментар [#46] от "скруч": Господине, патриотар, гледайте си работата, връзвайте си се на патриотарски въдици и не ми давайте от нещата, които нямате...!

 48. 48 Профил на скруч
  скруч
  Рейтинг: 480 Весело

  До коментар [#47] от "polux":а ти кой си че налагаш тук мнение.да не си господ баджанак.много неща ти липсват но едно е злополучно-толерантност

  за чиста и свята република-но не с този народ
 49. 49 Профил на erol11
  erol11
  Рейтинг: 217 Неутрално

  По скоро оградата между Турция и Сирия и турската армия могат да спрат ислямизацията. С един дувар който не е охраняван нищо не може да бъде спряно Господин Винкел.

 50. 50 Профил на Finland
  Finland
  Рейтинг: 693 Неутрално

  До коментар [#11] от "cinik":

  В този сайт влизат главно малоумници, но 8-ми коментар заслужава внимание (и от втори източник чух за такива проблеми). Подобен тип партии ще си вдигнат рейтинга (не само крадейки от БСП, ами и от негласуващи)

  http://pan.bg/view_article-58-25190-Bezhanci-zaklaha-bylgarin-ot-Harmanli.html

 51. 51 Профил на polux
  polux
  Рейтинг: 409 Неутрално

  До коментар [#48] от "скруч": Не ти налагам никакво мнение, "баджанак"! Гледай си кефа. Имам излишък от толерантност, но не и към лошия вкус....

 52. 52 Профил на скруч
  скруч
  Рейтинг: 480 Гневно

  До коментар [#51] от "polux":полюцираш ли си не те знам-не ме занимавай със себе си.

  за чиста и свята република-но не с този народ
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK