БСП решава ще преговаря ли с ГЕРБ за новия кабинет

БСП решава ще преговаря ли с ГЕРБ за новия кабинет

© Анелия НиколоваНационалният съвет на БСП се събира днес за първи път след предсрочните парламентарни избори, на които партията получи малко над 500 хил. гласа. Резултатът беше определен от ръководните фактори в левицата като "тежка загуба" и разчетен, че избирателят изпраща БСП в опозиция.


Още в изборната нощ лидерът на социалистите Михаил Миков обяви, че ще бъде направен поредният анализ по местни структури и обеща да бъдат направени нужните промени. Очаква се това да е една от водещите теми на днешния пленум. Точният му дневен ред ще се определи час преди това на заседание на Изпълнителното бюро на БСП, което започва в 10 часа.


Социалистите ще обсъждат и какъв мандат да дадат на тясното партийно ръководство за водене на разговори с ГЕРБ по приоритетите на следващото управление. Партията на Бойко Борисов вече определи преговорен екип - Румяна Бъчварова, Цецка Цачева и Менда Стоянова, които от 13 октомври започват разговори с останалите 7 парламентарни групи.
Ако реши да участва в консултациите, БСП също трябва да определи своя преговорен екип. Той най-вероятно ще се оглави от зам.-председателя на партията Янаки Стоилов, който неведнъж декларира, че БСП няма да отстъпи от 12-те червени линии в предизборната си програма. Миков също заяви, че е готов да разговаря за приоритетите на следващото управление, но даде да се разбере, че партията му няма да участва в правителство на ГЕРБ, нито ще се опитва да сформира свое.


Георги Кадиев, избран за депутат с преференции, призова в социалната мрежа "Фейсбук" социалистите да направят вътрешнопартийно допитване до членовете на партията дали са "за" или "против" коалиция с ГЕРБ. В левицата смятат, че съюз с ГЕРБ тотално ще отврати симпатизантите им след злополучното второ управление с ДПС.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (49)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на foxa5
  foxa5
  Рейтинг: 764 Неутрално
 2. 2 Профил на Р. Дражев
  Р. Дражев
  Рейтинг: 434 Неутрално

  "за или против, за коалиция с ГЕРБ..."
  Абе, тази столетна мумия, отново иска да управлява !

  Happy face says, adios !
 3. 3 Профил на Hash
  Hash
  Рейтинг: 381 Неутрално

  ГЕРБ улучиха шестицата в "5 от 35"

  Евгени Петров

  Противно на всякакви вайкания, заклинания и прокоби, характерни за следизборното говорене, аз мисля, че след като не можаха да вземат абсолютно мнозинство, ГЕРБ удариха джакпота и хвърлиха не дюшеш, а Генерал. Както с изборният резултат, така и с броя на мандатите.

  Начало на тези разсъждения даде един пост във ФБ от уважаван политолог, който направи следния извод: „С неизпълнимите си искания РБ дава карт бланш на ГЕРБ за правителство на малцинството с мълчаливата подкрепа на ДПС. Честито!”

  А развитието на това заключение е следното: Всъщност с неизпълнимите си искания РБ отвори широко вратата на ГЕРБ за преговори с всички политически сили и за влизане в ролята му на обединител на нацията. И от мен – честито.

  Но да караме подред. (изводи от последния месец)

  Ако Борисов беше спечелил 121, коалицията „Анти ГЕРБ” се подновяваше автоматично като договор с мобилен оператор. Нямайте никакво колебание по въпроса. В схемата само ДПС е с достатъчно властови структури по места, няма интерес и мотиви да клати новата власт и мълчаливо щеше да я подкрепя. Сигнали в тази посока бяха дадени достатъчно и достатъчно рано. А и Сокола нямаше нищо против всички трудности, а оттам и негативи, да паднат върху Борисов, докато ДПС е на завет. Това идеално го устройва. Всички останали щяха да трупат дивиденти на гърба на яростните критики срещу ГЕРБ.

  При получени между 100 и 110 мандата на терена излизаше с пълна сила Реформаторският блок. След поведението на неговия актив от последния месец, Борисов наистина трябва да благодари на ”началника”, който го запази от подобно „сътрудничество”, а ако изобщо се стигнеше до някакво разбирателство, следизборното коалиционно споразумение щеше да се пише по-дълго от Библията.

  Разбира се, имаше и вероятност при тази ситуация част от РБ в парламента да премине неформално към ГЕРБ, но подобна коалиция щеше да бъде устойчива колкото блуждаещ електрон, а цялата отговорност – отново на Борисов. А втори път да не изкара мандата е меко казано лошо.

  В момента ситуацията обективно е следната:

  ГЕРБ печелят не знам си коя поредна победа (според Цветанов - девета)

  ГЕРБ увеличават броят на избирателите си малко под 100 000 души спрямо 2013 година при безпрецедентна петгодишна масова и често пъти безогледна черна кампания и критики от всички посоки.

  ГЕРБ побеждава двойно (и малко отгоре) основния си политически и идеологически противник . БСП, което е рядко срещан резултат в Европа

  ГЕРБ самостоятелно печело повече мандати от общия брой мандати на управляващата досега коалиция БСП-ДПС (84 спрямо 77). Паметливите помнят, че сравнението на резултатите от евроизборте за съдбата на кабинета „Орешарски” беше посочено като ориентир от Местан още преди година, но заедно с РБ.

  И най-важното – сега ГЕРБ имат толкова депутатски кресла, които им дават основание с чиста съвест да откажат да съставят правителство и да влизат в коалиции. С РБ вече не става – и по причини на възпитанието, и заради общия сбор, който не достига. С БСП и ДПС – никога, за ББЦ изобщо не се говори…Чиста работа.

  Но резултатите от изборите, които сепнаха и най-самовлюбените политици с този шарен парламент, съчетани с общата критична картина в държавата, сами родиха единствения що-годе приемлив изход – да има правителство на всяка цена.

  Докато само преди месец се говореше за правителство на малцинството на ГЕРБ с ирония и насмешка (при 105-115 мандата) сега вече партиите се молят това да стане и при 84 мандата…Забележително, нали?

  Сега останалите партии дават мило за драго някой да поеме отговорността, а те да влязат в ролята си на подкрепящи – блестящ шанс да демонстрират национално отговорно поведение без да бъдат в официална опозиция.

  А на ГЕРБ се удава великолепната възможност жертвоготовно да поеме кръста в този тежък момент.

  Ако при 110 мандата всички партии казваха :”ГЕРБ са длъжни да поеат отговорността”, с тайната надежда да натопят Борисов да управлява и да го пекат на бавен огън, при 84 и най-безочливите гьонсурати няма как да го направят. Много просто – защото самите те ще бъдат в играта.

  При 110 мандата имаше пространства за претенции, условия, пазарлъци за програми, кресла, постове и т.н., сега всяка претенция ще се върне като бумеранг върху тях с обвинението, че са национално безотговорни, решават тяснопартийни интереси и саботират опитите за измъкване от блатото.

  С две изречения, сега ГЕРБ са много по-свободни при първите неприемливи претенции или намек за нова анти ГЕРБ коалиция да дръпнат ръчната и да слязат от влака.

  Иначе казано, докато всички очакваха да направят ГЕРБ заложник на критичната ситуация в държавата и да му гледат сеира, сега ГЕРБ взе останалите за заложници.

  Оттам вече заявиха, че самото съгласие да се прави правителство на е най-големият компромис, и отстъпка, които ГЕРБ правят. А кметът на Бургас Димитър Николов напомни, че всяко извиване на ръцете може да доведе до оставка и нови избори.

  Вече се забелязват видимо как партиите една след друга се нареждат на опашката за преговори. БСП преминаха от „отредиха ни ролята на опозиция” (Михаил Миков), през „ще помислим, ще решим” до „трябва да се приеме” (Драгомир Стойнев от Стара Загора, Георги Кадиев, София). ДПС отдавна заявиха 300 дни толеранс.

  Повечето на брой малки партии също клекнаха и могат да се превърнат в плюс. Всяка от тях отлично знае, че колкото повече се задържи в залата и кулоарите на парламента,толкова повече ще бъде под прожекторите на медийното внимание. В случая има съвпадение между личният им интерес и мотива (колкото и лицемерен и кух) да се работи по-дълго в името на националното съгласие, спасение и т.н.

  Да не говорим, че всички имат изгода от коалиция "КТБ"

  И още нещо – колкото повече сергии на пазара, толкова по-лесно за пазаруване. А и цената пада.

  Не на последно място – колкото повече политическо съгласие по основни приоритети, толкова по-малко несъгласие от ДСБ. Проста физика. За Реформаторският блок вече не говоря.

  Моряците ще ви кажат за Деветата вълна – тя е най-голямата и най-опасната. Това е деветата победа на ГЕРБ. Ако сега успеят да влязат в ролята на национално отговорни политици и върнат диалога между партиите и в обществото (а има условия за това), мандатът им е гарантиран. А ако Борисов се превърне от Обвинителят в Обединителят, ще остави едно отлично наследство на бъдещият си приемник и през 2016-а спокойно може да се оттегли на Дондуков 2 за още 5 години.

  Аз мисля, че рискът си заслужава.

  Реформаторският блок е проект на БСП/ДС
 4. 4 Профил на 442
  442
  Рейтинг: 1679 Неутрално

  Трябваше да изпратят не Янаки Стоилов, ами Мая, Корнелия и Йотова.

 5. 5 Профил на Дедо Либен
  Дедо Либен
  Рейтинг: 1234 Любопитно

  Политбюро на БСП се събира днес за първи път след предсрочните парламентарни избори, на които партията получи малко над 500 хил. гласа. Резултатът беше определен от ръководните фактори в левицата като "тежка загуба" и разчетен, че избирателят изпраща БСП в опозиция.
  Ако БСП останат в опозиция, това ще бъде за дълго, а като имам предвид неистоважа жажда за власт на столетницата и мегаамбиците на сегашните комунисти (деца и внуци на старите комунисти), дълбоко се съмнявам, че те ще предпочетат да останат в опозиция. Те нямат гордостта на Гай Юлий Цезар и за тях не важи изказаната от него мисъл: "По добре пръв на село, отколкото втори в Рим", така че те ще предпочетат да бъдат втори, макар и в София!!!!

 6. 6 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 9499 Неутрално

  Няма начин как да се случи, БСП са вече бита карта.

 7. 7 Профил на izabell
  izabell
  Рейтинг: 1334 Неутрално

  БСП са жилава партия, не се пречупва,ще се справи

 8. 8 Профил на ju.li
  ju.li
  Рейтинг: 1087 Любопитно

  Защо всички (включително журналистите и избирателите) се съгласяват да се водят някакви "преговори" извън парламента?
  За какво бяха тези избори???

 9. 9 Профил на Россприматрезил
  Россприматрезил
  Рейтинг: 594 Весело

  [quote#4:"442"]Трябваше да изпратят не Янаки Стоилов, ами Мая, Корнелия и Йотова.[/quote]

  Те са само за хубост. Какви красавици! Истински терариум!

  WWW . ДЕНьГИ .ru.net
 10. 10 Профил на роджър
  роджър
  Рейтинг: 914 Неутрално

  Гледам в момента Маями по телевизора, жалка е, смешна, отвратителна най-вече !!!
  Като цялата им БСП !

  https://www.youtube.com/watch?v=7wBkJ8oIvRg
 11. 11 Профил на stanimir62
  stanimir62
  Рейтинг: 221 Неутрално

  Те симпатизантите са толкова отвратени, че чак избягаха и се пръснаха по други партии. Напролет като изгонят Станишев от председателското място на ПЕС най-добре е да закриите партията си. То вашето си е агония.

 12. 12 Профил на Россприматрезил
  Россприматрезил
  Рейтинг: 594 Весело

  Нямаш вкус. Ха-ха ха!

  WWW . ДЕНьГИ .ru.net
 13. 13 Профил на vesolr
  vesolr
  Рейтинг: 3457 Весело

  Социален, четеш ли?
  "В момента ситуацията обективно е следната:

  ГЕРБ печелят не знам си коя поредна победа (според Цветанов - девета)

  ГЕРБ увеличават броят на избирателите си малко под 100 000 души спрямо 2013 година при безпрецедентна петгодишна масова и често пъти безогледна черна кампания и критики от всички посоки.

  ГЕРБ побеждава двойно (и малко отгоре) основния си политически и идеологически противник . БСП, което е рядко срещан резултат в Европа

  ГЕРБ самостоятелно печело повече мандати от общия брой мандати на управляващата досега коалиция БСП-ДПС (84 спрямо 77). Паметливите помнят, че сравнението на резултатите от евроизборте за съдбата на кабинета „Орешарски” беше посочено като ориентир от Местан още преди година, но заедно с РБ.

  И най-важното – сега ГЕРБ имат толкова депутатски кресла, които им дават основание с чиста съвест да откажат да съставят правителство и да влизат в коалиции. С РБ вече не става – и по причини на възпитанието, и заради общия сбор, който не достига. С БСП и ДПС – никога, за ББЦ изобщо не се говори…Чиста работа. "

  От клеветника https://goo.gl/QdmktQ
 14. 14 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 1313 Неутрално

  ЗАКРИВАЙ!!!!

  The best way to predict the future is to invent it.
 15. 15 Профил на vesolr
  vesolr
  Рейтинг: 3457 Неутрално

  До коментар [#11] от "stanimir62":

  Ако изгонят Станишев, каква ли ще е опорната точка на Моника, че това е поредната му победа?

  От клеветника https://goo.gl/QdmktQ
 16. 16 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 736 Неутрално

  Тези разговори трябва да се водят в Брюксел.

 17. 17 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 736 Любопитно

  [quote#13:"vesolr"]ГЕРБ увеличават броят на избирателите си малко под 100 000 души спрямо 2013 година [/quote]

  ГЕРБ 2014 г-1 072 491

  ГЕРБ 2013 г.-1 081 605

  Къде са?

 18. 18 Профил на stanimir62
  stanimir62
  Рейтинг: 221 Неутрално

  До коментар [#15] от "vesolr":
  ще мъждука като евродепутат за известно време и толкова. Нали видя, че не се появи на пресконференцията след изборите. Все по-рядко ще се показва. Няма с какво да се похвали.

 19. 19 Профил на daam
  daam
  Рейтинг: 1303 Неутрално

  Колко по-прекрасен би бил светът, ако се изпокарат и разцепят !!!

 20. 20 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1014 Любопитно

  Трябва да оставят коалицията БОСТАН да си управлява. Иначе, трябва са съвсем малоумни
  БОКО и ДОГАН винаги били заедно.

 21. 21 Профил на navy
  navy
  Рейтинг: 864 Весело

  До коментар [#3] от "Hash":
  До коментар [#13] от "vesolr":

  Литературно-политологически полюции на някакъв пИдал /това според записите от кенефа в Банкя е човек който иска да изглежда умен/ заслепен от Слънчо !
  Има ли нещо ,което може да се роди във вашите глави ?
  Например какво налага десният победител в изборите да води преговори за съставяне на правителство първо с комунистите?

  Шлосер от ВМЕИ "Ленин" ТМММ - 8-ми разряд
 22. 22 Профил на socialen
  socialen
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Добре е, че Реформаторският Блок се прицели да елиминира Борисов и Цветанов. Довиждане, ГЕРБ.

  Бях блокиран 73 пъти: 18.9-18.10; 12-15.9; 31.07-31.08; 25-29.07; 22.06-22.07; 12-19.06; 5-6.06; 25-26.05; 10-17.04; 5 -8.04; ... Пиша и в dnes.bg
 23. 23 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 2230 Неутрално

  Бе гледайте да се омешвате с другите партии,защото на следващите избори може и да не представлявате фактор за преговори.

 24. 24 Профил на edin drug
  edin drug
  Рейтинг: 2317 Неутрално

  БСП да реши дали да предложи Орешарски и ли Делян Пеевски за премиер ,явно ,че Бойко им пречи и не желаят да е той ,може би пак се надяват да управляват още 25 години

 25. 25 Профил на чобанмахала
  чобанмахала
  Рейтинг: 743 Неутрално

  Колкото и да не им се иска на мнозина БСП,като членска маса и електорат, са истинска партия. Друга работа е БСП като ръководство. Вече над 20 години БСП като ръководство играе само като защитник на интересите на "другарите", дето направиха преврата и прехвърлят държавната собственост в частни ръце. И при всеки опит партията да се ликвидира, както беше 1996/7 и сега, партията се свива,но не се разбягва и умира. Така ще е и сега. Затова търпи и такива като Миков да са начело. Но това е БСП. Тя ще се запази,докато в политиката в България няма друга социалдемократическа партия. Не става дума за такива партии,като тази на Първанов,дето и той ,като историк и политик, не може да я определи политически. АБВ са просто партийка от български тип,дето червеното е само парцалче в букета им от "идеи". Първанов е толкова ляв,колкото Борисов -десен.

 26. 26 Профил на Pow
  Pow
  Рейтинг: 712 Неутрално

  Страх ме е само БСП като се разпаднат, какви формации-чудовища ще се родят от това. А и тея хора никога не са работили, ще се присламчат към някоя друга партия и ще и е*ат мамето. Разпада на БСП е едно добро начало, но трябва да се продължи към изкарването на въпросните хора и наследниците им от политиката, а защо не и от държавата

  Give a man a mask and he’ll tell you the truth
 27. 27 Профил на mr. wonderworld.
  mr. wonderworld.
  Рейтинг: 1341 Неутрално
  [quote#3:"Hash"]ГЕРБ улучиха шестицата в "5 от 35"
  [/quote]

  ОФ-то има мнозинство в парламента, омръзна ми да повтарям!

  Значи , пак да натътрим- НОВАТА ОПОРНА ТОЧКА Е:

  ГЕРБ спечелиха изборите- отговорността е тяхна!
  Зорлем ги бутаме във властта, ние мрънкаме и пречим, когат му дойде времето им дърпаме килимчето, хурката остава за ГЕРБ и за целия народ, вкл. мрънкачите!

  ОФ-то си изпълни задачата перфектно, народът не се ориентира правилно, ама това е положението:"Глас народен, глас Божи!".

  Това е демокрацията!
  Но идват трудни времена!

  In my Wonderworld each sleeping vision is so real.
 28. 28 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 1627 Неутрално

  Преговаряите бе, преговаряите! Статуквото трябва да се пази!

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 29. 29 Профил на rorikabc
  rorikabc
  Рейтинг: 539 Неутрално

  [quote#8:"ju.li"]Защо всички (включително журналистите и избирателите) се съгласяват да се водят някакви "преговори" извън парламента?
  За какво бяха тези избори??? [/quote]
  Ми той Президентът каза че свиква НС във вторник.
  Така че ГЕРБ в понеделник ще ги поздрави за участието им в изборите.
  В НС ще продължат с политическото си говорене.
  Значи ние тук във форума ако се отклоним от темата ни трият гонят , а ония само глупости говорят. Явно 25 г . какви закони са творили по отношение на ИК.Как така един с най малко гласове получава мандат?

 30. 30 Профил на civis_eu_sum
  civis_eu_sum
  Рейтинг: 541 Весело

  [quote#3:"Hash"]ГЕРБ увеличават броят на избирателите си малко под 100 000 души спрямо 2013 година при безпрецедентна петгодишна масова и често пъти безогледна черна кампания [/quote]

  ХАХАХА Пет годишна черна кампания викате, а? Вкл. тея 3,5 дето бяха на власт ГЕРБ?! На ТЯХ им правили черна кампания. ХАХААХАХАХ!!!

  ЕС не е пансион за социално слаби от третия свят, нито благотворителна организация.
 31. 31 Профил на rorikabc
  rorikabc
  Рейтинг: 539 Неутрално

  [quote#17:"vjacho"]Къде са? [/quote]

  Предполагам в РБ.

 32. 32 Профил на rorikabc
  rorikabc
  Рейтинг: 539 Неутрално

  [quote#7:"xalikarans"]БСП са жилава партия, не се пречупва,ще се справи[/quote]

  Няма как да се справи. Олигарсите им отидоха при Доган.
  При толкова отстъпки за бизнеса , - 10 процентния данък, и плюс много други , така наречения бизнес за нищо не го бива . Лежи на държавната хранилка.

 33. 33 Профил на омбре
  омбре
  Рейтинг: 701 Неутрално

  "В левицата смятат, че съюз с ГЕРБ тотално ще отврати симпатизантите им след злополучното второ управление с ДПС."........в това няма абсолютно никакво съмнение.Когато недоволните не гласуват,недостойните и некадърните управляват.

  НЯКОЙ НЕ ГИ БИВА ЗА НИЩО...НО СА СПОСОБНИ НА ВСИЧКО
 34. 34 Профил на iSiktir
  iSiktir
  Рейтинг: 541 Неутрално

  Ха много интересно - в БСП съвет взима решения.
  В ГЕРБ нещата ги решава Бойко, в Атака - сидеров, в ББЦ - Бюреков.
  Познай сега кои са демократи

  Путин - враг номер 1 на тутраканската селищна система
 35. 35 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 736 Весело

  [quote#26:"Teh Gruhter"]Страх ме е само БСП като се разпаднат, какви формации-чудовища ще се родят от това. [/quote]
  Избирателите ще кажат.Единствено те са компетентни по въпроса.Чудовища и сега има,но още не са ги овластили избирателите.Избирателите раждат чудовищата.
  Затова умната с избирателите!

 36. 36 Профил на dedo pepo
  dedo pepo
  Рейтинг: 1234 Неутрално

  Преговорите очертават Бостан!

 37. 37 Профил на brahms
  brahms
  Рейтинг: 381 Весело

  Хайде вече свалете картите и кажете,че ще правите правителство с БСП 2 (ГЕРБ). Не се правете на ощипана мома (девственица)

 38. 38 Профил на xyha
  xyha
  Рейтинг: 581 Неутрално
 39. 39 Профил на avatar
  avatar
  Рейтинг: 488 Неутрално

  [quote#37:"brahms"]БСП 2[/quote]
  БСП-2 имат едва 23 депутати. С 39-те на БСП-1 стават 62. Дори да си вземат традиционния коалиционен партньор ДПС - 38 - пак са едва 100 и са много далеч от парламентарно мнозинство!

  ГЕРБ отново ще спаси България, РъБъ са проект на ДС
 40. 40 Профил на brahms
  brahms
  Рейтинг: 381 Весело

  До коментар [#39] от "avatar": БСП 2 е ГЕРБ... Другите пипала на октоподчето БСП няма да ги изброявам

 41. 41 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1341 Весело

  Говоря с баба ми/не е сто годишна, ама е пич/, която ноо обичам, само когато трябва да я изпързалям за некоя кинта, си кажа чесно

 42. 42 Профил на avatar
  avatar
  Рейтинг: 488 Весело

  [quote#40:"brahms"]БСП 2 е ГЕРБ[/quote]
  Ами няма как да е вярно - коалицията "Анти - ГЕРБ" стана ясна още след метежа от февруари 2013-та - БСП+ДПС+ДСБ+ДБГ+Атака. Съжалявам, но пропагандата ви не хваща ред вече...

  ГЕРБ отново ще спаси България, РъБъ са проект на ДС
 43. 43
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 44. 44 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1341 Весело

  До коментар [#42] от "avatar":
  Глей ся, дифендър - твоята роля е ноо неблагодарна - хем требе си прос, щото Бат Бойко така те е определил/вие сте проси и ас сам проз/, хем се пънеж тука да ни доказваш колко ноо си интелигентен. Нали се сещаш колко много се смеем в момента

 45. 45
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 46. 46 Профил на Brickleberry
  Brickleberry
  Рейтинг: 754 Неутрално

  Тея "пичови" на снимката тепърва им предстои да разберат смисъла на израза "тежка загуба".

  "Не е важно какво е казал, все е вярно каквото и да е казал" by shileto @ 11:18; 18 ное, 2015
 47. 47 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4042 Неутрално

  Коалиция между ГЕРБ и БСП.........и създаване на кабинет помежду им................мисия невъзможна според мене?!

 48. 48 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8623 Неутрално

  Ще са си лика прилика.И без това 5-те точки на Борисов напълно съвпадат с тези на БСП.

 49. 49
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK