Да споделиш промяната или за новото издание на Форум "КЛЮЧ"

Башар Рахал откри Форум "КЛЮЧ" през март.

© Форум КЛЮЧ

Башар Рахал откри Форум "КЛЮЧ" през март.Сподели промяната!" Това е мотото на осмото по ред издание на форума за идеи, доброволчески примери и инициативи "КЛЮЧ". То ще се проведе утре, на 18 октомври (събота) в столичния "Модерен театър" и по традиция входът е безплатен след бърза регистрация. Поканени са младите и активни хора, социалните предприемачи и доброволците, и изобщо "хората, които считат себе си за носители на промяна в мисленето в България".


През пролетта беше първото голямо събитие "КЛЮЧ" за годината, когато сред гост-лектори бяха един от създателите на сайта "Българска история" Марио Мишев, ръководителят на Университетски аварийно-спасителен отряд (УАСО) Васил Гурев и анонимен представител на организацията Destructive Creation.


И този път организаторите на Форум "КЛЮЧ" - "42 тренинг", "Фондация 42" и "Фондация СМАРТ" - са събрали пъстра палитра от лектори, които да разкажат в рамките на 15 минути за проектите и идеите си за това как да направят България по-добро място. Сред тях са групата на художници на графити "140 идеи", учредителят на фондация "Очи на четири лапи" Албена Алексиева, журналистката Ива Дойчинова, продуцентът и режисьор Ирена Даскалова.
На сцената този път ще има и чуждестранно участие - от професионалния банкер, инвеститор и предприемач Том Хигинс, който ще говори за концепцията за възобновяемите реклами, а пък 23-годишния Даниел Миленов, който е израснал в SOS Детско селище Трявна, ще разкаже за инициативата си SOS – Балкански велосипеден-тур 2014 г.


Интересни занимания ще има и около залата, освен вътре. Налице ще е традиционният "Клюкарник", където участниците и посетителите на форума могат да се запознаят и обсъдят идеи след края на лекциите, ще има щандове с информация за различни неправителствени организации и техните дейности, ще има и пункт за събиране на пластмасови капачки за рециклиране.


Регистрацията преди началото започва в 10:15 ч., а форумът - започва в 11 ч. и приключва в 16 ч.

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK