От днес започва пускането на парното в София

От днес започва пускането на парното в София

© Юлия ЛазароваСлед като парното беше пуснато първо в детските градини, училищата и болниците в София, от днес поетапно ще бъдат топлоснабдени жилищните сгради във всички райони и накрая административните и стопанските потребители.


Пускането на отоплението в столицата ще приключи в рамките на 5 до 7 дни.


"Топлофикация - София" напомня, че клиентите, които желаят включване на отоплението на по-късен етап, могат да подадат в обслужващия ги регион заявление и подписано за целта решение от общото събрание на етажната собственост.
Важното е в момента на пускане на парното абонатите да са отворили на максимална степен вентилите на радиаторите си, за да не се налага допълнително обезвъздушаване.


От дружеството съветват клиентите си да проверят и електронните уреди за дялово разпределение. В случай че дисплеят им е угаснал, те трябва да потърсят топлинния си счетоводител.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK