Предозиране: Вероучение ще предпази децата от натрапения от Запад Хелоуин

Архив

© Анелия Николова

АрхивВъображението на читателя често се оказва бедно, за да разтълкува посланията на партийните пиари. Новата рубрика на "Дневник", наречена "Предозиране", започна със събиране на абсурдите на предизборната кампания без претенции за изчерпателност, но продължава и след изборите. Следват откъси от коментар, публикуван във вестник "Атака", издаван от едноименната партия на Волен Сидеров. Материалът е посветен на "евроатлантическия" празник Хелоуин и вредите от него.

ДА СЕ ВЪВЕДЕ ВЕРОУЧЕНИЕ В УЧИЛИЩАТА, ДА СЕ ДАДЕ ОТПОР НА ПЕРВЕРЗИЯТА НА ЗАПАДА


Маскарадът на смъртта Хелоуин е поредното извращение в натрапения ни евроатлантически календар

Адриана Кърконьова


Хелоуин – що за "празник" е това или е поредното извращение в натрапения ни евроатланти­чески календар? С наближава­нето на нощта на 31.10. срещу 01.11. тече все по-трескава подготовка за не­що, което един разумен и трезвомислещ чо­век, човек със здрави устои и морал няма как да разбере.
И така какво е Хелоуин – един езически ри­туал, маскарад на смъртта. Костюми на скелети, вещици, призраци, магьосници, зом­бита, маски с дяволски рога, животински кожи, прилепи, черни котки и всичко дру­го, което е уродливо, страшно и от малък те прави съпричастен на евроамериканска­та дяволщина. Децата са въвлечени в тази уж безобидна, интересна и забавна, а всъщ­ност дяволска игра – игра на смърт. В това пъклено дело участници са не само учители­те в училищата, но дори и възпитателите в детските градини.


......


Ние, православните християни, имаме тол­кова много празници, които можем да по­читаме и празнуваме, и да научим на това и децата си, но не… Те са скучни и безинтерес­ни. Съвсем друго е, когато е дошло от Запад – то е пищно, шумно и извратено, което означава, че е модерно и много интересно. Предполагам, че това са евроатлантически­те ценности, с които трябва да ни проми­ят мозъците и най-вече умовете на децата, защото те са нашето бъдеще. Затова ли станахме част от ЕС и НАТО, не само да сме техни роби материално, но и духовно –


да ни отдалечат от истинската вяра


ценности и морал и да ни въвлекат в тези сатанински ритуали. Под формата на уж ня­какъв безобиден карнавал да впримчат дори най-малките – невинните души – в мрежата на дявола.


Ето защо задължително трябва да се въведе вероучение в училищата. Това е най-ефектив­ният начин да се даде отпор на връхлитащата перверзия на Запада. Много е хубаво право­славните ценности да се възпитават в къщи, в семейството, но за съжаление това няма как да се случи.


.......


Това нито е празник, нито е български, още по-малко православен, защото издигането в култ на дявола не трябва да се почита, на­против, трябва да бъде стъпкано, смаза­но и изтрито от лицето на земята. Колкото по-скоро го разберем, толкова по-добре. Тряб­ва да помислим за душата си, да се обърнем и вгледаме в човешката си същност, която е приспана и трябва да пробудим, да научим деца­та си на добротворство и любов към ближния, да се опълчим на господарите от Запада. Само тогава ще се върнем към истинските си коре­ни, животът ни ще стане по-лек и изпълнен със светлина и смисъл и ще станем отново чове­ци. Пътя, по който ще тръгнем, живота, кой­то ще изживеем, и ценностите, в които ще възпитаме децата си, са в наши ръце.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK