Кунева се оплакала на Борисов, че партията й е без областен управител

Кунева се оплакала на Борисов, че партията й е без областен управител

© Юлия Лазарова



Лидерът на "Движение България на гражданите" и вицепремиер Меглена Кунева се е оплакала на министър-председателя Бойко Борисов, че от петима назначени областни управители от квотата на Реформаторския блок няма нито един на нейната формация. Борисов й отвръща, че приема реформаторите за единен субект. От пресцентъра на Министерския съвет са публикували стенограма от днешното обсъждане по време на редовното заседание на правителството.


"Само че вътрешната динамика показва, че имаме двама чудесни хора от ДСБ - областни управители за Видин и за Сливен, техни предложения, двама чудесни хора от СДС - предложения за Бургас и Стара Загора, и един също така чудесен човек от БЗНС, Народна партия "Свобода и достойнство" и ДСБ - за София. В тази картина обаче липсва "България на гражданите", казва Кунева пред колегите си. Днес напрежение по темата имаше и сред депутатите на партията й в парламента.


Постът в област Видин ще бъде зает от Момчил Станков, който е от ДСБ, но на местно ниво има и подкрепата на СДС, научи "Дневник". В София-град е Веселин Пенев, който е посочен от партията на Корман Исмаилов, но има и подкрепата на БЗНС и партията на Радан Кънев. Димитър Сяров, който също е от ДСБ, става областен управител в Сливен. В Стара Загора поста е даден на Георги Ранов - общински съветник на СДС. В Бургас - Вълчо Чолаков от партията на Божидар Лукарски.




Според източници на "Дневник" партията на Меглена Кунева е поискала Стамен Янев да бъде областен управител, но Борисов не е приел. Той е сочен за близък до Даниел Вълчев, който се оттегли от активната политика, но е близък до лидера на партията. До момента Янев е бил член на Централната избирателна комисия.


"Господин премиер, колеги, очевидно това беше една сериозна политическа работа, която се извърши, за да се стигне до този списък с хора. Сигурна съм, че всички кандидати имат своето предимство и своята тежест. Аз, като хора подкрепям всички, но имаме основание да кажем, че специално в Реформаторския блок, знам, че това е коалиция с по-различна вътрешна динамика, че моите колеги са притеснени, че вчера до последно е имало други предложения", казва Кунева.


И добавя: "Накратко, с неудобство, че ще трябва да формулирам квотния принцип, но 5 областни управители за Реформаторския блок е чудесно постижение. Аз искам да Ви благодаря най-напред от името на Реформаторския блок за това наистина коректно и чудесно поведение. Само че вътрешната динамика показва, че имаме двама чудесни хора от ДСБ – областни управители за Видин и за Сливен, техни предложения, двама чудесни хора от СДС – предложения – Бургас и Стара Загора, и един също така чудесен човек от БЗНС, НПСД и ДСБ - за София. В тази картина обаче липсва "България на гражданите". Като се има предвид каква е тежестта вътре в самата група, на мен много ми се иска да помислите и върху това. Бяхме предложили кандидат, специално за София…".


Кунева изразява съжаление, че говорила по тази тема, но "аз не съм ви притеснявала лично за това, господин премиер, нито госпожа Бъчварова, но имам задължението да предам, от една страна, благодарности от Реформаторския блок, от друга страна, да изкажа известни притеснения за това, че всички партии трябва да видят представителство".


Премиерът й отвръща, че казаното от нея е вярно – "има коалиционни споразумения, има си режим на действия във всяка една партия". "Специално аз, Реформаторския блок го приемам като единен субект и когато ми се дадат кандидати, затова и с 15 дни близо се забавихме до назначаването на областните управители, не искам да прехвърлям тежестта към вицепремиера Бъчварова, защото тя водеше всичките преговори, би било ми по-лесно и по-изгодно, но в случая се съобразявам с първите ваши думи, което беше, че всички те са прекрасни хора, и предлагам да спрем дотук, защото щом са прекрасни хора, значи назначенията ни са правилни", добавя той.


След това допълва: "Повярвайте ми, в нашата партия ГЕРБ също има много хора прекрасни, които не са посочени. Нека тези хора покажат качества, нека се справят с работата, аз съм ви казал и друг път – на първата година започва да се говори за ремонт на кабинета, винаги се правят ремонти, няма как едни ще теглят много напред, други като изостават – ще бъдат сменяни."


"Така че предлагам, за да не ми прехвърляте отговорности, които не са мои, в противен случай би излязло, че аз по някакъв начин се намесвам в Реформаторския блок (което, пази Боже, да си го помисля дори!), затова – дали сте ми официално тези имена, съобразила се е госпожа Бъчварова с каквото се е съобразила, предаден ми е, разписани са. Петнадесет дни ви беше достатъчно да се оправите с тази работа. Щях, кълна се, да се съобразя с вас, ако бяхте казали: "За този човек аз не съм съгласна, защото не е прекрасен човек, или не е добър човек, или има еди какви си…", коментира министър-председателят и добавя: "Щом сме съгласни, че са добри – моля те, приеми ги, да вървим напред, защото иначе ще превърнем Министерския съвет в разговор, който не е наша работа, на останалите министри да се интересуват кой от кого е предоставен."


"Ако се обърна към госпожа Танева в момента с назначението на областен управител в Сливен, искам да й видите физиономията само каква ще бъде. Но това мен не ме касае. Дадени са ми имената. Така както и от АБВ имат в Пазарджик областен управител… Толкоз. Хубав – лош, вървим напред, важното е администрациите да работят", приключва изказването си Борисов.

Коментари (72)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на mahjongg
  mahjongg
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Въй сакън, да не остане Кунева без областен...

 2. 2 Профил на Стажанта
  Стажанта
  Рейтинг: 427 Весело

  Хаха дума да не става Куневица да остане без областен. Ей сега ще й намери Боцко някоя общиница. По 'арна така

  В минутата в която ДПС имат министър председател си късам паспорта!
 3. 3 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3000 Весело

  Праильно!
  Т'ва партия без областен управител партия ли е?!!!
  Подигравка някаква!

  А и тя вицепремиер ли е или лукова глАва?

 4. 4 Профил на tamplierr
  tamplierr
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Лъсна и муцунката на кукувицата .

  Уновундобългарин -Закон за защита на държавата ЗЗД .Цецка Цачева ”Невинаги корупцията е престъпление”Отбор три Шушани-Бойко,Цацаров,Пеевски .Лудоста е пътят към ВЕЛИЧИЕТО
 5. 5 Профил на Dragond
  Dragond
  Рейтинг: 594 Неутрално
 6. 6 Профил на rtrtrt
  rtrtrt
  Рейтинг: 221 Неутрално

  детска градина ...., а не правителство

 7. 7 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 914 Неутрално

  Какъв прекрасен диалог се е провел .. Просто прекрасно

  Доброто е заразно
 8. 8 Профил на mtmvb1111
  mtmvb1111
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Бойко Борисов е мъдър, благороден и добър и ще и уреди въпроса....

  Руското влияние убива България! "Дневник" също....
 9. 9 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 968 Весело

  Хи хи хи!

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 10. 10 Профил на joro4900
  joro4900
  Рейтинг: 755 Весело

  Оффффффффф, тая кукувица нема ли да си седне накрая в гнездото и да мъти...с прехварчане не става...

 11. 11 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 914 Весело

  До коментар [#2] от "Стажанта":

  Общиниците са по друг принцип, душка. Там требе да те изберат.

  Доброто е заразно
 12. 12 Профил на soul
  soul
  Рейтинг: 439 Неутрално

  Моля другарко, пък той ми дърпа плитките!

  „Тази смрад, която изпускаме, поражда около Русия презрение към нас, недоверие, нелюбов. " Никита Михалков
 13. 13 Профил на tamplierr
  tamplierr
  Рейтинг: 434 Неутрално

  За жалост това е БГ политическа деиствителност и не само тук .Стават едни от хранилката сядат други -кукувичвето ГМО е бясно ,че не е в Европарламента и сега всеки лев го дебни за джобата.Радане Радане де се хвана ти ...

  Уновундобългарин -Закон за защита на държавата ЗЗД .Цецка Цачева ”Невинаги корупцията е престъпление”Отбор три Шушани-Бойко,Цацаров,Пеевски .Лудоста е пътят към ВЕЛИЧИЕТО
 14. 14 Профил на Стажанта
  Стажанта
  Рейтинг: 427 Весело

  Само си представям разговора:
  - Ало Боцко аз защо нямам областен?
  - Ей сега че ти намерим мари девойко убава? Само да свърши Реал Мадрид
  - Ади де кога ще чакам? Само аз останах без областен!
  - Ей го на готова си ей ти Стара Загора!

  В минутата в която ДПС имат министър председател си късам паспорта!
 15. 15 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 3990 Неутрално

  Мда , хубави лоши продължавай напред!
  Че Кунева нямала областен не ме е грижа .

  klimentm
 16. 16 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3000 Весело

  "Само че вътрешната динамика показва, че имаме двама чудесни хора от ДСБ - областни управители за Видин и за Сливен, техни предложения, двама чудесни хора от СДС - предложения за Бургас и Стара Загора, и един също така чудесен човек от БЗНС, Народна партия "Свобода и достойнство" и ДСБ - за София. В тази картина обаче липсва "България на гражданите", казва Кунева пред колегите си. ....

  Дневник, каза "чудесната" Кунева!
  Трябва да сте в тон!
  А и така представена "вътрешната диманика" не предполага ли, че ДБГ го е закъсала откъм чудесни хора? Или са по-малко чудесни?
  Кунева само не е добавила задължителното за сленга на новоелита "Апсолюто!" накрая ... ("П"-то е умишлено! )
  Абе, направо чудничко!

 17. 17 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 1341 Гневно
 18. 18 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1341 Весело

  Малеее нема срам.

  Цацарoff - Оставка ! >:-)
 19. 19 Профил на shileto
  shileto
  Рейтинг: 1074 Неутрално

  Нали сте по реформите , а само служби и постове искате като награда за другарчетата си

 20. 20 Профил на adam1966
  adam1966
  Рейтинг: 540 Неутрално

  Не губи кураж идва нов тираж/има още няколко областни управителя ,които не са сменени !

 21. 21 Профил на lp2
  lp2
  Рейтинг: 643 Неутрално

  До коментар [#6] от "gig.bg":

  Аслъ.

  Взех да вярвам, че Вълчев е по-дълбоко в политиката и от Кунева, пък макар формално да е вън.

 22. 22 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1269 Неутрално

  ааааре пак разгневиха Дани бой... ся ще блъвне змии и гущери

 23. 23 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3000 Весело

  ... Повярвайте ми, в нашата партия ГЕРБ също има много хора прекрасни ...

  Боце май се е изгаврил с нея!
  Само гъдулка оставаше да извади, та да я кара кат' народен бард по пазарищата едно време каквито ги имаше ...
  Пееха за бЕла мома, юнаци ... пасторалии кахърни разни

 24. 24 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4734 Неутрално

  Кунева се е оплакала на министър-председателя Бойко Борисов, че от петима назначени областни управители от квотата на Реформаторския блок няма нито един на нейната формация. Борисов й отвръща, че приема реформаторите за единен субект.
  -----------------------------------
  Ами прав е ББ. РБ да си се разберат вътрешно.

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 25. 25 Профил на hmc12310991
  hmc12310991
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Тая със скоростта на светлината се превръща в държанка номер 2.Главната мутреса си я знаем,нали всеки сезон чопли Докторската градина за едни милиони.Стане ли мутреса,приятната и интелигентна жена се изкривява от алчност и страх.

 26. 26 Профил на vagabond66
  vagabond66
  Рейтинг: 1804 Весело

  -Според б.б. всичките назначени от р.б. областни управители са "чудесни хора" ! -Явно хората от дгб -клон "рб" няма такива "чудесни личности" и затова "вървим напред, важното е администрациите да работят " !

 27. 27 Профил на ret
  ret
  Рейтинг: 754 Неутрално

  Още една черна точка,записана в тефтерчето на Меги.Чакаме да видим кога ще "удари".

 28. 28 Профил на my_self
  my_self
  Рейтинг: 434 Любопитно

  Кунева отново незадоволена?!

  Дали един областен управител би я задоволил?

 29. 29 Профил на BiGman1
  BiGman1
  Рейтинг: 2656 Любопитно

  До коментар [#14] от "Стажанта":


  [quote#14:"Стажанта"]Само си представям разговора: [/quote]
  Вместо да си го представяш да беше го прочел...или можеш само да пишеш?

 30. 30 Профил на Mark Twain
  Mark Twain
  Рейтинг: 436 Весело

  Какво чудесно изказване, какви чудесни хора, какви чудеса ни чакат само...

  "Мисленето е най-тежката работа и това, вероятно, е причината толкова малко хора да я вършат." Хенри Форд
 31. 31 Профил на Geoimg
  Geoimg
  Рейтинг: 702 Весело

  Кукавица...

  *Лауреат на Нобелова награда! ГРАЖДАНИН! БЕЗПАРТИЕН!!!
 32. 32 Профил на Стажанта
  Стажанта
  Рейтинг: 427 Весело

  До коментар [#29] от "BGman1":

  Ти пък ако си мислиш че така им е протекъл разговора ... То са били пазарлъци, уговорки ...

  В минутата в която ДПС имат министър председател си късам паспорта!
 33. 33 Профил на bora bora
  bora bora
  Рейтинг: 1046 Неутрално

  На Р.Кънев му мина времето с извиването на ръцете, сега е ред на мадам Йес!

 34. 34 Профил на radan_lostov
  radan_lostov
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Вълчев ще е бесен. Пръмова е мнооооого жалка, Бойко как лекинко я подбъзиква.

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 35. 35 Профил на BiGman1
  BiGman1
  Рейтинг: 2656 Весело

  До коментар [#32] от "Стажанта":

  Видях, че можеш да четеш щом си ми отговорил...това е стенограма от Министерския съвет и Дневник си го е написал...сега, на туй ли да си вярвам или на тъпана...ку ма разбираш...

 36. 36 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 1257 Неутрално

  [quote#15:"klimentm"]Че Кунева нямала областен не ме е грижа .[/quote]
  Теб не те е грижа,но любимият ни Дневник е загрижен.Нали трябва да се разлайват костоваците от време на време за да не измръзнат.
  Иначе при наличието на толкова много от прекрасни по-прекрасни хора,няма да е лесно.
  Никой вече не бива да се съмнява че най-прекрасните хора са партийни членове.От 70 години си е все така.

 37. 37 Профил на Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Рейтинг: 1014 Неутрално

  в случая се съобразявам с първите ваши думи, което беше, че всички те са прекрасни хора, и предлагам да спрем дотук, защото щом са прекрасни хора, значи назначенията ни са правилни", добавя той.

  Няма шики-мики.
 38. 38 Профил на ikar_01
  ikar_01
  Рейтинг: 626 Весело

  Сега остава и ПФ да поискат съответен брой областни за всичките си партии - 12 или 14 бяха, не помня. Ще трябва или да разширим България, или да цепим области на две, за да стигнат за всички.

 39. 39 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 6859 Неутрално

  Кунева,когато и е изгодно,говори от името на РБ,когато не,от името на партията си.

 40. 40 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 1348 Неутрално

  И отново воплите на кукувицата рефлектират върху имиджа на целия блок! Да отиде да се жалва на папата!

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 41. 41 Профил на dedo pepo
  dedo pepo
  Рейтинг: 1234 Неутрално
 42. 42 Профил на krista_p
  krista_p
  Рейтинг: 488 Неутрално

  "Воплите на кукувицата" са си съвсем на място и щяха да са същите от страна на която и да е партия в РБ - хайде някой от ДСБ поклонниците тук да каже с чиста съвест, че щеше да е предоволен и щастлив ДБГ да имаха двама или трима областни управители, а ДСБ - нито един.
  Сто пъти ще го повторя и напиша - ДСБ все още НЕ ЗНАЯТ какво е партньорство и продължават да го показват с удивяващо безочие.
  За не говорим колко безмислена е тази статия - Дневник пише това, което се появява в Пик, което хич не е добре

 43. 43 Профил на ivanhristakiev
  ivanhristakiev
  Рейтинг: 221 Гневно

  Дневник, звучите като Агенция ДРИС - жълто. Казала жената, за стенограмата и пред всички. Не му се е обадила на Боко да го помоли и да си урежда лично. Ми тя е длъжна да си защити кандидатите. Моля не правете измислени скандали.

 44. 44 Профил на ralita68
  ralita68
  Рейтинг: 505 Весело
 45. 45 Профил на Нервната акула
  Нервната акула
  Рейтинг: 1374 Неутрално

  Кунева напълни МС със свои хора, да се спре малко...

 46. 46 Профил на aralambi
  aralambi
  Рейтинг: 594 Неутрално

  "Според източници на "Дневник" партията на Меглена Кунева е поискала Стамен Янев да бъде областен управител, но Борисов не е приел. Той е сочен за близък до Даниел Вълчев, който се оттегли от активната политика, но е близък до лидера на партията."

  Според Уикипедия:
  Източник може да се отнася за:
  • извор, ручей, поток
  • произход
  • документ, автор
  • Източник - село в Община Габрово, Област Габрово

  Та откъде са източниците? Най-вероятно, според мен, от село в Община Габрово.

 47. 47 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 1931 Неутрално

  Може и без областен бе,Кунева.никой няма да ви псува за това.Ако обаче не почнете скоро да работите,ще има не само псувни.

 48. 48 Профил на objective
  objective
  Рейтинг: 667 Гневно

  Що за ненаситни амбиции има това същество Кунева ? Да вземеш единствената полагаема за РБ вицепремиерска позиция и след това при всяко разпределяне на власт да претендираш за постове не на коалиционен, а на теснопартиен принцип ! Ами дай тогава за всяка партия на РБ да разкриваме и по един вицепремиерски пост !

 49. 49 Профил на TOSHKOFF
  TOSHKOFF
  Рейтинг: 541 Гневно

  "Двама чудесни хора" - ебаси българския!

  Sic transit gloria mundi
 50. 50 Профил на mr. wonderworld.
  mr. wonderworld.
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  [quote#42:"krista_p"]- ДСБ все още НЕ ЗНАЯТ какво е партньорство и продължават да го показват с удивяващо безочие.
  За не говорим колко безмислена е тази статия - Дневник пише това, което се появява в Пик, което хич не е добре [/quote]

  ДСБ никога няма да разберат що е това партньорство, понеже са болшевики, а там важат други закони.

  Интересно ми е друго- дали при вече толкова властови позиции на ДСБ, техните привърженици във форума ще признаят ДСБ за управляваща партия, или все още ще се мръщят на партньора си ГЕРБ?

  In my Wonderworld each sleeping vision is so real.
 51. 51 Профил на Булаир
  Булаир
  Рейтинг: 598 Неутрално

  "Накратко, с неудобство, че ще трябва да формулирам квотния принцип, но 5 областни управители за Реформаторския блок е чудесно постижение."
  ... Аз пък си мислех, че квотният принцип е запазена марка на "Тройната ламя".

 52. 52 Профил на vralex
  vralex
  Рейтинг: 381 Весело

  Еййй, голяма новина, голямо чудо... Дневник, къде е "Мега скандал" преди заглавието?
  Излагате се. Кунева не е направила нищо по-различно от това което прави всеки партиен лидер - поддържа хората си.
  Чакам оттук нататък подобни разкази за всяка стенограма - иначе няма да сте принципни.

 53. 53 Профил на todoriadis
  todoriadis
  Рейтинг: 381 Гневно

  Хора мили, от всичко, което прочетох дотук, ми стана ясно че Раданчо и Корманчо си плетат кошницата, а Кунева, както винаги, е принципна и се държи както трябва. Чета тук и там, че Раданчо и Корманчо висят пред кабинета на ББ и си уреждат нещата - е явно е истина. И с цялата си йезуитщина сега лобито на ДСБ ще направи скандал. Е много сте лицемерни.

 54. 54 Профил на Free person
  Free person
  Рейтинг: 701 Неутрално

  Кунева е доста лакома - тя зае най-важният пост в правителството и иска още постове!Това е недопустимо!

  Tony
 55. 55 Профил на ДЗВЕР
  ДЗВЕР
  Рейтинг: 594 Неутрално

  ... хм, параноята трЕбе да сА насажда... дори с полуистини, заблуди...За лАжи НЕ ПИШа, че моди е демократ и критика не трЪпи...

  опозиция на всяка власт, отпор на всяка тъпота...
 56. 56 Профил на Сова
  Сова
  Рейтинг: 434 Весело

  Кунева се оплакала на Борисов, че партията й е без областен управител
  ...
  А трябва ли??

  Долу евроатлантическите ценности!
 57. 57 Профил на Deb Row
  Deb Row
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Тъй де, няма нищо странно в това. Какво се случва в РБ? - първо, Радан иска да е лидер. Второ знае, че подкрепата на ДСБ е решаваща, колкото и тази на ДБГ. Третото е това, че той трябва да си набере подкрепа за конгрес, която ще му сбъдне мечтата. В тоя смисъл, не е странно, че ДСБ са подкрепили Пенев. Това разбира се е открито поставяне на разделителна линия в Блока от ДСБ, но никой няма да го признае. Никой, от тези, на които не им е удобно да го признаят.
  В Сливен някой учуден ли е, че точно Сяров става областен? Припомням изказване на Иван Костов от 2013 именно в Сливен - "Димитър Сяров е нашата голяма надежда!". Отделно днес из нета се завъртя един майтап: "Радан Кънев гласял Димитър Сяров за областен управител на Сливен. Сяров научил и му казал: Ако ме направиш, после аз ще те наглася!" В РБ се случват интересни процеси, чиито продукти ще станат видни съвсем скоро. ДСБ в момента правят всичко по силите си, за да изолират Кунева. Иначе аз не виждам нищо лошо в това един партиен лидер да защити интереса на партията си. А и това не би трябвало да е новина

  Свободен да вижда истината!
 58. 58 Профил на objective
  objective
  Рейтинг: 667 Гневно

  Амбициите са добродетел, но не и тогава, когато са без мярка !
  Сега г-жа Кунева кого олицетворява на вицепремиерския пост - Реформаторския блок или нейното ДБГ ? Може ли при всяко разпределяне на власт да ламтиш за постове според както на теб ти отърва - веднъж на коалиционен, друг път на теснопартиен принцип ? Ами дай тогава за всяка партия на РБ да бъде разкрит и вицепремиерски пост ! Или целта на госпожата е да разгръща своя структура в държавата, подменяйки реалния вот на избирателите !

 59. 59 Профил на nikozakis
  nikozakis
  Рейтинг: 8 Неутрално

  С това натрисане на зам.председателя на НПСД Раданчо и компания пак предизвикват ПФ - уж са част от правителството, пък май само гледат как да го дестабилизират....

 60. 60
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 61. 61 Профил на alffastar
  alffastar
  Рейтинг: 434 Неутрално

  До коментар [#42] от "krista_p":

  Добре, за привържениците на ДСБ съм съгласен - но това трябва да се говори ВЪТРЕ в РБ, не на министър-председателя. Просто не прави въобще добро впечатление г-жа Кунева на избирателите на РБ (не на ДБГ) за пореден път. Аз не знам вече, като избирател на РБ, г-жа Кунева за РБ ли се бори повече или за ДБГ. Ще кажете и за двете, но аз от действията й се съмнявам, дали не е в РБ за да извлече ползи за ДБГ, а не обратното (както аз като избирател на РБ искам) - да направи част ДБГ от РБ, за да се укрепи последния. Това всъщност като съмнение се свежда до - г-жа Кунева и Ко са политически опортщнисти или искат да правят реформи!? Кое от двете или ако идвете (което не го приемам) в каква пропорция? Ами отмениха избора за председател през септември, после ВЕДНАГА след изборите - ДБГ да влезе в ЕНП, после отмениха избор на председател на блока през февруари, после гражданския съвет е с изтекъл срок на годност.... Аз искам силен РБ с ясен приоритет РЕФОРМИ! Не ме интересува ДБГ, ДСБ и т.н. Да, симпатизирам на ДСБ и на хора от гражданския съвет именно защото те са двигателят на реформит, а не обратното!

 62. 62 Профил на paladin
  paladin
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Противна кукумявка. Не знам колко не вред трябва да си, за да симпатизираш на такова нещо.

 63. 63 Профил на cucing
  cucing
  Рейтинг: 648 Неутрално

  Както се викше в доброто старо соцвреме:
  "Моли другарко, Корманчо ми взе Софийската област, дай ми някоя, ама ни щъ дай Видин да речем, ами нещо по така..."

  ура и да живей!!!
 64. 64 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 3376 Неутрално

  Горкичката

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  властта ражда паразити! в това съобщение се съдържат всички нарушения на правилата за писане на коментари, каквито модераторите могат да си изхалюцинират
 65. 65 Профил на Deb Row
  Deb Row
  Рейтинг: 381 Весело

  Радан май е свирнал на четата да идват, че има месо в Дневник-а

  Свободен да вижда истината!
 66. 66 Профил на vasheva
  vasheva
  Рейтинг: 221 Разстроено

  Ами то е ясно че Радан си плете кошницата на ЛС с Бойко. Той е хитрец, приличат си двамата. Радан не се нагърби с никакви отговорности във властта, за да си работи в своя полза. А Кунева казала нещо пред всички и сега така се изопачават нещата, все едно ни се представя някакво задкулисие едва ли не. Ами тя е знаела, че се прави стенограма, не се ли усещате??? Казала е каквото е преценила за редно. Омръзна ми от интриги в тая държава.

 67. 67 Профил на Deb Row
  Deb Row
  Рейтинг: 381 Неутрално

  До коментар [#66] от "vasheva":

  Изядоха те! Край!

  Свободен да вижда истината!
 68. 68 Профил на Булаир
  Булаир
  Рейтинг: 598 Неутрално

  [quote#66:"vasheva"] Омръзна ми от интриги в тая държава. [/quote]

  До коментар [#66] от "vasheva":

  СамИ си заложиха сегашните интриги и скандали. Критериите за назначаване трябваше да се договорят и представят веднага след декларацията за общите принципи ... и чак тогава да пият шампанско.

 69. 69 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3044 Весело

  До коментар [#39] от "rosiraycheva50._":

  ,,Кунева,когато и е изгодно,говори от името на РБ,когато не,от името на партията си.,,

  Ко да праиш, жена

 70. 70 Профил на dimko
  dimko
  Рейтинг: 541 Неутрално

  Лилипутщина в политиката ...

 71. 71 Профил на julesta
  julesta
  Рейтинг: 497 Неутрално
 72. 72 Профил на avalon2468
  avalon2468
  Рейтинг: 388 Неутрално

  това са вашите политици, вашите защитници и представители във властта - на тези, които живеете в бг и сте бг граждани...как ви се струват? ако се чувствате добре под тяхното ръководство, значи сте стигнали ниво на духа, непознато никъде другаде по света....





За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK