Едно наум: България бе превърната в оръжие на антируската офанзива на САЩ, обяви Сидеров пред руската Дума

Волен Сидеров

© Анелия Николова

Волен СидеровИзбори 2022

В рубриката "Едно наум" "Дневник" публикува прессъобщения, откъси от материали, изказвания и други, които трябва да се четат с едно наум. Следва словото на лидера на "Атака" Волен Сидеров пред Държавната дума на Руската федерация днес, разпространено от партийния пресцентър. По-рано днес беше съобщено, че Сидеров е в Москва, без да се уточни поводът и поканата.


За моите колеги от другите партии да търсиш приятелска връзка с Москва днес е "политически некоректно". Ще им се скарат от американското посолство в София.


Защо стана така, че след като бяхме в една и съща общност с руските ни приятели, днес сме в противникови лагери? Кой противопостави два приятелски народа, които имат обща история, език, религия и култура? Аз имам отговор на този въпрос. Води се война. Тези, които създадоха най-голямата в света печатница на пари без покритие, тези, които провокират и направляват банковите и икономическите кризи, тези които искат на колонизират света, защото смятат, че е техен.
Да, срещу Русия днес се води икономическа война, но тя се премина и в истински военни действия. На полето на Украйна САЩ воюва срещу Руската Федерация с ръцете на фашизирани елементи и обикновени наемни убийци. Защо? Защото през последните 14 години, Русия стана силна и здрава държава, работеща за интереса на народа си, а не за интереса на чужди компании. Това, свикналите на еднополюсен и манипулиран от тях свят, атлантически "господари на света" не можеха да простят.


Тази игра на отвъдокеанските стратези е обречена, но те още не знаят това. В тази геополитическа битка, обаче, моята родина България бе превърната в инструмент, в оръжие на антируската офанзива на Вашингтон. България търпи огромни загуби заради безумните санкции срещу Русия, наложени от Вашингтон и послушно изпълнявани от ЕС. Ние не сме били и никога няма да бъдем атлантици.


В България има много хора, които мислят като мен, но те нямат трибуна и възможност за влияние. Приемете от името на изстрадалия български народ най-сърдечните уверения, че геополитическите игри на атлантиците няма да обърнат мислите и чувствата на сънародниците ми. Като дълбоко вярващ човек съм убеден, че това е Божията промисъл и другояче не може да бъде! С нами Бог, братя, тази битка е духовна и в нея ние ще бъдем победители!

Избори 2022

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK