Лабораторията на Костов: България ще става все по-удобно предмостие за терористични удари срещу Европа

Лабораторията на Костов: България ще става все по-удобно предмостие за терористични удари срещу Европа

© ReutersТероризмът ще се засилва в европейските страни с големи мюсюлмански малцинства, а войните на или срещу тероризма ще предизвикат нови и нови напрежения, като на този фон България ще се превръща все повече в удобно предмостие за логистика и организация на удари срещу Европейския съюз. Това са част от изводите в извънредния доклад "Тези за риска от тероризъм" на Лабораторията за управление на рискове към Нов български университет, чийто директор е Иван Костов.


Докладът отчита терористичното нападение в редакцията на "Шарли ебдо", като го поставя в контекста на увеличаващите се провокации между различните общности и във веригата публични екзекуции – "Шарли ебдо" и митинг – мюсюлмански контрамитинги, и отчита, че тя има свойството на самоусилване. "В най-уязвимите страни от ЕС се генерира най-яростният екстремизъм", се посочва в документа, който отчита, че сред най-фанатизираните радикални ислямисти има много европейски граждани.


Посочва се и тенденцията в последните години радикалните ислямисти да водят войни за територии срещу арабските режими, които си партнират със западните демокрации, както и войни за радикализиране на умерени мюсюлмани. Според доклада тероризмът ще се засилва в европейските страни, защото интеграцията на мюсюлманските малцинства там е предимно неуспешна, задълбочават се фрагментацията и отчуждението, а тази тенденция се засилва от вълните емигранти, прогонени от войните от Северна Африка и Близкия изток.
"Задълбочаващата се социална и стопанска деградация на крайграничните територии на България и масовите нарушения на границата от нелегални имигранти ще ни превръщат все повече в удобно предмостие за логистика и организация на удари срещу ЕС; в предмостие, което е "мека цел" – незащитено от терористични удари", се посочва в доклада.


Според доклада идеите за промяна на управлението на риска от тероризъм трябва да бъдат радикални. "Ние тук, в Европа, трябва да си дадем сметка, че либертарианската глобализация фактически се чете от останалите като амбиция велики култури да бъдат лишавани от мястото им на световната историческа сцена и огромни националности – от техния начин на живот и шансове за развитие. Това няма как да бъде наложено и никога няма да бъде прието. Нашата цивилизация трябва да спре пред чуждите врати, защото зад тях я чака сценарият на Самюъл Хънтингтън за сблъсък на цивилизациите", се изтъква в доклада.


Според него войната срещу тероризма трябва да бъде спечелена чрез елиминиране на радикалния ислям като политическа идеология, а това трябва да започне от най-авторитетните в света религиозни водачи на мюсюлманите, които да направят мирен прочит на Корана.


Според доклада самите мюсюлмански държави и политическите и духовните лидери са тези, които могат да фокусират точно усилията и да разграничат радикалните ислямисти от умерените мюсюлмани.


"Демокрацията е власт на мнозинствата, които уважават малцинствата, но не дотам, че да променят себе си", пише в документа, според който трябва да се отхвърлят всички опити от страна на малцинствата да искат промяна на културата и традицията на мнозинствата. Според доклада малцинствата трябва да бъдат интегрирани, но "реална интеграция има, когато личният принос за общото благо и приходите на държавата е сравним (или е близо до) със средния на останалите граждани". "Необходимо е да се изостави представата за интеграция на малцинствата като консумиране на права за безплатно образование и здравеопазване, за социална и пенсионна издръжка и евтини общински жилища", пише още в доклада.


Според него "т.нар. български етнически модел не е европейската мултикултурност", а е родствен на комунистическия модел на формиране на елит на малцинствата, който след падането на Стената "капсулира мюсюлманското малцинство в паралелна общност, която е политически организирана от собствена партия". Според автора българският политически модел е светски като европейския, но е враждебен на опитите за пълноценно включване на етно-религиозните общности, а мнозинството откупува социалния мир на всички равнища, особено чрез социални придобивки.


"У нас демокрацията позволява устойчивото възпроизводство на т.нар. български модел, който трябва да бъде напълно заменен с модел на етно-религиозна търпимост и съжителство, но на основата на върховенство на закона, без изключения, и меритокрация, т.е. всеки следва да живее в зависимост от своите способности и таланти, от приноса си в обществото, а не защото има един или друг произход или вяра", заключава документът.


Според доклада демокрацията е политически инструмент, който не е предназначен да възпира тероризма, а ефикасността му при решаването на етно-религиозни конфликти е несигурна.

Коментари (70)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на гарата
  гарата
  Рейтинг: 854 Неутрално

  Вече всички ни знаят като разграден двор.
  Но... така е в страната, в която хората не си вършат работата.

 2. 2 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 1041 Неутрално

  Който сее вятър жъне бури!

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 3. 3 Профил на BiGman1
  BiGman1
  Рейтинг: 1805 Любопитно

  Според доклада демокрацията е политически инструмент, който не е предназначен да възпира тероризма, а ефикасността му при решаването на етно-религиозни конфликти е несигурна
  ========
  И кво правим сега...ще се връщаме към диктатурата на пролетариата ли, що ли?

 4. 4 Профил на buran
  buran
  Рейтинг: 488 Неутрално

  а главния лаборант какво направи по въпроса, когато беше начело на партията и държавата?

 5. 5 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  Баце пи кафе с Местан, сега ше правим дюнери на секи ъгъл, включително и на селския мегдан. У Банкя.

 6. 6 Профил на mahjongg
  mahjongg
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Ако Турция влезе в ЕС, няма да сме най-външната граница. Те мисля ще се справят с опазването по-добре от нас.

 7. 7 Профил на Thoth
  Thoth
  Рейтинг: 594 Любопитно

  "а това трябва да започне от най-авторитетните в света религиозни водачи на мюсюлманите, които да направят мирен прочит на Корана.

  Good luck...

  “Religion is regarded by the common people as true, by the wise as false, and by the rulers as useful.” - Seneca
 8. 8 Профил на dissident
  dissident
  Рейтинг: 754 Неутрално

  Костов пак изтърси голяма глупост. Не малцинствата, а политиката на една държава е проблем.
  Ако България стане плацдарм за атаки срещу мюсулмани, тогава е гарантирано да има терористични атаки.

 9. 9 Профил на NicK
  NicK
  Рейтинг: 513 Весело

  Тази лаборатория и анализите и за нищо не стават, аргументите: липсват, заключенията: смешни..
  Костов да вземе да се пенсионира и да ходи да си "анализира" градината с доматите в Драгалевци...

  Да разкараме статуквото - ГЕРБ, АБВ, ДПС, БСП, ПФ, за да остане държава в България!
 10. 10 Профил на Magen David
  Magen David
  Рейтинг: 831 Любопитно

  "войната срещу тероризма трябва да .. започне от най-авторитетните в света религиозни водачи на мюсюлманите, които да направят мирен прочит на Корана."
  =================
  А ако те не искат? Какво правим тогава?

  Не казвай не мога. Действай! За да успееш, първо трябва да поискаш.
 11. 11 Профил на Чат Пат
  Чат Пат
  Рейтинг: 648 Неутрално

  До коментар [#1] от "гарата":
  [quote#1:"гарата"]всички ни знаят като разграден двор[/quote]
  Псолютно не разбирам - нали с 82-километровия 82-милионен дувар трябваше да подадем сигнал за обратното?

  [quote#0:"статията"]българският политически модел е светски както европейския, но е враждебен на опитите за пълноценно включване на етно-религиозните общности, а мнозинството откупува социалния мир на всички равнища, особено чрез социални придобивки[/quote]
  Псолютно!
  И за слепите вече е ясно, че ДПС е "защитник" на малцинствата - от неговата "защита" ще бъдат на детски помощи, кебапчета и гарантирани изкупни цени на махорката още дълго или поне докато ги изрежем от политическия живот ако не като тумор, то поне като киста...

 12. 12 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1951 Разстроено

  Лаборанта каза . . . . .

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 13. 13 Профил на palav_nik
  palav_nik
  Рейтинг: 2379 Любопитно

  ДАНС, МВР, следствие, съд, прокуратура, армия и изобщо всички тези органи и звена, които трябва да бранят целостта и независимостта на държавата ни са в ръцете на ДПС. Тъй щото червеният килим е опнат пред настъпващият неоосманизъм. Това е положението...

 14. 14 Профил на СДС
  СДС
  Рейтинг: 1362 Весело

  Доклад, ама кой е автора?
  А, др.Костов.
  Според него, дайте да подсилим сиамските близнаци, създадени от руските капитали на Мултигруп, Атака-ДПС, че много станаха гражданските партии, класовият враг взе да надига глава
  Може ли без комунистически доклади или?

  nemo malus felix, minime corruptor.
 15. 15 Профил на Klatikurti
  Klatikurti
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Циган. пардон рома пак се пообъркал!

  "Досадникът е човек, който ни лишава от самотата ни, без да ни предостави компания." Хосе Ортега и Гасет
 16. 16 Профил на Волният Ибрик
  Волният Ибрик
  Рейтинг: 437 Неутрално

  Еми ще става.... с вашите еврогейски ценности и антибългарски хелзински комитети... ще става.. кво пък, поне кокошките са ни щастливи.

 17. 17 Профил на snowball
  snowball
  Рейтинг: 434 Неутрално

  [quote#4:"buran"]а главния лаборант какво направи по въпроса, когато беше начело на партията и държавата?[/quote]
  Той беше начело на държавата преди има-няма 15 години. Ама нищо, това не му пречи пак да е виновен.

 18. 18 Профил на b
  b
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Този доклад напълно го подкрепям.
  А какво направи "главният лаборант", когато беше на власт по въпроса за оцеляване на България: купи членството в Нато, като отказа на руснаците да летят над България и да окупират Прищина, имаше смелост да откаже на новите ни сюзерени - американците да ни запуснат ок. 30 000 албанци - бежанци и държеше политиката с Русия да е равнопоставена и почтена, но без излишни конфликти и конфронтация. Можете да сте сигурни, че ако "лаборанта" беше на власт сега, нямаше да прииждат десетки хиляди азиатци, все мюсюлмани, през границата, уж като бежанци мигранти и т.н. Просто щеше да се спазва спогодбата с Турция от 60-те г. на 20 в. и още на браздата щяха да ги връщат обратно, след извикване на турските граничари. Просто, нали? Ама трябва смелост, да кажеш на сюзерена, че те прецаква и превръща в ислямско емирство.

 19. 19 Профил на buran
  buran
  Рейтинг: 488 Неутрално

  До коментар [#17] от "snowball":

  прочеи отново предпоследния и пред-предпоследния абзац на статията и какви изводи е направил Лаборанта, а аз пак ще попитам, какво направи той, когато имаше възможност, но явно му е липсвало желание...

 20. 20 Профил на М.Георгиева
  М.Георгиева
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Единствената защита срещу тероризъм на религиозна основа е противопоставяне на продължаващото обсебване на нацията от догматизъм, фанатизъм, фашизъм и реваншизъм и фундаментализъм. Светската държава може да бори терора. Колкото народът е по-малко религиозен, толкова по-трудно ще му се въздейства в посока тероризъм.

 21. 21 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 1350 Неутрално

  До коментар [#6] от "mahjongg":

  Турция и Исландия тия дни оттеглиха искането си за влизане в Европа.

  Журналистите мълчат по темата. Защо ли?

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 22. 22 Профил на nikivan
  nikivan
  Рейтинг: 662 Неутрално

  Какво му стана на Костов, не знам, ама даскалуването хич не му се отдава добре...

  „Чрез правилното и стратегическо използване на пропагандата можете да направите така, че хората да виждат Раят като Ад и Адът като Рай.“
 23. 23 Профил на Уточнител
  Уточнител
  Рейтинг: 640 Неутрално

  Човекът с Черното сърце, както винагие точен.Когато няма лична изгода той е винаги обективен...
  .. Нека си Нека си спомним фактите – някога, когато Човека с Черното Сърце имаше 100% от цялата власт в Републиката, той остави ЧервеноРуската мафия* на спокойствие и здрава храна, вместо да я унищожи. Срещу това си осигури комфорта да лапа безнаказано и при това се обкръжи с деца и внуци на АБпФК. Създаде здрави връзки с Мафията и се утвърди като резервна патерица на БСП в сянка. Общо взето той е любимец на червените медии и е можеби единственият политик в страната, който е лишен на 100% от съвест (сред останалите, дори и при Доган, изглежда има някакви остатъци от тази категория, които от време на време ги мъчат..). Лицемерен, лъжлив, хитър като невестулка, страхлив и отмъстителен. Един високоинтелигентен предател на всичко и на всеки - нещо като събирателен образ между Фуше и Талейран на българска почва - еманация на подлост и безчестие...
  По-паметливите помнят, че Човека с Черното Сърце (тогава Иван Костов по документи) започна шеметната си кариера, като скочи (от позицията на ОБИКНОВЕН асистент по Политикономия и История на БКП към Центъра по идеологически дисциплини при ВМЕИ „Ленин“) направо на поста Министър на Икономиката в правителството на Луканов... По-паметливите също така помнят за губещите му се две-три години в СССР, където се оказа, че между другото май учил криптография в заведение на КГБ (или ГРУ?) в един забранен украински град по времето на Развития социализъм...Твърди се още, че родителите му са укривали навремето видния деец на Коминтерна и БКП, Станке Димитров-Марек... Сега Човека с Черното Сърце – лъжеДесният, направи поредното политическо салтомортале: уж излезе в оставка, а всъщност откъм сянката иска да дърпа конците на същата политика – „градивно сътрудничество със здравите сили в БСП“.
  _____________________________________________
  *потомците и роднините на АБпФК(закоравели убийци), техните слуги и клиентела, заедно с КДС/КГБшпионите - всичките вкупом Руска агентура

  истината е по-важна от честта на Великая Россия
 24. 24 Профил на Arya Stark
  Arya Stark
  Рейтинг: 648 Любопитно

  "Лабораторията на Костов: България ще става все по-удобно предмостие за терористични удари срещу Европа"

  Каква практическа полза има от това "пророчество"?

  "Winter is Coming"
 25. 25 Профил на Ментор
  Ментор
  Рейтинг: 754 Неутрално

  "Демокрацията е власт на мнозинствата, които уважават малцинствата, но не дотам, че да променят себе си"
  ----
  Това е много точно казано. Опитите да ни се налага ислямски примитивизъм, 'културни особености', жени като пингвини, 'пророци' дето не било можело да се рисуват и пр. трябва да бъдат пресечени. Който е дошъл тук по своя воля трябва да се приспособи към тукашните порядки, вкл. забрана да се ходи като пингвин и карикатури на алласи, аятоласи и пророци. Който вижда в това някакъв проблем, може вместо в Европа да отиде примерно в Афганистан.
  Колкото до заплахата от ислямски тероризъм, тя е пропорционална на броя нелегални емигранти (неясно защо представяни от някои като 'бежанци'). Затова този брой трябва да се сведе до нула чрез въоръжена охрана на границата.

 26. 26 Профил на Ментор
  Ментор
  Рейтинг: 754 Неутрално

  [quote#24:"Arya Stark"]Каква практическа полза има от това "пророчество"? [/quote]
  практическата полза е да ни отвори очите за заплахата, която представляват преминаващите през границата ни паразити.

 27. 27 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 1041 Гневно

  До коментар [#4] от "buran":
  [quote#4:"buran"]
  а главния лаборант какво направи по въпроса, когато беше начело на партията и държавата?
  [/quote] Единствено по времето на Костов от България са гонени хора. За тероризъм. За шпионаж и връзки с руската мафия-Чорни, Ершов и Хайрулин!
  След Костов 2 от 3-мата изгонени руски мафиоти получиха право да се върнат в България!

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 28. 28 Профил на petyo9
  petyo9
  Рейтинг: 634 Неутрално

  [quote#23:"Уточнител"].. Нека си Нека си спомним фактите...[/quote]

  Какво се случи преди управлението на ОДС 1997 - 2001?

  - Месечната инфлация беше 300%;

  - Национална валута се обезцени до 3000 лева за 1 долар;

  - Банките, създадени от комунистите, масово фалираха в резултат на безнаказано
  източване. Над 60 банки (ТСБ, ПЧБ,Тексим, Българо-руска,...) окрадоха вложенията на гражданите, както и държавни пари;

  - Валутният резерв на страната се стопи до 200 милиона долара, като при ниво 1,2 милиарда долара Луканов обяви спиране на плащанията по външния дълг защото резервът е паднал "...под нивото на възможния минимум";

  - Растяща безработица дo 16 % официално и над 25% реално заради неработещите, но
  нефалирани държавни предприятия.

  - Средната работна заплата беше 12 долара (35 000 лв.);

  - Средната пенсия беше 6 долара (18000 лв.);

  - Магазините бяха полу-празни;

  - България беше тотално изолирана чрез Шенгенския списък заради високата корупция и престъпност;

  - Прекъснати бяха връзките със световните финансови институции - МВФ и СБ;

  - България в мирно време остана без жито. То бе безскрупулно изнесено от мафиотски структури близки до БСП в очакване на по-високи изкупни цени. Мултигруп контролираше вноса и цените на захар, олио и спирт;

  - Военно-временния държавен резерв бе източен. Горивата се продаваха нелегално на фирмите на Милошевич в Сърбия;

  - Дълговете към външните кредитори достигнаха над 13 милиарда долара;

  - Пълен блокаж на държавата и разгул на "бригадирското движение " на мутрите.
  Властта принадлежеше на СИК, ВИС, ТИМ, 777 и др.такива. Който не плащаше рекет,
  нямаше право на бизнес. От рекета бяха "освободени" само назначените от БКП/БСП "бизнесмени";

  - печелившите предприятия (мини, хлебозаводи, строителни възли, хотели, ски и морски курорти) бяха евтино продадени на мафиоти и назначени "бизнесмени", а другите доизточени и фалирани (БГА Балкан, Кремиковци, Химко, НехтоХим, БалканКар...);


  Какво се случи по време на управлението на ОДС 1997 - 2001?

  - Месечната инфлация стана 0,2 % - годишната 3%;

  - Националната валута бе фиксирана 2 лева = 1 долар. Въведе се валутен борд, който никой до ден днешен не смее да пипне;

  - Валутният резерв стигна 3,7 милиарда долара;

  - Нивото на безработица падна под 15% с тенденция към ускорено спадане, което стана през следващите години;

  - Средната заплата от 35лв. = 18 долара достигна 250 лв = 125 долара;

  - Средната пенсия от 18лв = 9 долара достигна 130 лв = 65 долара

  - Възстановени бяха връзките със световните финансови институции - МВФ и СБ, както и с Европейската банка. В резултат нарастна доверието на външния свят към България и рязко се увеличиха външните инвестиции.

  - Външният дълг на България бешe намален до 9,5 милиарда долара;

  - ОДС приватизира фалиралите предприятия оставени да тежат на бюджета и имаше смелостта да проведе тежки реформи, отлагани още от 1989 г.

  - Мутрите бяха прогонени от живота на народа и държавата. Започна възстановяване на държавността и повишаване на обществената дисциплина;

  - Беше направена реформа на пенсионната система и започната реформа в здравеопазването;

  - Започна ефективно усвояване на предприсъединителните фондове (PHARE) и беше договорена програмата SAPARD;

  - Не беше направена нито една заменка и нямаше поголовно застрояване на планината и морето;

  - Всяка Коледа в обществения сектор имаше 13-та заплата, а по празниците и добавки. За учителите имаше и 14-та заплата на 24 май;

  - Единствено при ОДС имаше предложения за реформа на съдебната власт и падане на магистратските и депутатски имунитети чрез промяна в Kонституцията, която БСП, ДПС и Евролевицата не подкрепиха;

  - Службите започнаха да разследват трафика на хора и наркотици, както и връзките на държавни чиновници с организираната престъпност;

  - Министрите (2/3 от правителството), за които имаше данни за корупция бяха уволнени, изключени от партията и дадени на прокуроратурата, а не отново паркирани на ключови партийни позиции;

  - Беше разбита Мултигруп, а Илия Павлов и Кюлев бяха изхвърлени от митниците;

  - Беше сключен изгоден за България дългосрочен договор за доставка на газ с Русия;

  - Бяха възобновени прекъсналите връзки с братска Македония, което помогна на процеса на отдалечаването й от Сърбия и засили още повече позицията на ВМРО-ДПМНЕ. България бе гарант за стабилност в целия Балкански регион;

  - Не бяха пуснати самолетите на Русия към Косово и 1 млн. бежанци от Косово не заляха България въпреки силния международен натиск и от страна на САЩ;

  - Започнаха интензивни преговори за присъединяване към ЕС. България беше много по-напред от Румъния. Реалистично беше с това темпо да се присъединим през 2004 г. с втората група;

  - Премахната беше Шенгенската изолация и българите започнаха свободно да пътуват из Европа. Румъния трябваше да чака още година, за да паднат визите за нейните граждани;

  - Президентът Петър Стоянов беше добре дошъл навсякъде в демократичния свят и представляваше достойно нацията в чужбина;


  Какво се случи след управлението на ОДС?

  - Чрез сделка, на власт бе докаран алчният мракобесник Симеон Сакскобургготски и партията му НДСВ забави и спря реформите, започнати от ОДС.

  - НДСВ забави преговорите за присъединяване към ЕС и отпадна възможността да се присъединим още през 2004 г. Румъния, която беше с години назад ни настигна и изпревари;

  - НДСВ и БСП позволиха на мафиотската етническа корпорация ДПС да влезне във властта;

  - Лицата на корупцията в управлението на ОДС се разкриха и бяха приютени при покровителя си Ахмед Доган. (Бисеров и Цонев станаха непутати от ДПС);

  - Бивши комунисти и техните наследници (юпитата Милен Велчев, Николай Василев, Меглена Кунева) бяха реабилитирани и паркирани на ключови позиции. Държавната
  администрация бе ужасно раздута.

  - При НДСВ кадри на БСП и на Държавна Сигурност се завърнаха на властови позиции. Стигна се дотам, че Бриго Аспарухов беше предложен за съветник на премиера, на което западните ни партньори твърдо се противопоставиха;

  - Драстично се увеличи броят на поръчковите убийства, от които нито едно не е разкрито;

  - При две поредни правителства с правосъдни министри на НДСВ съдебната система изгни окончателно и вече е факт предпазната клауза, която Франция наложи като отказа да признае оправдателната присъда по делото Борилски.

  - Министри на НДСВ бяха снимани с контрабандисти и бандити на яхта в Монако без никакви последствия за тях;

  - Връзките между политици и мафиоти стигнаха нечуван размер. Стигна се до там, че запорирания хотел на Косьо-Самоковеца по брутално беззаконен начин бе отпориран от съдебната власт за период от няколко дена и продаден на безценица на шефката на Инвест Банк.

  - Чадърът над мафията стана толкова голям, че международно издирваният феодал на Петричка област Коце-Маца трябваше да бъде арестуван на Гръцката граница, за да бъде съден в чужбина.

  - НДСВ първа въведе практиката на заменките, които продължиха ударно при Тройната
  коалиция. В резултат красивата природа бе поголовно унищожена, а с това и България престана да бъде сериозна туристическа дестинация, което нанесе огромен удър върху малкия частен бизнес по морето, за сметка на огромните хотели на олигарсите.

  - НДСВ предложи непрозрачна и ограбваща концесия за магистрала "Тракия";

  - НДСВ се опита да направи съмнителни сделки с телекома и с детската болница, които се провалиха заради протест на опозицията. Италианските антимафиоти разкриха схемата, разследвайки братовчеда на Симеон, принц Емануел.

  - НДСВ продаде БТК за 200 млн. при годишна печелаба над 200 млн., докато ОДС отказа да я продаде за 700 млн.

  - БСП и Доган гласуваха закон за амнистията, който облагодетелства държавните чиновници, подписвали престъпни договори за източването на евро-фондовете. Умишлено не бе вкаран видеозаписът и подобни съвременни средства, като доказателство в съда. Реформата на съдебната система така и не се състоя. Сега 1500 прокурора в България внасят 8 пъти по-малко дела отколкото 800 прокурора в Холандия;

  - БСП и Доган ограбиха евро-фондовете за инфраструктура, земеделие и унищожиха европейското доверие към България;

  - Доган и БСП чрез обръчите от фирми блокираха развитието на цялата държава. Няма нито една построена магистрала. Дунав мост 2 при Видин още не е готов, въпреки постигнатите през 2000г. договорки между Надежда Михайлова и Румъния;

  - БСП не е направила никаква сериозна реформа. Страната се движи на автопилот. До ден днешен използват пенсионната формула на правителството на ОДС, но не актуализират пенсиите спрямо ръста на средната работна заплата;

  - БСП съсипа селското стопанство, налагайки непосилни винетки на тракторите и комбайните и лиши производителите от субсидии;

  - БСП съсипа тържищата допускайки цените да се контролират от босове и мафиоти, убивайки конкуренцията и лишавайки обикновения производител от възможността сам да определя цената си. Цените на млякото, сиренето, месото, плодове и зеленчуци са по-високи от тези в редица западно-европейски страни, въпреки най-ниската изкупна цена.

  - БСП поддържа картел за продажба на лекарства на огромни цени. Отделно лекарствата са обложени с ненужни данъци;

  - Въведе се данък ДДС върху всяка книга и всеки учебник. Това бе първата и единствена реформа в образованието;

  - Разпродадоха се на безценица всички ценни имоти на студентското дружество АКАДЕМИКА, лишавайки студентите от достъпен отдих на планината и морето. Министър Данаилов посегна на световно-известната Ботаническа градина в Балчик, което предизвика недоумението на цялата общественост.

  - Лидера на ЕВРО-РОМА Цветелин Кънчев бе изваден от затвора преди да е излежал и половината от присъдата си. В момента е коалиционен партньор на БСП и съдейства за НЕспирането на водата във Филиповци точно преди изборите, задължавайки
  честния гражданин (включително пенсионерите) да плаща чужди сметки;

  - За да угодят на Доган се стигна до там, че в учебниците по история турското робство се нарича "османско присъствие". Спестяват се умишлено факти. За геноцида в Южна Тракия не се споменава изобщо. Това се видя и на 3-ти март, когато думата турско робство бе подменена от държавниците с безобидното "османско присъствие";

  - БСП създаде АТАКА, като скачен съд на ДПС, за да контролира по-ефикасно протестният и етническият вот. В парламента Атака гласуваше заедно с БСП и ДПС по ключовите закони и решения на НС, част от депутатите на Атака отидоха при комунистите. БСП, ДПС, Атака и РЗС гласуваха заедно срещу регистрацията на Синята коалиция в ЦИК;

  - Кръгове близки до БСП и Гоце създадоха и финансираха два клонинга на десницата: РЗС и Лидер, за да отцепят десни гласове. В току що създадената от "еничарите" в СДС партия РЗС бяха наляти 5 млн. за предизборна кампания. Начело на Лидер застана енергийният мафиот Христо Ковачки, който е и спонсор на Гоце.

  - БСП зароби България с енергийни договори с путинска Русия за строежа на технологично остаряла АЕЦ в земетръсна зона и на стойност 3 пъти по-висока от нормалната. Западните банки отказаха да финансират този проект и енергийното лоби в БСП натиска да бъде взет заробващ кредит от Русия. Турция и Румъния строят АЕЦ, но не с руски реактори и на 3 пъти по-ниска цена.

  - БСП (Румен Овчаров) преподписа договора с Русия за доставка на газ по неизгоден за България начин, в резултат на което цената на газта веднага скочи с 15%, а като последствие и цените на основните хранителни стоки. Предприятията бяха поставени в затруднение. Договора до ден днешен се държи в тайна;

  - България стана единствената европейска страна с президент, който е бивш агент на зловещата Държавна Сигурност.

  - Агент Гоце излъга нацията и ни направи за срам и позор пред света с бракониерските си подвизи в природен резерват в Узбекистан;

  - Агент Гоце говори само руски. Той направи България троянски кон на Русия в Европа с договори за тръби, саботиращи общата европейска енергийна политика. Западните лидери отказват и до днес да го канят. Показателно е, че на срещата в Лисабон го изтикаха да се снима до Кадафи.

  - Станишев опозори националното ни достойнство като се остави Путин и Медведев да го унижават. В Сочи трябваше да чака 3 часа за среща, а в Москва отложиха срещата без обяснение.

  - С мълчаливото съгласие на властта започна арабизация на Родопите, поругаваща паметта на дедите ни. Построиха се над 2500 джамии. Потъпкани са принципите на светската държава в училищата, където се преподава на турски. Учителят - най-важната институция в образованието, там е наричан "ага".

  - За да угодят на Ахмед Доган, управниците отново поругаха националното ни достойнство допускайки в мюсюлманските райони, на празника на Ботев вместо да звучат сирените в 12ч., ходжата да си пее. Отговорност на виновните кметове не бе потърсена.

  - За изборите 2009 управниците отвориха 123 секции в Турция, от общо 250 секции за гласуване в чужбина.

  - БСП и НДСВ сключиха ужасно неизгоден договор за сградата на НАП ощетявайки държавата с милиони левове и облагодетелствайки Ирена Кръстева от приятелския кръг на Ахмед Доган, която контролира и 1/3 от "независимата свободна преса" в България.

  - Прие се абсурден закон, ограничаващ гражданските протести около Народното Събрание, министерствата и съдебните палати. Преди всеки задаващ се протест Народното Събрание бе разпускано, а председателят Георги Пирински (също агент от ДС) се криеше и не смееше да излезне пред протестиращите.

  - При изострено социално напрежение Народото Събрания си даде 13-та заплата, а Георги Пирински го разпускаше за необяснимо дълги ваканции (над 1 месец), а след това приемаше набързо закони на парче в последния момент. Редица важни закони не успяха да бъдат приети, а други бяха приети с куп недомислици. (например продължаването на заменките със стара дата).

  - Единствените смислени и полезни закони приети от Тройната коалиция бяха по идея на ОДС и прокарани с натиска на опозицията: плосък данък, 10% корпоративен данък, премахване на тайната на обществените договори при голям обществен интерес, качване на Държавен вестник в интернет, достъп на гражданските организации до заседанията на комисиите в Парламента, спиране на заменките и други.


  Какво не се случваше при управлението на ОДС 1997 - 2001, но се случи след това?

  - при управлението на ОДС няма нито един загинал в полицейско управление поради неправомерно третиране или отказ от осигуряване на медицинска помощ;

  - при управлението на ОДС металните заграждения около Парламента бяха вдигнати, а гражданите не обвиняваха силите на реда в "жесток полицейски терор - садистично отношение към деца" (цитирам очевидец на кръвопролитията от 14 януари 2009г.);

  - при управлението на ОДС нито веднъж в международния видеообмен не попаднаха
  кадри от България, подобни на тези от филма за дома в с. Могилино;

  - при управлението на ОДС нито един от министрите не си позволяваше да похарчи тогавашния еквивалент на 3 000 лева за чифт обувки или 16 000 лева за самолетен билет до Южна Корея - особено ако тези, заради които е на този пост, измират от недохранване и липса на професионални грижи;

  - при управлението на ОДС никой не си и помисляше да узаконява следенето на личния информационен трафик и да подслушва незаконно телефоните на депутати, журналисти и обикновени граждани;

  - при управлението на ОДС никой не е източвал 2 млрд. лева ДДС от държавния бюджет;

  - при управлението на ОДС нито един политически секретар на парламентарно представена партия не беше "самоубит";

  -при управлението на ОДС никой не се осмеляваше да пребие журналисти с чукове;

  - при управлението на ОДС знаковите фигури на подземния свят не бяха канени на сутрешно кафе от тези, които трябваше да се борят с тях;

  - министрите не ходеха по рожденни дни и не празнуваха в дните на национален траор!

  - при управлението на ОДС министърът на вътрешните работи беше отстранен веднага след получаването на сигнал за корупция, вместо да се упорства цял месец и министър-председателят да заявява, че "няма да го хвърли на вълците";

  - при управлението на ОДС нито един отстранен заради корупция заместник-министър не беше върнат на поста си;

  -при управлението на ОДС нито веднъж не бе приет закон специално за да може човек без висше образование да стане председател на ДАМС;

  - при управлението на ОДС нито една сериозна международна организация не издаде сертификат за корупция и некадърност на правителството;

  - при управлението на ОДС гражданите в чужбина не бяха лишавани от правото си да гласуват

  - при управлението на ОДС не бе упражняван натиск върху ЦИК да елиминира политически опоненти.

  - при управлението на ОДС нямаше политическа полиция ДАНС, която подслушва журналисти и политици, кани мутри на кафе и приютява на високи постове бивши рекетьори, като Алексей Петров.

  - при управлението на ОДС не се допускаха компрометирани личности да застават на ключови постове. За справка: мафиотът и шеф на току що източената Първа Частна Банка бе кандидат за кмет на София от БСП.

  - при управлението на ОДС природата - плажове и планини, не бяха жестоко застроени и унищожени, лишавайки хората от достъпен отдих и средния бизнес от приходи от турзима.
  Бяха създадени огромни хотели, собственост на олигарсите.

  - при управлението на ОДС нямаше феодали, които да контролират живота в градовете. (Гриша Ганчев, братя Галеви, Коце Маца, Александър Тасев, Христо Ковачки...)

  - при управлението на ОДС нито един висш държавен служител не си позволяваше да каже "Ще има падни стани" (Камен Влахов от НДСВ)

  - при управлението на ОДС на нито един граждански протест гражданите не бяха пребивани от полицията и не им бяха съставяни актове и глоби в РПУ-тата.

  - при управлението на ОДС ДАМС (Държавна агенция за младежта и спорта) не работеше за мафията : не даваше парите за развитие на спорта на мафиоти, като Цеко Минев, не субсидираше частните им ски-писти и не плащаше тока за нощното осветяване на пистите на Витоша, при това без никакво намаление на цената на ски-картата за студенти.

  - при управлението на ОДС природните паркове не бяха собственост на банки и олигарси. (Цеко Минев на Витоша. Братя Галеви на Паничище, Кюлев на Банско и Боровец 1 и 2)


  Кои са най-наглите лъжи на комунистите за управлението на ОДС в стил Костов е виновен?

  - Костов продал на безценица БГА Балкан и други големи предприятия: продажбата на БГА Балкан и на другите ФАЛИРАНИ ОТ БСП предприятия беше изисквана от МВФ и беше абсолютно задължителна, за да не тежат тези активи на бюджета. Правителството на ОДС отърва данъкоплатците от това бюджетно бреме наследено от некадърното управление на БСП;

  - Костов орязал пенсиите - в края на управлението на Виденов пенсиите бяха 6 долара. В края на управлението на ОДС - 65 долара. Пенсионната реформа извършена от ОДС не е пипната досега, но се прилага неправилно. След управлението на ОДС пенсиите не се актуализират спрямо ръста на работната заплата. Единственото, което ОДС наистина оряза, това са нулите на лева, след като го направи стабилна и конвертируема валута;

  - Костов покровителствал корупцията и бил най-богатият човек в държавата: единствено при управлението на ОДС има изгонени министри за подозрения в корупция. При ОДС България не носеше етикета най-корумпирана държава в Европа. Ако Костов е бил корумпиран, защо две поредни враждебни правителства, контролиращи зависима от политически поръчки съдебна система не можаха да го осъдят за корупция и злоупотреби?

  - Не се появи нито едно доказателсвто срещу Костов и никой прокурор и висш полицай от службите не представи каквото и да е доказателство, че Костов е корумпиран, че притежава хотели и едва ли не половината държава. Призивът на Костов: «разследвайте и мен и Ахмед Доган» бе подминат мълчаливо от Прокуратурата.


  ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ОДС ЗАПОЧНА ДА ИМА РЕД И ДЪРЖАВНОСТ.

  Кой нямаше интерес от такова развитие на държавата и затова започна да измисля "престъпления по време на управлението на ОДС"?

  Кой имаше изгода да докара на власт шмекерът Симеон Сакскобургготски, който паркира бивши ченгета и комунисти, както и техните наследници-юпита, на ключови позиции?

  Наследниците на комунистическата номенклатура, кадрите на Държавна Сигурност и техните преторианци мутрите, ето кой!

  За тях не е добре да има ред, правова държава и прозрачно управление. Затова те се страхуват Синята коалиция да се завърне в управлението и да върне държавността.

 29. 29 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8572 Неутрално

  "Демокрацията е власт на мнозинствата, които уважават малцинствата, но не дотам, че да променят себе си".
  Много точно.

 30. 30 Профил на ralita68
  ralita68
  Рейтинг: 585 Неутрално

  До коментар [#26] от "Ментор":

  Нима, всички слепи и в очакване провиденията на Костов?

  Бай дъ уей, кой и колко плаща за издъжката на т.н. лаболатория???

 31. 31 Профил на subaru
  subaru
  Рейтинг: 527 Неутрално

  До коментар [#26] от "Ментор":

  Проблемът е, че по този начин разпространена, подобна информация/100% верен анализ/, "отваря" и нечии други очи. А когато сам се определяш като "мека цел" единственото послание, което излъчваш е, "ела вълчо изяш ме".

 32. 32 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 3685 Неутрално

  Полезно четиво и сериозна база за размисъл.
  И не само във форума, а най-вече за тези, които трябва да взимат решения.

 33. 33 Профил на гинка христова
  гинка христова
  Рейтинг: 221 Неутрално

  До коментар [#13] от "palav_nik":

  ВЯРНО Е ,ПОДКРЕПЯМ ВАШЕТО МНЕНИЕ

 34. 34 Профил на The Core
  The Core
  Рейтинг: 754 Неутрално

  Ами тогава, пред вид прозренията Костови, да построим монолитна стена по южната граница... И след това да продължим с покрив и врати от стомана.... без прозорци!

  Ние обичаме да сме сред природата, защото тя няма мнение за нас! Ницше
 35. 35 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 3685 Неутрално

  [quote#4:"buran"]а главния лаборант какво направи по въпроса, когато беше начело на партията и държавата?[/quote]

  Премахна мавзолея на един терорист.
  Оттогава все чакаме някой и за паметника на Съветската армия...

 36. 36 Профил на sto67nes
  sto67nes
  Рейтинг: 1288 Неутрално

  [quote#22:"nikivan"]Какво му стана на Костов, не знам, ама даскалуването хич не му се отдава добре...[/quote]
  Kак какво работата отива към пенсия........

  Не питай управника,защо е простак,попитай себе си,защо е управник!
 37. 37 Профил на snowball
  snowball
  Рейтинг: 434 Неутрално

  До коментар [#19] от "buran":

  Прочети мнението след моето, мисля че достатъчно добре е описано какво направи, няма смисъл да го повтарям. Посочи ми някой друг български политик, който да е сторил повече от това ... ако не можеш, то тогава не виждам на какво основания обвиняваш точно Костов за този евентуален проблем, а не всички, които управляваха след него ...

  Или просто си караш по обичайната мантра - "Костов е Виновен", пък за какво е виновен ... няма значение, важното е да е виновен.

 38. 38 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 3814 Неутрално

  ВИИ "Карл Маркс" имени Ленина

  Командиря в гадачество специализира?
  Атакистки Анти НАТО агитира?

  Дружно вземете се, другари.
  Време е.

  Чемодан... Вокзал... БГА Балкан...

  Скрийте се всичките
  в минало време.


  "Лабораторията на Костов: България ще става все по-удобно предмостие за терористични удари срещу Европа"

 39. 39 Профил на ret
  ret
  Рейтинг: 754 Весело

  Хах,спестили са ни снимката Му.Почти се бях отказал да пиша,но все пак:

  Иван Костов: Ако фалират КТБ, ще кажа имената на тези, които ще я ограбят

  Айде бе,бат'Ваньо.После ще оправяме международното положение.

 40. 40 Профил на buran
  buran
  Рейтинг: 488 Неутрално

  До коментар [#37] от "snowball":

  никъде не съм казал, че тези след него не са виновни. просто е нагло да излизаш с някакви доклади, след като самият ти не си направил нищо, когато си имал възможност.

 41. 41 Профил на aleko
  aleko
  Рейтинг: 658 Неутрално

  Добър анализ на Костов и правилно посочва, че промяната в прилагането на законите е наложителна на секундата, за да няма привилегировани групи. Пропуснал е да посочи, че е нужна и промяна в закона за гражданството, който дава право след някоя година днешните бежанци да ни станат пълноправни сънародници.
  Впрочем знае ли някой след колко точно време могат да кандидатстват за бълг. гражданство?

 42. 42 Профил на Veritas Odium Parit #Je suis Москов
  Veritas Odium Parit #Je suis Москов
  Рейтинг: 968 Неутрално

  войната срещу тероризма трябва да .. започне от най-авторитетните в света религиозни водачи на мюсюлманите, които да направят мирен прочит на Корана.
  ********************

  Това означава да се извърлят 95% от сурите в Корана. Поне на сегашният етап не ми се струва възможно.
  Бях чела, че преди години, по времето на Мубарак в Египет, били орязали Корана и пуснали някаква "санирана" версия, като са се опитали да я направят официална, ама не им се получило. Та така...

  Тигърът не си губи съня, заради мнението на овцете http://pbs.twimg.com/media/BPEI_XHCYAAbG3P.jpg:large
 43. 43 Профил на mitkoraja
  mitkoraja
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Утре в Пик: "СКАНДАЛ! Костов е за меритокрация!"

 44. 44 Профил на Ментор
  Ментор
  Рейтинг: 754 Неутрално

  До коментар [#31] от "subaru":

  ти смяташ ли, че състоянието ни е тайна за някой?
  Управлявалата до преди 2-3 месеца престъпна групировка успя да фалшифицира избори, да ограби банка, да фалира енергетиката и да открадне над 10 милиарда само за година и нещо. Все още БНБ, ДАНС, съдебна система и други ключови институции са в ръцете и. Отговорната за националната сигурност агенция се проваля в издирването на избягали съпрузи.....

 45. 45 Профил на gembirdkz
  gembirdkz
  Рейтинг: 611 Неутрално

  Което за пореден път доказва тезата ми че Европа има нужда от силна и правова периферия на Евросъюза която да възпира всичко това,както и възпирането на Русия,тук не говоря за войни говоря за това всички чужди агенти и хора които промиват мозъците на държавата да бъдят съдени по-бързо,като Воленчо!
  Повече пари и засилване на границата на България с Турция!И Турция в никакъв случай в ЕС!

 46. 46 Профил на dedo pepo
  dedo pepo
  Рейтинг: 1234 Неутрално

  До коментар [#28] от "petyo9":

  +++++
  Така е.
  Много си написал, но малко ще го проумеят.

 47. 47 Профил на Индивидуален паметник на културата
  Индивидуален паметник на културата
  Рейтинг: 697 Любопитно

  [quote#0:"СТАТИЯТА"]Според доклада демокрацията е политически инструмент, който не е предназначен да възпира тероризма, а ефикасността му при решаването на етно-религиозни конфликти е несигурна [/quote]И коя точно част на доклада Ви доведе до този извод? Или просто условен рефлекс, щом видите Костов и почвате да слюнкоотделяте.

  Мечтая за България, в която пожарникарите са просто пожарникари.
 48. 48 Профил на Tru Soulja
  Tru Soulja
  Рейтинг: 783 Неутрално

  Бат Ваньо ако беше на власт нямаше да има 1 емигрант.

  Най-добрият съвет, който съм получавал, е да избягвам банките. Те ти дават чадър, но, когато завали, ти го вземат
 49. 49 Профил на Сахаров
  Сахаров
  Рейтинг: 566 Неутрално

  НепротивоКОСТОВствувайте!

  I shave with Occam's razor
 50. 50 Профил на mrslv
  mrslv
  Рейтинг: 270 Неутрално

  Тази лаборатория първо да каже, кой затри КТБ. Костов се кълнеше, че ако банката фалира, лично ще назове с имената им тези хора... Нещо позабрави...

 51. 51 Профил на Tru Soulja
  Tru Soulja
  Рейтинг: 783 Неутрално

  До коментар [#50] от "mrslv":

  Не е казвал такова нещо.

  Най-добрият съвет, който съм получавал, е да избягвам банките. Те ти дават чадър, но, когато завали, ти го вземат
 52. 52 Профил на pavkata2010
  pavkata2010
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Дневник са пропуснали някои доста интересни изречения относно "мюсюлманската партия" в доклада?!

  "...българското общество политически се изнудва и рекетира редовно със заплахи срещу социалния мир. По този начин мюсюлманската партия си е извоювала статут на неприкосновеност: може да манифестира връзки с мафията; може да атакува съдебната власт, заради присъди над имами, които проповядват радикален ислям; "обръчът" й от фирми може да получава обществени поръчки и европейско финансиране в нарушение на европейските правила;... Широко са разпространени основателни съмнения, че действията на Прокуратурата, Върховният административен съд и ДАНС се управляват от посочената партия..."

  http://riskmanagementlab.com/bg/fileadmin/user_upload/news/DRS_ID_Tezi_za_riska_ot_terorizm__27_januari_2015.pdf

 53. 53 Профил на Karla Hanneman
  Karla Hanneman
  Рейтинг: 968 Неутрално

  "България ще се превръща все повече в удобно предмостие за логистика и организация на удари срещу Европейския съюз"

  Тоя още не е зацепил , че България Е ЧЛЕН на Европейския Съюз , нищо че уж заслугата за това е "само и лично негова"!!!

  Другарю Костов , България Е ЧЛЕН на Европейския Съюз , нищо че ти лично подари икономиката ù на съветските слуги , така да знаеш , другарю Костов!

  Виолетовите боклуци са по-големи боклуци от червените боклуци , на които служат! Гъз е тяхното знаме!
 54. 54 Профил на Karla Hanneman
  Karla Hanneman
  Рейтинг: 968 Неутрално

  [quote#39:"ret"]Иван Костов: Ако фалират КТБ, ще кажа имената на тези, които ще я ограбят [/quote]

  Е , това беше преди да си прибере парите. Сега вече не е на дневен ред , другаря костов е десен и е демократ. Да не е създавал олигарси , за да ги издава на народонаселението , създавал ги е , за да му служат.

  Виолетовите боклуци са по-големи боклуци от червените боклуци , на които служат! Гъз е тяхното знаме!
 55. 55 Профил на moriarti
  moriarti
  Рейтинг: 808 Весело

  Бе как така се случва, че всичките червени "будьоновки" тук, харесващи безумно Русия, жужупути, руското оръжие, Шаренкова, МОЧА, Станишев, Волния идиот, КГБ, ФСБ, Северна Корея... и мразещи САЩ и декокрацията в цЕлост... харесват Иван Костов и неговите "пророчества".

  А Командира мълчи по най-важните въпроси. Кажи си, Костов! И за КТБ си кажи, и за всичко останало. Защото не ти вярваме, брат.

  "ДУМА" + "Дневник" = "ДУМНИК"
 56. 56 Профил на FTA
  FTA
  Рейтинг: 381 Неутрално

  [quote#4:"buran"]а главния лаборант какво направи по въпроса, когато беше начело на партията и държавата? [/quote]

  Не пусна 30 хиляди косовари в България например...

  Социализъм - превръща паразитирането в държавна политика.
 57. 57 Профил на vinetu
  vinetu
  Рейтинг: 438 Неутрално

  Неизбежното се случи:

  За Харманли
  преди 3 часа ·

  Уважаеми българи,
  малко по-късно ще ви качим факатология,свързана с направата на активно мероприятие, проведено от намиращите се в лагера в гр.Харманли. Мероприятието е проведено със съдействието на НПО "Приятели на бежанците" и е свързано с призив на пребиваващите там, техните хора да идват да ги спасяват от НАС,които сме наречени "бълагари нацисти","скинари,които системно ги атакуват","неонацисти,които искат да избиват децата им","бръснати глави,облечени в черно,които искат да колят жените им"!!! Самите те, ни обвинят в извършване на погроми срещу тях,на денонощно атакуване на лагера и постоянен психически тормоз!!! Вие сами си направете сметката,че този призив е на арабски, до кого всъщност е изпратен и след колко време тези, към които е изпратен ще дойдат да "раздадат справедливост"!!!

  https://sites.google.com/site/demokraturailidictatura/
 58. 58 Профил на shileto
  shileto
  Рейтинг: 1095 Весело

  За това ли изцапа куп епруветки и бели престилки, да не анализирал както анализира КТБ и изгоре

 59. 59 Профил на Без коз
  Без коз
  Рейтинг: 901 Неутрално

  Прав е!

  Народ, който избира корумпирани, самозванци, крадци и предатели, не е жертва! Съучастник е !
 60. 60 Профил на tamplierr
  tamplierr
  Рейтинг: 436 Неутрално

  До коментар [#57] от "vinetu":

  къде го има написано това ?

  Уновундобългарин -Закон за защита на държавата ЗЗД .Цецка Цачева ”Невинаги корупцията е престъпление”Отбор три Шушани-Бойко,Цацаров,Пеевски .Лудоста е пътят към ВЕЛИЧИЕТО
 61. 61 Профил на too_many
  too_many
  Рейтинг: 597 Неутрално

  лаб оф Костофф ...звучи като хорабъл муви ... Май наистина момчето от драгалевци е ивъл .

  обичам Ви .... разбирам Ви ... искам да Ви помогна
 62. 62 Профил на Уточнител
  Уточнител
  Рейтинг: 640 Неутрално

  Ив Костов/Човек а с Черното сърце - най-големия душманин на антикомунизма в Бг и спасител на ЧервеноРуската мафия*=
  Един високоинтелигентен предател на всичко и на всеки - нещо като събирателен образ между Фуше и Талейран на българска почва - еманация на подлост и безчестие...
  _____________________________________________
  *потомците и роднините на АБпФК(закоравели убийци), техните слуги и клиентела, заедно с КДС/КГБшпионите - всичките вкупом Руска агентура

  истината е по-важна от честта на Великая Россия
 63. 63 Профил на vinetu
  vinetu
  Рейтинг: 438 Неутрално

  До коментар [#60] от "diablo3":

  Потърси групата "За Харманли" във Фейсбук

  https://sites.google.com/site/demokraturailidictatura/
 64. 64 Профил на Karla Hanneman
  Karla Hanneman
  Рейтинг: 968 Неутрално

  [quote#56:"fta"]Не пусна 30 хиляди косовари в България например[/quote]

  Например като не ги пусна костаки къде отидоха например? Унгарците ли ги пуснаха , италианците , кой?
  Пускат ви някво оправдание и захапвате като питбули , с години не пускате и точно като питбули осъзнавате какви глупости пишете...

  Виолетовите боклуци са по-големи боклуци от червените боклуци , на които служат! Гъз е тяхното знаме!
 65. 65 Профил на petyo9
  petyo9
  Рейтинг: 634 Неутрално

  [quote#40:"buran"]след като самият ти не си направил нищо, когато си имал възможност. [/quote]

  Защо внушаваш лъжи? Кой ти плаща? Кажи кой е направил повече още от 1944-та - ама конкретно, суха статистика. Като тази:
  http://sun450.government.bg/old/bg/oficial_docs/150101_kalendar.htm

 66. 66 Профил на petyo9
  petyo9
  Рейтинг: 634 Неутрално

  [quote#54:"Karla Hanneman"] Сега вече не е на дневен ред...[/quote]

  Не си права. Правилно е да се каже "все още не е на дневен ред" защото КТБ все още не е обявила фалит. Като фалира и не е назовал виновните - тогава критиката ти ще бъде основателна. Ама има още малко време дотогава. Потрай.

 67. 67 Профил на Schopenberg
  Schopenberg
  Рейтинг: 678 Неутрално

  Чети Борисов и внимавай с ДАНС. Тоя анализ е за теб, не за нас форумците. Нас ни е лесно. Като стане белята ще плачем неудържимо, а ти отговаряш да няма бели.

  Navigare Necesse Est
 68. 68 Профил на Уточнител
  Уточнител
  Рейтинг: 640 Неутрално

  Човекът с Черното сърце, както винагие точен и аналитичен.Когато няма лична изгода той е винаги обективен...
  .. Нека си спомним фактите – някога, когато Човека с Черното Сърце имаше 100% от цялата власт в Републиката, той остави ЧервеноРуската мафия* на спокойствие и здрава храна, вместо да я унищожи. Срещу това си осигури комфорта да лапа безнаказано и при това се обкръжи с деца и внуци на АБпФК. Създаде здрави връзки с Мафията и се утвърди като резервна патерица на БСП в сянка. Общо взето той е любимец на червените медии и е можеби единственият политик в страната, който е лишен на 100% от съвест (сред останалите, дори и при Доган, изглежда има някакви остатъци от тази категория, които от време на време ги мъчат..). Лицемерен, лъжлив, хитър като невестулка, страхлив и отмъстителен. Един високоинтелигентен предател на всичко и на всеки - нещо като събирателен образ между Фуше и Талейран на българска почва - еманация на подлост и безчестие...
  По-паметливите помнят, че Човека с Черното Сърце (тогава Иван Костов по документи) започна шеметната си кариера, като скочи (от позицията на ОБИКНОВЕН асистент по Политикономия и История на БКП към Центъра по идеологически дисциплини при ВМЕИ „Ленин“) направо на поста Министър на Икономиката в правителството на Луканов... По-паметливите също така помнят за губещите му се две-три години в СССР, където се оказа, че между другото май учил криптография в заведение на КГБ (или ГРУ?) в един забранен украински град по времето на Развития социализъм...Твърди се още, че родителите му са укривали навремето видния деец на Коминтерна и БКП, Станке Димитров-Марек... Сега Човека с Черното Сърце – лъжеДесният, направи поредното политическо салтомортале: уж излезе в оставка, а всъщност откъм сянката иска да дърпа конците на същата политика – „градивно сътрудничество със здравите сили в БСП“.
  _____________________________________________
  *потомците и роднините на АБпФК(закоравели убийци), техните слуги и клиентела, заедно с КДС/КГБшпионите - всичките вкупом Руска агентура

  истината е по-важна от честта на Великая Россия
 69. 69 Профил на Дръж се Землю шваба те мачка!
  Дръж се Землю шваба те мачка!
  Рейтинг: 334 Разстроено

  [quote#8:"dissident"]Костов пак изтърси голяма глупост. Не малцинствата, а политиката на една държава е проблем.
  Ако България стане плацдарм за атаки срещу мюсулмани, тогава е гарантирано да има терористични атаки. [/quote]

  Вече сме такъв плацдарм, за съжаление! 4 американски бази в България, където се учат да стрелят американски войници, след което ги дислоцират в Ирак или Афганистан!

  Демократите не признават двойните стандарти! https://www.youtube.com/watch?v=I7X3mmYcjxo
 70. 70 Профил на Уточнител
  Уточнител
  Рейтинг: 640 Неутрално

  ЧервеноРуският сииииииимплизант/трол, какво ли друго може да изтърси...тук се учат да стрелят, ...Боже, защо го наказа така...

  истината е по-важна от честта на Великая Россия
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK