Предизвикано: Докога ДПС само ще пита за "Възродителния процес"

Възпоменателният митинг в Джебел по повод майските събития през 2011 г. започва с традиционната молитва в памет на жертвите на Възродителния процес.

© Анелия Николова

Възпоменателният митинг в Джебел по повод майските събития през 2011 г. започва с традиционната молитва в памет на жертвите на Възродителния процес.Колко още по 25 години ДПС може да търси политически дивиденти от престъплението срещу мюсюлманите, наричано от комунистическата власт "Възродителен процес"? Защо за четвърт век, половината от който беше в управлението на държавата, ръководството на партията не направи нищо повече от това всяка година с отбелязването на Майските събития - бунтовете през 1989 г. срещу насилствената смяна на имената, да отваря живите рани на хилядите изстрадали български турци? Защо, само когато е в опозиция, ДПС се сеща да внася в парламента дежурния пакет законови промени, свързани с възстановяването на турските имена и издевателствата на т-нар. Възродителен процес, а на власт обръща поглед към "икономическите приоритети" и дори към председателското място в ДАНС?


Тези въпроси стоят от години, но днес са провокирани от поредната позиция на председателя на ДПС Лютви Местан. Да, комунистическият режим извърши престъпление срещу българските турци и мюсюлмани.


Парламентът вече осъди на 11 януари 2012 г. с декларация опита за насилствена асимилация на българските мюсюлмани по предложение на десницата в лицето на "Синята коалиция", с подкрепата на ГЕРБ и ДПС. А хората на Ахмед Доган - сега почетен председател на Движението, можеше да не чакат 20 години, за да искат отпадане на давността за престъпления, извършени от комунистическия режим - идея, която дойде от ГЕРБ в миналия парламент, но заради разногласия между бившите коалиционни партньори (БСП и ДПС) не мина.
Изкуствен страх


За добро или лошо днес ДПС изглежда в парламентарна изолация, дори партньорът им в два управленски мандата - БСП, засега отказва общи опозиционни инициативи (като искането на вот на недоверие кабинета заради "езика на омразата" на здравния министър Петър Москов по повод изказванията му за нападенията над лекари в ромските махали). "ДПС е проклятие за България, защото държи един етнос във феодално подчинение, за да може върхушката му да управлява", каза в първия ден на този парламент Петър Москов, депутат тогава.


Като играе на струната "Възродителен процес", ДПС държи в изолация, изкуствен страх и подчинение избирателите си.


Предизвикано: Докога ДПС само ще пита за "Възродителния процес"

© Георги Кожухаров


Преди всеки вид избор, особено в опозиция, хората на Доган вадят горчивия спомен и болката на Ахмед, който се събудил Юрий, или на Тезгюл, която вече ще се подписва Галя. "Пропагандна машина за манипулиране на гласове", обобщават доскорошни партийци в ДПС. И много добре работеща сред изселническите организации в Турция.


Болката на хората от "Голямата екскурзия" - изселващите се и подтиквани да напуснат страната през 1989 г., е централната тема при визитите на ДПС-елита, но българските изселници така и не повдигат въпроса какво направи партията за 25 години, за да има възмездие. Няма разговор и за това, че ДПС всъщност легитимира БСП - наследница на комунистическия режим, като управлява два пъти с нея, вместо да й потърси отговорност.


Кой се страхува от миналото


За четвърт век е заведено само едно дело - дело №1 от 1991г. по описа на бившата прокуратура на въоръжените сили срещу Тодор Живков, Димитър Стоянов (вътрешен министър) и Георги Атанасов (министър-председател) и е известно като делото по т.нар. Възродителен процес. А нищо не спираше ръководството на ДПС да помогне на своите, дори и само с информация, за да започнат разследвания по места, които да прераснат в съдебни процеси, казват юристи.


Ровенето в миналото, чрез съдебни разследвания, обаче може да накърни репутацията на днешни борци за евроатлантическа ориентация, мултикултурен модел и защита на малцинствата. Досиетата в бившата Държавна сигурност на някои от тях вече са известни. А и защо иначе върхушката на ДПС прокуди етническите българи, които наистина отстояваха правата и свободите на всички български граждани, освен ако не става дума за общ сценарий, коментират неотдавнашни членове на партията на Доган. Защо ДПС още в началото на прехода към демокрация изтласка дейците от турските правозащитни организации. Според бивши депесари агентите и доносниците на ДС в ДПС и БСП имат общ интерес да не се стига до разследване на престъпленията на комунистическия режим.


Чествания на мирните протести за връщането на рождените имена на българските мюсюлмани през 1989г. в свещената за мюсюлманите-алиани местност Демир баба текке край Исперих.

© Георги Кожухаров

Чествания на мирните протести за връщането на рождените имена на българските мюсюлмани през 1989г. в свещената за мюсюлманите-алиани местност Демир баба текке край Исперих.


Това обаче е редно да стане преди да влязат в учебниците по история (както призовава президентът Росен Плевнелиев, а и Местан иска "Възродителният процес" да се изучава). ДПС обаче можеше да направи повече за изследването на опита за асимилация, можеше да насърчи млади и образовани мюсюлмани да проявят научен интерес към нея.


Интерес от истината и справедливо наказание за виновните имат всички - за да се сложи точка на играта със страховете на българските мюсюлмани. А и да се разбие капсулирането на електората на ДПС, държан изкуствено като заложник.

Ключови думи към статията:

Коментари (56)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на ПАВЛА
  ПАВЛА
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  Докогато започнем да си спазваме Конституцията, дотогава ще питат!

  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.
 2. 2 Профил на Калибър
  Калибър
  Рейтинг: 1210 Неутрално

  Докато тази организация бъде обявена за незаконна.

  Индикирам и калибрирам...за конкурс Мистър Магаре от 240 номинации.
 3. 3 Профил на Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич
  Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич
  Рейтинг: 1493 Неутрално

  ДПС са като интернет трол - убийте ги с мълчание. Да има популистки партии , но има партии като РБ , които твърдо са доказали ,че няма заради един-два атакистки гласа да отстъпят от принципите на мултикултурализма. За това правете каквото трябва ( подавам жокер , това не значи НИЩО като сега), па да става каквото ще.

  15.02.1989 - 07.02.2018
 4. 4 Профил на paf
  paf
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Защото това е в същината на политиката на ДПС. На това разчитат. Иначе техният електорат ще се размие всред другите партии. А така ги държат в постоянно подчинение и страх.

 5. 5 Профил на 442
  442
  Рейтинг: 1994 Неутрално

  До кога щели да питат ДПС-то !!! Ами докато съда си свърши работата и заличи тази корпорация, нарекла се партия, която в своята същност е на етнически принцип.

 6. 6 Профил на batzdravo
  batzdravo
  Рейтинг: 2131 Неутрално

  "Най-гнилата ябълка" в кошницата на политическите партии, няма да се спре да сее омраза и напрежение, докато не бъде изхвърлена на "бунището на историята"! Тя затова е "създадена"!
  Най-успешния проект на ДС, заживял отдавна "собствен живот", като Корпорация от обръчи!

 7. 7 Профил на berillo
  berillo
  Рейтинг: 395 Гневно

  Ето това наричам разиграване на етническа карта. Виждайки , че губи почва под краката си, Корпорацията започва да "бичи" мръснишки номера.
  А за това обикновено бият.

  Be3Al2(Si6O18)
 8. 8 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 3024 Неутрално

  ДПС отдавна не е партия на българските турци. това е мафиотска структура, използваща циганите, за да се доберат до властта! Турците ги псуват за това!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 9. 9 Профил на DS
  DS
  Рейтинг: 638 Неутрално

  "престъпление срещу българските турци"

  български турци!!!-украински руснаци-румънски унгарци - холандски белгийци-австрийски италианци.

  Турция е създадена 1923 год.-едва ли българските мюсюлмани имат нещо общо с турция.

  Както „Дневник” се бори с БСП, така „Работническо дело” не се е борило с капитализма"
 10. 10 Профил на rkirov
  rkirov
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Докато не им спретнем нов "възродителен процес"

  Все по-хубаво става :)
 11. 11 Профил на daam
  daam
  Рейтинг: 1238 Неутрално

  "Според бивши депесари агентите и доносниците на ДС в ДПС и БСП имат общ интерес да не се стига до разследване на престъпленията на комунистическия режим"

  Да, защото са дейни участници в тях. Така че поведението на ДПС е цинично

 12. 12 Профил на Yordan Nickolov
  Yordan Nickolov
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Много добра статия!! Те нямат интерес да излязат истините за Възродителния процес, защото така ще си загубят електората, който гласува заради тях само и единствено от страх

  Властта развращава, а абсолютната власт развращава абсолютно.
 13. 13 Профил на хм
  хм
  Рейтинг: 1370 Неутрално

  докато хората и институциите (ДАНС и прокуратурата) прогледнат, че ДПС е организирана престъпна група, ползваща политическата власт да обслужва обръчите от фирми.

 14. 14 Профил на гарата
  гарата
  Рейтинг: 810 Неутрално

  ДПС-то си говорят на електората, не на нас.

 15. 15 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Да бяха само ДПС проблем, с мед да ги намажеш. А с какво са по-добри останалите, ВСИЧКИТЕ, партии? Ами партийната система?
  Проблемът с "възраждането" може и ТРЯБВА да се реши с изнасяне на ЦЯЛАТА истина, така проблемът няма да бъде поминък, и то не само на ДПС, но и на останалата политическа сган.

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  властта ражда паразити
 16. 16 Профил на vhv
  vhv
  Рейтинг: 2427 Неутрално

  Доносниците в политиката (не само в дпс ), усещат края на играта и "пищят" като за последно.
  "Номерата" на дпс и бсп (след циркаджията барекофф), вече не са някаква тайна за Брюксел и там ги "стяга чепика".
  Следва изолация и "чао" на големите и лесни пари от Европа.

  Москва дава, но и взема душата.

 17. 17 Профил на dimko
  dimko
  Рейтинг: 561 Неутрално

  Процесът на интегрирането ни в модерно Общество е дефиниран през днешния профил на ДПС в системата на националното ни общуване ...
  Необходимостта от дълбока Реформа на нейния модел се отнася и до тази етнополитическа формация - практически, ДПС диктува границите на този процес, като политически, сиреч, друг ...
  За какво интегриране си говорим ??? ...

 18. 18 Профил на rapidfire
  rapidfire
  Рейтинг: 1630 Неутрално

  До коментар [#16] от "vhv":

  "Москва дава, но и взема душата. "

  Москва вече нищо не дава, защото си има собствени ядове.
  Времето на моркова мина, иде ред на тоягата.
  Сега ще почнат да се вадят едни компромати и досиета и разни хора да загиват при мистериозни обстоятелства.
  Зер полученото досега требе да се отчита, ама на някои хора ще им излязат криви сметките.

  It is nice to be important, but it's more important to be nice!
 19. 19 Профил на rapidfire
  rapidfire
  Рейтинг: 1630 Неутрално

  ДПС само ще пита, докато в него има ДС агенти.

  It is nice to be important, but it's more important to be nice!
 20. 20 Профил на Алф
  Алф
  Рейтинг: 1241 Гневно

  Ако видя БСП да работи за интеграция на мюсулманите в общестово, ще купя да Доган и Местан цветя.

  До тогава вън от властта!

  Ако още ме помниш, значи си от последното поколение, което си играеше на двора.
 21. 21 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 3713 Неутрално

  Докато това им носи дивиденти.Тоест да могат да създават етническо напрежение в страната което им носи изгода.

 22. 22 Профил на vhv
  vhv
  Рейтинг: 2427 Весело

  [quote#18:"rapidfire"]Сега ще почнат да се вадят едни компромати и досиета и разни хора да загиват при мистериозни обстоятелства. [/quote]

  Причина - следствие.

  Всекиму според заслуженото. Идва ден в който всеки си плаща изядените кюфтета...

 23. 23 Профил на Slick
  Slick
  Рейтинг: 758 Неутрално

  Хиляда плюса за тази статия. Имам приятели турци, които определено не харесват партията-майка. Щом и на тях вече им е ясно...

 24. 24 Профил на dedo pepo
  dedo pepo
  Рейтинг: 1290 Неутрално

  Да не се обръща внимание на този вреден за държавата и хората въпрос.

 25. 25 Профил на matera
  matera
  Рейтинг: 720 Неутрално

  Доган и кликата му са като мултиплицирания юнак що бозал двадесет и пет години-за това не се чудете колко по 25 още ще бозаят-докато ги допускме до властта.

 26. 26 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2860 Неутрално

  По последни данни на последните избори за ДПС са гласували 49% от българските турци. Чудно ли е, че се насочват към циганите?

  *ПКП-Проста кърджалийска путка-неформално любезно обръщение на мин. председателя към председателя на Нар. събрание
 27. 27 Профил на pentuer
  pentuer
  Рейтинг: 672 Неутрално

  То е ясно защо пищят, извън властта са ,т.е.вече не могат да разпределят порциите...това е много изнервещо...

 28. 28 Профил на majorman
  majorman
  Рейтинг: 815 Неутрално

  [quote#0:"Статията"]Колко още по 25 години ДПС може да търси политически дивиденти от престъплението срещу мюсюлманите, наричано от комунистическата власт "Възродителен процес"?[/quote]

  Още много. Сигурно над 50 години. Само вижте колко време Израел извлича политически дивиденти от холокоста.

  We are just a war away from Amerikhastan/ When God versus God;the undoing of man
 29. 29 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2324 Неутрално

  .............Според бивши депесари агентите и доносниците на ДС в ДПС и БСП имат общ интерес да не се стига до разследване на престъпленията на комунистическия режим.........

  Има и още една причина дпс-оод да припомня за възродителния процес.
  Спадащата подкрепа от собствения им електорат.
  Българските туци не могат да бъдат ловени за избори с кебапчета и бира и поради тази причина на дпс-оод се налага да търси гласове сред българските цигани. Това пък от своя страна дразни още повече БГ турците и така се затваря кръга.
  Опит за лов на изгубени гласове са кродилските сълзи на дпс-оод/ДС.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 30. 30 Профил на Радио Плутон
  Радио Плутон
  Рейтинг: 450 Неутрално

  До коментар [#10] от "rkirov":

  Не, това ще произведе обратно действие на желаното. Най-умното решение е "убий глупака с мълчание". Те разчитат на пушилка из телевизиите и интернет изданията.

 31. 31 Профил на citoyen
  citoyen
  Рейтинг: 1478 Неутрално

  Вкарват цялата общественост в една спирала на спорове, които не се знае какво ще дадат. За мен ясната позиция е арменската. Може да простим, но няма да забравим кланетата в България, кръвния данък и насилственото потурчване. Може да ви звучи банално, но това съм наследил от моя дядо, участник в двете балкански войни и "Европейската" война, както той казваше.

 32. 32 Профил на oex13531876
  oex13531876
  Рейтинг: 450 Неутрално

  "Дневник", поздравления ! Вместо всеки ден да ни дразните с поредния гнусен цитат на мазния, пускайте по една такава статия. И ви държи на страни от жълтото !

 33. 33 Профил на citoyen
  citoyen
  Рейтинг: 1478 Неутрално

  Исках да кажа с една дума- българският народ няма за какво да се извинява и от какво да се срамува.

 34. 34 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3224 Любопитно

  ,,.... за да искат отпадане на давността за престъпления, извършени от комунистическия режим - идея, която дойде от ГЕРБ в миналия парламент, но заради разногласия между бившите коалиционни партньори (БСП и ДПС) не мина.,,

  Вижте какво е искал ГЕРБ в миналия парламент и сега ДПС да то обвиняват, че пази статуквото

 35. 35 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2324 Неутрално

  До коментар [#34] от "сидер":
  [quote#34:"сидер"]Вижте какво е искал ГЕРБ в миналия парламент и сега ДПС да то обвиняват, че пази статуквото [/quote]
  Далеч не всички БГ турци знаят за този факт, но всички ще чуят сегашното "желание" на дпс-оод.
  Няма да помогне това на ДС фирмата на соПола със сигурност.
  Просто се борят за местните избори. Да не загубят нещо.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 36. 36 Профил на Borislav Valkov
  Borislav Valkov
  Рейтинг: 250 Неутрално

  "За добро или лошо днес ДПС изглежда в парламентарна изолация, дори партньорът им в два управленски мандата - БСП"

  Грешите! ДПС и БСП са коалиционни партньори в 3 управленски мандата: 1-ви с Любен Беров, 2-ри със Станишев и 3-ти със Орешарски

  Агент Павел- Лютви Местан е агент от 1- главно управление на ДС, сиреч това което контролира дейността на МВР. Ако някой знае тайните на Възродителният процес, то това е той. Само той може да бъде призован в съда и разпитан, за да хвърли светлина върху тези черни страници в историята ни. Само ще ми е странно турците как пак ще гласуват за ДПС, когато лидера им е част от най- тъмните им години....

 37. 37 Профил на Хелиана
  Хелиана
  Рейтинг: 1017 Неутрално

  Мисля, че лозунгът на ДПС казва всичко за тях. Просто трябва да се смени малко пунктуацията:

  Без права и свободи.
  Няма демокрация.
  Няма сигурност.
  ДПС

 38. 38 Профил на slonsco
  slonsco
  Рейтинг: 1123 Неутрално

  Крайно време е да се каже,че възродителния процес е просто една от идиотиите на комунистиèския режим.Има репресирани,дори убити християнски свещенници от всички деноминации,зози,суинги,хора ьаради вицове,опозиционни политици и всеки,който не се е побирал в правилата на социалистиèското общежитие и е бил нещо различно от социалистичèски човек с тенденция да мутира до комунистически,беше подложен на репресии в една или друга степен,от викане в милицията с бой понякога,кариерни проблеми до лагери и убийства.
  Не ДПС или който и да било,а демокрацията гарантира,че тези идиотии,вкл възродителния процес няма да се повторят.И в този смисъл точно ДПС е проблем за демократичното развитие на държавата ,от там и за собствения си електорат,за който няма риск да бъде повторно възроден,но педовно е експлоатиран и обиран точно от ДПС

 39. 39 Профил на Дилема
  Дилема
  Рейтинг: 1624 Неутрално

  Пропуснали сте "етническата карта", размахвана при всеки удобен за Доган (КГБ) случай. Пропуснали сте "ритниците" и "целувките", които той раздава при заповед от Кремъл... Пропуснали сте "обръчите", с които Москва източва парите на ЕС чрез специално създадените ДС-търговци! Пропуснали сте Бисеров и Ментата, които някак естествено се оказаха висши Д(п)С функционери... И как ли няма да го направите като е ясно, че ДПС управлява цялата държава от самото начало на измисления от КГБ "преход", от "перестройката", ударила ги право в сърцето, включително и чрез внедряване на свои слуги във всяка държавна структура или партия със значителна подкрепа (видяхме как го направиха в СДС и в ГЕРБ), а чрез верния ДС-зет - Илия Павлов, с който Доган доведе сенилната креатура от Мадрид, за да служат с общи усилия и с чужди пари на Москва. Да, няма как да се обхване всичко... Горгоната Медуза! Това е ДПС. Погледът към нея може да ни вкамени.

  Нагло, тъпо, червено към лила, питаш го - то те рита, риташ го - то пада на колене, плюеш го - то мисли, че дъжд вали. Що е то?
 40. 40 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8735 Неутрално

  Днежник,защо не почнете да публикувате досиетата на тези борци за права и свободи.

 41. 41 Профил на yorddj
  yorddj
  Рейтинг: 947 Неутрално

  ДПС ще се огоява с дивиденти от възпроцеса до когато има кой да гласува за нея. Парадокса, че всички ''везири'', барабар със султана - сокол са преки участници в него, не пречи на електората да пълни урните. Така хитрият полителит на етническата партия материализира многократно униженията и мъките на своя етнос. И ще го прави, докато не се намери един мъдър държавник, които да спази закона и да я забрани!

 42. 42 Профил на vender
  vender
  Рейтинг: 284 Неутрално

  Българските цигани не искат цигански партии,защото там нямало пари. ДПС си натъпка гушата от дългите години на власт и дава по някой трохичка на гладните циганчета да гласуват за тях.

 43. 43 Профил на Владислав Стойчев
  Владислав Стойчев
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Дори и от ДПС да звучат като изпълнители на "стара песен с нови ноти", същността на "песента" е чисто човешки болезнена и за едни и за други... Нито Ибрахим би искал да се казва Иван. Нито Иван би искал да се казва Ибрахим. Нито Ханс би искал да се казва Хебор. Нито Хирото би искал да се казва Хулио. Насилствено или "не"... самият "Възродителен процес" е чисто престъпление и несправедливо деяние спряпмо различния...
  А отговора на въпроса "До кога?"... никой не знае

  "Тоз, който ни освободи, той ще ни пороби."
 44. 44 Профил на Хелиана
  Хелиана
  Рейтинг: 1017 Неутрално

  [quote#43:"Владислав Стойчев"]Дори и от ДПС да звучат като изпълнители на "стара песен с нови ноти", същността на "песента" е чисто човешки болезнена и за едни и за други..[/quote]
  Тук никой не оспорва същността на събитието. Подлагат се на остра критика крокодилските сълзи на тези, които сами са подпомогнали и участвали във Възродителния процес, а сега се правят за борци срещу него.

 45. 45 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2324 Неутрално

  До коментар [#43] от "Владислав Стойчев":
  [quote#43:"Владислав Стойчев"]Дори и от ДПС да звучат като изпълнители на[/quote]
  Агент Павел /местан/ е участник във възродителният процес, така че да, изпълнител също може да се каже.

  "Крадеца вика дръжте крадеца", защото електората не им вярва вече. Все по-малко турци гласуват за дпс-оод. Само с цигански гласове не се остава в парламента.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 46. 46 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2324 Неутрално

  До коментар [#41] от "yorddj":


  [quote#41:"yorddj"] не пречи на електората да пълни урните. [/quote]
  Пречи. По-малко турци гласуват за дпс-оод.
  А както писах:
  [quote#45:"Росен (путлер капут)"] Само с цигански гласове не се остава в парламента[/quote]

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 47. 47 Профил на Светлозар Колев
  Светлозар Колев
  Рейтинг: 300 Гневно

  Докато не се приеме закон за лустрацията,докато не изхвърлим агентите на ДС и КГБ от управлението на държавата,не ни чака нищо добро.Останахме единствената държава от бившите соц без закон за лустрация и резултата е виден=най-бедната и изостанала страна в европейския съюз.

 48. 48 Профил на За да останат ХОРА в България.
  За да останат ХОРА в България.
  Рейтинг: 727 Неутрално

  Докато не се намерят Българи с топки и затворят завинаги клоаката дпс !

 49. 49 Профил на l.m.
  l.m.
  Рейтинг: 229 Неутрално

  В момента в парламента има 3 партии, които са там благодарение на ДПС.
  Атака, БДЦ и Патриотите си направиха кампанията на гърба на анти-ДПС говоренето. Няма да им коментирам обещанията...
  Защо свеждате проблема до една партия?
  Ето наслаждавайте се сега на новото правителство от 9 партии и масовите им кражби...

 50. 50 Профил на rio_tinto
  rio_tinto
  Рейтинг: 550 Неутрално

  До коментар [#36] от "Borislav Valkov":

  едва ли знае всички тайни, няма стаж за това (по онова време). а и 90-та е носил прическа бундеслига, на такива не им се доверяват. Местан е селски бек най-вече..

 51. 51 Профил на kempes
  kempes
  Рейтинг: 450 Неутрално

  ДПС отдавна не е партия на българските турци, тъй като те вече им разбраха номерата и свестните от тях не искат и да чуват за Доган и ко. Затова от няколко години насам се вижда, че ДПС се насочва към един друг етнос, който много лесно се манипулира.
  Освен ние да ги махнем от политическата карта, като гласуваме масово, друг изход не виждам.

  П.С. - друг изход е условието да имаш средно образование за да гласуваш, но това няма как мине.

 52. 52 Профил на focus_123
  focus_123
  Рейтинг: 395 Любопитно

  Айде стига вече с тез притоплени манджи!
  ДПС-то да направят нещо за електората си, че живее в немотия и неграмотност, а не да се чуди какъв измислен конфликт да напомпва.

 53. 53 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1391 Любопитно

  Искам да попитам: Защо тези хора или по-скоро дядовците им са останали тук, където не са били добре дошли? Защо не са си отишли в Турция? Нямаше да имаме никакви проблеми с тях.

 54. 54 Профил на Borislav Valkov
  Borislav Valkov
  Рейтинг: 250 Неутрално

  До коментар [#52] от "focus_123":

  Трудно се решават истински проблеми! Най- лесно се решават проблеми, които ти си създал като агент на ДС, раздухал си го във обществото, като политик, а накрая си го решил като си прокарал един закон, който не грее абсолютно никого, но си излезнал на трибуната и си го решил!

 55. 55 Профил на Kliment Maksimov
  Kliment Maksimov
  Рейтинг: 4572 Неутрално

  Ще я разиграват тази карта до като са фактор в политическия живот,след което няма да им остане нищо за разиграване.

  klimentm
 56. 56 Профил на focus_123
  focus_123
  Рейтинг: 395 Неутрално

  До коментар [#54] от "Borislav Valkov":

  Абсолютно точно!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK