Мая Манолова и Кирил Добрев строят мол на БСП за кастинг на идеи

Снимката е на Младежкото обединение на БСП в София-област

Снимката е на Младежкото обединение на БСП в София-областМолът на БСП е мястото, където всеки може да намери нещо. Молът като модерна търговска сграда е мястото, където могат да се продават и купуват идеи за развитието на БСП. Това обясниха в сутрешния блок на Би Ти Ви депутатите от БСП Кирил Добрев и Мая Манолова. Те извадиха лего модел на постройката, която трябва да символизира плана, който Добрев и Манолова представиха в студиото.


"Можеше да изберем площадка, платформа, но се спряхме на "мол", за да привлечем младите, образованите, лидерите, мислещите хора към БСП. Чрез кастинг на идеи ще привлечем младите хора", разказа Манолова. Тя посочи, че идеята е социален проект, в който хората да инвестират, но не пари, а време и доверие. По думите на Манолова от мавзолей на социализма БСП трябва да се превърне в живо място за диалог, а целта е преди местните избори проектът да бъде разработен пилотно в общините.


Кирил Добрев потвърди, че само с приток на млади хора може да се промени БСП. "Докато тези хора на си отидат по физически път, нищо няма да се промени, подчерта той и отрече да има намерение да разцепва БСП. "Дори да я реформирам се отказах", заяви Добрев. "Със сигурност не можете да промените дядо си и баба си. Но със сигурност можете да промените техния дом така, че да стане привлекателен той за младите", обясни още той.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK