"Превратът" в СДС – Варна може да е извършен с помощ от София

Янко Станев (в ляво на снимката)

© Морски дневник

Янко Станев (в ляво на снимката)Решението на варненската организация е удар по СДС и провокация към Реформаторския блок". Така коментира изборът на Янко Станев за председател на СДС-Варна зам.-председателят на синята партия и депутат от реформаторския блок Костадин Марков по-рано през седмицата.


Тогава той заяви също, че още на първото заседание на Националния изпълнителен съвет на СДС (което завърши днес) ще поиска ръководството на формацията да вземе политическо решение за непризнаване на избора на Янко Станев.


Отчетно – изборната конференция на градската организация на партията в миналата неделя изненадващо взе решение Станев да смени досегашния председател на партията Цанко Цветанов. По-късно се оказа, че това е станало с участието в нея на делегати, включени в списък, който е бил съставен от Станев и поддръжниците му в СДС - Варна, но различен от този, който още през декември е бил изпратен до централното ръководство на партията като част от подоготовката за провеждане на конференцията.
"За мен тази конференция е нелегитимна и противоречаща на Устава на СДС, каза Цветанов. Днес срещу избора на Станев ще бъде пуснато възражение и от координатора на партията за Североизточния район Бистра Петрова".


Според Цветанов много от детайлите в организацията на конференцията, състояла се в неделя, навеждат на мисълта, че става дума за


предварително подготвен преврат.


"Председателят на партията Божидар Лукарски, както и главният й секретар Филип Кирев са в чужбина и ще се приберат в четвъртък, каза Цветанов. В тяхно отсъствие в София никой не може да предприеме нищо. Няма да има дори кой да прочете възражението на Петрова".


Сваленият председател на СДС – Варна твърди също, че партията има практика преди провеждането на конференции, градските и структури да изпращат в централата си в София списъци с членовете, платили членския си внос и имащи право на глас. Те били съгласувани и след това връщани по места със съответните заверки.


"Още през декември аз изпратих такъв списък в София и в него фигурираха 250 души с платени вноски за последните шест месеца, каза Цветанов. Миналия петък обаче получих съвсем различен списък, в който липсваше както моето собствено име така и тези на други знакови за града седесари", обясни той


Според Цанко Цветанов списъкът пристигнал в петък е носел печат на СДС, както и подпис, който не можел да бъде разчетен. По тази причина сега предстояло да бъде установено


кой в София е заверил списъка на участниците


в неделната отчетно-изборна конференция на СДС – Варна, избрала за свой председател Янко Станев.


"Единственото, което знаем до момента, че хората във Варна са избрали Янко Станев. Едва след като се върна в България и бъда информиран от координаторите на партия за това което се е случила, ще мога да коментирам избора", каза днес Филип Кирев в телефонен разговор за Дневник.


Междувременно пак днес стана известно, че до края на деня свои отчетно – изборни конференции трябва да проведат и три от централните районни организации на СДС във Варна – "Одесос", "Приморски" и "Аспарухово".


"На тези конференции аз и повечето от хората от бившото ръководство на СДС във Варна също не сме поканени и дори нямаме право да участваме според утвърдения списък на имащите право на глас, обясни Цветанов. Нищо чудно да се окаже, че за утре са насрочени конференции на останалите райони и областната организация на СДС и така до завръщането на Божидар Лукарски в страната цялото местно ръководство на партията да се окаже подменено", каза още той.


По мнението на активисти на партията във Варна евентуалното непризнаване на избора на Янко Станев от страна на Националния изпълнителен съвет на СДС автоматично ще доведе и до


анулирането на резултатите от районните конференции,


провеждани днес.


Новината за избора на Станев предизвика шок и в Реформаторския блок тъй като той е неприемлив за повечето от членовете на останалите партии в структурата.


"СДС е стара партия и би трябвало да има имунизационна система срещу подобни преврати, каза вчера повод на избора лидерът на ДСБ Радан Кънев. Очаквам решението на Националния изпълнителен съвет на партията. От това дали ще бъде признат този избор или не зависи по-нататъшната ни реакция", обясни Кънев.


Сходна беше и реакцията на Стилиян Гроздев, лидер на Движение България на гражданите във Варна. "Партиите в политическия съюз са автономни, каза той. В този смисъл изборът на Янко Станев си е вътрешен проблем на СДС и партията трябва да го реши сама. Все още нямаме обща позиция по случилото се в неделя, но тя ще бъде изготвена и оповестена веднага, след като стане ясно решението на НИС на СДС", каза още Граздев.


Янко Станев бе избран за председател на СДС – Варна за първи път през 1999г. В следващите шест години под негово управление партията затвърди позициите си на


маргинална политическа фармация във Варна.


През 2005г. Станев беше изключен от СДС с мотива, че е работил против интересите на партията. Почти веднага след това той стана член на ДПС, а след това и председател на градската структура на движението.


Станев бе смятан за особено приближен до бившия председател на ОбС във Варна и лидер на градската организация на БСП Борислав Гуцанов. Той бе арестуван в рамките на акцията "Медузите" през март 2010г. заедно с бизнесмена Даниел Славов – Дънката.


Въпреки близостта си с Гуцанов на извънредната общинска сесия след ареста тримата съветници от ДПС, предвождани от Станев, гласуваха за свалянето му от председателския пост и подкрепиха кандидатурата на ГЕРБ за негов наследник.


През есента на 2012г. Станев регистрира нова група в Общинския съвет на Варна, наречена "СДС – Демократична алтернатива".
Във Варна Станев е известен като учредител и пръв председател на фондация "Владиславово", занимаваща се с интеграцията на ромите. На 11 май 2011г. в града бе проведена т.нар. акция "Медузите 2", в която според официалната информация на МВР бе проверявана документация за финансирането през общинския бюджет "на фондация, работещата по проблемите на ромската общност в града".


Неофициалната информация гласеше, че става дума именно за фондация "Владиславово", чиято дейност се финансира със средства от бюджета на Община Варна. Работата на фондацията бе обект на критика и в одитния докрад на Агенцията за Държавна финансова инспекция, публикуван в края на 2012г.


Ден преди частичните избори за кмет на Варна на 7 юни 2013г. Янко Станев беше арестуван по сигнал за купуване на гласове в ромските махали на града. По-късно той беше освободен, а резултати от досъдебното производство, започнало тогава не са съобщени и до момента.


Станев би известен във Варна и с близостта си до бившия зам.председател на СДС, а след това и на ДПС Христо Бисеров.

Ключови думи към статията:

Коментари (58)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на true_original
  true_original
  Рейтинг: 463 Неутрално
 2. 2 Профил на calypso
  calypso
  Рейтинг: 478 Гневно

  Тази персона, ако имаше ум в главата, трябваше да си седи в мишата дупка дето беше досега!
  Но пък и СДС не е това което би следвало да бъде! Колкото РБ се отърве от подобни налепи, толкова по добре!

 3. 3 Профил на ralita68
  ralita68
  Рейтинг: 541 Неутрално

  А откъде цигански гласове бре Цанко! И без това сте много на клона!

 4. 4 Профил на ПАВЛА
  ПАВЛА
  Рейтинг: 1366 Гневно

  Този избор си е чисто самоубийство от страна на СДС. Ако изобщо може да се нарече избор.

  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.
 5. 5 Профил на lordcris
  lordcris
  Рейтинг: 781 Неутрално

  С такива "демократи", дори не ни трябват комунисти.

 6. 6 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7649 Неутрално

  Депесарско мекере и нов Кирияк Стефчов.

 7. 7 Профил на pelovski
  pelovski
  Рейтинг: 442 Неутрално

  СДС - ама още ли имало такова нещо ?

 8. 8 Профил на Дневник:Анкета за или против новият сайт
  Дневник:Анкета за или против новият сайт
  Рейтинг: 551 Неутрално

  Мръсни пари и подмолни интереси превзеха СДС Варна.
  За чий Х(икс) Станев си напазарува поста, рано или късно ще стане ясно, а дотогава СДС да бъдат така добри и да си оправят кочината.

  Да мразиш е сериозно занимание. Имаш ли толкова време, да се "забавляваш" с това ?!?
 9. 9 Профил на ЙЕИ
  ЙЕИ
  Рейтинг: 486 Весело

  Старо куче и изборджия си е Янко. Въобще няма да се учудя ако на събранието сичкото сиганин у Владиславово се е оказало СДС

 10. 10 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 931 Весело

  Маргинална политическа фармация, Варна стайл. Грешката е вярна, както казват.

  Доброто е заразно
 11. 11 Профил на wanderer
  wanderer
  Рейтинг: 2535 Весело

  "предварително подготвен преврат"
  Ами то всеки избор и всеки преврат са предварително подготвени.
  В такива случаи, само номенклатурата, свикнала да я хранят със сребърна лъжичка, винаги се изненадва. И все спряга, че интелигентността е убита, визирайки себе си.

 12. 12 Профил на wanderer
  wanderer
  Рейтинг: 2535 Весело

  [quote#8:"нуцо"]За чий Х(икс) Станев си напазарува поста[/quote]
  Сигурно да покаже, че е по-богат от предишния "пазарник".

 13. 13 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 1951 Неутрално

  Жалка картина е СДС. От създаването си през 1997 г. тази партия върви само надолу.

 14. 14 Профил на grand funk railroad
  grand funk railroad
  Рейтинг: 1102 Разстроено

  В града на ТИМ е така.

  Parmi ceux qui n'ont rien à dire les plus agréables sont ceux qui se taisent. Coluche
 15. 15 Профил на basilicum
  basilicum
  Рейтинг: 592 Неутрално

  може, макар, че Букурещ е реално по-близо

 16. 16 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1086 Неутрално

  [quote#9:"ЙЕИ"]Въобще няма да се учудя ако на събранието сичкото сиганин у Владиславово се е оказало СДС[/quote]
  Така навремето Данчо Ментата стана шеф на СДС-Бургас, всичките проститутки ги направи членове на СДС и те си го избраха. Като барман по хотелите на Слънчев бряг си познаваше добре контингента.

  А това с изключването "поради неплатен членски внос" ми е прекрасно познато, по този начин Ицо Потника /служил заедно с Костов/ овладя СДС-Илинден през 1997г, мутри на входа не ни пускаха защото не сме били легитимни. Само неговата организация и тази на кметицата ги изкара легитимни, останалите не бяхме и резултата е ясен, както той се хвалеше "Тук е Първа Частна Община". Мило родно СДС, нищо не е мръднало в него.

  Юда се продаде за 30 сребърника, ДБ за 8 районни кмета.
 17. 17 Профил на stanislavdi
  stanislavdi
  Рейтинг: 1407 Неутрално

  Янко Станев- варненския бат Сали

 18. 18 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 1407 Неутрално

  Пълна шльокавица!
  Реакцията на чичковците от горната земя е още по-трогателна!
  Първо, коя нормална партия би допуснала такъв “Ганьо” да бъде неин член? Как изобщо е допуснат да се върне с такава биография? Все едно Данчо Ментата и чичо Христо Бис’ да се кандидатират за регионални лидери на СДС?! Ясно е, че това ренде Лукарски само ще си разхожда шушляка по света, а СДС няма нормален кадровик! Като човек, който е гласувал само за СДС съм отвратен! С какво основание ще бламират избора на този убавец, след като вече са допуснали да се върне?!

  I Want To Believe
 19. 19 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 5652 Неутрално

  [quote#14:"grand funk railroad"]В града на ТИМ е така. [/quote]
  Има нещо в тоя град. Навремето Атака беше много силна там, а в по-далечно минало във Варна имаше най-много пирамиди.

 20. 20 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3099 Неутрално

  Иди, че разбери кой лъже?

 21. 21 Профил на ь
  ь
  Рейтинг: 1175 Неутрално

  СДС се превърна в изпразнена от съдържание абревиатура!

  простотията ходи по хората, затова обичам животните ...Цъкам само "+" ... но не на всеки!
 22. 22 Профил на ь
  ь
  Рейтинг: 1175 Весело

  [quote#20:"judjuk"]Иди, че разбери кой лъже?[/quote]
  Кой ли го интересува?

  простотията ходи по хората, затова обичам животните ...Цъкам само "+" ... но не на всеки!
 23. 23 Профил на shileto
  shileto
  Рейтинг: 1094 Весело

  Цанко щеше да каже че е легитимно , ама само ако го бяха преизбрали и обявили за несменяем. Дръж здраво кокала по реформаторски, сменят ли те значи са нелигитимни

 24. 24 Профил на Ментор
  Ментор
  Рейтинг: 776 Неутрално

  Янко Станев бе избран за председател на СДС – Варна за първи път през 1999г.....През 2005г. Станев беше изключен от СДС....Почти веднага след това той стана член на ДПС, а след това и председател на градската структура на движението...Това поведение стана причина за изключването на Станев от ДПС.
  -------
  баси "кариерата". Тоя явно е изключителен талант, щом е изключен даже от ДПС. За друг такъв случай не съм чувал.
  СДС, или каквото там е останало от него, трябва да изхвърли тоя дебил още днес.

 25. 25 Профил на гарата
  гарата
  Рейтинг: 708 Неутрално

  Тази новина да не е виц?

 26. 26 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1086 Неутрално

  [quote#20:"judjuk"]Иди, че разбери кой лъже?[/quote]
  Като му прочетеш биографията на този Янко Станев и имаш ли още съмнения? По-горе ти го казаха, все едно Данчо Ментата и Бисеров да се върнат и да ги изберат начело на СДС-Варна.

  Смърди на корупция и задкулисни машинации но май че не само там ами и в централата на СДС в София. Като се върне Лукарски с интерес ще гледам как ще се оправя. Някой го насади на таралеж и дори имам подозрения с каква цел беше направено. И играта е с по-голям залог от поста в СДС-Варна.

  Юда се продаде за 30 сребърника, ДБ за 8 районни кмета.
 27. 27 Профил на 16bit
  16bit
  Рейтинг: 549 Неутрално

  До коментар [#14] от "grand funk railroad":

  Аууу, ти от кой град си? Кажи да знаем в кой български град няма подобни политически нагаждачи като Янко Станев. Айде моля ти се. Още повече че тия назначения от софия ги одобряват разни муцуни, при това не от вчера.

 28. 28 Профил на shileto
  shileto
  Рейтинг: 1094 Весело

  До коментар [#24] от "Ментор":
  Заради такива кариери е излязъл и лафа, унуй ми Янко

 29. 29 Профил на magnas
  magnas
  Рейтинг: 532 Неутрално

  Бях свидетел как се овладя с подобни похвати регионалната организация на Демократическата партия , а после и централата.
  Едни адвокати плащаха цяла година членския внос на стотина неизвестни статисти , а като дойде време за избор на лидер си избраха единия адвокат . После превзеха и централното ръководство .
  Колкото повече нормалните честни граждани се дистанцират от политиката , толкова я завладяват октоподите на мафията.
  Всъщност ДП съществува ли още ? Партията на Петко Каравелов , Андрей Ляпчев , Александър Малинов , а в ново време на Борис Кюркчиев и Стефан Савов , попадна в ръцете на Александър Праматарски и се самоунищожи ...

 30. 30 Профил на dedo pepo
  dedo pepo
  Рейтинг: 1271 Неутрално

  Преврат или демокрация?!

 31. 31 Профил на apollo
  apollo
  Рейтинг: 497 Неутрално

  От СДС остана само ДС.

 32. 32 Профил на Читателят
  Читателят
  Рейтинг: 489 Неутрално

  Интригите са нещо нормално за СДС Варна от край време. Сетете се само за Христо Кирчев, бившия издирван областен управител Добрин Митев и други знайни и незнайни далавераджии и агенти на ДС. Всички тези лица в подходящи моменти се оказват щедро финансирани и съответно отблагодаряващи се на спонсорите си.

  Попътен вятър в главите!
 33. 33 Профил на Лелка
  Лелка
  Рейтинг: 1148 Разстроено

  Горкото СДС,добута се партийните права да се удостоверяват със заверен списък за платен члевски внос:
  "Още през декември аз изпратих такъв списък в София и в него фигурираха 250 души с платени вноски за последните шест месеца, каза Цветанов. Миналия петък обаче получих съвсем различен списък, в който липсваше както моето собствено име така и тези на други знакови за града седесари"...
  Нещо като вноски в НЗОК и право на талон за доктор-психиатър.Тъга...

 34. 34 Профил на Nina Kercheva
  Nina Kercheva
  Рейтинг: 549 Неутрално

  не знам дали си "голям мъж " , но....досието ти е по-голямо от това на цар Киро !!!!

 35. 35 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3099 Неутрално

  [quote#26:"Fred"]Като му прочетеш биографията на този Янко Станев и имаш ли още съмнения? По-горе ти го казаха, все едно Данчо Ментата и Бисеров да се върнат и да ги изберат начело на СДС-Варна.[/quote]
  Не знам кой му е писал биографията. Искам да прочета и автобиография. А за тези дето са го избрали какво казвате? Тук вече са много хора.

 36. 36 Профил на petyo9
  petyo9
  Рейтинг: 1314 Неутрално

  [quote#21:"ь"]СДС се превърна в изпразнена от съдържание абревиатура! [/quote]

  Каква ирония на съдбата!? На тази обветрена със слава абревиатура, някои плиткоумни, внедрени от ДС агенти (като Пламен Юруков, напр.) възлагаха надежди да "им" печели избори - един след друг. За целта трябваше "само" да я изтръгнат от ръцете на Иван Костов и да си я присвоят. С машинации, апаратни комбинации и мошениклъци успяха. По сценарий ги очакваха небивали изборни победи. Но странно - те не последваха. Вместо това устойчиво залязваха докато достигнат състоянието констатирано от теб. Защото оказа се - кухата абревиатура не може да печели избори. Избори се печелят или със страх (ДПС), или с кебапчета и/или национализъм (Бареков, АТАКА и пр.) или с популистки лъжи (БСП, ГЕРБ). Някои нетърпеливо би подсказал: "...и с идеи". Да, логично. Но 45 години хвърлян в тъмницата на политическото невежество, нашият народ разсъждава и действа първосигнално. "Дикиш" хващат не идеите, платформите и програмите, а жълтините и сплетните ("...а, как му натри муцуната само, а?...". Умните и образованите, които по план-график трябваше да са в основата на смайващите изборни победи на СДС си основаха ДСБ и новата, непозната преди абревиатура проработи оказа се не е заради абревиатурата, а заради политическите идеи.


 37. 37 Профил на stg
  stg
  Рейтинг: 1287 Неутрално

  [quote#8:"нуцо"]а дотогава СДС да бъдат така добри и да си оправят кочината. [/quote]
  няма оправяне

  "Ceterum censeo ГЕРБ esse delendam"
 38. 38 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 3749 Неутрално

  И е така в повечето градове, заради такива вече няма и СДС , вижте шефа на партията Лукавски и този дето беше преди него, какво да говорим за останалите?! Погребаха всичко под мръсотия и долни интриги.

  klimentm
 39. 39 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 3749 Неутрално

  До коментар [#36] от "petyo9":

  Много си прав!

  klimentm
 40. 40 Профил на dimko
  dimko
  Рейтинг: 565 Разстроено

  Случващото се във варненското СДС е абсолютна карикатура ...
  Централата на партията трябва да снеме доверието си от СДС-Варна и отмени решенията на тази хконференция - в срок, до най-прозрачно за обществото, изясняване на случилото се там ...
  Варненци прекаляват - това е махленска продукция бре, Хдами и Хгоспода от морската ни хстолица ...

 41. 41 Профил на z.123.c.976.9
  z.123.c.976.9
  Рейтинг: 605 Неутрално

  Тези избрали Янко Станев, а аз отивам да си измия очите, само защто го видях на снимката.

  Който не разбира сам, няма да разбере и с обяснение
 42. 42 Профил на grand funk railroad
  grand funk railroad
  Рейтинг: 1102 Весело

  До коментар [#27] от "atomicdreams":

  Аз не съм оттук. От Славия съм.

  Parmi ceux qui n'ont rien à dire les plus agréables sont ceux qui se taisent. Coluche
 43. 43 Профил на BIG AL
  BIG AL
  Рейтинг: 1366 Весело

  Янко е дърт политически и икономически мафиот ..
  Не е лесен ..)
  "Народът" в гетата стои твърдо ЗАД него :))
  Трябва ЗАКРИВАНЕ на ЦЯЛАТА организация на СДС във Варна и едно служебно от центъра временно ръководство- което да започне от А и Б- прием на членове с биографии и т.н...
  Изглежда в СДС вече няма кой да върши неприятната организационна работа - но без която НЕ може ...)
  Дад ойдааз , бе - дави кажаКАК става :))

  BIG AL
 44. 44 Профил на vod24308364
  vod24308364
  Рейтинг: 388 Неутрално

  Търсете връзката ЮЛИЯН ЛЕКОВ - член на НИС на СДС - ЕМИЛ ИВАНОВ - ДПС - избор на това ГОВЕДО

 45. 45 Профил на Veli
  Veli
  Рейтинг: 388 Неутрално

  Класика, защото така се правеше и в София, когато СДС дойде на власт 1997 г. и замириса на власт и пари. Тези, които искаха да бъдат избрани плащаха членски внос на подбрани хора, които после гласуваха за тях.
  Същото, най вероятно (защото не знам дали дори се плаща членски внос или просто не се канят на събрание всички членове) се прави в момента в така наречената партия ДБГ и си избират разни "заслужили" хора в ръководството. Там дори формално не се спазва устава.

 46. 46 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1086 Неутрално

  [quote#36:"petyo9"]Умните и образованите, които по план-график трябваше да са в основата на смайващите изборни победи на СДС си основаха ДСБ [/quote]
  ... и след това доста бързо го напуснаха отвратени или просто бяха изритани от верноподанни сектанти. Айде стига с тъпи костовизми, тук не сме балами и знаем доста повече отколкото предполагаш.

  Юда се продаде за 30 сребърника, ДБ за 8 районни кмета.
 47. 47 Профил на edin drugii
  edin drugii
  Рейтинг: 2105 Неутрално

  До коментар [#24] от "Ментор":

  това е др Станев ,известен варненски псевдо демократ ,винаги се присламчва към печелившите и управляващи в момента

 48. 48 Профил на bzm
  bzm
  Рейтинг: 417 Разстроено

  Тез тъпанари още ли съществуват ? Егати и държавата,щом хрантутим такива...Да спасим децата!

  Пенсионерите,средната класа на България! И запомнете:Всички политици са маскари!
 49. 49 Профил на doneva_a
  doneva_a
  Рейтинг: 497 Неутрално

  До коментар [#19] от "Blood Red Skies":

  Според мен пирамидите бяха най-много заради многото моряци и спестяванията им.

  "Цар Самоил во Скопје за 1,5 милиони евра, а во Софија за 50 000 евра и свети!"
 50. 50 Профил на dr.st.danev
  dr.st.danev
  Рейтинг: 272 Неутрално

  Смятах че болезнените разочарования с марка "СДС" са останали в миналото... Младенеца още не се е научил да ходи след (пре)раждането си, а вече е на лице първият опит за покушение.

 51. 51 Профил на nikitovanch
  nikitovanch
  Рейтинг: 660 Неутрално

  Браво на Стилиян Гроздев - "Партиите в политическия съюз са автономни, каза той. В този смисъл изборът на Янко Станев си е вътрешен проблем на СДС и партията трябва да го реши сама. Все още нямаме обща позиция по случилото се в неделя, но тя ще бъде изготвена и оповестена веднага, след като стане ясно решението на НИС на СДС". Не е редно политическите лидери от блока да вземат отношение, докато не се чуе официалната позиция на СДС. Какви преврати, какви 5 лв.?!? Чия власт взимат, при положение, че нищо няма как да се случи без централното управление...

  „Чрез правилното и стратегическо използване на пропагандата можете да направите така, че хората да виждат Раят като Ад и Адът като Рай.“
 52. 52 Профил на sto67nes
  sto67nes
  Рейтинг: 1312 Неутрално

  "Превратът" в СДС – Варна може да е извършен с помощ от София...........Оправен човека,същия като Кирчо...веднага хваща вятъра накъде духа.......

  Не питай управника,защо е простак,попитай себе си,защо е управник!
 53. 53 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 1936 Неутрално

  имунна система
  имунизационен календар

 54. 54 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7649 Неутрално

  Като се замисля,какво правеха в СК,нищо чудно враговете да са вътре в СДС.Не мога да повярвам,че там са останали такива боклуци.Да ми простят останалите.

 55. 55 Профил на stg
  stg
  Рейтинг: 1287 Неутрално

  по добре извън парламента с ДСБ отколкото с тия смешници наричащи себе си СДС, по времето на СК се видя колко струват и чия патерица бяха да си ходят в ГЕРБ ако искат

  "Ceterum censeo ГЕРБ esse delendam"
 56. 56 Профил на byal_negar
  byal_negar
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Тия Филип Киревци, Марковци и не знам какви си ... какво се правят на ощипани моми? Този преврат се е организирал с тяхното изключително съдействие! Тая пасмина, наречена НИС на СДС е основен организатор на тоя пуч. Обявяват национална конференция, нещо което е в правомощията на НС на СДС, в 12 без 5, подменят списъците, с членове на ДПС, които по устав не могат да бъдат членове на СДС, понеже са работили на избори против СДС. Дори действащия председател липсва в списъка?! Сега се правят, че не са разбраи в какво са се набъркали? Айде ... не на нас тия ...!

  "Истината е винаги посредата!"
 57. 57 Профил на petyo9
  petyo9
  Рейтинг: 1314 Неутрално

  [quote#46:"Fred"]... и след това доста бързо го напуснаха отвратени или просто бяха изритани от верноподанни сектанти.[/quote]

  Е, Фреди, айде да си имаме уважението. Без лъжи! Сам виждаш, че с всеки следващ избор резултата на ДСБ расте, а този на СДС намалява. Виж последните парламентарни на които се явиха самостоятелно.

 58. 58 Профил на jasmin1992
  jasmin1992
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Варненецът Спас Спасов е типичен пример за жълто течение в българската журналистика.
  Преминал през школата на бъларския Комсомол през 80 те години, в техния край той носи духът на младежкия порив и дори меко дисиденство.
  Работи в одобрявания от властта младежки вестник „Полет”. Издание на ДКМС.
  Пише за рок-групи, младежки течения, намирисва дори на инакомислещ.
  В края на 90 те години позицията вече е променена.
  Спасов е близо до властта.
  Достатъчно близо, за да е... близо.
  Той е пресаташе на ползващия се с безусловното доверие на премиера Иван Костов варненски областен управител и кандидат за кмет – печалния известния вече по доста континенти Добрин Митев – един от малкото осъдени български политици.
  Като такъв неведнъж Спасов застава срещу гилдията, от която произлиза.
  Упражнява любимото на всеки маскиран като журналист или демократ тоталитарист – цензурата.
  Градът е залят от ликовете на кандидата за кмет Добрин Митев, медиите са на колене.
  Но варненци избират по-малкото зло – небрежния в поведението си Кирил Йорданов.
  Разказът за него е друг. И той с неочакван край...
  В наши дни, разбира се, Спасов вече е ярък представител на гражданското общество. Громи фалша на Светата Българска Православна Църква, защитава малцинствата, борец е срещу капиталистите...
  Нищо че е на заплата при пресгрупата... „Капитал”!

  Подариха му книга, той съзря заплаха за живота си...
  Даде на прокуратурата свои колеги. Кеворк Кеворкян, Калин Руменов.
  Накратко. Накъдето духне вятърът на промяната. Либерален еничар.
  История на провала на българската журналистика.
  Това тук е нагледен пример - една набързо разказана история на една кариера, свързана с хамалеонщина, мимикрия и подлост.
  Това е представителната извадка на различните интереси, които клатят кораба на България.
  Прочее обръщам се към прокуратурата, които често Спас Спасов занимава със себе си, към данъчнити служби и разбира се, към Св. Синод на Българската Православна църква.
  1. Уважаеми български прокурори, питано някога въобще лицето Спас Спасов, дали не е поддържал и дали поддържа контакт с осъденото лице Добрин Митев и не се ли явява това укривателство и съучастие в укриване на осъден престъпник.
  2. Уважаеми господа от данъчните служби – декларилало ли е лицето Спас Спасов в своите данъчни декларации освен заплатите си от прес-група „Капитал” всички хонорари, които получава от различни фондации и комитети с имена на скандинавски столици. На каква стойност са.
  3. Кога Българската Православна Църква ще заведе дело срещу лицето Спас Спасов за системна обругаване на нейни служители и системно клеветене и принизяване на ролята на православието в обществото ни.

  А иначе, „солен е вкускът на времето”, господин Спасов...
  При системно поемане на определени течности остава траен.
  Като безмислието на хора като Вас...За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK