С "Червеи" може да е взета всякаква информация от базата данни на МВР, каза министър Вучков

С "Червеи" може да е взета всякаква информация от базата данни на МВР, каза министър Вучков


Тревожно е, че в продължение на 300 дни чрез разработката "Червеи" е имало достъп до информационно аналитичната система на МВР, каза днес по Би Ти Ви министърът на вътрешните работи Веселин Вучков. Той изрази учудване защо, след като в продължение на два месеца не е имало резултат по делото, е удължаван на два пъти срока за работата по него и използването на Специалните разузнавателни средства, като дори е надвишен максимално разрешения от закона период от 6 месеца за подобен тип дейност.


Вучков не изключи възможността резултати по "Червеи" да има извън материалите по делото. Той обясни, че тъй като е разрешен достъп до базата данни на МВР, оттам може да е била взета всякаква информация, включително и събрана за протестиращите срещу кабинета "Орешарски". В рамките на оперативното дело е имало разрешения за използване на пълен набор СРС-та - подслушване, проследяване, видеозаснемане и т.н, каза вътрешният министър.


"Оставена е отворена врата, без пазач, която води към информационните системи на МВР, ключът за отварянето и е подправен, фалшив", обясни ситуацията Вучков. Той поясни, че след 20 години работи в системата на вътрешното министерство, се чуди как така е дадено разрешение за използване на СРС срещу обект, какъвто е информационно аналитичната система на МВР.
Веселин Вучков смята, че в действащите към момента на разработката закони и в актуалните сега, има достатъчно текстове, за да бъдат наказани виновните за нарушенията по "Червеи". "Ако има виновни, те трябва да се накажат, но не само да ги развяваме по телевизиите и в пленарната зала, но и да направим така, че случаят да не се повтаря", подчерта министърът. В тази връзка той обяви, че от април ще започне половингодишно обучение на всички служители на МВР, които работят със СРС-та, като става въпрос за 6000 души.


Лазаров има вина за провала "Лясковец", но сега се старае
Говорейки за поста на главния секретар на МВР Вучков посочи, че въпросът ще бъде решен до около три седмици. Нека законът да бъде публикуван в Държавен вестник, да влезе в сила. Ще направим дискусия в Министерски съвет по въпроса, защото все пак той предлага коя да е висшата професионална фигура в МВР", каза министърът.


Вучков повтори тезата си, че на поста трябва да бъде назначен човек със солидна професионална кариера в министерството, изкачил стълбицата до тази позиция. "С Лазаров работя в рамките на закона, той се старае, рано е да давам оценка за работата му", каза министърът, в отговор на въпрос за взаимоотношенията си със сегашния главен секретар на МВР. Той уточни също, че не е обсъждал темата с премиера. Провокиран от друг въпрос, Веселин Вучков обясни, че за него операцията в Лясковец е очевиден провал и хвърля дълга сянка върху МВР, като намекна, че вината за провала е на сегашния главен секретар на министерството.


Министърът отказа да коментира тезата, че има задкулисие в приемането на Закона на МВР с текстове, които позволяват на Светлозар Лазаров да отговаря на изискванията за поста главен секретар. Първоначално подходящите за позицията трябваше да имат седем години професионален стаж, една трета от който на висша ръководна длъжност. На заседание на парламентарната комисия по вътрешна сигурност и обществен ред зам.-шефът на НС от БДЦ Явор Хайтов и депутати от АБВ предложили да отпадане думата "висша" преди "ръководна длъжност", което е било прието от всички, освен депутатите от ГЕРБ и в крайна сметка записът влезе в закона.


Така, според приетата на първо и второ четене постановка, главен секретар може да е лице, работило в системата 10 години, половината от които на ръководна длъжност. Светлозар Лазаров отговаря и на двете условия, тъй като освен стажа си на главен секретар е завеждал и отдел в ДАНС.


Законът за МВР не е правен заради едно лице
"Не мога да дам отговор на въпроса дали сегашният главен секретар отговаря на изискванията в закона, защото не знам професионалното му досие. Това не е закон, правен заради едно конкретно лице - Светлозар Лазаров", обясни Вучков.


Той подчерта, че няма да се съгласи на сделки, в името на псевдоспокойствие в управляващата коалицията. "Стъпваме в подвижни коалиционни пясъци, това не е само при Закона за МВР и се налага човек да прави компромиси. Аз имам по-радикална позиция за реформите в министерството, но политиката е терен на възможното", обясни Веселин Вучков.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (59)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 3257 Неутрално

  ДАНС и МВР са оставили „отворена врата без пазач“ ,обаче шефовете им няма да ги пипаме.Има нещо много гнило в цялата работа.

 2. 2 Профил на palav_nik
  palav_nik
  Рейтинг: 2819 Весело

  "Лазаров има вина за провала "Лясковец", но сега се старае"

  Мдаа, много е старателен.
  Даже обеща да не влиза с цинтите, в лакираното спално помещение...

 3. 3 Профил на accidental
  accidental
  Рейтинг: 470 Неутрално

  Тази Информационно Аналитична система оставя следи,
  и министър Вучков би трябвало да знае каква информация е взета дори с фалшив ключ. Нека да ни каже? А как е възможен фалшив ключ, този ключ е издаден от някого и това също оставя следи....

 4. 4 Профил на mr.kiril
  mr.kiril
  Рейтинг: 409 Неутрално

  Чистка и присъди!!!!!!

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  НЕ на ДС и русофилите (вкл. Бойко Борисов)! НОВ ВСС! НОВ ГЛАВЕН ПРОКУРОР! РЕАЛНА СЪДЕБНА РЕФОРМА! Мавродиев (КФН) - вън от държавните институции!
 5. 5 Профил на paf
  paf
  Рейтинг: 650 Неутрално

  Егати, каква анархия цари в това МВР?!

 6. 6 Профил на vhv
  vhv
  Рейтинг: 2057 Неутрално

  Лазарофф се стараел...

  Похвално е, че се старае, но явно толкова са му възможностите.

  ВЪН БЕ ШМАТКА!!!

  Докога МВР ще е пансион за милиционери и кога ще се превърне в полицейски орган на реда и сигурността на гражданите???

 7. 7 Профил на focus_123
  focus_123
  Рейтинг: 409 Любопитно
 8. 8 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 1718 Неутрално

  До коментар [#1] от "hodounski":
  Напротив, едно изгонване ги прави жертви. А така се гърчат и треперят, оглеждат се и се страхуват, чакат.....и ще дочакат метлата!

  Русия- проказата на планетата Земя.
 9. 9 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 2221 Неутрално

  И пак номера-Аз не знам,никой не ми е докладвал и всичко си тече спокойно,мирно и тихо.

 10. 10 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  Вучков повтори тезата си, че на поста трябва да бъде назначен човек със солидна професионална кариера в министерството, изкачил стълбицата до тази позиция.
  ============
  Според мен въобще не трябва да е човек изкачил стълбицата а още повече от министерството тоест милиционер, защото една професионална кариера в МВР значи да е започнал като милиционер с по двама партийни поръчители от БКП.
  А благодарим не се приема.
  ЧИСТКА + ПЪЛНА ЛУСТРАЦИЯ като за начало.

  Цацарoff - Оставка ! >:-)
 11. 11 Профил на el_duderino
  el_duderino
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Има поискали разрешение за СРС, има дали. И двете страни са известни. Не разбирам защо няма закопчани досега. Тоест, разбирам защо, но недоумявам как е възможно.

  В една нормална държава, разбирай с нормални избиратели, всичките тези щяха да са или в затвора, или безработни. От тройната насам постоянно има скандали, кой от кой по-втрещяващи, и досега никой не е понесъл отговорност за нищо.

  Това, което напоследък започна да се казва на глас (от РБ депутати), че ДПС държи електората си в крепостничество, важи за 90% от гласуващите - и за ГЕРБ, и за БСП(к), и за Д(п)С, Атака... Другите 50% които не гласуват просто се борят за оцеляване и всяка промяна може да ги изтика от ръба в пропастта.

  Бях много обнадежден по едно време, но ми стана ясно че в държава с по-малко от 5% способни да мислят трезво и с 95% зомбирани от 75г пропаганда, е така. По-добре едва ли може да стане. Какво трябва да се случи за да прогледнат тези хора и да искат отговорност от тези идиоти за които продължават да гласуват?

  ... if you're not into the whole brevity thing...
 12. 12 Профил на BiGman1
  BiGman1
  Рейтинг: 1777 Неутрално

  Ореваха комунетата света, че Цветанов подслушвал,а?...ах гиди ми любопитни комуненца...подслушвали, проследявали и видеозаснемали чугуните мръсни...

 13. 13 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 3257 Неутрално

  До коментар [#8] от "chichka":

  Разграден двор ,който иска да влезе в Шенген?Без увокнения няма да стане!

 14. 14 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 3257 Неутрално

  До коментар [#11] от "el_duderino":

  ОМЕРТА

 15. 15 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 1718 Неутрално

  До коментар [#3] от "accidental":
  Грамотни младежи, а се правите на наивни! Ключа/паролата за достъп/ дали е една, две...са в ДАНС, там се отваря достъпа и после 10-15 човека сядат на монитора и си работят. Навсякъде е така! Сега човека с паролата, ще каже ...бях на обяд, до тоалетна и "виноват"не заключих...ама кой теглил, къде продал или складирал....ще накажат някоя секретарка или чистачка и това е!

  Русия- проказата на планетата Земя.
 16. 16 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 2057 Неутрално

  Аз само да попитам... освен "взета" може ли да има и "добавена" информация? И копирана? Дали някой вече не върти сделки с източеното? И с добавеното?

  Доброто е заразно
 17. 17 Профил на accidental
  accidental
  Рейтинг: 470 Неутрално

  До коментар [#15] от "chichka":

  Аз точно за това питам "каква информация е взета", ане кой я взел... от това каква информация е взета или добавена могат да се направят много изводи и дори да се предположи кой я е взел.

 18. 18 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 4279 Неутрално

  Поръчителят, разрешилият и изпълнителят трябва да бъдат вкарани в затвора.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 19. 19 Профил на Captain Shakespeare
  Captain Shakespeare
  Рейтинг: 690 Весело

  Защо никой не коментира заслугите на "експерта" с многото лица Цветлин Йовчев?
  А сега се прави на умряла лисица..

  Правильно говорил Гоголь "В России две беды — дураки и дороги" причём первых ну очень много!!
 20. 20 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 1718 Неутрално

  До коментар [#17] от "accidental":
  Ами "чувствителна", "много чувствителна" и "скъпа" информация!!! Самата система в МВР може да посочи какво е "разглеждано " от другата страна, но дали е записано....и изнесено от сградата или прехвърлено по ел.поща....трудно. А като се знае как всяка служба си има отделни сисадмини, как си пазят територията никой да не ги контролира.....нещата са "у ряката". Ще изгърмят/провалят/ няколко международни разработки, няколко Бисеров и Брендо ще се измъкнат от сегашните капани, доверието в БГ ще се срине....

  Русия- проказата на планетата Земя.
 21. 21 Профил на Captain Shakespeare
  Captain Shakespeare
  Рейтинг: 690 Неутрално

  До коментар [#20] от "chichka":

  Пордните фишки...

  Правильно говорил Гоголь "В России две беды — дураки и дороги" причём первых ну очень много!!
 22. 22 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 1718 Неутрално

  [quote#10:"Танас"] значи да е започнал като милиционер с по двама партийни поръчители от БКП. [/quote]
  Тук вече преиграваш.

  Русия- проказата на планетата Земя.
 23. 23 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 1718 Неутрално

  До коментар [#21] от "Captain Shakespeare":
  Преведи на човешки език, моля.

  Русия- проказата на планетата Земя.
 24. 24 Профил на Captain Shakespeare
  Captain Shakespeare
  Рейтинг: 690 Неутрално

  До коментар [#16] от "dogwoman":

  Добавена информация е трудно да се реализира, освен ако този който е ползвал системата е ползвал парола на администратор и след това е затрил логфайловете в системата.
  Ако последното е верно, Цацата трябва да арестува цялото бившо ръководство на МВР,ДАНС и екипа, който администрира системата.
  Това е от категорията държавна измяна, особено ако данните са предадени на частни лица или чужда държава...

  Правильно говорил Гоголь "В России две беды — дураки и дороги" причём первых ну очень много!!
 25. 25 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 3587 Неутрално

  Информационно-аналитична система...

  То па една информация...

  То па едни анализи....

  То па една система....

  Абе, покри, па плачи!

 26. 26 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 4611 Неутрално

  Съмнявам се че на някой изобщо му пука за това! За Борисов и Писанчев и Лазаров и останалите са добри?!

  klimentm
 27. 27 Профил на Армани, маратонки и бели чорапи
  Армани, маратонки и бели чорапи
  Рейтинг: 429 Весело

  Доколкото схващам - в един светъл ден всички българи ще са изтеглили онлайн кредити от някоя бърза фирма. Или ще са купили задължения за милиони. Или са си завещали имотите на когото трябва. Аз така бих постъпил, ако разполагах с информацията. За тия не знам; може да имат още по-глобални идеи?

 28. 28
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 29. 29 Профил на Captain Shakespeare
  Captain Shakespeare
  Рейтинг: 690 Неутрално

  До коментар [#23] от "chichka":

  Има възможност да се копира нужната информация на преносими носители и да се изнесат, ни лук ял, ни лук мирисал.
  Такова деяние се извършва от висококвалифицирани лица, а не редови служители.
  Има фишки с размера на капачка от бира и с обем 64/000,000,000/ Гигабайта, където може да се съхранява примерно няколко енциклопедии от сорта на Британската./Не се сещам за по-голяма книга/.

  Правильно говорил Гоголь "В России две беды — дураки и дороги" причём первых ну очень много!!
 30. 30 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 2057 Неутрално

  До коментар [#24] от "Captain Shakespeare":

  Разчитам на мнението ти. Защото точно скоро слушах за самата система и че НЕ оставали следи...но може да не съм разбрала вярно.

  Доброто е заразно
 31. 31 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 1718 Неутрално

  До коментар [#29] от "Captain Shakespeare":
  Това ми е ясно, не разбрах краткия пост..пордни фиш..но вече разбрах какво сте имал предвид.
  Лека вечер.

  Русия- проказата на планетата Земя.
 32. 32 Профил на tily_lily
  tily_lily
  Рейтинг: 581 Неутрално

  И кво сега - сами си казвате, че сте разграден двор,и няма оставки?!
  Закривай!

 33. 33 Профил на Captain Shakespeare
  Captain Shakespeare
  Рейтинг: 690 Неутрално

  До коментар [#30] от "dogwoman":

  винаги има следи, но се иска много висока квалификация... /ФБР,ЦРУили Мосад/.

  Правильно говорил Гоголь "В России две беды — дураки и дороги" причём первых ну очень много!!
 34. 34
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 35. 35 Профил на bladeroko
  bladeroko
  Рейтинг: 466 Неутрално

  ама така е като за 25г няма един осъден, няма един линчуван...вече си правят каквото искат най-нагло и не им пука

 36. 36 Профил на Петърчо
  Петърчо
  Рейтинг: 611 Неутрално

  Ами няма експерти по информационна сигурност просто. Или се правят на глупави, което е подсъдно и неморално.

 37. 37 Профил на ivailosavoff
  ivailosavoff
  Рейтинг: 499 Неутрално

  До коментар [#5] от "paf":

  То да е само там, банкет да вдигнем, но за жалост в цялата държава е така!

 38. 38 Профил на gbj06554106
  gbj06554106
  Рейтинг: 581 Любопитно

  До коментар [#34] от "Храбър":
  Лъже като комуне този, на когото съм написал. В отговор на лъжа, за която няма доказателства
  Ха сега прочетете го и Вие - не се изказвайте неподготвен - като комунист

 39. 39 Профил на Freedom of Speech
  Freedom of Speech
  Рейтинг: 696 Весело

  Вуче, кво ти е зор бе, брато? Онзи с отвертката нали "оправи" нещата

  Езикът е машина и не бива да се допуска пружините й да скърцат.
 40. 40 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4546 Гневно

  Две думи е изтекла много секретна информация!Тотална излагация на службите у нас!

 41. 41 Профил на el_duderino
  el_duderino
  Рейтинг: 466 Неутрално

  До коментар [#14] от "hodounski":

  То за тези, които едни и същи се подвизават в съдебната система, службите и в парламента е ясно.

  Една теория за масовите движения е че за да стане революция, хората трябва да вярват в по-добро бъдеще. А в тази държава вече хората не вярват, и който може да се докопа до далавера се включва. А на овцете им пуснаха няколко сламени кукли - царя, Боко, Доган, според това кой тип зомби се цели да се повлияе - чакащото за закрила спасителя от чужбинско, местния селски мачо-комплексар,велможата в маалата, и изгърмяха надеждите на що-годе мислещите и ги отказаха да мислят и да се надяват че спасение ще дойде.

  Свободата е страшно нещо за този, който не иска да поеме отговорност за собственото си състояние. Затова 95% или седят и псуват на ракия и салата или гласуват за все същите. По-добре роб, отколкото те да са виновни за нещо...

  ... if you're not into the whole brevity thing...
 42. 42 Профил на Nikolai Tsekov
  Nikolai Tsekov
  Рейтинг: 570 Неутрално

  Вучков за разлика от много селяни, простаци и тъпи милиционери в МВР е доста интелигентен човек! Няма нищо общо с Цветанов, да не говорим за Румен Петков и други говеда на неговия пост...

 43. 43 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1700 Любопитно

  Тази предателска интервенция към контраразузнавателните служби у нас трябва да се неутрализира решително!
  Най-сетне трябва ДАНС да РАЗКАТАЕ МВР!
  Веднъж завинаги!
  Или държавата-България или държавата-МВР!
  Милиционеро-мутренската мафия трябва да се заличи!
  Въпрос на оцеляване на България!
  Истинският проблем пред националната ни сигурност!!!
  !

 44. 44 Профил на edin drug
  edin drug
  Рейтинг: 2561 Неутрално

  аз не виждам проблема при тази прогнила и продънена система какво можеш да научиш ,ако имаш достъп до системата на МВР ,явно нищо ,шокира ме ,че 6000 души се занимават с подслушване на СРС ,апропо ,дори всички доктори в страната от доболничната помощ са по малко от подслушващите

 45. 45 Профил на hmc12310991
  hmc12310991
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Наистина изглежда като и говори смислено и интелигентно,но дали има сили да разплете чорапа?Или пак сме свидетели на камуфлаж,докато се раздели плячката КТБ?Все някой трябва да играе и доброто ченге.Абе,доста е овъртолено в МВР и особено в ДАНС.

 46. 46 Профил на султана глаушева
  султана глаушева
  Рейтинг: 409 Неутрално

  До коментар [#43] от "AzDebil":
  Я стига! МВР и там другите трябва да престанат да ни занимават със себе си! Ако искат да си играят на стражари и апаши, да си го правят и да си го плащат от джоба! На нас ни писна от тези инфантили - не искаме повече интригите им, пълната им административна некомпетентност и глупостта им, дето ни струва много пари! Стига с този неук и инфантилен боклук!

  Назови очевидното
 47. 47 Профил на Мойше! Толкоз!!!
  Мойше! Толкоз!!!
  Рейтинг: 1219 Весело

  [quote#29:"Captain Shakespeare"]Има фишки с размера на капачка от бира и с обем 64/000,000,000/ Гигабайта, където може да се съхранява примерно няколко енциклопедии от сорта на Британската./Не се сещам за по-голяма книга/. [/quote]
  Събраните съчинения на Янко (АКА Тошо Живков) не са ли по голЕми от Британската Енциклопедия?
  До коментар [#29] от "Captain Shakespeare":

  THOSE ARE MY PRINCIPLES! AND IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE OTHERS, TOO!
 48. 48 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1700 Весело

  До коментар [#46] от "султана глаушева":

  Я стига!
  Тази, твоята молба не става със сълзливи заклинания. Да те били оставели на мира? Наивност стерилна...
  МВР е еднствената структура, която може да сваля и качва правителства както си пожелае. И не само можи, но и го прави. При това без капка прикритие. Справка - последните ПЕТ-ШЕСТ години.
  НЕ само качва и сваля правителства, но и активно ГИ УПРАВЛЯВА.
  Който владее МВР, той владее България. Не е необходимо да се заблуждаваш, че владетелят се намира тук. В МВР са само губернаторите МУ.
  Все пак МВР е държава в държавата.
  Няма да те оставят на мира. Още повече, щом си стигнал/а до умозаключението за собственото си спокойствие.

  !

 49. 49 Профил на султана глаушева
  султана глаушева
  Рейтинг: 409 Неутрално

  До коментар [#48] от "AzDebil":
  Кой ти е плакал тихо и напоително на рамото, че ми ги дрънкаш такива? И кого интересува скапаното ти и импотентно мвр? Не могат да се оправят с телефонните измами, не могат да сер оправят с небивалата битова престъпност! Какво може тази импотентна институция, дето помпа над три пъти от здравеопазването ? Защо ме занимаваш с тези неуки глупаци?

  Назови очевидното
 50. 50 Профил на 65
  65
  Рейтинг: 272 Неутрално

  Новината за разработка "Червеи" все я чета "Червен". Не ще да е от очилата, скоро ги смених.

 51. 51 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 9260 Неутрално

  Кога ще го разберем.Като се проточат сега едни проверки,едни комисии и накрая,изчезнала информацията.

 52. 52
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 53. 53 Профил на goblenka
  goblenka
  Рейтинг: 696 Неутрално

  Разбирам, че са подготвени още флашки. От кого, за кого - не знам. Скоро ще видим!

  goblenka
 54. 54
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 55. 55 Профил на vk1946
  vk1946
  Рейтинг: 237 Неутрално

  всички са оплете ни като свински черва , пълни дебили

 56. 56 Профил на Athanatos
  Athanatos
  Рейтинг: 1534 Неутрално

  [quote#29:"Captain Shakespeare"]Има фишки с размера на капачка от бира и с обем 64/000,000,000/ Гигабайта[/quote]
  Моята е с размер на човешки нокът. Доста по-малка от капачка за бира.

  Иначе отдавна съм престанал да се вълнувам изобщо от случките в разградения двор МВР, който по наследство се управлява не от закони, а чрез телефонни обаждания от "по-горе".
  Докопалите се до държавната служба служители правят челни стойки на всеки, само и само да не си загубят работата. тделно са се набълбукали с ипотечни и големи потребителски кредити и загубата на работата им почти автоматично ще значи и загуба на новото апартаментче и колица...
  айде холан... да правят каквото щат, само да не ми се пречкат в живота.

  Adam-е zendeh, zendegi mikhad / Живият човек се нуждае от живот .
 57. 57 Профил на barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  Рейтинг: 1441 Любопитно

  VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

  ШПИОНАЖ замаскиран като
  "подслушване" и "скандал" ........
  Назидателен урок за генерал Атанасов !!!
  Tой вземаше най-дейно участие в Глобалната Флашка WikiLeaks ......

  Библиотекарите пробиват инфо-системата, изнасят данни и после започват да се появяват "Грами" - "Флашки" - "СРС-та" - Тефтерчета .......

  СТИЛ - известен >
  => WikiLeaks > селектирани "Грами" и "разкрития" > после убежище в Раша, а в USA ги търсят за ... шпионаж.

  Пак повтарям => ШПИОНАЖ по рецепта на Раша - изпълнена в Библиотекарския.

  => БАЙ ГЪЗЗЗ е ТÈХНОТО ЗНАМЕ и ГИ ДОВЕДЕ В => КЛОЗÈТА !!
 58. 58 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 3257 Неутрално

  До коментар [#41] от "el_duderino":

  ++++++++

 59. 59 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 4279 Весело

  [quote#54:"ПРОРОК ИЛИЯ"]И Вие ли се включихте в хора на /дребните/ лъжци и интриганти ?[/quote]
  Всички лъжат. Само ти си прав.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK