Миков: Отворени сме за диалог за леви коалиции на местните избори (допълнена в 13ч.)

Лидерът на БСП Михаил Миков

© Георги Кожухаров

Лидерът на БСП Михаил МиковНа местните избори БСП е длъжна да разшири влиянието си - повече гласове в подкрепа на лявата политика, повече общински кметове и съветници. Ние сме отворени за диалог за коалиции за местните избори, но стига това да става на основата на лява политика в местната власт. Това заяви лидерът на БСП Михаил Миков в доклада си пред делегатите на 48-ия конгрес на партията.


Имаше доста спекулации за това кой подава ръка на БСП, напомни той за офертата на АБВ и лидера й Георги Първанов от януари тази година. Щеше да е нехигиенично политически да приемем всяка подадена ръка, без да се съобразяваме с коректните ни партньори и политическите ни позиции, отбеляза Миков. "За БСП не може да има власт на всяка цена. Тя се приема от гражданите като политическо многоженство. Имаше риск да загубим доверие, заради което плащаме цена на опозиция", добави той.


"Днес можем да кажем на всички, които искат: Прочетете нашата платформа за местните избори и ако ви харесва това, което предлагаме, да започнем разговорите по места - в името на местна власт, изразяваща интересите на хората", заяви Миков.
Той уточни, че коалиционните партньори на БСП в коалицията, в която са в парламента сега, ще бъдат първи в разговорите за местните избори. Този разговор започва веднага след конгреса, заяви той. И добави, че никой не трябва да има монопол върху ромските гласове.


За нас измеренията на доброто представяне имат няколко аспекта - най-важното е да подберем кандидатите си за кметове и съветници така, че в тяхно лице хората да виждат гаранция за почтеност и провеждането на лява политика, каза лидерът на БСП. Трябва да убедим хората, че тази политика е в интерес на общината. На следващо място, важно е онези от кандидатите ни, които бъдат избрани, да са съпричастни с лявата политика и да спазват стриктно левите стандарти за местно управление. За нас изборите не са спортно състезание и представянето на тях не се измерва само със сравнение на цифри.


БСП не е търговско дружество


От години усещаме, че нещо скърца в партията, демократичните промени в БСП за 25 г. понякога бяха интерпретирани като свободия, каза още лидерът на БСП. Няма силна лява партия без организация и дисциплина, аргументира той предлаганите поправки в устава на партията. Националното ръководство не бяга от своята отговорност, още по-малко аз, който съм натоварен с нея от вас, обърна се той към делегатите.


Демократичните принципи понякога се разбират превратно, има места, където усещането за самодостатъчност пречи за прокарване на националната политика и решенията на органите на партията, критикува Миков.


Партията не може да бъде разглеждана като търговско дружество, БСП плаща за грешка на един или друг наш другар, не бива да си затваряме очите за случаи, в които наши другари използват името на партията като търговска марка за свой личен интерес, продължи с критиките Миков. Това вреди на партията и трябва да се преборим с това, когато сме тръгнали да търсим доверието на хората за нашата политика, добави той.


Не е тайна, че на доста места има напрежение и противопоставяне между общински организации и областния съвет, между поколенията млади - стари, отбеляза Миков. Последните години позволихме противопоставянето да вземе връх във вътрешнопартийния живот. Това е видно и не трябва да се правим, че не съществува, ако искаме да решим този проблем, обърна се Миков към делегатите. Той отбеляза, че често противопоставянето не е по политически причини, а най-често е продиктувано с мотиви от личен характер. Няма как да се преборим с пороците в обществото, ако ние самите не сме дисциплинирани, ако няма обективен и справедлив арбитраж, което е част от отговорността на националното ръководство, продължи Миков с критиките.


Според него преодоляването на конфликтите в партията е необходимо по няколко причини, сред които и за легитимация на БСП за по-успешна политика за обединяване на обществото.


Да отворим всички етажи на БСП за младите


Той аргументира промените в устава с това, че са в изпълнение на мерките за вътрешно и организационно укрепване, приети с единодушие през януари тази година от Националния съвет на партията. Логиката на промените почива на разбирането за провеждането на единна лява политика чрез единодействие навсякъде - и в София, и в Брюксел, и в областния град, и в малкия град, и на село, каза Миков. Според него тези мерки се налагат заради нарушена комуникация по вертикала, заради междуличностни битки в общинските структури.


Не извадката за гласувалите младежи за БСП на изборите трябва да ни подскажат, че трябва широко да отворим вратите на всички етажи на партията - за енергията на младите социалисти, коментира още Миков. По думите му това трябва да се случи при конкуренция и перспектива за развитие. Младите искат реализация и когато не я получат при нас, лесно могат да я потърсят при някой модерен ляв проект, добави Миков.


Позволихме си да се разделим, понякога - дори да отблъснем много качествени и отдадени другари. Това се случваше под напора на събитията или пък под напора на партийните борби, но, за съжаление, това не беше винаги по принципни причини, каза той. И критикува, че почтени и компетентни хора бяха незаслужено огорчени и отчуждени от отношението към тях. И сега усещам такива отношения в партията, каза лидерът на БСП.


Признания за неизпълнени обещания и компромис с ценности


По думите му допускат се вътрешни пререкания с поставяне на обидни етикети. Тези етикети, разменени като израз на емоция или разбиране за оригиналност, се лепят на цялата партия, на всички социалисти. Ние не бива да се поддаваме на политическата простащина, защото тя е чужда за нашата партия, каза той.


Миков посочи още, че с исторически най-слабия изборен резултат на БСП през октомври 2014 г. партията платила висока цена и за компромиси с ценности и предизборни ангажименти, с неизпълнени очаквания и съмнения за неясни договорки. Днес трябва бавно и последователно да връщаме доверие, призова той.
Затова според Миков връзката между партията и идеологическата й основа трябва да бъде по-категорична, БСП трябва да очертае левия си профил по-ясно, да засили ролята на колективното ръководство във вземането и изпълнението на решенията. Това е и смисълът на мерките за политическо укрепване на партията ни, които се свеждат до ясно очертаване на левия ни профил, каза той.


Миков добави, че той и ръководството са готови да приемат всяка критика и нейните аргументи. Но иска отделните паралелни монолози, които се водят в партията, да се превърнат в съдържателен политически диалог, защото иначе дискусията се превръща в разправия, във вътрешно партийна крамола, която радва опонентите им и вреди на партията и лявото представителство.


Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg.

Ключови думи към статията:

Коментари (65)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2406 Неутрално

  Всичките "леви" да ви събера, заедно с инженерните проекти, я направите 15% я не!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 2. 2 Профил на Нинов
  Нинов
  Рейтинг: 2283 Неутрално

  ами ако се съберат с ДПС, АБВ,Атака, ПФ, Бареков и Енчев пак ще додат на власт. Проблемът обаче ще бъде много вожд - малко индианец... демек от чисто човешко естество.

 3. 3 Профил на Dr_Doolittle
  Dr_Doolittle
  Рейтинг: 2767 Неутрално

  В речите им все са загрижени за циганите. Виж данъкоплатците са само суровинен придатък (по Маркс) за перверзната им политика тип 'Дайте да дадете'...

  http://www.flickr.com/photos/39768558@N04/3712408729/
 4. 4 Профил на the_flea
  the_flea
  Рейтинг: 1202 Неутрално

  "Имаше доста спекулации за това кой подава ръка на БСП, напомни той за офертата на АБВ и лидера й Георги Първанов от януари тази година..."

  "...И добави, че никой не трябва да има монопол върху ромските гласове."

  Да ви имам и хигиената......
  Направо се преименувайте на БСП(Р)

  Истината НЕ Е въпрос на гледна точка! Истината е истинна! А е А!
 5. 5 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 1602 Неутрално

  Отпред или отзад сте отворени

  The best way to predict the future is to invent it.
 6. 6 Профил на bladeroko
  bladeroko
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Евророма ще ви отвори още

 7. 7 Профил на Р. Дражев
  Р. Дражев
  Рейтинг: 466 Весело

  Отворени сме за ВСОЧКО...посочи Миков!

  Happy face says, adios !
 8. 8 Профил на the_flea
  the_flea
  Рейтинг: 1202 Неутрално

  "От години усещаме, че нещо скърца в партията,..."

  Ставите на избирателите ви....
  Нема а се пуашите... мауко остана...

  Истината НЕ Е въпрос на гледна точка! Истината е истинна! А е А!
 9. 9 Профил на philosophiser
  philosophiser
  Рейтинг: 252 Неутрално

  клишета, клишета, клишета...

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 10. 10 Профил на mangiafuoco
  mangiafuoco
  Рейтинг: 409 Неутрално

  Като измре още някой друг Мако Даковец и сте при Тато!

 11. 11 Профил на blaueaugen
  blaueaugen
  Рейтинг: 524 Неутрално

  [quote#2:"Ф.Нинов"]Проблемът обаче ще бъде много вожд - малко индианец[/quote]
  Вождът е един и е в Масква, за съжаление. Да им свършат парите дано!

 12. 12 Профил на socialen
  socialen
  Рейтинг: 409 Неутрално

  Браво на Миков! Сега остава думите да бъдат последвани от дела. Колкото по-бързо БСП изрита неолибералите като Станишев, Пирински, Гечев, Гергов, Овчаров, Кадиев и сие, и се опита да прави политика като СИРИЗА толкова по-добре.

  Бях блокиран 73 пъти: 18.9-18.10; 12-15.9; 31.07-31.08; 25-29.07; 22.06-22.07; 12-19.06; 5-6.06; 25-26.05; 10-17.04; 5 -8.04; ... Пиша и в dnes.bg
 13. 13 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 2049 Неутрално

  БСП не е търговско дружество-Че какво друго сте,ако не е това.Партия не сте.

 14. 14 Профил на socialen
  socialen
  Рейтинг: 409 Неутрално

  До коментар [#1] от "lz2":

  Ловите са много в тази страна, в която 5.4 милиона живеят под екзистенцминимума, а 1.2 милиона под прага на бедността.

  Борисов да му мисли. Хората не го искат. Едва 15% или има няма 1/6 от българските избиратели гласуват за него. Останалите 5/6 или 85%, Народът не го иска.

  Бях блокиран 73 пъти: 18.9-18.10; 12-15.9; 31.07-31.08; 25-29.07; 22.06-22.07; 12-19.06; 5-6.06; 25-26.05; 10-17.04; 5 -8.04; ... Пиша и в dnes.bg
 15. 15 Профил на xmm
  xmm
  Рейтинг: 1212 Весело

  До коментар [#13] от "chicago514":

  еми.. МОЛ,казаха ти го

 16. 16 Профил на Коте
  Коте
  Рейтинг: 1040 Любопитно

  Сега не разбрах, подават ли ръка на Гоце или не? Защото един път не било хигиенично да поемат всяка подадена ръка, сега пък става хигиенично. Нещо загърбиха хигиената ми се струва на мьен туканка!

 17. 17 Профил на socialen
  socialen
  Рейтинг: 409 Неутрално

  За разлика от Борисов, БСП имат потенциал, ако започне да прави лява политика а ла СИРИЗА.

  Бях блокиран 73 пъти: 18.9-18.10; 12-15.9; 31.07-31.08; 25-29.07; 22.06-22.07; 12-19.06; 5-6.06; 25-26.05; 10-17.04; 5 -8.04; ... Пиша и в dnes.bg
 18. 18 Профил на fdgdfhh
  fdgdfhh
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Вие не сте никакви леви. Защо наложихте плоския данък? Няма истински леви.

 19. 19 Профил на Emergen-C
  Emergen-C
  Рейтинг: 237 Неутрално

  [quote#17:"socialen"]БСП имат потенциал, ако започне да прави лява политика[/quote]
  Кога пък БСП са имали лява политика, че сега да започват тепърва?
  Гергов, Малинов, Златев, Кадиев, Масларова, Майчето и т.н. все крупни български индустриалци и бизнесмени. Те ли да правят 'лява' политика?

  #KOЙ номинира бокова!
 20. 20 Профил на socialen
  socialen
  Рейтинг: 409 Неутрално

  До коментар [#16] от "Fist":

  Не трябва да подават ръка на ВЪВ, защото те застанаха на страна на Олигархията, която тури Борисов да 'управлява" с 84 депутата и 13, повечето специално създадени за тази цел, "партии", които да дадат 16 милиарда лева на Олигархията, които пролетариатът ще връщате с 10% ефективна годишна лихва (при положение, че основната лихва на ЕЦБ е 0%)

  На БСП и трябва нов старт.

  Бях блокиран 73 пъти: 18.9-18.10; 12-15.9; 31.07-31.08; 25-29.07; 22.06-22.07; 12-19.06; 5-6.06; 25-26.05; 10-17.04; 5 -8.04; ... Пиша и в dnes.bg
 21. 21 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2406 Неутрално

  До коментар [#14] от "socialen":

  Този пост, дори да го сложиш под всяка статия по 10 пъти, няма да привлечеш ни един избирател за БСП!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 22. 22 Профил на socialen
  socialen
  Рейтинг: 409 Неутрално

  До коментар [#19] от "Emergen-C":

  Нали това казвам. Имат шанс като изритат неолибералите, които посочи, от БСП.

  Бях блокиран 73 пъти: 18.9-18.10; 12-15.9; 31.07-31.08; 25-29.07; 22.06-22.07; 12-19.06; 5-6.06; 25-26.05; 10-17.04; 5 -8.04; ... Пиша и в dnes.bg
 23. 23 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2406 Неутрално


  [quote#20:"socialen"]На БСП и трябва нов старт.[/quote]

  Старта е даден! Свети Петър чака на финала!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 24. 24 Профил на foxa5
  foxa5
  Рейтинг: 806 Неутрално

  БСП не е търговско дружество

 25. 25 Профил на kikoni
  kikoni
  Рейтинг: 416 Неутрално

  То и жените отворени към всеки ходят с къси поли и балъците ходят след тях за развлечение, но от това реномето им не се вдига.

  kikoni
 26. 26 Профил на foxa5
  foxa5
  Рейтинг: 806 Неутрално

  Имаше риск да загубим доверие....

  Че кога сте го имали. Др. Миков майстор на станд ъП комедията.

 27. 27 Профил на stanimir62
  stanimir62
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Общи приказки както може да се очаква. Никаква промяна няма да има. Партията ви не скърца, а е пробита лодка и потъва. Млади няма да можете да привлечете. Още малко ще се надувате като голяма партия и след това ще издъхнете като спукан балон другари.

 28. 28 Профил на socialen
  socialen
  Рейтинг: 409 Неутрално

  До коментар [#21] от "lz2":

  Това е лична работа на всеки за кой ще гласува. Аз искам да посока, че хората не искат Борисов и Цветанов.

  Бях блокиран 73 пъти: 18.9-18.10; 12-15.9; 31.07-31.08; 25-29.07; 22.06-22.07; 12-19.06; 5-6.06; 25-26.05; 10-17.04; 5 -8.04; ... Пиша и в dnes.bg
 29. 29 Профил на socialen
  socialen
  Рейтинг: 409 Неутрално

  До коментар [#11] от "fatoumata":

  Това е! Който има пари, печели! Дяснолиберален англосаксонски Капитализъм по американски образец, Неолиберализъм! Евалла!

  Бях блокиран 73 пъти: 18.9-18.10; 12-15.9; 31.07-31.08; 25-29.07; 22.06-22.07; 12-19.06; 5-6.06; 25-26.05; 10-17.04; 5 -8.04; ... Пиша и в dnes.bg
 30. 30 Профил на socialen
  socialen
  Рейтинг: 409 Неутрално

  Едно прави впечатление. Сравнен с Борисов, Миков говори смислени неща и е способен да се изразява.

  Бях блокиран 73 пъти: 18.9-18.10; 12-15.9; 31.07-31.08; 25-29.07; 22.06-22.07; 12-19.06; 5-6.06; 25-26.05; 10-17.04; 5 -8.04; ... Пиша и в dnes.bg
 31. 31 Профил на ash_1
  ash_1
  Рейтинг: 237 Неутрално

  До коментар [#28] от "socialen":

  Може и така да е, но определено още по-малко искат модерни и леви

  Ако се върнем в обятията на Русия, силно се надявам моят район да спечели Игрите на глада !
 32. 32 Профил на Emergen-C
  Emergen-C
  Рейтинг: 237 Неутрално

  [quote#30:"socialen"]Миков говори смислени неща и е способен да се изразява.[/quote]
  Мухахахахахахахаха
  Да, така е!!!

  #KOЙ номинира бокова!
 33. 33 Профил на Emergen-C
  Emergen-C
  Рейтинг: 237 Неутрално

  [quote#22:"socialen"]неолибералите, които посочи, от БСП[/quote]
  какви неолиберали са Гергов, Златев, Кадиев, Мая, Масларова и пр.? Те са праволинейни комунисти от съветски тип!

  #KOЙ номинира бокова!
 34. 34 Профил на Emergen-C
  Emergen-C
  Рейтинг: 237 Неутрално

  [quote#28:"socialen"]Аз искам да посока, че хората не искат Борисов и Цветанов.[/quote]
  Аз пък искам да посоча, че от 10 години насам (откакто има ГЕРБ), все са първа политическа сила на всички избори, а БСП е на път да премине окончателно в небитието. Оказва се, че хората ИСКАТ Борисов и Цветанов.

  #KOЙ номинира бокова!
 35. 35 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3798 Неутрално

  В казаното Миков извежда на официално ниво всички инсинуации, лъжи и манипулации, които червените се опитаха да пробутат за времето след изборите та до сега.
  Очевидно това ще бъде предизборния рефрен на столетницата.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 36. 36 Профил на ash_1
  ash_1
  Рейтинг: 237 Весело

  БСП не е търговско дружество, то си е направо университет за милионери. Направете справка за другарите си и техните успехи през прехода, после ми говорете за лява политика или за модерна лява политика... обърках се и аз вече

  Ако се върнем в обятията на Русия, силно се надявам моят район да спечели Игрите на глада !
 37. 37 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2406 Неутрално

  [quote#14:"socialen"]Ловите са много в тази страна, в която 5.4 милиона живеят под екзистенцминимума, а 1.2 милиона под прага на бедността. [/quote]
  От къде накъде бедните ги произвеждаш в "леви"? Обратно! Те са бедни, защото бяхме управлявани от леви, които мислят единствено за себе си! Значи са десни!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 38. 38 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3798 Неутрално

  [quote#28:"socialen"]Аз искам да посока, че хората не искат Борисов и Цветанов.[/quote]
  Ама хората не искат и БСП/ДПС, а и не вярват на каквито и да е декларации, че тези две партии на Държавна сигурност (А също и АБВ) няма да се коалират. Всички си спомнят предишните клетвении-лъжи от горните.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 39. 39 Профил на Сотир Методиев Пеевски
  Сотир Методиев Пеевски
  Рейтинг: 549 Неутрално

  "От години усещаме, че нещо скърца в партията,.."

  АртроСтоп® Рапид+ наколенките на д-р Ливайн ще ви помогнат да доклецате до бунището на историята на собствен ход. Успех!

  "ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЕЛИТ" в БГ - ПРЕСТЪПНИ ГРУПИРОВКИ, МАСКИРАНИ КАТО "ПАРТИИ"
 40. 40 Профил на socialen
  socialen
  Рейтинг: 409 Неутрално

  До коментар [#37] от "lz2":

  Защото 5.3 милиона българи живеят под екзистенцминимума. Те са нито неолиберали, нито либертарианци, още по-малко вярват в Невидимата Ръка на Пазара и неговата чудодейна самолековита сила.

  Бях блокиран 73 пъти: 18.9-18.10; 12-15.9; 31.07-31.08; 25-29.07; 22.06-22.07; 12-19.06; 5-6.06; 25-26.05; 10-17.04; 5 -8.04; ... Пиша и в dnes.bg
 41. 41 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3798 Весело

  [quote#30:"socialen"]Миков говори смислени неща и е способен да се изразява.[/quote]
  Сеуиозно!?

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 42. 42 Профил на socialen
  socialen
  Рейтинг: 409 Неутрално

  До коментар [#38] от "Храбър":

  Мерси, че го потвърди.

  Бях блокиран 73 пъти: 18.9-18.10; 12-15.9; 31.07-31.08; 25-29.07; 22.06-22.07; 12-19.06; 5-6.06; 25-26.05; 10-17.04; 5 -8.04; ... Пиша и в dnes.bg
 43. 43 Профил на Лудколю Деликолев
  Лудколю Деликолев
  Рейтинг: 837 Весело

  Столетницата отвори кълките.

 44. 44 Профил на socialen
  socialen
  Рейтинг: 409 Неутрално

  До коментар [#33] от "Emergen-C":

  Турбокапиталисти.

  Бях блокиран 73 пъти: 18.9-18.10; 12-15.9; 31.07-31.08; 25-29.07; 22.06-22.07; 12-19.06; 5-6.06; 25-26.05; 10-17.04; 5 -8.04; ... Пиша и в dnes.bg
 45. 45 Профил на Дончо
  Дончо
  Рейтинг: 240 Неутрално

  Аз се чудя за кого ли ще се излъжа да гласувам на предстоящия цирк на есен.

  http://betube.eu
 46. 46 Профил на magnas
  magnas
  Рейтинг: 739 Неутрално

  В БСП под ляво какво разбират ?
  Беден народ , бедна държава , стотина леви олигарси !
  Това е резултат от тяхната политика досега .
  Все още за тях дребния и среден бизнес е враг , а корпорациите /от капиталистически тип/ - пръв приятел ...
  Извратено разбиране за лява политика - плосък данък , мощно държавно разпределение на народни пари към избрани олигарси . Включително "проектите" като АЕЦ , Южен поток и нефтопроводи са замислени да се правят с народни пари , а печалбите да отиват в джоба на малцина верни другари и товарищи .

 47. 47 Профил на socialen
  socialen
  Рейтинг: 409 Неутрално

  До коментар [#34] от "Emergen-C":

  Напротив! Хората все повече се отвръщават от политиката благодарение на Борисов и Цветанов.

  Г"Е"РБ 2009 година - 116 депутата
  Г"Е"РБ 2013 година - 96 депутата
  Г"Е"РБ 2014 година - 84 депутата и 13 глава коалиция и 51% негласували

  Бях блокиран 73 пъти: 18.9-18.10; 12-15.9; 31.07-31.08; 25-29.07; 22.06-22.07; 12-19.06; 5-6.06; 25-26.05; 10-17.04; 5 -8.04; ... Пиша и в dnes.bg
 48. 48 Профил на Коте
  Коте
  Рейтинг: 1040 Весело

  До коментар [#42] от "socialen":

  Социален, ти си др. Иванов, разкрит си! Същият плам и червено скудоумие, една и съща позитановска матрица!

 49. 49 Профил на Wizard
  Wizard
  Рейтинг: 696 Весело

  Другарю Миков, късно е либе за китка. На тези избори ще сте четвърта политическа сила, на следващите - и по-надолу, дай боже! Само като видя какви "социалисти" сте всичките милионери, без тебе разбира се, все един трябва да е прост и начело, тръпки ме побиват. Желая ви закриване на туморното образование максимално бързо, а ако може да вземете и отрочето си ДПС, тогава ще е голям национален празник! От този момент насам, можем да очакваме отново, националният прираст да нараства! Гадове долни!!!!

  Never underestimate the power of stupid people in large groups!
 50. 50 Профил на socialen
  socialen
  Рейтинг: 409 Неутрално

  До коментар [#48] от "Fist":

  Напротив! За мен не е проблем, че фактите не ти харесват.

  Бях блокиран 73 пъти: 18.9-18.10; 12-15.9; 31.07-31.08; 25-29.07; 22.06-22.07; 12-19.06; 5-6.06; 25-26.05; 10-17.04; 5 -8.04; ... Пиша и в dnes.bg
 51. 51 Профил на Коте
  Коте
  Рейтинг: 1040 Весело

  До коментар [#50] от "socialen":


  [quote#50:"socialen"]За мен не е проблем, че фактите не ти харесват.[/quote]
  Напротив, харесват ми, не спирам да се смея. Давай още факти!

 52. 52 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3798 Весело

  [quote#17:"socialen"]За разлика от Борисов, БСП имат потенциал, ако започне да прави лява политика а ла СИРИЗА.[/quote]
  Какви ли ще ги приказваш, когато гърците разберат колко са ги лъгали от Сириза и личности като Ципрас и сие бъдат подгонени из улиците със сопи и камъни!?

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 53. 53 Профил на socialen
  socialen
  Рейтинг: 409 Неутрално

  До коментар [#52] от "Храбър":

  За това няма гаранция. На гърците работата хич не им е лесна под ботуша на финансовата олигархия.

  Бях блокиран 73 пъти: 18.9-18.10; 12-15.9; 31.07-31.08; 25-29.07; 22.06-22.07; 12-19.06; 5-6.06; 25-26.05; 10-17.04; 5 -8.04; ... Пиша и в dnes.bg
 54. 54 Профил на socialen
  socialen
  Рейтинг: 409 Неутрално

  До коментар [#51] от "Fist":

  Кое не ти е достатъчно?

  Бях блокиран 73 пъти: 18.9-18.10; 12-15.9; 31.07-31.08; 25-29.07; 22.06-22.07; 12-19.06; 5-6.06; 25-26.05; 10-17.04; 5 -8.04; ... Пиша и в dnes.bg
 55. 55 Профил на Сотир Методиев Пеевски
  Сотир Методиев Пеевски
  Рейтинг: 549 Весело

  До коментар [#53] от "socialen":

  Колкото по-скудоумен, толкова по-ляв. Постовете Ви доказват наличието на такава корелация. Чета Ви с удоволствие. Благодаря!

  "ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЕЛИТ" в БГ - ПРЕСТЪПНИ ГРУПИРОВКИ, МАСКИРАНИ КАТО "ПАРТИИ"
 56. 56 Профил на Emergen-C
  Emergen-C
  Рейтинг: 237 Неутрално

  [quote#47:"socialen"]Напротив! Хората все повече се отвръщават от политиката благодарение на Борисов и Цветанов.

  Г"Е"РБ 2009 година - 116 депутата
  Г"Е"РБ 2013 година - 96 депутата
  Г"Е"РБ 2014 година - 84 депутата и 13 глава коалиция и 51% негласували[/quote]

  Хахахахахах я дай сега и една статистика на изборните резултати на БСП та да се посмеем всички заедно

  #KOЙ номинира бокова!
 57. 57 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3798 Гневно

  [quote#42:"socialen"]Мерси, че го потвърди.[/quote]
  Всичките червени сте за боклука, всичките сте смешни и жалки с воя който сте надали!
  До вчера се чудехте как да го яхнете и колкото се може повече далавери да натворите, та да оберете по-качествено българския народ.
  Днес се опитвате отново да го възкачите с фалшиви вопли и изнасилена грижа!
  Срам и позор за вас йезуити такива!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 58. 58 Профил на daam
  daam
  Рейтинг: 1375 Неутрално

  Очаквам и се надявам на голям провал на БСП на местните избори

 59. 59 Профил на stg
  stg
  Рейтинг: 1433 Неутрално

  какво имаме тук някаква партия имала нещо си, дреме ми

  "Ceterum censeo ГЕРБ esse delendam"
 60. 60 Профил на socialen
  socialen
  Рейтинг: 409 Неутрално

  До коментар [#55] от "Не губя надежда за СВЯСТНО ДЯСНО!":

  Това не е лошо. Нека има плурализъм.

  Бях блокиран 73 пъти: 18.9-18.10; 12-15.9; 31.07-31.08; 25-29.07; 22.06-22.07; 12-19.06; 5-6.06; 25-26.05; 10-17.04; 5 -8.04; ... Пиша и в dnes.bg
 61. 61 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 2636 Неутрално

  "Щеше да е нехигиенично политически да приемем всяка подадена ръка..."

  Това очевидно е новото клише, което за сефте изриркулира този с белите чорапки. Проблемът с политическакта "гигиена" е че обикновено не ти подават ръка, а нещо друго, кето обикновено усещаш, след пълното му проникване. Тогава възниква истинския хигиенен въпрос - откъде са извадили въпросната благодат преди да те огрее...
  😄

  I Want To Believe
 62. 62 Профил на gogo63
  gogo63
  Рейтинг: 906 Неутрално

  Че накъде повече да се отваряте? ДПС доста ви ... разшириха в двете ви (последни) участия във властта.

 63. 63 Профил на vandi
  vandi
  Рейтинг: 237 Неутрално
 64. 64 Профил на vandi
  vandi
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Не отворени, а направо надупени. Треперят ли ви мартинките? Боят ще е като за световно.

 65. 65 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1441 Весело

  БСП не е търговско дружество

  От години усещаме, че нещо скърца в партията.
  ===========
  Ега ви скръцнат при баба ми.

  Цацарoff - Оставка ! >:-)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK