В столова с 380 места са се хранели 830 туристи в "Златни пясъци"

Архивна снимка на "Златни пясъци"

Архивна снимка на "Златни пясъци"Заглавието е коригирано в 23 часа.


Два хотела в комплекса "Златни пясъци" са проверени от Министерството на туризма и Комисията за защита на потребителите (КЗП) по сигнал за бой между туристи за недостатъчна храна.


Проверката, инициирана от министъра на туризма Николина Ангелкова, е установила, че хотелите "Double tree" и "Хелиос" са обслужвани от един ресторант, а организацията по изхранването на настанените туристи е била подценена, което е довело до напрежение между тях, съобщиха от КЗП. Ресторантът на хотела "Double tree", в който са се хранели всичките 830 гости на двата хотела, е с капацитет 380 места.
По време на проверката мениджмънтът на хотела е предложил на гостите си от Великденските празници да повторят ваканцията си за същия престой през юни или септември, като единственото условие е да направят резервация поне месец предварително.


Проверката продължава, а експертите от Комисията за защита на потребителите съветват гражданите при подобни ситуации да се обръщат директно към контролните органи, за да получат незабавно съдействие.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK