Медиите получиха списъци кой е посещавал Цветан Василев в банката (обновена)

Цветан Василев

© Надежда Чипева

Цветан ВасилевСтатията е обновена за последен път в в 14:23


Писмо, подписано от Цветан Василев и съдържащо сканирани копия от тетрадка, в която на ръка са записвани имената на посетителите в централата на Корпоративна търговска банка (КТБ) на бул. "Цар Борис Трети", беше разпратено рано тази сутрин и предизвика различни обяснения от адвокатите на банкера.


Писмото беше получено от медии, включително и в редакционната поща на "Дневник", и е от адрес в gmail. Пред "Дневник" един от защитниците на Василев - Константин Симеонов, потвърди автентичността му. Той обясни, че реакцията е предизвикана от вчерашното интервю на Йордан Цонев, в което отричаше ДПС и Делян Пеевски да имат общо с КТБ. По-късно другият му адвокат - Христо Ботев, каза, че писмото не е от Василев. По обед на личния сайт на Василев беше публикувано съобщение, в което той отрича да е автор на писмото.
Досега автентичността на списъците не е отречена.
 


Може да се включите в анализа на имената от списъците и да попълвате тези, които разпознавате 
в този публичен документ:


https://docs.google.com/spreadsheets/d/1RIn7DN-YTcCtmGvXy72zh6d58RjNSksUv4tjm05x1lk/edit#gid=1567396094


Ето и списъците на посетителите, разпратени до медиите:


Част 1


Част 2


Част 3


Част 4
 

Според разпространените копия, отнасящи се за различни периоди от 2013 и 2014 г., Василев е имал на ден десетки посетители, сред които политици, представители на държавни институции, бизнесмени, журналисти.  Списъците са дълги и изискват време за проверка, тъй като в тях са вписвани всички посетители на банката, както и на намиращите се в същата сграда фирми и ТВ7.


"Дневник" започна проверка на имената в списъците, за които е посочено, че са посещавали Цветан Василев - отбелязван е ден, час на влизане и напускане, както и дали посетителят е придружаван от охрана.


Сред имената са тези на тогавашния председател на бюджетната комисия Йордан Цонев, на председателя на Комисията за финансов надзор Стоян Мавродиев, на депутата от БСП Явор Куюмджиев, на Румен Петков от АБВ, на бившия лидер на ДСБ Иван Костов, на бизнесмена и кандидат за кмет на Варна Веселин Марешки, издателя Петьо Блъсков (Още за имената в списъците четете по-късно в "Дневник")


Според разпространените файлове в кабинета на Василев нееднократно са били депутатът от БСП Кирил Добрев, както и пловдивският бизнесмен и лидер на пловдивската структура на социалистите Георги Гергов. Посочени са и фамилиите "Дъбов" и "Мерджанов", без да е вписано малко име. Фамилиите съвпадат с тези на  дългогодишния организационен секретар на БСП Димитър Дъбов и на настоящия говорител на партията Атанас Мерджанов. 


В списъците фигурират още имената на някогашния лидер на СДС Пламен Юруков, на банкера и бивш кандидат на БСП за столичен кмет Стоян Александров, на военния министър от кабинета "Костов" Бойко Ноев, на лидера на ВМРО Красимир Каракачанов, на Димитър Абаджиев - политик от СДС, ДСБ и РЗС , на бившия министър, а после депутат от РЗС Марио Тагарински. 


Пред "Дневник" работещ в сградата на бул. "Цар Борис Трети" потвърди, че посетителите са се записвали по този начин. Един от посетителите на Цветан Василев пък е потвърдил пред "Капитал", че действително е бил при него на датата, спомената в тефтерите.


Сутринта достоверността на изпратения мейл беше потвърдена пред "Дневник" от един от адвокатите на Цветан Василев - Константин Симеонов. Не е ясно обаче дали и от разпространените списъци за посочените дати не липсват части. 


Адвокат Симеонов заяви, че във вчерашното си интервю за "Нова телевизия" депутатът от ДПС Йордан Цонев е "лъгал безочливо и нагло", затова е трябвало да се покаже как той е "висял пред сградата на КТБ. "


Няколко часа по-късно обаче другият адвокат на Василев - Христо Ботев, отрече списъкът да е изпратен от Цветан Василев. "Писмото не излиза от него. Каквото има да казва, той го съобщава чрез личния си сайт
Дали списъците са автентични - тепърва проверяваме", каза той пред "Дневник". Според Ботев списъците се разпространяват нарочно, а  целта е когато вбъдеще Василев публикува нещо на сайта си, то да бъде поставено под съмнение с аргумента, че вече веднъж е пуснал неща, от които се е отрекъл.


Медиите получиха списъци кой е посещавал Цветан Василев в банката (обновена)

© Stringer, Reuters


"Тепърва ще излизат още интересни неща, свързани с фирмите на Делян Пеевски


за някои от тях има още действащи гаранции от КТБ и той не може да твърди, че няма нищо общо с банката", каза по-рано адвокат Симеонов. В тв интервю вчера Цонев много пъти отрече да е знаел какво се случва с КТБ, че това има общо с ДПС и Делян Пеевски, и твърдеше, че сега е разбрал, че банката е пирамида.


Днес, попитан за посещение при Василев, Цонев потвърди пред "Дневник", че се познава с Василев от 1997 г., но не е обсъждал с него частни въпроси. "Кой не се е срещал с Цветан Василев, Левон Хампарцумян? Срещам се с всички банкери и с Асоциацията на банките и обсъждаме проблеми на банките, не частни въпроси. Миналата година съм се срещал с ръководства на банките и с него, но не за да обсъждаме КТБ, а големите промени, които направихме в Закона за банките - таксите, предсрочното погасяване и т.н.", каза депутатът от ДПС.


"Никога не съм имал нито сметки в КТБ, нито аз, нито членовете на семейството, нито кредити, нито кредитни карти, никакви лични взаимоотношения с КТБ или Цветан Василев. Контактите ми в качеството му на банкер винаги са били със служебна цел, както и с останалите банкери. Това, че като председател на бюджетната комисия съм се срещал с банкерите, не може да ме накара да спра да говоря истината за едно ограбване", продължи той.


На 16 юли 2013 според разпространените списъци Йордан Цонев се е засякъл или пред, или в кабинета на Василев и с бившия лидер на ДСБ Иван Костов, защото двамата се отбелязани като влезли в сградата с 2 минути разлика. Пред БТА Цонев днес отрече да се е засякъл с Костов.


Според този запис - Йордан Цонев и Иван Костов са се засекли или в кабинета на Василев или пред него, защото го посещават по едно и също време

© Дневник

Според този запис - Йордан Цонев и Иван Костов са се засекли или в кабинета на Василев или пред него, защото го посещават по едно и също време


Председателят на КФН Стоян Мавродиев, който също отрича да има каквато и да е отговорност към случая с КТБ,  е посещавал нееднократно Василев, личи от разпространените списъци.


В писмото, подписано от Василев, се подсказва, че някои от посетителите са влизали само за минути и


не за лична среща с него, а "за да се запознае със съдържанието на един плик"


Отбелязано е още, че той не ги качва в личния си сайт поради ежедневните опити да бъде хакнат, а изпраща писмото до медиите, включително недоброжелателните.  


Политиците за списъците


"Мен ме няма със сигурност. Аз нямам хора там", заяви премиерът, заяви министър-председателят Бойко Борисов, цитиран от агенция "Фокус".


"Няма какво да говорите с мен" - това беше единственият коментар на Иван Костов, потърсен от "Дневник" по телефона. Бившият премиер и бивш лидер на ДСБ потвърди в края на миналата седмица, че е имал депозит с преференциален лихвен процент в КТБ, но след поставянето на банката под специален надзор е развалил договора и е оставил парите на обикновен влог, по стандартните лихвени условия на банката. Така те са попаднали в графата "гарантирани влогове от държавата" и това му е позволило да си ги получи обратно от Фонда за гарантиране на влоговете.


Бившият зам.-министър на икономиката в тройната коалиция Явор Куюмджиев, каквото име също фигурира в списъците, коментира пред "Дневник", че познава Цветан Василев от пет години и се е виждал с него нееднократно. Няма обаче спомен да се е срещал през 2013 г. в кабинета му на бул. "Цар Борис Трети". "Познаваме се с него, както се познавам и с Васил Божков, и с Бойко Борисов. Това не е някаква драма. Аз съм ходил в сградата на бул. "Цар Борис Трети", но там се намира и ТВ7, може да съм ходил за участия в предаванията след изборите", каза той.


"Ние може да сме се виждали и другаде, в този момент той беше банкер на годината, имаше достатъчно голямо влияние, беше един от лидерите на българската икономика, защо да не се виждам с него", коментира още Куюмджиев. "Всички можеха да се виждат с него в онзи момент. Напълно е възможно да съм ходил, защото ми се е обадил и ме е поканил на срещата, нямам спомен. Със сигурност не е било нещо запомнящо се, важно", заяви той и също декларира, че не е имал сметки или кредитни карти в КТБ.


Бившият вътрешен министър по време на тройната коалиция, а сега - активист на АБВ, Румен Петков коментира пред медиите, че се е виждал с Цветан Василев във връзка с работата си във Федерацията по мотоциклетизъм, чийто председател е. "Той е помагал на федерацията по мотоциклетизъм, бил е награждаван от нея. Не мога да се ангажирам да анализирам цялостната му епистоларна дейност", каза Румен Петков. Попитан дали нещо го притеснява, отговори отрицателно. 


Президентът на БФС Борислав Михайлов потвърди, че е бил при Цветан Василев на 11 май 2014 г.  и обясни, че целта е била да обсъдят кога ще бъде готов стадионът на "Ботев" в Пловдив. Съоръжението трябваше да приеме мачове от европейското първенство за юноши, което сега се провежда в Бургас и Стара Загора. По онова време Василев беше собственик на "Ботев" и стартира проекта за нов клубен стадион.


Пред "Дневник" говорителят на БСП Атанас Мерджанов не отрече да е бил на среща с Василев, но отказа коментар. Той добави, че се познава с мажоритарния собственик на КТБ от преди 1989г. 
 


Цветан Василев: Истинското шоу тепърва предстои


В писмото, разпространено и подписано като от Цветан Василев, той за пореден път изразява разочарование как хората от властта са го предали. Ето пълния текст:


Уважаеми дами и господа,


Обръщам се към вас като представители на информационни медии, за да осветля важен акцент от случващото се в продължение на почти една година с КТБ АД.


Вероломното покушение, което беше извършено срещу банката от политико-икономически кръгове, следствие, прокуратура и съд, както и БНБ, НАП и всевъзможни други държавни институции, доведе до неминуемия й крах. Крах, който коства много на депозантите в банката, както и на държавата, поради злия умисъл или безхаберие на лицата, които я управляват.


Върху гърба на една от малкото национално отговорни български банки се упражняваха знайни и незнайни герои, които в изобретяването на издевателства спрямо нея надминаха и средновековната Инквизиция.


И всичко това ставаше пред очите на обществото, което беше умело заблуждавано за истината около банката от сътворителите на нейното убийство, диригентите му и техните изпълнители. Следвайки заповедите, издавани от бункера "Берлин", те и досега крият от българските граждани какво всъщност причиниха на банката.


Но не затова е целта на настоящото ми писмо. С него искам да обърна внимание на един друг аспект – този за морала и ценностите на днешния политически, икономически и всевъзможен "елит" в България.


По време на реализирането на зловещия сценарий срещу КТБ АД много политици, финансисти и икономически експерти неведнъж повтаряха, че случващото се с банката не е реално и че е дирижирано от два политико-икономически кръга, както и от техните лакеи в следствие и прокуратура. Постепенно обаче тази обективно изразявана защита се превърна в спорадични вопли, след това в тихи стонове и към днешна дата изцяло заглъхна.

Писмото, разпространено до медиите

© Дневник

Писмото, разпространено до медиите


Както съм имал възможност в предишни мои интервюта да заявя – не политиците са ме създали. От мен те, особено нагло и арогантно, се възползваха. Паразитираха върху мен и за да опазвам КТБ АД, съм се принуждавал да им правя услуги дълги години. Когато отказах да продължа – те просто убиха банката. Активни участници и мълчаливи съучастници бяха всички.


И всички ме предадоха.


Политици и не толкова (социалисти, патриоти, демократи, либерали, реформатори), бивши и настоящи министри, бизнесмени и не толкова, одитори, братя "хотелиери" (сега участващи в плячкосването на БТК), тв шефове, журналисти, субекти, ръководили дълги години сектор "Сигурност", синдикалисти, мастити фармацевти, издатели, енергийни шефове и експерти.


Всички.


За тях Цветан Василев се превърна или в демона, ограбил хората, или просто спря да съществува.


Тези другари много бързо забравиха времето, когато, както вече съм казал, се редяха на опашки и чакаха със седмици пред кабинета ми, за да ме видят.


С каква цел – сами ще си отговорите. Каква работа би могъл да има при мен един политик например? И каква работа би могъл да свърши за средна продължителност на среща 5-7 минути?! И изобщо срещал ли се е с мен или само със секретарката ми, за да се запознае след това със съдържанието на един плик? Досещате се за какво говоря, нали?


С видеото на добре пеещия гуверньор мисля, че показах достоверността на твърденията ми, че целият този "елит" паразитираше върху мен и КТБ АД. Сега давам ново доказателство – факсимилета от пропускателните тетрадки за последните около две години, за да се убедят хората, че всички тези хубавци от "елита", казващи им кое е вярно и кое не, висяха редовно при мен с искане за това и онова и най-вече – за онези неща.


Факсимилетата се съдържат в линковете, които прилагам по-долу. Не ги качвам в личния си сайт поради ежедневните опити да бъде хакнат, за да ме спрат да говоря истината. Но няма как да ми запушат устата.


Изпращам това писмо и на недоброжелателни медии с единствената цел истината за тези, които облъчват обществото с тезата "Цветан Василев окраде банката и избяга", да стигне до възможно по-голяма част от него.


А на паразитите ще кажа едно – истинското шоу тепърва предстои!


14.05.2015 г.  Цветан Василев


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (385)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на dmarev
  dmarev
  Рейтинг: 442 Весело

  Много интересно взе да става !

 2. 2 Профил на shileto
  shileto
  Рейтинг: 1094 Неутрално

  Костов? Не може да бъде, той е демократ - реформаторски гуру и няма вземане даване с банката на мафията и най вече с приятелски лихви

 3. 3 Профил на Klatikurti
  Klatikurti
  Рейтинг: 483 Неутрално

  Картите се свалят, но постепенно.

  "Досадникът е човек, който ни лишава от самотата ни, без да ни предостави компания." Хосе Ортега и Гасет
 4. 4 Профил на mtmvb1111
  mtmvb1111
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Иван Костов..................
  Котьоооооооооооооооо

  Руското влияние убива България! "Дневник" също....
 5. 5 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7649 Неутрално

  Започва замерянето с факти,компромати,лъжи и полуистини.Свят да ти се завие,в каква държава живеем и кой ни управлява.И тези дето ходят всяка сутрин ,облечени в бяло да ни разказват приказки от 1001 нощ,ще се окажат най-големите играчи.

 6. 6 Профил на manu_chao
  manu_chao
  Рейтинг: 551 Неутрално

  Василев пуска информация "на час по лъжичка".
  Очевидно всички политици са "блажили" - 3,5 милиарда е огромна сума.
  А, че Данчо Ментата лъже - това не изненадва никого.

 7. 7 Профил на Time is on my side
  Time is on my side
  Рейтинг: 1612 Весело

  До коментар [#2] от "shileto":

  Не може да е "ош-беш" с Цонев?! Че той не беше ли преди да отиде при Доган негов "финансист" заедно с др. Бисеров?

  “In an age in which the media broadcast countless pieces of foolishness, the educated man is defined not by what he knows, but by what he doesn't know.” ― Nicolas Gomez Davila
 8. 8 Профил на petar__
  petar__
  Рейтинг: 279 Неутрално

  Публиката скандира - ОЩЕ, ОЩЕ

 9. 9 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 1407 Неутрално

  Вероятно е записвал и какво са си хортували?!
  На печелившите честито!

  I Want To Believe
 10. 10 Профил на Р. Дражев
  Р. Дражев
  Рейтинг: 442 Неутрално

  На час по лъжичка! Егати шоумена!
  Ще го влачат този цирк 20 г. Докато писне на всички.

  Happy face says, adios !
 11. 11 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 931 Неутрално

  Хайде да върнем малко лентата, защото на мнозинството му е доста къса паметта.
  Ще започна с цитат от Дневниците на един луд на доктора от 2013-та година:
  През септември 2013 г. агенция ПИК писа за тайна среща и сключване на пакт Борисов-Пеевски . Цената била Бойко да върне едни 35 млн. евро, с които Пеевски и КТБ се откупили след идването на ГЕРБ на власт през 2009 г. Пеевски пък апортирал връзките си в прокуратурата. (Цветанов не влизал в споразумението.)

  На 19 септември Лютви Местан каза: „Разговорът за Делян Пеевски не е в полза на ГЕРБ. Ще направя кратка пауза и пак ще повторя, гледайте ме внимателно – разговорът за Делян Пеевски не е в полза на ГЕРБ…"

  И изобщо не се шегуваше.

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 12. 12 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1366 Любопитно

  [quote#1:"dmarev"]

  Много интересно взе да става[/quote]
  И има всичките изгледи да става все по-интересно и по-интересно !

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 13. 13 Профил на Johannes Cabal
  Johannes Cabal
  Рейтинг: 497 Разстроено
 14. 14 Профил на Dorian Gray
  Dorian Gray
  Рейтинг: 822 Неутрално

  И все пак боят остава женски. Много дърпане и скубане, а истински екшън няма.

  МОЛЯ, ИЗИСКВАЙТЕ ФИСКАЛЕН БОН !!!
 15. 15 Профил на Краси
  Краси
  Рейтинг: 573 Неутрално

  Това не е игра а червена лампичка за състоянието на държавата ни.
  Крайно време е да почистим държавата си, може да започнем с тези които трябва да следят това да не се случва - съд и прокуратура.

  Да почистим България от агентурата на руската империя!!!
 16. 16 Профил на спейс мен
  спейс мен
  Рейтинг: 442 Весело

  Горкичкият Цветан Василев! Жал да ви стане. Хора, всички го предали. ВСИЧКИ, разбирате ли?! КАСА МИ СА САРЦЕТО! ПОСНАХ САЛЗА!

  Да си тъп, необразован, заблуден и лишен от критично мислене в XXI век е въпрос на избор.
 17. 17 Профил на manu_chao
  manu_chao
  Рейтинг: 551 Неутрално

  Нищо чудно...все пак Цв. Василев остави пред нотариус показания, които да излязат, в случай на неговата насилствена смърт.
  Такава стъпка се предприема, само когато знаеш колко силен е Октопода. От друга страна - няма как да "изпее всичко"....все пак май семейството му е в България. Това, което му остава е да балансира някак.....

 18. 18
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 19. 19 Профил на vandi
  vandi
  Рейтинг: 225 Неутрално

  Ти публикувай и списъците с номерата на сметките където къташ откраднатото. Всичкият този цирк е с една цел. "Оправяйте ме овреме, иначе аз вас ще оправя с информацията и записите с които разполагам. У нашата бананова държава, нема нищо по-скъпо от информацията. Струва милиарди. Доста повече от 4. Тепърва ще го усетим.

 20. 20 Профил на 1_bulgarin
  1_bulgarin
  Рейтинг: 489 Неутрално

  Цветан Василев вече няма какво да губи , щото му взеха почти всичко. И така и така народа ще плати всичко поне шоуто да бъде грандиозно ....Народа заслужава за тези три ли пет ли милиарда.....Народе вземай пуканките , пускай телевизорите.... Нека шоуто да започне сега.....

 21. 21 Профил на kamenpavlov
  kamenpavlov
  Рейтинг: 497 Неутрално

  Всички са еднакви. Жалко е, че има такива като Костов, който се прави на голЕм финансист, а е държал пари в банка, която фалира, но друго си е, ако дъщеря ти получава 30 хилки всеки месец от КТБ.

 22. 22 Профил на subaru
  subaru
  Рейтинг: 812 Неутрално

  След хайдушкия банков грабеж/грабежът на 20 век/ през 1996 - 1997г, много български граждани бяха убедени, че втори път подобна безнаказана наглост в държавата България, няма как да се случи. Уви, случи се/. Сегашният пладнешки/пред очите на всички/,грабеж е не по - малко хайдушки. В 21 век, в държава - членка на ЕС и НАТО. Африканците на Европа. Зомбирането на публиката от всички възможни посоки продължава с пълна сила. Целта е в един момент всяко споменаване на абревиатурата КТБ, да предизвка у "матряла" реакция отегчение и безразличие. Ограбеното никога няма да се върне. Грабителите и техните помагачи/добре е винаги да помнят, че справедливостта по един или друг начин, рано или късно идва, обикновено когато най - малко се очаква/, гарантираха на себе си и на поне 10 поколения след тях ултра луксозен живот съчетан с обществено влияние, осигурени с абсолютна финансова обезпеченост.

 23. 23 Профил на Ватник
  Ватник
  Рейтинг: 519 Неутрално

  Йордан Цонев нали се кълнеше, че няма нищо общо с КТБ, както той, така и партията му хаха

  Every cradle is a grave.
 24. 24 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 931 Неутрално

  Проидължаваме пак с позабравени факти от края на 2013- та и началото на 2014-та преди да рухне КТБ

  „Бивол" писа, че Любо Пъпката е бил поставен пред избор лично от премиера Борисов да продаде "Труд" и "24 часа" на Цветан Василев и Делян Пеевски или да бъде арестуван. Екзистенциален избор: от едната страна затвора или безкрайно влачене из следствието, от другата страна предложение, на което трудно се отказва… Ако искате да знаете кога точно е клекнал, направете справка за датата, на която шефът на следствието Петьо Петров прекратява разследването срещу Пъпчо. И разговорът за свободните медии става абсурден. Толкова абсурден, колкото фактът, че прякорът на шефът на столичното следствие е Еврото – Петьо Еврото! Същият, който след разпускането на 41-то НС постави световен рекорд, назначавайки Пеевски за следовател само за 1 час и 55 минути. С гласовете на 17 от общо 25-те членове на ВСС!

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 25. 25 Профил на бабачко
  бабачко
  Рейтинг: 469 Любопитно

  Е айде Костов ви е най-големият проблем. Той поне е аут от политиката. Ами що не се хванете за тези, които са по цял ден по телевизиите да обясняват как не познават Цецо мустака и за първи път го виждат ...

  искаш нов монитор? изтрий тук: ##############
 26. 26 Профил на mavricii.plovdiv
  mavricii.plovdiv
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Движим се по предварително начертания сценарий.Обир,изнудване,клатене държавата и обществото,вървим към поредния преврат ала костинброд

 27. 27 Профил на manu_chao
  manu_chao
  Рейтинг: 551 Любопитно

  [quote#11:"tribiri"]На 19 септември Лютви Местан каза: „Разговорът за Делян Пеевски не е в полза на ГЕРБ.[/quote]

  Че, кога Боце е говорил нещо за Пеевски??
  Когато стане дума за Пеевски, или недай Боже за Доган - Боце мълчи като пън, но иначе - на всяка манджа е мерудия.

 28. 28 Профил на theanalyser
  theanalyser
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  Типично ченге от ДС, всичко се записва и се чака моментът, за да се покаже.
  А ние си ги знаем тези филми, въпросът е дали Прокуратурата се интересува от политическата ни корупция...

 29. 29 Профил на kamenpavlov
  kamenpavlov
  Рейтинг: 497 Неутрално

  До коментар [#25] от "pedro":

  принципно и Доган не е политик вече.

 30. 30 Профил на mtmvb1111
  mtmvb1111
  Рейтинг: 442 Неутрално

  До коментар [#25] от "pedro":

  аут ли, аут ли..... По-навътре никога не е бил.... ма некадърници като Радан, Лукарски и Кунева ще му скъсат квитанциите....

  Руското влияние убива България! "Дневник" също....
 31. 31 Профил на dow_jones
  dow_jones
  Рейтинг: 605 Неутрално

  Клиентите са ни скъпи...

 32. 32
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 33. 33 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3750 Неутрално

  и всичко ще се разследва като тефтер на ф.з , мишо бирата .....

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 34. 34 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 1936 Неутрално

  "Няма обаче спомен да се е срещал през 2013 г. в кабинета му на бул. "Цар Борис Трети"."

  >>>> Явно ще се наложи, след тетрадките да пуснем запис от видеонаблюдението.....Ако и тогава не си припомнят, ще се наложи да пуснем ролките от бръмбарите в стените...

 35. 35 Профил на Станислав Генов
  Станислав Генов
  Рейтинг: 623 Неутрално

  кошницата се разплита. ще им лъснат голите задници навсички от т.нар. елит.
  Въпросът е доколко това е контролирано изпускане на информация.

 36. 36 Профил на voxy
  voxy
  Рейтинг: 823 Неутрално

  Цветан Василев rulzzz

  twitter.com/voxybg
 37. 37 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 986 Весело

  Всички баш-демократи са му целували ръчица! затова обичам демокраДцията!

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 38. 38 Профил на impala
  impala
  Рейтинг: 225 Весело

  Абе, на коя дата е Костов?

  Не мога да го намеря. Искам да си го разпечатам, да си го сложа в рамка и да си го ковна на стената.

  Борисов комплексира хора, които изглеждат образовани, компетентни, успели...ключът е в думата "изглеждат"
 39. 39 Профил на balkantourist
  balkantourist
  Рейтинг: 1163 Неутрално

  Ледът започва да се пропука, уважаеми съдебни заседатели!

 40. 40 Профил на balkantourist
  balkantourist
  Рейтинг: 1163 Неутрално
 41. 41 Профил на гошо
  гошо
  Рейтинг: 962 Неутрално

  До коментар [#16] от "спейс мен":

  нещо май ще се окаже че не предаден а жертван

  гошо
 42. 42 Профил на info111
  info111
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  Този Цветан Василев е на път да ми стане любимец
  А мисля - и всенароден любимец, само да продължи с информацията и доказателствата...
  Докато Цацаров, прокуратурата и мафията във властта и службите се чудят кое по-мапред да скрият, как да лъжат и мажат, за да не се разпреде кълбото и да не излезе истината, то се оказа ... че МНОГО СА КРАИЩАТА, ОТ КОИТО СЕ РАЗПЛИТА ЕДНОВРЕМЕННО И ТЕЗИ НЕ ЗНАЯТ КЪДЕ ДА СЕ ХВЪРЛЯТ ДА ГАСАТ ПОЖАРА...

  Мисля си, че е крайно време някоя определена голяма "братска служба" да се намеси и да спре агонията им, като ... ПРОСТО ИМ ОБЯСНИ С ДУМИ ЯСНИ, ЧЕ ... БАНДИТИТЕ И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, КАКТО И ММАРИОНЕТКИТЕ ИМ ОТ ПРОКУРАТУРАТА, СЪДА И ВЛАСТТА ТРЯБВА ДА СИ ХОДЯТ.

 43. 43 Профил на info111
  info111
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  До коментар [#40] от "balkantourist":

  Чакай бе, приятел, то сега започва съшествената част. Ако си с такова деликатно обоняние, взимай бързи мерки, че още не се се размирисали най-големите лайна...

 44. 44 Профил на Big_Villager
  Big_Villager
  Рейтинг: 657 Неутрално

  Платихме си билета от 3-4 милиарда, сега искам пълна програма!
  Борба в кал, хранене на лъвове, женски бой...всичко!

 45. 45 Профил на stefan_
  stefan_
  Рейтинг: 442 Неутрално

  "Напълно е възможно да съм ходил, защото ми се е обадил и ме е поканил на срещата, нямам спомен"
  Хахахаха какъв трябва да си, за да кажеш това- или тъп, че всички ще ти повярват, или пак тъп, защото не можеш да запомниш с кого си ходил на среща. И в двата случая този по-добре да бачка на строеж или като барманче, ще се ограничат щетите от него

 46. 46 Профил на majorman
  majorman
  Рейтинг: 887 Неутрално

  "Тепърва ще излизат още интересни неща, свързани с фирмите на Делян Пеевски за някои от тях има още действащи гаранции от КТБ и той не може да твърди, че няма нищо общо с банката", каза адвокатът.
  ----------

  А га Мустака яде кифтетата, ни рива, нали?

  We are just a war away from Amerikhastan/ When God versus God;the undoing of man
 47. 47 Профил на Big_Villager
  Big_Villager
  Рейтинг: 657 Неутрално

  Абе, като гледам Иван Драгалвески се е засекъл с Дано П*тката при Мустака, малиии

 48. 48 Профил на wolf11
  wolf11
  Рейтинг: 225 Неутрално

  Това е заплаха към определени хора с оглед събитята около ТВ7.

 49. 49 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 2067 Весело

  [quote#35:"Стан"]Въпросът е доколко това е контролирано изпускане на информация.[/quote]
  100%, как колко

 50. 50 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 2745 Неутрално

  Отидоха реформите,отиде лустрациятя,отиде новия изборен закон,отидоха на кино.„Девет милиона мишлета
  изкарват се взаимно ченгета,
  а котараците прехвърлят досиета
  и си пият кафето”.Тиражите се вдигат,Пеевски доволен,телевизиите доволни.Щото сега ще излязат и спортисти и артисти и бог знае още кой,все важни неща за медиите.Основният въпрос-Защо одита на БНБ,прокуратура,сметна палата допуснаха фалита.Важен е келепиреца.

 51. 51 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 931 Неутрално

  Айде стига ченгеджийски простотии бе! "В писмото, подписано от Василев, се подсказва, че някои от посетителите са влизали само за минути и не за лична среща с него, а "за да се запознае със съдържанието на един плик".
  Само това искам да знам: кои са "някои"-те, останалото е пълен кьорфишек! Що да не се срещат с него, да не е бил под запрещение?

  Доброто е заразно
 52. 52 Профил на grajdanin1
  grajdanin1
  Рейтинг: 643 Неутрално

  До коментар [#38] от "impala":

  "Абе, на коя дата е Костов?
  Не мога да го намеря. Искам да си го разпечатам, да си го сложа в рамка и да си го ковна на стената."

  Защо точно Костов? На какво дължи това специално отношение от ваша страна?

 53. 53 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1033 Любопитно

  А кой вкара парите на държавните фирми и на общинските фирми на общините на ГЕРБ в тази пирамида?
  Кои Магнолии?

 54. 54 Профил на info111
  info111
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  Цитат:

  "Вероломното покушение, което беше извършено срещу банката от политико-икономически кръгове, следствие, прокуратура и съд, както и БНБ, НАП и всевъзможни други държавни институции, доведе до неминуемия й крах. Крах, който коства много на депозантите в банката, както и на държавата, поради злия умисъл или безхаберие на лицата, които я управляват."

  Цветан Василев може да е всякакъв, НО ВСИЧКИ НИЕ ОТЛИЧНО ЗНАЕМ И ВЕЧЕ БЕБРОЙ ФАКТИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА КАТЕГОРИЧНО СОЧЯТ, ЧЕ КАЗВА ИСТИНАТА ТУК!
  А всъщност това, което казва - Вероломното покушение, което беше извършено срещу банката от политико-икономически кръгове, следствие, прокуратура и съд, както и БНБ, НАП и всевъзможни други държавни институции, доведе до неминуемия й крах." е, отново,

  ЧЕ В БЪЛГАРИЯ МАФИЯТА УПРАВЛЯВА И СИ ИМА ДЪРЖАВА!!!

  И ТОВА Е САМАТА ИСТИНА, независимо от вината на самия Цветан Василев!

 55. 55 Профил на Meчо Пух
  Meчо Пух
  Рейтинг: 798 Неутрално

  [quote#4:"mtmvb"]Иван Костов..................
  Котьоооооооооооооооо[/quote]

  ... Костов ако е правил мушенгии да си носи последствията... само да ти напомня че ако ги е правил е било в лично качество, защото не беше на власт много преди и след този период и не е вземал решения от името на държавата - не Костов пълнеше банката с държавни пари, не Костов назначи Искров, Мавродиев, Цацаров, ДАНС - всичи тия могат да си направят енда семейна снимка пред една магнолия... а липсващите 4.5 милиарда требе да ги копаме не под теменужките, а около магнолията... или около пауните - се тая

  Колкото повече, толкова повече!
 56. 56 Профил на z.123.c.976.9
  z.123.c.976.9
  Рейтинг: 605 Весело

  Мустак, пускай нещо по-сериозно, че взе да олекваш.

  Който не разбира сам, няма да разбере и с обяснение
 57. 57 Профил на oanes
  oanes
  Рейтинг: 225 Неутрално

  Кълбото започна да се разплита. Цялата хайдушка пасмина ще лъсне и е хубаво ЕС да види, какво е истинското положение в България и този на народа. Цветан Василев ще се върне на бял кон, когато истината излезе. Най -малкото защото ще покаже на света същноста на олигархично мутринският модел на управление на страната. Светът ще види защо сме бедни и ограбвани. Така, като го гледам, този човек има знанията и познанията да оглави страната и демонтира този отвратителен строй властващ в нея.

 58. 58 Профил на Gopeто
  Gopeто
  Рейтинг: 2228 Неутрално

  Отново работата ще я свършат престъпниците, не властите.

  "За мен върхът е онова високо място, от което ясно съзирам следващата си цел" Боян Петров
 59. 59 Профил на Хи-хи
  Хи-хи
  Рейтинг: 1513 Неутрално

  Ако пусне и записи от камерите направо ще избие рибата. Засега ще се задоволим с "виждахме се", "коментирахме икономиката" и т.н. Нема да е лошо и да каже какво е имало в пликовете....

 60. 60 Профил на Nazlim S
  Nazlim S
  Рейтинг: 334 Неутрално

  За всички които са висяли като закачалки във КТБ да се знае по именно и по конкретно. Защо е трябвало да висят? За да стигнат по лесно висините. Или КТБ е била застрашена от зиметресение. И те са отишли ужким да потпират. Но крайната им цел е била да я разрушат до основите.

 61. 61 Профил на mtmvb1111
  mtmvb1111
  Рейтинг: 442 Неутрално

  До коментар [#52] от "grajdanin1":

  щото е еманация на честността и морала.... Кака тъй ша са среща с мафиоти кат Василев, пък и пари в банката му ще държи... Абсурд...

  Руското влияние убива България! "Дневник" също....
 62. 62 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1033 Весело

  Божо Трика, сегашния министЕр на икономиката, и той е в тефтера

 63. 63 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 1661 Весело

  По важно е да стой в затвора и там да правим списък от посетители

  подпис
 64. 64 Профил на mtmvb1111
  mtmvb1111
  Рейтинг: 442 Неутрално

  До коментар [#55] от "Meчо Пух":

  така, така..... Гражданинът Костов се дъни в лично качество, сакън да не си помисли някой, че не е работил цел живот в полза роду и демократию.....

  Руското влияние убива България! "Дневник" също....
 65. 65 Профил на info111
  info111
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  Сега призовавам всички много да внимават, защото точно в това действие, точно в този момент по стар кукловоден милиционерски обичай следва поредното ... ОТКЛОНЯВАЩО ВНИМАНИЕТО АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ. А с оглед на момента може би и СЕРИЯ ОТ АКТИВНИ МЕРИПРИЯТИЯ!
  Ще има атрактивно хвърляне на съвовете на нямоя избрана жертва, гладиаторски титанични двубои - абе пълна програма за отклоняване на вниманието.

  И между другого колкото и да не им се иска или вярва на някои, аз мисля, че шансовете това да стане с активното участие на Бат' Бойко СА ОГРОМНИ!

  Казах ви и преди - настанете се и се облегнете удобно и се наслаждавайте на шоуто на червените кукловоди!

 66. 66 Профил на zapp
  zapp
  Рейтинг: 452 Неутрално

  Не държава, а каца с лайна.Само в родилния дом изглежда има невинни по тия места. Много бързо и лесно става метаморфозата до образа на рогатия, и как няма да е така като Темида освен, че е сляпа , е и глуха... и за двете доказано 100%.

 67. 67 Профил на Сашо
  Сашо
  Рейтинг: 714 Неутрално

  [quote#50:"chicago514"]Тиражите се вдигат,Пеевски доволен,телевизиите доволни.[/quote]

  За това има, макар и малко, свободни медии. Чакаме реакцията им.

  "Socialism is the philosophy of failure, the creed of ignorance and the gospel of envy." Winston Churchill
 68. 68 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 702 Неутрално

  Ако чете този форум ще му кажа така:
  Пич, продължавай в същия дух! Аз лично съм склонна да вярвам на теб. Защото КТБ беше вкарана наистина във изкуствен фалит. Доказателство за това е че доста знакови фигури са изтеглили всичките си пари и закрили влоговете си само броени дни преди поставянето на банката под особен надзор.
  Ама да се и пазиш! Щото мамин дебелянов нали ти беше пратил СМС-че да си внимавал, щотото той знае къде си. Естествено цацата си го премести в другия крачол/да ме извините/.

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 69. 69 Профил на grajdanin1
  grajdanin1
  Рейтинг: 643 Неутрално

  Почти заметоха следите. Всекидневно някой хвърля някакви информационни бомби. Аз съм убеден, че това изобилие от информация и дезинформация цели да скрие какво точно е станало и кой е грабил най-много.
  Ще разберем какво е станало, когато разберем кой назначи Цветан Василев за банкер. Има един хубав роман - "Разруха". Там се разказва за как Партията назначава един милиционер за бизнесмен. Човекът се оказва кадърен и просперира. Но веднъж нещо сгази лука (опитва се да не слуша Шефа) и само за месец е напълно разорен, подгонен и с огромни дългове.
  Все си мисля, че този роман не е чиста измислица.

 70. 70 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1033 Любопитно

  [quote#46:"majorman"]А га Мустака яде кифтетата, ни рива, нали?[/quote]
  Пеевски и Мустака дълго време са били много близки "партньори". И се скарват когато трябва да поделят ограбеното от тях.

 71. 71 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3163 Весело

  [quote#28:"theanalyser"]Типично ченге от ДС, всичко се записва и се чака моментът, за да се покаже. [/quote]
  Глупости!
  Баш па тоя бакалски тефтер е на портиерите,
  не е ченгеджийска работа.

  Ченгеджийските записи тепърва мисля, че ще излизат.
  От секюрити системата вътре, на шефския етаж ...
  Очаквам не моми Калини, а делово, но задушевно разхождане под ръка и разговори на четири очи и на уше да пуска Цветан Василев тепърва ...

 72. 72 Профил на oanes
  oanes
  Рейтинг: 225 Неутрално

  Тези мушмороци с "пълните пликове" взели да го съдят. Тези същите довчерашни храненици хвърлят камъни по него. Ужас, какъв позор.

 73. 73 Профил на abygale
  abygale
  Рейтинг: 551 Неутрално

  Факт е, бе КТБ стана жертва на олигархичен канибализъм от страна на политическата класа. И каква ирония - точно тия, които спретнаха умишления фалит на банката, могат да бъдат пометени завинаги от политическата сцена и да станем свидетели на класически пример за връщането на бумеранга! "ПАРАЗИТИ, ИСТИНСКОТО ШОУ ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ!"

 74. 74 Профил на Nazlim S
  Nazlim S
  Рейтинг: 334 Неутрално

  До коментар [#23] от "Ватник":
  Й.Цонев е в Лексикона.

 75. 75 Профил на info111
  info111
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  "На 16 юли 2013, според разпространените списъци, Йордан Цонев се е засякъл или пред или в кабинета на Василев и с бившия лидер на ДСБ Иван Костов, защото двамата се отбелязани като влезли в сградата с 2 минути разлика."


  Иван Костов и Йордан Цонев - бивш премиер и финансов министър, и дпеутат и председател на комисия, бивши съпратийци, ПРИ ... ПРЕСЛЕДВАНИЯ И ОБВИНЕН ЗА 4 МИЛИАРДА ЛЕВА СОБСТВЕНИК НА КТБ!!!

  И никой от тези велики иначе финасисти, икономисти и родолюбци НИЩИЧКО НЕ ЗНАЕЛ ЗА КТБ И ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ!!!

  Класика!

  Майтап, бе Уили!

  А същият Костов орева орталъка и обходи всички медии да носи от десет кладенеца вода как държавата трябвало да спаси КТБ на всяка цена, макар и да заяви, че нишо не знаел за реалното състояние на банката.
  А Цонев пък НАПРАВО ОПИТА ДА ПРОБУТА ПРИ ЗАКРИВАНЕТО НА ПРЕДНИЯ ПАРЛАМЕНТ В СУМАТОХАТА ЕДНО ЗАКОНЧЕ ЕДНИ НЯКОЛКО МИЛИАРДА ОТ ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИНА НАБЪРЗО ДА СЕ НАЛЕЯТ В КТБ И ДА ЗАПЪЛНЯТ БЕЗ МНОГО ШУМ ДУПКИТЕ!!! В комплект с едно законче за цензура, заедно с другият мошеник и престъпник - Иван Искров!

 76. 76 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 3105 Неутрално

  https://www.youtube.com/watch?v=t99KH0TR-J4

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 77. 76 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 2745 Неутрално

  До коментар [#67] от "Сашо":
  Има една пиеса -Вестникар ли?-от Иван Вазов.
  Почтен човек вестник не пише. Речеш ли вестникар, значи все едно казваш чапкънин.”Има почтени журналисти,чакаме им реакцията.Защото сега Василев пуска кои са били при него,после ще пусне пък какво са си говорили,това са къде по интересни теми от някакви си реформи.

 78. 78 Профил на Ген. Колев
  Ген. Колев
  Рейтинг: 493 Любопитно

  Охх, Котьооо..... цялата пасмина оплетени като свински черва, някой има ли очуден?!? Естествено и др. Костов в кюпа.....за верните му фенове.... дано им попросветне, че нищо случайно няма и няма да има през годините на т.нар. "преход"....нема лабаво, всички са чада на Партията майка/ДС/КГБ и техните уродливи метастазни пипала!

 79. 79 Профил на dan1
  dan1
  Рейтинг: 388 Неутрално

  Дайте линковете де! В крайна сметка публикувате съдържанието на мейла ( с уговорката че бил от gmail) ама до линковете не стигате! Няма драма да ги сложите, дори и преди да сте проверили дали Прокопиев например присъства там. Казвам го, не защото мисля че го е посещавал, а по скоро да подчертая, че е хубаво се даде материала и в суров вид, преди да е проверен има ли и от наш'те

 80. 80 Профил на impala
  impala
  Рейтинг: 225 Неутрално

  [quote#52:"grajdanin1"]Защо точно Костов? На какво дължи това специално отношение от ваша страна?[/quote]

  Щото едно време, не много отдавна, му вервах и му гласувах.

  Борисов комплексира хора, които изглеждат образовани, компетентни, успели...ключът е в думата "изглеждат"
 81. 81 Профил на grand funk railroad
  grand funk railroad
  Рейтинг: 1102 Неутрално

  Иван Костов никога не е отричал това.

  Parmi ceux qui n'ont rien à dire les plus agréables sont ceux qui se taisent. Coluche
 82. 82 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3779 Неутрално

  https://www.youtube.com/watch?v=SkGFEfvtQY0

  The best is yet to come!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 83. 83 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3779 Любопитно

  Абе от кога не сте виждали Цветанов…..жив?

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 84. 84 Профил на grajdanin1
  grajdanin1
  Рейтинг: 643 Неутрално

  До коментар [#71] от "xm...":

  "Баш па тоя бакалски тефтер е на портиерите,
  не е ченгеджийска работа. "

  А как се е добрал до него. Аз ако отида ще ми го дадат ли. От статията става ясно, че портиерът е един за много фирми и очевидно не работи за КТБ.

 85. 85 Профил на ivanalex2
  ivanalex2
  Рейтинг: 497 Неутрално

  До коментар [#15] от "Краси":

  Само не е ясно как ние можем да чистим в съд и прокуратура. Те са независими (поне от нас).

 86. 86 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 3105 Весело

  Сигурен съм, че в Сърбия Василев се чувства сигурен и, познавайки нрава му от битността на "банкер на годината", не се съмнявам, че ще продължи да ни забавлява. Все пак помним гневните писма до Дойче веле. А сега мотивите са къде по автентични.
  [quote#76:"Николай Колев"]https://www.youtube.com/watch?v=t99KH0TR-J4
  [/quote]

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 87. 87 Профил на grem
  grem
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Едва ли е случайно, че ги нарича "другари".

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 88. 88 Профил на pslab
  pslab
  Рейтинг: 225 Неутрално

  Всичко това е прекрасно ... за пуканки .. И КАКВО ОТ ТОВА ..

  НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ

 89. 89 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 1936 Неутрално

  Вече час списъкът виси тук, а от "заподозрените в съпричастност с кръга Пеевски медии" ни дума, ни вопъл, ни стон. На първите им страници - снимки в 14"-формат от последното интревю на Мая Манолова, трансферните цели на Байерн Мюнхен и съветите за плажен секс на Кобилкина.

 90. 90 Профил на Trayan
  Trayan
  Рейтинг: 874 Неутрално

  А Бойко Борисов не го е посещавал. Той просто си го закриляше.
  Едно посещение при шеф на банка нищо не значи. Важна е каква е била целта.

 91. 91 Профил на oanes
  oanes
  Рейтинг: 225 Неутрално

  Неведоми са пътищата господни ..... . Каква ли ще е съдбата на този човек ? Има всички предпоставки да промени страната към добро, защото комплота КТБ е огледалният образ на цялата с-ма властваща в страната. И ако наистина е за истината и доброто ще му стискам палци. Ще видим.

 92. 92 Профил на info111
  info111
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  "Както съм имал възможност в предишни мои интервюта да заявя – не политиците са ме създали. ОТ МЕН ТЕ, ОСОБЕН НАГЛО И АРОГАНТНО, СЕ ВЪЗПОЛЗВАХА. ( Василев - хайде сега, след като разбрахме всички това и сме убедени, след тази информация за това как са се натискали на тълпи при теб, И КОНКРЕТНИ ФАКТИ И ДОКУМЕНТИ - С ИМЕНА И ЦИФРИ, ЗА "ТЕЗИ ПЛИКОВЕ", АКО ОБИЧАШ - бел. моя) ПАРАЗИТИРАХА ВЪРХУ МЕН и за да опазвам КТБ АД, СЪМ С ПРИНУЖДАВАЛ ДА ИМ ПРАВЯ УСЛУГИ (именно - хайде сега по-конкретно и обстоятеслтвено ЗА ТЕЗИ "УСЛУГИ" ДЪЛГИ ГОДИНИ. КОГАТО ОТКАЗАХ ДА ПРОДЪЛЖА - ТЕ ПРОСТО УБИХА БАНКАТА. (Василев, тук имаме всички един много прост въпрос - И ЗАЩО И КАК, КАКВО НАЛОЖИ ИЗВЕДНЪЖ ДА СЕ ОТКАЖЕШ ДА ИМ ПРАВИШ УСЛУГИ - НЯКОЙ ИЛИ НЯКОИ СТАНАХА МНОГО АЛЧНИ И ПОИСКАХА ТВЪРДЕ МНОГО ИЛИ ВСИЧКИ ЛИ? И КОЙ, КОИ? - бел. моя) Активни участници и мълчаливи съучастници бяха всички."

  И всички ме предадоха."

 93. 93 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 931 Неутрално

  Интересно! Само яз ли не успявам да отворя списъ ите с посетителите!?

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 94. 94 Профил на СОРОСОИДЕН ИЛЮМИНАТ
  СОРОСОИДЕН ИЛЮМИНАТ
  Рейтинг: 931 Весело

  До коментар [#2] от "shileto":
  До коментар [#4] от "mtmvb":

  Бреййй, открихте топлата вода, велосипеда и Америка Някога Костов да е отричал, че има пари в КТБ? Или да е казвал, че не познава Цветан Василев?
  И доколкото си спомням от 2013 г. той е извън политиката, а че не заема никакви държавни постове от 2001 г. май трябва да се напомня на всички "умни" глави като вашите?
  Апропо - среща между Цветан Василев и ББ имаше ли или да?
  Интересни са другите имена - от всички партии, партийки, държавни органи и т.н. Интересно е и друго - при чии правителства КТБ се пълнеше с държавни пари, а медиите на Пеевски и Василев пееха дитирамби за управлящите? А най-интересно е друго - с помощта на кои личности и институции банката беше показно ликвидирана и цялата финансово-кредитна система бе поставена под угрозата да повтори есента на 1996 г.???? Да припомням ли кой зовеше по ТВ "хората да си изтеглят парите"?

  Свободните хора избират, пробват, грешат, успяват и вървят напред. Робите си кютат и чакат някой да ги оправи.
 95. 95 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1033 Весело

  [quote#90:"b_d_s"]А Бойко Борисов не го е посещавал. [/quote]
  С него са се срещали нелегално, по "гаражите"

 96. 96 Профил на роджър
  роджър
  Рейтинг: 877 Неутрално

  Василев не е вода-ненапита, разбира се, но не той фалира и окраде банката, и нищо чудно да се окаже, че 2-3 млрд. са солена, но съвсем прилична цена за едно очистване на т.нар. политически елит, и за пълен рестарт !

  https://www.youtube.com/watch?v=7wBkJ8oIvRg
 97. 97 Профил на Nazlim S
  Nazlim S
  Рейтинг: 334 Неутрално

  До коментар [#87] от "grem": Нарича ги 'другари', щото са се сражавали заедно на банковото поле с валути. От сега нататък, очаквай ги да си копаят (нещо друго) един на друг с цензори.

 98. 98 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 1936 Неутрално

  [quote#90:"b_d_s"]Едно посещение при шеф на банка нищо не значи. Важна е каква е била целта.[/quote]

  Списъкът посетители обаче може да бъде насложен върху други списъци и да потърсим има ли, няма ли известни припокривания по време и място на събитията. Например със списъка апологети на Южен поток.

 99. 99 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3779 Неутрално

  [quote#81:"grand funk railroad"]Иван Костов никога не е отричал това.[/quote]
  Забелязвате ли как бият все по Реформаторския Блок!? Това е защото РБ са най-голямата опасност за статуквото. Те пречат най-много както на мафиотската комбина БСП/ДПС, така и на стремежът на Русия да се възцари над България.
  Най-интересното е, че все бият по околностите - Костов, хасковския кмет….

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 100. 100 Профил на Maradona
  Maradona
  Рейтинг: 536 Весело

  Този ще си изпее всичко ,да продължават да го дразнят това е полезно за държавата!
  От написаното личи психиката на човек,на който му е писнало от всичко и от всички!
  Добре че се покри в Сърбия ,парите така и така щяхме да ги платим ,но поне да узнаем истината!
  Цацаров спиш ,за пликчета се разприказва човека!!!!!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK