Навалицата в кабинета на Цветан Василев

Цветан Василев на лекция в УНСС

© Юлия Лазарова

Цветан Василев на лекция в УНСС"От мен политиците са се възползвали. Никой не ме е "създал". Но всички започнаха да се възползват и особено арогантно в последните пет години."
Цветан Василев, 29 март 2015, интервю за "Гласове"


"От мен те, особено нагло и арогантно, се възползваха. Паразитираха върху мен и за да опазвам КТБ АД, съм се принуждавал да им правя услуги дълги години. Когато отказах да продължа – те просто убиха банката. Активни участници и мълчаливи съучастници бяха всички. И всички ме предадоха."
Из писмо до медиите, подписано от Цветан Василев, за което той обяви, че не е от него, 14 май 2015 


Мажоритарният собственик на фалиралата КТБ отрече да е изпращал писмото, което в ранни зори в четвъртък медиите получиха, но не направи коментар за прикачените документи в него, които се оказаха по-интересни. В изявлението си Василев не коментира файловете с десетки страници - копия от тетрадките на охраната в централата на банката и фирмите му на бул. "Цар Борис Трети".
Тяхната автентичност продължава да не е опровергана


прокуратурата също не е коментирала дали те са сред проверяваните в разследванията срещу КТБ.


Някои от хората, чиито имена бяха открити коментираха защо е било нормално и обяснимо да се срещат с Цветан Василев, други отказаха да говорят по темата, трети трудно ще бъдат достигнати за въпроси. А премиерът Бойко Борисов побърза да се похвали, че него го няма вътре и "нямам хора там". Той пропусна Стоян Мавродиев - шефът на КФН, който често е посещавал кабинета на Василев, който е сред учредителите на ГЕРБ и беше депутат от партията преди да заеме този пост. На уточняващ въпрос, Борисов обяви, че Мавродиев не бил от ГЕРБ.


Копията показват списъците с посетителите – по дни, часове на влизане и излизане, както и при кого точно са били. Изтеклите записи обаче са само за определени периоди през 2013 г. и 2014, включително и след поставянето на банката под специален надзор, когато Василев вече е извън България. Допитване на "Дневник" до други банки показа, че и при тях това е обичайна практика – охраната да вписва имената на всеки влизащ по подобен начин.


Повечето от имената в дългите списъци, които говорят за претрупания график на банкера година преди банката да бъде обявена във фалит, не могат да се определят като изненада за обществото. Няколко записа са заличени с коректор. Прави впечатление, че понякога в рамките на минути влизат по няколко човека за среща при Василев (въпреки че за писмото Василев обяви, че не е от него, в текста му се намекваше, че кратките визити са били гостите да се запознаят със съдържанието на един плик).


Самият Василев лансира в краткото съобщение на сайта си тезата, че оповестяването на записаните в тетрадките идва след като не са успели да му "затворят" устата - да му припишат думи, които го устройват.


"Дневник" прегледа към този момент около 80 % от списъците и без претенции за изчерпателност представя най-интересните имена, които личат в тях. (Читателите, които искат да се включат с данни и коментар към обработването на информацията от тетрадките - могат да го направят тук).


Кои са посетителите в кабинета на Цветан Василев


Политици (бивши и настоящи), бизнесмени, представители на ДАНС и на държавни институции и журналисти са обичайните имена, които се виждат в изпратените дълги списъци. Заради многото имена в него, част от ироничните коментирати в социалните мрежи бяха, че е по-лесно и кратко да се каже кой не е в тетрадките на охраната, отколкото да се изрежда кой е в него.


Оповестеният списък, ако приемем, че е автентичен, показва вече отдавна станали известни зависимости – чрез поведението на съответните личности или на компаниите, които ръководят. В тях (пак без изненада) липсва името на Делян Пеевски и майка му Ирена Кръстева.


Противно на очакванията от оповестеното най-малко са политиците – депутати, кметове, бивши шефове на политически сили, които са записани като посетили веднъж или неколкократно. Депутатът от ДПС Йордан Цонев, който напоследък сипе тежки думи срещу схемите на работа на КТБ и дори обяви, че е работила като пирамида е един от гостите. Не може да не се отбележи присъствието на бившия премиер и бивш лидер на ДСБ Иван Костов. След затварянето на КТБ той защитаваше тезата, че не трябва да й се отнема лиценза, а наскоро стана известно, че е променил договора си и така е направил 100 хил. евро гарантирани от държавата, въпреки че първоначално те са били вложени при преференциална лихва, което ги поставя по закон извън защитата. Днес пред "Дневник" Костов каза само - "Няма какво да говорите с мен".


От тетрадките се виждат неколкократни посещения на  зам.-председателя на АБВ и бивш вътрешен министър Румен Петков – сам, а в един от случаите и придружаван от Красимир Каракачанов, лидер на ВМРО и зам.-председател на парламента (пред "Капитал" той коментира, че с Василев го свързвали "човешко-семейни и приятелски", а не политически отношения).


На срещи при Василев са били и депутатите от БСП Явор Куюмджиев, Кирил Добрев (в един от случаите придружен от сестра си), Димитър Дъбов (описан като "г-н Дъбов"), Атанас Мерджанов, бившият съветник на Сергей Станишев - Росен Карадимов. (За него припомвяме, че в интервю пред "Труд" от 2009 г. Весела Лечева, управлявала Агенцията за младежта и спорта по време на Тройната коалиция  твърди, че "двама души управляваха държавата в края на нашия мандат - Делян Пеевски и Росен Карадимов").


Сред честите гости е и Димитър Абаджиев, бивш депутат от СДС и ДСБ, както и бивш член на партията на Яне Янев РЗС. Той беше и представител на България в проекта Набуко, изпратен от правителството на ГЕРБ. На няколко срещи в тези периоди е бил и бившият министър на отбраната в кабинета на Иван Костов Бойко Ноев, който миналото лято обяви, че 90% от парите на военната индустрия са били в КТБ.


Настоящият депутат от "Български демократичен център" (преди "България без цензура" на Николай Бареков) и бивш тв водещ Росен Петров,  бившият лидер на СДС Пламен Юруков, Георги Гергов от БСП. 


Бизнесвръзките на КТБ


Заради спецификата на КТБ да работи предимно с корпоративни клиенти не е изненада дългият списък с посетители от бизнес средите, които е имало какво да обсъждат лично с Василев извън евентуалните им отношения по вземане на кредити. Неколкократен посетител на кабинета на Василев е съдружникът му доскоро в "Булгартабк" италианският бизнесмен Едуардо Миролио, който отрече да има общо с промяната на собствеността, която в крайна сметка премина в лагера на Пеевски, според информация, цитирана от "Капитал" преди година.


Палитрата от бизнес посетители обхваща различни сфери – през собствениците на "Винпром Пещера" - Антон Щерев и Атанас Петров, бивши и настоящи акционери в "Петрол" - Гриша Ганчев, Денис Ершов, Димитър Събев, свързани с оръжейния бизнес (оръжейния търговец Петър Манджуков, Банко Банков, основен акционер в "Аркус", Николай Ибушев, изп. Директор на "Арсенал"), Борислав Дионисиев – член на борда на редица дружества, Георги Гергов – бизнесмен и лидер на БСП в Пловдив, Богомил Манчев, един от собствениците на ПИБ Цеко Минев.


На 20 май 2014 преди името на Гриша Ганчев, е вписано това на шефа на "Лукойл България" Валентин Златев, като не е ясно дали двамата са били на общ разговор с Василев.


Икономистът и настоящ съветник на министъра на икономиката Божидар Лукарски – Владимир Каролев няколко пъти е записан в тетрадката за посещения. "Преди да се разпищят, в КТБ съм ходил съвсем открито с одиторите от Грант Торнтън за БТК. Че отивам да се гмуркам и няма да ме има много", пише по този повод днес в профила си в "Туитър" Каролев. Неговият съдружник в Банковата консолидационна компания Алекс Бебов също е вписан няколко пъти.


Братята Милен и Георги Велчеви както и Красимир Катев, който беше заместник-финансов министър при управлението на НДСВ също са сред посетителите. Двамата братя са ходили няколко пъти в тези периоди. В момента и тримата са представители на руската банка ВТБ у нас, която е акционер в КТБ, а също и в БТК. Според разследване на "Капитал" от последните месеци руската банка се опитва да овладее БТК.


На 21 ноември 2013 пред или в кабинета са се засекли Милен Велчев и Иван Костов.


Младен Михалев, известен като Маджо съвместно с Венцислав Стефанов, президент на футболен клуб "Славия"ъщо са отбелязани в тетрадките с посещение на 7 ноември 2013 г.


Сред посетителите са и други бизнесмени Виктор Папазов, Веселин Марешки, енергийният лобист Стефан Гамизов.


Медии на килимчето


Преди да рухне КТБ в едно от малкото дадени интервюта Цветан Василев признаваше за медийна собственост от около 7 на сто само в "ТВ7" като категорично отричаше да се меси в медийната политика. Тогава влиянието му върху медиите минаваше по линията на медийна собственост на семейството на депутата Делян Пеевски. След рухването на банката заради опитите да се съберат раздадените кредити от КТБ – много от тях в нарушение на законодателството – чрез свързани лица, се видя доста по-голям замах на влиянието и финансовото подпомагане на медии. 


Първата вълна - "Телеграф", "Монитор", "Политика", множество регионални издания, бяха вестниците, които депутатът Делян Пеевски и майка му Ирена Кръстева изкупиха със заеми от КТБ (заемите се оказаха върнати, собствеността официално остана в "моето семейство" по израза на Пеевски). След фалита на КТБ обаче стана ясно, че практически всички останали вестници, с изключение на "Сега", "Капитал" и "Стършел", са били "част от семейството", макар формално да не са сменяли собствеността си, пише "Капитал" в един от последните си броеве.


Това обяснява и присъствието в тетрадките на имената на дълга редица от журналисти, шефове и собственици на медии. Сред тях са Петьо Блъсков, издател на "Труд", Силва Зурлева и Дидие Щосел, главен изпълнителен директор на "Нова телевизия", Иван Гарелов, предишния директор на БНР Валери Тодоров (банката в един период беше рекламодател на държавното радио – бел. ред.), настоящият Радослав Янкулов, собственикът на "24 часа" Венелина Гочева, ПР специалистът и собственик на novinite.bg (в този сайт Василев често дава интервюта след затварянето на банката) Максим Бехар, рекламният експерт и акционер в БиТиВи Красимир Гергов, издателите на "Преса" и "Тема" Тошо Тошев и Валери Запрянов, бившият шеф на "Фрог нюз" Огнян Стефанов, Светослава Тадаръкова. Тук се нарежда и журналистката Нора Стоичкова, понастоящем от "ТВ Алфа", която при едно от посещенията си е в тандем с Петьо Блъсков. Сред посетителите са и журналистите Ива Николова, Иван Михалев (бивш главен редактор на "Труд"), Тома Томов.


Тук може да се добавят и социолозите Андрей Райчев и Кънчо Стойчев, както и Мира Радева. Гост е бил и Влади Въргала (така е вписан в тетрадката), който не крие, че е бил спонсориран от Василев и е сред най-пламенните му поддържници.


... и държавата


В тази графа на посетителите кабинета на Цветан Василев попадат имената на представители на държавата, за които е най-малкото смущаващо да бъдат там.


Прави впечатление, че редовно около 18:45 ч. кабинетът на Василев е посещаван от все още оглавяващият Комисията за финансов надзор Стоян Мавродиев. Когато започнаха трусовете в банката той неколкократно обявяваше, че ръководеното от него ведомство няма нищо общо с контрола върху банката, пропускайки да спомене, че банката беше публично дружество и в този смисъл – попадаща под контрола на Комисията. Тази вечер пред "Нова тв" Мавродиев заяви, че това било част от длъжностната му характеристика.


Комисията се "отчита" също и с посещение на бившия си вече заместник-председател и бив данъчен шеф Николай Попов, Ралица Агайн – три месеца преди отново да бъде назначена за заместник-председател на ведомството, Апостол Апостолов, който в миналото също беше начело на финансовия надзор.


Тогавашният шеф на банков надзор в БНБ, който е разследван за КТБ, Цветан Гунев също е посещавал банкера.


Гост е и ректорът на УНСС Стати Статев, който е и в управителните органи на БНБ, а в университета беше домакин на спонсорираната от Василев среща с Пол Кругман.


ДАНСwithВасилев


Добро представяне има и от бивши шефове от ДАНС, в чиито доклад за дейността през миналата година нямаше и дума за КТБ. Виждат се имената на бившият заместник-председател Иван Драшков, Веселин Марков, бивш шеф на отдел в агенцията. През кабинета по една или друга причина са минали бившите шефове на ДКЕВР Ангел Семерджиев и настоящият на КРС – Веселин Божков, бившият министър на финансите Петър Чобанов, който и досега уверява, че не може да бъде обвинен, че е "проспал" случващото се в КТБ преди то да излезе на повърхността.


Ректорът на УНИБИТ Стоян Денчев също е сред посетителите, както и лидерът на "Гергьовден" и бивш партньор на "България без цензура" Любен Дилов.


Спортни шефове като Богдан Николов, оглавяващ Федерацията по мотоциклетизъм, Светомир Гоцов, на федерацията по хандбал, Христо Стоичков, придружен от спортния журналист Владимир Памуков, Константин (Тити) Папазов също са записани в тетрадките.


Ген. Уесли Кларк, който подкрепи "България без цензура" на Бареков също е посетил Василев.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (154)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 1004 Неутрално

  иСКАХТЕ ДЕМОКРАЦИЯ, ЕТО ВИ Я! пОГЛЕДНЕТЕ се в огледалото наречено Цветан Василев!

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 2. 2 Профил на Дневник:Анкета за или против новият сайт
  Дневник:Анкета за или против новият сайт
  Рейтинг: 561 Гневно

  "От мен те, особено нагло и арогантно, се възползваха. Паразитираха върху мен и за да опазвам КТБ АД, съм се принуждавал да им правя услуги дълги години
  ---------------------------------------------------------------------

  Възползвали са се, щото си се дал да се възползват Василев
  За тази доброволна любов са нужни двама Василев, така че, хайде стига крокодилски сълзи....

  Да мразиш е сериозно занимание. Имаш ли толкова време, да се "забавляваш" с това ?!?
 3. 3 Профил на Додо
  Додо
  Рейтинг: 972 Неутрално

  И под друга статия го написах днес, и пак ще се повторя

  Аз си мисля, че трябва да се поиска помощ от ЕК и да се сформира с Европол и т.н. екип от прокурори и следоветели и да се разплете всичко докрай и да хвърчат глави и да се влиза в затвора , когато си извършил престъпление, и един път завинаги да се прекъсне мисълта на повечето хора с власт, че това, което правят, ще остане безнаказано!

 4. 4 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 3233 Неутрално

  Милицията проговори.Реформи ли?Вижте какви интересни неща ще ви каже Цецо.Впрочем и на 17 вечерта очаквам от другото Цецо също интересни неща.

 5. 5 Профил на save_knforest
  save_knforest
  Рейтинг: 772 Неутрално

  Ако отворим досиетата на КТБ, все едно сме отворили досиетата на ДС.
  Цитирам по памет, не си спомням #Кой го беше казал.

 6. 6 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 1004 Гневно

  Коя политическа сила не е била свързана с Цветан Василев бе? Съюза на слепите може би! Я се погледни бе за кого си гласувал бе!

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 7. 7 Профил на abygale
  abygale
  Рейтинг: 561 Неутрално

  Eнтусиазмът с който Дневник и Капитал разнищват страниците от тетрадките на охраната нещо ми намирисва... за няколко часа има-няма десетина статии по тематат. А бе да не би Прокопиев да го е спретнал това активно мероприятие в стил ДС?

 8. 8 Профил на palav_nik
  palav_nik
  Рейтинг: 897 Неутрално

  Цецо Василев е рожба на комунистическите тайни служби...

 9. 9 Профил на Das Territorium
  Das Territorium
  Рейтинг: 1710 Неутрално

  Това добре, но чий са заличените с коректор имена, #КОЙ ги заличи и защо?
  Между другото едно от имената не е добре заличено - в bivol.bg може да се информирате чие е името.

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  A lie can run round the world before the truth has got its boots on. Terry Pratchett
 10. 10 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2199 Неутрално

  " Няколко записа са заличени с коректор . "


  Само това е достатъчно за мен, за да ме отврати и да започна да си мисля за ЛС- мероприятие ! Кой и защо ги заличи тези няколко записа ? Кои и защо ни поднася цензурирана информация ?
  ГНУС, КОЯТО ПЛАЩАМЕ, ЗА ДА ИМ ДАДЕМ ВЪЗМОЖНОСТ ДА НИ ПРАВЯТ НА МАЙМУНИ !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 11. 11 Профил на manu_chao
  manu_chao
  Рейтинг: 561 Неутрално

  Във документите на Цв. Василев няма нищо, което да събуди интереса на Цацаров.
  Да разплете схемата.
  Спи сладко Цацко!
  Морала е качество, от което престъпниците са оперирани.

 12. 12 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2199 Неутрално

  ЛС- мероприятие

  ДС- мероприятие
  Моля за извинение !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 13. 13 Профил на abygale
  abygale
  Рейтинг: 561 Неутрално

  До коментар [#5] от "save_knforest":
  [quote#5:"save_knforest"]Ако отворим досиетата на КТБ, все едно сме отворили досиетата на ДС.
  Цитирам по памет, не си спомням #Кой го беше казал. [/quote]

  Главният отварач на консерви с боб. Тоя, дето се издънва всеки път като си отвори устата...

 14. 14 Профил на bpcorp
  bpcorp
  Рейтинг: 832 Неутрално

  Абе бива ли да ни отклоняват вниманието с такива смешни листчета. К'во ме интересува кой е бил в кабинета на Цецко? Мен ме интетесува кой продължава да точи активите на КТБ.

 15. 15 Профил на daam
  daam
  Рейтинг: 1283 Неутрално

  Цяла кохорта са били на хранилката

 16. 16 Профил на abygale
  abygale
  Рейтинг: 561 Неутрално

  До коментар [#9] от "No hope for BG!":
  [quote#9:"No hope for BG!"]Между другото едно от имената не е добре заличено - в bivol.bg може да се информирате чие е името. [/quote]

  Казвай направо, не ни мъчи да търсим.

 17. 17 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 3164 Неутрално

  "И всички ме предадоха..." - всички ТЕ предават постоянно народа си, та с един колега ще се церемонят! Тетрадка за посещения!?! Колко ли други носители на информация има?!? Такава порнография едва ли има по света...

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 18. 18 Профил на theanalyser
  theanalyser
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  Какво значи при теб, Василев?
  Като какъв се срещат с теб, а ти и не искаш даже?
  Има си ред за кандитатстване при кредити, има си директори, кредитни инспектори и т.н.
  Дали пък не е било взаимна тази любов между вас...

 19. 19 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2622 Неутрално

  Да има сега кой да гепи тетрадките на Лукойл, ТИМ, Лев инс, Пещерска гроздова, Винпром Карнобат, Българска банка за развитие, РВД, АЕЦ Козлодуй...

  Но втора такава грешка няма да има. Обзалагам се, че 5 минути след излизане на сутрешната новина портиерите на всички "знакови фирми" са били изкомандвани веднага да качат списъка лично, само и единствено на баш шефа. И да проверят, да не е останало нещо по шкафовете...

  Гербаджийски корумпари, посрамихте България! Приравнихте ни с банановите републики!
 20. 20
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 21. 21 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 948 Неутрално

  Гротеска! Проститутка обяснява, кой как се е възползвал от нея!

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 22. 22 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 3984 Неутрално

  Дето се казва, цеетът на нацията !
  Спешно трябва радиоактивно обеззаразяване !

  klimentm
 23. 23 Профил на azmatahari
  azmatahari
  Рейтинг: 664 Гневно

  Очебийно е изброяването присъствието на журналисти.

 24. 24
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 25. 25
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 26. 26 Профил на abygale
  abygale
  Рейтинг: 561 Неутрално

  До коментар [#2] от "нуцо":

  Ти ако мислиш, че "доброволната любов" не я въртят де що се сетиш успели бизнесмени и банкери у нас, много се лъжеш. Я, само питай Домусчиев каква комисионна даде за да получи порт Варна и Бургас и на кой я даде. Питай и новите банкери на Пеевски & Ко - Цеко Минев и Мутафчиев. Това ни е големият проблем - в България не можеш да правиш бизнес и да си успешен без да си обект на изнудване от страна на нищонепроизвеждащият, грабителски политически "елит." Тук включи и маймуните от правораздавателната система... направо овчар да ти се прииска да станеш.

 27. 27 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4321 Любопитно

  Има ли някой изненадан от тази инфромация.............?

 28. 28 Профил на regular_observer
  regular_observer
  Рейтинг: 794 Неутрално
 29. 30 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 1004 Неутрално

  До коментар [#7] от "abygale":

  нека се знаят фактите, изводите всеки сам да си ги прави!

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 30. 31 Профил на abygale
  abygale
  Рейтинг: 561 Неутрално

  До коментар [#29] от "No hope for BG!":

  Тенкю, брато.

 31. 32 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 2306 Весело

  "Няма нито един мой човек вътре"

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 32. 33 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2199 Неутрално

  До коментар [#1] от "Бойко Борисов+Серге натикаха държавните пари в КТБ":

  " иСКАХТЕ ДЕМОКРАЦИЯ, ЕТО ВИ Я ! "


  Баси остарялата опорна точка !
  Абе, комуне, ти имаш ли представа от демокрация в Запвдна Европа ? Някога почувствал ли си я ? Защо си мислиш, че демокрацията в България е тази, която дава възможност на всички миризливи ченгета да опустошават банките, по времето на Жан Виденов и в наши дни - КТБ, да крадат безогледно собствения си народ, а откраднатото да делят с колегите си от КГБ и да правят всичко възможно да извадят България от ЕС и НАТО и да ни хвърлят в лапите на ЕАС ??? Ти имаш ли най-бегла представа, какво е демокрация, а не играта на демокрация ???

  В България няма демокрация, а само ченгесарска имитация на такава !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 33. 34 Профил на stein
  stein
  Рейтинг: 992 Неутрално

  За ходене - и аз на много места мога да ходя. Въпросът е дали някой е получавал подкуп от Василев? Ако е получавал, за какви точно "услуги"?

  "Свободата започва там, където свършва невежеството." Виктор Юго.
 34. 35 Профил на xmm
  xmm
  Рейтинг: 1114 Весело

  Как и кога е работил човека в тази навалица?

 35. 36 Профил на Додо
  Додо
  Рейтинг: 972 Неутрално

  До коментар [#29] от "No hope for BG!":

  Вежди Рашидов ми се струва, че е заличен ?

 36. 37 Профил на krastitel
  krastitel
  Рейтинг: 471 Разстроено

  Знам парите в пликове привличат доста паразити, проблемът е че привличат политици и регулатори на които ние им плащаме, за да бдят да няма такава пирамида като КТБ, но те пък всъщност ходели в КТБ да пазят и цоцат пирамидата, за наша сметка...
  егати длъжностната характеристика, честно

  krastitel
 37. 38 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 1004 Разстроено

  До коментар [#33] от "фашето":
  [quote#33:"niksan1"]Абе, ти имаш ли представа от демокрация в Западна Европа ?[/quote] ! Както на повечето българи не ми стигат парите, за да отида до Гърция, камо ли до Западна Европа! Представа за демокрация си вадя от бившите черни станиции, които натякваха за грешките и недостатъците на социализма. И демокрацията има същите недостатътъци, но монгократно увеличени! Или хората тук не са за демокрация, или демокрацията не е за нас! 25 години резултатът е плачевен! Икономически изчерпана система. Корупуция до небесата, която продълвава да расте! Тая статия е илюстрация на върховете на капитализма-Цветан Василев е един от тях...

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 38. 39 Профил на ASTYLE
  ASTYLE
  Рейтинг: 672 Неутрално

  Жалко че европейците са заети в момента с по-големи проблеми за решаване и не им е до нас. Само международно разследване може по обективен начин да докара нещата до край. Тука всеки е ръфал от баницата и е зависим по един или друг начин.

  EU now have 1 GB empty space
 39. 40 Профил на imar
  imar
  Рейтинг: 238 Неутрално

  Все същите муцуни, навързани като свински черва, продължават да ни се подиграват. Докога?

 40. 41 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2199 Неутрално

  До коментар [#14] от "bpcorp":

  " Абе, бива ли да ни отклоняват вниманието с такива смешни листчета ? "


  Около 95% от имената в " смешните листчета ", са онези, които са получавали каквото им е било нужно, дори са се запознавали със " съдържанието на пликове " !
  Останалите 5% процента, чиито имена липсват в списъците са на хора, при които Василев лично е ходил ...!

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 41. 42 Профил на stanislavdi
  stanislavdi
  Рейтинг: 1385 Неутрално

  тцъ тцъ тцъ, от ДПС нито един агент не е стъпвал там? И от ГЕРБ нито един? И как стана тази приватизация на Булгартабак? По телекса.
  Костовист съм и смятам, че Костов е най-добрия мин.председател на България. Но присъствието му около КТБ ме озадачава (слабо казано)

 42. 43 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1040 Любопитно

  До коментар [#36] от "Додо":

  А точно над него е Цветан Гунев - бившия подуправител на БНБ

 43. 44 Профил на Чърчил
  Чърчил
  Рейтинг: 774 Неутрално

  Доказателството "тефтерче" е отработен трик с който обвинението (в България) подсигурява провала си.

  ЗАВИСТТА ТРЯБВА ДА Я ЗАСЛУЖИШ.СЪЖАЛЕНИЕ ПОЛУЧАВАШ БЕЗПЛАТНО
 44. 45 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 1004 Неутрално

  [quote#33:"niksan1"]да крадат безогледно собствения си народ, а откраднатото да [/quote] тикат в офшорни зони, за да работи за Западните икономики-ВЕИ-собствениците!

  [quote#33:"niksan1"]да крадат безогледно собствения си народ, а откраднатото да [/quote] За частните вериги болници ли говориш? Тия като Софиямед? Те към коя партия бяха? Я провери в гугъл!
  Присвояването е ДЯСНА политика! Концентрация! Кокрупцията само помага за дасната политика на концентрация на богатството! Независимо дали говорим за обществени поръчки, КТБ, или за ВЕИ-та или вериги частни болници!

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 45. 46 Профил на Wizard
  Wizard
  Рейтинг: 672 Разстроено

  На всичките тези им трябва не съд, затвор и възпитание, трябва им желязо...рано или късно и това ще се случи, с тази неадекватна правораздавателна система. Аз лично ще се изкефя максимално, ако някой започне да изстребва една по една тези гниди публично, евентуално със снайпер! Съжалявам, че изказвам това свое мнение, НО то се базира на липсата на каквато и да е адекватност на цялата ни тромава и скъпо струваща правораздавателна система, начело на която са МВР и ДАНС! Жалко за България, а имаме толкова хубава природа и благодатен климат..

  Never underestimate the power of stupid people in large groups!
 46. 47 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1391 Весело

  До коментар [#43] от "stenli1":
  Ако бях на местото на Баце - сички в багажника и..на "осфициално посещение" у гаража

 47. 48 Профил на Мондиана
  Мондиана
  Рейтинг: 1320 Неутрално

  [quote#1:"Бойко Борисов+Серге натикаха държавните пари в КТБ"]иСКАХТЕ ДЕМОКРАЦИЯ, ЕТО ВИ Я! [/quote]
  Да, искахме и не я получихме. Получихме руска мафия, гарнирана с балканско гюбре.

 48. 49 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 924 Весело

  милиционерски кьорфишек който бе опитан да стане новина

 49. 50 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2622 Неутрално

  [quote#37:"krastitel"]парите в пликове привличат доста паразити, проблемът е че привличат политици и регулатори на които ние им плащаме, за да бдят да няма такава пирамида като КТБ[/quote]

  До едни обикновени инженерчета да бяха изкласили, щяха да крадат от арматурата и да слагат пясък вместо цимент в бетона, молейки се да не удари земетресение поне докато са живи...

  Гербаджийски корумпари, посрамихте България! Приравнихте ни с банановите републики!
 50. 51
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 51. 52 Профил на gotze
  gotze
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Странно, как така Прокопиев не е ходил при Цв. Василев!!
  И още, пак странно, всички са ходили при Василев, а той е ходил в гаража на Бойко Б, в Банкя!!

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 52. 53 Профил на Фес Deffender
  Фес Deffender
  Рейтинг: 561 Неутрално

  Има ли учудени?

  Definition of FOOL : Knowing the truth, seeing the truth, but still believing the lies.
 53. 54 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 1004 Разстроено

  До коментар [#33] от "niksan1":
  ето до какви нещастия води демокрацията на родна почва! Докато в [quote#0:"статията"] кабинета на Цветан Василев има навалица [/quote] от българските училища излизат полу-грамотни и неграмотни! Погледни коментар #33 от "niksan1": Този човек има под 200 думи на родния език в главата си! Не може да прави сравнения, камо ли да анализира или разсъждава! Което компенсира с обиди! Тъжно ми е! Докато едни крадат, други присвояват законно, а системите на здравеопазване, образование и социалната система се скапват!

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 54. 55 Профил на Krasimir Koev
  Krasimir Koev
  Рейтинг: 229 Неутрално

  през миналата година бях в известен магазин за часовници - близо до ктб , гледах една сертина водолазен модел , влезна един от депутатите в този списък , каза на продавачката нещо от сорта - дай ми красавица и си взе хъблот за над 30к € - плати в кеш но на пачките с чисто нови банкноти стояха стикерите на ктб ,замисли се и взе един дамски фортис - та така ....

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 55. 56 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2199 Неутрално

  До коментар [#18] от "theanalyser":

  " Има си ред за кандидатстване за кредити ..."


  Прав си ! Вината на Василев не е под съмнение, но ме вбесява факта, че дребните душички, които са се умилквали около него, сега неистово го посочват, като единствено виновен и правят всичко възможно да се разграничат ! Днес същите или " не го познават ", или познанството им е съвсем слабо " само по служебна линия " ( Данчо Ментата ) !
  Да, всичките 4,5 милиарда лева са откраднати от Цветан Василев и НИКОЙ ДРУГ НЯМА НИЩО ОБЩО С ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, КОЕТО НИЕ ВСИЧКИ ЩЕ ПЛАТИМ !!!

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 56. 57 Профил на Мондиана
  Мондиана
  Рейтинг: 1320 Неутрално

  [quote#3:"Додо"]Аз си мисля, че трябва да се поиска помощ от ЕК и да се сформира с Европол и т.н. екип от прокурори и следоветели и да се разплете всичко докрай и да хвърчат глави[/quote]
  Т.е. искате групово и масово сепуко. Е, няма как да стане. А и почти няма да остане кой да съдейства на ЕК, може би някой и друг преводач.

 57. 58 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1040 Весело

  До коментар [#47] от "Сиянието на Мрака":

  Псолютно
  А той Боко през 90-те има сериозен опит във возенето в багажника. Даже е "експерт".
  А после, по подобен начин, за една вечер си "прибра" цяла банка

 58. 59
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 59. 60 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1040 Любопитно
 60. 61 Профил на dosetliv
  dosetliv
  Рейтинг: 1477 Любопитно
 61. 62 Профил на За да останат ХОРА в България.
  За да останат ХОРА в България.
  Рейтинг: 727 Неутрално

  Ужас.... А Йоло Денев защо не го виждам в списъка ?

 62. 63 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2199 Неутрално

  До коментар [#38] от "Бойко Борисов+Серге натикаха държавните пари в КТБ":

  " 25 години резултатът е плачевен "


  Ами плачевен ще е, тъкмо защото няма демокрация, а само се имитира такава за да може смърделата ДС и нейните слуги от прокураткрата и съда да грабят безогледно и безнаказано ! Защо не е така в Чехия, Полша, Литва, Латвия и Естония ? Нали до вчера и те бяха в соцлагера и те строяха " социализма " и те днес се учат на демокрация ...?!

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 63. 64 Профил на Мондиана
  Мондиана
  Рейтинг: 1320 Неутрално

  Всъщност като се замисля сега се получи твърде много възбуда и се хаби твърде много енергия заради някакъв списък.
  Ами че ние нямаме нужда от този списък. Ние вече отдавна си ги знаем. Има ли значение плюс минус някое и друго име? Отдавна е ясно, че сме обхванати от чумна епидемия.

 64. 65
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 65. 66 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1700 Весело

  а Шаренкова и Митьо Гестапото къде ги забравихте?

 66. 67 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2199 Неутрално

  До коментар [#45] от "Бойко Борисов+Серге натикаха държавните пари в КТБ":

  " Присвояването е ДЯСНА политика ..."


  Да, така е ! Правителствата на Луканов, Виденов, Крадлив Деди, Станишев и Орешарски - всички изповядваха дясна политика !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 67. 68 Профил на Без коз
  Без коз
  Рейтинг: 936 Неутрално

  Арменски сценарии в парламента се очертава!

  Народ, който избира корумпирани, самозванци, крадци и предатели, не е жертва! Съучастник е !
 68. 69 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 3984 Неутрално

  До коментар [#64] от "Мондиана":

  Много вярно!

  klimentm
 69. 70 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 1004 Неутрално

  [quote#63:"niksan1"]тъкмо защото няма демокрация[/quote]
  25 години ви стигат! Или искате още 20 да си разигравате коня като Цветан василев и цялата свита демократи? За да станат 45 години ? 25 години грабеж не ви стигат, 45 може и да ви стигнат! Ха ха!
  Или системата не е подходяща за тоз матрял, или тоз матрял не е подходящ за таз система! Още 20 години не желая да ви търпя! Да ми налагате НЕРАБОТЕЩИ тук чужди модели! Още колко банки като КТБ трябва да фалират, преди да ви изгоним?

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 70. 71 Профил на hope
  hope
  Рейтинг: 3250 Неутрално

  От 50 имена в статията Дневник са подчертали това на Иван Костов на второ място.
  От както публично се изказа против схемите на Прокопиев, Дневник сериозно са го нарочили.

  Любовта ще спаси света!!!
 71. 72 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2199 Неутрално

  До коментар [#54] от "Бойко Борисов+Серге натикаха държавните пари в КТБ":

  " Този човек има под 200 думи в главата си "
  " Което компенсира с обиди "


  Кои, кого обижда в случая ? Между другото, започнах да изброявам, колко думи зная " на родния си език " и открих, че са 201 ...!
  Ще се извиниш ли, или извинението е чуждо на комуниста ?!

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 72. 73 Профил на oex13531876
  oex13531876
  Рейтинг: 450 Любопитно

  Дебелия нещо ми се губи ?! Такъв едър човек, пък да ми се губи...

 73. 74 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 3984 Неутрално

  До коментар [#65] от "Wizard":

  Постъпката на Костов е осъдима от морална гледна точка и нищо повече, не така стои въпроса с с действащите политици и магистрати. Или не виждаш разликата?

  klimentm
 74. 75 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2199 Неутрално

  До коментар [#64] от "Мондиана":

  " Отдавна е ясно, че сме обхванати от чумна епидемия "


  Няма спор, но все пак бих искал да зная, кои са вирусоносителите !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 75. 76 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2199 Неутрално

  До коментар [#70] от "Бойко Борисов+Серге натикаха държавните пари в КТБ":

  " Да ми налагате НЕРАБОТЕЩИ тук чужди модели "


  Наложеният ни модел от Сталин с помоща на Червената армия, да не би да беше български модел ? Е, той оттече в канала и когато си мислехме, че започваме да градим демокрация в България, се оказахме в КГБ-иски схеми с ДС-ски слуги и отвратителни червени тролове - петоколонници !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 76. 77 Профил на k_
  k_
  Рейтинг: 3467 Неутрално

  В Скопия записи, в София тетрадки от портиерната.
  Някой май е тръгнал с рогите напред да си джурка териториите дето си ги е смятал за негови още от 19ти век.
  Ще видим де ще му излезе края...

 77. 78 Профил на BiGman1
  BiGman1
  Рейтинг: 1844 Неутрално

  Четох, четох и ми прилоша...издрайфах се и пак ми е лошо...отивам да повръщам...

 78. 79 Профил на Тя
  Тя
  Рейтинг: 229 Гневно

  "Самият Василев лансира в краткото съобщение на сайта си тезата, че оповестяването на записаните в тетрадките идва след като не са успели да му "затворят" устата - да му припишат думи, които го устройват."

  Точно това не е вярно - на сайта си той казва, че ФАЛШИВИТЕ ПИСМА идват от страна на враговете му, след като не са могли да му затворят устата - затова вече опитват да му припишат думи, които да ги устройват!

  http://vlojitelka.snimka.bg/other/kotkata-shte-pazi-k-shtata-do-posledno-chaka-stopanina-da-si-doyide.852705.34824110
 79. 80 Профил на Valeria
  Valeria
  Рейтинг: 830 Неутрално

  [quote#8:"palav_nik"]Цецо Василев е рожба на комунистическите тайни служби... [/quote]

  Които без миг прекъсване ни управляват откакто се помним до днешна дата.

  https://goo.gl/8NG90J
 80. 81 Профил на Алф
  Алф
  Рейтинг: 1351 Неутрално

  Докато прокуратурата спи мишките си мишкуват.

  Ако още ме помниш, значи си от последното поколение, което си играеше на двора.
 81. 82 Профил на ck2013
  ck2013
  Рейтинг: 972 Неутрално

  а ЦВ е ходил при ББ с колата ясна е работата

  “I am sorry for the length of my letter, but I had not the time to write a short one.” Blaise Pascal
 82. 83 Профил на Абсент
  Абсент
  Рейтинг: 434 Неутрално

  ...всички останали вестници, с изключение на "Сега", "Капитал" и "Стършел", са били "част от семейството"... вестниците които чета, и които отстояват открита позиция, за разлика от всички останали пасквили. Добре, че са те и няколко блогъра. Стършел е малък вестник с достойни ХОРА.

  По-добре здрав и богат отколкото беден и болен
 83. 84
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 84. 85 Профил на Втора цетка
  Втора цетка
  Рейтинг: 948 Любопитно

  Господи...жалко, че си неграмотен, за да прочетеш статията...

  Това е Ъпсурт, мене ме нема във целата схема...
 85. 86 Профил на adolfbraunauin
  adolfbraunauin
  Рейтинг: 232 Любопитно

  [quote#3:"Додо"]Аз си мисля, че трябва да се поиска помощ от ЕК и да се сформира с Европол и т.н. екип от прокурори и следоветели и да се разплете всичко докрай и да хвърчат глави и да се влиза в затвора [/quote]

  какви розови сънища.....
  То е за сформиране и случване на всичко това всеки ден,всеки ден в България пищи за това,ама НЯМА,няма и няма да го бъде!
  Никакви ЕК,Европолове и нищо,всичко есамо приказка,никой не ще реално да се случва това,което трябва и искате! Всичко е едно лицемерие и голословие за пред народа!Лицемерие родно,лицемерие братско откъм Европата-също.
  Какви глави как си представяте да хвърчат,какво значи това "хвърчене" ?! Няма,няма...

 86. 87
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 87. 88
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 88. 89 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7741 Неутрално

  За разлика от другите,Костов от първия ден каза,че има депозит в КТБ.

 89. 90
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 90. 91 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7741 Неутрално

  Престъпление ли е да имаш депозит в четвъртата по големина българска банка,в която бяха и 70% парите на държавните фирми?Дневник,да не би да вменява вина за това.

 91. 92 Профил на Грант мотивиран, правоверен либерал
  Грант мотивиран, правоверен либерал
  Рейтинг: 506 Неутрално

  [quote#42:"stanislavdi"]Костовист съм и смятам, че Костов е най-добрия мин.председател на България. Но присъствието му около КТБ ме озадачава (слабо казано)[/quote]

  И след документираното "ходене на крака при "баш мафиота" (ако приемем, че списъка е достоверен и след преференциалната лихва по депозит в "банката на мафията" (цитат от р. кънвя), ти оставаш костовист?

  Дневник - рупор на демократичната цензура. "Правилата" на форума - СПОРЕД ФИНАНСОВИЯ ИНТЕРЕС НА СОБСТВЕНИКА :)
 92. 93 Профил на Грант мотивиран, правоверен либерал
  Грант мотивиран, правоверен либерал
  Рейтинг: 506 Неутрално

  [quote#89:"rosiraycheva50._"]За разлика от другите,Костов от първия ден каза,че има депозит в КТБ.[/quote]

  Викаш - честен човек, а?

  Ама май забрави да спомене тогава, че е добър познат с василев, че има депозит на специална лихва и други подобни детайли... забравил е човека, не че друго...

  Дневник - рупор на демократичната цензура. "Правилата" на форума - СПОРЕД ФИНАНСОВИЯ ИНТЕРЕС НА СОБСТВЕНИКА :)
 93. 94 Профил на Грант мотивиран, правоверен либерал
  Грант мотивиран, правоверен либерал
  Рейтинг: 506 Неутрално

  [quote#82:"ck2013"]а ЦВ е ходил при ББ с колата ясна е работата [/quote]

  Ясно е да. Изумително е как тролът може от нищо да направи нещо. Списък излязъл, в него пълно с политици и журналисти, които са плюли по ББ 24/7 (докато са ходили на инструктаж и заплата при шефа си), обаче не... друга била работата. василев се отчитал на ББ


  Дневник - рупор на демократичната цензура. "Правилата" на форума - СПОРЕД ФИНАНСОВИЯ ИНТЕРЕС НА СОБСТВЕНИКА :)
 94. 95 Профил на murttle
  murttle
  Рейтинг: 910 Неутрално

  А някой няма ли да "подхвърли" списък на кредитополучателите на КТБ, които не са върнали кредитите? Да напомням ли (за кой ли път!), че там са загубените 4,5 млрд?

 95. 96 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 1004 Весело

  До коментар [#76] от "niksan1": Къв сталин кви 5 лева? В русия има капитализъм! Тук също! Олигархичен и грабителски! Виж снимката по-горе! При соц-а , че и при И. К. тока беше евтин! Сега е скъп, щото в САЩ е така! Имаше достъпно здравеопазване и качествено образование, което теб не те е огряло! Има честни медии, честни болници, ВЕИ-та, офшорков капитализъм, мойто момче! Като в САЩ! Частни ЕРП-та! Търговци на ток! Къв сталин кънти в главата ти бе ! Токът-луксозна стока! Братът на президента Обама-прокарали му ток едва след встъпването на Обама в длъжност... Без акъл се прави, само да се краде, и да се слуша НОВИЯ голям брат! При социализма имаше работа! Колко души работят бе мамин? Колко месо се яде сега бе, мамин? На човек! "Свинско със зеле" -тогава беше свинското, сега-зелето! Колко струваше парното като % от доходите, бе , мамин? Ти си минавал прав под масата, ако въобще си бил роден! Ама с претенции! Хах! Демократче! с [quote#72:"niksan1"]201 думички в главата [/quote] по собствените си самопризнания! Беги да учиш! И да четеш, преди да знаеш!

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 96. 97 Профил на i7w35ozngw
  i7w35ozngw
  Рейтинг: 8 Весело

  [quote#96:"Бойко Борисов+Серге натикаха държавните пари в КТБ"]Олигархичен и грабителски![/quote]

  потребителски?

  Only two things smell of fish.... And one of 'em's fish...
 97. 98 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 718 Неутрално

  Пари, власт...пак пари и отново власт и несекваща алчност за все повече и от двете...Благодаря на Бога че не страдам от този погубващ всичко ценно синдром.

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 98. 99 Профил на lefkovitz
  lefkovitz
  Рейтинг: 277 Неутрално

  Не виждам името на Сталийски. Явно е влизал през гаража.

 99. 100 Профил на popovski31
  popovski31
  Рейтинг: 1428 Неутрално
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK