Съдът: Информацията по колко дела е работил Пеевски може да накърни авторитета му (допълнена)

Съдът: Информацията по колко дела е работил Пеевски може да накърни авторитета му (допълнена)

© Юлия ЛазароваИнформацията по колко дела е работил депутатът от ДПС и неуспял шеф на ДАНС Делян Пеевски като следовател и колко общо е времето, в което е бил в отпуск, докато е работил в следствието, може да накърни авторитета му и да му попречи в бъдеще да изпълнява задълженията си.


Това е един от мотивите, посочен в решението на съдия Галин Несторов от Административния съд София-град, с което той отвхърля жалбата на "Дневник" срещу отказа на градския прокурор на София Христо Динев да предостави информация за делата на Пеевски. Динев се позовава на отказ на депутата тези данни да бъдат разгласени.


Искането е от юни миналата година. По подобно заявление на вестник "Капитал" преди няколко дни Върховният административен съд обяви такъв отказ за незаконен. Градският прокурор все още не е предоставил информацията. С мотива, че Пеевски има опит като следовател, бившият премиер Пламен Орешарски го предложи за шеф на ДАНС.
В решението съдия Галин Несторов записва, че с исканата информация се цели


"съставяне на "паралелна лична атестация"


която би била субективна и неотговаряща на фактите, относно работата на конкретния магистрат – в случая Д. П.". 


"Възможно е създадената погрешна представа да доведе до накърняване на личния авторитет и да повлияе на възможността на магистрата в бъдеще да изпълнява независимо и почтено правомощията, предоставени му по закон. Тук не се касае единствено и само за личността на лицето П., а стои принципно въпросът за начина за преценка на качествата на всеки един от магистратите, работещи в съдебната система. Правораздаване intuitu personae - с оглед личността на конкретното лице, е недопустимо, опасно и вредно, без значение дали се касае за публична личност, към която са създадени определени негативни нагласи в обществото, което е нормално, предвид политическото му качество. Прилагането на закона на такъв принцип е в противоречие с неговата цел и го изкривява в степен да не бъде прилаган еднакво и предвидимо за всички български граждани и в частност по отношение на магистратите. Това означава от правен законът да се превърне в репресивен инструмент, което е юридически nonsense (абсурд)", пише още съдия Несторов.


Магистратът описва процедурата по атестиране, през която би трябвало да преминава всеки магистрат, когато имат над петгодишен стаж и която трябва да е публична.


Подобен документ за следователя Пеевски липсва


Преди време в. "Сега" попита Висшия съдебен съвет дали Пеевски е бил атестиран и дали има данни по колко дела е работил. От кадровия орган на Темида отказаха да предоставят информацията. На първа инстанция съдът отмени отказа, делото е висящо пред Върховния административен съд. 


На хартия депутатът има над 8-годишен стаж като магистрат. Времето, през което е  бил в следствието, е не повече от няколко месеца. При разпускането на предишния парламент Пеевски "изневери" на традицията и не се върна за кратко в следствието. 


Съдия Галин Несторов се мотивира и с темата за независимостта на съдебната система, която непрекъснато се дискутира в обществото:


"Как да се гарантира същата, когато е възможно да бъде предоставен


достъп до информация, която би могла да изкриви представата за професионалната дейност на магистрата


и да го постави в несигурност от изпълняване на служебните задължения. Става въпрос за основен принципен въпрос, касаещ не само конкретния случай, но и развитието на съдебната практика в бъдеще по аналогични казуси", пише Галин Несторов и обръща внимание на решението на стоящата над него инстанция, което е окончателно:


"При цялото уважение към горната инстанция обаче по вътрешно убеждение не споделям мотивите на това решение за наличието на надделяващ обществен интерес по идентичния казус, още повече че решението е инцидентно и предстои формиране на установена практика по сходни казуси", пише съдията.


Съдия Галин Несторов е преместен по реда на чл. 194 от Закона за съдебната власт от Административния съд в Добрич (бел. ред., поправено в 9 ч.) - преместване без конкурс. През 2009 г. Несторов опитва да оглави съда, на който е заместник-председател, но не успява. Кариерата в съдебната му система започва от Районен съд - Добрич, където работи пет години. След това през 2007 г. за два месеца е редови съдия в Административния съд, след което се издига до заместник-председател. 

Три месеца Пеевски не може да бъде призован


През октомври 2014 г., когато делото започна, съдия Несторов реши да конституира Делян Пеевски като заинтересована страна и му даде възможност да вземе отношение по случая. Тогава делото беше отложено за февруари 2015 г.


Оказа се, че близо три месеца съдът не успява да призове депутата. Никой в парламента не е искал да приеме призовката за Пеевски, заради което съдът решава да изиска справка от ГРАО за постоянния му адрес. Справката е получена през януари 2015 г.. Едва месец по-късно - на 10 февруари, призовката за Пеевски е връчена, но той не взема становище по жалбата.
Делото приключи на 14 май, като във всичките три заседания не се яви представител на държавното обвинение.

Коментари (195)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на avalon2468
  avalon2468
  Рейтинг: 409 Неутрално

  стига бе...това не е истина майна...вече започва да се прескача границата на търпимостта ....

 2. 2 Профил на staska
  staska
  Рейтинг: 1134 Гневно

  Пеевски пък откога има авторитет?

  "Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере в къщи с гъска."
 3. 3 Профил на 952
  952
  Рейтинг: 633 Неутрално

  До коментар [#2] от "staska":

  Винаги е имал. В ДПС авторитетът му се измерва с корпулентност, за всички останали хора- в анорексичност.

  А за съда, който е взел решението:

  Моди- това ще ти го спестя, ама всички ме разбрахте...

  Колко жалко, че всички, които знаят как трябва да се управлява България, са заети да пишат разни неща по форумите...
 4. 4 Профил на proza
  proza
  Рейтинг: 402 Неутрално

  Този съдия е готов от девет кладенци вода да донесе, за да прикрие факта, че Пеевски почти не е работил като следовател. Даже и независимостта на съдебната система намеси, за да ни баламосва. Хайде вече да престанат с тази прословута независимост, защото и на уличните кучета вече е ясно, че те са зависими изцяло от парите. Който даде повече, на негова страна е "правото".

 5. 5 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2621 Неутрално

  Не може да загубиш нещо, което нямаш.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 6. 6 Профил на oporna_to4ka
  oporna_to4ka
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Хи хи, голям майтап. Как им дойде на акъла тази формулировка на отказа обществото да се запознае с великите дела на този корифей на следствието? Местан ли я им подсказа?

  Добрата тролска практика повелява - Дявол трябва да играе в главите на гражданите на републиката, за да може крадците да олепят властта
 7. 7 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 1339 Неутрално

  Ако е авторитетно богат,това му стига.Поне у нас е достатъчно.Другото вятър го вее на бял кон.

 8. 8 Профил на staska
  staska
  Рейтинг: 1134 Весело

  До коментар [#3] от "952":

  Прав си. Особено във втората част на коментара си.

  "Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере в къщи с гъска."
 9. 9
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 10. 10 Профил на penchoo
  penchoo
  Рейтинг: 515 Неутрално

  И що за велик следовател е този Пеевски, че признанието за това. което уж е работел ще накърни авторитета му? През пръсти си е вършил работата или не е ходил на работа , а е "боледувал"? Май това изявление на съдията повече накърнява "авторетета" на Пеевски!

 11. 11 Профил на 952
  952
  Рейтинг: 633 Весело

  До коментар [#8] от "staska":

  Ооооо- ако знаеше какво точно имам предвид във втората част на коментара- щеше веднага да внесеш корекция в "прав си"- с нещо мнооооого по- силно, ама хайде да спрем, че модераторите също са хора...

  Колко жалко, че всички, които знаят как трябва да се управлява България, са заети да пишат разни неща по форумите...
 12. 12 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 1513 Весело

  "Съдът: Информацията по колко дела е работил Пеевски може да накърни авторитета му"

  Зависи с колко. Ако е с трийсетина килограма,лошо няма!

 13. 13 Профил на 952
  952
  Рейтинг: 633 Неутрално

  До коментар [#10] от "penchoo":

  Наистина- имах съседка- кондукторка. Не беше най- интелигентния човек, който познавам, но отвреме- навреме се хвалеше пред другите лелки колко хора е глобила. Вършила си е работата жената. Тя не би имала нищо против да й напишат точното число с глоби- може и в New York Times. И всички, освен глобените Андрешковци- ще й свалят шапка.

  Корпулентният от какво го е страх? Да не би да има нула дела?

  Майка ми ми е казвала, че като бебе не съм повръщал много. Няколко пъти съм се напивал зверски- и винаги съм завиждал на хората, които могат да повърнат.

  Сега усещам, че започва да ми се повръща. Честно...

  Колко жалко, че всички, които знаят как трябва да се управлява България, са заети да пишат разни неща по форумите...
 14. 14
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 15. 15 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  А факта, че '' великият съдебен служител '' постоянно се движи с един бюлюк частна охрана не накърнява ли авторитета на цялата Цъдебна система ?
  Като Държавен служител всички данни за работата Му + атестациите трябва да се публикуват както и получените възнаграждения.

  Цацарoff - Оставка ! >:-)
 16. 16 Профил на fpyyh
  fpyyh
  Рейтинг: 2111 Неутрално

  Сигурно отговорът е нула дена на работа, нула дела, и тн., но може да е взел някой служебен телефон, пропуск или автомобил

  за да разберете всичко за белодробния рак, продължавайте да пушите
 17. 17 Профил на bogdan.filov
  bogdan.filov
  Рейтинг: 233 Неутрално

  Свинска история ! Чакай да си запиша името на съдията че ако загазя нещо да знам че е корумпиран и взема !!!!

 18. 18 Профил на Nazlim S
  Nazlim S
  Рейтинг: 346 Неутрално

  ПееФ- ски ще закърти партидата и ще я засече. Квото си ял-ял, квото си пил-пил. Няма повече! На бостанова диета ще ти прилича.

 19. 19 Профил на Freedom of Speech
  Freedom of Speech
  Рейтинг: 684 Неутрално

  ГЕРБ+ДПС=ВНЛ

  Езикът е машина и не бива да се допуска пружините й да скърцат.
 20. 20 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2651 Неутрално

  Остава сега да засекретят дейността на всички следователи и прокурори, защото който и да погледнеш ,ще има „изкривяване на представата“

 21. 21 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 1339 Весело

  Когато от мафията решат,че вече не им върши работа,по една или друга причина,тогава ще публикуват и майчиното му мляко.Види ми се да е скоро.

 22. 22 Профил на дедо Андро
  дедо Андро
  Рейтинг: 2233 Весело

  Да накърни какво??? Хехехехе!!!

  Пич Незнам Как Да Ти Обесна Че Несъжелявам За Недостика На Некой Уникални Изразни Сретства По Български.
 23. 23 Профил на Ghost
  Ghost
  Рейтинг: 1078 Любопитно

  При Пеевски, авторитета е на килограм...

  Форумът е в будна кома...
 24. 24 Профил на Rossen Roussanov
  Rossen Roussanov
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Явно "съдия" Галин Несторов от Административния съд София град и градския прокурор на София Христо Динев са на хранилка на ДПС и Пеевски... И не само той... Мафията в Бг си има съд и прокуратура...

 25. 25 Профил на the_axel
  the_axel
  Рейтинг: 292 Неутрално

  "Прилагането на закона е в противоречие с неговата цел" . . . Защо ми се натрапва усещането , че само български "правораздавач" може да сътвори такъв алогизъм ? От това твърдение логично следва , че неприлагането на закона е в унисон с неговата цел ...

 26. 26 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3077 Любопитно

  ,,Съдът: Информацията по колко дела е работил Пеевски може да накърни авторитета му,,

  Ама той има ли авторитет

 27. 27 Профил на dolna4erti4ka
  dolna4erti4ka
  Рейтинг: 1008 Неутрално

  Така става понякога.На съдията са се обадили-виж там да оправиш нашето момче да не се излага много,че не е работил.Съдията с пот на чело е писал ама писал.Така го е написал това решенийце,че тотално е изложил лично другаря Кой,изложил и себе си и оня дето го е назначил.

 28. 28 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 909 Любопитно

  докато цялата власт е в бостан ,на този и косъм няма да падне от главата му

 29. 29 Профил на trifo_pl
  trifo_pl
  Рейтинг: 290 Неутрално

  Ами как няма да му защити интереса този "съдия"? Имаче току виж на свинята и се прияло гнили ябълки и .... Да му приключи кариерата.


  ОТВРАТ!

  ЦацаRatУрааааааааа!
 30. 30 Профил на Rossen Roussanov
  Rossen Roussanov
  Рейтинг: 458 Неутрално

  ДПС така феодализира всички сектори на обществения, телевизионния, музикалния, политическия, икономическия, религиозния живот с помощта на българи еничари, че става кристално ясно, че вече няма българска държава, а само територия, в която безправното население (раята) отново преживява период на "турско присъствие"...

 31. 31 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 1428 Неутрално

  Фарс и пародия. На колко ли още такива гнили ябълки, като съдия Галин Несторов плащаме заплатите, за да обслужват мафията?

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 32. 32 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1416 Любопитно

  До коментар [#30] от "rosko11":

  Не ДПС а ДС.

  Цацарoff - Оставка ! >:-)
 33. 33 Профил на Big_Villager
  Big_Villager
  Рейтинг: 677 Неутрално

  След като трамбовахме 1 година да сваляме Орешарски, време е да обърнем внимание на Цацаров и ВАС.
  #ВАС е #Кой?
  От Септември блокада на съд и прокуратура.

 34. 34 Профил на clutch
  clutch
  Рейтинг: 684 Весело

  Съдиятаааа, съдиятаааа, съдията ....шяляля
  Невероятна наглост и безочие от страна на съдебната институция.
  Някой може ли да ми даде линк със снимка на това ...нещо Несторов? Обичам да гледам анатомични аномалии

  Бил съм крайно груб към идиотите? Хъм, имам и разрешително за оръжие :)
 35. 35 Профил на ck2013
  ck2013
  Рейтинг: 901 Неутрално

  поредното нелепо решение на съдия. понякога се чудя тези дали въобще вършат нещо правилно.

  “I am sorry for the length of my letter, but I had not the time to write a short one.” Blaise Pascal
 36. 36 Профил на Shkembechorba
  Shkembechorba
  Рейтинг: 460 Неутрално

  Къса ми се сърцето.

  А на съда явно не му трябва авторитет.

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 37. 37 Профил на vankata1
  vankata1
  Рейтинг: 1252 Разстроено

  Гарван гарвану око не вади!

 38. 38 Профил на z.123.c.976.9
  z.123.c.976.9
  Рейтинг: 627 Неутрално

  Значи нищо не е правил, иначе, ако беше затрупан с дела, щеше да се похвали.

  Който не разбира сам, няма да разбере и с обяснение
 39. 39 Профил на doneva_a
  doneva_a
  Рейтинг: 515 Неутрално

  [quote#2:"staska"]Пеевски пък откога има авторитет?[/quote]

  Авторитетът му е несъмнен. Заради него един от първите закони, които промениха предишните след изборите, беше Законът за ДАНС. По него време ми беше много чудно, нерде Ямбол, нерде Стамбул... Но на 14 юни същата година всичко се изясни.

  "Цар Самоил во Скопје за 1,5 милиони евра, а во Софија за 50 000 евра и свети!"
 40. 40 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 1991 Весело

  Информацията по колко дела е работил депутата от ДПС и неуспял шеф на ДАНС Делян Пеевски като следовател и колко общо е времето, в което е бил в отпуск докато е работил в следствието, може да накърни авторитета му и да му попречи в бъдеще да изпълнява задълженията си."Каква нежна и ранима душа е мамин Делянчо.

 41. 41 Профил на bgpainter
  bgpainter
  Рейтинг: 1452 Весело

  Той па един авторитет - тури му вестник

  Жената е покана за щастие
 42. 42 Профил на daam
  daam
  Рейтинг: 1297 Неутрално

  Съдът и прокуратурата са в услуга на мафията единствено. Въобще не им пука за обществения интерес

 43. 43 Профил на bgpainter
  bgpainter
  Рейтинг: 1452 Любопитно

  До коментар [#10] от "penchoo":

  Пеевски не е работил. Работата изисква поне няколко квадратни метра серпентина, тук е гладко полирана работата

  Жената е покана за щастие
 44. 44 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 3598 Неутрално

  Въпросният "СЪДИЯ" ха-хааааа ГАЛИН НЕСТОРОВ
  в желанието ДА ОБСЛУЖИ "МОМЧЕТО"
  е направил точно обратното.
  Т.нар. "СЪДИЯ" САМ Е НАКЪРНИЛ АВТОРИТЕТА
  на Дебелян,визирайки,че информацията за работата му
  НАКЪРНЯВАЛА АВТОРИТЕТА ха-хааааааа.....
  "СЪДИЯТА" и за миг не допуска,че може да стане и обратното
  Информацията ДА ДОБАВИ АВТОРИТЕТ И ОБЩЕСТВЕНО
  ВЪЗХИЩЕНИЯ към образа на Дебелянчо
  Ха-хаааааааа....
  Щеше да е забавно,ако не беше
  ГНУСНО !!!!
  ЛУСТРАЦИЯ и РЕВИЗИЯ НА РАБОТАТА на такива "СЪДИИ"

 45. 45 Профил на vanillaeyes
  vanillaeyes
  Рейтинг: 474 Неутрално

  съдията се е разплакал за момчето докато е писал мотивите си. А сега на мен ми стана тъжно. Ето един магистрат, който със сърце, душа и джоб изпълнява безкористно професията.

 46. 46 Профил на bora bora
  bora bora
  Рейтинг: 1107 Неутрално

  До коментар [#2] от "staska":
  А а а има, има, мама Му го е купила за средите с влияние! Ей на, орешарски как си го избра?,!


 47. 47 Профил на bgpainter
  bgpainter
  Рейтинг: 1452 Любопитно

  До коментар [#39] от "doneva_a":

  Но пък след промяната на този закон и назначаването му за шеф на ДАНС, се оказа, че българинът можел да се самоорганизира съвсем неплатено и да отиде да нададе глас. Пък има и друг плюс цялата работа - с един глупав ход, незнайно от къде подшушнат Сергей разби мандата на червените, левицата, че накрая и сдаде поста от управлението на партията.

  Жената е покана за щастие
 48. 48 Профил на niakoi_si
  niakoi_si
  Рейтинг: 684 Неутрално
 49. 49 Профил на dj x2805
  dj x2805
  Рейтинг: 458 Неутрално

  то бивало и отговор 0 да не му накърни дебелото ЕГО!

  www.soundcloud.com/x2805
 50. 50 Профил на dj x2805
  dj x2805
  Рейтинг: 458 Неутрално

  може би 10?

  www.soundcloud.com/x2805
 51. 51 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 2946 Неутрално

  Че той има ли авторитет?
  Според мен няма.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 52. 52 Профил на subaru
  subaru
  Рейтинг: 720 Неутрално

  "Информацията по колко дела е работил депутата от ДПС и неуспял шеф на ДАНС Делян Пеевски като следовател и колко общо е времето, в което е бил в отпуск докато е работил в следствието, може да накърни авторитета му и да му попречи в бъдеще да изпълнява задълженията си.
  Това е един от мотивите, посочен в решението на съдия Галин Несторов от Административния съд София град, с което той отвхърля жалбата на "Дневник" срещу отказа на градския прокурор на София Христо Динев да предостави информация за делата на Пеевски. Динев се позовава на отказ на депутата тези данни да бъдат разгласени."
  Ми тя цялата информация е разказана от съдията. Съдията, съдията, съдията............., е несменяем и независим по Конституция. Както и прокурорите.

 53. 53 Профил на Майндърбайндър
  Майндърбайндър
  Рейтинг: 849 Любопитно

  [quote#0:"статията"] още повече, че решението е инцидентно и предстои формиране на установена практика по сходни казуси" [/quote]
  Това не подсказва ли,че инцидентно,когато интересът на съдията позволява,може да има друго решение, за друг "следовател"? А това дело,как е разпределено на този съдия? Със софтуера на "гнилите ябълки" ли ?

  СЛЕД ГЕРБ, ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА.
 54. 54 Профил на Gopeто
  Gopeто
  Рейтинг: 1755 Весело

  [quote#13:"952"]Майка ми ми е казвала, че като бебе не съм повръщал много. Няколко пъти съм се напивал зверски- и винаги съм завиждал на хората, които могат да повърнат.

  Сега усещам, че започва да ми се повръща. Честно... [/quote]
  Делян Пеевски - Лечителя......

  "За мен върхът е онова високо място, от което ясно съзирам следващата си цел" Боян Петров
 55. 55 Профил на info111
  info111
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  Аз искам да обясня нещо много просто поне на тези трима чукундура - цитираните:
  - съдия Галин Несторов от Административния съд София град, който крие категорично публична информация за работата на Пеевски;
  - градския прокурор на София Христо Динев, който му помага;
  - бившият премиер Пламен Орешарски, който го предложи за шеф на ДАНС.

  Вижте какво се получава на практика:

  1) Бившият премиер Пламен Орешарски предложи Пеевски за шеф на ДАНС С МОТИВА ЧЕ ИМАЛ ОПИТ КАТО СЛЕДОВАТЕЛ!?!?!?

  2) Гореизброените лица - пишман-съдията Галин Несторов от Административния съд София град и пишман-градският прокурор на София Христо Динев, които лъжат и мажат по най-безобразен начин за да обслужат Д(П)С мафията излизат с невероятно абсурдния, смешен до жалък мотив, че ...

  "ИНФОРМАЦИЯТА ПО КОЛКО ДЕЛА Е РАБОТИЛ Пеевски МОЖЕЛА ДА ... НАКЪРНИ АВТОРИТЕТА"!?!?!?

  Сега да съберем 2+2:

  Излиза - и то не според други, а според лица, заемащи определено едни от най-важните ПУБЛИЧНИ ПОСТОВЕ В ДЪРЖАВАТА, че ...:

  ОНОВА, КОЕТО САМИЯТ ПЕЕВСКИ ПРЕЦЕНЯВА, ЧЕ НАКЪРНЯВА РЕПУТАЦИЯТА МУ (И ТЕЗИ ДВАМАТА ОЧЕВИДНО ЗАВИСИМИ И ВЕРОЯТНО И КОРУМПИРАНИ, ЗАЩОТО ОБЩО ВЗЕТО ЗАВИСИМОСТТА И КОРУМПИРАНОСТТА ВЪРВЯТ ЗАЕДНО ПРИ ВЛАСТИМАЩИТЕ И МАГИСТРАТИТЕ) СЕ ОКАЗВА, ЧЕ ... СПОРЕД ПРЕМИЕРА-БОКЛУК И МОШЕНИК ОЛИГАЕСКИ ГО ПРАВЕЛО ... ГОДЕН И КВАЛИФИЦИРАН ЗА ШЕФ НА ДАНС!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

  Отново - значи това, което е толкова компроментиращо, че нито Пеевски, нито слугите му в съдийски и прокурорски тоги не смеят да издадат ВЪПРЕКИ ЧЕ Е ПУБЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ (и това поведение наподобява и онова на Цветлин Йовчев, който упорито криеше публична информация - тоест може да се види и съзре и общия маниер и методи на САРАЙСКО-БИБЛИОТЕКАРСКАТА МАФИЯ) според марионетката на същата МАФИЯ - Седенко Олигарски го правело достоен за ръководител на НАЙ-ГОЛЯМАТА ТАЙНА СЛУЖБА В България!

  Това е поредната прекрасна демонстрация, че МАФИЯТА ВЛАДЕЕ ВСИЧКИ ВЛАСТИ, НАЙ-НАПРЕД И ЧРЕЗ ГЛАВНА ПРОКУРАТУРА,, ПРОКУРАТУРАТА, МВР И СЛУЖБИТЕ, ВСС,КОИТО - ОСОБЕНО РЪКОВОДСТВАТА ИМ ОПЕРИРАТ ОТ ГОДИНИ КАТО ... ОРГАНИЗИРАНИ ПРЕСТЪПНИ ГРУПИ, КАТО ОСНОВНИ ЗВЕНА НА МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ!

  Тези идиоти не разбират ли всъщност, че разкриват това, което си мислят, че толкова старателно крият!

  Ако един служител, един държавен служител, ВСЕКИ ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ, вкл. следовател СИ Е ВЪРШИЛ ДОБРЕ И СЪВЕСТНО РАБОТАТА ТОЙ СЕ ГОРДЕЕ С НЕЯ И В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СЕ СРАМУВА, НЕ Я КРИЕ И НЕ Я СМЯТА (или информацията за нея, КОЯТО ОБАЧЕ Е ПРОВЕРИМА, ЗАЩОТО Е ПУБЛИЧНА!!!) ЗА НАКЪРНЯВАЩА АВТОРИТЕТА МУ!?!?!?!?!

  ========================================

  ЕДИНСТВЕНИЯТ ВАРИАНТ, ЕДИНСТВЕНАТА ВЪЗМОЖНОСТ, КОГАТО ПОДОБНА ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕ ДА СЕ ПРИЕМЕ ЗА НАКЪРНЯВАЩА АВТОРИТЕТА МУ Е АКО .......

  И РАБОТАТА МУ Е НАКЪРНЯВАЩА АВТОРИТЕТА МУ И ИЗОБЩО НЕ Е ЗА КАЗВАНЕ!!!!!

  С две думи - това, което казва този, дебелият перач ипреуспял катарзис Пеевски, и по-интересното е и че двама чукундури в тоги го потвърждават, е че ТОЗИ НЕ Е СВЪРШИЛ НИКАКВА РАБОТА!!!

  Имам предвид НИКАКВА РАБОТА, КОЯТО ЕДИН СЛЕДОВАТЕЛ ТРЯБВА ДА ВЪРШИ - ОСВЕН ДАЛАВЕРИТЕ, ИЗМАМИТЕ, РЕКЕТА И ОСТАНАЛИТЕ МУ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!!!!!!


  Това е! Отново - в България мафията управлява и контролира всички власти и упражнява властта си най-вече чрез прокуратурата и главния прокурор, заради йерархията, и ВСС, МВР и службите, които с действия и най-често бездействия и пасивност ПОДПОМАГАТ, СЪДЕЙСТВАТ И УЧАСТВАТ В ДЕЯНИЯТА И ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА МАФИЯТА!!!

  И горната история е поредната красноречива демонстрация на това - ако някой, който и да е има някакво другоСМИСЛЕНО обяснение, ще се радвам да го чуя.
 56. 56 Профил на Chavo64
  Chavo64
  Рейтинг: 402 Весело

  Бе но е ясня Деляновата работа, ма и тоя съдия е върха на интелекта. Ще му накърни авторитета, ако каже истината. Е щом истината е толкоз накърняваща.........

  chavo64
 57. 57 Профил на Боби Колев
  Боби Колев
  Рейтинг: 1541 Неутрално

  Обяснението на съдията е ужасно смотано и неспокосано, а само заради израза "юридически нонсенс" заслужава да бъде върнат още 2 години в университета, задължително с български език.

  Браво на Дневник, че не коментират аргументацията - то би било като да обясниш смешното във виц, обидно за слушателите просто.

  Галин Несторов за ПР на ДПС!

  http://www.bbc.com/news/magazine-37612083
 58. 58 Профил на majorman
  majorman
  Рейтинг: 955 Весело

  Прав е съдът. Признанието, че Пеевски не е работил по нито едно дело определено ще накърни авторитета му на "следовател".

  We are just a war away from Amerikhastan/ When God versus God;the undoing of man
 59. 59 Профил на Arexander
  Arexander
  Рейтинг: 684 Неутрално

  [quote#4:"proza"]Този съдия е готов от девет кладенци вода да донесе, за да прикрие факта, че Пеевски почти не е работил като следовател. [/quote]

  Не е почти, а съвсем. Цялата дандания е да не се даде официално информацията: "Работил е по 0 преписки и има 0 решени дела". Колкото повече се опитват да го скрият, толкова по-нелепо става

 60. 60 Профил на Ogiigo
  Ogiigo
  Рейтинг: 1242 Неутрално

  До коментар [#4] от "proza":

  Че то винаги е било така! Не е случаен израза- за кокошка няма прошка, за милион няма закон! ++++++++++++++++++++++++++++++

  Колкото един предмет е по-кух, толкова повече шум вдига.
 61. 61 Профил на info111
  info111
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  И откога между другото в "законова, демократична, европейска" България ХАРАКТЕРЪТ НА ЕДНА ПУБЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ, КАСАЕЩА ДЕЙНОСТТА НА ДЪРЖАВЕН СЛЪЖИТЕЛ (СЛУЖИТЕЛИ), тоест статутът и на ПУБЛИЧНА СЕ ПРОМЕНЯ В НЕПУБЛИЧЕН САМО И ЕДИНСТВЕНО ПО УСМОТРЕНИЕ НА САМОТО ЛИЦЕ, И ИЗОБЩО КАКВО ОТНОШЕНИЕ ИМА МНЕНИЕТО НА ЕДНО ЛИЦЕ, КОЕТО И Е ДА Е ТО КЪМ ПУБЛИЧНИЯ ХАРАКТЕР НА ИНФОРМАЦИЯТА?

  Ако може някой от тези идиоти в магистратски тоги - съдии, прокурори, следователи - да обясни, защото тези по презумция мисля, че не трябва да са кръгли идиоти и трябва все пак да са идиоти - за да им се поясняват подобни елементарни неща!

  Не е зле всички да знаят и запомнят - всеки от замесените в тази история с лъжите си - Делян Пеевски, съдия Галин Несторов от Административния съд и градският прокурор на София Христо Динев СА МОШЕНИЦИ, ЛЪЖЦИ И ЗАВИСИМИ ОТ МАФИЯТА И НЕ СА ГОДНИ ДА ИЗПЪЛНЯШАТ НИКАКВИ ОБЩЕСТВЕНОЗНАЧИМИ ДЛЪЖНОСТИ!!!
  Никой да няма илюзии са тези и такива, които са в състояние да се опитват да лъжат по подобен изключително нагъл и арогантен начин, заплювайки в очите цялото бъгарско общество, вкл. медиите!!!

 62. 62 Профил на bgpainter
  bgpainter
  Рейтинг: 1452 Любопитно

  До коментар [#55] от "info111":

  На всички ни е ясно, че Делянчо, няма и 1 час изработен и че само са го водили като някакъв си следовател няколко месеца, и после депутатин станал с листите на ДПС. Тоест той никога не е работил нищо... и както се изразихте вие - те затвърдиха това убеждение у хората КАТЕГОРИЧНО.

  Жената е покана за щастие
 63. 63 Профил на Грант мотивиран, правоверен либерал
  Грант мотивиран, правоверен либерал
  Рейтинг: 517 Неутрално

  [quote#1:"avalon2468"]вече започва да се прескача границата на търпимостта ....[/quote]

  Вече? Не е "вече" друже, уви е от много отдавна прекрачена границата. Ама ние се кротнахме и почиваме... До кога ще търпим магистратския произвол и своеволия - не знам. Колкото по-дълго, толкова по зле за нас (и за тях после)

  Дневник - рупор на демократичната цензура. "Правилата" на форума - СПОРЕД ФИНАНСОВИЯ ИНТЕРЕС НА СОБСТВЕНИКА :)
 64. 64 Профил на georgi nikolov
  georgi nikolov
  Рейтинг: 600 Гневно

  Какъв авторитет, какви 5 лева. Бас ловя, че дори самият прасчо си дава сметка, че ако без покровителството на доган-я и оттук заемите на корем от фалиралата с тяхно активно участие КТБ ще е г-н никой. Или поне, в най-добрият случай, както предпазливо наскоро се изходи банкянското слънце, цитирам по памет, смисълът запазен 1:1: " ДП е един депутат". И дотук. Де да беше само това.
  Наглост до н-та степен, та и отгоре.
  Българио, за теб едничка те умряха.

 65. 65 Профил на Yavor Ivanov
  Yavor Ivanov
  Рейтинг: 233 Неутрално

  Най-добре всички съдии в България да се изкажат по този случаи - тези заемащи позицията на този "съдия" да подават оставки и ето ти изчистена съдебна система!

 66. 66 Профил на Gopeто
  Gopeто
  Рейтинг: 1755 Неутрално

  Този съдия си мисли, че хората в България са прости като него. Само, че както България не е само София, така не е само ГЕРБ, ДПС или Атака например.
  Аз ако не дай боже извърша престъпление и разбера, че ме разследва Пеевски, ще направя всичко възможно да бъде отзован. Без да имам информацията от НСС. Но това изобщо не означава, че не трябва да бъде публична.
  Всеки един следовател може да прави грешки. И това не би се отразило на авторитета му. За да стане това трябва или да е направил огромна издънка или просто да не е работил, което е вид на първото.
  В закона ясно е казано, че обществения интерес е над личния. И нито журналистите, нито другите хора в тази държава освен съда нямат право да съдят когото и да било.
  А след като в мотивите става дума за атестациите, които се правят на всеки следовател и са публилчни, то аз не разбрах поради каква причина на този следовател не е правена атестация?

  "За мен върхът е онова високо място, от което ясно съзирам следващата си цел" Боян Петров
 67. 67 Профил на ivanalex2
  ivanalex2
  Рейтинг: 515 Неутрално

  Явно като се види какво е работил - авторитета му ще бъде накърнен.

 68. 68 Профил на полувишис
  полувишис
  Рейтинг: 289 Весело

  ето така работи българският съд.

  пази "индивидите" и накърнява интересите и авторитета на гражданите

  някой може ли да ми отговори защо този съдия не е отнесъл вкъщи една гора тояги?

  http://labs.capital.bg/201601/agentite-dnes
 69. 69 Профил на ubavia
  ubavia
  Рейтинг: 373 Весело

  До коментар [#9] от "952":

  Гледам че живо се интересуваш от флирти рашън лейдис. Гуд гуд...

 70. 70 Профил на alex.p.ivanov
  alex.p.ivanov
  Рейтинг: 402 Весело

  Дойде този свят ден, в който всички във форума на Дневник са на едно мнение

 71. 71 Профил на mto
  mto
  Рейтинг: 1022 Неутрално

  С това решение само се доказва, че съдебната реформа е крайно наложителна. За да има някаква връзка между правосъдие и справедливост е необходимо да се изчистят всички тези боклуци.

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  Вместо виц: "Високият морален стандарт в политиката, който зададе ГЕРБ!"
 72. 72 Профил на info111
  info111
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  Между другото този идиот, легендиран като съдия - Галин Несторов, с нелепите си и абсурдни съждения в писменото си становище ОТПРАВЯ ЕДНА НЕВЕРОЯТНО БЕЗПОЩАДНА КРИТИКА И НА ЦЯЛАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА И ПО-СПЕЦИАЛНО НА ВСС, ПОСТАВЯЙКИ ПОД СЪМНЕНИЕ ... ЦЯЛАТА ИМ КАДРОВА ПОЛТИКА И НАЧИНИТЕ ИМ ЗА АТЕСТИРАНЕ И ЛАНСИРАНЕ - НАЗНАЧЕНИЕ И ИЗДИГАНЕ НА КАДРИТЕ ТАМ!

  Просто прочетете тези редове на този наистина кръгъл идиот, и се абстрахирайте от конкретната поредна измама и престъпление на тези - имам предвид магистрати, като ОПГ, а опитайте да видите по-панорамната картина:

  " С мотива, че Пеевски има опит като следовател, бившият премиер Пламен Орешарски го предложи за шеф на ДАНС.

  В решението съдия Галин Несторов записва, че С ИСКАНАТА ИНФОРМАЦИЯ СЕ ЦЕЛИ "СЪСТАВЯНЕ НА "ПАРАЛЕЛНА, ЛИЧНА АТЕСТАЦИЯ". КОЯТО БИ БИЛА СУБЕКТИВНА И НЕОТГОВАРЯЩА НА ФАКТИТЕ, ОТНОСНО РАБОТАТА НА КОМНКРЕТНИЯ МАФГИСТРАТ – в случая Д. П".

  =====================================

  (отварям една скоба, за да напомня, ЧЕ НЕ СЕ ИСКА ДА СЕ СЪСТАВИ ТЕПЪРВА АТЕСТАЦИЯ НА МОШЕНИКА ПЕЕВСКИ, А ... СЪЩЕСТВУВАЩАТА, ВЕЧЕ СЪЗДАДЕНА КАКТО Е СЪГЛАСНО ЗАКОНА ОТ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА И ПРОКУРАТУРАТА ТАКАВА!
  Ако съдията твърди, че ТАЗИ АТЕСТАЦИЯ ТЕПЪРВА ТРЯБВА ДА СЕ СЪЗДАВА, ТО ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ЗАКОНЪТ Е НАРУШЕН И ТАКАВА НЕ МУ Е ПРАВЕНА!
  А ако все пак такава му е правена, ТО ТОГАВА ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ КРИТИКИ И ЗАКЛЮЧЕНИЯ НА СЪДИЯТА И ПРОКУРОРА, И ПЕЕВСКИ СА ЗА ... ТЯХНАТА СИСТЕМА ЗА АТЕСТАЦИЯ, ИЗДИГАНЕ И КАДОВА ПОЛИТИКА, КОЕТО НАЛАГА МНОГО СПЕШНО И ВСС ДА ВЗЕМЕ ОТНОШЕНИЕ И ОТГОВОРИ НА КРИТИКИТА, ЗАЩОТО ТЕ СА И КЪМ ТЯХ!!!)

  "ВЪЗМОЖНО Е СЪЗДАДЕНАТА ПОГРЕШНА ПРЕДСТАВА ДА ДОВЕДЕ ДО НАКЪРНЯВАНЕ НА ЛИЧНИЯ АВТОТИТЕТ И ДА ПОВЛИЯЕ НА ВЪЗМОЖНОСТТА НА МАГИСТРАТА В БЪДЕЩЕ ДА ИЗПЪЛНЯВА НЕЗАВИСИМО И ПОЧТЕНО ПРАВОМОЩИЯТА, ПРЕДОСТАВЕНИ МУ ПО ЗАКОН. ТУК НЕ СЕ КАСАЕ ЕДИНСТВЕНО ДО ЛИЦЕТО П., А СТОИ ПРИНЦИПНО ВЪПРОСА ЗА НАЧИНА НА ПРЕЦЕНКА НА ВСЕКИ ЕДИН ОТ МАГИСТРАТИТЕ, РАБОТЕЩИ В Съдебната система. Правораздаване intuitu personae - с оглед личността на конкретното лице, е недопустимо, опасно и вредно, без значение дали се касае за публична личност, към която са създадени определени негативни нагласи в обществото, което е нормално, предвид политическото му качество. Прилагането на закона, на такъв принцип е в противоречие с неговата цел и го изкривява в степен да не бъде прилаган еднакво и предвидимо за всички български граждани и в частност по отношение на магистратите. Това означава от правен, закона да се превърне в репресивен инструмент, което е юридически nonsense (абсурд)", пише още съдия Несторов..."

  С това тези пишман магистрати С ДУМИ ПРОСТИ И ЧЕРНО НА БЯЛО ПИШАТ И КАК СТАВА ... АТЕСТИРАНЕТО, И НА ТАЗИ БАЗА ПОДБОРЪТ И ИЗДИГАНЕТО В СРЕДИТЕ ИМ, КОЕТО ПОВДИГА МНОГО ПО-ГОЛЕМИ И ТЕЖКИ ВЪПРОСИ ДОРИ И ОТ ТЕЗИ ЗА ПЕЕВСКИ ЗА ТОВА КАКВО ТОЧНО, КАК И ЗАЩО СТАВА В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА, СЛЕД КАТО НЕЙНИ СЛУЖИТЕЛИ ОПИСВАТ ПО ТОЗИ МНОГО ТЕЖЪК НАЧИН ПРОБЛЕМИТЕ ИМ С КАДРОВАТА ПОЛИТИКА, ТОЕСТ С АТЕСТИРАНЕТО!!!

 73. 73 Профил на tsvetko_51
  tsvetko_51
  Рейтинг: 1468 Неутрално

  Съдията написал отговора трябва да получи някаква награда или научна степен за пронос към съставяне на витиевати отговори, с които хем говориш дълго, нем не казваш ( а и не доказваш) нищо.
  Той наградата, другата, материалната вероятно е отдавна е получил и може би и изконсумирал, но не е лошо да му се напомни, че независим служител, за какъвто пледира да бъде той и въпросния ДП, не означава че не зависят от работодателя си, каквито се явяваме ние, дето им плащаме всичките разноски плюс заплатите, за да получаваме такива отговори от тях.

 74. 74 Профил на Gopeто
  Gopeто
  Рейтинг: 1755 Неутрално

  И още нещо се досещам. Нека юристите от форума да кажат дали има нещо вярно в съжденито ми.
  След това решение на съда етичната комисия към ВСС или Инспектората трябва да се самосезират и да установят защо Делян Пеевски се е дънил тотално или пък изобщо не е работил. И да го изритат поне от съдебната система.
  Питам дали има юридически смисъл. Практически няма при този ВСС на ДПС.

  "За мен върхът е онова високо място, от което ясно съзирам следващата си цел" Боян Петров
 75. 75 Профил на yorddj
  yorddj
  Рейтинг: 708 Гневно

  Смешно, трагично и жалко. Този ''съдия'' откровено се подиграва с обществото. Функцията на институцията е ИСТИНАТА, следствията от нея не са компетенция на съда. Продажната ''тога'' без капчица свян и срам, с арогантност присъща на недосегаем, крие истината.

 76. 76 Профил на The Core
  The Core
  Рейтинг: 796 Неутрално

  ДП = 10.
  10 са делата, бе...

  ПП: Заколете го това прасе!

  Ние обичаме да сме сред природата, защото тя няма мнение за нас! Ницше
 77. 77 Профил на today
  today
  Рейтинг: 1055 Неутрално

  Бреееееей, с какво точно ще му накърни авторитета, ако той не си го е накърнил сам? Не само е нужна съдебна реформа, ами и да се потърси отговорност за действащи и бездействащи съдии!

  Борбата с корупцията в България е като риболова по Discovery. Хващат ги, показват ги, и ги пускат!
 78. 78 Профил на aboto
  aboto
  Рейтинг: 515 Неутрално

  До коментар [#14] от "ck":

  https://bg-bg.facebook.com/galin.nestorov
  Ето го,без коментар .

 79. 79 Профил на propeller
  propeller
  Рейтинг: 233 Неутрално

  Всъщност най-скандално е началото на сагата: Динев се позовава на отказ на депутата тези данни да бъдат разгласени.

  Начи аз се напивам като руснак и сядам да карам кола, хващат ме и ми лепват една условна присъдка колкото да отчетат дейност пък и аз да олекна с некой лев както му е реда.

  После обаче решавам да заемам неква важна длъжност и отказвам присъдата да бъде вписана в свидетелството ми за съдимост щото я намирам за накърняваща. От там нататък думата имат прокурор Динев и съдия Несторов, ......така ставало значи

 80. 80 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2743 Неутрално

  "... Съдия Галин Несторов е преместен по реда на чл. 194 от Закона за съдебната власт от Административния съд в Добрич (бел.ред. поправено в 9 ч.). През 2009 година се опитва да оглави съда, на който е заместник-председател, но не успява..."!

  Ха сега, разбрахте ли как въпросния съдия си заслужи преместването, от Добрич в София...! И така, като гледам, му предстои сериозно израстване в кариерата! Доказа на практика, че е независим! Същевременно опази и авторитета не само на Пеевски, ами и на съдебната система, ха-ха-а-а-а...!

  Бивш tww09306483.
 81. 81 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2599 Неутрално

  До коментар [#13] от "952":

  " Да не би да има нула дела "


  Братле, ти удари джакпота !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 82. 82 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2621 Неутрално

  [quote#0:"статията"]ВЪЗМОЖНО Е СЪЗДАДЕНАТА ПОГРЕШНА ПРЕДСТАВА ДА ДОВЕДЕ ДО НАКЪРНЯВАНЕ НА ЛИЧНИЯ АВТОТИТЕТ [/quote]
  Представете си коя да е друга публична личност. Няма значение кой на коя партия е привърженик. Изброявам няколко имена.
  Бойко Борисов,
  Радан Кънев,
  Бареков,
  Сидеров,
  Първанов,
  Местан,
  въобще всеки може да си добави и други имена. За #КОЙ? важи подобна формулировка. "Създадена погрешна представа" Егати обективната оценка!

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 83. 83 Профил на clutch
  clutch
  Рейтинг: 684 Весело

  До коментар [#78] от "aboto":
  Лелелелелееее.
  Разгледах профила на това.....нещо.
  Патреот, българин, родолюбец....
  Разплаках се направо.
  Колко сме недостойни в сравнение с него. Ние сме тор под краката на този образец на българщината, на морала и етиката.
  Гнусно, нагло същество.
  Дано се наложи да го кастрират, че такива са срам и за генофонда на др. Менгеле.

  Бил съм крайно груб към идиотите? Хъм, имам и разрешително за оръжие :)
 84. 84 Профил на ddd
  ddd
  Рейтинг: 8 Неутрално
 85. 85 Профил на hanseatic
  hanseatic
  Рейтинг: 611 Гневно

  ".. която би могла да изкриви представата за професионалната дейност на магистрата"

  Интересно, как може да се изкриви нещо, което го няма?? А иначе съдебната власт не е корумпирана и ДПС няма никакво влияние върху нея!? Не на гнили ябълки, а на мазна мърша вони отвсякъде. Гадост!!!

 86. 86 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2599 Неутрално

  До коментар [#17] от "bogdan.filov":

  " Чакай да си запиша името на съдията, че, ако загазя нещо, да знам, че е корумпиран и взема ..."


  Не ти знам възможностите, но едва ли можеш да платиш ... Дебелото парче сланина и хората като него, яко кихат и такива, като съдията, яко пълнят гушите !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 87. 87 Профил на Xumpomo name
  Xumpomo name
  Рейтинг: 627 Неутрално

  Съдията, Съдията, Съдията *па-па-па*!

  Birds of a feather flock together.
 88. 88 Профил на journey
  journey
  Рейтинг: 451 Неутрално

  Зная, че някой ден...подобна новина ще е последната капка, която ще прелее чашата ми на търпимост и ще напусна завинаги тази кочина.
  А, чашата вече е почти до горе.

 89. 89 Профил на Xumpomo name
  Xumpomo name
  Рейтинг: 627 Гневно

  от кога информацията колко си работил е "субективана оценка"

  Birds of a feather flock together.
 90. 90 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 1022 Неутрално

  по времето на управлението на Иван Йорданов Костов от Драгалевци, Германия оказа натиск върху България за разбиването на Мултигруп. Сега обаче нито има кой да окаже натиск, нито пък Боко би отрязал клона-наречен Пеевски, който го храни!

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 91. 91 Профил на Angel Dobrev
  Angel Dobrev
  Рейтинг: 627 Любопитно

  Може ли ей така, изневиделица, едни коварни, разследващи журналисти саааааамо с един единствен въпрос, да ти отнемат, да ти накърнят нещо, КОЕТО ВСЪЩНОСТ ... ГО НЯМАШШШШШШ??? В кръга на аритметичната закачка ще приведа примера: Ами миналата година ... едно дело, тая година ... по-малко!??!!? Е, жив и здрав да е на ... майка му / защо не и на баща му??? / па и на "симпатизантите" му... Също ми е любопитно, какво именно прави в настоящото народно събрание, колко присъствени / ако ви харесва - може и отсъствени!!! / дни има от началото на настоящия парламент??? Щото "екс" политикът и депутат, "бивш" лидер на ДПС - Ахмед Доган си е направо за книгата на Гинес, не зная дали е кандидатствал, но сигурно би спечелил премията на Гинес. А Делян/чо!/ Пеевски, очевадно се бори да подобри рекорда му по отсъствия от заседания на НС или като каламбур да го кажа - по най-малко присъствия на тези заседания. ЩЕ ЗАВЪРША ТОЯ МИ КОМЕНТАР С ЕДНО МОЕ МНОГО СТАРО ТВЪРДЕНИЕ, впрочем и милиони българи го казват същото, на ШЕСТМИЛИОННАТА БЪЛГАРИЯ НЕ Ѝ ТРЯБВАТ ПОВЕЧЕ ОТ 100 ДЕПУТАТИ, именно заради такива като въпросните, споменати по-горе коментара ми...

 92. 92 Профил на Xumpomo name
  Xumpomo name
  Рейтинг: 627 Неутрално

  До коментар [#90] от "Бойко Борисов+Серге натикаха държавните пари в КТБ":

  А кой храни Пеевски? Добре се справя...

  Birds of a feather flock together.
 93. 93 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 1022 Весело

  Задокеанското гномче излъгало малките хорица тук да си поиграйкат на демокрацийка. Играйкали си играйкали си, и не се осъзнали завалийчетата колко далеч са стигнали в тая проклета игрица с дълбоко бъркане по джобчетата и недосегаемост на олигахчетата и пълната безнаказаност!

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 94. 94 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 1022 Неутрално

  [quote#1:"avalon2468"]вече започва да се прескача границата на търпимостта [/quote]

  До коментар [#1] от "avalon2468":

  границата на търпимостта е отдавна премината! Но някой чак сега го заелязват!

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 95. 95 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2599 Неутрално

  До коментар [#48] от "niakoi_si":

  " МЪРШИ в тоги "


  През 80- те години на миналия век, по радио " Дойче веле " вървеше една рубрика : " Нищожество в доспехите на величие " и мисля, че много силно залепва за младия преуспял мъж и за онези, които визираш като " Мърши в тоги " !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 96. 96 Профил на Elena Dimitrova
  Elena Dimitrova
  Рейтинг: 678 Неутрално

  Смешен,жалък дебелак!

  4itatel
 97. 97 Профил на Jessika
  Jessika
  Рейтинг: 1518 Неутрално

  [quote#13:"952"]Майка ми ми е казвала, че като бебе не съм повръщал много. Няколко пъти съм се напивал зверски- и винаги съм завиждал на хората, които могат да повърнат.

  Сега усещам, че започва да ми се повръща. Честно...[/quote]

  Голям си образ, много точен с мненията си.
  Не, не е за смях, а за повръщане!

  Виктор Юго: „Общество, което не иска да го критикуват, прилича на болен, който не разрешава да го лекуват.”
 98. 98 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 4075 Любопитно

  ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА

  Колкото авторитет - толкова.

  Върховният авторитет Народ Суверен има право да знае дали безделничи или работи законосъобразно или пък незаконосъобразен "частпром" лице окупант в държавна длъжност.

  Народът Суверен изисква даже взисква от държавните служители да рабоят законосъобразно.

  Затова им плаща.

  Ако т.нар авторитетът на окупант в държавна длъжност е негоден - негоден e.
  Истината преди всичко.

  # ОСТАВКА !


  "Съдът: Информацията по колко дела е работил Пеевски
  може да накърни авторитета му "

 99. 99 Профил на radogado
  radogado
  Рейтинг: 627 Весело
 100. 100 Профил на NicK
  NicK
  Рейтинг: 522 Весело

  КОЕ ДА НАКЪРНИ????
  Прасевски е пълна нула, такива като него могат да "успеят" само в България и подобни на нашата изпаднали държави...

  Да разкараме статуквото - ГЕРБ, АБВ, ДПС, БСП, ПФ, за да остане държава в България!
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK