Прокуратурата има нужда от компютри и флашки

Флашки флаш памет

© Георги Кожухаров

Флашки флаш паметИзбори 2022

Прокуратурата е обявила обществена поръчка за закупуване на компютри, принтери и друго подобно оборудване, като например 20 флашки. Прогнозната стойност е за над 700 хил. лева,  става известно от сайта на Агенцията за обществени поръчки. Обявлението е от 30 април, а срокът за подаване на документи е бил до девети юни.


Преди близо година прокуратурата е обявила сходна поръчка с прогнозна стойност 350 хил. лв. Тогава избраната фирма е била "Контракс", като според договора за възлагане на поръчката фирмата е доставила 750 монитора, 730 компютъра и друго оборудване.


Настоящата поръчка предвижда прокуратурата да се сдобие с над 600 рециклирани монитори и над 1200 рециклирани компютри, както и лаптопи и преносими принтери и скенери.


Преди известно време в. "Сега" съобщи, че държавното обвинение са обявили обществена поръчка за мебели за кабинетите на Върховната касационна прокуратура и администрацията на главния прокурор. Също наскоро от държавното обвинение обявиха, че ще ремонтират новата си почивна станция край морето за четвърт милион лева.

Избори 2022

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK