Цитат на деня: Българите като не могат да намерят кусур, си измислят такъв

Цитат на деня: Българите като не могат да намерят кусур, си измислят такъв

© ДневникАз не знам, този мазохизъм, който българите притежават. Допреди една седмица пътуваха между селата с часове, душата им извадих на строителите, за да пуснат по-рано пътя - не с дни, с часове по-рано, за да могат хората, които пътуват - за Гърция примерно, да се чувстват добре. И като не могат да намерят кусур сега, си измислят такъв", заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти, показа "Нова телевизия". Повод за думите му са критиките срещу новия пътен възел при Белокопитово и автомагистрала "Струма".


"Обещахме на селата не само да им оправим пътищата, да им дадем възможност и те да могат да се качват на магистралата, както и на Белокопитово. Но за да вкараме всички да могат да я ползват, го направихме така. И като нищо да кажат срещу всичките добри неща, които се случват. И мъка голяма. Сега три дни харчихте бензин, за да видите, че на "Струма" няма проблем", обърна се Борисов към журналистите и подчерта, че строителите са проявили героизъм, за да свършат по-рано работа.


Той даде за пример Сингапур, където всички естакади били такива. "Нали искате да сме като по света", риторично попита министър-председателят и посъветва тези, на които им е сложно да минават през Белокопитово, да ходят пеша.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK