Новият път, свързващ "Младост" и околовръстното, започна да пропада (видео)

Новият участък на булевард "Александър Малинов", свързващ "Младост 3" с околовръстния път на София, е започнал на пропада, съобщи БГНЕС. Агенцията се позовава на клип на зрител, от който се вижда, че в участъка на шосето край магазин "Хит" колите в най-дясното платно правят опасно "скокче".


Пътят е изграден над трасето на метрото, между станциите "Акад. Александър Теодоров-Балан" и "Бизнес парк", а движението по него беше пуснато на 22 август.
От заснетия материал се вижда, че неравности и пропадания има на поне три места в крайната дясна лента.На местата, в които платното е деформирано, е видно, че са били извършвани допълнителни строителни работи, за което говори и прекъсването на маркировката. Участъкът позволява развиването на висока скорост, което съчетано с неочакваното пропадане на пътя, може да доведе до загуба на управление на автомобила и опасни катастрофи.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK