Парламентът създаде комисия за имунитета на Сидеров, шествие го защити (обобщение)

Парламентът създаде комисия за имунитета на Сидеров, шествие го защити (обобщение)

© Юлия ЛазароваГрупа в социалната мрежа "Фейсбук", под името #Je suis НАТФИЗ, призовава за протест днес преди началото на заседанието на Народното събрание срещу поведението на лидера на "Атака" Волен Сидеров. Съобщение на сайта на телевизия "Алфа" пък имаше призив всички атакисти да се организират на протест пред Народното събрание". На първото си заседание, след кратката почивка заради местните избори, парламентът се събра, като първата му точка беше обсъждане дали да създаде специална комисия за сваляне на депутатските имунитети на лидера на "Атака" Волен Сидеров и на заместника му Десислав Чуколов. "Дневник" проследи на живо случващото се край парламента.


Комисия, с председател зам.-председателят на Народното събрание Димитър Главчев (ГЕРБ)
ще
проучи исканията на главния прокурор Сотир Цацаров за сваляне на имунитета на лидера  на "Атака" Волен Сидеров и заместника му в партията Десислав Чуколов, решиха депутатите. Предложението беше подкрепено с гласовете на всички присъстващи депутати, с изключение на тези от "Атака". Противниците на Волен Сидеров пред парламента така и не станаха повече от десетина. 


В същото време, добре организираните и транспортирани с автобуси до София, привърженици на "Атака" бяха около 300 в пика на митинга, който прерастна в шествие до сградата на Министерски съвет. Ангажираните с охраната на района около 900 полицаи обаче превъзхождаха сериозно и двете групи.
От парламентарната трибуна, пред журналисти и пред симпатизантите на партията, Сидеров повтори едни и същи неща. Че в страната има диктатура, готви се забрана на "Атака" и телевизия "Алфа", полицията е искала в неделя да бъде убит, но той няма да спре да се бори срещу наркотиците. Обяви дори намеренията си да създаде хайдушко движение, което да брани християнството от талибани и джихадисти. Ето хронологично как се развиха събитията днес:


11.40 часа
Шествието стигна пред сградата на правителството. Сидеров отново държи реч, в която повтори за пореден път, че има диктатура, управляващите искат да забранят "Атака" и да закрият телевизия "Алфа". Хората отвръщат с "Оставка".

Парламентът създаде комисия за имунитета на Сидеров, шествие го защити (обобщение)

© Юлия Лазарова


11.20 часа
Митингът на "Атака" се трансформира в шествие. Начело са Волен Сидеров с оранжев букет в ръце, подарък от симпатизант и двама свещеници. Шествието тръгна към Министерски съвет. Сидеров обяви по микрофона, че това е шествие, което защитава интересите на всеки българин.
Парламентът създаде комисия за имунитета на Сидеров, шествие го защити (обобщение)

© Юлия Лазарова


11.10
"Искат да забранят партия "Атака", да закрият телевизия "Алфа", обяви пред хората Сидеров. В отговор те започнаха да скандират: "Няма да стане". Според него в неделя двуметрови полицаи са удряли и блъскали съпругата му, която е след операция при раждане. Изборите бяха фалшифицирани, обяви Сидеров, като допълни, че подробности ще дадат негови колеги от "Атака".


11.00
Волени Сидеров, Десислав Чуколов и други депутати от "Атака" излязоха от сградата на парламента. Те се отправиха към симпатизантите на партията. Според него в държавата е извършен преврат, като в Чили преди години. Пред журналисти той обяви, че държавата репресира "Атака", като и днес повече от половината протестиращи са спрени. "Днес е Сидеров, утре - Симеонов и Каракачанов, като спрат да са им полезни", каза Сидеров. Двама свещеници, със сълзи на очите, обявиха, че Българската православна църква го подкрепя.

Парламентът създаде комисия за имунитета на Сидеров, шествие го защити (обобщение)

© Надежда Чипева, Капитал


10.50
На излизане от парламента, Сидеров каза пред журналисти, че не си дава имунитета, защото не вярва на съда и полицията. Нямал и вяра на НСО, затова не поискал и от тях охрана. Сидеров обяви, че в неделя вечер е бил изнесен от полицията извън сградата на НАТФИЗ, за да бъде линчуван от хората отвън.


10.40
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров обяви в 10-минутна декларация, че е същият хулиган и бунтар, какъвто е бил през 1973 г. и ще продължи да се боли срещу всяка несправедливост. След изказването му той и цялата парламентарна група напуснаха пленарната зала. Заседанието на парламента се излъчва на живо от озвучаването на митинг. След всяко изказване на Сидеров, дошлите да го подкрепят до парламента, скандират: "Волен президент!"

Парламентът създаде комисия за имунитета на Сидеров, шествие го защити (обобщение)

© Юлия Лазарова


10.30
Зам.-председателят на Народното събрание Димитър Главчев (ГЕРБ) оглави временната анкетна комисия, която трябва да проучи исканията на главния прокурор Сотир Цацаров за сваляне на имунитета на лидера  на "Атака" Волен Сидеров и заместника му в партията Десислав Чуколов.  


10.20
Парламентът реши да създаде специална комисия за сваляне на депутатските имунитети на лидера на "Атака" Волен Сидеров и на заместника му Десислав Чуколов. Предложението беше прието със 136 гласа "за" и 11 "против".


09.55
Народното събрание се превръща в народен съд, а знаете какво следва след това. Това заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров по време на обсъждането на създаването на анкетна комисия, която да проучи исканията на главния прокурор Сотир Цацаров за сваляне на  депутатските именитети на Сидеров и заместника му Десислав Чуколов.


Преди това председателят на Народното събрание Цецка Цачева и зам.-председателят на парламента Явор Нотев ("Атака") влязоха в спор за юридическата състоятелност за предмета на дейност на комисията. Предложението на Цачева е тя да обсъди исканията на главния прокурор – от 12 октомври (за сваляне на имунитета заради хулиганската им проява пред магазинче на ул. "Раковски") и от 26 октомври (за нахлуването в НАТФИЗ).


Според Нотев обаче комисията може да се занимава само с първото искане от 12 октомври, защото само по него е изтекъл 14-дневният срок, в който депутатите могат доброволно да се откажат от защитата си. Цачева пък отговори, че този срок важи само за гласуването в пленарната зала и няма пречка преди изтичането му комисията да се занимае и с другото искане, но предложението на комисията ще се гласува в залата едва след като изтеме 14-дневният срок.
 

Парламентът създаде комисия за имунитета на Сидеров, шествие го защити (обобщение)

© Юлия Лазарова


"Дотук бяха юридическите аргументи и от тях се разбра, че тази комисия е нарушение на конституцията и правилника, защото така иска кой?", обърна се Сидеров към Цачева. Кой казва да бъде нарушен законът и конституцията, за да бъде задържан Сидеров, попита още лидерът на "Атака" при обсъждането, което се излъчва пряко и на тонколони на митинга до парламента в подкрепа на Сидеров и Чуколов.


Според Сидеров искането на главния прокурор е стъпило на фалшификат, тъй като съдебният експерт и бил в отпуска.  


"Тук не става дума за симпатии и антипатии, а за спазване на закона. Ако сме все още правова държава, то дали някой е извършил престъпление и какво да бъде наказанието му, решава съдът", заяви Сидеров. Вие ми сложихте присъда, медиите ми сложиха присъда и сега искате да ме закопчеят и арестуват тук и веднага", обърна се той към Цачева.  


В продължение на три седмици показах как в центъра на София и в учебно заведение може да се купи дрога, заяви още лидерът на "Атака". "Показах в документално престъпление как това се закриля от висши полицаи.  Това е нещото, което ще продължавам да разобличавам", продължи той.  


"Дали съм крив или прав, оставете все пак на съда. Може ли съдът да се произнесе и то в три инстанции. Знам, че това радва нечии души, но не се оставяйте на злобата и злорадството", призова още Сидеров.


09.20
Сред протестиращите се появиха и руски знамена. Явор Нотев от "Атака" предложи създаването на комисията за имунитетите на депутатите Волен Сидеров и Десислав Чуколов да бъде отложено за следващата седмица. Мотивите му - редакционна неяснота в проекторешението, внесено от председателя на парламента Цецка Цачева.

Парламентът създаде комисия за имунитета на Сидеров, шествие го защити (обобщение)

© Надежда Чипева, Капитал


Искането му беше отхвърлено с 12 гласа "за" (11 от "Атака" и 1 от ГЕРБ) "за", 110 "против" и 9 "въздържал се".


09.05
121 депутати се регистрираха и парламента започна работа. Първа точка от дневния ред е създаването на временна анкетна комисия, която да реши дали свали имунитета на Волен Сидеров и Десислав Чуколов. Той беше поискан от главния прокурор Сотир Цацаров.


09.00
В парламента започва регистрация на присъстващите депутати. Видимо, цялата група на "Атака" е в залата. Депутат от групата е казал за Би Ти Ви, че след края на заседанието на НС Сидеров ще направи обръщение към своите симпатизанти.


08.45
На докараното озвучаване, поддръжниците на "Атака" пуснаха партийната си песен "Давай, Волене". Звучат и патриотични мелодии. Мъж от Габрово призна по Би Ти Ви, че е дошъл на екскурзия.


"Идваме от Плевен, защото сме българи и искаме да се запази българското. Не съм видял поведението му в неделя, но въпреки това го подкрепям", обяви възрастен човек пред Би Ти Ви.


"Не сме докарани, дошли сме доброволно, за да защитим човека, който си дава живота за нас", каза жена от София. Според нея в неделя Сидеров се е държал достойно.


08.40
Около 50 симпатизанти на "Атака", заеха позиции край служебния вход на парламента в подкрепа на Волен Сидеров. Не повече от десет души пък са пред парадния вход, като настояват имунитета на Сидеров и неговия колега Десислав Чукалов да бъдат свалени.


За момента полицаите превъзхождат в пъти протеста и контрапротеста, като на мястото има около 200 служитени на полицията и жандармерията. Две пожарни също са заели позиции.


Подръжниците на лидера на "Атака" носят плакати "Аз съм Сидеров! Арестувайте ме". Те проявиха агресия към представители на част от медиите. Има транспарант с надпис гражданско сдружение "Приятели на Русия и православния свят".


По-рано днес Десислав Чукалов каза по Би Ти Ви, че в подкрепа на Волен Сидеров ще дойдат и хора от страната. Той се оплака, че полицията спира автобусите.


"Това, което се случи е ужасяващо. Откакто говорим за темата за наркотиците, Цацаров ни поиска четири пъти имунитетите. Отказването на имунитета е джентълменски ход, но джентълмените трябва да знаят, кога да са джентълмени, а срещу нас играта не е джентълменска", каза Чуколов пред Би Ти Ви. Той обяви, че е готов да се подложи на тест за наркотици.


8.30
Волен Сидеров влезе в сградата на народното събрание без да спре пред събралите се журналисти.

Ключови думи към статията:

Коментари (161)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на daam
  daam
  Рейтинг: 1270 Неутрално

  Що за "човек" трябва да си, за да гласуваш за Атака - дивя си се аз

 2. 2
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 3. 3 Профил на дедо Андро
  дедо Андро
  Рейтинг: 2916 Неутрално

  [quote#0:"Статията"]Десислав Чукалов[/quote]
  Не е ли ЧукОлов?
  ----------
  Нещо малко ми се струват привържениците на свалянето на имунитета.

  Пич Незнам Как Да Ти Обесна Че Несъжелявам За Недостика На Некой Уникални Изразни Сретства По Български.
 4. 4 Профил на ШпекСаламНароден
  ШпекСаламНароден
  Рейтинг: 233 Неутрално

  Чутовен протест ! Бялата Златка ще се почувства значим,хаха !

 5. 5
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 6. 6
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 7. 7 Профил на gogo2011
  gogo2011
  Рейтинг: 1297 Неутрално

  "Идваме от Плевен, защото сме българи и искаме да се запази българското. Не съм видял поведението му в неделя, но въпреки това го подкрепям"

  Какво може да добави човек. Ако това е българинът, значи имаме сериозен проблем.

 8. 8 Профил на Аvеree
  Аvеree
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Защо са необходими толкова много полицаи?
  1. Масовката е с цел да се отвлече вниманието на обществото от друг проблем
  (напр. връщане на бежанците от Германия)
  2. Полицаите са некадърни
  (осигурено е количеството им)

 9. 9 Профил на calc
  calc
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Много почнаха да го дават Сидеров. Боко ще му завиди

 10. 10 Профил на gogo2011
  gogo2011
  Рейтинг: 1297 Неутрално

  До коментар [#5] от "Читател":

  Да, но съсипа пресконференцията на ПФ, а и никой не говори за неразбориите с преброяването на бюлетините, за все още необявените крайни резултати - пишем, мажем...

 11. 11 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 3522 Весело

  Не сме докарани, дошли сме доброволно, за да защитим човека, който си дава живота за нас", каза жена от София. Според нея в неделя Сидеров се е държал достойно."Направа можна да падладее човек от смях.

 12. 12 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 3462 Весело

  Около 50 симпатизанти на "Атака", заеха позиции край служебния вход на парламента в подкрепа на Волен Сидеров.
  Има транспарант с надпис гражданско
  сдружение "Приятели на Русия".
  -------------------------------------------------------------
  Ха-хаааааааа

  Обезценката на РУБЛАТА

  се е отразил и върху

  БРОЯ НА ПРИЯТЕЛИТЕ НА РУСИЯ

 13. 13 Профил на Читател
  Читател
  Рейтинг: 1970 Неутрално

  До коментар [#7] от "gogo2011":

  Това са 100 000 човека. Определено не могат да се правят обобщения за нацията. Дори и според броя на привържениците на ГЕРБ. 50% от обществото е на друго мнение, спрямо всички партии, събрани накуп.

 14. 14
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 15. 15 Профил на Читател
  Читател
  Рейтинг: 1970 Неутрално

  До коментар [#10] от "gogo2011":

  Така е.

 16. 16
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 17. 17
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 18. 18 Профил на zico2
  zico2
  Рейтинг: 402 Неутрално

  Мисля, че вече няма спасение и надежда за феновете на Сидеров. Доброволно са се вкарали в този филм и щом до този момент още го подкрепят, вече са прекалено надълбоко в кладенеца за да има надежда за тези хора

 19. 19
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 20. 20
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 21. 21 Профил на thepirineagle
  thepirineagle
  Рейтинг: 916 Весело

  Циркът продължава. Не мога да повярвам,че Сайдеров се стиска за пари за някой и друг контрапротестър. Политиката на икономии на Пут*ин явно е засегнала и российские дела зарубежем.....

 22. 22 Профил на Чарли Мишкин
  Чарли Мишкин
  Рейтинг: 1892 Неутрално

  До коментар [#14] от "fortunes":

  Да бе.

  Ама откакто на "клек-шопа" на Раковска и "свършиха" наркотиците, "белата" Златка нещо не е на себе си, а?

  Путин kiss май ЕС! ----- wwww . ДЕНьГИ .ru.net :-)
 23. 23 Профил на majorman
  majorman
  Рейтинг: 1165 Неутрално

  Безродници, що носите руското знаме? Бъдете истински рашистки патриоти - донесете знаме на СССР и портрет на Сталин!

  We are just a war away from Amerikhastan/ When God versus God;the undoing of man
 24. 24 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 3522 Весело

  Български националист който мре за България- С руското знаме в ръка и с Путин в сърцето.

 25. 25 Профил на tily_lily
  tily_lily
  Рейтинг: 598 Неутрално

  До коментар [#24] от "chicago514":

  Шизофенично, нале

 26. 26 Профил на majorman
  majorman
  Рейтинг: 1165 Весело

  [quote#24:"chicago514"]С руското знаме в ръка и с Путин в сърцето. [/quote]

  И рубли в портфейла

  We are just a war away from Amerikhastan/ When God versus God;the undoing of man
 27. 27
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 28. 28 Профил на tily_lily
  tily_lily
  Рейтинг: 598 Неутрално

  Един от признаците, че сме стъпили на правилният път ще е, когато журналистите престанат да бъдат високоговорител на агресивни илитерати, поставили се в услуган а чужда държава и непрекъснато нарушаващи - безнаказано - законите тук.

  Централно място в новините за тоя п.остак означава отклоняване на вниманието от нещо важно, случващо се зад гърба на гражданите. И за което пак гражданите ще платят. Дежа ву.

 29. 29 Профил на Trayan
  Trayan
  Рейтинг: 971 Неутрално

  Няма ли кой да раздаде руски визи на атакистите и да отиват в рая на Земята!

 30. 30 Профил на Читател
  Читател
  Рейтинг: 1970 Неутрално

  До коментар [#17] от "Hawaii":

  И по време на турското робство е имало продажници. И какво от това?

 31. 31 Профил на Инженер Раул Викторов
  Инженер Раул Викторов
  Рейтинг: 544 Неутрално
 32. 32
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 33. 33 Профил на boby1945
  boby1945
  Рейтинг: 902 Весело

  Голямо шоу спретва Волен и то с ограничени ресурси!!!
  Ама тв-тата като са жадни за сензации сами му правят пропагандата и то безплатно.....

  Don't worry, be happy now! Boby said. ЕС е вреден за вашето здраве, дръпнете сиджимката овреме, да не плачкате като 1944 година....
 34. 34 Профил на ubavia
  ubavia
  Рейтинг: 448 Весело

  Сега си я пуснах тая песен "Давай, волене" в ютуб че ми стана интересно. Голем хит.

 35. 35 Профил на полувишис
  полувишис
  Рейтинг: 289 Неутрално

  До коментар [#7] от "gogo2011":

  ндам. това е българинът. не знае какво да каже, но държи да го каже. дори, когато трябва да защитава престъпници.

  Волен си докарал и поп и стари бабки и изкуфели дядовци, които искат да се върнем към Русия и СССР. "какво ни е дала Америка"?

  на комунетата все някой трябва да им дава нещо... или да си го отнемат със сила...

  http://labs.capital.bg/201601/agentite-dnes
 36. 36 Профил на tokkay
  tokkay
  Рейтинг: 703 Весело

  До коментар [#24] от "chicago514":

  Снимката на Путин е в портфейла, до рублите.

  No Pain No Gain
 37. 37 Профил на galapagas
  galapagas
  Рейтинг: 1968 Неутрално

  До коментар [#1] от "daam":

  Не човек, а чугун.

 38. 38 Профил на pivoley
  pivoley
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#32] от "boby1945":
  Нъл Белата Златка била патриотин бре? Като такава може например да вее българския флаг, а не на разни други държавици.

  Pivoley
 39. 39
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 40. 40 Профил на Велко Мавриков
  Велко Мавриков
  Рейтинг: 233 Неутрално

  Тенекиите продължават да дрънчат, а кражбата на трактора си тече по план (по Веселина Седларска) ...

  Цветанов, Манчев, Бисеров, Василева, Фидосова, Илиева и Масларова благодарят на министър Иванов за добрата работа
 41. 41
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 42. 42 Профил на iak
  iak
  Рейтинг: 942 Весело

  Сред протестиращите се появиха и руски знамена. Явор Нотев от "Атака"
  ----------------------------------------------------------------------------------
  "Идваме от Плевен, защото сме българи и искаме да се запази българското.
  -------------------------------------------------------------------------------------
  Хахахахаахахах

  Трябва да признаем, че в класацията за най-големи мизерници БСП имат сериозна конкуренция

  И най-глупавия руски трол не би заменил, най-бедната част от Европа, за което и да е място в Русия. И в същото време - несъзнателно, прави всичко възможно България да прилича на примитивната и деградирала Русия.
 43. 43 Профил на Мърмор
  Мърмор
  Рейтинг: 1059 Неутрално

  Вече четвърти ден откак се занимаваме със Сидеров. С други думи занимаваме се с един несъществен проблем, за решаването на който си има компетентни органи. В това време излизат данни, че през 2016 год. властта МУ ще похарчи около 2 млрд. лв. за НЕЯСНИ дейности. Излизат данни, че лицето Горанов анонсира в публичното пространство намерата за поемане на над 5 млрд.лв. НОВ ДЪЛГ през 2016 год. Излизат данни, че правителството МУ се е съгласило да поемем част, не е ясно каква част, от близо 100000 имигранти, които западните ояли се търгаши натрисат на Балканите. Излизат данни, че дълговете на енергетиката растат неудържимо, България е съдена за фалита на КТБ, т.н. Последните, още топли избори показаха небивала развала на политическата система, пълна безотговорност на управляващите мишоци и некадърност на оперативното ниво. Предстои нов небивал грабеж на средства от бюджета и по европейска линия. За изброеното, което съвсем не изчерпва проблемите, трябва да се пише. Това са проблеми, а не казусът Сидеров. Последният е лесен.

 44. 44 Профил на хм
  хм
  Рейтинг: 1268 Неутрално

  парче пица и 20 кинта имало ли е И този път?

 45. 45 Профил на chepokalipsis
  chepokalipsis
  Рейтинг: 629 Неутрално

  А въпроса е какво работят тия хора? Сряда е... Същност реторичен въпрос, платени са.

 46. 46
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 47. 47
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 48. 48 Профил на ecn48382982
  ecn48382982
  Рейтинг: 233 Неутрално

  Страшна работа! 4-ти ден вече се занимаваме с нещо, което можеше да бъде решено за 5 мин., ако имахме институции и някаква воля от страна на държавата. Покрай цялото шоу "Волен Сидеров" измежду другото минаха новините за актуализацията на бюджета, за раздудите разходи на министерствата, за новия дълг...Важното е да има кьотек и екшън...

 49. 49 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2258 Неутрално

  До коментар [#35] от "полувишис":

  " дори когато трябва да защитава престъпници "

  Тончо Токмакчиев ;

  " Купуването и продаването на гласове е престъпление, а гласуването за престъпници - представление ...! "

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 50. 50 Профил на Xumpomo name
  Xumpomo name
  Рейтинг: 627 Неутрално

  руските знамена - ок... свикнахме
  кога ще тръгнат със хоругви и икони на Путин

  "българи" били... с руски знамена

  Birds of a feather flock together.
 51. 51 Профил на Dundaky
  Dundaky
  Рейтинг: 233 Неутрално

  До коментар [#44] от "хм":

  Задължително е имало и пица, и бира, и късметче. А тоалетна - пред Операта, Те там са си свикнали, още от Орешарските протести.
  А бе, Бялата Златка с Бялата маса ли си ходи навсякъде?

  Големият проблем с тъпите копелета е,че те са толкова тъпи,че не могат да повярват ,че човек може да бъде и умен
 52. 52 Профил на Репей
  Репей
  Рейтинг: 402 Неутрално

  До коментар [#43] от "Мърмор":

  ++++++++

  Тук вече банват и със задна дата: "Вашият достъп до форумите на Икономедиа е автоматично ограничен за 24 часа (до 12:05 часа на 18 Мар)."
 53. 53 Профил на evelin_m
  evelin_m
  Рейтинг: 458 Любопитно

  Е мисля. че е време Другаря Путин да издаде виза на човека си и да му подсигури заслужена почивка в подножието на Москва!

 54. 54
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 55. 55 Профил на Додо
  Додо
  Рейтинг: 984 Неутрално

  Кажи ми с какво се занимават всички телевизии, вестници и сайтове в една държава и аз ще ти кажа как живеят гражданите и...

 56. 56 Профил на z.123.c.976.9
  z.123.c.976.9
  Рейтинг: 627 Неутрално

  Егати държавата, щом този индивид определя дневния й ред с изцепките си.

  Който не разбира сам, няма да разбере и с обяснение
 57. 57 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2258 Неутрално

  До коментар [#53] от "evelin_m":

  " Е мисля, че е време Другаря Путин да издаде виза на човека си ..."


  Путя никога няма да направи това . Сидеров МУ Е НУЖЕН в София, а не в Москва !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 58. 58
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 59. 59 Профил на Инженер Раул Викторов
  Инженер Раул Викторов
  Рейтинг: 544 Неутрално

  На боклука на Историята да гопращат...

 60. 60
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 61. 61 Профил на пустиняк
  пустиняк
  Рейтинг: 733 Неутрално

  А що за човек трябва да си за да вярваш във Волен и да правиш митинг в негова защита?!
  Абсолютно неразбираемо...

  Чайка - вожд и учител на Цацаров & Гешев. Не съм ЗА пРезидента а ПРОТИВ мафията и беззаконието да управляват в България!
 62. 62 Профил на acd30520326
  acd30520326
  Рейтинг: 627 Неутрално

  До коментар [#61] от "Отпускар в командировка":

  За пари орките на всичко са готови, за съжаление!

  "Ти какво пожертва, за да има и утре България?" ИЛИЯ МИНЕВ
 63. 63 Профил на blaserr93lrs2
  blaserr93lrs2
  Рейтинг: 466 Любопитно

  Ами волен постигна своето и отново е в центъра на вниманието!А в една нормална държава този щеше да е изритан от политиката поне 1000 пъти!!!Време е да последва съдбата на владо кузов....
  https://bg.wikipedia.org/wiki/Владимир_Кузов

 64. 64 Профил на пустиняк
  пустиняк
  Рейтинг: 733 Неутрално

  http://vbox7.com/play:36103c6b6f
  Някой ще ми преведе ли какво се опита да ми каже първия интервиран?

  Чайка - вожд и учител на Цацаров & Гешев. Не съм ЗА пРезидента а ПРОТИВ мафията и беззаконието да управляват в България!
 65. 65
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 66. 66 Профил на zul11696397
  zul11696397
  Рейтинг: 627 Неутрално

  До коментар [#32] от "boby1945":

  Комуне, вие без веене на чужди байраци не можете. За пари и байрака на Бурунди бихте развели.

  Мразим Гоце и Любо Гоцев
 67. 67 Профил на historama
  historama
  Рейтинг: 757 Неутрално

  Сутринта по Нова правеха репортаж от мястото на митинга. Интересно нито на водещия, нито на репортерката направи впечатление руския байрак - приемаха го за нещо нормално.

 68. 68
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 69. 69 Профил на dfgbefsdgsd
  dfgbefsdgsd
  Рейтинг: 8 Неутрално
 70. 70 Профил на gobay
  gobay
  Рейтинг: 794 Неутрално

  Може да са го приемали за нормално,но участници в протеста в подкрепа на Сидеров не желаеха да отговарят на въпроси на журналистите и даже ги гонеха.
  До коментар [#67] от "historama":

 71. 71 Профил на majorman
  majorman
  Рейтинг: 1165 Любопитно

  До коментар [#32] от "boby1945":

  Т. нар. "български патриоти" би следвало да носят единствено и само знамето на България, не мислите ли?

  We are just a war away from Amerikhastan/ When God versus God;the undoing of man
 72. 72 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 914 Весело

  не разбирам този еуфория ,волен не някакво огромно изключение от останалата екзотична фауна населяваща български политическо пространство

 73. 73 Профил на nxo44693674
  nxo44693674
  Рейтинг: 402 Весело

  Хайде сега към Москва, няма какво да се харчат пари по дела и арести. Директно с Аерофлот, марш, предател национален!

 74. 74 Профил на nikoleta43
  nikoleta43
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Е то митинга против Волен Сидеров се състои само от пет човека хахаха

 75. 75 Профил на MMK
  MMK
  Рейтинг: 462 Неутрално

  До коментар [#1] от "daam":
  Из теориите:
  Той си плаща, като разпределя субсидиите от Русия.

 76. 76 Профил на evelin_m
  evelin_m
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Да му съберем пари за билета и някоя копейка джобни, да си купува лейкопласти и мехлеми !

 77. 77 Профил на rogoshev
  rogoshev
  Рейтинг: 233 Неутрално
 78. 78 Профил на ck
  ck
  Рейтинг: 870 Неутрално

  Целта на постановката с участници В. Сидеров и на онзи т.н. бизнесмен Камен, който не можа да си спомни, че удари Сидеров сега се изяснява напълно. И тя е набеждаване на полицаите за удара, създаване на образа за Волен Сидеров като мъченик, свикване на подръжниците на Атака в София (виждаме го днес) и атака срещу Потриотичния фронт и по-точно натиск върху избирателите му. Надяват се на разклащане на правителството и нови избори. Очевидно е мобилизирана доста голяма група, освен Атака вероятно и формацията на Боян Расате. Това се потвърждава от казаното от Сидеров: "Днес е Сидеров, утре - Симеонов и Каракачанов".

 79. 79 Профил на blaserr93lrs2
  blaserr93lrs2
  Рейтинг: 466 Неутрално

  До коментар [#64] от "Отпускар в командировка":

  "Трябваха ми пари за т'ва дойдох"

 80. 80 Профил на Slick
  Slick
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Пошъл цирк. Един странен човек разиграва цялата държава. Докато междувременно някакви пичове от Балчик си купуват БМВ-та за 150,000 лева народни пари.

 81. 81 Профил на Xumpomo name
  Xumpomo name
  Рейтинг: 627 Весело

  До коментар [#64] от "Отпускар в командировка":

  напомня ми за това:
  https://www.youtube.com/watch?v=lj3iNxZ8Dww

  Birds of a feather flock together.
 82. 82 Профил на ck
  ck
  Рейтинг: 870 Неутрално

  До коментар [#1] от "daam":
  Това са хора с промити мозъци. Промиването на мозъци е практикувано и от Хитлер, Сталин и др. диктатори.

 83. 83 Профил на michael
  michael
  Рейтинг: 853 Неутрално

  [quote#42:"iak"]Трябва да признаем, че в класацията за най-големи мизерници БСП имат сериозна конкуренция [/quote]

  идеологията и сценариите идват от едно и също място, затова се чудим кой е по неадекватен

  Cogito ergo sum :)
 84. 84 Профил на nikoleta43
  nikoleta43
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Е само пет човека ли излезнаха да протестират срещу Сидеров . Не го подкрепям и не одобрявам простотиите които прави , но да излезнат само пет човека на митинг срещу Сидеров е обидно . Атака са събрали стотици в поддръжка на Сидеров , а отдругата страна митинга срещу него е съставен от Манол Глишев , Димитрин Вичев и още трима ...Срам

 85. 85 Профил на La Loba Esteparia
  La Loba Esteparia
  Рейтинг: 515 Весело

  това българите трябва да са надскочили всичките си кахъри,за да хабят цялата си енергия, занимавайки ден след ден се с един фрики!?(такива в оксиденталният свят ги изпращат за участие на Евровизия
  само остава и гражданска война до подхванатслед известната в историята "футболната война"между El Salvador/Honduras да последва "фрики Bg война"-между палячовци и кандидат артисти!

  Der Steppenwolf
 86. 86 Профил на palav_nik
  palav_nik
  Рейтинг: 1211 Неутрално

  Рублофилите не се и крият. Пристигнали са с руските знамена и георгиевски ленти...

 87. 87
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 88. 88
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 89. 89 Профил на greeneyes
  greeneyes
  Рейтинг: 3223 Неутрално

  "Около 50 симпатизанти на "Атака", заеха позиции край служебния вход на парламента в подкрепа на Волен Сидеров."
  Вероятно вече са изкопали окопи, залегнали са с револвери и палки на кръста и внимателно наблюдават дислокацията на народните представители.

  Пазете се от доносника vesolr
 90. 90 Профил на Косьо
  Косьо
  Рейтинг: 969 Неутрално

  Трябва да си идиот да защитаваш Сидер и то с руски символи

 91. 91 Профил на Петър Манолов
  Петър Манолов
  Рейтинг: 402 Неутрално

  Древността на народите би трябвало да е полезна като многоопитностите на Човека.
  И тъй; от какво спасява атакистът управляващите?
  "Договорено бе да споделят информация за миграционните потоци и съвместно да работят за осигуряване на повече места и по-добри условия за подслон на бежанците. Съдействие обеща и Върховният комисариат на ООН за бежанците. Решено беше всяка държава да търси финансова подкрепа, ако има нужда от средства, за да се справи с притока на мигранти. Парите могат да дойдат спешно от заеми от Европейската инвестиционна банка, Европейската банка за възстановяване и развитие и Банката за развитие към Съвета на Европа, е записано в одобрения документ. Преди началото на срещата премиерът Борисов категорично се противопостави на идеята да взима заеми за овладяването на бежанската криза. "Категорично не съм съгласен с формулировката да взимаме заеми от големите финансови институции, за да се справяме с бежанската вълна", заяви той, цитиран от БНТ. По-късно обаче България подкрепи плана, който включва и вземането на финансови заеми заради бежанците."

  Петър Манолов-безсребреник
 92. 92
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 93. 93 Профил на objective
  objective
  Рейтинг: 703 Весело

  Докарала си перхидролената златка платени лумпени и окаяни старци, за да играят статисти в комедийното й шоу ! И кой според вас, бе, бедни ми душици, трябва да брани системно омерзяваните обикновени граждани от изстъпленията на фашизираната й рубладжийска шайка ?

 94. 94 Профил на daam
  daam
  Рейтинг: 1270 Неутрално

  "Според него в неделя двуметрови полицаи са удряли и блъскали съпругата му, която е след операция при раждане."

  Е, като е толкова зле, къде е тръгнала да реве по улиците, вместо да си стои в домА и да си гледа детето. На кого го е оставила /детето/ ?

 95. 95 Профил на greeneyes
  greeneyes
  Рейтинг: 3223 Неутрално

  [quote#84:"nikoleta43"]Е само пет човека ли излезнаха да протестират срещу Сидеров . [/quote]
  Айде сега, пак ли започнахме да се броим? Нещо като бройката на протестиращите срещу машата на ДПС, БСП и Атака - Шишарски.
  Тогава след всеки репортаж за протестиращите, се появяваха преброители, които твърдяха, ама не били 5 хиляди, а 500, ами не били 10 хиляди, ами по-малко от хиляда. Важното в случая е не бройката, а това, че ако бяхме нормална държава руският агент отдавна щеше да е в затвора заради многобройните си хулигански прояви и всички отдавна да сме забравили за него. Вместо това, медиите са принудени да ни занимават с проявите на един рецидивист, който на всичко отгоре работи за враждебна на нашите национални интереси държава.

  Пазете се от доносника vesolr
 96. 96 Профил на just
  just
  Рейтинг: 593 Неутрално

  До коментар [#88] от "nikoleta43":

  Знамето което си носила е било руско, нещо се бъркаш бабо Николетке, я пробвай пак.
  Що за български патриоти и националисти са тези които носят руски знамена??? Нека ти помогна-защото са руски патриоти, а не български. Национални предатели.

 97. 97 Профил на Awake
  Awake
  Рейтинг: 233 Разстроено

  "Начело са Волен Сидеров с оранжев букет в ръце, подарък от симпатизант и двама свещеници."

  НЯМА ТАКЪВ ЦИРК - НЯМА!

 98. 98
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 99. 99 Профил на ds_g
  ds_g
  Рейтинг: 515 Гневно

  Изказването му за създаване на ХАЙДУШКО движение е просто върховото постижение на БОЛНИЯТ му мозък. Няма друг такъв идиот..................но се чудя тия дето гласуват за това недоразумение за ятаци ли се стягат........

  От Всички земни грехове БОГ най-тежко наказва ГЛУПОСТTА!!!
 100. 100 Профил на Индивидуален паметник на културата
  Индивидуален паметник на културата
  Рейтинг: 684 Неутрално

  [quote#0:"Бялата Златка"]Според него в държавата е извършен преврат, като в Чили преди години.[/quote]Де да беше истина.
  Има преврат наистина, но далеч не е като този в Чили. При нас преврата е извършен от бивши агенти, комунисти и милиционери. И целта му не е спиране на комунисти и социалисти.

  Мечтая за България, в която пожарникарите са просто пожарникари.
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK