Борисов нападна съдия Нели Куцкова седмица преди избора й за Софийския апелативен съд

Съдия Нели Куцкова

© Надежда Чипева, Капитал

Съдия Нели КуцковаПремиерът Бойко Борисов, който твърди, че не иска и не коментира съдебната система се усъмни в обективността на съдия Нели Куцкова от Софийския апелативен съд, седмица преди Висшия съдебен съвет отново да проведе изслушване и избор за поста председател на ключовия съд, за който единствен кандидат е Куцкова. Преди време Върховният административен съд (ВАС) отмени отказа на съвета да я избере за председател на съда. След известно протакване, ВСС насрочи изслушването за 17 декември.


Куцкова е и един от съдиите, които вчера излязоха с тогите си в знак на протест срещу окастрената конституционна реформа. Тя е била заместник-министър на правосъдието в служебния кабинет на Стефан Софиянски, а малко по-късно и кандидат за вицепрезидент. Куцкова е един от малкото хора, които публично обявиха, че трябва да има публично разследване за скандала "Яневагейт".


В обзорното предаване "Годината" по Дарик радио попитан за протестите на съдиите срещу приетите текстове на основния закон,  Борисов заяви:
"Не коментирам съдебната система, макар че има странности, които не ги разбирам, защото в сряда 26 млн. лв. още отидоха за съдебната система", каза той и напомни за съдебната сграда в т.нар. Военно НДК, където всички ще имат прекрасни работни места и за ремонта на тази на бул. "Цар Борис Трети".

Бих коментирал само съдии, които са били политици или са се пробвали за политическа длъжност, а след това да се правят на обективни съдии",


каза Борисов, визирайки съдия Нели Куцкова. По този начин той възпроизведе и един от аргументите на председателя на етичната комисия във Висшия съдебен съвет  Ясен Тодоров, който през април обяви, че не я е подкрепил, заради политическата й обвързаност. 


При предишния избор, след като беше изслушана от ВСС, Куцкова получи само положителни коментари от членовете на съвета. Никой не се изказа негативно. Въпреки това за нея гласуваха едва 9 от членовете на съвета при необходимите минимум 13 гласа "за". Именно и след гласуването Тодоров представи пред колегите си своите аргументи.


В жалбата до Върховния административен съд, с което Куцкова обжалваше решението на съвета, тя коментира тезата на Ясен Тодоров:


"Обстоятелството, че преди повече от 20 години съм участвала за кратко в изпълнителната власт не означава, че съм политически обвързана.


Недопустимо е член на кадровия орган да прави доводи за дисквалифициране на кандидат за административна длъжност в съдебната власт, които противоречат на закона.


Била съм заместник-министър на правосъдието на законно основание и също така на законно основание (чл. 195, ал.3 от ЗСВ), след това съм възстановена като съдия на заеманата преди назначавеното ми в МП съдийска длъжност. Това означава, че законодателят приема участието на съдии и прокурори в изпълнителната власт като общественополезно с оглед на експертния им капацитет. Законът за съдебната власт предвижда техните места да се пазят до завръщането им, когато те започват отново да изпълняват професията си. Очевидно е, че законодателят не счита, че длъжността "заместник-министър на правосъдието" изключва възможността лицето, което я е упражнявало, да продължи да работи в съдебната система, защото това не поставя под съмнения неговия професионален капацитет. 


Очевидно г-н Ясен Тодоров счита, че има право да влиза в спор със законодателя. Същевременно обаче, огласените доводи от г-н Ясен Тодоров са


и вътрешно противоречиви, поради което са и неубедителни и внасят съмнение, че изразяват действителните му мотиви да не подкрепи кандидатурата ми.


Защото, ако той действително беше убеден в моята политическа обвързаност, то тогава не би следвало да се примири и с произтичащата от този факт несъвместимост за мен като съдия и би следвало да предприеме съответните действия. От председателите на съдилища, натоварени с административни функции се изисква те да бъдат политически независими, защото те са длъжни да гарантират и политическата необвързаност и безпристрастност на съдиите, които решават делата в съответния съд, тъй като те са същинската съдебна власт", пишеше в жалбата си съдия Куцкова.


Постът на председател на Софийския апелативен съд се заема от изпълняващ длъжността вече повече от година и половина.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (78)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на socialen
  socialen
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Проблемът на страната са индивидите Борисов, Цветанов и тумбата им, които изтърбишиха страната за 3.5 години еднолично катастрофално "управление" на неконтролируемия хаос на Борисов в периода август 2009-февруари 2013 година.

  Бях блокиран 73 пъти: 18.9-18.10; 12-15.9; 31.07-31.08; 25-29.07; 22.06-22.07; 12-19.06; 5-6.06; 25-26.05; 10-17.04; 5 -8.04; ... Пиша и в dnes.bg
 2. 2 Профил на true_original
  true_original
  Рейтинг: 402 Неутрално

  някой да е учуден ?

  някой , я да видим дали малки цаци ще си признае, че той е накарал боцко да говори такива неща. я кажи гъци гъци ...

 3. 3 Профил на CINZANO - оправете си сайта!
  CINZANO - оправете си сайта!
  Рейтинг: 1174 Неутрално

  Стига с тоя Боко бе!
  Днес е навсякъде. Страх ме е да си отворя една бира, за да не изскочи Баце от нея и да почне да ръси "мъдрости"...

  Мома, връщай 12 и 12А!
 4. 4 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 2238 Весело

  Ами,то и ти си обвързан с БКП ама се правиш на демократ бе,господин Борисов.

 5. 5 Профил на gembirdkz
  gembirdkz
  Рейтинг: 683 Неутрално

  Бойко вече не знае къде се намира,в пълна паника е,няма да се учудя ако извади танковете или котките.

 6. 6 Профил на stanislavdi
  stanislavdi
  Рейтинг: 1804 Неутрално

  Баце кадрува......т.е продължава да кадрува в съдебната система. Това футболисче пак си вкарва бърз автогол

 7. 7 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 1399 Неутрално

  "По този начин той възпроизведе и един от аргументите на председателя на етичната комисия във Висшия съдебен съвет Ясен Тодоров,..."
  -----------
  Ами един и същи им спуска указанияата и опорните точки, нищо чудно.

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 8. 8 Профил на Имоция
  Имоция
  Рейтинг: 807 Неутрално

  E хайде, хайде! Не е нападал Куцкова. Цял ден пресилвате нещата със заглавията. Отделно от това, Борисов беше напълно прав. Видно от цитатите на жалбата й до ВКС, съдията е забравила, че беше кандидат за вицепрезидент на П.Стоянов, което я прави зависима от една политическа сила. Нещо повече, тя никога не е крила лошото си отношение към Борисов и Цветанов. Точно тя притича до стаите на БСП и ДПС, за да занесе кандидатурите за инспектори, които Борисов поиска. А и Куцкова не може насила да накара този ВСС да я избере. Скоро ще види резултата.

  Хем съм лош съветник, хем предизвиквам отвращение, хем заради мен живеят. Що е то? И още нещо, Слафчо има! Имоция басма ни цепи, ни тъче на къв дъй стан... за разлика от теби.
 9. 9 Профил на azmatahari
  azmatahari
  Рейтинг: 664 Весело

  Бибитко започва с ръмжене да напомня колко много мрази някой да застава срещу правилната линия на партията.
  Отмъщението герб за непреклонните ще се задейства.
  Тая власт с лъжи са я взели и няма да я дават срещу правди, я !

 10. 10 Профил на gembirdkz
  gembirdkz
  Рейтинг: 683 Весело

  До коментар [#3] от "CINZANO":

  Ако ще отваряш бира препоръчвам ти да изядеш и по една цаца

 11. 11 Профил на true_original
  true_original
  Рейтинг: 402 Неутрално

  До коментар [#8] от "Резистентна":

  как точно кандитарура преди повече от 10 години я прави зависима, ама точно ми обяснете.

  глупости !

 12. 12 Профил на Имоция
  Имоция
  Рейтинг: 807 Весело

  До коментар [#11] от "true_original":

  Точно на Вас пък нямам намерение да обяснявам, нито да споря с глупаци (не визирам Вас, а всички, които си слагат ръцете на буквата "Ф" и очакват да им се оправдавам нещо, хаха)

  Хем съм лош съветник, хем предизвиквам отвращение, хем заради мен живеят. Що е то? И още нещо, Слафчо има! Имоция басма ни цепи, ни тъче на къв дъй стан... за разлика от теби.
 13. 13 Профил на antonofff
  antonofff
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Престъпления против трудовите права на гражданите

  Чл. 172. (Изм. и доп. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., изм., бр. 1 от 1991 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. и доп., бр. 92 от 2002 г.) Който съзнателно попречи на някого да постъпи на работа или го принуди да напусне работа поради неговата народност, раса, религия, социален произход, членуване или нечленуване в синдикална или друга организация, политическа партия, организация, движение или коалиция с политическа цел или поради неговите или на ближните му политически или други убеждения, се наказва с лишаване от свобода до три години или глоба до пет хиляди лева.

 14. 14 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 2787 Неутрално

  Най-добрият премиер сред футболистите и най-добрият футболист сред премиерите...

  Обичам да грухтя и плюскам.
 15. 15 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 3675 Весело

  Ахъм, според Дневник е редно кой откъде свари да млати Борисов като боксова круша, а той е длъжен да седи и да мълчи? Куцкова какво желаеше да изрази вчера, бидейки част от независимата съдебна власт? Тя има да се изказва за законодателната и изпълнителната власт единствено като гражданин и никога в тога. Срам за нея.

  Доброто е заразно
 16. 16 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 3700 Неутрално

  Тоя наглец верно ли коментира 26 млн?

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 17. 17 Профил на barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  Рейтинг: 1391 Любопитно


  Последно Свраки или Каки ..... ??!!

  свикнахме вече да изопачавате матрялите ......

  Повече от ясно е, че е политически обвързана.

  => БАЙ ГЪЗЗЗ е ТÈХНОТО ЗНАМЕ и ГИ ДОВЕДЕ В => КЛОЗÈТА !!
 18. 18 Профил на Депутат 241
  Депутат 241
  Рейтинг: 3068 Гневно

  "Бих коментирал само съдии, които са били политици или са се пробвали за политическа длъжност, а след това да се правят на обективни съдии",
  каза Борисов, визирайки съдия Нели Куцкова.
  –––––––––––––––––––––
  Аз аз бих коментирал бивши ченгета, пожарникари и охранители, които се пробват за политическа длъжност, за което нито интелектът, нито моралът им отговарят!
  Кого визирам - ще запазя в дълбока тайна!

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 19. 19 Профил на ПАСТОРА
  ПАСТОРА
  Рейтинг: 809 Неутрално

  "... има странности, които не ги разбирам, защото в сряда 26 млн. лв. още отидоха за съдебната система"

  Аз също им се чудя на тия съдии! Да им дадеш пари и те да протестират! ТОЙ им дава, а те недоволни!

  От друга страна е съвсем нормално Боце да прави такива изявления. Няма как да оцени нещо, което не разбита.
  ТОЙ разбита от събиране и даване на пари и естествено оценката може да бъде направена само през този поглед.

  От това следва и дървеното желязо - Не коментирам съдебната система, само съдиите. Някои от тях мога да си ги избирам, а други да ги опрасквам! За това имаме стабилност с България!

 20. 20
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 21. 21 Профил на Депутат 241
  Депутат 241
  Рейтинг: 3068 Неутрално

  [quote#18:"Депутат 241"]"Бих коментирал само съдии, които са били политици или са се пробвали за политическа длъжност[/quote]..."
  ––––––––––––––
  Да му припомням ли на Бойко, че ВСИЧКИ съдии и прокурори бяха членове на БКП, някои от тях бяха и партийни секретари, а почти всички са с картончета на ДС!

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 22. 22 Профил на Alexander97
  Alexander97
  Рейтинг: 1602 Неутрално

  [quote#15:"dogwoman"]Тя има да се изказва за законодателната и изпълнителната власт единствено като гражданин и никога в тога. Срам за нея.[/quote]

  Мисля си, че вашата позиция е срамната, защото укорявате толкова редките актове на гражданско поведение от страна съдебната власт. Да, законът забранява, но престъпното трябва да бъде ясно артикулирано!

 23. 23 Профил на shileto
  shileto
  Рейтинг: 1147 Неутрално

  За Куцкова си знаем, че е от Драгалевската квота

 24. 24 Профил на fitkov
  fitkov
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Да бе да, не си била обвързана....направо си се омотала в свински черва с реформаторите )) В политиката давност няма...

 25. 25 Профил на Alexander97
  Alexander97
  Рейтинг: 1602 Неутрално

  Борисов побесня от страх, че ще му вземат ножичките и милиардите!
  Кво ш раздава, кво ш реже?

 26. 26 Профил на Имоция
  Имоция
  Рейтинг: 807 Неутрално

  [quote#15:"dogwoman"]Тя има да се изказва за законодателната и изпълнителната власт единствено като гражданин и никога в тога. Срам за нея. [/quote]
  В това се състои и същността им. Те никога не събличат душевните си "тоги". Мислят се за властници по презумпция. Затова вчера изказаха "съображения" за повече общуване с "гражданите", разбирай тези, които са някъде ниско, долу... и не са вкусили от амброзията, раздавана безплатно някъде по олимпийските върхове...

  Хем съм лош съветник, хем предизвиквам отвращение, хем заради мен живеят. Що е то? И още нещо, Слафчо има! Имоция басма ни цепи, ни тъче на къв дъй стан... за разлика от теби.
 27. 27 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 3675 Неутрално

  До коментар [#26] от "Резистентна":

  Именно това прави тогите им смешни и безсмислени.

  Доброто е заразно
 28. 28 Профил на Дневник:Анкета за или против новият сайт
  Дневник:Анкета за или против новият сайт
  Рейтинг: 561 Неутрално

  "Защото, ако той действително беше убеден в моята политическа обвързаност, то тогава не би следвало да се примири и с произтичащата от този факт несъвместимост за мен като съдия и би следвало да предприеме съответните действия."
  ---------------------------------------------------
  Мила Нели, мила Куцкова, как поръчковият Ясен да ви атакува като съдия на основание политическата "зависимост" като под ударите му трябва да попадне и менторът му Пеевски, който също така е политически обвързан( при това убедително, а не като вас мимолетно) и на няколко път след НС се връща в следствието.

  п.п. И не знам защо влизате в обяснителен режим с такива нечистоплътни поръчкови и нелицеприятно злобни "магистрати" - маши като въпросният Ясенчо.

  Да мразиш е сериозно занимание. Имаш ли толкова време, да се "забавляваш" с това ?!?
 29. 29 Профил на Имоция
  Имоция
  Рейтинг: 807 Неутрално

  До коментар [#27] от "dogwoman":

  Всъщност, най-тежкият грях на Куцкова беше злобното послание към Цветан Цветанов преди време ("Цветанов трябва да се моли, ама много да се моли да попадне на съдия...". Тогава в качеството на каква се изказа госпожата? Като съдия, гражданин или като продавачка на рибен пазар?!

  Хем съм лош съветник, хем предизвиквам отвращение, хем заради мен живеят. Що е то? И още нещо, Слафчо има! Имоция басма ни цепи, ни тъче на къв дъй стан... за разлика от теби.
 30. 30 Профил на Free person
  Free person
  Рейтинг: 727 Неутрално

  Един достоен съдия,Нели Куцкова,е нападната от Премиера,просто защото тя не е част от статуквото и политическата мафия.
  Не прави чест на Борисов,че напада съдия Куцкова и то в момент,в който тя ще бъде изслушана за поемане на поста,който тя отдавна заслужава!

  Tony
 31. 31 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 9180 Весело

  Борисов нападна съдия Куцкова...., ами нека се отбранява .

 32. 32 Профил на Jessika
  Jessika
  Рейтинг: 1636 Гневно

  [quote#15:"dogwoman"]Срам за нея.[/quote]

  Срам за всички вас, които защитавате патрона си, "дори когато съгреши". Толкова е неадекватен тези дни, като се започне от мачлето му, когато се гласуваха съдбовни промени, а стадото му блее безкритично.

  Виктор Юго: „Общество, което не иска да го критикуват, прилича на болен, който не разрешава да го лекуват.”
 33. 33 Профил на regular_observer
  regular_observer
  Рейтинг: 517 Неутрално

  Мутрата е направил ремонт и съдите да си налягат парцалите.

  Това е мисленето на сикаджията.

 34. 34 Профил на Schopenberg
  Schopenberg
  Рейтинг: 982 Неутрално

  Сигурно и идолът му Тодор Живков е бил по-умен от тоя клеясал козунак. Вече и за куче-пазач не става.
  ОСТАВКА

  Navigare Necesse Est
 35. 35 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 848 Неутрално

  [quote#8:"Резистентна"]
  E хайде, хайде! Не е нападал Куцкова. Цял ден пресилвате нещата със заглавията. Отделно от това, Борисов беше напълно п[/quote]
  Усещането, което днес медията създава в мен с доста агресивните си заглавия е, че са настъпани сериозни интереси на свързани с нея хора. Имам чувството че направо се насъскват хората към протести и бунт към законното Правителство. Цели се може би ефектът на такива срещу Орешарски. Ето и сега с този материал, защо бепше нужно да се използва думата "напада". Не си ли мислят, че повечето сме слушали интервюто на Борисов и чухме как и с какъв тон каза. Много съжалявам, че политиката на редакцията стигна до булевардно ниво

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 36. 36 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 848 Гневно

  До коментар [#34] от "Schopenberg":

  Как е възможно да се използват такива изрази по отношение на един премиер? Показва липса на самоуважение.
  [quote#34:"Schopenberg"]клеясал козунак.[/quote]
  Нямам думи....

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 37. 37 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 848 Неутрално

  [quote#33:"regular_observer"]Мутрата е направил ремонт и съдите да си налягат парцалите. [/quote]
  Защо, според вас и мотивите към забавените им с години дела ли трябваше да напише?

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 38. 38 Профил на Имоция
  Имоция
  Рейтинг: 807 Весело

  [quote#35:"Аби"]Имам чувството че направо се насъскват хората към протести и бунт към законното Правителство. [/quote]
  Има нещо такова и то не е от днес. Имат право да пишат каквото си решат (им наредят), частна медия са. От друга страна, виждаш, че балонът се спихна и оредяващите редици от малобройни привърженици на "гражданския натиск" имат нужда от насърчение. Колко жалко, че не могат да си занесат всички компютри, през които тук изглеждат толкова много и толкова... силни.

  Хем съм лош съветник, хем предизвиквам отвращение, хем заради мен живеят. Що е то? И още нещо, Слафчо има! Имоция басма ни цепи, ни тъче на къв дъй стан... за разлика от теби.
 39. 39 Профил на Schopenberg
  Schopenberg
  Рейтинг: 982 Любопитно

  До коментар [#15] от "dogwoman":

  Колко сте комична, ако знаете в отчаяната си защита на Дебелия. Пляскате и се мятате, като риба на сухо, а се изживявате, като влюбена политико-русалка.
  Малко ви е късничко и срамно от белите ви коси.
  Оня от Банкя е неспасяем вече. Даже и дамата на сърцето му - Лютвие Местан днес е за предсрочни избори.
  ОСТАВКА

  Navigare Necesse Est
 40. 40 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 2787 Неутрално

  Махайте ги тия съдии, какви са тия глупости да идва цветанов, едно две три бам с чукчето и в пандиза бе аааааамаха, мръсни комунисти стига нападахте Партията на народа и Бащата на всички българи.

  Обичам да грухтя и плюскам.
 41. 41 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 2787 Неутрално

  До коментар [#20] от "gobay":

  В медиите около Пеевски настроението е приповдигнато, а и нивото на цветанцветановчетата е като за ПИК и Блиц, какво правите тук, вървете коментирайте това покрай новините за катеричката на Преслава там хахаха,

  Обичам да грухтя и плюскам.
 42. 42 Профил на gobay
  gobay
  Рейтинг: 1034 Весело

  До коментар [#41] от "Свинчуга":

  Кой си ти,че да ми казваш къде да ходя?Гледай си копанята и не се прави на умник.Това първо!
  Второ:Ти от демократите,които определят кой и какво да прави ли си?Искаш да ми отнемеш правото на мнение?Наистина както казват не един и двама-тъмносините "демократи" сте по зле и от комунистите.

 43. 43 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 2787 Неутрално

  До коментар [#42] от "gobay":

  След като парите от моите данъци отиват да ви плащат да хвалите бащицата вместо да вършите някаква работа, считам че имам право да ви казвам какво да правите. Защото в крайна сметка само такива хора като вас останаха да крепят гербавата колибка спуснала се по пързалката хахаха.

  Обичам да грухтя и плюскам.
 44. 44 Профил на Мария
  Мария
  Рейтинг: 1504 Любопитно

  До коментар [#8] от "Резистентна":

  От брътвежите на ББ не става ясно къде точно му е проблемът, но чета, че според вас "тя (Куцкова) никога не е крила лошото си отношение към Борисов и Цветанов". И? Танту за куку?

 45. 45 Профил на Имоция
  Имоция
  Рейтинг: 807 Неутрално

  До коментар [#44] от "gallnare":

  Показва недопустимо отношение в качеството си на съдия от САС към подсъдими политици (независимо дали става дума за Цветанов, хикс или игрек) Това е заинтересованост от изхода на един бъдещ процес и политически сарказъм, отмъстителност заради изразено мнение от министър на вътрешните работи. Но на Вас тези неща не са Ви много ясни, май...

  Хем съм лош съветник, хем предизвиквам отвращение, хем заради мен живеят. Що е то? И още нещо, Слафчо има! Имоция басма ни цепи, ни тъче на къв дъй стан... за разлика от теби.
 46. 46 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8788 Неутрално

  Борисов не понася непослушни съдии,а Куцкова не е от послушните.Затова и ВСС не е благосклонен към нея.Нали Борисов раздава и парите.

 47. 47 Профил на Мария
  Мария
  Рейтинг: 1504 Неутрално

  До коментар [#45] от "Резистентна":

  Ха, ББ си застрахова близкото бъдеще. Така е обяснимо.

 48. 48 Профил на Virgin
  Virgin
  Рейтинг: 2283 Неутрално

  [quote#6:"stanislavdi"]Това футболисче пак си вкарва бърз автогол [/quote]
  Тц.
  Материалът е щастлив че "Бойко строи магистрали".
  И че бие "комунистите".
  Каквото и да прави футболистчето, българинът е в еуфория.
  Иначе това си е "опраскване" на съдия Куцкова.

 49. 49
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 50. 50 Профил на Форд Префект
  Форд Префект
  Рейтинг: 506 Неутрално

  [quote#48:"Keep Calm Christmas Is Coming"]Материалът е щастлив че "Бойко строи магистрали".
  И че бие "комунистите".
  Каквото и да прави футболистчето, българинът е в еуфория.
  Иначе това си е "опраскване" на съдия Куцкова.
  [/quote]

  Много точен коментар. За голямо съжаление.

 51. 51 Профил на трафоПОСТ
  трафоПОСТ
  Рейтинг: 573 Неутрално

  Вижте този Ясен Тодоров. Вижте каква мутра е, то му е изписано на лицето кое право защитава. Американците имат приказка - би ли купил кола на старо от този човек:
  https://www.google.bg/search?q=%D0%AF%D1%81%D0%B5%D0%BD+%D0%A2%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B2&client=safari&rls=en&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiF58rZ8tbJAhUH3iwKHdp5ALoQsAQIHQ&biw=1390&bih=899

  „Ако целенасочено се опитате да се провалите и успеете, какво сте постигнали – успех или провал?“ Иво Иванов
 52. 52 Профил на oporna_to4ka
  oporna_to4ka
  Рейтинг: 506 Неутрално

  Нели-то е типичен БГ съдия - Дава отклонения .

  Добрата тролска практика повелява - Дявол трябва да играе в главите на гражданите на републиката, за да може крадците да олепят властта
 53. 53 Профил на oporna_to4ka
  oporna_to4ka
  Рейтинг: 506 Неутрално

  [quote#7:"virtual brain"]Ами един и същи им спуска указанияата и опорните точки, нищо чудно.[/quote]
  Виртуален, ти недей да съдиш по себе си!

  Добрата тролска практика повелява - Дявол трябва да играе в главите на гражданите на републиката, за да може крадците да олепят властта
 54. 54 Профил на Chavo64
  Chavo64
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Е Боце си е подъл и отмъстителен. Това ве са квалификации, а просто изводи от действията му. Характерни черти за дребните душици.

  chavo64
 55. 55 Профил на gembirdkz
  gembirdkz
  Рейтинг: 683 Весело

  До коментар [#15] от "dogwoman":

  Срам за тебе партийна мушанко!

 56. 56 Профил на navy
  navy
  Рейтинг: 893 Весело

  До коментар [#8] от "Резистентна":
  [quote#8:"Резистентна"]Отделно от това, Борисов беше напълно прав. Видно от цитатите на жалбата й до ВКС, съдията е забравила, че беше кандидат за вицепрезидент на П.Стоянов, което я прави зависима от една политическа сила.[/quote]

  Куцкова е зависима от една политическа сила , щото досегашната вече опраскана бивша шефка и бивша семейна приятелка на Ушето беше зависима от половин политическа сила !
  Баси мериносовото стадо ,което мисли , че останалия народ пасе и блее като тях!
  ТНПЗ ! Ай, оди на ПСМ !
  А Мутрагеньо от Тиквенбург за пореден път показва ,че бързината на езика никога не може да компенсира липсата на мозък.

  Шлосер от ВМЕИ "Ленин" ТМММ - 8-ми разряд
 57. 57 Профил на gembirdkz
  gembirdkz
  Рейтинг: 683 Неутрално

  До коментар [#27] от "dogwoman":

  Куче нз колко ти плащат ама и аз ще те черпя едно парче салам,само да се оттървем от тебе.

 58. 58 Профил на не на безразличието
  не на безразличието
  Рейтинг: 1222 Неутрално

  боце пак ръси мозък...все едно си ги е извадил от джоба и им ги е дал...кух маркуч

  'Българите сме малък но много прост народ.' М Вешим
 59. 59 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 3675 Весело

  До коментар [#57] от "gembirdkz":

  Който "нз" сега, той "нз" цял живот, пиле шарено

  Доброто е заразно
 60. 60 Профил на Имоция
  Имоция
  Рейтинг: 807 Весело

  [quote#47:"gallnare"]Ха, ББ си застрахова близкото бъдеще.[/quote]
  Бе пука ли ти какво си застрахова ББ?! Глей какво си застрахова Кънев, че той е на пангара и още не е казАл тежката си дума - за президент ли ке го избираме ил ... нищо ке си остане.

  Хем съм лош съветник, хем предизвиквам отвращение, хем заради мен живеят. Що е то? И още нещо, Слафчо има! Имоция басма ни цепи, ни тъче на къв дъй стан... за разлика от теби.
 61. 61 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 3675 Весело

  До коментар [#39] от "Schopenberg":

  Белите ми коси??? Ти сериозно? Я у лево. Като ми побелеят косите, ще си говорим по темата

  Доброто е заразно
 62. 62 Профил на gembirdkz
  gembirdkz
  Рейтинг: 683 Весело

  До коментар [#59] от "dogwoman":

  Ти да нямаш три профила гад такава?

 63. 63 Профил на Имоция
  Имоция
  Рейтинг: 807 Весело

  До коментар [#61] от "dogwoman":

  Те те закачат... Аресала си им... с тез платинено руси плитки, що да не ти ги дръпнат... Гербаджийството е между другото.

  Хем съм лош съветник, хем предизвиквам отвращение, хем заради мен живеят. Що е то? И още нещо, Слафчо има! Имоция басма ни цепи, ни тъче на къв дъй стан... за разлика от теби.
 64. 64
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 65. 65 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 3675 Весело

  До коментар [#63] от "Резистентна":

  Силиконът ми оживя при тез думи

  Доброто е заразно
 66. 66 Профил на gobay
  gobay
  Рейтинг: 1034 Весело

  До коментар [#43] от "Свинчуга":

  Горкия той!!!Аз щото не плащам данъци и съм в очакване да получа пари от тебе нещастната жертва.

 67. 67 Профил на Имоция
  Имоция
  Рейтинг: 807 Неутрално

  До коментар [#65] от "dogwoman":

  Вълнуващо... пльок-пльок... почти като Волга... пардон, Волгин )))

  Хем съм лош съветник, хем предизвиквам отвращение, хем заради мен живеят. Що е то? И още нещо, Слафчо има! Имоция басма ни цепи, ни тъче на къв дъй стан... за разлика от теби.
 68. 68 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 4597 Весело

  Понеже нямат аргументи, тези загубеняци от ГЕРБ за всеки проблем вадят строителството на каквото и да е за да защитят иначе незащитимата си теза.
  Ето го и Борисов сега. Те го питали за протестите на съдиите, а "умникът" говорил "съдебната сграда в т.нар. Военно НДК, където всички ще имат прекрасни работни места и за ремонта на тази на бул. "Цар Борис Трети"".
  Това герберята стават все по-неадекватни!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 69. 69 Профил на Имоция
  Имоция
  Рейтинг: 807 Любопитно

  [quote#68:"Храбър"]Това герберята стават все по-неадекватни! [/quote]
  Казала палачинката, докато я обръщат?

  Хем съм лош съветник, хем предизвиквам отвращение, хем заради мен живеят. Що е то? И още нещо, Слафчо има! Имоция басма ни цепи, ни тъче на къв дъй стан... за разлика от теби.
 70. 70 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 4597 Весело

  [quote#69:"Резистентна"]Казала палачинката, докато я обръщат? [/quote]
  Хе-хе!
  С детинския си отговор просто подкрепяш казаното от мен!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 71. 71 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 2686 Неутрално

  "Не коментирам съдебната система, макар че има странности, които не ги разбирам, защото в сряда 26 млн. лв. още отидоха за съдебната система"

  Ъъъ?
  Борисов очевидно е на мнение подобно навремето г-жа Нейнски, която смяташе да нахрани журналистите... Като дадеш мангизи всичко се подрежда - важното е редовно да се щави раята?

  I Want To Believe
 72. 72 Профил на Имоция
  Имоция
  Рейтинг: 807 Весело

  "Куцкова е и един от съдиите, които вчера излязоха с тогите си в знак на протест..."
  Редакторе, не мислите ли, че одушевявате т.н. "тоги". Иначе те се обличат (навличат, нахлузват и т.н.). А Куцкова е била "В" тога и на улицата, изправена като... хм... артист преди спускането на завесата. Аплаузи, цветя, цветя и после...ХЛОП! Продажните некадърници в тоги или без такива се скриват от погледа deus ex machina... Както са се появили, впрочем!

  До коментар [#70] от "Храбър":

  Скачам на въже в момента... Искам да знам какво ти е.

  Хем съм лош съветник, хем предизвиквам отвращение, хем заради мен живеят. Що е то? И още нещо, Слафчо има! Имоция басма ни цепи, ни тъче на къв дъй стан... за разлика от теби.
 73. 73 Профил на thepirineagle
  thepirineagle
  Рейтинг: 782 Гневно

  Сикаджия,ОСТАВКА! Как може някой още да защитава един сикаджия,който се прави на политик?! Едно от творенията на кдс генерал Гоцев?!

 74. 74 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 2638 Весело

  До коментар [#10] от "gembirdkz":


  [quote#10:"gembirdkz"]Ако ще отваряш бира препоръчвам ти да изядеш и по една цаца[/quote]
  Много е тлъста и трябва добре да се препържи . . . .

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 75. 75 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8788 Неутрално

  В коя нормална държава може да се случи подобно нещо.

 76. 76 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 3439 Неутрално

  Борисов, когато полицаите в грубо нарушение на закона излязоха да протестират и да блокират кръстовища, ти се скри и не посмя да кажеш и дума и набързо отстъпи по всичките им искания. Сега смело си излязъл да атакуваш една жена, чиито избор няма нищо общо с твоята компетентност. Жалка картинка.

 77. 77 Профил на 4itatel
  4itatel
  Рейтинг: 471 Неутрално

  Борисов е прост човек и е налудничаво да коментира каквото и който и да е!

  4itatel
 78. 78 Профил на blaueaugen
  blaueaugen
  Рейтинг: 506 Неутрално

  ББ е в паника и ръси глупости. Цялата му банка кадри плюс троловете му ръсят глупост след глупост.
  А за Куцкова - няма свестен българин, който да не е оплют и залят с помия. Мафията не понася професионалисти и хора с достойнство.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK