Местан: Борисов взе страна в спора ми с Доган. Не е моята

Лютви Местан

© Юлия Лазарова

Лютви МестанИзгоненият лидер на ДПС Лютви Местан смята, че премиерът Бойко Борисов е взел страна в спора му с почетния председател на партията Ахмед Доган. "Не е моята", уточни той на журналистически въпрос в кулоарите на парламента, където днес даде изявление пред медиите. Местан беше отстранен от лидерския пост в края на миналата година.


Местан каза още, че епитетната война, който се води през определени медии, няма да спре и препоръчва на бившите си съпартийци да не й се опълчват, а да вярват на тезите й, защото иначе нямали да имат кариерно развитие в ДПС. Той заяви, че днес в 12 ч. ще има среща с адвокатска кантора за започване на съдебни дела срещу всички медии, анализатори и публични фигури, които го обвиняват в шпионаж и държавна измяна.


"В ДПС не е здравословно да не вярваш на определени медии"
"Правя списък на всички гнусотии, с които съм удостоен, и ми е много любопитно да погледна в очите колегите, които ме познават от 19-20 години наистина ли вярват. Те знаят кой е Местан и колко нелепи са тези обвинения", каза бившият лидер на ДПС, който в момента е независим депутат. Той им препоръча  да не се доверяват на всичко, което се пише за него, защото няма да е здравословно за кариерата им.


"Те не трябва да си задават въпросите, че не е възможно Местан да бъде ислямист - тоталитарната схема не обича съмняващите се и затова казвам, че съмнението не е полезно за тяхната кариера", посочи Местан. И добави: "Дори имам препоръка към един от колегите, в чийто апартамент съм правил оргии, който много добре знае, че не знам дали има апартамент, но въпреки това за него е полезно - добре е и за кариерата му - час по-скоро да повярва, че съм ходил в жилището му, че знам къде живее и съм правил всичко, което пишат определени медии."


Според него тази епитетна война няма как да се разбере от хора, които го познават, както и от избирателите на ДПС. "От тяхно име заявявам, че това е добре организиран сценарий да се подмени мотивът, заради който съм отстранен, а той е политиката, която водих, като върхът явно е бил декларацията за сваления руски самолет, с други тези - за авторитарно управление", заяви Местан и уточни: "Извинете - Местан и тоталитарно? Всеки вторник имаше заседание на ръководството и на парламентарната група. Колегите знаят как стоят нещата, но са принудени да не бъдат в съгласие със съвестта си."


"Не знам защо имам охрана"


По повод неговата версия за свалянето на охраната му Местан посочи, че който не му вярва, да провери камерите на турското посолство при влизането му, където се виждало, че той не е придружен от гардове на НСО. "Факт е, че на 22 декември охраната ми бе свалена и това съвпада със срока, с ултиматума за оставката ми като председател на ДПС", добави той.


След това коментира думи на председателя на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов, че и неговата охрана била сваляна. "Едно е при Цветанов, при когото е дошъл шефът на НСО и още един човек, за да му кажат, че от утре няма охрана, друго е постфактум, 30 минути след свалянето на охраната ми, да бъде уведомен по телефона, а президентът да не знае", добави бившият лидер на ДПС, който е с охрана от 2 години.


"Наистина не знам защо ми е назначена охрана, защото това не ми се съобщи, защото е класифицирана информация. Имам предположения, че е във връзка с други политици", отговори Местан на журналистически въпроси защо има охрана.


"Аз и ислямизъм не е възможно"


За политическия си проект той заяви, че атаката през медиите е започнала още само при заявени намерения. "Целта е първо моралното ми унищожаване, дано да е само морално; да нямам полезни ходове; и третата цел е проектът е да бъде обявен за ислямистки. Как се преценява дали една партия е протурска или ислямистка? Това би трябвало да се прецени по учредителните актове, политически документи, членска маса...", посочи Местан по повод твърдения в медии, близки до депутата от ДПС Делян Пеевски.


"Дали ще има политически проект, предстои да ви съобщим. Ако той се реализира, какъв характер ще има, ще се прецени по политическите документи. Никой няма право предварително да номинира едно намерение като противоконституционно, протурско или ислямистко. Погледнете - аз и ислямизъм не е възможно."


Лютви Местан коментира и реакцията на премиера Бойко Борисов. "Безкрайно съм изненадан от изключителната емоция, с която той реагира на една моя метафора, че малко преди Коледа съм настъпил руска мина. Не знам защо премиерът го прие лично, след като и вие бяхте и откровено разбрахте, че адресат е речта, след която бях отстранен. Не знам защо Борисов се нарежда до хората, които визират с метафората за руската мина. Защо той се припознава, защо той се нарежда там", посочи Местан и добави, че това са все въпроси, на които Борисов трябва да отговори.


Във сряда Борисов заяви, че президентът на Русия Владимир Путин обикновено има предвид него при критики към България, а не Местан.


"За кого работят службите, по дяволите?"


За обвиненията, че е изнасял информация към Турция за договорите за ремонт на българските МИГ-ове, Местан заяви, че не се възползвал от възможността за достъп до договора в секретното деловодство. "Естествено е, че съм имал достъп до друга секретна информация, примерно докладите при консултативния съвет при президента. От това не може да се вади заключение, че съм излъгал", добави той.


На това твърдение се градили и обвиненията за шпионаж и предаване на националния интерес. "Целта е да изпадна в обяснителен режим. На това твърдение се крепят и другите обвинения и затова днес в 12 ч. имам среща с юридическа кантора и започвам събирането на публикации, твърдения на хартия, аудио и други и да заведа дела. С всички останали глупости няма да се занимавам, но в обвиненията в шпионаж и работа против националните интереси ще заведа дела", уточни Местан и добави, че това са "всички медии и физически лица, които си позволиха да отправят обвинения". "Ако те са използвали подобни изречения, които съвпадат с езика на Божидар Димитров и други известни фигури естествено", уточни поименно Местан.


Към нотата, изпратена от Министерството на външните работи към турския посланик, бившият лидер на ДПС заяви, че не знае нищо. "Никой не е търсил разговор, защото и те знаят, че посещение в едно посолство не е престъпление. Имал съм за три години срещи с всички, може би ще ми е трудно да изредя двама-трима посланици, с които не съм се срещал. Никой не ме е търсил и много ми е любопитно кой говори от името на ДАНС и на другите служби, не зная. Много хора се позовават на информация от ДАНС", каза Местан.


Той попита дали тези служби работят за българската държава и зареждат ли с информация анализатори или партийни лидери, за да може въз основа на тази информация те да взимат политически решения и да санкционират тоталитарно свои членове. "Аз ви призовавам по линия до достъпа до информация всеки път, когато чуете анализатор да казва, че ДАНС има информация и затова ще се случи това и това, попитайте го, попитайте и службите вярно ли е, че са предоставяли подобна информация на еди-кой си анализатор, който стъпвайки на информация от ДАНС, разгръща политически тези и анализи за Местан."


И добави: "Това допустимо ли е в една правова държава? За кого работят службите, по дяволите?


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (74)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1531 Неутрално

  Поредния катарзис... Ае стига вече ченгеджийски номера?

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 2. 2 Профил на Колаборационист
  Колаборационист
  Рейтинг: 890 Любопитно

  А КОЙ предложи пеевски ?

  Всички ТРЯБВА неумолимо да наказваме невежеството на администрацията и духовенството !
 3. 3 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 2696 Неутрално

  Разберете се с доносника Сава по агентски,стига сте занимавали хората с вашите милиционерско-мафиотски кавги.

 4. 4 Профил на galapagas
  galapagas
  Рейтинг: 761 Неутрално

  Местан има много за разказване, ако реши да го прави. Така че да не ни занимава с алабала.

 5. 5 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 897 Неутрално

  Глупости на търкалета. Не искал охрана, не знаел защо има охрана, но примрял от ужас, че няма охрана, и хукнал към чужда територия (посолство)...
  Апропо, пеевските парцали тотално млъкнаха за Местан през последните дни. В момента простотиите им отново са с друг адрес.

  Доброто е заразно
 6. 6 Профил на Моди трий нищо да не остане!
  Моди трий нищо да не остане!
  Рейтинг: 571 Неутрално

  Ай стига ерва като ходжа за свинско бе!

 7. 7 Профил на civis_eu_sum
  civis_eu_sum
  Рейтинг: 539 Неутрално

  Лютив с тая устица дето целуваше Серго, и сега дето смучеш на султана десницата...Ше ме разплачеш, честно, и бай Мутра те прецака сега. Сал Алберт и колегата му агент Ивайло ти останаха.

  ЕС не е пансион за социално слаби от третия свят, нито благотворителна организация.
 8. 8 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 7790 Неутрално

  Стига с тези Местанови оплаквания - сега пък и ''епитетни войни'' се оказа, че имало...

  [email protected]
 9. 9 Профил на 123
  123
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Ами, вие сте една и съща страна. И Местан и Доган сте ДС.

  Kолко българи са нужни, за да завинтят една крушка? Трима. Един, който да я смени и двама, които да спорят колко старата е била по-добра.
 10. 10 Профил на 1_bulgarin
  1_bulgarin
  Рейтинг: 471 Неутрално

  До коментар [#4] от "galapagas":

  Чака подходящия момент. Но инициатор няма да е той. Спусъка ще е отвън , а той ще го потвърди.....

 11. 11 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1531 Неутрално

  [quote#5:"dogwoman"]Апропо, пеевските парцали тотално млъкнаха за Местан през последните дни. [/quote]

  Щото вече го отстреляха. Ако се бунтува, ще го почнат пак. За сега им стига да продължават да хвалят Боце и да плюят по Радан.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 12. 12 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 1764 Неутрално

  [quote#2:"Колаборационист"]А КОЙ предложи пеевски ?[/quote]
  ТОЙ!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 13. 13 Профил на lol
  lol
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  борисов е втропоказател, отива винаги със силния. ако ти беше надделял щеше да е с теб, толкова е просто.

 14. 14 Профил на civis_eu_sum
  civis_eu_sum
  Рейтинг: 539 Неутрално

  До коментар [#5] от "dogwoman":

  Радвам се, че се синхронизирахте с бай Боко по въпроса с Местан. Боко има много кусур, но ердоганов слугинаж още не е станал.

  ЕС не е пансион за социално слаби от третия свят, нито благотворителна организация.
 15. 15 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 897 Неутрално

  До коментар [#14] от "civis_eu_sum":

  Няма нужда от синхронизиране... трябва да си хептен кьорав, за да не видиш какви ни ги сервираха пак. В целофан, де.

  Доброто е заразно
 16. 16 Профил на soave
  soave
  Рейтинг: 1107 Неутрално

  сега Местан страда от това, в което той самият участваше и вършеше. Или да каже цялата истина с имената, или да се скрие и да мълчи. Да хленчи и с полуизказани внушения няма да изчисти името си.

  "Лъжата е обиколила половината свят преди истината да има възможност да си обуе гащите." Уинстън Чърчил
 17. 17 Профил на ostin22
  ostin22
  Рейтинг: 640 Неутрално

  Аре стига с тоя Местан.. Направо легенда ще го направят медиите.. Напълно излишно. Беше поставен като парашутист начело на Дпс..и го "откомандироваха". Всякакви други глупости и анализи са излишни. Няма да липсва на никой от Дпс..да не говорим пък за останалите нас..

  There is no way to happiness, happiness is the way!
 18. 18 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 897 Неутрално

  До коментар [#11] от "Darth Plagueis":

  Хвалят, дрънци. Шубе ги е, та ги боли. А за Радан - вчера минаха всяка граница и вече го разбраха, и-тите.

  Доброто е заразно
 19. 19 Профил на ivanalex2
  ivanalex2
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Всеки средноинтелигентен и непредубеден човек в България може да каже как би завършил един конфликт между председател и поч(е)тен председател на ДПС.

 20. 20 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1531 Неутрално

  До коментар [#18] от "dogwoman":

  Шубе? И как ги е шубе? От какво, нали са независими медиите?

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 21. 21 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 2972 Неутрално

  Уфффф, пак ли тоя?

  След като побягна да се приюти в турското посолство - Лютфиту е бита карта!
  Самоосветил се петоколонник ...

  Прочее ... аз съм ЗА това Местан да има охрана от НСО.
  Веднъж - за да не вземат да го гръмнат като провокация.
  Второ - охраната си е нож с две остриета. Пази те, ама и ходи с теб дори до тоалетната. Т.е. е постоянно в течение какво правиш, къде ходиш, с кого и колко дълго се срещаш, дочува реплики, че и цели разговори ...
  Та охраняваният си е на практика и на каишка ...
  А петоколонника е добре да се държи на каишка, да го "пасат" съвсем официално и законно!

 22. 22 Профил на NicK
  NicK
  Рейтинг: 471 Неутрално

  Хубаво говори Лютвито, но какво прави през последните 20 години???
  Незнаел защо има охрана, но много се притеснил като му я свалили...., ако отнесе и Доганя и ДПС с него в политическите гробища най-добре ще направи, а явно и за Борисов, и за ГЕРБ има какво да каже!!!

  Да разкараме статуквото - ГЕРБ, АБВ, ДПС, БСП, ПФ, за да остане държава в България!
 23. 23 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 897 Неутрално

  До коментар [#20] от "Darth Plagueis":

  Шубе ги е, защото Борисов е в позиция да ги нарита. Когато не беше в позиция да ги нарита - или поне те така си мислеха, плюеха през час срещу него. Но това се забравя, нали.
  А за независими - няма такова нещо като независима медия в тази държава, особено пък частна. Единствените, които се ползват с някакво поле на независимост, са националните тв и радио (обществените). Всичко друго е помия и разровиш ли го, ще мирише и ще горчи като отрова. Не си длъжен да ми вярваш, разбира се.

  Доброто е заразно
 24. 24 Профил на StanDim
  StanDim
  Рейтинг: 426 Неутрално

  "..."Извинете - Местан и тоталитарно?..."
  Бре, Лютви, ако се строят всички министри на Орешарски, дали ще има някой, който да излъже, че не си съскал ( а всички знаем как съскаще и от трибуната на НС) наставнически из Министерски съвет?
  А инак за това кой коя страна взел: Ами цялото ръководство на ДПС (бивши и настоящи) сте от едната страна - страната на незаконността.

 25. 25 Профил на subaru
  subaru
  Рейтинг: 782 Неутрално
 26. 26 Профил на Хи-хи
  Хи-хи
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  Местане, бита карта си. Сега можеш да отидеш при Осман Октай и да си правите анализи по тв-тата.

 27. 27 Профил на Големи яйца:)
  Големи яйца:)
  Рейтинг: 426 Неутрално

  До коментар [#18] от "dogwoman":

  Аз пък оставам с впечатление, че Баце го е страх от тях. Точно щото вече им е сърбал попарата сега духа като парен от каша.

 28. 28 Профил на koko65bg
  koko65bg
  Рейтинг: 1032 Весело

  Местан: Борисов взе страна в спора ми с Доган. Не е моята

  Местан греши, няма спор с Доган. Доган просто го изрита и край!

 29. 29 Профил на CINZANO
  CINZANO
  Рейтинг: 693 Неутрално

  Рев, дране и разцепление в Д(П)С.... Супер!

  Мома, връщай 12 и 12А!
 30. 30 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 897 Неутрално

  До коментар [#27] от "neznaiko.bg":

  Знаеш ли, мисля, че мина моментът, в който бяха наистина страшни. Много вода изтече оттогава и терминът "пеевски медии" доби популярност. А дали са на Пеевски - напоследък имам причини да мисля, че не са точно, не че има значение чий е един парцал.
  Между другото скоро си говорехме с един по-възрастен приятел и той ми казваше за ченгеджийския похват да унижаваш някого, като се лепнеш за него и го хвалиш. Не знам дали го обяснявам правилно, но не става дума за проста лакейщина, а целенасочено действие - той каквото и да направи, ти припадаш от възторг, ръкопляскаш и пр., като идеята е да го направиш смешен (което не е трудно, щото хората си казват "тоя какъв ли е, та такива лекета да го хвалят). Примерно партийният секретар на завода да се лепне за някой, който е лидер на мнението, по-свободолюбив и т.н. Звучи доста логично, като се замислиш. Те дъртите ченгета се все по силно логични неща, ама ние и до днес се хващаме.

  Доброто е заразно
 31. 31 Профил на focus_123
  focus_123
  Рейтинг: 374 Весело
 32. 32 Профил на Лелка
  Лелка
  Рейтинг: 1078 Неутрално

  [quote#0:"статия"]"Аз ви призовавам по линия до достъпа до информация всеки път, когато чуете анализатор да казва, че ДАНС има информация и затова ще се случи това и това, попитайте го, попитайте и службите вярно ли е, че са предоставяли подобна информация на еди-кой си анализатор, който стъпвайки на информация от ДАНС, разгръща политически тези и анализи за Местан."
  И добави: "Това допустимо ли е в една правова държава? За кого работят службите, по дяволите? [/quote]
  Това е единственото важно в случая - използването на секретните и силови служби като лични бухалки за отстраняване на политическия, икономическия, информационен враг.Т.е. държавното устройство е за лична употреба, което е страшно.

 33. 33 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 2948 Неутрално

  " Те знаят кой е Местан и колко нелепи са тези обвинения"

  Ми как да не знаят? Всички знаем кой е Местан. Щото той даже не се прикрива.

 34. 34 Профил на Free person
  Free person
  Рейтинг: 688 Неутрално

  При всички случаи ще има преструктуриране в ДПС и напусналите го.Местан в едно е прав - хвърлен е на лъвовете от Доган и Борисов!

  Tony
 35. 35 Профил на роджър
  роджър
  Рейтинг: 845 Неутрално

  [quote#2:"Колаборационист"]А КОЙ предложи пеевски ? [/quote]
  Според инфото - Станишев, май заедно с Миков !
  Официално

  https://www.youtube.com/watch?v=7wBkJ8oIvRg
 36. 36 Профил на mavricii.plovdiv
  mavricii.plovdiv
  Рейтинг: 426 Неутрално

  достатъчно време ти отделихме и то по празнично време,айде ако обичаш да не ни занимавате повече с този господин,освен ако не желае да свидетелствува срещу "бившите"си колеги за престъпленията на които беше съучастник.

 37. 37 Профил на baxter
  baxter
  Рейтинг: 636 Неутрално

  Боже, този човек още малко ще ме разплаче. Колко е нещастен. ДПС - кланът го развенча и го захвърли на кучетата. Е тъй е в мафията. Да си благодарен че ни ти видяха сметката.Ми тъй е кат не следваш правия път и искаш да смениш господаря. После какъв ти е проблема? Голямата порта стои зад гърба ти и е отворена. Лек завой на юг и си готов.После правилно си постъпил, кат ведна си потърсил покровителите си. Кой друг освен те щяха да ти помогнат. Тъй че няма нужда да се оправдаваш. Просто си стягайте багажа, ти и мюфтетата дет си ги събрал около себе си.

 38. 38 Профил на abdelhaqq
  abdelhaqq
  Рейтинг: 793 Неутрално

  разплаках се.

  בני אתה אני היום ילדתיך
 39. 39 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1531 Неутрално

  [quote#23:"dogwoman"]Шубе ги е, защото Борисов е в позиция да ги нарита.[/quote]

  Така ли? И откъде идва тази позиция?


  [quote#23:"dogwoman"]Когато не беше в позиция да ги нарита - или поне те така си мислеха, плюеха през час срещу него. [/quote]
  От 2009та го хвалят без прекъсване.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 40. 40 Профил на Jessika
  Jessika
  Рейтинг: 1423 Неутрално

  "За кого работят службите, по дяволите?"

  Отговорът на този въпрос Местан го знае отлично. Нали Пеевски беше тяхната кандидатура за шеф на ДАНС. Какво се прави на луд сега.
  Иначе съм съгласна с правото му да се защити. Не може да се хвърлят сериозни обвинения в медиите и публичното пространство за националното му предателство, просто така. Ако е виновен, да бъде даден на прокуратурата и съден. Но с доказателства, а не с голи публични обвинения.

  Виктор Юго: „Общество, което не иска да го критикуват, прилича на болен, който не разрешава да го лекуват.”
 41. 41 Профил на полувишис
  полувишис
  Рейтинг: 269 Неутрално

  "Местан: Борисов взе страна в спора ми с Доган. Не е моята"

  а ти, козел, когато трябваше да избираш между реформите и злото, винаги вземаше страната на доганците и на пеевски (т.е. на корупцията, мафията и кадесарите).

  и сега имаш наглостта да хленчиш, че никой ти няма доверие и доганците ще те убият... и затова искаш такси от Гьокче.

  http://labs.capital.bg/201601/agentite-dnes
 42. 42 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 897 Неутрално

  До коментар [#39] от "Darth Plagueis":

  Не ги следиш, явно, което е напълно разбираемо за всеки нормален човек. Няма какво да спорим.

  Доброто е заразно
 43. 43 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1531 Неутрално

  До коментар [#42] от "dogwoman":

  Че не ги следя е факт. Но преди и след всеки избори, отварям да видя какви са тенденциите и съм напълно убеден в това, което казвам.

  Не разбрах - как са зависими от Борисов?

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 44. 44 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 897 Неутрално

  До коментар [#43] от "Darth Plagueis":

  По никакъв начин не са зависими от Борисов. Зависими са от собствениците си. И не, наистина не си ги следил - не говоря за последните избори. Те са като палачинки, трудно се следи палачинка.

  Доброто е заразно
 45. 45 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1531 Неутрално

  [quote#23:"dogwoman"]Шубе ги е, защото Борисов е в позиция да ги нарита.[/quote]


  [quote#44:"dogwoman"]По никакъв начин не са зависими от Борисов[/quote]


  Нещо се обърках. Последно, що го хвалят? Щото са зависими или щото не са зависими от него?

  И след като не ги следя - кога са обръщали палачинката срещу Боце за последно?

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 46. 46 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 897 Неутрално

  До коментар [#45] от "Darth Plagueis":

  Непосредствено преди и веднага след Костинбродския преврат. И не, не са зависими от Борисов, а от собствениците си. Доколко и защо собствениците ги е шубе от Борисов - не съм компетентна да коментирам. По принцип помиярите обичат шубето, то им е нормалното състояние.

  Доброто е заразно
 47. 47
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 48. 48 Профил на oporna_to4ka
  oporna_to4ka
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Да се внушава : " Борисов и Доган са комбина"! Ай Павел (дали не беше Сава че ги бъркам двата щата) , Радан и всичкото хибрид дружно да заиграете остро!

  Добрата тролска практика повелява - Дявол трябва да играе в главите на гражданите на републиката, за да може крадците да олепят властта
 49. 49 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 1328 Неутрално

  “Дори имам препоръка към един от колегите, в чийто апартамент съм правил оргии, който много добре знае, че не знам дали има апартамент, но въпреки това за него е полезно - добре е и за кариерата му - час по-скоро да повярва, че съм ходил в жилището му, че знам къде живее и съм правил всичко, което пишат определени медии."

  Eдин от “плюсовете” да се радваш на услугите на НСО е, че куките “почистват” след теб! “Минусът” на такова почистване е, че пазят мръсотията, “ако потрябва”!

  I Want To Believe
 50. 50 Профил на stg
  stg
  Рейтинг: 1237 Неутрално

  [quote#5:"dogwoman"]Апропо, пеевските парцали тотално млъкнаха за Местан през последните дни. В момента простотиите им отново са с друг адрес. [/quote]
  преговори се водят явно

  "Ceterum censeo ГЕРБ esse delendam"
 51. 51 Профил на stg
  stg
  Рейтинг: 1237 Неутрално

  [quote#37:"baxter"]Да си благодарен че ни ти видяха сметкат[/quote]
  то не се е минало, злополука нещо там

  "Ceterum censeo ГЕРБ esse delendam"
 52. 52 Профил на stupid_american
  stupid_american
  Рейтинг: 426 Неутрално

  До коментар [#14] от "civis_eu_sum":

  [quote#14:"civis_eu_sum"]Боко има много кусур, но ердоганов слугинаж още не е станал.[/quote]

  Ще си се гушнете с Боко накрая, както повеляват господарите ви от ДС. Спускат ви бутафорни критерии за бутафорни събития, разчитайки на вечната филмираност на булгаристанеца и органическата му омраза към Турция, от която всъщност не сме видели нищо лошо, и вие...юруш...Или във вашия случай: пайдьом!

  "Дясна Вена" през 2009: "Viva Chaves! Viva la revolución! Venceremos!" "Дясна Вена" през 2010: "Viva Fidel! Un gran, gran Hombre!" :D :D :D
 53. 53 Профил на thepirineagle
  thepirineagle
  Рейтинг: 780 Неутрално

  Местан е прав за кампанията срещу него, на Боце изказването също дойде отникъде,за охраната е безсмислено да коментираме - по въпроса всички се изпокриха или говорят общи приказки. Но някак си Местан няма как да предизвика симпатия или съчувствие след толкова години...

 54. 54
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 55. 55 Профил на stupid_american
  stupid_american
  Рейтинг: 426 Неутрално

  [quote#23:"dogwoman"]Шубе ги е, защото Борисов е в позиция да ги нарита.[/quote]

  До коментар [#23] от "dogwoman":

  Тоест признавате, че Боко е способен да оказва влияние върху медиите, така ли да разбирам?

  П.П. Гербаджийските комунисти така и не разбраха, че откакто Блиц и Пик прегърнаха бащицата им братски, нямат полезен ход: или признаваш, че Боко играе с Пеевски и Доган, или се въртиш като риба на сухо, съчинявайки детински оправдания, в които самия ти не вярваш.

  "Дясна Вена" през 2009: "Viva Chaves! Viva la revolución! Venceremos!" "Дясна Вена" през 2010: "Viva Fidel! Un gran, gran Hombre!" :D :D :D
 56. 56 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1531 Неутрално

  [quote#46:"dogwoman"]Доколко и защо собствениците ги е шубе от Борисов - не съм компетентна да коментирам[/quote]

  Е то не говорим ли през цялото време именно за собствениците? Що ги е шубе от Борисов, и шубе ли е, зависимост ли е, взаимна изгода ли - не знам, но със сигурност има някаква форма на зависимост и резултатът е ежедневно хвалебствие към Герб и ежедневно оплюване към РБ. Т.е., в тъмния свят на Пеевски, който според мен значително се олицетворява с мафията, Герб и ДСБ са от различни страни на барикадата, и то Герб е на тяхната.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 57. 57 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 897 Неутрално

  До коментар [#56] от "Darth Plagueis":

  вж коментар 30 по-горе, не ми се пише отново. сложна е ситуацията.

  Доброто е заразно
 58. 58
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 59. 59 Профил на Големи яйца:)
  Големи яйца:)
  Рейтинг: 426 Неутрално

  До коментар [#30] от "dogwoman":

  Извинявай, но тези които правят парцелите на Свинчо, са същите които 15 години вече изграждат публичния образ на Борисов. Не е ли прекалено дълго това "лепване" ако е тактика?
  Резултатите на Борисов като гл. секретар на МВР бяха отчайващи, съгласи се, че в едно нормално общество не би си намерил работа като портиер дори. Благодарение точно на тези които според теб го преследват се превърна в кмет, премиер на два пъти и т.н.

 60. 60
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 61. 61 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 2972 Весело

  До коментар [#38] от "abdelhaqq":
  разплаках се.
  ------------------------
  Като в "Швейк"?
  Там един се беше разревал, защото попа с брадата си му напомнил за любимия му козел ....

 62. 62 Профил на Чичи (Ice Man's fan)
  Чичи (Ice Man's fan)
  Рейтинг: 652 Любопитно

  До коментар [#39] от "Darth Plagueis":
  Не си прав разбира се, защото лесно се помни какво чудо се лееше по адрес на Борисов от всички пеевски парцали.
  Но! Опитах се да потърся в архивите на ПИК, Галерия, Гласове статии за Борисов, за да не съм голословен. Изненада! Няма по-стари от Октомври 2015. А някъде бяха само от миналата седмица. Архив няма за 2015-та, та камо ли за 2009-та! просто няма нищо. И защо ли? Това по недвусмислен начин доказва какво всъщност са въпросните "медии". Не съм се ровил по останалите - времето ми е много по-ценно - но не очаквам да ме изненадат положително.
  С други думи - няма никакво значение какво пише там - то е за еднократна употреба в тоалетната.
  Например Икономедиа има чудесен архив и можеш да прегледаш материали от самото начало, от когато имат сайт. Можеш да се връщаш години назад и явно авторите им не се срамуват от написаното по тази или онази тема!
  Така че - игнор на парцалите и какво пише в тях. И добро, и лошо. ТОТАЛЕН ИГНОР!

  Πάντα χωρεῖ καὶ οὐδὲν μένει
 63. 63 Профил на due07477623
  due07477623
  Рейтинг: 422 Неутрално

  Коя е твоята страна Местане? Турция ли? Ахахахахахаха

 64. 64 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 2557 Неутрално

  Според мен, това твърдение на Местан показва, че е слаб политик. Как той си представя,че ББ, след обаждане от Турция, ще заеме открито неговата позиция и ще се хвърли да помага? Дори при най-големи симпатии и желание да помогне, никой няма да направи такава стъпка при тези условия.Освен, разбира се, ако не иска да си направи политическо харакири. Аз дори не знам дали турците с това обаждане нарочно не са поставили ББ в ситуация цунгцванг- политиката е мръсен занаят и всичко е възможно...

 65. 65 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 897 Неутрално

  До коментар [#59] от "neznaiko.bg":

  Виж, медиите по презумпция имат естествено влечение към хора, които камерите и микрофоните ги "обичат", които са "устати", "разтропани", "духовити", с кратък и красноречив изказ и т.н. Защо, според теб, канят непрестанно събеседници като Татяна Дончева, Румен Петков и пр.? Заради някакви особени достойнства? Не мислА. Освен това не мислА, че точно пеевските медии създадоха образа на Борисов. Делото беше общо, така да се каже. Но той отдавна, доста отдавна, не е само медиен образ. Това е. А кой кого преследва - не ми се влиза в тази тема, защото е по-гадно, отколкото да обръщаш свински черва.

  Доброто е заразно
 66. 66 Профил на дедо Андро
  дедо Андро
  Рейтинг: 632 Любопитно

  Кой пие тука, а кой плаща?

  Пич Незнам Как Да Ти Обесна Че Несъжелявам За Недостика На Некой Уникални Изразни Сретства По Български.
 67. 67 Профил на nwj49315903
  nwj49315903
  Рейтинг: 599 Неутрално

  Твоята страна я взе турския посланик, не ти ли е достатъчно?

 68. 68 Профил на rurade
  rurade
  Рейтинг: 217 Неутрално

  Естествено,Баце играе карти и знае какво означава "бита карта"!

 69. 69 Профил на stupid_american
  stupid_american
  Рейтинг: 426 Неутрално

  До коментар [#62] от "Чичи (Ice Man's fan)":

  Игнор ли? Никакъв игнор. Нека се знае, че боклукджийските медии правят евалата на Боко. А пък вие се самозалъгвайте, че тва нещо е пряко волята му. Предполагам и вие не си вярвате. Прегръдката на Боко с Пеевски и Доган е очевидна.

  "Дясна Вена" през 2009: "Viva Chaves! Viva la revolución! Venceremos!" "Дясна Вена" през 2010: "Viva Fidel! Un gran, gran Hombre!" :D :D :D
 70. 70 Профил на Големи яйца:)
  Големи яйца:)
  Рейтинг: 426 Весело

  До коментар [#65] от "dogwoman":

  Понякога нямам разумно обяснения как очевидно интелигентен човек като теб застъпва невероятни тези само и само да Го оправдаеш. Честно!
  Да не приемаш очевидното и да минаваш с номера, че са му се лепвали тактически или пък бил с холивудско излъчване обаче е върха.
  Споко, и моя Левски когато е играл безобразно слабо се е случвало да отричам

 71. 71 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 897 Весело

  До коментар [#70] от "neznaiko.bg":

  Никой няма нужда от моето оправдание. Казвам нещата, както ги виждам и доколкото знам. С кое от написаното не си съгласен? Остави това с холивудското излъчване... надявам се не обвиняваш и Райчев в такова... или пък М. Константинов. Много добре разбра какво искам да кажа

  Доброто е заразно
 72. 72 Профил на Чичи (Ice Man's fan)
  Чичи (Ice Man's fan)
  Рейтинг: 652 Разстроено

  До коментар [#69] от "stupid_american":
  Повърхностен, както винаги. Щом ви харесват парцали и засищат някаквите ви страсти - ваша воля. Аз се гнуся от полупреработена храна, върната от стомаха навън.
  Виждал съм на живо прегръдката на Станишев с Местан. Целувката им също!
  Прегръдка между Борисов и Доган има в опорните точки на Библиотекарските хабилитажи. Като ги приемате и разпространявате, първо излагате себе си.

  Πάντα χωρεῖ καὶ οὐδὲν μένει
 73. 73 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7066 Неутрално

  Той сега не я взема тази страна.Те винаги са били от една страна.

 74. 74 Профил на stupid_american
  stupid_american
  Рейтинг: 426 Неутрално

  До коментар [#72] от "Чичи (Ice Man's fan)":

  Това, че виждам какво пише в Блиц и Пик не значи, че ми харесват. Интересно, че всичките гербаджии се изредихте да внушавате именно това. Ма то така - като човек игнорира истината, говори всякакви глупости.

  "Дясна Вена" през 2009: "Viva Chaves! Viva la revolución! Venceremos!" "Дясна Вена" през 2010: "Viva Fidel! Un gran, gran Hombre!" :D :D :D
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK