Човекът на Борисов във ВСС - човек на Яне Янев

 Димитър Узунов в средата - на годежа на Яне Янев със съпругата му Галя през 2011

© Bulphoto

 Димитър Узунов в средата - на годежа на Яне Янев със съпругата му Галя през 2011"Лозан Панов отново предложи да ви викаме във ВСС по записа на двете каки. Не го приехме."


За този есемес лидерът на РЗС Яне Янев твърди в събота, че изпратил в четвъртък (14 януари) до премиера Бойко Борисов.


Тогава председателят на ВКС Лозан Панов обяви по време на заседанието на Висшия съдебен съвет (ВСС), че е получил точно това съобщение, препратено му от министър-председателя. В съвета настана суматоха, последва почивка и след нея пристигна Борисов, за да се опитва да потушава скандала и да обясни как не се меси в съдебната власт. Членове на съвета започнаха да отричат да са изпращали есемеса.
Освен това Панов не беше предлагал да канят Борисов, а само попита дали министър-председателят е бил канен по време на проверката за записите от "Яневагейт".  В петък в парламента премиерът заяви, че есемес-ът получил от сътрудник, който не е член на ВСС, но отново избегна всички въпроси кой е той, защо го уведомява, нормално ли е да следи така работата на магистратите итн.


Борисов не отговаря и на най-важния - какво всъщност иска да каже на Лозан Панов като му препраща съобщението. 


Активиране на Яне Янев 


На третия ден след скандала се появи Яне Янев, за да обяви, че той е информаторът на премиера. Направи го през благоевградския вестник "Струма".


Лидерът на РЗС, известен и с противоречивото си отношение към ГЕРБ  - от съюзи до заявка, че ще уволни Борисов - изненадващо беше назначен за съветник на министър-председателя по въпросите за борбата с корупцията в началото на 2015 година. Той обаче почти няма публични прояви в тази си роля. 


Появата му сега е неочаквана, но типична за него. 


Янев обаче не казва как е получил тази информация от ВСС в реално време, от кой член на ВСС, защо именно темата с "Яневагейт" е толкова важно да се докладва на премиера, както и защо ако е той е писал до премиера в първо лице множествено число ("да ви викаме", "не го приехме"). Не става ясно и дали след оповестяването на есемеса той е посъветвал Борисов да отиде скоростно при магистратите.  


Репортерите, които следят работата на Висшия съдебен съвет всяка седмица, никога не са виждали Янев да присъства в залата за медии, откъдето на монитори се наблюдават заседанията на съвета. Там рядко присъстват други експерти или магистрати. 


Опитите на "Дневник" да се свърже с Янев в събота следобяд бяха неуспешни. 


Как Янев знае какво става в съвета 


Яне Янев има свой човек във ВСС - това е Димитър Узунов. Той е от парламентарната квота и беше номиниран лично от Янев през есента на 2012 година, когато се избираше настоящия състав на съвета.


Тогава Янев го представя така: "Димитър Узунов демонстрира инициативност, независимост и способности да управлява екип. Създадена е система за случайно разпределение, въведена през 2005 г. една година преди да бъде заложен случайният принцип в закона. Всички реформи, проведени от него в ръководения съд имат за цел прозрачност"На същото изслушване в правна комисия за членове на ВСС, Узунов в отговор на въпрос казва, че "ВСС трябва да брани независимостта на съдебната власт. Като член винаги ще защитавам институциите и отделния магистрат, само ако той честно и добросъвестно е упражнил своите правомощия. За независимостта се грижат и европейските институции". 


Така завършилият Висшия институт на МВР Узунов влиза в органа за управление на съдебната власт. 


Узунов и Янев са и приятели. Медиите, отразяващи годежа и сватбата на бившия депутат и настоящ съветник на Борисов, през май 2011 са отбелязвали в репортажите си присъствието на Узунов. По онова време той е председател на Районния съд в Сандански (родният град на Янев).


Репортер на "Дневник" успя да се свърже с Димитър Узунов в събота следобяд. Той отрече да е изпращал есемес на премиера, отрече да е изпращал тази информация и на Яне Янев. 


Узунов каза, че се въздържа да коментира повече по темата. 


Две логични версии кой изпрати есемеса 


По линията Янев - Борисов - има два варианта за подател на съобщението, което на практика подвежда премиера какво точно се случва във ВСС.


Първият - да е изпратено от Яне Янев. А той  да го е получил от своя представител там Димитър Узунов. Това би обяснило и начина, по който е написано. Узунов изпраща нещо като за пред премиера, но чрез посредник. Янев го препраща на Борисов, а той - на Лозан Панов. 


Вторият вариант е Димитър Узунов да е изпратил лично съобщението до Борисов, за да отчете заслуги или да докладва, а след разразилия се скандал и опитите да бъде замазан, да е вкарана версията с Яне Янев.


Узунов отрича и двете. 


Втората версия се смята за по-вероятна и от магистрати, запознати с неформалното общуване между властите. 


Докато не се направи истинска проверка, може да допускаме и трети вариант - някой друг от ВСС да е изпратил съобщението на Борисов, а намесата на Янев отново да е за спасяване на положението. 


"Митко Узунов" - "човекът на Борисов"


Но "Митко Узунов" е и членът на ВСС, когото бившият председател на Софийски градски съд (СГС) Владимира Янева споменава в разговорите си със съдия Румяна Ченалова ("Яневагейт") като човекът на Борисов в съвета. За него тя разказва, че е "неговият човек в Съвета и с който комуникира и за всичко той му отговаря" (виж карето). Досега нито тя, нито Ченалова са отрекли истиността на разговорите. А останалите замесени лица (Борисов, Цацаров, Узунов избягват да ги коментират или го правят заобикаляйки важните въпроси). 


Ден след скандала с есемеса във ВСС, в петък Ченалова каза, че според нея Ясен Тодоров или Димитър Узунов е автор на есемеса. 


Кое има значение в скандала 


Дори и истинският подател да остане прикрит, това не отменя какво разкри или освети есемеса - като връзки между изпълнителната и съдебната власт. 


Парадоксално поводът за съобщението беше "Яневагейт" -  скандалът, който по най-висшите етажи на съдебната и изпълнителната власт се надяват да бъде заметен и забравен и очевидно от развитието му се изнервят.


От есемеса става ясно, че Борисов (чието име е замесено в записите, включително, че нарежда на Цацаров да "опраска" Янева) следи какво се случва по темата изкъсо и затова му се докладва има ли потенциални проблеми. Есемесът звучи като отчитане пред премиера, че те са предотвратени.  


Точно на това заседание на ВСС (прекъснато от появата на Борисов) магистратите обсъждаха и после прекратиха проверката по "Яневагейт" с мотива, че експертиза показва, че записите са манипулирани. Много от осветените зависимости и начин на работа обаче ще продължават да предизвикват въпроси. 


Бившият правосъден министър Христо Иванов, който пръв повдигна темата за проверка по "Яневагейт", беше подложен на яростна атака от медиите около Делян Пеевски Пеевски и други говорители на съдебното статукво с искане на оставка.


Сега същото се случва и с Лозан Панов. Срещу него се поднови вълна от публикации в жълтите сайтове, а РЗС на Яне Янев излезе с нарочна декларация, в която го атакува.  "Къде са смелият коментар и действия на г-н Панов по знаковите дела в неговия съд? Нека дава пример с тежестта на работата си, а не да дава работа на медиите с тежеста на позите си. Както и би било обективно медиите на наточилите зъби за овладяване на съдебната система да си направят труда да отразяват и качеството на работата на своите любимци, а не само «речите» и есемесите им." 
 


Владимира Янева за Димитър Узунов от изтеклите й разговори с Румяна Ченалова: 


"И пускам на Бойко един СМС. И му пиша така. Значи той е в Брюксел. Тва става в четвъртък. Не съм, извинявайте, не съм нарушила закона. Освен това за 4 години съм подписала над 15000 СРС-а. Нещо, което е абсолютно верно, щото са толкова бройките, на година са по 5000.
Не минават и три минути и ми звъни Митко Узунов. Имаш ли Вайбър? Викам, имам Вайбър. 
Нали знаеш, че Митко Узунов е неговия човек в Съвета и с който комуникира и за всичко той му отговаря. 
Не минават и три минути, звъни ми Митко на Вайбъра и ми казва: току що ми се обади човекът от Брюксел и каза да не се притесняваш, това изказване го е направил само за пред медиите, за 400-е години. Въобще да не го мислиш да не се притесняваш.
Минават още 10-15 минути отварям си аз вайбъра и гледам от един непознат номер следното съобщение: "И тук вятърът е много силен. Синоптиците казват, че времето ще се оправи. Да не забравяме, че Сандански е най-топлият град. Ако Митко каже, можем да отидем да се разходим в парка." 


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (52)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на today
  today
  Рейтинг: 802 Неутрално

  Дрън-дрън, Янето пак се направи на интересен, никой не му обръща внимание и търси поле за медийни изяви.

  Борбата с корупцията в България е като риболова по Discovery. Хващат ги, показват ги, и ги пускат!
 2. 2 Профил на 442
  442
  Рейтинг: 1715 Неутрално

  Бойко, като всеки полицай има достатъчно хора по всички етажи на обществото, които му дължат услуги, така, че дори един да изгори на негова място се появяват трима други.

 3. 3 Профил на kpenkov
  kpenkov
  Рейтинг: 792 Весело

  Янето поема цялата вина, а Магнолиевата Тиквичка цялата в бяло, а електората блеее...

 4. 4 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1033 Любопитно

  Време е да се изрине всичкия Боклук в държавата!! И държавата да се изгради изцяло наново

  Така повече в може с продължава!!

 5. 5 Профил на popovski31
  popovski31
  Рейтинг: 1674 Любопитно

  Димитър Узунов

  Как ще се покаже утре?!

 6. 6 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 2255 Неутрално

  ...... нормално ли е да следи така работата на магистратите итн.Ами за милиционер комунист явно е нормално.

 7. 7 Профил на Jessika
  Jessika
  Рейтинг: 1561 Неутрално

  Логични разсъждения, моите бяха същите.

  Виктор Юго: „Общество, което не иска да го критикуват, прилича на болен, който не разрешава да го лекуват.”
 8. 8 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3819 Любопитно

  Дневник!
  Нарочно ли накъсвате историите?

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 9. 9 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 3146 Неутрално

  Този СМС доказва ,че разговорите на каките съдържат истини.Магнаурската школа в действие ,а Янето-пожарогасител

 10. 10
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 11. 11
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 12. 12 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1033 Весело

  И.......Узунов е завършил "прочутата" Школа в Симеоново

 13. 13 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1989 Неутрално

  Няма никакъв вариант смсът да е от човек, който не е член на съвета. Няма и никакъв вариант да е към друг човек освен Борисов. Достатъчно ясен е.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 14. 14 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 727 Неутрално

  Цял ден дневникарите въртят една и съща плоча. И са все по-неубедителни.
  НяКОИ бая са се уплашили от правосъдието. И бързат. И правят тежки грешки.

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 15. 15
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 16. 16
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 17. 17 Профил на Големи яйца:)
  Големи яйца:)
  Рейтинг: 1223 Неутрално

  И тоя ли Узунов бил кадър на Симеоново бе...Аман от мицифайки които на две магарета сено не могат да разделят.

 18. 18 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 2255 Весело

  Гнили ябълки.Човека на нашия човек е най важния човек.

 19. 19 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1989 Неутрално

  Да видим:

  Канал 3
  „Лозан Панов забърка Бойко Борисов в sms-гейт!"

  ПИК:
  "„Лозан Панов падна на нивото на Николета Лозанова. Той не е съдия №1, а интригант №1. И е спорно дали е мъж".

  Блиц:
  "Скандалният Лозан Панов - милионер в имоти! Има цели 6 апартамента в София, парцели и магазини. Опозореният шеф на ВКС зарязал семейството си и пръскал пачки по куп жени".

  "УРАГАН В ПИК!
  Блъсков разпиля съдия №1 за аферата с SMS-а до Борисов! Главният редактор на "Труд": Интригата е била предварително планирана! Държат Лозан Панов на конец. Готвят се нови провокации".

  Bnews:
  Кой друг се фука с 6 апартамента? Лозан Панов притежава десетки скъпи имоти!

  Vsekiden:
  „Лозан Панов с 6 апартамента в София".

  "ИЗВЪНРЕДНО в ПИК!
  Юлий Москов: Лозан Панов се държа като махленска клюкарка. Това е недопустимо и опасно за държавата. Лъснаха връзките му с Прокопиев и Радан Кънев".  Ей богу, какво ли е да си слуга на Пеевски? А герберчета, какво е корпулентното тяло да е вашият Ангнел Спасител?

  БУХАХАХАХАХАХ

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 20. 20 Профил на ЧИЧО ПЕШО
  ЧИЧО ПЕШО
  Рейтинг: 316 Весело

  ЯНЕЕЕЕЕЕ ОТИ ЛАЖЕШ ???
  ЯЯЯЯЯ БЕОХХХХХ !!!
  НЕМОЙ ТАКА ЧАДО ДА ЛАЖЕШ !!!
  ТОЧКИТЕ СА МЕНЕКА !!!

 21. 21 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1917 Неутрално

  "Лозан Панов отново предложи да ви викаме във ВСС по записа на двете каки. Не го приехме."
  ======

  Сприщете Яне с едно дело и да каже в съда какъв се явява :
  - ако е член на ВСС и глсувал е незаконно.
  - ако лъже е лъжесвидетелстване.

  "Светът няма да бъде разрушен от тези, дето вършат зло, а от тези, дето ги наблюдават без да направят нещо по въпроса" Алберт Айнщайн.
 22. 22 Профил на tsvetko_51
  tsvetko_51
  Рейтинг: 2351 Неутрално

  Технически е елементарно, но въпроса е че такова искане трябва да бъде подадено от прокурор и разписано и одобрено от съдия и може би и министъра на МВР - доста интересна ситуация.

 23. 23 Профил на pro_bono
  pro_bono
  Рейтинг: 225 Неутрално

  Узунов на детектора на лъжата.Янето си е ясен...

 24. 24 Профил на Free person
  Free person
  Рейтинг: 714 Неутрално

  Яне Янев сигурно е искал да си заработи заплатата в МС,а и жена му е съдия.
  Той май от Щатите е пратил смс-а!

  Tony
 25. 25 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8791 Неутрално

  Какъвто премиерът,такива и съветниците.Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака.

 26. 26 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1795 Гневно

  Смрад...

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 27. 27 Профил на Гради Градев
  Гради Градев
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#4] от "stenli1":

  Нужно е ! И аз бих го написал с по-едър шрифт, ако ще има смисъл, бих застанал на видно място и бих викал яко (мога го!), бих...превардил Премиера ББ да го наругая, да го му кажа, че е страхливец и че не му стига "материала в главата", за да преобърне жалката ситуация, в която сме отдавна, не дай Боже завинаги ! Ако това ще свърши работа ! Ето това е ! Какво ще свърши работа ? Пак протести, пак служебен кабинет, пак избори, пак коалиции (няма да е друго!) и накрая пак същите ще
  се съберат да вършат (ако искат?) важната работа Туй, написаното тук, могат да го напишат и хиляди други като мен, но те дори и в това не виждат особен смисъл. В яко задръстване живеем, но каналът трябва да се прочисти, някак, това е. Инак...

 28. 28 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1949 Любопитно

  [quote#19:"Darth Plagueis"]Канал 3[/quote]
  тея не излъчваха ли лайф цирка оня ден?

 29. 29 Профил на !D !калпав е новия вид Дневник!
  !D !калпав е новия вид Дневник!
  Рейтинг: 894 Любопитно

  Адмираций за бивол.Доста добре им подават следващата новина и объркването на замесените е тотално.А че общественната истина замитана под килима излиза с цялата си воня от разлагането на зависимостите е повече от окуражително -трябва да има гражданско общество ,ТРЯБВА.
  Вече руските модели и партенки са ненужни.

 30. 30 Профил на Ivan Jontchev
  Ivan Jontchev
  Рейтинг: 244 Неутрално

  Какъв ад,какви подлеци,без срам в най висшите български институций.В България има политически наблюдатели от цял свят и само се смеят на тези циркаджий

 31. 31 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 2605 Неутрално

  "а РЗС на Яне Янев излезе с нарочна декларация, в която го атакува. "

  Интересно дали партията на Янев е изрядна пред НАП?!
  Според мен, едва ли.... За да държиш някого на толкова къс повод,трабва да е сгазил лука!

  I Want To Believe
 32. 32 Профил на Ebeneezer Goode
  Ebeneezer Goode
  Рейтинг: 491 Неутрално

  Докато хора, учили в Симеоново са на такива (Висш Съдебен Съвет!) постове в държавата, нищо добро не може да се очаква.
  Ей, вижте му биографията на поредния "монолингвист", завършил с 4,75 "магнаурската школа".
  http://tinyurl.com/zqp8zf7
  Интересно, пращат ли го в чужбина и ако да на какъв език си комуникира с колегите.

  Schrödinger's cat walks into a bar. And doesn't
 33. 33 Профил на thepirineagle
  thepirineagle
  Рейтинг: 775 Весело

  Янко в ролята на пожарогасител.....Ама Бацето не гори, той просто омаза гащите във ВСС.....

 34. 34 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3885 Неутрално

  Всеки нормален, средноинтелигентен и образован човек, след като прочете текста на въпросния SMS, веднага разбира, че е пратен до този, който са искали да викат във ВСС! Тоест, Бойко М. Борисов!
  Всички вече се оплетоха от лъжи и всякакви версии, вариации и интерпретации! Единственото, което може да разреши проблемите за, които загатва този придобил известност поради глупостта на Бойко М. Борисов SMS е, оставката на получателя, както и целия ВСС!
  Не, че си въобразявам, че ще се случи...! Очаквам, скандала покрай всичко това, да бъде обстойно засегнат, като допълнение в предстоящия доклад от ЕС и да набият канчето и един шут на Бойко М. Борисов! Шута, трябва да се изразява в спиране на еврофондовете, че да съкратят мъките ГЕРБ-ерски!

  Бивш tww09306483.
 35. 35 Профил на BIG AL
  BIG AL
  Рейтинг: 1366 Весело

  Янето е дребен поми.р..
  Изхвърлили са жена му - като съдебен помощник в СГСъд ..Изкарала на изпита - 3 ТОЧКИ от 32 или 34 ВЪЗМОЖНИ :) Хахахааа...
  Дребно , злобно човече , с власт :))

  BIG AL
 36. 36 Профил на BIG AL
  BIG AL
  Рейтинг: 1366 Весело

  Инресно как се отвлича разговора в други води, посока ...
  Важно е за спрем да говорим за Ченалова и нейните прказки, пеенето и ..т.н...
  За мълчанието на цацата - за разни вили в Испания , за "нивото" на част от правораздаващите съдиики , за Янева, за мъжа и - с едни от най- големите заплати в Държавата - центъра за въздушно управление , за ЦВ - семейната приятелка , за БОКО - и неговите 10 бона "спестени" , ...
  Изобщо , за ТОВА - какво става в Съдебната система >>))
  И кога ще се събуди цацата- да разследва ТЕЛЕФОННИТЕ разговори ...)
  Алоооооо, Данса , цацата - за какво взимате заплати ????

  BIG AL
 37. 37 Профил на The Core
  The Core
  Рейтинг: 768 Неутрално

  А човекът, консултирал Лозан Панов за СМС-а, е от най-близките приятели на Дневникарите!

  http://www.dnesplus.bg/News.aspx?n=748684

  Ние обичаме да сме сред природата, защото тя няма мнение за нас! Ницше
 38. 38 Профил на Gopeто
  Gopeто
  Рейтинг: 2630 Неутрално

  До коментар [#19] от "Darth Plagueis":
  Поздравления, че си копирал текст, а не линк към свинските сайтове. Един човек им е предостатъчен като трафик.

  "За мен върхът е онова високо място, от което ясно съзирам следващата си цел" Боян Петров
 39. 39 Профил на Sars Saraktos
  Sars Saraktos
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Изобщо не е важно кой ибрикчия от ВСС е пратил слатаческия СМС на премиера - дали е Димитър Узунов или Ясен Тодоров или Незабравка Стоева всички са плонжьори. Той Борисов си избра навремето и Цацаров за главен прокурор, както каза Кокинов. По-интересното е, че с това предаване заметоха другата интересна тема за любовницата на Бойко на която е купил къща за милион и половина евро в Барселона. Ето това трябва да се изясни....

  "Който търси истината, Бог вижда..."
 40. 40 Профил на CIA Germany
  CIA Germany
  Рейтинг: 952 Неутрално

  Не беше ли точно Янчо Брадавицата, човекът който щеше да уволнява Бойко Борисов !?

  Няма такава държава хахахахаха

  Hope is the first step on the road to disappointment.
 41. 41 Профил на vesela
  vesela
  Рейтинг: 372 Неутрално

  До коментар [#36] от "BIG AL":

  Нито ДАНС, нито Цацата ще се събудят. Трябва ние да се събудим и да изчистим цялата помия по върха. Тя сама няма да се измие. Затова, къде сме ние!

  vesela
 42. 42 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3516 Неутрално

  Ясно е, че всичко това е детинска лъжа от рода на "имах домашно, но кучето ми изяде тетрадката."

  Няма как есемес с подобен текст да е изпратен на Яне Янев, понеже е във второ лице с учтива форма Вие.

  Няма как и да е изпратен от Яне Янев на Боко Т, защото Яне не е присъствал на заседанието на ВСС.

  Има един единствен канал на комуникация - от член на ВСС към Боко Т, с цел угодничество.

  А после Боко Т го е препратил на Лозан Панов, като си е въобразявал, че ще го ублаши (виж ме, аз имам хора навсякъде).

  Сега Боко Т увърта като Путин за малайзийския Боинг.

  ГНУС.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 43. 43 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3516 Неутрално

  До коментар [#19] от "Darth Plagueis":

  Това, което цитираш, е толкова отвратително, че не може да се опише с думи. Журналистиката в България се очертава като най-срамната професия.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 44. 44 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1989 Неутрално

  До коментар [#43] от "Norman Granz":

  Гнусно, ама факт. За срамното си прав, а страшното е, че когато журналистиката брани неистово властта, нещата са отишли твърде далеч.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 45. 45 Профил на kvr59474551
  kvr59474551
  Рейтинг: 225 Неутрално

  От далечни времена изисканите особи намират решение в благородните начини на двубой,който осмислен от папараците се превърна в просташко кавгаджийско търсене под вол теле,а от цялата сплетня реално се оказа единствено питането на посочения по име за очаквано присъствие на премиера в правосъдната система.

 46. 46 Профил на koko65bg
  koko65bg
  Рейтинг: 1196 Неутрално

  Лидерът на РЗС, известен и с противоречивото си отношение към ГЕРБ - от съюзи до заявка, че ще уволни Борисов - изненадващо беше назначен за съветник на министър-председателя по въпросите за борбата с корупцията в началото на 2015 година. Той обаче почти няма публични прояви в тази си роля.

  Как да има публични прояви като нищо не прави?

 47. 47 Профил на bate_boby
  bate_boby
  Рейтинг: 225 Неутрално

  Човек точно си помисли, че не можем да паднем по-ниско и хайде надолу...

 48. 48 Профил на alexsilver
  alexsilver
  Рейтинг: 1489 Любопитно

  [quote#4:"stenli1"]Така повече в може с продължава!! [/quote]
  В може, в може с продължава!
  Така ще е, свиквайте...

 49. 49 Профил на keko2
  keko2
  Рейтинг: 786 Весело

  [quote#25:"Роси"]Какъвто премиерът,такива и съветниците.Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака. [/quote]
  Еееееех ...... сега да си имахме УйМНИ И КРАСтИВИ ...... щеха да ги изметат .... ама..... айде де, сичко е ПУНТА МАРА!!!!
  А МАТРЯЛА СПИ ЛИ СПИИИ.....

 50. 50 Профил на yane_
  yane_
  Рейтинг: 218 Неутрално

  Когато Янев искаше да уволни Б.Б. Всички се подсмихвахте, сега се чудите кога и кой ще ви освободи от него. Всъщност, закъде пък бързаме?

  Няма Ред, няма Законност, затова няма и Справедливост!
 51. 51 Профил на Хит®ата Св®ака ;)
  Хит®ата Св®ака ;)
  Рейтинг: 781 Гневно

  Щом се стигна дотам Янето Янев (тоя подлец и гадняр - на лицето му е изписано) да бърше след Вожда, значи яко се е осрал!

  Не че не забелязахме де!
  Абе, на мен ми светна една лампичка когато Борисов си го назначи за съветник, ама не й обърнах достатъчно внимание навремето! А трябвало!

  Mафията е опасна за Вашето здраве!!! Мафията убива!!!
 52. 52 Профил на Хит®ата Св®ака ;)
  Хит®ата Св®ака ;)
  Рейтинг: 781 Любопитно

  "Минават още 10-15 минути отварям си аз вайбъра и гледам от един непознат номер следното съобщение: "И тук вятърът е много силен. Синоптиците казват, че времето ще се оправи. Да не забравяме, че Сандански е най-топлият град. Ако Митко каже, можем да отидем да се разходим в парка.""

  Бойко Борисов ли е писал тоя СМС на Владимира Янева??!!

  Mафията е опасна за Вашето здраве!!! Мафията убива!!!
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK