Борисов: Мафията не иска правителство, отнехме им милиарди

Борисов: Мафията не иска правителство, отнехме им милиарди

© Георги КожухаровПриходите в бюджета през януари се очаква да са с 900 млн. лв. по-големи, отколкото през същия месец на миналата година, а това е и най-видимият признак, че правителството има право да държи главата си високо вдигната, когато обяснява как се справя с борбата с корупцията при контрабандата.


Това казва премиерът Бойко Борисов пред министрите по повод констатациите в доклада на Европейската комисия по Механизма за сътрудничество и проверка, се вижда от част от стенограмата на днешното правителствена заседание, публикувана от правителствената пресслужба.


"Приказките са хубаво нещо, да сочиш с пръст е хубаво нещо, но ако става въпрос за корупция, 900 милиона могат да се разпределят по хиляди начини. Сиреч, това правителство трябва с много вдигната глава да обяснява как се бори с корупцията при контрабанда, защото основното на корупцията са парите. Всъщност няма по-видим признак – в тези сфери: контрабанда на цигари, горива, алкохол, меса, захарни изделия, измамите с ДДС – резултатът е на сайта на Министерството на финансите", казва министър-председателят. 
Той информира министрите, че и днес тече спецоперация за пресичане на контрабандни канали. "И днес има задържани газови цистерни вътре пълни с цигари. Фирми, които продават горива – с нелегални цистерни вътре в земята. Понеже от сутринта тече операцията, следобед ще ги покажат да ги видите и на картинка", допълва той.


Борисов очаква засегнатите от това "олигарси и мафиоти" да търсят политическа подкрепа, за да компенсират загубите си от ефективните мерки на властта.  "Затова имайте предвид, че всички тези олигарси, мафиоти, които години наред са взимали пари, смятайте какви щети им се нанасят.. Всички те ще се възползват от всяка политическа възможност за подкрепа, която им се даде", казва той.


Малко по-късно допълва: "Сиреч, мафията има интерес да няма правителство, защото тогава контрабандистите и олигарсите си взимат тези милиарди, които са свикнали да си ги получават, закони няма да минават, защото няма да има парламент, и вече това е една прекрасна среда за корупцията и мафията." Затова пожелава на колегите си "здрави нерви и всеки да си гледа работата максимално бързо и точно". 


"Всичките тези пари са събрани вследствие на добрата работа на приходните агенции, но и на МВР, ДАНС и прокуратурата. Сиреч, тези звена към момента работят изключително добре, за което заслужават да ги похвалим", казва министър-председателят. 


Той изразява надежда, че до края на февруари Министерството на правосъдието ще е готово с поправките в Закона за съдебната власт. Ресорният министър Екатерина Захариева обаче отговаря, че приемането от Министерския съвет не може да стане преди началото на март, защото в него все още има неразработени части, свързани със засилените правомощия на съдебната власт и прекия избор на членове на ВСС от магистратите.  "Разчитам наистина на конструктивен подход и вместо да си хвърляме обвинения кой е виновен и кой не, по-скоро да вземем, заедно с другите институции, неправителствения сектор, съдийските и прокурорските организации, да огледаме текстовете и да ги внесем", казва Захариева. 


По думите й и в политическите послания в доклада и в техническата част има и доста отчетени позитивни неща, на които не се обръща достатъчно внимание, и изброява приемането на актуализираната Стратегия за съдебна реформа, приемането на измененията в конституцията, приемането на антикорупционната стратегия, създаването на съвета и на проектозакона на вицепремиера Меглена Кунева. Тя изтъква като приоритет в съвместната си работа с Министерството на финансите и промени в Търговския закон, които да попречат на кражбите на фирми. 


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (320)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на ourson
  ourson
  Рейтинг: 307 Неутрално
 2. 2 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4310 Неутрално

  Де да беше така, Бойко! Като гледам как пазаруват!

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 3. 3
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 4. 4 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1033 Весело

  Хахаха, вила в Барселона за 3 МИЛИОНА лева за 1-ца метреса!

 5. 5 Профил на polux
  polux
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Глупости.

  Мафията Ви иска неистово!

  Просто Ви напомня, че зависите от нея. Ама вие си знаете.

 6. 6 Профил на Das Territorium
  Das Territorium
  Рейтинг: 1426 Весело

  Слушайте Го, Той е специалист по контрабандата с дългогодишен опит в нея

  A lie can run round the world before the truth has got its boots on. Terry Pratchett
 7. 7 Профил на thepirineagle
  thepirineagle
  Рейтинг: 825 Весело
 8. 8 Профил на Лелка
  Лелка
  Рейтинг: 1065 Неутрално

  Hristo Ivanov
  преди 18 часа · Sofia ·
  В акт на върхово безочие управляващите търсят с кого да си измият ръцете за доклада на ЕК и да спасят Цацаров.
  Очевидно не са успели да постигнат достатъчно редакции в текста и се провалиха в опита с предварителното му манипулативно представяне за позитивен в кореспонденция на БТА, разтръбена от БНТ и Пеевските бухалки (Труд: „Брюксел нежно ни критикува”). И сега очевидно трябва да се посочат виновните. Това са ВСС (и конкретно тези, които правят скандали в него, като се обаждат) и предходният министър на правосъдието (т.е. аз). Сценката се разиграва преди обявяването на доклада утре, за да не се стигне изобщо до неговото прочитане.
  Защото ако го прочетем, ще видим следното. ВСС е критикуван за действията на Цацаровото мнозинство. Действията на реформисткото малцинство получават очевидна подкрепа, безпрецедентна за такъв документ.
  ЕК критикува онези, които се съпротивляваха на проверките по скандала Ченалова-Янева, които опитваха да използват дисциплинарни производства, за да запушат устата на опозицията в съда, които замазваха ситуацията в Софийски градски съд, които години наред се правеха на неразбрали за проблемите на софтуера за случайното разпределение и после отказаха твърдо да се провери кой се е възползвал от неговата незащитеност: това е мнозинството, водено от г-н Цацаров. Малкото похвали са свързани с работата на малцинството (опозицията на Цацаров, водена от Калин Калпакчиев и Лозан Панов): ЕК изрично хвали съдиите, които са подкрепили реформата (Цацаров и мнозинството бяха против с всички средства) и които са набрали смелост да говорят за проблемите (разбирай „правят скандали и показват смсите на премиера”). Очевидно, онези, които във ВСС водиха трудна борба ("скандали" срещу всички критикувани от ЕК (без)действия на мнозинството, получават подкрепата на ЕК. На тези хора трябва да се изкаже огромна благодарност, а не да им се искат оставките.
  Другата област на тежки критики е работата на прокуратурата. Когато в средата на мандата на Сотир Цацаров ЕК иска международен одит на прокуратурата (нещо, срещу което той се бори със зъби и нокти при съставянето на Стратегията за съдебна реформа), това е най-близката до неговото бламиране позиция, която Комисията може да си позволи без да организира военна операция в България.
  Общото в критиките към мнозинството във ВСС и към прокуратурата е персоната на Сотир Цацаров. Явно в ролята на персоналнен гарант за това, че в България няма да има реална борба с корупцията като в Румъния (какъв ужас, нали!). Ако някой трябва да си подава оставката, това е той. Кризата със съдебната реформа се случва заради отказа на Народното събрание да пристъпи към реформа на прокуратурата и да ограничи безконтролността на главния прокурор. Нещо, което става достатъчно ясно и от доклада на ЕК. Вместо това и днес парламентът доказва, че ние живеем в прокурорска република и поради това мнозинството се опитва да спаси тази основна за конструкцията на олигархичния ни режим фигура.
  Колкото до критиката към мен – сред малкото позитиви в доклада на ЕК са изработената от моя екип Стратегия, подробно и позитивно описаните основни положения от нашия ЗИД на ЗСВ, настоятелността ми да инициирам дисциплинарни производства пред ВСС и да обжалвам отказите му за образуване, да искам проверки по скандалите, въпреки съпротивата на Цацаровото мнозинство, винаги подкрепено от пропагандната машина на Пеевски. Привеждането на ЗИДЗСВ към измененията в Конституцията е въпрос на двудневно редактиране на готовия законопроект.
  ГПК и НПК изобщо не са във фокуса на ЕК. МП изработи по няколко изменения в ГПК и НПК в области, за които има ясна необходимост. Отвъд това, призивите за някаква мащабна промяна в практически чисто новите ГПК и НПК никога не бяха подкрепени от конкретна концепция и целяха единствено да се подмени реформата на ВСС с нещо (каквото и да било!) друго, без да се държи сметка, че отново може да доведе до накърняване на човешките права и справедливия процес. Не допуснах да се правят авантюри с процесуалните ни кодекси. Да обясня само с един пример – как точно и в чий интерес ще премахваме формализма на НПК без да сме реформирали прокуратурата и да сме я подчинили на върховенството на правото?!
  Няма да се получи замазването.
  Уважаеми г-н премиер, уважаеми депутати от мнозинството, или реформирайте из основи прокуратурата и премахнете безконтролността на главния прокурор, включително с нови изменения в конституцията, или се гответе за процедура по чл. 7. Този доклад достигна максимума на онова, което ЕК може да направи в рамките на мониторинга и с подобни куци сценки няма да промените фактите. А те са очевидни за все повече хора в България!***
  Това е!

 9. 9 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1033 Любопитно

  "Как личният „котарак“ на Бойко Борисов направи първите си 40 млн. лв."
  http://glasove.com/categories/skandalut/news/kak-lichniqt-kotarak-na-bojko-borisov-napravi-pyrvite-si-40-mln-lv

 10. 10 Профил на yorddj
  yorddj
  Рейтинг: 777 Неутрално

  Това нещо, дето самодоволно и лицемерно говори глупости, вярва ли си?

 11. 11 Профил на Bedtime for Democracy
  Bedtime for Democracy
  Рейтинг: 730 Неутрално

  господ здраве да ти дава наше СЛЪНЦЕ
  добре че си ти да ни водиш напред...

  Pure Chewing Satisfaction
 12. 12 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 5907 Неутрално

  Като говори за ''Правителство'' Борисов има пред вид само едно възможно ''Правителство'' - неговото ''Правителство'' !

  [email protected]
 13. 13 Профил на Yomega
  Yomega
  Рейтинг: 697 Неутрално

  Боко вече звучи като само да не си вярва, но за съжаление толкова си може.

 14. 14 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 3417 Весело

  Смешно човече !
  Бибитко във вихъра си!

  klimentm
 15. 15 Профил на foxa5
  foxa5
  Рейтинг: 561 Неутрално
 16. 16 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1596 Весело

  пф, тоя па веднъж не улучи днешната плоча

 17. 17 Профил на Скакауец
  Скакауец
  Рейтинг: 672 Неутрално

  Наречен с благодарност и любов от цял един народ - Тиква!

  Слушкаш Шорош, папкаш грантове! (Верую на Киселото, миризливо и кресливо, неолиберално-марксистко л@йно ...невник...)
 18. 18 Профил на ergen4ev
  ergen4ev
  Рейтинг: 450 Неутрално

  поредните глупости на боко
  а като няма правосъдие как ще осъдите мафията бе г-н самохвалко,те нали утре пак ще си продължават с потоците само че плащайки си на друг за им минат цистерните

 19. 19 Профил на Nazlim S
  Nazlim S
  Рейтинг: 340 Неутрално

  Ми като чуя думата мафия, не мога да си помогна да не мисля за Пеевски, за Ахмед Зюмбюлов и пр.

 20. 20 Профил на koko65bg
  koko65bg
  Рейтинг: 739 Весело

  Борисов очаква засегнатите от това "олигарси и мафиоти" да търсят политическа подкрепа, за да компенсират загубите си от ефективните мерки на властта.

  Трябвало е да каже олигарси, мафиоти и други тъмни личности.

 21. 21 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 948 Неутрално

  Това е хубаво за повечето пари в бюджета.
  Най-ми хареса обаче какво е казала Захариева, към края на материала. Разумен подход, дано проработи.

  Доброто е заразно
 22. 22 Профил на foxa5
  foxa5
  Рейтинг: 561 Неутрално

  До коментар [#7] от "thepirineagle":

  Виц, виц, ама на наш г@з.

 23. 23 Профил на Бенк-Бенк
  Бенк-Бенк
  Рейтинг: 808 Весело

  [quote#12:"karabastun"]Борисов има пред вид само едно възможно ''Правителство'' - неговото ''Правителство'' ! [/quote]
  -Че нима е възможно друго?

 24. 24 Профил на Скакауец
  Скакауец
  Рейтинг: 672 Неутрално

  ...казано простичко, по Ленински!

  Слушкаш Шорош, папкаш грантове! (Верую на Киселото, миризливо и кресливо, неолиберално-марксистко л@йно ...невник...)
 25. 25 Профил на Beyond
  Beyond
  Рейтинг: 1114 Любопитно

  Колата е собственост на мафията. Шофьорът на колата е нает от мафията да я кара. Кой определя посоката на движение? Формално - шофьора. Реално #КОЙ?

  TAKE THE RED PILL!
 26. 26 Профил на Yossarian
  Yossarian
  Рейтинг: 284 Неутрално

  "По думите й и в политическите послания в доклада и в техническата част има и доста отчетени позитивни неща, на които не се обръща достатъчно внимание и изброява приемането на актуализираната Стратегия за съдебна реформа, приемането на измененията в Конституцията, приемането на антикорупционната стратегия, създаването на съвета и проектозакона на вицепремиера Меглена Кунева. "

  Все ни хвалят за добрите намерения и все ни критикуват за никаквите резултати! Точно в стил Кунева говори и тази - много приказки, никакви действия, абсолютно никакви резултати.

 27. 27 Профил на NicK
  NicK
  Рейтинг: 518 Неутрално

  "отнехме им милиарди"900 милиона могат да се разпределят по хиляди начини" - с едната взема, с другата дава, от твоите вземам, на моите давам..., а Пеевски винаги в графата получаващи....
  ОСТАВКА!!!!

  Да разкараме статуквото - ГЕРБ, АБВ, ДПС, БСП, ПФ, за да остане държава в България!
 28. 28 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 3601 Весело

  Тези ги говори на лекции в милиционерските участъци.

 29. 29 Профил на Daria
  Daria
  Рейтинг: 877 Неутрално

  Боко явно си мисли че шефа му Доган бори мафията

 30. 30 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 948 Неутрално

  И къде ги скрихте тези милиарди!? Пол лични сметки в швейцарски банки ли? Щото ина нас ни отнехте милиарди чрдз КТБ.

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 31. 31 Профил на Jessika
  Jessika
  Рейтинг: 1574 Неутрално

  900 милиона...
  А 16 милиарда, никой не казва вв чии джобове потънаха, така и не разбрахме, защо бяха необходими тези заеми.

  Виктор Юго: „Общество, което не иска да го критикуват, прилича на болен, който не разрешава да го лекуват.”
 32. 32 Профил на ergen4ev
  ergen4ev
  Рейтинг: 450 Неутрално

  опит да отбие темата с горещия картоф за деня смекчавайки общественните реакции с измишлъотини по различна тема

 33. 33 Профил на calc
  calc
  Рейтинг: 450 Неутрално

  900 х 12 мес. = 10800 млн. 30% повече бюджет? Айде бе. Пък дали мафията ще си ги вземе директно или чрез бюджета май нема значение, комисионните се плащат винаги.

 34. 34 Профил на minuva4a
  minuva4a
  Рейтинг: 262 Гневно

  Глупости на търкалета, последните ви действия легитимираха #кой - кой е..

 35. 35 Профил на teoxtreem
  teoxtreem
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Много ми харесва доклада на ЕК. Ето какво се казва под черта за медиите на успелия бизнесмен:
  "19
  Специфичен проблем в това отношение са агресивните и провокационни кампании на някои медии,
  често насочени срещу отделни лица в съдебната власт. Пристрастните отзиви в медиите в хода на
  дисциплинарни или наказателни разследвания представляват допълнително предизвикателство за
  органите на съдебната власт. "

 36. 36 Профил на hmc12310991
  hmc12310991
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Папският галеник си ''мисли'',че всички са оглупели като избирателите му-фризьорки и касиерки в Билла.И безкрайно некадърната и оядена държавна администрация,която има сметка нещата да останат постарому до пенсия.Е,няма да я бъде.

 37. 37 Профил на soave
  soave
  Рейтинг: 1170 Неутрално

  Сиреч ББ е част от мафията, защитник на мафията.

  "Лъжата е обиколила половината свят преди истината да има възможност да си обуе гащите." Уинстън Чърчил
 38. 38 Профил на THE CONCEPTUAL PENIS AS A SOCIAL CONSTRUCT
  THE CONCEPTUAL PENIS AS A SOCIAL CONSTRUCT
  Рейтинг: 506 Весело

  Не го дразнете, че ще отиде в Брюксел ... и ще тропне с краче.
  Или пък ще падне на пода да ритка с краченца и да рИве истерично ...

  #killwhitey
 39. 39 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 948 Неутрално

  До коментар [#27] от "NicK":

  Пеевски е на двойно счетоводство!
  Даде ми/Взех ти

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 40. 40 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7634 Неутрално
 41. 41 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1596 Весело

  'По думите й и в политическите послания в доклада и в техническата част има и доста отчетени позитивни неща, на които не се обръща достатъчно внимание и изброява приемането на актуализираната Стратегия за съдебна реформа...'

  гагага, ма година и кусур от тогава ма... па и хвалбите по отношение на конституционната поправка ги попрочетохме...

  "
  7 Направеното в последната минута преразпределение, при което един член от парламентарната квота беше прехвърлен от прокурорската към съдийската колегия, доведе до оставката на министъра на правосъдието и до протести от страна на основното професионално сдружение на съдиите. То беше счетено за стъпка, която засилва политическото влияние в съдебната колегия на ВСС, като същевременно намалява отчетността на прокуратурата.
  -------------
  През пролетта на 2015 г. правителството изготви и представи за обществена консултация законодателен пакет, но изчакваше изхода от разискванията за Конституцията 9.

  '9 Вследствие на това бяха блокирани и други важни промени"

 42. 42 Профил на stanislavdi
  stanislavdi
  Рейтинг: 1125 Неутрално

  отнехте ги от едната мафия и ги дадохте на другата

 43. 43 Профил на Сотир Методиев Пеевски
  Сотир Методиев Пеевски
  Рейтинг: 506 Неутрално

  Дебелашка същност. По-дебелашка същност. Най-дебелашка същност. По-по-най дебелашка същност. Бойко Борисов.

  "ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЕЛИТ" в БГ - ПРЕСТЪПНИ ГРУПИРОВКИ, МАСКИРАНИ КАТО "ПАРТИИ"
 44. 44 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2956 Неутрално

  Много интересно...! Правителството се борело с корупцията, но осъдени за корупция няма! И щом действително има в повече приходи, откъде дойдоха те и как миналата година, същото това правителство не ги е хванало?!
  Мафията има интерес да има правителство! И то, точно това правителство! Къде са парите от КТБ?! За какво ни говори точно Бойко Борисов?! Как така се получава, че доклада от ЕС говори, че положението в прокуратурата е зле, Бойко Борисов ни обяснява, че работела много добре?! Колко доказани обвинения има прокуратурата, за корупция? Сигурно е много строго пазена тайна! Крайно време е да се потърси отговор на въпроса, защо Бойко Борисов, си избра Сотир Цацаров, кой му го предложи?!
  Спиране на еврофондовете и наказателни процедури! Само това, може да вразуми червените, крадливи ГЕРБ-ери!!!

  Бивш tww09306483.
 45. 45 Профил на krummen Spiegel
  krummen Spiegel
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Отнех им милиарди и ги сложих в моята сметка. Е купих и една къщичка

 46. 46 Профил на Klatikurti
  Klatikurti
  Рейтинг: 498 Неутрално

  Европа друго казва - Вие Сте мафията - цялото управление!

  "Досадникът е човек, който ни лишава от самотата ни, без да ни предостави компания." Хосе Ортега и Гасет
 47. 48 Профил на Дневник:Анкета за или против новият сайт
  Дневник:Анкета за или против новият сайт
  Рейтинг: 561 Любопитно

  Нещо не схващам.
  Този доклад не е ли съставен от същата ЕК, с която Борисов се хвали ( за вътрешно-пропагандна употреба,де), че го приемала, подкрепяла, обичала едва ли не. То не бяха снимки, обяди, вечери, срещи с мъчни раздели,като между стари другари, а сега същата комисия доклад, че и лош, че и нямаш нищо общо с реалността...Борисовата РЕАЛНОСТ.

  п.п. Моля водещите и просветени форумни гербери да ме(ни) осветлят, относно горният парадокс.

  Да мразиш е сериозно занимание. Имаш ли толкова време, да се "забавляваш" с това ?!?
 48. 49 Профил на Meчо Пух
  Meчо Пух
  Рейтинг: 814 Любопитно

  ... и как им отнехте милиардите ве... аааа, да ве, чрез КТБ... или май беше през обществени поръчки за Хемус? ... или мълчанието на агнетата за цената на бензина и правешкия авер???...

  Колкото повече, толкова повече!
 49. 50 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1033 Любопитно

  Боко, цар си. Всички "възрастни ромки" ти завиждат!

 50. 51 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 732 Неутрално

  Проверих на страницата на МФ, но такава статистика не видях.

  Видях само "На проведения на 25 януари аукцион бяха пласирани успешно ДЦК за 200 млн. лв."

  Тия 900 милиона да не се окажат 200 и то.... назаем?

  The best way to predict the future is to invent it.
 51. 52 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 948 Неутрално

  Прав е Борисов! Скоро мафията ще бъде унищожена! Ще останат само двамата с Пеевски и тогава горко му на този, който не си купува винетки, не пуши цигари от БТ, не пие Пещерска гроздова и нв яде пицети!

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 52. 53 Профил на Бенк-Бенк
  Бенк-Бенк
  Рейтинг: 808 Весело

  [quote#31:"Jessika"]така и не разбрахме, защо бяха необходими тези заеми.[/quote]
  -Правителството ги взе, за да не ги вземе мафията.

 53. 54 Профил на Товарищ Бoярышников
  Товарищ Бoярышников
  Рейтинг: 395 Любопитно

  Боко, май нещо ти припарва, а?

 54. 55 Профил на krummen Spiegel
  krummen Spiegel
  Рейтинг: 229 Неутрално

  До коментар [#49] от "Meчо Пух":

  Иска да каже, че ги е преместил в другия джоб.

 55. 56 Профил на navy
  navy
  Рейтинг: 886 Весело

  Борисов: Мафията не иска правителство, отнехме им милиарди......

  Верно !

  За една година един млад успял мъж ,който миналата година имаше само един прогнил Опел се превърна в мултимилионер и топ-притежател на заводи ,медии,имоти и фирми.
  Ще се задави вече от "спечелени" обществени поръчки и проекти.

  Шлосер от ВМЕИ "Ленин" ТМММ - 8-ми разряд
 56. 57 Профил на Alexander97
  Alexander97
  Рейтинг: 2286 Неутрално

  Министър- председателят на Републиката е почнал да пише! фантастика! Ненаучна!!!

 57. 58 Профил на mofo
  mofo
  Рейтинг: 229 Неутрално

  тъй рече сикаджийската мутра Баце. Хау .Елате вие, за да не пратя Пашата да ги секвестира или Делянчо да ги купи без пари

 58. 59 Профил на TM27
  TM27
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Боко Боко Бокооо, кайба шеску калумач

  "... ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки ботуш в Булгурско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките." В. Левски
 59. 60 Профил на errata
  errata
  Рейтинг: 1083 Неутрално

  [quote#2:"Hamilton F1"]Де да беше така, Бойко! Като гледам как пазаруват![/quote]

  Той не лъже.
  Отнеха от една мафия и дадоха на друга.
  Преразпределение на средства му се вика.

  "Да, България"
 60. 61 Профил на Todo
  Todo
  Рейтинг: 561 Неутрално

  Как да повярвам като съседната новина е "Христо Бисеров е бил оправдан заради липса на доказателства"?!?!?

 61. 62 Профил на Иван Арнаудов
  Иван Арнаудов
  Рейтинг: 582 Гневно

  Този глупак така и не разбира, че обществото няма проблем със събирането на приходите. Данъкоплатците имаме проблем - и то генерален - с начина, по който събраните от нас пари се харчат, и "стоките и услугите" (разбирай магистрали, прокурори и съдии), които се купуват с тях.

  Корупцията не е на входа на държавата, а на изхода. Държавата Е корупцията.

  Някои хора поддържат линия, а пък аз... поддържам окръжност.
 62. 63 Профил на Edge404
  Edge404
  Рейтинг: 531 Любопитно

  Добре де, дефинирай #КОИ са мафията, че да знаем от къде е отнетото? Щото като гледам, явно не са тия дето цял народ си мисли че са...

 63. 64 Профил на ilteko
  ilteko
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Може и в банкова сметка са.............

 64. 65 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3999 Неутрално

  Боко, не сменяй темата!
  А тя е за фалшивата съдебна реформа и номерата дето вие герберите навъртяхте за да угодите на Гоце-Доган.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 65. 66 Профил на Tademan
  Tademan
  Рейтинг: 841 Весело

  Сега и обикновените хора, ако усетим промяната или го раберем по някакъв начин - ще повярваме!

 66. 67 Профил на Дневник пропагандна газета
  Дневник пропагандна газета
  Рейтинг: 310 Неутрално
 67. 68 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1391 Любопитно

  Баце, не ви ли омръзна да действувате по един и същ начин? Виж какво сте правили само преди година. "Приликите" са случайни
  6:26 | 02 февруари 2015 | 2 коментара

  С бюджетен излишък от 85 млн. лв. за януари се похвали Министерството на финансите в понеделник. Според предварителните данни за държавните финанси това се дължи на завишените данъчни приходи. Очаква се в края на януари постъпленията да са 2.475 млрд. лв., което е с 404 млн. лв. или 19.5% повече спрямо първия месец на 2014 г.
  малко по късно:
  Горанов: Актуализацията на Бюджет 2015 е неизбежна, поемането на дълг догодина е необходимо
  27.10.2015 14:01 5219 2
  Дааа, но само месец по-рано същият този Готанов "гордо" зави:
  "Преизпълнение на приходите в Бюджет 2015, с което ще се намали дефицитът, и изоставане от плана за оптимизиране на разходите за персонал за тази година, но заради което актуализация на финансовия план няма да има. Това заявява министърът на финансите Владислав Горанов в интервю за в. „Труд“, цитиран от пресслужбата на ведомството."
  Коментарът, както се казва е излишен. истината е, че тази година - 2016, отново ще вземем нов дълг от над 5 милиарда. Да му мислят внуците, нали Баце


 68. 69 Профил на Reveal
  Reveal
  Рейтинг: 838 Неутрално

  Мафия...Свръховластен главен прокурор е от полза на мафията.

  Пари...Свръховластен главен прокурор причинява на първо място загуби за честния и почтен охранителен бизнес.

  Никога не съм бил против личността на Борисов, но хората освен справедливост вече жадуват и за отмъщение и реванш.

  "Да се махаш от тази банка веднага миличка. Шефа й е параноик и измъчва момчето само защото чело някакви си книги и филми за обири" из Призрачния град
 69. 70 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1596 Любопитно

  майтап ви се вижда, ма ситуацията верно си е "на си ви доклада, дайте си ми фондовете"

 70. 71 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 948 Весело

  Докато четох статията, чашата с вода върху бюрото ми се затопли! Бойко е новия Кашпировски!

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 71. 72 Профил на Бенк-Бенк
  Бенк-Бенк
  Рейтинг: 808 Весело

  [quote#32:"ergen4ev"]опит да отбие темата с горещия картоф [/quote]
  -За картофите трябва да се говори с уважение. Ето един, чиято снимка само струва повече от отнетите 900 милиона лева от мафията.
  https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiRxKOoiMrKAhUBEywKHZiFArkQqQIIGzAA&url=http%3A%2F%2Fwww.vesti.bg%2Frazvlechenia%2Flyubopitno%2Fsnimka-na-kartof-beshe-prodadena-za-750-000-liri-6048955&usg=AFQjCNEQWac9t6ycy1ZL3Be5L56lMUGEpw&bvm=bv.112766941,d.bGg

 72. 73 Профил на Злото ченге
  Злото ченге
  Рейтинг: 277 Любопитно

  [quote#0:"Борисов"]: Мафията не иска правителство, отнехме им милиарди[/quote]
  Ама дали в полза на хазната или в нечия прасе-касичка?

  The war has begun! - www.fightcybercrime.net [Код: „Схемите не са това което са!“]
 73. 74 Профил на lone wolf
  lone wolf
  Рейтинг: 886 Любопитно

  На кого, точно, не е ясно, че Бойко Борисов е марионетка!#КОЙ му дърпа конците?

  Да разлая троловете!!
 74. 75 Профил на frequentflyer
  frequentflyer
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Един Господ и Буда е неговия пророк!

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 75. 76 Профил на Бенк-Бенк
  Бенк-Бенк
  Рейтинг: 808 Весело

  [quote#68:"Арон"]Коментарът, както се казва е излишен. истината е, че тази година - 2016, отново ще вземем нов дълг от над 5 милиарда. Да му мислят внуците, нали Баце[/quote]
  -Ам'чи кат' не му мислят дедовците и бабите, ще му мислят внуците им!

 76. 77 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3499 Весело

  Мооже бе, Баце, даже го вЕрвам!

  Ама прОблемът е, че вие с мафията само си менкате милиардите!

  А масрафът все го плаща мат'рялът ...

  Абе, к'во станА с КТБ?

 77. 78 Профил на krummen Spiegel
  krummen Spiegel
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Боко, колкото и да се въртиш з*дникът ти е винаги отзад.

 78. 79 Профил на antislav antonoff
  antislav antonoff
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Вервайте му!Особено за контрабандните цигари.Там ТОЙ има много конкуренти и докато ни ги елиминира,няма да се спре.

 79. 80 Профил на pataran
  pataran
  Рейтинг: 261 Неутрално

  Пфу! Дясната ръка на мафията откраднала милиарди от лявата ръка на мафията... А джобовете на държавата - и така, и иначе - пак празни!

 80. 81 Профил на alexis
  alexis
  Рейтинг: 239 Неутрално

  Господаря на празните приказки! Може и да се имитира някаква борба ...., резултати няма ! Крещяша неефективност , нарочна или от неможене , все едно!

 81. 82 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 1391 Весело

  ББ се оправдава с мафията?
  И тоз го лепна шизофренията...

 82. 83 Профил на leslin
  leslin
  Рейтинг: 572 Неутрално

  " Мафията не иска правителство, отнехме им милиарди"

  Е това кой го казва.По информация на партньорски служби единия от участващите в контрабандни схеми на Булгартабак със ислямска държава,съвместно с Доган и Пеевски.

 83. 84 Профил на bathsheba
  bathsheba
  Рейтинг: 284 Неутрално

  [quote#31:"Jessika"]А 16 милиарда, никой не казва вв чии джобове потънаха, така и не разбрахме, защо бяха необходими тези заеми.[/quote]


  Е, хайде сега, малко бяха опорните точки на Мая Манолова.....

 84. 85 Профил на петро
  петро
  Рейтинг: 561 Неутрално

  "Борисов: Мафията не иска правителство, отнехме им милиарди"
  ========
  Госин премиер, нали знаеш какво е кьорфишек?
  Много зачестиха нещо.
  Късно е чадо, и слепите прогледнаха!
  Този път работата става дебела, щото омръзнахте на всички с тия балкански хитрини, бай тошовски.
  Нищо не помага, ще се поти някой там, където му е МЯСТОТО!

 85. 86 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3499 Весело

  До коментар [#82] от "Добрин Велков":
  ББ се оправдава с мафията?
  И тоз го лепна шизофренията...
  ------------
  Нищо подобно!
  Много си е еднопланов и Стабилен Баце.

  Бъркате се, щото насажда шизофрения в мат'ряла ...

  Не е луд Тоя, КОЙто яде зелника ....

 86. 87 Профил на НеНаСтраха Решетников Вирусов
  НеНаСтраха Решетников Вирусов
  Рейтинг: 2027 Весело

  До коментар [#48] от "нуцо":

  Едно перде жената-куче току що ми обяви че всичко си било в реда на нещата доклада не бил унищожителен. Като шопа пред клетката на жирафа в зоокъта:
  Е па такова животно нема и не може да има!

  И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ...
 87. 88 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 1024 Неутрално

  ох, крадеца вика дръжте...
  Затова имаме 5 закона и 8 агенции "за борба с корупциата", а резултат няма! Освен похарчените десетки милиони за Бор Кор-а.

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 88. 89 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1220 Неутрално

  Прав си баце, мафията не иска правителство, иска си вашето подобие на такова.

  Обичам да грухтя и плюскам.
 89. 90 Профил на herbaltea
  herbaltea
  Рейтинг: 1044 Весело

  Ахахахахаха, тоя да не е препил с ланска Банскянска

 90. 91 Профил на rde32513083
  rde32513083
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Отне милиарди от самия /самт/ себе си? Бре, да му се не видеше, и акивно правителство. А иначе Бг си е най-корумпираната страна в ЕС. Не разбирам как едното се вързва с другото!

 91. 92 Профил на Dark Avenger alias Дечо Пора
  Dark Avenger alias Дечо Пора
  Рейтинг: 694 Весело

  БоЧката в ролята на Робин ХуЙд, вЗеги ги (милиардите де!?) и сега жа ги раЗдава на ... матряЛа !
  Ама науЖким!
  Цвъки ЦицероноФ отдавна е договорил кондиЦийте със теХен ПрасЧо !

  Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher. Albert Einstein
 92. 93 Профил на Slick
  Slick
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Бойко, оставка! От ЕС ти го казаха. Не се прави на неразбрал.

 93. 94 Профил на m_todorov
  m_todorov
  Рейтинг: 521 Весело
 94. 95 Профил на bathsheba
  bathsheba
  Рейтинг: 284 Неутрално

  [quote#93:"arcanum"] Бойко, оставка! От ЕС ти го казаха. [/quote]

  Хехехехе. Тва, че във форума го повтаряте, нищо не значи. От ЕС нищо подобно не са казали. Напротив: казват да се приемат нужните закони в нужния срок. А тва с "оставка" нема как да стане.

 95. 96 Профил на Станислав
  Станислав
  Рейтинг: 1528 Весело

  Това твърдение някакси не се вързва с класацията на България, като най-копрумпирана страна в ЕС.... Или може би го потвърждава - по-малко мафия, повече корумпирана държава. А може би мафията си има държава, както често се казва.

  “Wine makes daily living easier, less hurried, with fewer tensions and more tolerance” B. Franklin
 96. 97 Профил на Dark Avenger alias Дечо Пора
  Dark Avenger alias Дечо Пора
  Рейтинг: 694 Любопитно

  Абе БоЧката кога си е подал оставката ? (от маФията де, аЗъ глупака си мислеХ, Че там са на работа доЖивотно!)

  Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher. Albert Einstein
 97. 98 Профил на lone wolf
  lone wolf
  Рейтинг: 886 Неутрално

  До коментар [#82] от "Добрин Велков":


  [quote#82:"Добрин Велков"]И тоз го лепна шизофренията...[/quote]

  Добрине! Боя по манерката не минава без последствия!

  Да разлая троловете!!
 98. 99 Профил на waterfall
  waterfall
  Рейтинг: 991 Неутрално

  ... и ги дадохме на Пеевски.

 99. 100 Профил на thepirineagle
  thepirineagle
  Рейтинг: 825 Любопитно

  Генерал Борисов - храбро отнема милиарди и ги раздава на бедни......"млади и успели" хора

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK