Прокуратурата: Некоректни са внушенията за препоръчана от ЕК външна експертиза

Главният прокурор Сотир Цацаров

© Надежда Чипева, Капитал

Главният прокурор Сотир ЦацаровВсякакви внушения за препоръчана външна експертиза и "двоен мониторинг" на прокуратурата са некоректни и омаловажават професионалните усилия и достойнство на прокурорите и следователите." Това се казва в становище на прокуратурата във връзка с доклада на Европейската комисия по Механизма за сътрудничество и проверка. В оповестения днес доклад се препоръчва България "да започне независим анализ на прокуратурата, както е заложено в правителствената стратегия за съдебна реформа, като се държи сметка за вече осъществените мерки за реформа".


В позицията си прокуратурата изтъква, че одобрената от парламента стратегия предвижда подобен анализ единствено в рамките на механизма за сътрудничество и проверка. "Такъв подход на партньорство на международно експертно ниво се оценява положително от прокуратурата", заявява държавното обвинение. 


Ето пълния текст на становището на прокуратурата:
Ръководството на Прокуратурата на Република България е на становище, че докладът подпомага усилията на българските власти в областта на съдебната реформа, борбата с корупцията и организираната престъпност и носи силно послание за необходимост от диалог и сътрудничество между институциите.


Реформа на съдебната власт


1. Измененията в конституцията, свързани с разделянето на ВСС на две колегии и увеличаване правомощията на неговия инспекторат, правилно са оценени като важна стъпка за съдебната реформа. Тези промени наред с идеите за повишаване отчетността на прокуратурата, децентрализация в структурата й, въвеждане на електронно правосъдие, на ясни правила за кариерно израстване и дисциплинарни стандарти бяха категорично подкрепени в миналогодишния доклад на ЕК. Комисията препоръча "изпълнение на съдебната стратегия, приета от правителството, както и разработените идеи, предложени от прокуратурата" (в становища за подкрепа на съдебната реформа от 25.11.2014 г. и за изменение на ЗСВ и на конституцията от 27.08.2015 г. и 18.08.2015 г.).


2. Обективно е отчетена потребността от промени в НК и НПК "с оглед отстраняване на проблемите, водещи до забавяне на наказателните производства и улесняване на наказателното преследване на корупционни престъпления", както и от бързи изменения в ЗСВ "в тясно сътрудничество със съдебните органи".


3. Дадена е препоръка за "независим анализ на прокуратурата, както е заложено в правителствената стратегия за съдебна реформа, като се държи сметка за вече осъществените мерки". Одобрената от парламента стратегия предвижда подобен анализ единствено в рамките на механизма за сътрудничество и проверка. Такъв подход на партньорство на международно експертно ниво се оценява положително от прокуратурата.


Всякакви внушения за препоръчана външна експертиза и "двоен мониторинг" на прокуратурата са некоректни и омаловажават професионалните усилия и достойнство на прокурорите и следователите.      


Корупция и организирана престъпност


1.Удовлетворяваща е оценката на "прагматичния подход, следван от прокуратурата, за укрепване на капацитета чрез организационни промени и по-тясно сътрудничество с други компетентни служби" при създаването на специализираното звено "Антикорупция". Отчетени са "положителни резултати от това по-тясно сътрудничество между службите в рамките на специализираната структура" с оглед "внесените в съда редица случаи, в това число срещу лица, заемащи високи публични длъжности като магистрати и кметове". Оценени са и постигнатите от специализираните прокуратура и съд "известни резултати" с оглед внесените в съда дела и постановени осъдителни присъди.


2. Констатацията за бавен напредък и липса на солидни резултати по тези направления не може да бъде оспорена, като коректно е посочено, че за успешна работа в тази насока са необходими действия на всички власти - законодателна, изпълнителна и съдебна. Ръководството на прокуратурата също е на мнение, че за преодоляване на неблагополучията трябва да се положат допълнителни усилия от всички институции съгласно законовите им правомощия.


Мерки от страна на прокуратурата


Във връзка с отправените препоръки за изготвяне на обективен анализ на причините за неуспешно приключили дела за корупция и организирана престъпност прокуратурата в кратки срокове: ще проучи дела, по които заради неефективно разследване са постановени осъдителни решения на ЕСПЧ срещу България; ще ревизира цялостната дейност на специализираната прокуратура съобразно предвиденото в Стратегията за съдебна реформа (специфична цел 4 "Ефективност на специализираната прокуратура и съд"); ще допълни анализа си на делата за корупция, оповестен на 3.07.20113 г., вкл. със случаите на посегателство по отношение на средства на ЕС.


С цел гарантиране прилагането на добри международни практики към комисията ще бъде отправена покана за включване на експерти, които да подпомагат процеса на преодоляване на установени проблеми.


В заключение, ръководството на прокуратурата призовава констатациите в доклада да бъдат подложени на обективен прочит и градивно обсъждане. Използването им за персонални нападки и институционално разделение е деструктивно и не спомага за преодоляване на проблемите.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (60)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на lone wolf
  lone wolf
  Рейтинг: 862 Неутрално

  Гьонсурат Цацаров!

  Да разлая троловете!!
 2. 2 Профил на Qnyx
  Qnyx
  Рейтинг: 442 Весело

  Не се и съмнявах, че са гадни внушения и манипулации на ЕС според Цацаров При него всичко е 6+

  Trust no one.
 3. 3 Профил на авторът
  авторът
  Рейтинг: 1482 Неутрално

  Изобщо няма такива внушения, това са мръсни европейски инсинуации. Прокуратурата е доказала, че може сама да си се проверява, а и няма защо.

 4. 4 Профил на Teaser
  Teaser
  Рейтинг: 388 Неутрално

  Ха-ха плувай Цаца, плувай...Баце обича да се забърсва с всеки, за който ЕС му направи по-голям проблем....

 5. 5 Профил на boring pumpkin
  boring pumpkin
  Рейтинг: 225 Неутрално
 6. 6 Профил на lyubos
  lyubos
  Рейтинг: 412 Весело

  Доклад, ама не е критичен! Реформи, ама не какви да е! Риба, ама Цаца!!!

 7. 7 Профил на zidane
  zidane
  Рейтинг: 695 Весело

  външните проверки влизат обикновено "вътрешно", това се опитва да каже Соти...

 8. 8 Профил на Безуспешно чакащ промяна
  Безуспешно чакащ промяна
  Рейтинг: 403 Неутрално

  Ти го плюеш, той ти обяснява, че вали. Просто залепва на тази статия този странен наш израз.

  Леко обезчовечен...
 9. 9 Профил на BG Territory
  BG Territory
  Рейтинг: 1637 Гневно

  Оля се цаЦАРа!
  То бива безочие, то може дебелокожие, но това вече минава всякакви граници!
  Крайно време е на тази прокуратура, в този й вид, да бъде сложен окончателен и безвъзвратен КРАЙ!

  A lie can run round the world before the truth has got its boots on. Terry Pratchett
 10. 10 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1645 Разстроено

  офффф, дайте си Му фондовете, земайте си доклада и да се свършва тая мъка

 11. 11 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 1348 Неутрално

  Казали на лисицата, а тя на опашката си...

  УТОЧНЕНИЕ: СТАТИИТЕ ПОД КОИТО ПОСТВАМ ИЗРАЗЯВАТ ИЗЦЯЛО МНЕНИЕТО НА ДНЕВНИК И В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СЪВПАДАТ С МОЕТО МНЕНИЕ
 12. 12 Профил на zidane
  zidane
  Рейтинг: 695 Весело

  а, и друго - последния месец мантрата беше "стабилност", за следващата ще да е "суверенитет".

 13. 13 Профил на angevins
  angevins
  Рейтинг: 718 Неутрално

  Нагли бе... Вместо да се засрамят и да се скрият в миша дупка лаят като пумияри...

  ...ЕвОлЮцИЯ а Не РеВоЛюЦиЯ...
 14. 14 Профил на ivanof
  *****
  Весело

  Довечера с ракийката ще си отворя една консерва прокурорка в собствен сос (цаца, де) да отпразнувам положителния доклад. Ай, наздраве

 15. 15 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1033 Любопитно

  Само ПРОТЕСТИ и революция! Тук няма други варианти

 16. 16 Профил на АмброзСП
  АмброзСП
  Рейтинг: 903 Неутрално

  Думи,хиляди думи които
  да оправдаят и защитят
  некомпетентност(делата
  срещу Бисеров,Масларова,Мургина
  и мн.други)зависимост и
  изпълнение на поръчки(КТБ,
  двете"КАКИ" и други) и т.н.
  Нищо не ви оправдава г-да
  и г-жи прокурори!Оставка!

  Има три вида истина-моята,твоята и ИСТИНАТА Радев - ОСТАВКА
 17. 17 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3453 Весело

  Ми прави са!

  За к'во ви е, че чак и външна, експертиза,
  когато в тая криза лъсна
  цялата им епикриза?

  Радикално лечение, със свещички , и т'ва си е!

 18. 18 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 1348 Неутрално

  Тая некадърна прокуратура повече я осъждат да плаща обезщетения, отколкото тя успява да вкара в затвора някой сериозен играч. Само манговци и кокошкари успява да осъди, а с големите играчи играе в съдружие. Скалъпиха едно смешно обвинение на Бисеров, умишлено държат Цветан Василев в Белград, точат с години дела и следствия докато хората загубят интерес и накрая скалъпват едно пробито обвинение за да не мине в съда.

  Кои всъщност са най-големите престъпници? Не са ли тези които злоупутребяват с общественото доверие?

  УТОЧНЕНИЕ: СТАТИИТЕ ПОД КОИТО ПОСТВАМ ИЗРАЗЯВАТ ИЗЦЯЛО МНЕНИЕТО НА ДНЕВНИК И В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СЪВПАДАТ С МОЕТО МНЕНИЕ
 19. 19 Профил на flashlight
  flashlight
  Рейтинг: 225 Весело

  ""Всякакви внушения за препоръчана външна експертиза и "двоен мониторинг" на прокуратурата са некоректни и омаловажават професионалните усилия и достойнство на прокурорите и следователите."

  Е*ти нагляка ! Хайде герберуги, защитавайте Го🎃🎃🎃🎃🎃

  Да спориш с простак е безсмислено, достатъчно е да му дадеш повод да си покаже простотията.
 20. 20 Профил на Дундурук
  Дундурук
  Рейтинг: 403 Неутрално

  Противно на повечето конспиративни теории, аз смятам, че Цацаров е супер посредствен некадърник, който не може да измисли цялата тази антидържавна схема, която направи Прокуратурата всесилна, безхаберна и безконтролна. Другаде е проблемът, а не в тоя *******.

 21. 21 Профил на Skydiver
  Skydiver
  Рейтинг: 516 Неутрално

  Ако всичко е толкова хубаво и си вършат работата как може установяването на тези добри неща чрез независима експертиза да унижи професионалното им достойнство?

  Напротив, трябва да са горди да покажат на независими експерти колко перфектна работа вършат, многобройните успешни дела, да обяснят невероятното качество на разследванията срещу Бисеров и компания, да си поговорят за гнили и свежи ябълки и т.н.

 22. 22
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 23. 23 Профил на daam
  daam
  Рейтинг: 1229 Неутрално

  "Всякакви внушения за препоръчана външна експертиза и "двоен мониторинг" на прокуратурата са некоректни и омаловажават професионалните усилия и достойнство на прокурорите и следователите."

  Къде са тези достойнство и професионализъм? Доста са избирателни и винаги служат на нечии интереси. Едно знаково спечелено дело, поне?

 24. 24 Профил на tsyrvulan
  tsyrvulan
  Рейтинг: 898 Гневно

  Абе Цацацурата, я обяснете как 800 прокурори в Холандия внасят 7 пъти повече обвинителни актове от 1200 Български Цацарски Прокурорски Шкембелаци. Търтей не наядени. Мързеливо-некадърно-ориенталско-дембелашко племе от гьонсурати.

  ГЕРБ = Сборище от герберунгело-паралелепипедоиди с онбашия Бойка Мутрашенко начело.
 25. 25 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1645 Неутрално

  До коментар [#22] от "BGman1":

  замаян, целокупния Гроб гласува СРЕЩУ становището на Венецианската комисия

 26. 26 Профил на Dark Avenger alias Дечо Пора
  Dark Avenger alias Дечо Пора
  Рейтинг: 842 Любопитно

  До коментар [#15] от "stenli1":

  Протести имаШе, и кво стана ?
  БоЧко 2 пак пунтира "дЪрЖавник" !
  Системата е бетонирана, пЪрвите 25 години хвЪкнаха, май и следващите 25 ще са беЗ фаЙда !
  Спасението е само Терминал 2 !

  Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher. Albert Einstein
 27. 27 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1645 Неутрално

  всъщност това също е посочено в доклада, ма бива ли пък да очакваш от гербавите тролове да са го прочели

 28. 28 Профил на Dark Avenger alias Дечо Пора
  Dark Avenger alias Дечо Пора
  Рейтинг: 842 Разстроено

  До коментар [#22] от "BGman1":

  ПопЪржай, братЧе, попЪржай, и пиЙни една студена водица !
  и като Ги попЪржаме от 25 години, промени ли нещо кЪм по- добро ?

  Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher. Albert Einstein
 29. 29 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3453 Весело

  [quote#22:"BGman1"]...повечето кадри в съдебната система са явни комунета...[/quote]
  А стига, бе?
  Ма вЕрно?

  Тия на по 40-45 години след 25 години от 1990?
  И цялото претръскване, след Татарчев, Филчев, Филип Димитров, Костов, Петър Стоянов и Росен Плевнелиев и Баце, Баце и пак Баце?

  Ма туй демократите к'во са прайли четвърт век?
  Че и в момента демократът Бойко?
  Алелеййй!

  Некдърници!

 30. 30
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 31. 31 Профил на Alexander97
  Alexander97
  Рейтинг: 3030 Неутрално

  Прокуратурата: Некоректни са внушенията за препоръчана от ЕК външна експертиза

  Цацаров, жалки станахте!
  Умирате от страх и ужас!

 32. 32 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4522 Гневно

  "Всякакви внушения за препоръчана външна експертиза и "двоен мониторинг" на прокуратурата са некоректни и омаловажават професионалните усилия и достойнство на прокурорите и следователите."

  А прокуратурата дали прочете мотивите на съда за оправдаването на Бисеров?

  Усилията на прокуратурата не са професионални, а са НЕпрофесионални! Освен ако "професията" им е да защитават мафията!

 33. 33 Профил на BiGman1
  BiGman1
  Рейтинг: 2174 Неутрално

  До коментар [#29] от "xm...":


  [quote#29:"xm..."]А стига, бе?
  Ма вЕрно? [/quote]
  Верно, я...в сила ли е още Констуцията приета от комунетата...в сила, факт...бегай за други опорни точки на Позитано...

 34. 34 Профил на Slick
  Slick
  Рейтинг: 443 Гневно
 35. 35 Профил на ЧИЧО ПЕШО
  ЧИЧО ПЕШО
  Рейтинг: 336 Разстроено

  ПРОБЛЕМА НА ГОСПОДИН ЦАЦАРОВ Е В ТОВА ЧЕ САМИЯТ ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА ПРЕВЪЗМОГНЕ ЕГОТО СИ !!!!!!!!!
  САМОВЛЮБЕН ЕГОЦЕНТРИК НАЧЕЛО НА ЕДНА ДЪРЖАВНА ИНСТИТУЦИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!

 36. 36 Профил на thepirineagle
  thepirineagle
  Рейтинг: 784 Любопитно

  "Професионални усилия и достойнство"?! В цацаратурата!? Ако не беше безгранично нагло,щяхме да измрем от смях....

 37. 37 Профил на Alexander97
  Alexander97
  Рейтинг: 3030 Неутрално

  [quote#29:"xm..."]след Татарчев, Филчев, Филип Димитров, Костов, Петър Стоянов и Росен Плевнелиев и Баце, Баце и пак Баце?

  Ма туй демократите к'во са прайли четвърт век?
  Че и в момента демократът Бойко? [/quote]

  Деменцио! Къде остави Демократичната левица извън борда, Беров, Царо, станишко, а? Щях да пропусна шампиона ВИДЕН ОФ!
  Тези Зимбабве ли управляваха?
  Наистина избирателна деменция, ама народът пак ще се събуди и тоягата....

 38. 38 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 1102 Неутрално

  Без нашата "експертиза" и намеса нищо няма да стане. Не излезем ли масово да ги обрулим, ще си висят като кърлежи дорде затрият всичко на тая територия!

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 39. 39 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3453 Весело

  [quote#33:"BGman1"]Верно, я...в сила ли е още Констуцията приета от комунетата...в сила, факт...[/quote]
  Ма тогаз, по тая логика ...

  След като заради Конституцията съдебната система била пълна с комунета, то и Парламентът е бил и е пълен с комунета, Правителствата са били и са пълни с комунета ...
  И Президентството ... кхъ, кхъ ... съде комунета ...
  И Желю, и Пешо, и Росен ...

  А, кажете, на доктор не сте ли ходили?
  Може би трябва ...

 40. 40 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3453 Весело

  До коментар [#37] от "Alexander97":
  Ми те тия левици и тутти кванти са си комунета.
  Дори и табелки си бяха закичили, не само дори не са се крили.

  Говорим за другите, перпетуумборещите комунетата

 41. 41 Профил на dolna4erti4ka
  dolna4erti4ka
  Рейтинг: 968 Неутрално

  Лош ЕС лош.Прокуратурата е изградена по съветски образец и само тавариш КаПутин може да дава акъл.За ЕС е забранено.

 42. 42 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 1898 Весело

  Всичко извън Сотир е некоректно.Другото име на - коректно е Сотир.

 43. 43 Профил на jjh14686382
  jjh14686382
  Рейтинг: 231 Гневно

  Долен е..много е долен!

 44. 44 Профил на Жоро
  Жоро
  Рейтинг: 225 Неутрално

  До коментар [#38] от "virtual brain":


  [quote#38:"virtual brain"]Не излезем ли масово да ги обрулим[/quote]
  Почакай да стане топло! И да не вали.
  ПП: а, и по същата тарифа ли ще плащат?

 45. 45 Профил на proizvoditel
  proizvoditel
  Рейтинг: 812 Неутрално

  Какво пише в доклада бе Цацаров: " Да започне независим анализ на прокуратурата, както е заложено в правителствената стратегия за съдебна реформа..."
  Кво значи независим анализ на прокуратурата? Дилян Пеевски ли трябва да назначи експертите?

 46. 46 Профил на st_kilda
  st_kilda
  Рейтинг: 225 Разстроено

  Ти го плюеш, той мисли, че дъжд го вали! Ех, наглост! Отчайвам се вече, няма излизане наглава с прокурора! Все повече се окопава.

 47. 47 Профил на proizvoditel
  proizvoditel
  Рейтинг: 812 Неутрално

  Аман от вашите способности да вдигате шум и да губите всяко дело срещу представители на мафията.
  Прокурорите ви имали достойнство. Кво достойнство бе? Колко депутати, министри, шефове на агенции, кметове, областни и държавни чиновници осъдихте. Колко мафиоти вкарахте в затвора. Колко прокурори изгонихте защото повдигат обвинения, които не могат да докажат в съда. Ако бях на твоето място Цацаров, аз отдавна щях да си подам оставката. Защото имам достойнство и нямам господари на които да служа.
  Дано Бог ти прости за мъката, която причиняваш на този изстрадал народ.

 48. 48 Профил на полувишис
  полувишис
  Рейтинг: 279 Неутрално

  Главният Сотир - Прокурор Цацаров:
  "чакайте сега да ви обясня какво са искали да кажат от ЕК, когато са казали, че препоръчват външна експертиза да се справи с мафиотската прокуратура в България"

  нагъл, нагъл, Сотир!
  но ти ще плачеш последен, мафиотче некадърно и продажно!

  http://labs.capital.bg/201601/agentite-dnes
 49. 49 Профил на wh1tesnake
  wh1tesnake
  Рейтинг: 225 Неутрално

  Референдум трябва. Главния прокурор да се избира от народа. Не за броя на депутати и тем подобни.

 50. 50 Профил на objective
  objective
  Рейтинг: 533 Гневно

  В БГ обвиненият в укорими (без)действия не само, че има чувството за безнаказаност. Той раздава политическите и морални оценки !

 51. 51 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1804 Гневно

  Цацрофф ОСТАВКА !

  "Светът няма да бъде разрушен от тези, дето вършат зло, а от тези, дето ги наблюдават без да направят нещо по въпроса" Алберт Айнщайн.
 52. 52 Профил на Хакуна Матата !
  Хакуна Матата !
  Рейтинг: 745 Неутрално

  Правилния подход в случая е :
  - Да се посочат грешките на прокуратурата.
  - Да се прецени обективно кого обслужват
  - Кой създаде Прокуратурата в този й вид
  - Да се установи Кой я подкрепя
  Проблема е в зародиша а не в това което е поникнало от него. Ако обрулим плодовете , то корените и дървото ще си останат и след време пак ще роди друга отровна реколта. Трябва да се отрежат КОРЕНИТЕ на злото .
  Говорейки само за прокуратурата и/или/ за ВСС ние подменяме темата, а тя е :
  Оставка на лицемерното правителство и премиер които унищожиха държавността в страната !

  Stupid people make me sick
 53. 53 Профил на hustlah
  hustlah
  Рейтинг: 225 Неутрално

  Пълен палячо е този Цацарофф, слуга на мафията!

 54. 54 Профил на ЧИЧО ПЕШО
  ЧИЧО ПЕШО
  Рейтинг: 336 Разстроено

  ЦАЦАТА ЧЕТЕ ДОКЛАДА НА ЕК КАТО ДЯВОЛА ЕВАНГЕЛИЕТО !!!

  ИМА ЛИ УЧУДЕНИ ????

 55. 55 Профил на валентин николов
  валентин николов
  Рейтинг: 1073 Неутрално

  Този индивид е тотален боклук. Да бъде смачкан и изметен. Мястото му е в затвора. Няма никакви причини да го търпим още години. Всякакви тъпотии, зад които се крие един долен престъпник, са неадекватни и идиотски.

 56. 56 Профил на валентин николов
  валентин николов
  Рейтинг: 1073 Неутрално

  Доверието в Цацаров е НУЛА. Естествено мафиотският слугинаж е впрегнат за да защити този подъл мошеник и да деформира общественото мнение. Ще се намерят ли още неадекватни и продажни нищожества, които да цъкат минуси?

 57. 57 Профил на lechevalier
  lechevalier
  Рейтинг: 462 Неутрално

  Айде стига бе, каква е тая държава! Нали уж разделението на властите беше с цел взаимен контрол, кой го контролира тоя мегаломан? За какъв се мисли той, че да ни казва как да четем и кое изречение какво значело!!! Докога ще продължава тая лудост?

 58. 58 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8059 Неутрално

  Защо,има ли от какво да се страхуваш и какво да криеш.Да започнем например с КТБ.

 59. 59 Профил на Lady Zeppelin
  Lady Zeppelin
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  "Всякакви внушения за препоръчана външна експертиза и "двоен мониторинг" на прокуратурата са некоректни и омаловажават професионалните усилия и достойнство на прокурорите и следователите." Това се казва в становище на прокуратурата"
  "професионалните усилия и достойнство на прокурорите". Цацаров, сериозно ли?

  Je suis Charlie. Fluctuat nec mergitur.
 60. 60 Профил на Ivan Jontchev
  Ivan Jontchev
  Рейтинг: 284 Неутрално

  Чудно как онези хора с друга култура и образованост за разлика от Българската корумпирана, не са коректни

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK