Цацаров поиска европейски натиск над Сърбия заради Цветан Василев

Цацаров поиска европейски натиск над Сърбия заради Цветан Василев

© StringerГлавният прокурор Сотир Цацаров е сезирал две европейски институции за липсата на отговор от страна на Сърбия във връзка с екстрадицията на бившия мажоритарен собственик на фалиралата Корпоративна търговска банка Цветан Василев. Това се разбира от прессъобщение на прокуратурата. 


Василев е привлечен задочно като обвиняем за длъжностно присвояване в особено големи размери и за безстопанственост. 


Цацаров е отправил искане до Генералния секретариат на Съвета на Европа и до Европейския комитет по проблемите на престъпността с искане спешно да разгледат информацията за трудностите по прилагане на Европейската конвенция за екстрадиция.
Според конвенцията страната, до която е изпратено искането, да уведомява молещата страна за решението си за екстрадиция на обвиняемо или осъдено лице. Отговорът на Сърбия обаче се бави вече повече от година и четири месеца, напомня прокуратурата. Повече от осем месеца няма отговор и на допълнителна молба за екстрадицията на Цветан Василев, който е в Сърбия, въпреки направените запитвания и до министъра на правосъдието там. 


Главният прокурор е изпратил молба на 18 септември 2014 г. до министъра на правосъдието на Сърбия, с която е поискал компетентните съдебни сръбски власти да предадат на българските Цветан Василев, за да бъде разследван за длъжностни престъпления. Молбата е изпратена по дипломатически път с нота на българското посолство в Белград. Все още прокуратурата не е получила отговор от сръбското министерство на правосъдието дали допускат или отказват екстрадицията, се казва в съобщението на държавното обвинение. 


На 21 май 2015 г. Цацаров е изпратил и допълнителна молба до сръбското правосъдно министерство, в която е напомнил, че българските власти нямат отговор на първата молба. В нея искането за екстрадиция е допълнено с още едно престъпление - безстопанственост. Приложени са отново са приложени всички необходими документи, заедно с превод на сръбски език.  Отговор няма и на нея, припомня хронологията съобщението. 


На 24 ноември 2015 г. е изпратено и  напомнително писмо чрез българското Министерство на правосъдието до сръбското. В него главният прокурор е поискал на основание Европейската конвенция за екстрадиция информация дали сръбският съд е постановил решение за екстрадицията на Цветан Василев и по двете молби от българска страна. 


"Липсата на отговор от страна на сръбските власти по настоящия конкретен случай при наличието на напомнителна кореспонденция за това, в един нетрадиционно дълъг, надхвърлящ по наша преценка разумните срокове за произнасяне по молба за екстрадиция, на фона на традиционно  добрите професионални контакти със сръбските власти, ме мотивират да отправя към Вас настоящото искане, в съответствие с чл.3 от  посочените по-горе процедурни правила, за бъде инициирана в спешен порядък  процедурата на разрешаване в дух на приятелство на възникналите затруднения   по приложението на чл.18 ал.1 от Европейската конвенция за екстрадиция, подписана в Париж на 13.12.1957 г." , е посочено в искането на Цацаров. 


До сръбските съдебни власти са изпратени две молби и за правна помощ при призоваването на Цветан Василев.      

Коментари (59)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1052 Любопитно

  Ама те Пееф и Боко Т са в България, защо не почва от тях??

  Колко още вили в БарЦелона на любовници трябва да бъдат купени, че да се започне разследване

 2. 2 Профил на mtzvetkov
  mtzvetkov
  Рейтинг: 232 Неутрално

  Ей, пак искаме от някой "помощ" и симулираме дейност. Щото не искаме сами да го направим, а може да стане. Можем да натиснем Сърбия по много начини, ама няма воля. по-изгодно е там да си седи...

 3. 3 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 1266 Неутрално

  Отговорът е лесен, ама сърбите не щат да наливат масло в огъня. Отказ, на основание съмнение за справедлив процес. Цацата ще паладее. А еврродокладите за правосъдната система са легитимно оправдание.
  Щото тука ортаците му ще го ...разкъсат.

  *ПЦК-Проста Цинкова Кофа. Просто кофа.
 4. 4 Профил на carmello
  carmello
  Рейтинг: 800 Весело

  ''Главният прокурор е изпратил молба на 18 септември 2014 г. до министъра на правосъдието на Сърбия, с която е поискал компетентните съдебни сръбски власти да предадат на българските Цветан Василев, за да бъде разследван за длъжностни престъпления.''


  следовател Пееф ли ще го разследва ?

 5. 5 Профил на Beyond
  Beyond
  Рейтинг: 1114 Любопитно

  Ако не искат да го дадат, кво правим?

  TAKE THE RED PILL!
 6. 6 Профил на theanalyser
  theanalyser
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  Айде да си идва Цецко.
  Има бая истории да разказва.
  За знайни и незнайни герои...

 7. 7 Профил на zegi
  zegi
  Рейтинг: 574 Неутрално

  "Цацаров поиска европейски натиск над Сърбия,"
  То и над България има европейски натиск, изразен в не знам колко си негативни доклада /еле па последния/ , ама ти още си главен прокурор.

 8. 8 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 1101 Неутрално

  да дойде, хубаво! Но не знам и като дойде, дали ще бъде първото успешно приключило голямо дело за прокуратурата в последните 26, години, или ще бъде 1001 -ят провал за прокуратурата!

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 9. 9 Профил на balkantourist
  balkantourist
  Рейтинг: 886 Неутрално

  др. Цацаров пак симулира дейност.

 10. 10 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 1937 Любопитно

  Дали не изчакаха любезно Василев да си подготви нещата за емиграция в ...ЮАР например?!

  I Want To Believe
 11. 11 Профил на Пипера е много лют
  Пипера е много лют
  Рейтинг: 727 Неутрално

  Сърбия успя ли да отвори глава за преговори за присъединяване към ЕС? Е, ако им се подскаже, че така може да отварят по една глава на пет години, ще клекнат бързо шумадийците.

  седеньето го зголемува задникот
 12. 12 Профил на 404
  404
  Рейтинг: 395 Неутрално

  [quote#6:"theanalyser"]Има бая истории да разказва.
  За знайни и незнайни герои...[/quote]

  Той вече ги е разказал, а и документи е приложил, затова Цацата само симулира дейност

 13. 13 Профил на anihilator_jack
  anihilator_jack
  Рейтинг: 617 Неутрално

  България е Европа свин** проста и може спокойно да поиска екстрадиция на Цветан Василев в противен случай да блокира кандидатурата на Сърбия за ЕС. Точно с това ни заплашиха холандците навремето та за нула време Сретен Йосич беше екстрадиран.

  Veritas odium parit obsequim amicos
 14. 14 Профил на apollo
  apollo
  Рейтинг: 506 Неутрално

  Нещо и Сърбия и Гърция \блокадата на границата\ си правят майтап с България!

 15. 15 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1548 Любопитно

  При такъв евродоклад и при такава публична известност на замесени лица и институции в ограбването на КТБ това искане за помощ си е фарс!
  !

 16. 16 Профил на kykyyy
  kykyyy
  Рейтинг: 554 Неутрално

  Хващам бас, че всяко от писмата до Сърбия е придружено с настойчиви молби да не го връщат насам Цветаня. Само да си представим какъв цирк ще бъде домашния арест под гаранция от 1000 лв. Никой не се заблуждава, че ЦВ ще лежи в ареста и някога ще бъде осъден на нещо повече от условно 3 месеца поради непредпазливост.

 17. 17 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 1218 Неутрално

  До коментар [#1] от "stenli1":

  Ами той и главният прокурор е в България. Може и от себе си да почне, но явно и за това трябва европейски натиск.

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 18. 18 Профил на Индивидуален паметник на културата
  Индивидуален паметник на културата
  Рейтинг: 703 Неутрално

  Сериозна работа Ви казвам. Още малко и няма да си спомняме кой беше съдружник на Василев и при мандата на кой-министър председател беше най-големия възход на банката и бизнес империята му. И кой оглозгаха всичко построено с парите на данъкоплатците.

  Мечтая за България, в която пожарникарите са просто пожарникари.
 19. 19 Профил на kykyyy
  kykyyy
  Рейтинг: 554 Неутрално

  И именно приятелските отношения със сръбските власти са причината за това щастливо развитие на обстоятелствата в момента. Може да е нещо по масонска линия, знае ли човек. Коя друга държава ще изпълнява такива мръсни поръчки - да държи на сигурно неудобен обвиняем. Такива работи само с лични приятелства стават.

 20. 20 Профил на alighieri
  alighieri
  Рейтинг: 412 Неутрално
 21. 21 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1548 Весело

  До коментар [#18] от "The Dark Prince Of Bankya":

  КОЙ това? Василев не е имал съдружници. Той еднолично...
  Защо клатиш държавата?
  Дестабилизатор неден!

 22. 22 Профил на полувишис
  полувишис
  Рейтинг: 284 Неутрално

  Главният Сотир - Прокурор Цацаров отново не може да си свърши работата сам, с подопечната му прокуратура, и отново прехвърля топката към по-висша инстанция...

  как всички останали престъпници от всички останали държави бяха изискани и получихме или отказ, или ни върнаха криминалните лица (не, че ние не ги "изгубихме", но с Цецо Василев нещата буксуват?!? и защо чака година и четири месеца да каже, че има голямо закъснение?!?

  Цацаров първо да поиска европейски надзиратели за прокуратурата и да предаде пълната власт и контрол над прокуратурата на европейски органи.

  http://labs.capital.bg/201601/agentite-dnes
 23. 23 Профил на Сатана Ликующий
  Сатана Ликующий
  Рейтинг: 2386 Весело

  Изглежда в Сърбия Цаците не ги броят за риби! България има посланник в Белград, нека се размърда. Стига сръбска мегаскара ...

  Само простите хора си мислят, че има прости неща!
 24. 24 Профил на Индивидуален паметник на културата
  Индивидуален паметник на културата
  Рейтинг: 703 Неутрално

  До коментар [#21] от "AzDebil":

  Прав си. Как може да ми мине през акъла. Всъщност сега се присетих, че Трейс изпълнява един лот от магистралата м//у Ниш и границата. Тогава Баце се беше хвалил, че бил помогнал на българския бизнес. След като е в такива топли отношения със сърбите, защо не е договорил връщането на Василев досега? Дали щото няма бърза работа по тоя казус?

  Мечтая за България, в която пожарникарите са просто пожарникари.
 25. 25 Профил на michael
  michael
  Рейтинг: 841 Неутрално

  сега понеже всички го питат тоя, защо не раследва откъде Делянчоима пари да си купува предприятия за дестки милиони всякак седмица с едната депутатска заплата и се разработи нещо.
  като хамстер в колело, накрая спе и каже вижте колко съм задъхан и потен много рабоятя и айде ляга на кълките.

  Cogito ergo sum :)
 26. 26 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 953 Неутрално

  До коментар [#12] от "404":

  И къде са тези документи според вас?

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 27. 27 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1548 Весело

  До коментар [#24] от "The Dark Prince Of Bankya":

  Прав си.
  "Бързата работа - срам за майстора"

  !

 28. 28 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3801 Весело

  Начи ... ако оставим настрана, че е заради Цветан Василев, то случката е голЕма майтап, другарки и другаре!

  Нашата цацаратура, която е известна точно със същите мушенгии, се жалва на Европа от мушенгиите на сръбската цацаратура!

  На всичкото отгоре нашата цацаратура, която неистово си се тръшка срещу "външния натиск" и всякаква "политическа намеса", сега тръби жаловно към Европа да упражняла точно политически натиск.
  За капак - натискът е "външен прим", защото за Сърбия и сръбската цацаратура тези институции са още по-външни, доколкото Сърбия не е в ЕС ...

 29. 29 Профил на Chavo64
  Chavo64
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Е що не преследват не върнатите милионини заеми?! На Борат ще му вземат галошите.

  chavo64
 30. 30 Профил на Индивидуален паметник на културата
  Индивидуален паметник на културата
  Рейтинг: 703 Весело

  До коментар [#27] от "AzDebil":

  И за къде и защо да бързат? Да не мислиш, че ще им каже нещо което те вече не знаят? Те си знаят всичко, затова гледат да не се разчува.

  Мечтая за България, в която пожарникарите са просто пожарникари.
 31. 31 Профил на Chavo64
  Chavo64
  Рейтинг: 395 Весело

  До коментар [#23] от "vxa15365434":

  Сърбия няма излаз на море, от де цаца?!

  chavo64
 32. 32 Профил на boby1945
  boby1945
  Рейтинг: 874 Весело

  Така могат да минат от 5-50 години, докато чакаме натискът от ЕС.
  По добре беше да се непишат читави искания за екстрадация до сръбския министър, ама нейсе!!

  Don't worry, be happy now! Boby said. ЕС е вреден за вашето здраве, дръпнете сиджимката овреме, да не плачкате като 1944 година....
 33. 33 Профил на Димитър Нанев
  Димитър Нанев
  Рейтинг: 406 Неутрално

  Цацаров гони Цветан Василев:
  - "Дали не бягам прекалено бързо?" - мисли си Цацаров
  - "Ами ако ме стигне?" - мисли си Цв. Василев

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 34. 34 Профил на FvH
  FvH
  Рейтинг: 983 Весело

  Не, честно.. вие какво очаквате точно да се случи?! Ситуацията в момента перфектно устройва всички засегнати страни

  One should be free to do whatever he wants, as longs this does not interfere with the equal right of everybody else to do the same.
 35. 35 Профил на 404
  404
  Рейтинг: 395 Неутрално

  [quote#26:"tribiri"]И къде са тези документи според вас?
  [/quote]

  Там, където ще бъдат показани, ако нещо се случи с него

 36. 36 Профил на Индивидуален паметник на културата
  Индивидуален паметник на културата
  Рейтинг: 703 Весело

  До коментар [#34] от "FvH":
  [quote#34:"FvH"]Не, честно.. вие какво очаквате точно да се случи?! Ситуацията в момента перфектно устройва всички засегнати страни [/quote]
  Няма да се учудя, ако на Цветанов му пращат по някое евро от София, че да може да си поддържа стандарта и трае в Белград.

  Мечтая за България, в която пожарникарите са просто пожарникари.
 37. 37 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3801 Весело

  [quote#6:"theanalyser"]Айде да си идва Цецко.
  Има бая истории да разказва.
  За знайни и незнайни герои... [/quote]
  Хм ...

  Ако Цецко си го "дойдат" - бас слагам, че ще млъкне!

  Виж, докато е там, а начиките херои дърпат да го "дойдат" - вероятността да се разприказва е в пъти по-голяма.

  Пример и интересна ситуацийка в този смисъл, прочее ...
  Га се метнА Цецко да се спасява спешно през оградата у комшиите и беше още прясна работата - спомняте ли си, че се "обаждаше" доста.
  Като фъргаше "намеци" точно към нашичките херои ...
  И после, вече година - ни гък, ни мък! Цецко замлъкна ...
  Ама замлъкнаха и цацаратура, и нашичките, включая медиите ...

  Ся, с тоя демарш - остава да видим по това дали и доколко ще изока Цецко - дали е парлама покрай евродокладите.
  По реакцията на Цецко и "намеците" ще се разбере ...

 38. 38 Профил на Irina
  Irina
  Рейтинг: 1391 Любопитно

  А какво стана с обвинението ,че искал да убие скъпия и незаменим Пеевски? А с онова обвинение ,че е изнесъл 500 млн в чували с частния си самолет? А с обвинението ,че касиерката и чистачката всекидневно са изнасяли пари( докато стигнем сумата на изнесените милиони трябват години).
  Защото -по повод на посочените от Цацаров обвинения се занимават Европейския Съд в Страсбург и други европейски институции и там фигурират имената на Цацаров и управителя на БНБ ,както и имената на някои политици..То ще се чуе..

 39. 39 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3801 Весело

  [quote#34:"FvH"]Ситуацията в момента перфектно устройва всички засегнати страни [/quote]
  Ми не сте прав, начи!

  Мат'рялът, който плати и плаща масрафа - къде го забравихте?
  Точно него, (е, и само него ), не го устройва сегашното положение.

  Ма може да се каже, че сте и прав.
  Щото мат'рялът кой пък го бръсне за слива? Само го одрусват ...
  А и щом той си трае, па и доста питат за още - даже може фарисейски да го вкараме и него в графата, че го устройвало ...

 40. 40 Профил на @finallymartin on twitter
  @finallymartin on twitter
  Рейтинг: 395 Гневно

  Цацата се опитва да хвърли прах в очите на хората, след като сам си призна, че не му пука #КОЙ откъде има всички тия милиони за Химко, бТВ и прочие. Е, да, ама не.

 41. 41 Профил на Злото ченге
  Злото ченге
  Рейтинг: 277 Неутрално

  Аз пък си искам 100-те милиона евро! Може да са били замислени като подкуп, ама съм си ги заслужил! Аз, и никой друг! А не като други лица, които пазаруват като за последно!!!
  Кой, кой, кой ми харчи подкупа от 05.10.2012г. от аферата „Jobsmark“!?!?!?
  Цецо, кажи си истината и скоро нашите общи врагове ще са или в затвора, или в изгнание вместо теб, или покойници*!

  * Дано! Дано! Дано!

  The war has begun! - www.fightcybercrime.net [Код: „Схемите не са това което са!“]
 42. 42 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 3181 Неутрално

  Аз искам европейски натиск над Цацаров,Цацаров ни е голям проблем.

 43. 43 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1052 Весело

  Самият Цветан Василев, който познава много добре олигархията в България, каза че Бащите на Пеевски са 4:
  Бойко Борисов
  Доган
  Цвъ Цветанов
  Цв. Василев

 44. 44 Профил на Ivan Seliminski
  Ivan Seliminski
  Рейтинг: 450 Неутрално

  [quote#9:"balkantourist"]др. Цацаров пак симулира дейност. [/quote]

  Пълна при това. Ако имаше журналистика в тази държава щяха да го питат защо не приеха видео разпита както им беше предложил Василев!

  Никой и не се опитва да разледва Василев, нито умишленият фалит на КТБ.

 45. 45 Профил на alexsilver
  alexsilver
  Рейтинг: 1311 Любопитно

  [quote#12:"404"]Той вече ги е разказал, а и документи е приложил, затова Цацата само симулира дейност [/quote]
  Не симулира.
  ТОВА му е дейността...

 46. 46 Профил на simval
  simval
  Рейтинг: 863 Неутрално

  А как биха се развили нещата у нас, ако си внесем главен прокурор от Европа?

  ПП. На първо време, например, от Румъния.

  Аз не зареждам в Лукойл.
 47. 47 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1052 Весело

  "Ако се чувствате прее...прецакан, има голяма вероятност да сте българин, който не е успял да емигрира."

  Паоло Куелю

 48. 48 Профил на FvH
  FvH
  Рейтинг: 983 Весело

  До коментар [#39] от "xm...":

  Ейй верно, хич не се сетих, че мат'ряла дет' накрая плаща сметката може и да има известни възражения при така развилата се ситуация.... и то хем и аз съм част от мат'ряла и пак.

  One should be free to do whatever he wants, as longs this does not interfere with the equal right of everybody else to do the same.
 49. 49 Профил на Nina Kercheva
  Nina Kercheva
  Рейтинг: 544 Неутрално

  ами ако вземе че си дойде Ц.Василев ??? Цаца,да не съжаляваш,че си развил малко дейност, щото онзи "разбойник" има доста да приказва,че и баш адвокати около него.....

 50. 50 Профил на Storm Rider
  Storm Rider
  Рейтинг: 437 Неутрално

  Добре е да се върне Цв Василев, въпреки че със сигурност Цацаров не иска това. Ще вземе да се повдигне въпроса за ключовото участие на прокуратурата в цялата постановка по събарянето на банката и организацията по замитането на следите.

  Един ден всичко това ще стане ясно.. и тогава може би ще трябва да искаме екстрадиция на Цацаров отнякъде....

 51. 51 Профил на tsvetko_51
  tsvetko_51
  Рейтинг: 2094 Неутрално

  Цацаров да си оправи искането за информация по делото Бисеров, а не да чака европейската комисия да му свърши работата.
  То вероятно в този случай, кой знае какво са представили пред сръбските власти, та не му минава искането и сега търси как да се оправдае за некадърната работа, а и сигурно и той не иска да се разплита историята с КТБ, защото там може да попадне в светлината началника му Пеевски и самия той с "безупречните" действия около затварянето на банката.

 52. 52 Профил на idiotstavrev
  idiotstavrev
  Рейтинг: 290 Неутрално

  Не знам на какво разчита Цв. Василев. Може би изчаква да види доколко в дългосрочен план гербераско-депесарската власт ще оцелее, а с нея и Цацаров, кой ще я замести и дали той ще се вмести в този сценарий. Според мен той не се е отказал да постигне някаква сделка за себе си с КОЙ-човците и да си остане навън или дори да се върне на бял кон през Калотина, ако обстоятелствата позволяват.

 53. 53 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3928 Весело

  [quote#1:"stenli1"]Ама те Пееф и Боко Т са в България, защо не почва от тях?? [/quote]

  Що през 2013 когато назначиха Пеев за шеф на ДАНС рипнахте срещу него. Хем човека са закани от трибуната да ви свърши черната работа срещу Боко и Цецо. Ми кат сте гламави та свалихте чиляка от власт сиге гонете мухите и духайте супата да ви доди акъла. Свалате Пеев от власт получихте Боко и Цецо на власт, хак ви е

 54. 54 Профил на penchoo
  penchoo
  Рейтинг: 506 Неутрално

  Няма начин и в искането за европейски натиск нещо да не е изрядно! Да не е луд цацата да върне Василев в Бг! Ако вземе да се разприказва? Поне още 5 начина ще намери цацата да попречи на Василев да се върне или да бъде върнат у нас!

 55. 55 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 7469 Неутрално

  Цацата се е раздвижила, хубаво, КОЙ ще разследва случая 10 ли?

 56. 56 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8160 Неутрално

  Ами Сърбия не го екстрадира,защото знае какъв съд има в България и какъв гл.прокурор,европейските институции,също.

 57. 57 Профил на lefkovitz
  lefkovitz
  Рейтинг: 277 Неутрално

  Една и съща информация се върти и в свинските медии и тука. Дали пак не се замаскира друг скандал?

 58. 58 Профил на mammita
  mammita
  Рейтинг: 399 Неутрално

  Ами мисля, че е резонно да очакваме помощ от Европейския съюз за това. Стига само задължения са ни вменявали. Като страна членка тази престъпна схема, с която бяха източени от спестяванията на българите над 4 млрд. лева., засяга всички граждани в ЕС. Отделно ако Сърбия иска да стане пълноправна страна членка, няма как това да се случи ако е съвсем лесно и просто престъпниците да подкупят цялото правителство и страната да започне да им изпълнява желанията и да ги прикрива. Вижда се, че явно сама България не може да се справи и трябва да й се помогне. Нали за това си плащаме членския внос от няколко милиона евро на година.

 59. 59 Профил на melani_simeonova
  melani_simeonova
  Рейтинг: 229 Неутрално


  Кога Василев ще бъде екстрадиран и ще бъде зад решетките?

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK