Шеф в бившата Държавна сигурност награди Доган за лидерство

От ляво надясно кметът на Бургас Димитър Николов, вицепрезидентът Маргарита Попова и Светлин Русев

© Анелия Николова

От ляво надясно кметът на Бургас Димитър Николов, вицепрезидентът Маргарита Попова и Светлин РусевПочетният председател на ДПС Ахмед Доган бе удостоен със знак за лидерство "Стефан Стамболов" на Института за изследване и развитие на лидерството в информационна среда към Университета по библиотекознание и информационни технологии (УНИБИТ).


Институтът, ръководен от последния началник на шести отдел на Шесто управление на Държавна сигурност Димитър Иванов, връчи наградите си на конференция, посветена на лидерството, на церемония във Военноисторическия музей.


Бившият екоминистър Станислав Атанасов прие наградата за Ахмед Доган

© Анелия Николова

Бившият екоминистър Станислав Атанасов прие наградата за Ахмед Доган


Ахмед Доган получи задочно наградата, която му се връчва за личен лидерски принос към държавността. От негово име почетният знак за лидерство прие бившият министър на екологията Станислав Атанасов от ДПС.
За лидерски принос към духовността почетен знак получи акад. Светлин Русев, а кметът на Бургас Димитър Николов бе удостоен с награда за принос в местното самоуправление.


Ректорът на УНИБИТ Стоян Денчев подарява швейцарски часовник на Димитър Иванов

© Анелия Николова

Ректорът на УНИБИТ Стоян Денчев подарява швейцарски часовник на Димитър Иванов


Ректорът на УНИБИТ Стоян Денчев пък връчи часовник "Ришельо" на Димитър Иванов. "Клуб Z" отбелязва, че днес Денчев има рожден ден.


С почетния знак "Стефан Стамболов" през годините са отличавани премиерът Бойко Борисов, президентът (2002 – 2012 г.) Георги Първанов, вицепрезидентите Маргарита Попова и Ангел Марин, кметът на София Йорданка Фандъкова, директорът на ЮНЕСКО Ирина Бокова и други.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK