Цветан Василев: При затварянето на КТБ Пеевски имаше 150 млн. лв кредити, той поръчва на прокуратурата

Цветан Василев и Делян Пеевски

© Дневник

Цветан Василев и Делян ПеевскиПри затварянето на КТБ Делян Пеевски имаше кредити за 150 млн лв., обяви мажоритарният собственик на фалиралата банка Цветан Василев в интервю за предаването "Просто Диков" на Би Ай Телевизия, излъчено тази вечер. 


В интервюто, снимано в Белград, където в сряда ще бъде поредното дело за екстрадицията му, Василев нападна остро бившия си бизнес партньор и настоящ депутат от ДПС Пеевски, обвини го в безпрецедентен натиск над прокуратурата, следствието и съда и разкри подробности за отношенията му с почетния председател на партията, която стои зад него.


Изявленията му идват в седмицата, в която беше обявено, че са спрени обществени поръчки за над милиард лева, в повечето от които участват фирми, близки до Пеевски. Най-голямата от тях е за строежа на участъци от автомагистрала "Хемус", за чието спиране настоя премиерът Борисов с аргумента, че спечелилите компании са свързани с депутата и с шефа на "Лукойл България" Валентин Златев. Пак през тази седмица Делян Пеевски, който е със забрана да влиза в Турция, съобщи, че продава дела си в "Булгартабак" - цигарената компания, чието име беше посочено в доклад на турските специални служби като източник на най-мащабния дял от контрабандата на цигари в страната. 
"Какво да предоставя, за да се разберем"
 

Цветан Василев, който неведнъж е заявявал, че разривът между него и бизнес партньорът му е настъпил след като Пеевски поискал да му прехвърли част от притежаваните от него дружества, показа списък от фирми. По думите му в него детайлно са посочени предприятията, които "трябва да предоставя, за да се разберем и да няма проблеми КТБ".


Документът е на немски език, защото според банкера е приложен по сигнала, който подготвял да подаде във Виена през май 2014 г. Той не беше питан и не коментира защо Пеевски е имал претенции тъкмо към тези фирми и дялове от тях. 


Фирмите в показания в ефир списък са "Булгарбатак", "Техно експорт строй" и "Пътстрой холдинг", "Трансстрой", БТК, "Дунарит", "Електроника", ИПК и ИПК 1, "Универсиада", НУРТС, "Петрол". Включена е хижа (срещу която фигурират 500 хил. евро, но не е ясно дали това е цена) и "Кристал". Под номер 12 напр. е записана Плана планина - вероятно се има предвид сателитният телепорт център на БТК, който беше в активите на НУРТС. (вижте карето с пълния превод на списъка в края на текста) 


Списъкът е написан на лош немски и с много грешки, каза експерт, с когото "Дневник" консултира бележките срещу фирмите. Заглавието е "Спешни задачи". В списъка е отбелязано и "емисии" без да е ясно какво се има предвид. 


"Логиката на този иск към мен беше, че ДПС ми е помагало, аз съм правил пари и не съм се отчитал", обясни Цветан Василев. Обясни, че заради това поискал среща с покровителя на Пеевски - Ахмед Доган, и му показал списък с имена и числа, за да разбере "какво е заработил" неговия "бизнесгуру". "Усмивката му замръзна", описа реакцията шефът на фалиралата банка и допълни, че ставало дума за стотици милиони левове. 


Василев разказа и за срещата си с настоящия премиер Бойко Борисов, а тогава лидер на най-голямата опозиционна партия, през юни 2014 г., дни преди затварянето на банката. Тя, по думите му, приличала на криминален роман, тъй като се наложило да смени на няколко пъти автомобилите, с които пътувал до Банкя по настояване на Борисов. Двамата обсъждали какво ще стане, ако КТБ фалира, и били съгласни, че това не трябва да се допуска, но след това Борисов предпочел да замине за САЩ и се върнал, когато вече било късно и банката била затворена. 


Прокуратура под диктата на Пеевски


В интервюто Цветан Василев на няколко пъти даде да се разбере, че по негови сведения, част от които базирани на лични впечатления, прокуратурата е изцяло подвластна на Делян Пеевски. Заяви, че по негова информация след затварянето на КТБ в София е имало среднощни заседания в следствието и прокуратурата с участието на Пеевски за търсене на законова логика за повдигане на най-тежкото обвинение срещу него, за да може да се издаде международна заповед за арест.


Василев повтори тезата си, че главният прокурор Сотир Цацаров е избран с консенсус между ГЕРБ и ДПС, въпреки че първоначалният избор на Пеевски за поста бил бившият шеф на националното следствие Бойко Найденов. По думите му прокуратурата работи в пълен синхрон с желанията на Пеевски.


"В моменти на откровеност Делян Пеевски ми е казвал: "Гениален е Петьо Еврото (бившият началник на столичното следствие Петьо Петров, известен с прякора Еврото, който през август миналата година беше освободен от съдебната система по негово желание и с бонус от 18 заплати, като опасността да му бъде образувано дисциплинарно производство - бел.ред.) - дадеш му бутилка уиски и е готов всякакъв пасквил да напише", разказа Цветан Василев.


Банкерът изброи поредица от "опрасквания" (по придобилия популярност израз на бившия шеф на Софийския градски съд (СГС) Владимира Янева) - дело на прокуратурата. Първото, по думите му, било процесът срещу бизнесмените Огнян Донев и Любомир Павлов, заради отказа да прехвърлят на Пеевски  вестник "24 часа". След това можем да минем през аферата Костинброд, Цветан Цветанов и Богомил Манчев, каза Василев. Помолен да уточни какво има предвид, той обясни, че споменава бившия вътрешен министър Цветан Цветанов заради изтеклите записи между Владимира Янева и бившия съдия в СГС Румяна Ченалова, в които Янева разказва, че получила предупреждение от Цацаров да осъди Цветанов или ще се прости с поста си.


Според Василев очевидно главният прокурор бил зависим от Пеевски или "може много да се харесват". "Прокуратурата участва в престъпно съдружие с хората, които крадат активите на банката", заяви още банкерът. 


В отговор на въпрос как се е случило така, че в банката му са имали депозити с преференциални лихви най-вече представители на съдебна система, съдейки от публикуваните от синдиците списъци на вложителите, собственикът на КТБ отвърна, че неслучайно се правели подобни внушения. Целта била, ако някой ден съдът не потвърди обвинения срещу него, да се каже, че е купил системата с преференциални лихви. След това обясни, че този вид лихви са продукт на банката, който може да се купи от всеки клиент, не е персонифициран и се получавал на гише, а не в разговори с него или изпълнителните директори.


Пеевски, или къде е дъното на айсберга


Говорейки за огромното влияние, което Делян Пеевски има в България - и в икономиката, и в политиката, Цветан Василев на няколко пъти подчерта, че не вижда бившия си бизнес партньор като самостоятелен играч или "център сам по себе си". "Нямам идея къде е дъното на айсберга, но не мога да си представя, че никой не стои зад Пеевски", каза банкерът. Той на няколко пъти отбеляза, че въпреки близките им отношения преди години, сега депутатът от ДПС се държи сякаш не се познават и нямат нищо общо. 


Докато органите, които проверяват Пеевски, са под негов контрол - ще излиза чист като ангел, заяви Василев. Той каза, че е готов да седне на полиграф заедно с Пеевски, за да се види кой казва истината. Списъкът на раздора между Василев и Пеевски 

В документа, който се видя в ефир - имаше 15 точки, като те включват компании и активи и за някой от тях не е ясно какво точно се има предвид и не беше коментирано в предаването. Според Василев, Пеевски е поискал да му бъдат прехвърлени тези дялове и фирми, за да няма проблеми. А банкерът подготвил този списък за сигнал, който щял да внася във Виена. 


Ето превод, който "Дневник" направи на списъка с помощта на експерт. 


1. "Булгартабак" - баланс на плащанията (бел.ред. - тъй като немският в показания документ е с грешки и тук не е ясно какво точно се има предвид)


2. "Техноекспортстрой" и "Пътстрой холдинг" - първата да се изчисти от задължения, втората - да се прехвърли 


3. "Трансстрой" - участие 50 на 50


4. БТК - 10% дял да се прехвърли (или да се оцени и да се плати по пазарната цена)


5. Дунарит - 30% дял да се прехвърли (или да се оцени и да се плати по пазарната цена)

Скрийншот от предаването - списъкът, който Цветан Василев показа с фирми и активи и твърди, че Пеевски му поискал да прехвърли, за да няма проблеми

© Дневник

Скрийншот от предаването - списъкът, който Цветан Василев показа с фирми и активи и твърди, че Пеевски му поискал да прехвърли, за да няма проблеми


6. Електроника - как ще бъде разпределено (разпределение съгласно споразумението - бел.ред. от контекста по-скоро се разбира, че между двамата има споразумение или е както се договорят, защото е използвана немска дума за съдебно решение/решение - а такива не е известно да има) 


7. ИПК - терен и сгради – коя част от терена ще бъде дадена (в отделен парцел) и колко от площта на сградата (разпределение съгласно споразумението) 


8. Универсиада - 50% терен и сгради (трябва да се раздели)


9. ИПК 1 - лизинговата вноска да се намали до реалните разходи за печатницата. Разделяне на печатницата - 50 на 50 


10. Хижа - 500 000 - Танков не е платил (бел.ред. - има се предвид вероятно Петър Танков - българин с австрийско гражданство, който е инвестирал в много проекти в България с финансовата подкрепа на КТБ) 


11. Кристал - не е получено (разпределение съгласно споразумението)


12. Плана планина - 50 на 50 разделяне


13. Емисии - нищо не е получено (какво да е разпределението) 


14. НУРТС - ако се влее в БТК - към точка 4, ако не - какво е разпределението 


15. Петрол - обещаното дялово участие
 

Ключови думи към статията:

Коментари (184)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Trayan
  Trayan
  Рейтинг: 908 Неутрално

  Кой му ги даде и срещу какво обезпечение?

 2. 2 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 6890 Неутрално

  Добре, че до сега мълча за прокуратурата и пеевски, и следствените органи. И сега КОЙ КОЙ е, знае ли се.

 3. 3 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7482 Неутрално

  "При затварянето на банката Делян Пеевски имаше кредити за 150 млн лв."
  Сега ще видим ,толкова ли са в доклада за КТБ.
  Колкото до Цв.Василев,дали ще доживеем да си дойде в България и да разкаже всичко от първа ръка.

 4. 4 Профил на stanislavdi
  stanislavdi
  Рейтинг: 1398 Неутрално

  Ех, а някои превъзнасяха Доган като новия Левски. Да им изсъхнат езиците

 5. 5 Профил на Пипера е много лют
  Пипера е много лют
  Рейтинг: 675 Неутрално

  това размирисване не е изненада за никой, освен вероятно за Цацата.

  седеньето го зголемува задникот
 6. 6 Профил на barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  Рейтинг: 1291 Любопитно


  ИВАН КОСТОВ:


  - ДЕМОНИЗИРАТ ПЕЕВСКИ ......  натъртено подигравателно назидателно

  => БАЙ ГЪЗЗЗ е ТÈХНОТО ЗНАМЕ и ГИ ДОВЕДЕ В => КЛОЗÈТА !!
 7. 7 Профил на Пипера е много лют
  Пипера е много лют
  Рейтинг: 675 Неутрално

  Дневник, има фактологични грешки - Василев е посетил Борисов в Банкя през 2014-та, а не през 2013-та, както сте написали.

  седеньето го зголемува задникот
 8. 8 Профил на PinotNoar
  PinotNoar
  Рейтинг: 430 Весело

  Хвани единия пък цапни другия....
  Писна ми от такива схемаджии.

  Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.Айнщайн ....
 9. 9 Профил на clearly
  clearly
  Рейтинг: 470 Неутрално

  Истината на Цветан Василев за Пеевски, Цацаров и КТБ – в „Просто Диков“
  Антония Апостолова февруари 21, 2016 Почти няма знаково дело след 2012 г., когато главният прокурор Сотир Цацаров дойде на власт, което да не е поръчково – и то от същия център, който поръча и КТБ.

  Това заяви в специално интервю, дадено в Сърбия на Сашо Диков, бившият банкер и мажоритарен собственик на фалиралата банка КТБ Цветан Василев.

  „Срещу мен и банката беше използвана цялата държавна машина, действаща като организирана престъпна група.

  Прокуратурата участва в престъпно съдружие

  с хората, които крадат активите на КТБ“, категоричен е той. По думите на Василев главният прокурор е бил избран с консенсус между ГЕРБ и ДПС и е зависим от волята на депутата от ДПС Делян Пеевски.

  Имало е среднощни заседания с Пеевски в следствената прокуратура, с цел да ми бъде повдигнато най-тежкото обвинение и да издадат международна заповед за ареста ми, твърди той.

  Банкерът потвърди и за наличието на шпиц командата в прокуратурата, по твърденията на следовател Бойко Атанасов. Според него именно тя е работила и по казуса КТБ.

  „От години се работи на принципа на моркова и тоягата.

  За всеки значим в политиката и бизнеса има компромати,

  които се използват, за да го държат удобен“. Василев изброи и редица подобни случаи на „опрасквания“ – Огнян Донев и Любомир Павлов, Богомил Манчев, аферата Костинброд и Цветан Цветанов, чието обвинение по думите му също е поръчково, от същия център.

  Според бившия банкер никой все още не е достигнал до дъното на айсберга. Той не си представя, че Пеевски е самият център и зад него няма друг. „Ако е така, и аз не бих си простил, и обществото не може да бъде оневинено, че го е допуснало“, каза той.

  По думите му когато показал на почетния председател на ДПС Ахмед Доган списък с бизнес начинанията на „сина му“ (Пеевски), на Доган му „замръзнала усмивката“. Става дума за стотици милиони, потвърди Василев.

  Той съобщи, че „успелият млад мъж“ е имал 150 млн. кредити само при затварянето на КТБ.

  Василев показа и списък на немски с „изискванията“ на Пеевски

  (т.е. какво е трябвало да му предостави банкера, за да няма проблем банката), сред които са и някои от знаковите предприятия. Пеевски смята, че всичко придобивано от банката, му е принадлежало, уточнява Василев.

  Въпросният документ е трябвало да бъде част от сигнала му срещу депутата от ДПС, подаден във Виена, за който е имало и свидетели, вкл. „сегашният главен свидетел на прокуратурата Александър Ангелов“, адвокат на Делян Пеевски и собственик на „Левски“.

  Нека аз, Пеевски, Ангелов и Бисер Лазов да седнем на полиграф и да видим какви ще са резултатите, съгласен е Василев.

  В момента бившият банкер е в процес на екстрадиция,

  като в сряда се очаква изслушване по делото пред сръбския съд по отношение на политическата мотивация за искането й.

  По думите му неговото връщане в България е възможно или след окончателното решение на съда, което зависело от правосъдния министър на Сърбия, или ако той сам реши да се върне.

  За това обаче имам определени условия – гаранции за живота на семейството ми и за справедлив съдебен процес, посочи Василев, който не вижда това да е възможно в момента.

  „Прокуратурата се държи като Светата инквизиция, в крещяща колизия с изискванията на европейското право, което спазва презумпцията за невинност“.

  Василев подчерта, че не е дошъл в Сърбия да бяга от правосъдие, тъй като това обикновено се правело към съвсем други дестинации.

  Аз не съм от слабо информираните хора, макар случилото се със заговора срещу банката и готвено покушение срещу мен да надхвърлиха очакванията ми, признава още Василев, като твърди, че за последното има доказателства, вкл. свидетелски показания.

  На въпрос какво са си казали с Борисов при срещата им в Банкя през юни, той отговори, че са си говорили какво може да се случи, ако се срине банката. Разказа, че е стигнал до дома на Борисов като в криминален роман и че според него

  самият премиер се е страхувал да се срещне с него

  По думите му вместо да информира прокуратурата, премиерът е заминал за САЩ и не е спазил „общението да спаси банката“.

  Подходът на квесторите по време на специалния надзор и на синдиците е абсолютно неадекватен, те не са компетентни и са силно зависими, заяви също банкерът. Той е убеден, че целта е да се съберат минимум средства и максимално да се осребрят лицата зад атаката.

  Как си мислите, че с години сме раздавали такива кредити и сме правили по 60-70 млн. лева печалби, попита още той, говорейки за работата и състоянието на банката преди краха й.

  Преференциалният депозит не е бил персонифициран, а е разработен продукт на банката, който се предлага на гише, обясни още Василев.

  Чуйте и целия разговор, в който става дума още за „Виваком“, за „Левски“ и Тодор Батков, за „Петрол“ и Гриша Ганчев, за парите на главните редактори на медии, за сградата на „София прес“ и др.

  Очаквайте видео!
  http://www.bitelevision.com/istinata-na-tsvetan-vasilev-za-peevski-tsatsarov-i-ktb-v-prosto-dikov/

  toni
 10. 10 Профил на Uprsport
  Uprsport
  Рейтинг: 789 Неутрално

  Пеев и сега има 150 милиона кредити, може дори да са повече. Но са в друга банка - в 90 градусовата дойчебанк.

 11. 11 Профил на mitko11
  mitko11
  Рейтинг: 1433 Любопитно

  До коментар [#3] от "Роси":

  Ние ще доживеем, ама той няма да доживее..

  Живеем във времена на суши, фондю и жулиен, а аз продължавам да обичам кюфтенца с пържени картофки и баничка с боза. Моята простотия край няма!
 12. 12 Профил на BiGman1
  BiGman1
  Рейтинг: 1543 Неутрално

  До коментар [#2] от "Peni Nikol":


  [quote#2:"Peni Nikol"]И сега КОЙ КОЙ е, знае ли се. [/quote]
  Единствено се знае, че омертата е нарушена...в скоро време ще има трупове... и в България и в Сърбия...

 13. 13 Профил на Uprsport
  Uprsport
  Рейтинг: 789 Неутрално

  [quote#0:"статията"]Първото, по думите му, било процесът срещу бизнесмените Огнян Донев и Любомир Павлов заради отказа да прехвърлят на Пеевски вестник "24 часа". [/quote]

  За мен никога не е имало съмнение, че е така.

 14. 14 Профил на lefkovitz
  lefkovitz
  Рейтинг: 257 Неутрално

  Дневник, поздравления, че отразихте интервюто на Мустака. Храбри сте. Ако вземете да разследвате и фирмите на Ирена Кръстева, ще изпълните обществената си мисия, за която претендирате. Ще Ви припомня: разковничето е Балканска Медийна Компания и Кантората на Андреас Шурти в Лихтенщайн.

 15. 15 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 1861 Неутрално

  Завчера Михнева спомена сумата, която Василев е отпуснал като необезпечен кредит на персоналния си шофьор! И моята усмивка замръзна...
  😷

  I Want To Believe
 16. 16 Профил на 1107a
  1107a
  Рейтинг: 418 Неутрално

  За тая прокуратура, дето подмени Д.П. с 10 ли става въпрос или някоя друга?

 17. 17 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 3812 Весело

  До коментар [#16] от "1107a":

  Може би за оная дето изяде тефтеря с прословутото 10

  klimentm
 18. 18 Профил на Uprsport
  Uprsport
  Рейтинг: 789 Неутрално

  В петък гледах Пеев по БТВ, сега и на тази снимка забелязах една хоризонтална гънка в горната част на носа му. Някой може ли да ми обясни от какво се е получила (не вярвам да е от подкожна мазнина)?

 19. 19 Профил на Веселин Николов
  Веселин Николов
  Рейтинг: 470 Неутрално


  Сашо Диков за сетен път удари в земята останалите журналисти с това изключително интересно интервю. Чудно ми е защо представители на "големите" телевизии не смеят да ходят при Василев. Май нещо ги е страх.

 20. 20 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1294 Весело

  [quote#14:"lefkovitz"]Храбри сте.[/quote]
  23:32 в неделя си е направо героизъм

 21. 21 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3810 Любопитно

  ,,...Василев нападна остро бившия си бизнес партньор и настоящ депутат от ДПС Пеевски, обвини го в безпрецедентен натиск над прокуратурата, следствието и съда...,,

  Ха като че ли се сещам за нещо подобно през 2013г , когато след изказването на Пеевски от трибуната на НС, той за катко време беше начело на ДАНС и след това се почнаха делата срещу Цветан Цветанов

 22. 22 Профил на petar.bo
  petar.bo
  Рейтинг: 264 Весело

  Свидетели сме на "отсвирването" на 6i6i. Въпросът е #КОЙ ще го наследи?

  Няма по лицемерни животни от "Фейсбук-патриотите", "Казармените тигри" и "Комунистите, собственици на частен бизнес"!!!
 23. 23 Профил на Uprsport
  Uprsport
  Рейтинг: 789 Неутрално

  [quote#10:"Uprsport"]Пеев и сега има 150 милиона кредити, може дори да са повече. Но са в друга банка - в 90 градусовата дойчебанк. [/quote]
  По-точно в 2х45 градусова.

 24. 25 Профил на achkoal
  achkoal
  Рейтинг: 367 Неутрално

  Не се заблуждавайте. Съществуването на Пеевски, Борисов, Цветан Василев и пр. се дължи на овчедушието и простотата на народа ни. Колко компромати излязоха с-у Борисов и той си е първа политическа сила, въпреки всичко. КТБ фалира и никой нищо не прави за да се разбере, какво става. В нормалните европейски държави, много по-малко щеше да е повод за оставки на правителства. Тук, нищо. Пеевски притежава половината държава, и никой не смее да надигне глас, за случващото се. Дори нормален бойкот на Лафка не се получи, защото сме евтини. Затова с краха на Пеевски няма да стане по-добре. Ще поставят друга кукла на конци, да им играе по свирката и пак ще ни крадът. Така че, няма прична за радоста покрай случващото се, просто няма основи за демократично общество тук.

 25. 26 Профил на oanes
  oanes
  Рейтинг: 213 Неутрално

  Държът го умишлено далеч, за да несе разплете кълбото на комплота. Предвид огромният обществен интерес и бъдещо развитие на страната е необходимо да се дадат европейски гаранции за живота на Василев и в името на истината да се яви, като защитен свидетел по дело за комплота в/у КТБ. Подобно дело ще бъде в основата на прочистване на държавата от мафията.

  оанес
 26. 27 Профил на Jessika
  Jessika
  Рейтинг: 1432 Неутрално

  Очевидно голямото театро предстои, още сме във встъплението.

  Виктор Юго: „Общество, което не иска да го критикуват, прилича на болен, който не разрешава да го лекуват.”
 27. 28 Профил на barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  Рейтинг: 1291 Весело

  [quote#15:"2.50"]И моята усмивка замръзна... [/quote]

  А замръзна ли ти усмивчицата

  като разбра коло взема щеркята на Иван Костов за Консултиране на КТБ .... ??

  натъртено назидателно

  => БАЙ ГЪЗЗЗ е ТÈХНОТО ЗНАМЕ и ГИ ДОВЕДЕ В => КЛОЗÈТА !!
 28. 29 Профил на hope
  hope
  Рейтинг: 3827 Неутрално

  Егати мафията, егати държавата, егати овцете сме?!?!?
  Това изчадие Пеевски трябва да лежи в затвора!?!?
  Борисов да каже защо точно сега отмени конкретно тези поръчки.

  Любовта ще спаси света!!!
 29. 30 Профил на hope
  hope
  Рейтинг: 3827 Неутрално

  Аз не знам кой ще остане жив, Пеевски или Василев. Втория е сто пъти по-умен, залагам на него.

  Любовта ще спаси света!!!
 30. 31 Профил на barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  [quote#19:"comtec"]Сашо Диков за сетен път удари в земята останалите журналисти[/quote]
  Няма какво да се чудиш, че другите медии не отразяват "интервюто".
  Диков е поръчков и изпълнява конкретна поръчка.
  Всичко е за пускане на димна завеса.

  => БАЙ ГЪЗЗЗ е ТÈХНОТО ЗНАМЕ и ГИ ДОВЕДЕ В => КЛОЗÈТА !!
 31. 32 Профил на barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  Рейтинг: 1291 Любопитно


  "Интервюто" на поръчковият Диков

  е изпреварващ ход преди разсекретяване на доклада за КТБ.

  Авансово налагат Опорни Тезиси.

  Гледам бая Драгалефци са се нахендрили ........ (подигравателно)

  Като видим Доклада от Разследването ще стане ясно защо е било това интервю.

  => БАЙ ГЪЗЗЗ е ТÈХНОТО ЗНАМЕ и ГИ ДОВЕДЕ В => КЛОЗÈТА !!
 32. 33 Профил на mr. wonderworld.
  mr. wonderworld.
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Дневник, напраете едно журналистическо разследване защо политици и членове на ДСБ упорито и отдавна внушаваха къде пряко, къде завоалирано, че ГЕРБ и Борисов имат общо с фалита на КТБ?

  Вашите анализатори и коментатори също имат принос в тези внушения.

  Интересно би било да научим КОГО защитаваха тези хора, отклонявайки правилните въпроси и насочвайки огъня в друга посока?

  In my Wonderworld each sleeping vision is so real.
 33. 34 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 881 Весело

  До коментар [#6] от "barcelonski":

  ЛУД СИ !

  настроение ДОСАДНО

 34. 35 Профил на barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  Рейтинг: 1291 Любопитно

  До коментар [#34] от "Stewie":


  #КОЙ КАЗА ..... =>

  - ДЕМОНИЗИРАТ ПЕЕВСКИ ......

  подигравателно

  => БАЙ ГЪЗЗЗ е ТÈХНОТО ЗНАМЕ и ГИ ДОВЕДЕ В => КЛОЗÈТА !!
 35. 36 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 976 Любопитно

  До коментар [#1] от "b_d_s":

  Дал му ги е Цветан Василев без обезпечение.

 36. 37 Профил на Molotov
  Molotov
  Рейтинг: 25 Неутрално

  Че и двамата са виновни е ясно! За Искров и БНБ също е ясно, че са за затвор! Не е ясно кои политици и държавни чиновни са помагали, щото може да се окаже, че са всичките без един, ама съдът като не го знае тоя "невинния" - да не оневини останалите "поради липса на достатъчно доказателства"?

 37. 38 Профил на Калибър
  Калибър
  Рейтинг: 1090 Неутрално

  До коментар [#33] от "mr. wonderworld.":

  ГЕРБ вкараха държавни пари в КТБ, не ДСБ.
  Адвокат на дявола ли се правиш?

  Индикирам и калибрирам...за конкурс Мистър Магаре от 240 номинации.
 38. 39
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 39. 40 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 976 Любопитно

  До коментар [#25] от "achkoal":

  Целия масраф от КРАЖБИТЕ на Боко, Пеевски и Цв. Василев го платихме всички НИЕ

 40. 41 Профил на Катерина Стоева
  Катерина Стоева
  Рейтинг: 360 Неутрално

  Вече се тревожа за живота на пеевски и в главата ми се въртят образите на такива титани като илия павлов, васил и георги илиеви, емил кюлев у поли пантев, косьо самоковеца и т.н„ и т.н..

 41. 42 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 881 Любопитно

  тъй като баце и шиши са като сиамски близнаци ,отиде ли си единият ,отива си и другият ,операцията по разделянето им е НЕвъзможна !

 42. 43 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 976 Любопитно

  До коментар [#29] от "hope":

  Боко Т първо трябва да каже защо ги е раздал тези поръчки. Макар, че вече на всички става ясно защо

 43. 44 Профил на Калибър
  Калибър
  Рейтинг: 1090 Неутрално

  До коментар [#40] от "stenli1":

  НИЕ...
  Това са всички българи живеещи в България и навън.
  Аз си плащам данъците и пращам пари в България.
  Не малко.
  Оборот да има.
  От тези пари забогатяха тези, които източиха хазната.
  Чакам Видов Ден. Ще дойде един ден!
  Не знам дали ще го доживея.

  Индикирам и калибрирам...за конкурс Мистър Магаре от 240 номинации.
 44. 45 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2409 Неутрално


  Василев :
  " ..., но не мога да си представя, че никой не стои зад Пеевски "
  Василев :
  " На Доган му замръзна усмивката, като видя списъка с печалбите на Пеевски "


  Василев си противоречи !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 45. 46 Профил на qdk12501326
  qdk12501326
  Рейтинг: 316 Неутрално

  Дебелакът със сигурност си е продал душата на дявола...Въпросът е, кой е дявола???

  Лично аз не смятам, че е доносника от сараите.

  Баш дявола май са агенти от Кремъл, които чрез дебелия бушон управляват активи на стойност милиарди в България и ни цоцат и държат в зависимисти.

  Ако някой нещо се изрепчи и реши да чисти системата, хващат го за топките и не пускат...Имат всичките механизми да го направят - икономическа (дебелия) и политическа (доносника) власт.

  Емиграцията е единственото решение за интелигентния българин
 46. 47 Профил на contra_banda
  contra_banda
  Рейтинг: 216 Неутрално

  До коментар [#32] от barcelonski
  Ти да не би да смяташ, че свищовският корифей е засекретил доклада, за да крие Цветан Василев? Елементарно, barcelonski !

 47. 48 Профил на today
  today
  Рейтинг: 761 Неутрално

  Тия 150 млн дали са били отпуснати по надлежния ред с нужните обезпечения?

  Борбата с корупцията в България е като риболова по Discovery. Хващат ги, показват ги, и ги пускат!
 48. 49
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 49. 50 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1364 Неутрално

  Герберите, бързо на амбразурата да браните Пееф, че както е добре известно, потъне ли той, Цецо потъва с него.

  Обичам да грухтя и плюскам.
 50. 51 Профил на zero_day
  zero_day
  Рейтинг: 841 Неутрално

  Силно подозирам, че скоро ще пукат пушки, ама да видим...

 51. 52 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1294 Любопитно

  [quote#7:"Пипера е много лют"]през 2014-та[/quote]
  точно преди евроизборите, а след тях са го опраскали... въпреки че си е платил па макар и половината... е тва интервю определено ще го изгледам

 52. 53 Профил на redsky
  redsky
  Рейтинг: 264 Неутрално

  До коментар [#44] от "Калибър":

  Никакъв Видов Ден няма да дойде, нещата ще стават все по-зле. България отдавна е загубена кауза, колкото по-бързо я забравиш толкова по-добре.

 53. 54 Профил на Йоаникий
  Йоаникий
  Рейтинг: 682 Разстроено

  Това, че тези двама полупримати определят дневния ред на обществото, говори изключително зле за.... самото общество (ако изобщо има такова)...

  Настроение - почти отчаяно.

  Най-високите препятствия са тези, които сами си поставяме.
 54. 55 Профил на oanes
  oanes
  Рейтинг: 213 Неутрално

  От интервюто се разбира, че Борисов е съпричастен към случващото се с КТБ и неможе да се измъкне от истината. Като се има предвид, че той нанесе последният решаващ удар по банката в НС даказва, че той напълно съзнателно е участвал в разгрома й. Това доведе да тежки последици за икономиката и финансовата с-ма на страната. Налага се комплота КТБ да бъде разследван от независими прокурори от Европейският съюз с което да се даде старт на освобождаване на страната от" прегръдаката" на мафията.

  оанес
 55. 56
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 56. 57 Профил на Grandioso Emperatorovich
  Grandioso Emperatorovich
  Рейтинг: 257 Гневно

  наци, товариши, в наща първична партийна организация не моем решим кой от двама товариши на фотото към тая депеша има по-интелигентен вид та да избереми другия за наш партиен сикритар. та затуй гласувахме, чи майка БГ е раждала, ражда и ще ражда бая юроди. venceremos, наци!

 57. 58 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1294 Любопитно

  [quote#30:"hope"]Аз не знам кой ще остане жив, Пеевски или Василев. [/quote]
  та Пееф изобщо не съществува... доколкото разбрах от прочетеното до тук Василев говори на Борисов... нещо от рода на "знам какво направихте по-миналото лято"

 58. 59 Профил на ungeheuer
  ungeheuer
  Рейтинг: 489 Неутрално

  До коментар [#35] от "barcelonski":

  ех само костича ви е в главата. Аз главно го критикувам тук, но за това конкретно е прав. Пеевски е одиозна фигура, но с неговото отстраняване нищо не свършва. Това означава да не го демонизираме - че не той е най-големият дявол

  Ако не разбирате това, значи сте сравнително прост. Не манипулирайте.

 59. 60 Профил на Bulgerman
  Bulgerman
  Рейтинг: 521 Неутрално

  Сега разбирам божествения гняв на Бокил, като е разбрал какви милиони не са му отчели Цветанов, Пеевски и Златев.

  XXI век е! Електронно Правителство и Гласуване.
 60. 61 Профил на Grandioso Emperatorovich
  Grandioso Emperatorovich
  Рейтинг: 257 Весело

  товариши, ша са опраим само кат от профсъюза почнат да дават безплатно противозачатъчни апове. и каки.

 61. 62 Профил на mr. wonderworld.
  mr. wonderworld.
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  До коментар [#38] от "Калибър":

  Аз питам кой източи парите от КТБ, а не кой ги вкара в нея?

  И защо набедихте ГЕРБ?

  Не е толкова сложен въпросът, с малко мислене може да го разберете!

  In my Wonderworld each sleeping vision is so real.
 62. 64 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2224 Неутрално

  Пророческото интервю на Емил Георгиев, председател на партия ДЕОС от 7 януари

  Публикувана: 7 яну 2016 | 19:53

  "Местан откри производството по несъстоятелност на сегашното управление", каза Георгиев.

  Според него и Местан, и събеседниците на пресконференцията в БТА, и медиите са се страхували на пресконференцията, не са назовавали конкретни имена.

  www.bgonair.bg/denqt-on-air/2016-01-07/oktay-ochakva-novi-razkritiya-ot-mestan

  Гяурбаджийски, червени и "патриотични" евнуси на Сараите, развейте бялото знаме! Ако нямате бял плат, събуйте си гащите! Под тях нямате нищо за криене!
 63. 65 Профил на CanadianCitizen
  CanadianCitizen
  Рейтинг: 316 Неутрално

  [quote#2:"Peni Nikol"]И сега КОЙ КОЙ е, знае ли се. [/quote]

  До коментар [#2] от "Peni Nikol":

  Кой си е пак Той, дето си го избра, нищо не се е променило. Само ще смени пешката.

  Да спориш с простак е безсмислено, достатъчно е да му дадеш повод да си покаже простотията.
 64. 66 Профил на Vespertine
  Vespertine
  Рейтинг: 213 Гневно

  Направо е срамно една цяла държава да е под копитото на гибрива свинчуга и да не може да го смачка за секунда! Как да обичаш такава държава? Това е все едно да ти кажат в болницата, че си с рак, а ти да примрънкваш: "Оф, да, бе, рак е, ама как да ви дам да ме режете, като толкова ми е пухкавичък и толкова си го обичам!"

 65. 67 Профил на CanadianCitizen
  CanadianCitizen
  Рейтинг: 316 Неутрално

  [quote#3:"Роси"]Сега ще видим ,толкова ли са в доклада за КТБ. [/quote]

  До коментар [#3] от "Роси":

  Не разчитай много на тоя доклад, ще пуснат само това, което им е изгодно

  Да спориш с простак е безсмислено, достатъчно е да му дадеш повод да си покаже простотията.
 66. 68 Профил на Калибър
  Калибър
  Рейтинг: 1090 Неутрално

  До коментар [#62] от "mr. wonderworld.":

  Задай си първо въпросът, защо държавните пари се вкараха в КТБ. Защо Василев бе обявен за банкер №1 от Борисов?
  Още въпроси искаш ли?
  Защо прокуратурата не може да изпълни условията, за да го върне в България.
  Защо, стане ли дума за КТБ, се появява нова емоция в медиите, за да се замаже всеки спомен за КТБ?

  Индикирам и калибрирам...за конкурс Мистър Магаре от 240 номинации.
 67. 69 Профил на CanadianCitizen
  CanadianCitizen
  Рейтинг: 316 Весело

  [quote#6:"barcelonski"]ИВАН КОСТОВ:

  - ДЕМОНИЗИРАТ ПЕЕВСКИ ......[/quote]

  До коментар [#6] от "barcelonski":
  Точно така е, Пеевски е само оръдието, демоните са други и са " чисти като момина сълзичка"

  Да спориш с простак е безсмислено, достатъчно е да му дадеш повод да си покаже простотията.
 68. 70 Профил на CanadianCitizen
  CanadianCitizen
  Рейтинг: 316 Неутрално

  [quote#33:"mr. wonderworld."] че ГЕРБ и Борисов имат общо с фалита на КТБ? [/quote]

  До коментар [#33] от "mr. wonderworld.":

  Имат , че и отгоре

  Да спориш с простак е безсмислено, достатъчно е да му дадеш повод да си покаже простотията.
 69. 71 Профил на volarok
  volarok
  Рейтинг: 1857 Неутрално

  Най-голямата заслуга на Цв. Василев ще е, ако разрови докрай това гнездо от змии, от което и той беше част допреди 2 години. Тогава би си заслужил четирите милиарда, които държавата даде за гарантираните депозити в банката му.
  Най-голямото зло за България е Библиотекарско-сарайския клан, който се кани отново да завземе властта. Това са хората зад Пеевски, за които говори Василев. Пеевски е само свързващо звено между този клан и бизнеса на групата, но същевременно е и най-слаба брънка от веригата, защото е осветен и подложен на вътрешна и външна атака. Другите фактори в групата са младите адвокати, които се канят да заменят Пеевски на поста и за които говори Осман Октай. Те също трябва да бъдат осветени. Според мен става въпрос за адвокатите Ангелов и Мондешки.
  Изобщо, старите ДС-кримки в момента активно подменят поколенията в политическата и икономическата власт на държавата, за да не могат да бъдат атакувани по линия на съпричастност към комунистическите служби и номенкатурата. Настана време разделно - или ние тях, или те нас!

 70. 72 Профил на пилот падналВградината
  пилот падналВградината
  Рейтинг: 213 Неутрално

  Нито един човек не може да бъде герой за своя лакей. Не защото героят не е герой, а защото лакеят е само лакей.
  Хегел
  *
  Има разлика в това да задаваш въпроси и в това да вярваш в тяхното разрешаване.
  *
  Нашата история е история на великите зависимости.
  *
  Собственост, съдба, време – са всъщност взаимозаменяеми думи.
  *
  Държавата е форма на народа.
  *
  Ако в света на истините всичко се решава от доказателството, то в света на фактите, решаващ роля има успехът.
  *
  Римляните съвсем не са завоювали света. Те са завладели само това, което е лежало като готова за всекиго плячка.
  Освалд Шпенглер

  Буквално всичко в тоя живот до една или друга степен бе странно. Просто бе странно по малко по-различен начин, отколкото беше свикнал, което беше странно.
 71. 73 Профил на CanadianCitizen
  CanadianCitizen
  Рейтинг: 316 Неутрално

  [quote#43:"stenli1"]Боко Т първо трябва да каже защо ги е раздал тези поръчки. Макар, че вече на всички става ясно защо [/quote]

  До коментар [#43] от "stenli1":

  Защо ги е раздал е ясно, да каже срещу какво

  Да спориш с простак е безсмислено, достатъчно е да му дадеш повод да си покаже простотията.
 72. 74 Профил на Дундурук
  Дундурук
  Рейтинг: 367 Неутрално

  Аааааааа, гледайте сега по БИТ предаването на Евгени Михайлов. Кадри от митинг от март 1990 на Комитет за национално обединение. Меди Доганов слаб обикновен човечец, черен, прилича на циганин, смачкан, с смачкано якенце, носи папчици сред други хора от комитета, главата надолу и ходи около Народното събрание, а пред него Мерцедеси С-класи и някви тогавашни депутати ги гледат така, както сега дупетатите гледат протестиращите. И след няколко години Меди Доганов управлява не само Народното събрание, но и България.

 73. 75 Профил на о сандо
  о сандо
  Рейтинг: 470 Неутрално

  [quote#7:"Пипера е много лют"]Дневник, има фактологични грешки - Василев е посетил Борисов в Банкя през 2014-та, а не през 2013-та, както сте написали. [/quote]
  '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

  ... явно си "светил".... (твърдиш, дооооооооооооооооста време)
  хахахахахахахаха

  "Каменный век закончился не потому, что закончились камни" Г. Греф
 74. 76 Профил на Hafen der Wahrheit
  Hafen der Wahrheit
  Рейтинг: 316 Неутрално

  [quote#30:"hope"]

  Аз не знам кой ще остане жив, Пеевски или Василев. [/quote]

  И двамата са сътворили такъв компот. И двамата имат пряка вина за КТБ. Не мислете, Василев като е дал интервю, срещу Пеевски, е чист като ангел! Защо не каза всичко това по- рано, ами чакаше "ножът да опре до кокалът"?

  Да направиш добро е толкова лесно- просто се усмихни!
 75. 77
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 76. 78 Профил на о сандо
  о сандо
  Рейтинг: 470 Неутрално

  До коментар [#72] от "al_dumm":

  дрън - дрън...

  "Каменный век закончился не потому, что закончились камни" Г. Греф
 77. 79 Профил на Ivan Nachev
  Ivan Nachev
  Рейтинг: 8 Неутрално
 78. 80 Профил на puhon
  puhon
  Рейтинг: 213 Неутрално

  На България и трябва една военна диктатура - за 10-ина години да избие всичката тази мърша. Ама за това се иска офицерство, а ние и такова нямаме. Мъка!

 79. 81 Профил на о сандо
  о сандо
  Рейтинг: 470 Неутрално

  До коментар [#69] от "CanadianCitizen":

  До коментар [#6] от "barcelonski":
  Точно така е, Пеевски е само оръдието, демоните са други и са " чисти като момина сълзичка"
  *********************************

  .... дерибеефския еднолично изплюсква всеки ден годишната ти заплата, а може да е и многогодишната ти заплата и след час я изсир@, а ти си "теоретизирай" на воля... на никого не пречиш, образно казано...  хахахахахахахахахахаха

  "Каменный век закончился не потому, что закончились камни" Г. Греф
 80. 82 Профил на пилот падналВградината
  пилот падналВградината
  Рейтинг: 213 Неутрално

  До коментар [#78] от "o_sando":
  Животът - е странно нещо. Какъвто си го направиш такъв ще е.
  И горната статия е доказателство.
  Желая ви късмет. Има много неща, за които не знаете нищо, но не сте само вие. Лошото е, че последствията от това незнание са особено ужасни за вас, но какво да се прави, такъв е животът.

  Буквално всичко в тоя живот до една или друга степен бе странно. Просто бе странно по малко по-различен начин, отколкото беше свикнал, което беше странно.
 81. 83 Профил на о сандо
  о сандо
  Рейтинг: 470 Неутрално

  [quote#80:"puhon"] Ама за това се иска офицерство, а ние и такова нямаме. Мъка! [/quote]

  ... мхм... а от де се е взело Офицерството след "освобождението"?

  "Каменный век закончился не потому, что закончились камни" Г. Греф
 82. 84 Профил на ostin22
  ostin22
  Рейтинг: 649 Неутрално

  Ауууу..."чистата съвест" на Мустака се вихри.. Да не излезе банкер на годината и кавалер на ордун за особени заслуги към отечеството.. Разбира се той няма нищо общо с измамите и е жертвата

  There is no way to happiness, happiness is the way!
 83. 85 Профил на о сандо
  о сандо
  Рейтинг: 470 Неутрално

  До коментар [#82] от "al_dumm":

  ... любезния ви тон едва ли ще ви даде преднина

  ... а инак, да!, колкото повече знаеме, толкова повече не знаеме (и/или забравяме)  ... и на вас също така - на добър час...
  (ей я де е хегелландията...)

  "Каменный век закончился не потому, что закончились камни" Г. Греф
 84. 86 Профил на pro_bono
  pro_bono
  Рейтинг: 213 Неутрално

  От КТБ се разнася ужасна смрад
  ха сега да видим тоя доклад,
  а КОЙ за Пеевски ще пее
  и КОЙ ли ехидно ще се смее!

 85. 87 Профил на CanadianCitizen
  CanadianCitizen
  Рейтинг: 316 Весело

  [quote#81:"o_sando"] дерибеефския еднолично изплюсква всеки ден годишната ти заплата, а може да е и многогодишната ти заплата [/quote]

  До коментар [#81] от "o_sando":

  Специално за моята заплата изобщо не се грижи

  Да спориш с простак е безсмислено, достатъчно е да му дадеш повод да си покаже простотията.
 86. 88 Профил на Дундурук
  Дундурук
  Рейтинг: 367 Неутрално

  [quote#80:"puhon"]На България и трябва една военна диктатура - за 10-ина години да избие всичката тази мърша.[/quote]

  Глупости, работата е за няколко дни, а не 10 години. По-кадърен и за една нощ може да се справи.

 87. 89 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 976 Любопитно

  Василев разказа и за срещата си с настоящия премиер Бойко Борисов, а тогава лидер на най-голямата опозиционна партия, през юни 2014 г., дни преди затварянето на банката. Тя, по думите му, приличала на криминален роман, тъй като се наложило да смени на няколко пъти автомобилите, с които пътувал до Банкя по настояване на Борисов.
  =====================

  Това го има само във филмите за МАФИЯТА и Бандити. Какъв "премиер" е този?

 88. 90 Профил на CanadianCitizen
  CanadianCitizen
  Рейтинг: 316 Гневно

  [quote#88:"Дундурук"]Глупости, работата е за няколко дни, а не 10 години. По-кадърен и за една нощ може да се справи. [/quote]

  До коментар [#88] от "Дундурук":

  Прав си, нали затова свестните(кадърните) ги опраскват още щом си покажат главата над блатото. И електоратът вика "Браво".

  Да спориш с простак е безсмислено, достатъчно е да му дадеш повод да си покаже простотията.
 89. 91 Профил на historama
  historama
  Рейтинг: 3760 Неутрално

  Стига с тоя Пеевски!
  Наистина го демонизират - дебел, неприятен, на него му се плаща, за да отклонява вниманието. Само наивници (като българите) могат да повярват, че този дебел, неприятен (вероятно не глупав) млад мъж на 35 год. притежава половината активи в България.
  Да си припомним как занимаваха наивниците кой бил имал сметки в КТБ, вместо да се каже кой е теглил кредити от КТБ.
  Зад Пеевски не стои ли новият Левски - Ахмед Доган? Пред когото всички треперят - дори и Борисов и Първанов.
  И ще стане още по-интересно ако се потърсят истинските собственици на предприятията от кърга на ДПС холдинг, включ. и на БТК, Булгартабак, Лафка, Балканска медийна група, бТВ, ТВ7, и т.н, и т.н. И неминуемо ще се стигне до Кремъл.

 90. 92 Профил на о сандо
  о сандо
  Рейтинг: 470 Неутрално

  До коментар [#87] от "CanadianCitizen":

  Специално за моята заплата изобщо не се грижи
  ****************************

  ... ти, "брат комили" си некъв страшен тъпанар... казвам ти го с най-добри чувства... със Загриженост... защо - защото си , какво?... верно!!! - на за - пла - таааааааа... а аз (и сфинята пееф) не, какво? смееее на заплата... чатна ли?

  И още нещо, което е от първостепенна величина/важност: не можеш да ми забраниш! да се грижа за тебе... щото си има нужда, ама голяма нужда...
  (това е положението, по моя преценка... и карай внимателно!)

  "Каменный век закончился не потому, что закончились камни" Г. Греф
 91. 93 Профил на CanadianCitizen
  CanadianCitizen
  Рейтинг: 316 Весело

  [quote#89:"stenli1"]Това го има само във филмите за МАФИЯТА и Бандити. Какъв "премиер" е този? [/quote]

  До коментар [#89] от "stenli1":

  БашБандит , как какъв ?

  Да спориш с простак е безсмислено, достатъчно е да му дадеш повод да си покаже простотията.
 92. 94 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 976 Неутрално

  До коментар [#91] от "historama":

  Зад дебелия стои и Боко

 93. 95 Профил на historama
  historama
  Рейтинг: 3760 Неутрално

  До коментар [#80] от "puhon":

  "...На България и трябва една военна диктатура - за 10-ина години да избие всичката тази мърша. Ама за това се иска офицерство, а ние и такова нямаме..."

  и електорат с малко повече от по 2 г мозък в главите си....

 94. 96 Профил на CanadianCitizen
  CanadianCitizen
  Рейтинг: 316 Неутрално

  До коментар [#91] от "historama":

  Абсолютно си прав, само не споменавай името на Левски покрай тези о*ки.

  Да спориш с простак е безсмислено, достатъчно е да му дадеш повод да си покаже простотията.
 95. 97 Профил на о сандо
  о сандо
  Рейтинг: 470 Неутрално

  [quote#91:"historama"]И неминуемо ще се стигне до Кремъл. [/quote]


  ... и какво ще стане, утре - вдругиден кремъл като се срине и ти, информираният, се разсееш, домързи те да си дигнеш "Д"-то от форума, и сфинчо , поради Заварено положение "намаже" мангизите (ни)... м? Фен ли си?

  "Каменный век закончился не потому, что закончились камни" Г. Греф
 96. 98 Профил на historama
  historama
  Рейтинг: 3760 Неутрално

  [quote#94:"stenli1"]Зад дебелия стои и Боко [/quote]
  Боко е част от системата, но той е пазвантина. По-страшното е КОЙ стои зад ДПС холдинг (кръга на хидролога - все офшорки), Химимпорт холдинг (ТИМ), половината, ако не и повече от новопостроените хотели в България. Да си припомним как ни в клин, ни в ръкав двама министри на финансите - Милен Велчев и С. Дянков отидоха в Русия!

 97. 99 Профил на о сандо
  о сандо
  Рейтинг: 470 Неутрално

  До коментар [#98] от "historama":

  Да си припомним как ни в клин, ни в ръкав двама министри на финансите - Милен Велчев и С. Дянков отидоха в Русия!

  ................................................
  ... пък единият дойде от Лондон, а другият от Вашингтон.... а, ти, пистолет "Макаров" не си ли виждал отблизо?

  "Каменный век закончился не потому, что закончились камни" Г. Греф
 98. 100
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK